i jakie miałaś Sylfka propozycje z Pogotowia? Sprawdziło się coś?
Ja też właśnie zmagam się z jakimś pomysłem na rocznice. Nasza 2 rocznica jest we 27 kwietnia
Może coś pomożecie
Chcę coś zrobić i nic nie kupować
Wiem, że bardziej będzie my się to podobać niż jakiś kupiony prezent. Kolacji nie zrobię, bo ja nie jem, odchudzam się właśnie, a bez sensu żebym zrobiła a On będzie jeść sam. I tak mu zrobię obiadek jak codziennie ![]()
Oj to u mnie zupełnie takie śmieszne prezenty odpadaja a to dlatego,ze mój facet jest tradycjonalistą i zdecydowanie bardziej woli stonowane prezenty.
Nawet niedawno kupiłam mu skórzana teczke w necie-znalazłam dosyc tanio (www.kasia-fq.pl)
I trafiłam z nim.
Moze dlatego ze juz ma swoje lata i przeszly czasy kiedy dobry prezentem były dla niego maszynki do golenia i plastry ;-)
Mój Luby dostał na imieniny Mieszankę Krakowską
Zrobiłam z kawałka błyszczącego, zielonego materiału woreczek (coś a'la sakiewka), wrzuciłam do środka cukierki i obwiązałam czerwoną wstążką
Lubemu się podobało - w końcu były słodycze a on taki wielki łakomczuch
"Sakiewka" też przypadła mu do gustu - kiedy u niego bywam ciągle ją widzę na półce ![]()
aleksandra06, podoba mi się w tym sklepie męski portfel, taki prosty, brązowy: ![]()
ja zawsze mam problem, już się wyprztykałam z pomysłów. Ramka ze wspólnym zdjęciem, bokserki, wisiorek z grawerem...Portfel to też fajny pomysł!
Mój M. już parę razy dostał ode mnie bokserki.
Zestaw kosmetyków się zdarzył, poduszka z moim zdjęciem, portfel mu kupiłam na Boże Narodzenie. Też brązowy.
Posty przeniesione:
Witam wszystkich:* otóż to mam pewien problem z którym nie mogę sobie dać rady
nie wiem co kupić narzeczonemu na urodzinki <bezradny> chce żeby to było coś innego niż zwykle, żeby poruszyło jego serduszko
nie perfumy, nie łańcuszek ani bransoletka... czy mógłby coś ktoś doradzić? Byłabym na prawdę wdzięczna
Ja miałam tydzień temu dosłownie ten sam problem. Zwykle jestem bardzo kreatywna i trafiam idealnie w prezent, a tym razem zero pomysłów
Ostatecznie kupiłam mu dwie książki (miał pierwszy tom cyklu).
Co mogę ci poradzić... zależy co Twój narzeczony lubi i jakim jest typem. Ja swojemu dawałam album z naszymi zdjęciami, wspólne zdjęcie w ładnej ramce, aniołka na szczęście, termometr do mierzenia temperatury wody (nałogowo pije herbatę i niektóre (np Yerbe) trzeba parzyć w odpowiedniej temperaturze), podkoszulek z nadrukiem ("Łapy precz! Własność X"). Możesz teżwpisać w google "oryginalne prezenty" i wyskoczy ci mnóstwo storn. Może znajdziesz gdzieś jakiś pomysł, który podejdzie
U nas jest podobnie, jak któryś z panów ma święto to od razu jest zbiórka i dyskusja co kupić. Z panami to bywa różnie, bo jednemu wystarczą bokserki, portfel albo kosmetyki a innemu to trzeba coś wymyślnego sprezentować. W zeszłym tygodniu mieliśmy dość trudnego solenizanta. Facet mocno siedzi w ciężkiej muzie i klimatach fantasy. Ile ja stron fanowskich przewertowałam a ile sklepów z grami i gadżetami obeszła, to moje nogi wiedzą. W końcu kupiłyśmy fajną koszulkę z stworem w WOW i do tego podkładkę pod mysz też z tym klimatem. I powiem tak, jak macie faceta który pasjonuje się w grach to sklepie level77.eu spokojnie można wybrać coś.
