Dlaczego nie mogę znaleźć sobie "normalnego" chłopaka?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego nie mogę znaleźć sobie "normalnego" chłopaka??

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 174 ]

66

Odp: Dlaczego nie mogę znaleźć sobie "normalnego" chłopaka??
assassin napisał/a:
ona87 napisał/a:
assassin napisał/a:

Chciałaby, chciała... do pierwszej katastrofy...

a to wy myślicie, że ja skrajności lubię tongue

Nie, ale nie umiesz uczyć się na czyichś błędach, więc lepiej wszystko przetestować na własnym tyłku...
A Twoje wątki o "przyciąganiu" mówią same za siebie...

bo chodzi mi o zrozumienie tego mechanizmu, bo widzę, że są tutaj osoby, które maja pojęcie na ten temat

Zobacz podobne tematy :

67

ona87 napisał/a:

bo chodzi mi o zrozumienie tego mechanizmu, bo widzę, że są tutaj osoby, które maja pojęcie na ten temat

Ja wiem jak to działa big_smile potrafię zainteresować sobą kobietę, błyskawicznie ją przeanalizować, pokazać odpowiednie cechy... i prowadzić taką gierkę w bardzo skuteczny sposób... i co z tego?? Ja się uczę na błędach swoich i innych smile wiem że to jest bez sensu smile ja szukam czegoś trwałego, a nie opartego na pociągu sensualnym który minie po kilku miesiącach... nie chce budować na zauroczeniu smile bo to nietrwałe... a tylko to możesz w ten sposób osiągnąć smile ogłupić siebie i kogoś... skrzywdzić siebie i kogoś smile nic więcej smile

68 Ostatnio edytowany przez aniazzielonegowzgorza (2014-08-13 20:46:25)

thepass napisał/a:

aniazzielonegowzgorza rozumiem, że jesteś ładna, szczupła, seksowna i z 9 planety układu słonecznego?

rozumiem, że to pytanie retoryczne, bo gdybym była okrąglejszą okularnicą to jaka sugestia się za tym kryje? co do planety to jestem ziemianką, co... nie przeszkadza mi mieć oczekiwań z kosmosu
Tiamaria dzięki za szczerą wypowiedź, że normalny=mamut na wyginięciu wink! Ty jedna to przyznałaś smile (choć w głębi duszy mam nadzieję, że to nieprawda, bo wtedy tracą sens poszukiwania wink). Ładnie to wszystko wypunktowałaś, w sensie te rady. Najważniejszy jest chyba punkt 1 że nic na siłę a najtrudniejszy punkt 3 - samemu by konkretnym i wyglądać normalnie;)
Ona 87 piszesz o koleżance, która Ci poradziła: 'a spróbuj być bardziej infantylna i dziewczęca, facet lubi być czasem potrzebny'. Coś w w tym jest, chyba rzeczywiście trzeba umieć "grać" a ja mam jakiś wewnętrzny opór przed tą grą, nie umiem tak i ...chyba nie chcę. Kiedyś córka Jandy, też już znana aktorka, opowiadała w wywiadzie jak to "przećwiczyła" raz: spróbowała otwierać oczy (wyrażenie zainteresowania), mało mówić i grzecznie kiwać głową i ze zdziwieniem zauważyła, że to... podziałało. Ale na co to udawanie jak się tak nie myśli? wink Nie kupuję tego.

69

I właśnie potwierdziłaś naszą teorie... Grać trzeba przed pajacami smile Takich wybieracie, to grać musicie smile Dla normalnego faceta grać nie musisz... ale trzeba to zrozumieć i chcieć to zauważyć smile

70 Ostatnio edytowany przez tiaMaria (2014-08-13 21:03:12)

Już tracę cierpliwość do panów wmawiających ,że szukamy księciunia albo psychopaty - odwrócę kota ogonem i powiem tak : 
piszczycie że poczciwych nikt nie zauważa, a jakie można mieć wzięcie mając normalny kobiecy wygląd, spokojne usposobienie i marząc o rodzinie ?
Niezależnie od wieku i poziomu tzw."desperacji" faceci lecą na puste lale, którymi można pochwalić się na disco albo przed kolegami z pracy. Normalne babeczki też mają problem ze znalezieniem kogoś sensownego więc mi tu męczenników nie udawać !

Wszyscy święci  niby nie trzeba przed wami "grać", a ciekawe ilu z Was olało jakąś fajną koleżankę z pracy, bo była "przeciętna" ,a sami to co -herosi ?
Wasze wymagania też sufitu sięgają ! I nie dziwota, że dziewczyny już nie wiedzą czy utleniać się na blond czy przestać się dręczyć i zostać szatynką (zmniejszając swą wartość w męskich oczach).

Znam osobiście super inteligentnego chłopaka, który nie grzeszy urodą, inetersowała się nim moja przyjaciółka (może nie bóstwo ,ale lepsza z niej partia z wyglądu niż z wielu innych) , wiecie co mój "super-mądry" ukryty za okularami żółw w męskim wcieleniu powiedział ? "Jak ładna to głupia, jak mądra to brzydka ,a ja bym chciał i taką i taką" - no cudów nie ma !

Tak gosia_uk - mężczyźni (chyba jak i całe społeczeństwo) coraz bardziej patrzą na blichtr, szukają wrażeń, prą do kariery , wielu do ustabilizowania życia zmusza "wpadka", lub jakiś szantaż ze strony partnerki.

Ale -tu dobra informacja- są i normalni smile Można spotkać takiego co pracuje, co myśli o życiu na serio, szanuje rodzinę, a największym przewinieniem są 2piwa za dużo na corocznym spotkaniu "ekipy co się zowie" smile i są cuuudowni ! smile mają czasem dziurę w skarpecie, albo niemodne trampki ,ale wiedzą o co chodzi w życiu smile Znajdziesz takiego - tylko się spokojnie rozglądaj i sama rozwijaj, bo taka jaka jesteś ,jesteś wiele warta.

71 Ostatnio edytowany przez MissyLady (2014-08-13 22:15:44)

tiaMaria napisał/a:

Już tracę cierpliwość do panów wmawiających ,że szukamy księciunia albo psychopaty - odwrócę kota ogonem i powiem tak : 
piszczycie że poczciwych nikt nie zauważa, a jakie można mieć wzięcie mając normalny kobiecy wygląd, spokojne usposobienie i marząc o rodzinie ?
Niezależnie od wieku i poziomu tzw."desperacji" faceci lecą na puste lale, którymi można pochwalić się na disco albo przed kolegami z pracy. Normalne babeczki też mają problem ze znalezieniem kogoś sensownego więc mi tu męczenników nie udawać !

