Nowo poznany chłopak zaproponował mi seks - jak to odebrać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Nowo poznany chłopak zaproponował mi seks - jak to odebrać?

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 202 z 202 ]

196

Odp: Nowo poznany chłopak zaproponował mi seks - jak to odebrać?

jak odmówi, to bedzie 1:1 i poniekąd happy end smile

Zobacz podobne tematy :

197

domki13 napisał/a:

gdybyś ty był nim, to jakbyś zrobił? odmówił, doszukiwał sie jakiegoś "spisku" czy uległ?

Zależy od sytuacji, ale mnie takie akcje jak jego nie kręcą. Myślę, że nie ma sensu analizować mojego przypadku, bo jesteśmy przeciwieństwami. Gdyby mi dziewczyna zaproponowała seks przez SMSa to bym ją olał chyba, że sama zaaranżowałaby intymną sytuację tzn. bez żadnych specjalnych propozycji. Wtedy to co innego. Gdyby zaprosiła mnie do siebie czy mielibyśmy możliwość być przez chwilę sama na sam i spodobałaby mi się to sam zaaranżowałbym taką sytuację w najbliższym możliwym terminie.

198

marioosh666 napisał/a:
domki13 napisał/a:

gdybyś ty był nim, to jakbyś zrobił? odmówił, doszukiwał sie jakiegoś "spisku" czy uległ?

Zależy od sytuacji, ale mnie takie akcje jak jego nie kręcą. Myślę, że nie ma sensu analizować mojego przypadku, bo jesteśmy przeciwieństwami. Gdyby mi dziewczyna zaproponowała seks przez SMSa to bym ją olał chyba, że sama zaaranżowałaby intymną sytuację tzn. bez żadnych specjalnych propozycji. Wtedy to co innego. Gdyby zaprosiła mnie do siebie czy mielibyśmy możliwość być przez chwilę sama na sam i spodobałaby mi się to sam zaaranżowałbym taką sytuację w najbliższym możliwym terminie.

no tak, tylko, że on mógl to wszystko zaaranżować wtedy gdy on chciał i wyszedl z tą inicjatywą, z tym "pomysłem".
ale okaże się w praniu jak to będzie;)

199

To wiesz on nic nie czuje i poprostu chce sexu mu sie i tyle i takie mowienie ze moze cos poczuje pozniej do ciebie sex nie sluzy do tego  mam wrazenie ze jakby cie traktowal inaczej to by inaczej sie zaxhowywal, no i jezeli naprawde cie widzi na powazniej to nie ucieknie z tego powodu ze odmowilas mu sexu.

200

mar3
nie znASZ mojej sytuacji
on juz uciekł smile

201

laskamarta20 napisał/a:

ostatnio przydarzyła mi sie dziwna historia. chłopak którego znam od tygodnia zaproponował mi seks. owszem podoba mi sie i to w każdy możliwy sposób, ale mam wrażenie że nasza znajomość zakończy sie na tym. pociąga mnie ale czy mam sie zgodzić?

Przeczytaj mój wątek :
MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO
?  Koleżanka z pracy i związek partnerski dlatego że sex ?

to mi koleżanka zaproponowała sex.

Posty [ 196 do 202 z 202 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Nowo poznany chłopak zaproponował mi seks - jak to odebrać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024