Niektórzy naprawde maja sszczescie, Bywa ze dostne pezent którego w rozmowie wczesniej mowiłem ze nie chce (zegarek). Innym razem zaproponowalem 25batow z okazji urodzin
(lubie jak czasem ona dominuje), Te są przekladane ;/ Na imieniny kupilem sobie zestaw oporzadzenia do asg, zaproponowalem by 'kupila mi' jeden z jego elementw taki pas za 70zł.
Generalnie prawda jest taka, żę najbardziej nas cieszą prezenty nie kupione, a 'zrobione'
Zawsze kupowałam swoim sympatiom raczej praktyczne prezenty, czyli na przykład portfel , długopis, bryloczek itp. Wydaje mi się,że właśnie takie prezenty są mile widziane przez mężczyzn. Oczywiście oprócz fajnych gadżetów jak na przykład pendrive, ipod czy nawigacja( wbrew pozorom nie jest taka droga na wasserman.pl można ja dostać już za 300 złotych) . W każdym razie warto się postarać
hmmm a może zaproś go na wieczór kresowy, z dobra kuchnią w restauracji jak i przekraczaniem kresów nie tylko kulinarnych
macie jeszcze jakies pomysly na prezent dla chlopaka?
zostalo mi 5 dni i zadnego pomyslu !!:(
chcialam kupic koszulke z napisem" nie dotykac to coacho nalezy do X" ale kolezanki wybily mi to z glowy. perfumy odpadaja bo ma mnostwo. zegarek ma, brazaletke dostal ostatnio.
nie mam pomyslu, jakis czas temu dostal karykature jego z elementami miejsca naszego spotkania pierwszego , jego autem i tekstem ktory powtarza, chcialabym tym razem rownie ciekawy prezent mu ofiarowac
chcialam kupic koszulke z napisem" nie dotykac to coacho nalezy do X" ale kolezanki wybily mi to z glowy.
JA narzeczonemu zrobiłam taką koszulkę rok temu i był mega zadowolony. Czemu wybiły Ci to z głowy?
waterlily napisał/a:chcialam kupic koszulke z napisem" nie dotykac to coacho nalezy do X" ale kolezanki wybily mi to z glowy.
JA narzeczonemu zrobiłam taką koszulkę rok temu i był mega zadowolony. Czemu wybiły Ci to z głowy?
uwazaly ze i tak w tym nie wyjdzie, ze to obciach, ze jesli ja zalozy tylko i wylacznie dlatego zeby mi przykrosci nie zrobic.
a_normalna napisał/a:waterlily napisał/a:chcialam kupic koszulke z napisem" nie dotykac to coacho nalezy do X" ale kolezanki wybily mi to z glowy.
uwazaly ze i tak w tym nie wyjdzie, ze to obciach, ze jesli ja zalozy tylko i wylacznie dlatego zeby mi przykrosci nie zrobic.
Wszystko zależy, czy ma poczucie humoru. Jeśli ma - to założy, jeśli nie ma - to zatrzyma ją w domu.
Zawsze może używać jej jako piżamy ![]()
a macie jakies oryginalne pomsly na prezent? nie ukrywam ze bardzo mi sie spiszey a chce cos oryginalnego , niespodziewanka to ma byc;)
Z niespodziankami to jest tak że one wpadają do głowy w najmniej spodziewanym momencie, najczęściej sporo przed planowanym świętem albo tuż po.
Zastanów się, jaki jest Twój chłopak - co lubi, co go kręci, czym się interesuje. Jak już wymyślisz, to idź tym tropem.
Ewentualnie jeśli szukasz czegoś fajnego, to wejdź na Allegro - ja mam tam wyczajony dla mojego faceta zegar ścienny z logiem (tak to się nazywa?) jego ukochanego Arsenalu Londyn. Może Twój tez lubi piłkę i wielbi jakąś drużynę? Albo spróbuj powyszukiwać jakiś fajnych rzeczy tam - powinny zdążyć jeszcze dojść.