Wszyscy święci  niby nie trzeba przed wami "grać", a ciekawe ilu z Was olało jakąś fajną koleżankę z pracy, bo była "przeciętna" ,a sami to co -herosi ?
Wasze wymagania też sufitu sięgają ! I nie dziwota, że dziewczyny już nie wiedzą czy utleniać się na blond czy przestać się dręczyć i zostać szatynką (zmniejszając swą wartość w męskich oczach).

Znam osobiście super inteligentnego chłopaka, który nie grzeszy urodą, inetersowała się nim moja przyjaciółka (może nie bóstwo ,ale lepsza z niej partia z wyglądu niż z wielu innych) , wiecie co mój "super-mądry" ukryty za okularami żółw w męskim wcieleniu powiedział ? "Jak ładna to głupia, jak mądra to brzydka ,a ja bym chciał i taką i taką" - no cudów nie ma !

Tak gosia_uk - mężczyźni (chyba jak i całe społeczeństwo) coraz bardziej patrzą na blichtr, szukają wrażeń, prą do kariery , wielu do ustabilizowania życia zmusza "wpadka", lub jakiś szantaż ze strony partnerki.

Ale -tu dobra informacja- są i normalni smile Można spotkać takiego co pracuje, co myśli o życiu na serio, szanuje rodzinę, a największym przewinieniem są 2piwa za dużo na corocznym spotkaniu "ekipy co się zowie" smile i są cuuudowni ! smile mają czasem dziurę w skarpecie, albo niemodne trampki ,ale wiedzą o co chodzi w życiu smile Znajdziesz takiego - tylko się spokojnie rozglądaj i sama rozwijaj, bo taka jaka jesteś ,jesteś wiele warta.

Ooooo Dobrze gadasz big_smile Wmawiają nam że mamy niby nie wiadomo jakie wymagania a sami mają wymagania jakby byli Hrabiami z dworu pańskiego pffff. Taka nie siaka nie, ładna źle bo nie upilnuje, brzydka źle bo trzeba na głowe worek zakładać żeby pocałować. Zaimponować nie wiadomo im jak , ma mało zainteresowań to powiedzą że pustak. Skończy 3 kierunki to źle to za mądra i to nie jego poziom. Ma  wiele zainteresowań to też chyba źle bo jak ją bliżej pozna to nagle przepada jak kamień w wode.To że desperatka , to że niedostępna to też źle. Że za szybko można do łóżka zaciągnąć to bardzo źle na dziewczyne sie nie nadaje, ale jak musi poczekać na to to jeszcze gorzej bo robi z siebie świętą. To się wstydzicie i boicie zagadać bo to ugodzi w wasze męskie ego jak odmówi  . Nooo brak słów z Wami chłopami smile Po prostu nie dogodzi :)Sami nie wiecie czego chcecie big_smile:D:D W dupach się wam poprzewracało big_smile:D:DTylko nie wiadomo od czego tongue

72 Ostatnio edytowany przez hans9123 (2014-08-13 22:42:45)

tiaMaria napisał/a:

Ja pracuję i jestem tradycjonalistą smile myślę o życiu serio ( chciałbym założyć rodzinę i mieć przynajmniej jedno dziecko skromnie bo takie czasy ale na początek nazbierać na własne mieszkanie oraz ślub jedynie kościelny ) tylko problem jest taki że nie trafiam na odpowiednie kobiety i jak narazie to korzystam z życia bawię się itp itd nic na siłę. Alkohol ograniczam do minimum bo taki styl życia mam zielska nie palę a od 23 lat wypaliłem może 10 papierosów i przeklinam dość często bo taką mam pracę " Górnictwo " hehe big_smile i cały czas trafiam albo na puste lale albo na oszustki i kłamczuchy hmm

MissLady myślę że i kobiety i mężczyźni nie wiedzą czego chcą a jak się nie wie czego się chce to się ma to czego się nie chce big_smile " Podziemny krąg "

73

Kiedyś córka Jandy, też już znana aktorka, opowiadała w wywiadzie jak to "przećwiczyła" raz: spróbowała otwierać oczy (wyrażenie zainteresowania), mało mówić i grzecznie kiwać głową i ze zdziwieniem zauważyła, że to... podziałało. Ale na co to udawanie jak się tak nie myśli? wink Nie kupuję tego.

Jeszcze uśmiech i zabawa włosami, i to są podstawy flirtu wink Trzeba dac tej drugiej osobie jakies wskazowki ze jest sie zainteresowana, przeciez nikt nie czyta w myslach. Moje kolezanki-męzatki potrafia dobrze flirtowac, kiedy pusicic oko, wiedza co powiedziec  zeby  zmotywowac swoich facetow - az miło sie patrzy na te ich zwiazki.

Moze dla ciebie to udawanie, ale jednak ważniejsze jest słuchanie od mówienia. Wtedy łatwiej ocenic czy jest to osoba z ktora warto kontynuować dalsza znajomosc czy lepiej dać sobie spokoj.

Co do reszty dyskusji... Nie rozumiem tez co zlego jest w tym ze to kobieta inicjuje poszukiwania partnera. Kiedy kobieta siedzi i czeka na ksiecia z bajki, to jest zle bo brak inicjatywy.. kiedy szuka i wiec KOGO szuka to tez zle, bo niby zdesperowana. Nie da sie życ dogadzajac wszystkim.

Jak ktos tu ladnie wczesniej napisal, warto sie skupić na swoim hobby - ale nie na dzerganiu na drutach czy układaniu kwiatów, tylko jakims sporcie, kursie jezykowych, klubie etc na czyms w czym biora udział obie płcie i gdzie mozna spotkac kogos o podobnych zainteresowaniach (a jesli nie partnera to zawsze mozna spotkac nowych znajomych i nauczyc sie czegos nowego, wiec czas nie jest stracony). wink

74 Ostatnio edytowany przez Majki (2014-08-13 23:03:13)

MissyLady napisał/a:
tiaMaria napisał/a:

Ooooo Dobrze gadasz big_smile Wmawiają nam że mamy niby nie wiadomo jakie wymagania a sami mają wymagania jakby byli Hrabiami z dworu pańskiego pffff. Taka nie siaka nie, ładna źle bo nie upilnuje, brzydka źle bo trzeba na głowe worek zakładać żeby pocałować. Zaimponować nie wiadomo im jak , ma mało zainteresowań to powiedzą że pustak. Skończy 3 kierunki to źle to za mądra i to nie jego poziom. Ma  wiele zainteresowań to też chyba źle bo jak ją bliżej pozna to nagle przepada jak kamień w wode.To że desperatka , to że niedostępna to też źle. Że za szybko można do łóżka zaciągnąć to bardzo źle na dziewczyne sie nie nadaje, ale jak musi poczekać na to to jeszcze gorzej bo robi z siebie świętą. To się wstydzicie i boicie zagadać bo to ugodzi w wasze męskie ego jak odmówi  . Nooo brak słów z Wami chłopami smile Po prostu nie dogodzi :)Sami nie wiecie czego chcecie big_smile:D:D W dupach się wam poprzewracało big_smile:D:DTylko nie wiadomo od czego tongue

No ładnie wszystko uogólniłaś i wrzuciłaś do jednego worka.

