nie wiem już co zrobić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nie wiem już co zrobić

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

66

Odp: nie wiem już co zrobić
wata cukrowa26 napisał/a:

mialam kobiece fochy i po prostu sie wkurzył na mnie i dlatego milczał. wszystko wróciło do normy i to najwazniejsze, a ja juz mu nie podskocze wiecej i bede sie hamować,

No tak to wszystko wyjasnia. Wszystko twoja wina bo mu podskakujesz i masz kobiece fochy. No to badz grzeczna nie podskakuj i kto wie, moze doswiadczysz zaszczytu zaproszenia do legowiska. W kazdym razie zycze udanego seksu w marcu.
Tylko juz nie podskakuj.

Zobacz podobne tematy :

67

"coraz bardziej sie zastanawiam, co go trzyma przy mnie" - szok ze tak mozna myslec, jakby bylo by sie bezwolnym

"mialam kobiece fochy i po prostu sie wkurzył na mnie i dlatego milczał. wszystko wróciło do normy i to najwazniejsze, a ja juz mu nie podskocze wiecej i bede sie hamować," - troll?

maniek_z_maniek napisał/a:

"coraz bardziej sie zastanawiam, co go trzyma przy mnie" - szok ze tak mozna myslec, jakby bylo by sie bezwolnym

"mialam kobiece fochy i po prostu sie wkurzył na mnie i dlatego milczał. wszystko wróciło do normy i to najwazniejsze, a ja juz mu nie podskocze wiecej i bede sie hamować," - troll?

Ja Ci Wata życzę, żeby cała ta historia była w rzeczywistości tylko internetowym trollem.

69

To jest troll.Nie chce mi się szukać, ale już kojarzę styl.

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nie wiem już co zrobić

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024