A jeśli szukasz jakiegoś typowego gadżetu wejdź na stronę Toys for Boys albo Flo - fantastyczne i odjechane prezenty można tam znaleźć.
prezent juz zakupilam ;d koszulke nike oraz model auta ;d tego jakie uwielbia i ma, ale zawsze marudzi o kabrio ;d wiem ze to nie ten model bo mialo byc jakies stare cabrio ale innych nie bylo wiec sie ucieszy ;p a i 3 dlugie krówki bo je uwielbia ;d teraz jakos ciekawie je zapakuje i moze napisze jakis wiersz, bo bardzo lubi moje smieszne wypociny;)
macie jakpies pomysly na opakowanie? myslalam zeby okleic ladnym papierem jakies pudło hm.. a moze jakos ineczej ?
dziewczyny mam jeszcze ciekawy pomysl od serduszka ktory mozemy wykorzystac juz nie dlugo 30 wrzesnia(dzien chlopaka) zaczerpniety od szafiarek;)
kupujemy duuuzy słoik i uzupełniamy ulubionymi cukierkami/ czekoladkami/ zelkami naszych duzych dzieci - chlopakow a na sloiczek przyklejamy serduszka;p ja chyba wykorzystam ten pomysl ;P
Hej ![]()
Mam wielki problem... potrzebuje jakiegos orginalnego pomysłu dla chłopaka na rocznicę
ale niestety moje pomysły już dawno sie wyczerpały .... dodam , ze jestesmy razem 3 lata, a prezenty typu: perfumy, bokserki, portfele, ramki ze zdjęciami, ciasteczka, torty, miliony kartek z zyczeniami, przybory kosmetyczne i kosmetyki, poduszki, pióra czy długopisy, koszulki odpadaja bo już na to wszystko wpadłam wczesniej. chciałabym żeby to było naprawde coś wyjątkowego ale moja kreatywność chyba nie działa. Proszę o pomoc !! ![]()
Witaj,a moze zorganizuj mu romantyczną kolację , miłą romantyczną czułą męzczyzni lubią takie niespodzianki.
87 2010-10-19 12:49:20 Ostatnio edytowany przez yvette (2010-10-27 21:15:38)
ja zorganizowałam swojemu narzeczonemu lot paralotnią - był zachwycony! a jesli chodzi o prezenty typu poduszki koszulki itd to można by np. kubek ze zdjęciem albo kalendarz albo misia itp...
Post wyedytowany - powód edycji: spam. Moderatorka Yvette
Witam. Niedługo z swoim chłopakiem będziemy obchodzić 4 rocnice bycia razem i zastanawiam się cy karykatura z naszymi podobiznami była by fajnym prezentem. Chciałabym, że przedstawiała jakąś śmieszną scenkę tylko za bardzo nie wiem co to miało by być:P może macie jakieś ciekawe pomysły;)
Witam. Niedługo z swoim chłopakiem będziemy obchodzić 4 rocnice bycia razem i zastanawiam się cy karykatura z naszymi podobiznami była by fajnym prezentem. Chciałabym, że przedstawiała jakąś śmieszną scenkę tylko za bardzo nie wiem co to miało by być:P może macie jakieś ciekawe pomysły;)
No najlepiej taka która się naprawdę wydarzyła ![]()
Np chciałaś go pocałowac w kark a on wstał i pocałowałaś go w tyłek
Ale to tylko przykład (mi sie tak zdarzyło
) Więc ja bym dała coś co nam się wydarzyło, co pamiętamy i z czego się razem smiejemy ![]()
Fajny pomysł karlayn3 ;)tylko że na chwilę obecną nie pamiętam jakiejś śmiesznej sytuacji z naszego życia.. musiałabym się zastanowić;p Myślałam nad scenką, że on byłby kelnerem w ręce trzymałby tacę a na tej tacy ja:D muszę się jeszcze zastanowić
jak macie ciekawe pomysły to piszcie ![]()
musiałabym się zastanowić;p Myślałam nad scenką, że on byłby kelnerem w ręce trzymałby tacę a na tej tacy ja:D
Że miałby Cię "na tacy podaną"?