O Was to samo można powiedzieć, ale taka dyskusja nie ma sensu tongue Wojny płci nie potrzeba tongue

75 Ostatnio edytowany przez tiaMaria (2014-08-14 10:38:17)

hans9123 napisał/a:

Ja pracuję i jestem tradycjonalistą smile myślę o życiu serio ( chciałbym założyć rodzinę i mieć przynajmniej jedno dziecko skromnie bo takie czasy ale na początek nazbierać na własne mieszkanie oraz ślub jedynie kościelny ) tylko problem jest taki że nie trafiam na odpowiednie kobiety i jak narazie to korzystam z życia bawię się itp itd nic na siłę. Alkohol ograniczam do minimum bo taki styl życia mam zielska nie palę a od 23 lat wypaliłem może 10 papierosów i przeklinam dość często bo taką mam pracę " Górnictwo " hehe big_smile i cały czas trafiam albo na puste lale albo na oszustki i kłamczuchy hmm

MissLady myślę że i kobiety i mężczyźni nie wiedzą czego chcą a jak się nie wie czego się chce to się ma to czego się nie chce big_smile " Podziemny krąg "

Gdyby było łatwo się dobrać i znaleźć druga połówkę to by się tym tak bardzo ludzie nie cieszyli.
Wszystko co wartościowe kosztuje nieco trudu.
hans9123  z tego co piszesz jesteś normalnym typem i wiele kobiet czeka na kogoś takiego. Oczywiście nie mówię, że wszystkie, ale sporo by się znalazło. Pamiętaj, że jako facet masz troszkę łatwiej - masz więcej czasu na szukanie  i większe pole działań.
Kobiety mają być "delikatne, ale nieco drapieżne, dostępne , ale nie łatwe, takie żeby podejść, ale może niech nie będą za bardzo odważne i męskiego ego nie burzą..." , a facet przychodzi, zaczyna jakiś temat, zaczepia i nikt się nie dziwi ani nie obraża.

76

tiaMaria napisał/a:
hans9123 napisał/a:

Gdyby było łatwo się dobrać i znaleźć druga połówkę to by się tym tak bardzo ludzie nie cieszyli.
Wszystko co wartościowe kosztuje nieco trudu.
hans9123  z tego co piszesz jesteś normalnym typem i wiele kobiet czeka na kogoś takiego. Oczywiście nie mówię, że wszystkie, ale sporo by się znalazło. Pamiętaj, że jako facet masz troszkę łatwiej - masz więcej czasu na szukanie  i większe pole działań.
Kobiety mają być "delikatne, ale nieco drapieżne, dostępne , ale nie łatwe, takie żeby podejść, ale może niech nie będą za bardzo odważne i męskiego ego nie burzą..." , a facet przychodzi, zaczyna jakiś temat, zaczepia i nikt się nie dziwi ani nie obraża.

Tak oczywiście,przychodzi zaczepia zaczyna temat a potem nagle znika, wyparowuje , bez śladu :)Ni słychu ni widu po nim :)Tak robią właśnie wszyscy faceci smile

77

MissyLady napisał/a:

Tak oczywiście,przychodzi zaczepia zaczyna temat a potem nagle znika, wyparowuje , bez śladu :)Ni słychu ni widu po nim :)Tak robią właśnie wszyscy faceci smile

A to rozumiem znasz wszystkich i ci którzy "kontynuują temat" to ufo smile ?

78 Ostatnio edytowany przez MissyLady (2014-08-14 22:00:24)

thepass napisał/a:
MissyLady napisał/a:

Hhahaha no właśnie tak mi się wydaje haahha że mam do czynienia z jakimiś  istotami z innego świata hehe big_smile

Faceci świadomie lub nieświadomie postępują schematycznie,dla tego już znam na pamięć ten schemat :)Więc jak jakiegokolwiek poznaje to potrafię przewidzieć jego  zachowanie :)On zrobi jeden ruch a ja juz wiem jakie bedą dwa nastepne smile Zawsze się sprawdza smile I jak tu myśleć że nie wszyscy są tacy sami smile

79 Ostatnio edytowany przez ego82 (2014-08-14 22:01:38)

A ja odpowiem w ten sposób. Gdzie do cholewy podziały się normalne kobiety? big_smile Chyba wyginęły wraz z dinozaurami, bo z moich obserwacji często zachowują się gorzej od samych facetów, no nawet jakby tak zrównać, to kobieta zachowująca się jak facet, to też bleeeee.......  Może to jakieś kobiece ego po prostu. Pseudo facet przeklina, pije, cokolwiek innego... To mi też "wolno".  Jak on może, to ja też.

80

MissyLady napisał/a:
thepass napisał/a:
MissyLady napisał/a:

Hhahaha no właśnie tak mi się wydaje haahha że mam do czynienia z jakimiś  istotami z innego świata hehe big_smile

Faceci świadomie lub nieświadomie postępują schematycznie,dla tego już znam na pamięć ten schemat :)Więc jak jakiegokolwiek poznaje to potrafię przewidzieć jego  zachowanie :)On zrobi jeden ruch a ja juz wiem jakie bedą dwa nastepne smile Zawsze się sprawdza smile I jak tu myśleć że nie wszyscy są tacy sami smile

To co teraz zrobie wróżko? Powiem Ci bo nie zgadniesz, zrobić herbatę.

81

thepass napisał/a:
MissyLady napisał/a:
thepass napisał/a:

To co teraz zrobie wróżko? Powiem Ci bo nie zgadniesz, zrobić herbatę.

A myślałam że kakao big_smile:D:D hahaha big_smile Sasasa big_smile

Ego82 a jaka to normalna kobieta??

82

MissyLady napisał/a:
thepass napisał/a:
MissyLady napisał/a:

A szóstkę w totka dasz radę przewidzieć, jeśli tak to poproszę raz "na wynos"... wink

83 Ostatnio edytowany przez ego82 (2014-08-14 22:15:16)

assassin napisał/a:
MissyLady napisał/a:
thepass napisał/a:

A szóstkę w totka dasz radę przewidzieć, jeśli tak to poproszę raz "na wynos"... wink

Kobiety pod tym względem wcale nie są lepsze... dosyć często wieje od nich nudą tongue  Poza wyglądem i seksem, nie mają nic innego do zaoferowania. Takie fakty.

