Nowo poznany chłopak zaproponował mi seks - jak to odebrać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Nowo poznany chłopak zaproponował mi seks - jak to odebrać?

Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 202 ]

66

Odp: Nowo poznany chłopak zaproponował mi seks - jak to odebrać?
marioosh666 napisał/a:
domki13 napisał/a:

tylko, że do tego trzeba być bardziej wyzwoloną, a ja do takich nie należę hmm

Cóż... Nigdy nie jest za późno na zmiany smile Szkoda, że tak często to oznacza drugą skrajność.

domki13 napisał/a:

ale będę cierpliwie czekała na niego. hehehe. jakie to smutne, tylko ile można... a poza tym bym się chyba bardziej krępowała, bo porównywałby moje ciało z innymi...

Dlaczego tak się na niego uparłaś? Czego tak naprawdę chcesz? A może macie takie same oczekiwania? Wtedy nie trzeba kombinować i robić podchodów. Możesz się nawalić, a później zwalić wszystko na alkohol jak robi moja była koleżanka. wink

domki13 napisał/a:

na jego zmianę na pewno długo będę musiała czekać, bo jemu się podoba takie życie jakie teraz prowadzi...

Próbowałaś już hipnozy? Jak ponowi propozycję to zapytaj co będziecie robić rano, po południu albo po prostu akcji. On nie będzie miał pomysłu, ale coś odpowie np.: że się rozejdziecie. Wtedy powiedz: Naprawdę? Tylko to potrafisz dać swojej kobiecie? i odejdź. Rano obudzi się przebudzony. smile

domki13 napisał/a:

nie będę trzecią, czy piątą... tylko przy dobrych wiatrach może dwudziestą którąś ehhhh hmm

Zakładając, że się zmieni to nadal będziesz mogła zostać pierwszą. Tamtym oddał tylko ciało. Jak zrobi to z osobą, którą kocha i poczuje każdą komórką swojego ciała, a nie tylko w jednym miejscu to nie będzie porównywania.

nerwuska23 napisał/a:

Nie uważasz,że seks po tygodniu znajomości to trochę za wsześnie? czasem chlopcy tak sie zachowują,a później uwazaja takie dziewczyny za szybkie i łatwe.

Spotkałaś takiego?

nerwuska23 napisał/a:

Znasz go od tygodnia-w ciągu 7 dni czego się o nim dowiedziałaś.Uważam,że powinniście się poznać,pobyć ze sobą itd...swoją drogą dość szybki ten chłopak.

A w łóżku to się nie poznają? wink Co jeżeli on jest gejem, aseksualnym albo impotentem? Chcesz takiego chłopaka?

nie wiem, jak wklejać poszczególne cytaty jak ty to robisz wieć wklejam cała twoją wypowiedź.

chcę z nim spróbować i nie wiem czemu.
może i tak oddał innym ciało, ale jak zrobić żeby chciał oddać duszę? tego nie wiem i chyba na to sposobu nie ma.
to jest przykre, bo ja naprawdę się starałam i nawet teraz myślę, co zrobić, żeby on chciał do mnie powracać chociażby w smsach.
bo jak się widzimy, to normalnie się do mnie odzywa, jakby nigdy zadnej propozycji nie było, po prostu jak każdą inną znajomą. wymieni kilka słow, tak jakby z grzeczności i idzie,

Zobacz podobne tematy :

67

tradycyjnie, nie oznacza że seks po ślubie tongue
nie przesadzajmy, ale nie też od razu.
bo jemu to bez róznicy seks ze mną czy z jakąś inną

68

domki13 napisał/a:

może i tak oddał innym ciało, ale jak zrobić żeby chciał oddać duszę?

Otwórz się przed nim. Jak coś z tego ma być to zareaguje. Wystarczy umówić się na szczerą rozmowę.

domki13 napisał/a:

tego nie wiem i chyba na to sposobu nie ma.

Sposób podałem - mała sugestia hipnotyczna wrzucona przed snem. Po niej ostanie impotentem albo otworzy się na wyższe uczucia. Wybór należy do niego wink

domki13 napisał/a:

to jest przykre, bo ja naprawdę się starałam i nawet teraz myślę, co zrobić, żeby on chciał do mnie powracać chociażby w smsach.
bo jak się widzimy, to normalnie się do mnie odzywa, jakby nigdy zadnej propozycji nie było, po prostu jak każdą inną znajomą. wymieni kilka słow, tak jakby z grzeczności i idzie,

Pozostaje się otworzyć i spróbować go wyczuć. Jak zaczniesz opowiadać o swoich doświadczeniach z mężczyznami i delikatnie po nich pojedziesz to on pewnie zacznie ich bronić i pojedzie po kobietach. Wtedy dowiesz się co go boli.

domki13 napisał/a:

nie przesadzajmy,

Czyli najpierw puste deklaracje, później seks, a jak się znudzi to rozstanie? Taka jest Twoja tradycja? Kiedyś poznałem kilku trenerów uwodzenia i oni tę tradycję w Polsce zaczęli zmieniać. wink

domki13 napisał/a:

ale nie też od razu.