;>
Jak cos mi przyjdzie do głowy to napiszę ![]()
jutka361 napisał/a:musiałabym się zastanowić;p Myślałam nad scenką, że on byłby kelnerem w ręce trzymałby tacę a na tej tacy ja:D
Że miałby Cię "na tacy podaną"?
![]()
;>
Jak cos mi przyjdzie do głowy to napiszę
O to własnie mki chodziło:)
Pisałam już tutaj odnośnie karykatury. Mam pare pomysłów:-) Ocencie, który Wam się bardziej podoba:
1.Ten z kelnerem, o którym tutaj już pisałam:)
2.Mój M w stoju supermena, jak mnie ratuje:P
3.Ja trzymam misia, a ten miś ma buźkę mojego M
Już sama nie wiem na którą mam się zdecydować, jak macie jakieś pomysły to piszcie laseczki;)
Witajcie!
Też przybywam z podobnym problemem.
Z R. znamy się od 3 miesięcy. Mogę powiedzieć już, że tak oficjalnie jesteśmy razem:) Oczywiście to dopiero takie 'początki', 'małe kroczki'
Ciągle się poznajemy itd. I tu pojawia się mój problem - on ma niedługo urodziny (17go listopada) i to w dodatku 30te...
Nie mam kompletnie pojęcia co wykombinować, a chciałabym żeby to było coś, co zapamięta na długo. Pierwsze co wpadło mi do głowy to oczywiście romantyczna kolacja, a potem ja 'zapakowana' tylko w czerwoną wstążkę
Ale nie wiem czy na 100% uda mi się zorganizować wszystko tak, żebyśmy byli sami.
Drugi pomysł to książka lub łańcuszek z medalikiem - ale to takie oklepane mi się wydaje. Choć z drugiej strony dopiero 'zaczynamy', poznajemy się i może jednak taki prezent byłby dobry?? Jak myślicie??
Powtarzam się...
Możecie mi doradzić co mogłabym kupić ukochanemu pod choinkę?
Oto lista rzeczy które juz dostał, aby nie było powtórek przy propozycjach:
łańcuszek
bransoletka
bluza
portfel
książka
ekspres do kawy
figurka
kubek
perfumy
Zegarka mu nie kupie bo niedawno kupił sobie nowy, więc odpada
Zestaw szalik + czapka + rękawiczki?
Jeśli lubi czytać albo dużo siedzi po nocach przy laptopie, to są takie lampki podpinane do USB.
Może też wasze zdjęcie oprawione w piękną ramkę.
zaskoczeniem na pewno byłoby dla niego wypad wspólny do resaturacji na bliny i wódkę!
Dziewczyny,
zupełnie nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy. Jak już wspomniałam zastanawiałam się nad prezentem dla R. Kupiłam mu książkę (wiem,że lubi i dużo czyta) pt.: "Księga związków, podrywu i seksu dla mężczyzn" autorstwa Krzysztofa Króla. Książka w formie poradnika dla facetów, tak trochę żartobliwie. Do tego świeca w formie kochanków w czułym uścisku. Zaszalałam kupując kartkę urodzinową dla trzylatka
(bo R. miał 30 urodziny). Zamówiłam tort.