84

MissyLady napisał/a:

Mama to samo z kobietami smile dosłownie smile

to fragment rozmowy z przyjaciółką która chciała zrobić duże głupstwo...

Sylwia
2014-07-16 22:43
naprawdę jesteś za inteligentny dla mnie

ja przy tobie jak ta głupawa blondi się czuje haha
Łukasz
2014-07-16 22:45
a to dlaczego??

Sylwia
2014-07-16 22:46
no bo tak się czuje
czasem mam wrażenie ze wyprzedzasz mnie o krok w myslenia , ba o 5 kroków. Na początku coś mówisz, cały czas myślę że zbijam twoje wszystkie agrumenty, a na końcu okazuje się że zamieniliśmy się rolami, a ty się ze mnie śmiejesz

Łukasz
2014-07-16 22:49
tak na prawdę o 20

ale ciiiiiiiiiiii

Nie tylko mężczyźni postępują schematycznie. Każdy ma jakieś schematy... mając duży iloraz inteligencji i wysokie zdolności analityczne jesteś w stanie podpiąć pod schemat każdego... bo szybko go rozpracujesz... nie tylko mężczyznę... ale kobietami raczej się nie interesujesz więc nie sprawdzałaś smile

85

assassin napisał/a:
MissyLady napisał/a:
thepass napisał/a:

Assassin przyysłać Ci szczęśliwe numery??? hehe big_smile big_smile big_smile

86

MissyLady napisał/a:
assassin napisał/a:
MissyLady napisał/a:

Assassin przyysłać Ci szczęśliwe numery??? hehe big_smile big_smile big_smile

Poproszę i jakby co odsyp dostaniesz... wink

87 Ostatnio edytowany przez MissyLady (2014-08-14 22:22:25)

Rysiu napisał/a:
MissyLady napisał/a:

Mama to samo z kobietami smile dosłownie smile

Nie tylko mężczyźni postępują schematycznie. Każdy ma jakieś schematy... mając duży iloraz inteligencji i wysokie zdolności analityczne jesteś w stanie podpiąć pod schemat każdego... bo szybko go rozpracujesz... nie tylko mężczyznę... ale kobietami raczej się nie interesujesz więc nie sprawdzałaś smile

A jednak nie tylko ja tak mam big_smile Ja czasami czuje się jak jakaś wróżka albo człowiek o jakiejś nad przeciętnej inteligencji czy coś w stylu. Jeszcze dołączając moją genialną kobiecą intuicję to  juz jest idealne połaczenie . Potrafię rozpracować każdego big_smile

Najlepsze jest to że niektórym facetom sie wydaję że udaje im się ze mnie robić że tak powiem idiotkę, ale tylko sie im wydaje bo ja obserwuje i patrze spokojnie jak on robi z siebie błazna big_smile:D:D hie hie hie big_smile

88

No wlasnie. On mysli, ze Ty jesteś głupia, Ty myslisz, ze on jest głupi i co z tego macie? Głupote podwójną tongue

89

MissyLady napisał/a:

Najlepsze jest to że niektórym facetom sie wydaję że udaje im się ze mnie robić że tak powiem idiotkę, ale tylko sie im wydaje bo ja obserwuje i patrze spokojnie jak on robi z siebie błazna big_smile:D:D hie hie hie big_smile

Witaj w klubie big_smile to jedna z moich ulubionych technik w takich gierkach big_smile metoda konia trojańskiego big_smile ktoś myśli że jest górą big_smile prze do przodu big_smile a tak naprawę realizuje mój cel big_smile z którego nawet nie zdaje sobie sprawy big_smile

90

W takich przypadkach ja nie myślę że on jest głupi big_smile Ja to wiem że on jest głupi big_smile Z normalnym facetem nie muszę prowadzić gierek tongue

Rysiek to sie tak nazywa metoda konia trojańskiego?? Noooo to Ty wiesz o co chodzi big_smile:D:D Swój chłop jesteś big_smile

No nie wiem jak to jest z kobietami bo tego nie sprawdzałam czy działaja schematycznie , ale faceci przeważnie tak tongue

91

MissyLady napisał/a:

W takich przypadkach ja nie myślę że on jest głupi big_smile Ja to wiem że on jest głupi big_smile Z normalnym facetem nie muszę prowadzić gierek tongue

Rysiek to sie tak nazywa metoda konia trojańskiego?? Noooo to Ty wiesz o co chodzi big_smile:D:D Swój chłop jesteś big_smile

No nie wiem jak to jest z kobietami bo tego nie sprawdzałam czy działaja schematycznie , ale faceci przeważnie tak tongue

Przeciez wg Ciebie nie ma normalnych, czyli z kazdym prowadzisz gierki i jedynie Ty zostajesz ta mądra w tym wszystkim smile Wiesz, aż chce mi sie na Tobie przetestować moje metody.

92 Ostatnio edytowany przez Rysiu (2014-08-14 22:47:59)

MissyLady napisał/a:

No nie wiem jak to jest z kobietami bo tego nie sprawdzałam czy działają schematycznie , ale faceci przeważnie tak tongue

każdy działa w jakiś określony sposób big_smile czasem bardziej złożony, czasem głupawo prosty big_smile ale każdy ma jakiś swój schemat big_smile

Dlatego pisałem wcześniej że kobiety same robią sobie kuku smile bo w pewnym wieku, dopóki po dupie nie dostaną, pakują się w chorobliwe związki smile później jest płacz i zgrzytanie zębów smile oczywiście nie wszystkie, ale mam wrażenie że jednak większość smile Przyciągają je odwrotne cechy niż te których teoretycznie szukają smile

wiem to stąd że to najczęściej spotykany schemat u kobiet smile idę do klubu/baru, widzę ładną dziewczyną, zaczynam rozmowę... jestem przy tym zadziorny, lekko arogancki... czasem nawet chamski... granice są płynne i trzeba rozgryźć kobietę jakie są jej granice... wygrywam gdy sama da mi numer telefonu... przegrywam jak wyjdzie wkurzona, lub rozgryzie moje gierki... jednak dosyć często zdarza się (od 1 na 5-6 przypadków) że zamiast numeru telefonu dostaje zaproszenie do niej, lub pytanie czy pójdziemy do mnie... Nigdy do takiej kobiety nie zadzwoniłem, ani nie skorzystałem z propozycji, bo mam swoje zasady... ale schemat się powtarza bardzo często... są jednak wyjątki które nie reagują na takie zagrywki... zwykle wyczuwał to na kilometr big_smile i takie właśnie mnie interesują smile

thepass napisał/a:

Wiesz, aż chce mi sie na Tobie przetestować moje metody.