Wszystko miało być niespodzianką. Kiedy rozmawialiśmy po godzinie 13ej nagle przypomniało mu się, że na 18tą jest z kimś umówiony. Nie chciałam mówić wprost, więc poprosiłam, żeby zrobił wszystko i przyjechał wieczorem, bo się stęskniłam itd. Po pierwsze usłyszałam:" a ja za tobą nie". Po drugie od 18ej czekałam jak głupia pod telefonem. Nie chciałam mu przeszkadzać, więc nie dzwoniłam. Po 20ej próbowałam się skontaktować - nic. Zdenerwowana o 22:30 dzwonie - odebrał. Okazało się, że siedzi w domu od około 20ej. Na pytanie czy w tym czasie nie było minuty, żeby zadzwonić do mnie odpowiedział: " była,ale nie pomyślałem o tym, bo co miałem dzwonić, rozmawialiśmy przecież w ciągu dnia". Zamurowało mnie. Dalej zaczął mówić, że on ma gdzieś prezenty, że nie obchodzi urodzin itd. Ok, to jestem w stanie zrozumieć. Najbardziej zabolały mnie te teksty: "po co mam dzwonić, nie czuje takiej potrzeby" itd. Przykro mi się strasznie zrobiło.
Przepraszam, że wtrąciłam się tutaj z takim postem. Nie wiem już sama - wymyślam, czepiam się?? Czy rzeczywiście mam prawo czuć się zawiedziona??
Leemonka, współczuję Ci.Ja czułabym się baardzo zawiedziona słysząc od swojego chłopaka takie słowa...Chciałaś mu zrobić niespodziankę, a on Ci takim textem odpłacił..Jak pisałaś wcześniej znacie się od 3 miesięcy, to co będzie za pare lat..warto się zastanowić czy to ma sens, skoro Ci powiedział, że nie czuł takiej potrzeby,aby do Ciebie zadzwonić.I nie wydziwiasz z tym facetem jest coś nie tak, zamiast przyjechać do Ciebie tak jak prosiłas to siedział w domu oburzony..Porozmawiaj z nim o tym.Może jest zły o to, może miał gorszy dzień.
A ja kupiłam chłopakowi filmik. Ale nie zboczony tylko normalny , niech trochę poćwiczy. Film jest o siłowaniu na rękę (Armwrestling-trening mistrza) . Jak go Adaś dorwał i obejrzał , to powiedział mi, że jestem najlepsza i nie zamieni mnie na żadną inną, bo wiem co prawdziwemu facetowi kupić.
Prezenty dla mojego faceta to m.in. ksiązka,bokserki,t-shirt, miod pitny:-P i oczywiscie zelki...byly tez rozne inne ale lista pomyslow juz sie powoli konczy...na szczescie pod choinke wymyslil sam,ze chcialby dostac fioletowa koszulę,wiec pewnie ja dostanie.. poza nowym rowerem,motocrosem, wycieczka do kanady, subaru itp.,na ktore obecnie mnie nie stac:-P nie mam pomysłow:-) Moj facet ma bzika na punkcie rowerow i cokolwiek z tym zwiazane dostanie to bardzo sie cieszy,ale ilez mozna...poza tym nie lubie sie powtarzac w upominkach..dlatego zajrze tu co jakis czas i moze jakas ciekawa niespodzianka wpadnie mi w oko;-)
Oj Misha10, wiem o czym mówisz... Przed każdymi urodzinami/dniem chłopaka/świętami zastanawiam się czy kupić swojemu chłopakowi część do roweru.. To już się robi nudne.. ![]()
ja w tym roku chciałabym kupić swojemu chłopakowi :
Ale pewnie kupiłabym zły ![]()
Dziewczyny co dajecie swoim drugim połówką na święta? Ja mam pare pomysłów, które już wykorzystałam:
http://chocolissimo.pl można tutaj kupić gotowe czekoladki, można ułożyć napis z czekolady
zegar w kształcie opony- szczególnie dla miłośników motoryzacji,
karykatura- pisałam juz o niej wcześniej,
a Wy Drogie kobietki macie jakieś pomysły na fajny prezent pod choinkę?
Odświeżam wątek ![]()
Mój chłopak w przyszłym miesiącu ma 21 urodziny i zdecydowałam, że kupię mu zegarek. Znalazłam w necie 2, które mi się podobają, ale wciąż się waham, więc proszę Was o pomoc: ![]()
http://www.casiosklep.pl/casio-mtp1183a … f990c0a842
http://www.swiss.com.pl/pl/produkt/2332
Który lepszy? A może żaden Wam się nie podoba? ![]()
Ja kupiłam mojemu facetowi tarczę elektryczną do draftu - jest zachwycony, a jak znajomi wpadają robimy rozgrywki ![]()
Odświeżam wątek
Mój chłopak w przyszłym miesiącu ma 21 urodziny i zdecydowałam, że kupię mu zegarek. Znalazłam w necie 2, które mi się podobają, ale wciąż się waham, więc proszę Was o pomoc:
http://www.casiosklep.pl/casio-mtp1183a … f990c0a842
http://www.swiss.com.pl/pl/produkt/2332Który lepszy? A może żaden Wam się nie podoba?
Mi badziej podoba się ten: http://www.casiosklep.pl/casio-mtp1183a … f990c0a842
Niechcę Cię martwić, ale nie kupuje się mężczyźnie zegarków, bo niby będzie odliczał czas do rozstania.. ale to tylko głupie przesądy.
ja nie wierze w takie przesady
Dziękuję, że ktoś mi wreszcie odpowiedział ![]()
Też nie wierzę w takie przesądy..poza tym on sam mi kiedyś mówił, że zegarek by mu się przydał, a ja uważam, że to całkiem niezły pomysł, tym bardziej, że innego nie mam ![]()
Mam problem! Za niecałe 2 tygodnie mój chłopak ma 18 urodziny, chciałabym aby zapamiętał prezent ode mnie i żeby był oryginalny
Liczę na szybką odpowiedź i pomoc ![]()
Aa.. zapomniałabym - on dostaje na urodziny od chrzestnej godzinną przejażdżkę jakimś drogim Lamborgini. Dlatego nie chciałabym żeby to "przebiło" prezentu ode mnie
Mam problem! Za niecałe 2 tygodnie mój chłopak ma 18 urodziny, chciałabym aby zapamiętał prezent ode mnie i żeby był oryginalny
Liczę na szybką odpowiedź i pomoc
Aa.. zapomniałabym - on dostaje na urodziny od chrzestnej godzinną przejażdżkę jakimś drogim Lamborgini. Dlatego nie chciałabym żeby to "przebiło" prezentu ode mnie
W tym wątku jest trooochę pomysłów:) poczytaj:P
Ostatnio przeglądałam strony i wpadłam na http://www.znajdzprezent.pl/Prezent/Walentynki-gazeta-otwarta.html
myślę, że to było by fajne:)
jak dla chłopaka to myslę ze idealne prezenty bedą na tej stronie poniżej z tytułem :" prezent na urodziny dla chłopaka" tam są oryginalne prezenty i napewno coś znajdziecie..:) niedawno nawet kupowałam tam mojemu, a wspomne ze jest wymagający..:D
witam. może ten temat nie jest zbytnio związany z indeksem.. ale musze się was zapytać ..co można kupić chłopakowi na urodziny?
Ja kupiłam magiczny kubek z naszym zdjęciem z wakacji, pod wpływem gorącej wody kubek ukazuje fotkę. Jest czarny, pod wpływem ciepła zmienia kolor na biały.
Ja proponuję jakiś gadżet do auta. Wszyscy faceci kochają swoje autka:) Takich gadżetów jest pełno mój mężczyzna ostatnio dostał ode mnie stojak na laptop, kubek czy notatki do auta. Prawie skakał z radości:D
A może coś związanego z piłką nożną? Ze swojej strony polecam piżamy, których u facetów jest zawsze deficyt;) Przyjemne z pożytecznym:) Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę np. "Piżama Manchester United" i znajdziecie fajne oferty. Osobiście polecam sklep kidshits.pl gdzie jest dział z samymi męskimi piżamami.