Uważaj na niego big_smile Czasem mam wrażenie że jest do mnie zaskakująco podobny tongue więc możesz mieć problem tongue tongue tongue

93

Aż się zdziwisz że myślę że są normalni smile Ale jest ich na świecie już naprawdę nie wielu ( wygineli z mamutami albo żyją w jakimś podziemnym świecie smile) Sama kilku mam kilku normalnych kolegów smile Są ok i nie widzę żeby postępowali schematycznie.

Nie no żarty żartami ale tak poważnie no to są jeszcze gdzieś normalni ale są naprawdę niepozorni, żyją w swoim świecie i ciężko ich dostrzec bo są być moze niesmiali , może nie chcą się narzucać czy co tam innego,może myślą że nie mają szans. Żyją swoim życiem swoimi pasjami, zainteresowaniami :)Tacy przeważnie szybko sobie daja spokój bo myślą że nie mają szans. Tak samo pewnie jest z kobietami.

94

MissyLady napisał/a:

Nie no żarty żartami ale tak poważnie no to są jeszcze gdzieś normalni ale są naprawdę niepozorni, żyją w swoim świecie i ciężko ich dostrzec bo są być moze niesmiali , może nie chcą się narzucać czy co tam innego,może myślą że nie mają szans. Żyją swoim życiem swoimi pasjami, zainteresowaniami :)Tacy przeważnie szybko sobie daja spokój bo myślą że nie mają szans. Tak samo pewnie jest z kobietami.

Bo uwierz że u 90% kobiet nie mają szans smile Jeżeli należysz do tych 10% to super... ale jednak do trzydziestki to 90% nie zwróci na takich uwagi... z mężczyznami gorzej, bo jak wypatrzą nieśmiałą kobietę, to idealny materiał żeby wykorzystać... niestety pod tym względem bywają podli...

95

Eeee takie gierki z panami to tylko jak trzeba zmienić szybko żarówkę w aucie na stacji. Gierka na nieporadną blondynę tongue

96 Ostatnio edytowany przez thepass (2014-08-14 23:10:01)

Rysiu jeszcze nikogo na OIOM nie wysłałem, więc nie szalej tak z tym podobieństwem tongue

No tak, te niepewne siebie dziewczyny, wstydliwe... troche zainteresowania się im da, albo nawet takie niebezpośrednie i potrafią same do lozka wskoczyc, a jeszcze często myślą, że łóżkiem ugrają miłość. Ja za dobry jestem bym mogl sobie tak korzystać. A okazji było zawsze duzo, więc troche mi ich żal. Dwie z nich juz maja dzieci. Cos czuje, że z takich wpadek właśnie, no ale moze sie im poszczęściło, gdy ja wygoniłem z łoża smile Jednym słowem zrobiłem im dobrze smile

97 Ostatnio edytowany przez Rysiu (2014-08-14 23:23:14)

dafne123 napisał/a:

Eeee takie gierki z panami to tylko jak trzeba zmienić szybko żarówkę w aucie na stacji. Gierka na nieporadną blondynę tongue

Tu się mylisz smile podejść można każdą smile ale w inny sposób smile to że najwięcej jest takich jakie opisał to inna sprawa... Można też być stanowczym, pewnym siebie, ale spokojnym i rozważnym... albo zwariowanym... albo szarmanckim... albo nieśmiałym... kwestia tego żeby rozpracować kobietę smile a uwierz jak ktoś jest dobry to po sposobie chodzenia, uśmiechy... ogólnie mowie ciała rozpozna z kim ma do czynienia i jaką postawę przybrać smile Dla mnie jest naturalna każda z których wymieniłem... bo każda wchodzi w skład mojej osobowości... wystarczy ją odpowiednio naświetlić smile

Z gierek najbardziej lubię jednak podpuszczać i schodzić na tematy sexu... doskonale umiem zdobyć zaufanie i sprawić żeby kobieta mówiła to, co ja chce, myśląc że to jej pomysł smile Wiem jakie preferencje sensualne ma większość z moich znajomych/koleżanek... ilu miały partnerów... czy zdradziły... czy przespały się z przypadkowym partnerem... zaliczyły trójkącik... itp.. itd...

Jednak taka umiejętność jest zwykłym narzędziem... co się z nim zrobi to inna sprawa... nie winisz siekiery za to że kogoś zabiła... zrobił to człowiek... siekiera służy do czegoś innego... jest też narzędziem... a można nią porąbać drzewo... zabić człowieka... wbić kołek w ziemię... czy rozbić komuś szyby w samochodzie... ma ogromną ilość zastosowań... o tym jak się wykorzysta narzędzie, jakim jest inteligencja odpowiada każdy człowiek indywidualnie...

thepass napisał/a:

Rysiu jeszcze nikogo na OIOM nie wysłałem, więc nie szalej tak z tym podobieństwem tongue

Z tym oiomem to sam się prosił... wyszedłem po swoją dziewczynę, wracała w wycieczki w nocy, a ja przyznam się ze się spóźniłem... usłyszałem krzyk... podbiegłem... złapałem gościa i odrzuciłem, a ten wyciągną nóż... Wiele lat ćwiczyłem krav magę i odruchowo uderzyłem w krtań, oczywiście ją uszkadzając... gościu miał szczęście że przeżył... odrobinę mocniej i by go nie było... tak ma większość którzy ćwiczyli ten styl walki... Okazało się że gościu był już oskarżony o gwałt, ale polskie cudowne prawo... dalej łaził na wolności... nie jest mi go szkoda...

98

thepass napisał/a:

Przeciez wg Ciebie nie ma normalnych, czyli z kazdym prowadzisz gierki i jedynie Ty zostajesz ta mądra w tym wszystkim smile Wiesz, aż chce mi sie na Tobie przetestować moje metody.