Moim zdaniem bardzo orginalnym pomysłem będzie wydruk na płótnie Waszego wspólnego zdjęcia, ja zrobiłam podobnie i chłopak był zachwycony prezentem, skorzystałam z galerii internetowej time4art i obraz miałam za 24h u siebie w domu a do tego na moją prośbę przerobili mi zdjęcie na czarno-białe żeby było bardziej klimatyczne. Cena niewielka bo już od 69 zł można sprezentować ukochanej osobie coś wyjątkowego, czego nie dostanie od nikogo innego a obraz ślicznie prezentuje się na ścianie.
Najlepiej to w ogóle jak przez cały czas po prostu dobrze wsłuchujemy się w to co mówi nasz chłopak bo wtedy łatwo wyłapać czym się interesuje, na czym mu zależy itp. Mój chłopak na przykład uwielbia jazdę na motorze i generalnie ekstremalne wyzwania... (niestety) no więc pewnie zafundowałabym mu coś związanego z motorem.
Ja przed ślubem to zawsze miałam problem bo mój facet wszystko zawsze miał;D trzy siostry to złooo:P kupowały mu ciuchy, bokserki wszystko a ja siedziałam i się trudziłam co by tu wykombinować. Wtedy z pomocą przychodził Empik
wiedziałam jakiego typu książki lubi i najlepiej jak książka składała się z kilku części jedna tak bardzo mu się spodobała, że do teraz czeka na pojawienie się kolejnych części ![]()
Książka to prezent dobry na każdą okazję więc w sumie się nie dziwię, ze chłopak był zadowolony. Mojego też na pewno by to zadowoliło, ale jak pisałam - jest trochę "ekstremalny"
Tak sobie pomyślałam, że może nawigację samochodową mu kupię jak będzie okazja (a na medialuxie są w miarę w przystępnej cenie) bo jeszcze jej nie ma a może sie przyda ![]()
Facet jest jak dziecko. Tylko zabawki tj. gadżety. Regularnie wybieram mu coś z oferty mrJoy. Ta radość - bezcenna! ![]()
może striptiz zrób? zainwestuj w mega seksowną bieliznę, pas, pończochy,zalóż jakieś wysokie spizlki, muzyka, świeczki, weczór tylko dla Was. Dziaaała:)
Nic dodać, nić ująć ![]()
mój chłopak niedługo ma urodziny, jesteśmy razem ponad 3 lata. i też praktycznie wszystko już przerobiłam. było coś podobnego do karteczek "kocham cię, za..." (tyle że każda karteczka była przyczepiona do cukierka), były już kupony z życzeniami (zrobiłam parę bilecików na różne rzeczy: masaż, obiad, dzień bez narzekania i wiele innych. bardzo się spodobało - jak miał na coś ochotę tylko dawał mi bilecik a ja spełniałam życzenie). teraz bardzo długo myślałam co mu kupić/zrobić... wymyśliłam shishę (fajkę wodną), bo ON bardzo lubi ją palić (papierosów nienawidzi). ale w rezultacie kupię mu nowy super kask do motoru, który zawsze chciał mieć. ale do tego chciałabym zrobić coś od siebie (coś jak te bileciki, karteczki), ale coś nowego oryginalnego.. macie jakieś pomysły??
Ja mojemu facetowi zawsze kupuję praktyczne i drobne prezenty. Ostatnio dostał ode mnie koszulkę z fajnym nadrukiem, którą kupiłam w Revoltum. Nie była droga, a ucieszył się bardzo. Liczy się przecież gest, a nie wydawanie niewiadomo jakich pieniędzy.
Odwieczny problem, co kupić facetowi na urodziny...Co roku ten sam
.
Jeśli macie problem to po prostu kupcie kosmetyki. Przecież z nich zawsze facet będzie zadowolony.
Fajny zestaw prezentowy można kupić za nieduże pieniądze. Przykład - http://menspace.pl/task-essential-travel-kit-zestaw-podrozny-3-produkty-p119.html A kosmetyki naprawdę wartościowe ;-)
Kosmetyki to moim zdaniem zbyt oklepany prezent, podobnie ciuchy. Ja osobiście wolę kupować ukochanemu coś, z czego będzie miał większą radość. Kosmetyki itp. kupujemy sobie na gwiazdkę a urodziny to czas gdy szalejemy z pomysłami.
Myślę, że warto odświeżyć, tym bardziej, że znowu idą święta ![]()
Ja zaczynałam od gotowania/pieczenia. A to obiad, a to jakieś babeczki czy inne ciastka. Na urodziny kupiłam mu lodowy kufel, na kolejne dostał kulki magnetyczne (genialna zabawka). Były też kupony na obiad, masaż i życzenia specjalne. Na pierwszą rocznicę nie dałam mu nic wielkiego, kupiłam kartkę do której przykleiłam z 20 samoprzylepnych karteczek i na każdej było napisane słowo, które mi się z nim najbardziej kojarzy, oprócz tego był obiad
. Zrobiłam mu też bransoletkę z rzemyków, różaniec ze sznurka. Już po mikołajkach, dostał ode mnie bardzo ładny szalik (takiego sama bym nie zrobiła, no i nie miałam czasu nauczyć się odpowiednich oczek do roboty na drutach
). Na prezent świąteczny to się jeszcze waham. Tzn, pewnie dostanie ciastka domowej roboty (albo powiem, żeby zawiózł je do domu z życzeniami dla rodziny) i albo kupię mu zestaw małych kosmetyków z jakąś kosmetyczką (jeszcze się nie rozglądałam), albo dokończę, oprawię i sprezentuję mu obrazek wyszywankę z wizerunkiem Jana Pawła II. Oboje jesteśmy osobami wierzącymi, więc prezenty tego typu generalnie nas cieszą
Wiem, że bardzo chciał mieć taki zwyczajny nieduży krzyżyk z drewna pomalowany na czarno, żeby dało się go nosić na rzemyku. Niestety wszelkie poszukiwania zakończyły się wielkim niepowodzeniem. Będę musiała zakasać rękawy, zejść do piwnicy i coś w tym kierunku zrobić ![]()
A tak poza tym, to ja często stwarzam takie sytuacje, dzięki którym dowiaduję się o czym on w danym momencie myśli, co chciałby mieć. Wystarczy np przejść się z nim gdzieś po galerii, zajść do sklepu z gadżetami i obserwować do czego mu się oczy zaświecą
Tak samo mówię np, że moja siostra zrobiła chłopakowi szalik i czekam na reakcję. Nawet zwykły wypad na zakupy do tesco przynosi czasem nowe pomysły na prezenty. Chyba zrobię sobie taką listę rzeczy, które by mu do gustu przypadły i potem tylko wybiorę to, co najodpowiedniejsze na daną okazję
.
faceci jak wiadomo to sa duże dzieci nie ma się co łudzić , że nie lubią jakiejś fajnej elektroniki czy zabawki dla dużych chłopców, nie wiem jak wy ale ja uważam, że zabawki dla dużych dzici na pewno by im sie spodobało, ostatnio widziałam helikopter na sterowanie za ok 200 zł w sklepie wasserman, co wy o tym myślicie ?
Ja mojemu kupiłam wlasnie helikopter za 259zł i cieszył sie jak dziecko, ale z początku były z tym problemy bo kabelek był uszkodzony.. Ciekawy prezent, a tym bardziej , ze przyszła na, to "moda".
Witam
jestem tutaj nowa
tak czytalam wasze odpowiedzi i zastanawia mnie jedna rzecz. zadna z was nie wpadla na pomysl,zeby zrobic po prostu jakas romantyczna kolacje, w domu we dwoje, przy swiecach ?:) co prawda moj Skarb nie jest romantykiem, ale za to lubie zjesc
mysle,że pomysl ten nie jest az taki zly, sama sie zastanawialam co zrobic na jego urodziny, ktore niedlugo obchodzi
no i wpadlam na pomysl wlasnie z ta kolacja. tylko potrzebuje jakis pomyslow, co na te kolacje podac
macie cos w glowie ciekawego? smacznego i jednoczescie zaskakujacego, ale prostego ?:)