Hehehe cwaniaczku Ty big_smile  Jakoś nie sadzę żeby udało Ci się przetestować na mnie te swoje metody tongue 

Rysiu smile mnie żaden facet nie straszny smile

Ech naprawdę ile ja bym dała żeby poznać jakiegoś normalnego faceta z którym bym sie nie musiała bawić w jakieś cholerne gierki smile Gdzie oni sie kryją big_smile:D:D:D Niestety trafiam na takich gdzie od razu właczają mi się czerowne lampki ostrzegawcze i wszelkie mechanizmy obronne z napisem intruz big_smile

99

MissyLady napisał/a:

Ech naprawdę ile ja bym dała żeby poznać jakiegoś normalnego faceta z którym bym sie nie musiała bawić w jakieś cholerne gierki smile Gdzie oni sie kryją big_smile:D:D:D Niestety trafiam na takich gdzie od razu właczają mi się czerowne lampki ostrzegawcze i wszelkie mechanizmy obronne z napisem intruz big_smile

Mam to samo z kobietami big_smile 90% kończy się jednym spotkaniem big_smile i już max koleżanka big_smile

100

Rysiu seksualne, a nie sensualne. Nie wiem skad Ty to wytrzasnąłeś tongue chociaż te dwa okreslenia sie nie wykluczają, a uzupełniają.

MissLady pokaż co masz w środku, a powiem czy jestem normalny. Tak to działa smile

101

thepass napisał/a:

Rysiu seksualne, a nie sensualne. Nie wiem skad Ty to wytrzasnąłeś tongue chociaż te dwa okreslenia sie nie wykluczają, a uzupełniają.

MissLady pokaż co masz w środku, a powiem czy jestem normalny. Tak to działa smile

buahaha MissLady widzisz nic za darmo tongue

102

No nie, za cycki tongue
A tak na serio. Przeciez jak to nasze idealistyczne romantyczki mowia - milosc jest pomimo czegoś. No wiec tez nie za darmo, tylko za grzechy smile

103

Wiecie co ja zauważyłam że jak naprawdę się podobam jakiemus koledze czy innemu kolesiowi to on za nic sie do tego nie przyzna, wogole nie bedzie dawał zadnych znaków no nic. Nie wiem ze strachu czy co. Więc jak widać dla tego może notuje zainteresowanie moją osobą tylko przez takich kolesi nie nadajacych się do niczego , prowadzących gierki tongue

Całe studia wzdychałam do takiego kolegi z naszej grupy big_smile Ale byłam przekonana że on nic kompletnie. Dopiero w tamtym roku mi sie przypadkiem wygadał że on też całe studia do mnie wzdychał a ja szoooook big_smile big_smile big_smile

104

No i to były gierki z obu stron. Udawaliście, że wy nic smile

105

thepass napisał/a:

No nie, za cycki tongue
A tak na serio. Przeciez jak to nasze idealistyczne romantyczki mowia - milosc jest pomimo czegoś. No wiec tez nie za darmo, tylko za grzechy smile

Ty się nie śmiej Thepass do niedawna należałam do tej grupy big_smile Ale już się wypisałam, program partii mi nie odpowiadał.  Teraz  wolę tę drugą opcję - przyjemniejsza big_smile

106

Z mojej strony nie było gierki tongue poprostu nie byłam wtedy jeszcze taka cwana big_smile:D:D:D hehe big_smile  nawet nie dopuszczałam mysli ze on coś może kminić big_smile no bo jak on do mnie ?? taki koleś na pewno nie big_smile najbardziej mnie rozbawił tekst że jak koło niego siadałam albo przechodziłam to dostawał palpitacji serca hahahaha big_smile

107 Ostatnio edytowany przez dafne123 (2014-08-14 23:46:56)

doświadczone kobiety robią się cwane heh, biedni mężczyźni  wink

108

dafne123 to jesteś w związku teraz, że tak mowisz? Czy jestes wolna i dlatego myslisz, ze juz sie wypisałaś? Bo wiesz, łatwo jest tak sądzić, gdy nie ma więzi emocjonalnej smile

MissLady no wlasnie to była gierka, by nie okazać prawdziwego zainteresowania. Nie musi druga strona robic (dawac) tego samego, by też pokazać. Jedna strona moze sie "rozebrać" i ujawnić. Ujawnienie jest szczerością, a szczerość nie jest gierką. A że to ze strachu przed odrzuceniem, albo że wlasnie "on moglby na mnie spojrzec?" to nie ma znaczenia i to zadne wytłumaczenie. Gierka i tak, choc nie wynikająca ze złych zamiarów (co wygląda, że tak odczytujecie).

109

dafne123 napisał/a:
thepass napisał/a:

No nie, za cycki tongue

Ty się nie śmiej Thepass do niedawna należałam do tej grupy big_smile Ale już się wypisałam, program partii mi nie odpowiadał.  Teraz  wolę tę drugą opcję - przyjemniejsza big_smile

Dafne123 ja kiedyś tez należałam do owej partii ale tez się wypisałam big_smile

110

thepass napisał/a:

Czepiaj się t9 a nie mnie tongue tak to jest jak się człowiekowi nie chce ruszyć do komputera tongue autokorekta potrafi być denerwująca tongue

111

thepass napisał/a:

dafne123 to jesteś w związku teraz, że tak mowisz? Czy jestes wolna i dlatego myslisz, ze juz sie wypisałaś? Bo wiesz, łatwo jest tak sądzić, gdy nie ma więzi emocjonalnej smile

MissLady no wlasnie to była gierka, by nie okazać prawdziwego zainteresowania. Nie musi druga strona robic (dawac) tego samego, by też pokazać. Jedna strona moze sie "rozebrać" i ujawnić. Ujawnienie jest szczerością, a szczerość nie jest gierką. A że to ze strachu przed odrzuceniem, albo że wlasnie "on moglby na mnie spojrzec?" to nie ma znaczenia i to zadne wytłumaczenie. Gierka i tak, choc nie wynikająca ze złych zamiarów (co wygląda, że tak odczytujecie).

Wieź emocjonalna, więzią emocjonalną, ale kobietę w bardzo łatwy sposób można oduczyć idealizowania miłości. Zresztą tyczy się to nie tylko kobiet, mężczyzn również tych bardziej uczuciowych. Pozostaje chyba w zwyczaju to trzymanie ręki na pulsie. A Ty ze swoim doświadczeniem i zdobytą wiedzą życiową mógłbyś "popłynąć" i poczuć swobodny flow przy okazji jakiejś nowej znajomości ?

112 Ostatnio edytowany przez thepass (2014-08-15 00:15:03)

Mysle, ze mógłbym, bo jednak swojej emocjonalności nie wyrzuce. Nie da się uodpornić na to. Taki typ mózgu. Jedynie wiem kiedy i z jakich powodów mam sie wycofać, ale nie mam wpływu, że ktoś się wycofa "znienacka" i tego sie obawiam. Nie chce by ktos ważny dla mnie odchodził, ale też mało kobiet potrafi stać sie taką ważną - więc nie mam za chwile zastępstwa. Inne po prostu nie wykazują się. Wiekszosc chce byc zdobywana itp więc dla mnie juz taka relacja nie wchodzi w gre. Jakbym miał sie prosic o uczucia, o zainteresowanie i to kobieta była nagrodą, a szczegolnie seks z nią, gdzie to ona decyduje czy chce, z kim, kiedy i w jaki sposob. Dla mnie bezsens, dlatego albo mamy starania się 50/50, wszystko umiemy sobie wytłumaczyc, wyjasnic, rozwiazac problem, albo wcale. Wychodzi niestety tak, ze mezczyzna powinien dawac na początku 90%, a wtedy nagle kobiecie sie odmieni, lub nie. Ja tak nie potrafie. Zawsze u mnie te 90% przychodzi dopiero po X miesiącach angazowania sie ,poznawania. Nigdy nie płyne szybko, ale nigdy tez nie skreslam szybko. Szukam plusów, na tym bazuje. Na dobrych rzeczach. Złe to juz zalezy jakie, bo jak wiekszego kalibru to tez musiałbym sie nazwać głupim i naiwnym, ale dobrze, ze tego akurat nigdy nie miałem i wszystko tłumacze sobie logiką. Nie usprawiedliwiam kogoś, ale czekam np na przeprosiny. Sprawdzam czy ktos dobrze reaguje, czy jestem dla tego kogos wazny, czy moje odczucia. Czy rozumie, ze popełnia błąd i chce go naprawić, a nie ze wytrze mną podłoge i ok, nic sie nie stało, zyjemy dalej. Kobieta wg mnie sama musi nauczyc sie przestac idealizowac i milosc i partnera. Musi bazowac na tym jaki jest naprawde, w danym momencie a nie np wracac do początków, kiedy na początku wlasnie idealizacja jest najwieksza bo ludzie ani sie nie znają, ani nie wiedza na ile sobie mogą pozwolic pokazac 'prawdziwe ja'.

113 Ostatnio edytowany przez dafne123 (2014-08-15 00:34:00)

Świadomość Twojej wiedzy o relacjach międzyludzkich jest dla Ciebie pewną formą obrony. Czyż nie ?  Co jak co, ale szanuję mężczyzn, którzy potrafią przyznać, że czegoś się obawiają .

114

No tak, bo jakbym miał wszystko i wszystkich w poważaniu, a z porażek emocjonalnych wychodził prosto i szybko - to bym sie tym nie zajmował, nie przejmował i korzystał z wszystkiego co "pod nóż podejdzie" bez zbędnego myślenia 'co dalej' (dla mnie to jednak duza odpowiedzialnosc za relacje). A tak wiedza jest większa, mysle ze nawet pomaga bardzo w budowaniu zdrowych relacji, no ale jak na razie nie jest to pisane, bo trzeba mieć z kim smile

115

Wracając do tematu to dlaczego ja nie mogę znaleźć sobie normalnej dziewczyny ??? sad

116

Ojjj za srogo oceniasz, za srogo wink Nie ma nieodpowiednich kobiet, są tylko takie, które grają albo nie grają w Twojej lidze. A ta wiedza umożliwia Ci odpowiednią selekcję. Ona ta Twoja - posiadająca taką wiedzę jak Ty prędzej czy później Ciebie też wyselekcjonuje. Szczypta realizmu, idealizmu i optymizmu - ooo takiej Ci życzę wink

117

Hans Hans Hans Co się dzieje?

118

Od niedawna wlasciwie mowie, ze kobiety, które spotykam to najlepiej sie spisują właśnie w życzeniu - szczególnie powodzenia tongue Z resztą sporo odpowiednich znam, ale powiedzmy, że są o tyle starsze, że nie jest możliwe połączenie na każdym poziomie. Tak jak człowiek za bardzo sie rozwija na pewnych płaszczyznach, a w innych cofa lub stoi w miejscu. Coś za coś. To o czym mowie nie ma kompletnie znaczenia dla młodych kobiet, a starsze mają inne wymagania na początku, lub już dla mnie mogły być babciami. No i tak to leci smile

119

hans9123 napisał/a:

Wracając do tematu to dlaczego ja nie mogę znaleźć sobie normalnej dziewczyny ??? sad

Hans temat nawet na chwilę nie zszedł z właściwego toru... przeszedł tylko troszeczkę na inną płaszczyznę... jesteśmy od Ciebie troszkę starsi... więcej mamy za sobą... i prawda jest taka że cały czas piszemy o problemach z kobietami... o sposobie ich myślenia... o sposobie myślenia mężczyzn... tyle że na przykładach z własnego życia... Jasnej odpowiedzi nie ma... nie powiem Ci zmień fryzurę... bo to nie tak działa... czytaj, ucz się, próbuj zrozumieć kobiety... jak się uda, to będziesz wiedział dlaczego smile i będziesz też mógł zdecydować czy chcesz to zmienić smile

Ja jeżeli mam być szczery, to kobietę mogę znaleźć bardzo łatwo... sex nie jest nagrodą, bo mogę mieć go kiedy chce... nagrodą w związku dla mnie jest kobieta, sam związek... potrafię dać na początki te 90%... ale bardzo krótko... spotkanie, może dwa... jak widzę że kobieta chce być zdobywana to się wycofuje... szkoda mojego czasu... jednak zdaje też sobie sprawę że na początku ktoś, kimś musi się zainteresować smile a druga osoba albo odwzajemnia, albo nie smile dlatego jak pisałem, większość moich znajomości kończy się na po pierwszym spotkaniu... bo niewłaściwy kierunek dla mnie...

120

thepass napisał/a:

Od niedawna wlasciwie mowie, ze kobiety, które spotykam to najlepiej sie spisują właśnie w życzeniu - szczególnie powodzenia tongue Z resztą sporo odpowiednich znam, ale powiedzmy, że są o tyle starsze, że nie jest możliwe połączenie na każdym poziomie. Tak jak człowiek za bardzo sie rozwija na pewnych płaszczyznach, a w innych cofa lub stoi w miejscu. Coś za coś. To o czym mowie nie ma kompletnie znaczenia dla młodych kobiet, a starsze mają inne wymagania na początku, lub już dla mnie mogły być babciami. No i tak to leci smile

Ja mam taką odpowiednią dla Ciebie  - to siostra Benjamina Buttona tongue

121

Powiem Wam że z facetami te z nie jest łatwo. Czasem ciężko Was wyczuć i dobrać odpowiednie postępowanie .Czasem facetowi trzeba okazać zainteresowanie a czasem olewać od początku. Jest cała rzesza facetów którzy latają za kobietą tym bardziej im bardziej ona ich olewa :)A im bardziej się jest dla nich miłym tym bardziej oni olewają kobietę :)Więc czasem trzeba zastosować metodę zimnej suki a czasem milusiej nieśmiałej kobietki :)Aczkolwiek nie lubie stosowac tej metody zimnej suki gdyż to wg mnie oboję ,jedna i druga osoba powinna sobie okazywać zainteresowanie. No ale to kręci wiekszość facetów gdy kobieta ich zlewa i jest dla nich wredna smile Takie życie smile Tak samo na kobiety analogicznie działa metoda na "zimnego drania" smile heheh

122 Ostatnio edytowany przez ego82 (2014-08-15 13:01:45)

MissyLady napisał/a:

Powiem Wam że z facetami te z nie jest łatwo. Czasem ciężko Was wyczuć i dobrać odpowiednie postępowanie .Czasem facetowi trzeba okazać zainteresowanie a czasem olewać od początku. Jest cała rzesza facetów którzy latają za kobietą tym bardziej im bardziej ona ich olewa :)A im bardziej się jest dla nich miłym tym bardziej oni olewają kobietę :)Więc czasem trzeba zastosować metodę zimnej suki a czasem milusiej nieśmiałej kobietki :)Aczkolwiek nie lubie stosowac tej metody zimnej suki gdyż to wg mnie oboję ,jedna i druga osoba powinna sobie okazywać zainteresowanie. No ale to kręci wiekszość facetów gdy kobieta ich zlewa i jest dla nich wredna smile Takie życie smile Tak samo na kobiety analogicznie działa metoda na "zimnego drania" smile heheh

Na wymioty mnie zbiera big_smile Oto definicja "normalności" smile

123

Hehe wg mnie te dwie metody "zimnego drania" i "zimnej suki" tez nie są normalne  i też mnie odpycha to . Dla tego  nie wiem co sie z tymi ludzmi dzieje big_smile Ale wyobraźcie sobie ze czasem faktycznie chcesz kogoś olać a ten osobnik jeszcze bardziej za Toba lata big_smile wiem przeżyłam to  nie jest łatwo się pozbyć delikwenta tongue

124 Ostatnio edytowany przez dafne123 (2014-08-15 13:55:00)

MissyLady napisał/a:

Hehe wg mnie te dwie metody "zimnego drania" i "zimnej suki" tez nie są normalne  i też mnie odpycha to . Dla tego  nie wiem co sie z tymi ludzmi dzieje big_smile Ale wyobraźcie sobie ze czasem faktycznie chcesz kogoś olać a ten osobnik jeszcze bardziej za Toba lata big_smile wiem przeżyłam to  nie jest łatwo się pozbyć delikwenta tongue

tak, to działa w dwie strony. Facet mnie olewał a ja ciśnieniowałam się na niego jeszcze bardziej. Drugi raz do takiej sytuacji nie doprowadzę. Chcesz coś ode mnie ok, a jeśli nie to nie marnuj mi czasu wink

Szkoda, bo na takich dupkach kobiety "kończą się" tak jak ja się na nim skończyłam. I mimo, optymizmu, szczerych chęci to już w Tobie siedzi wink Zresztą w każdym, kto zdobył doświadczenie w tym temacie.

125

dafne123 napisał/a:
MissyLady napisał/a:

tak, to działa w dwie strony. Facet mnie olewał a ja ciśnieniowałam się na niego jeszcze bardziej. Drugi raz do takiej sytuacji nie doprowadzę. Chcesz coś ode mnie ok, a jeśli nie to nie marnuj mi czasu wink

Szkoda, bo na takich dupkach kobiety "kończą się" tak jak ja się na nim skończyłam. I mimo, optymizmu, szczerych chęci to już w Tobie siedzi wink Zresztą w każdym, kto zdobył doświadczenie w tym temacie.

I to jest przykład tego że uczymy się na błędach :)Niestety bez doświadczenia skończyłybyśmy jak ciotki w Czechach tongue hahahah

126

MissyLady napisał/a:
dafne123 napisał/a:
MissyLady napisał/a:

I to jest przykład tego że uczymy się na błędach :)Niestety bez doświadczenia skończyłybyśmy jak ciotki w Czechach tongue hahahah

buahahah TAKE FIVE MissLady big_smile

127

Takie gierki są głupie z założenia... nie są normalne i nie rokują na przyszłość... ba żadne gierki nie rokują na przyszłość...
Ja spotykając się z kobietą, interesując się nią wykonuje pierwszy ruch... okazuje zainteresowanie... jednak jeżeli widzę że jest to jednostronne, można to nazwać grą na zimną sukę... kobieta lubi być zdobywana... to się wycofuje... jeżeli jest zainteresowana to to okaże... wtedy mogę wrócić do gry, jednak jak znowu przyjmie taką postawę to koniec zabawy... Normalność jest wtedy gdy nie ma gierek... z żadnej strony... żadnego zdobywania...

128

Rysiu napisał/a:

Takie gierki są głupie z założenia... nie są normalne i nie rokują na przyszłość... ba żadne gierki nie rokują na przyszłość...
Ja spotykając się z kobietą, interesując się nią wykonuje pierwszy ruch... okazuje zainteresowanie... jednak jeżeli widzę że jest to jednostronne, można to nazwać grą na zimną sukę... kobieta lubi być zdobywana... to się wycofuje... jeżeli jest zainteresowana to to okaże... wtedy mogę wrócić do gry, jednak jak znowu przyjmie taką postawę to koniec zabawy... Normalność jest wtedy gdy nie ma gierek... z żadnej strony... żadnego zdobywania...

Dokładnie Ryśku smile
Ja tez nie lubię gierek, dla tego jak juz rozszyfruje i widzę że koleś coś zaczyna kręcić to dziękuję bardzo i uciekam gdzie pieprz rośnie :)Moja kobieca intuicja dokładnie mi podpowiada od  samego początku że coś jest nie tak z kolesiem i nakazuje "ewakuacje" tongue Albo że moge  być spokojna tongue

129

MissyLady napisał/a:
Rysiu napisał/a:

Dokładnie Ryśku smile
Ja tez nie lubię gierek, dla tego jak juz rozszyfruje i widzę że koleś coś zaczyna kręcić to dziękuję bardzo i uciekam gdzie pieprz rośnie :)Moja kobieca intuicja dokładnie mi podpowiada od  samego początku że coś jest nie tak z kolesiem i nakazuje "ewakuacje" tongue Albo że moge  być spokojna tongue

Ja nie uciekam, ja się denerwuję wink

130

dafne123 napisał/a:

Ja nie uciekam, ja się denerwuję wink

I błąd big_smile złość mija, a sex na zgodę jest najlepszy big_smile więc jesteś bardzo narażona tongue tongue tongue

Posty [ 66 do 130 z 174 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego nie mogę znaleźć sobie "normalnego" chłopaka??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024