W takim razie możesz czekać tyle ile będzie trzeba, olać go albo szczerze porozmawiać o swoich uczuciach i zobaczyć co się stanie np.: czy zaprzestanie swoich praktyk, bo to będzie znak.

69

domki13 c'mon, nie zgrywaj takiej niedostępnej wink

70

marioosh666 napisał/a:
domki13 napisał/a:

może i tak oddał innym ciało, ale jak zrobić żeby chciał oddać duszę?

Otwórz się przed nim. Jak coś z tego ma być to zareaguje. Wystarczy umówić się na szczerą rozmowę.

domki13 napisał/a:

tego nie wiem i chyba na to sposobu nie ma.

Sposób podałem - mała sugestia hipnotyczna wrzucona przed snem. Po niej ostanie impotentem albo otworzy się na wyższe uczucia. Wybór należy do niego wink

domki13 napisał/a:

Pozostaje się otworzyć i spróbować go wyczuć. Jak zaczniesz opowiadać o swoich doświadczeniach z mężczyznami i delikatnie po nich pojedziesz to on pewnie zacznie ich bronić i pojedzie po kobietach. Wtedy dowiesz się co go boli.

domki13 napisał/a:

nie przesadzajmy,

Czyli najpierw puste deklaracje, później seks, a jak się znudzi to rozstanie? Taka jest Twoja tradycja? Kiedyś poznałem kilku trenerów uwodzenia i oni tę tradycję w Polsce zaczęli zmieniać. wink

domki13 napisał/a:

ale nie też od razu.

W takim razie możesz czekać tyle ile będzie trzeba, olać go albo szczerze porozmawiać o swoich uczuciach i zobaczyć co się stanie np.: czy zaprzestanie swoich praktyk, bo to będzie znak.

ok, otworzę się i co mi po tym, jak on mnie zwyje? a my mamy częste szanse spotykania się. on ma teraz bardzo podbudowaną samoocenę, zero krytyki w swoim kierunku, taki narcyz.

pomysł czyli że mam zapytać co będziemy robić rankiem, popołudniu? odpowie, że uprawiać seks...

napisał mi kiedyś, że on się nie zmieni, że to jaki teraz jest mu odpowiada.
jeny jak on przez tą jedną kobietę się zmienił...
przecież kiedyś z tego co wiem był poukładany, szanował kobiety a teraz cooooooooooooo.....................................................

71

nbm napisał/a:

czyli co mam iść z nim do łóżka i liczyć, że będzie chciał to powtórzyć?
tylko pytanie czy tylko ze mną... będzie chciał takie powtórki

nie ma sposobu na niego.
jak już jedna forumowiczka napisała najgorzej jest być w cieniu i czekać aż on się zmieni, dojrzeje do związki, tylko, że ja ta która czeka nie będę raczej tą osobą dla której się zmieni, tylko jak zrobić żebym ja właśnie była tą osobą sad

72

domki13 napisał/a:
nbm napisał/a:

Sprawia Ci coś przyjemność, nie chcesz z miłą chęcią tego powtórzyć? Reguły są proste i znane obojgu, decyzja należy do Ciebie.
Załóżmy hipotetycznie, że chłopak się "nawróci" - mając świadomość z iloma kobietami spał, nie będzie to problemem w budowaniu głębszej relacji?

73

nbm napisał/a:
domki13 napisał/a:
nbm napisał/a:

Sprawia Ci coś przyjemność, nie chcesz z miłą chęcią tego powtórzyć? Reguły są proste i znane obojgu, decyzja należy do Ciebie.
Załóżmy hipotetycznie, że chłopak się "nawróci" - mając świadomość z iloma kobietami spał, nie będzie to problemem w budowaniu głębszej relacji?

problemem dla mnie? już ktoś napisał że niewazne ilu kobietom oddał ciało, mi mogłby oddać swoją duszę, serce, a to róznica kolosalna big_smile
czyli tak czy siak żeby w ogole o nim mysleć muszę z nim iść do łóżka, innej szansy nie ma........

74

a co on pomyśli o mnie jak zobaczy mnie z innym?
bo ja nie jestem jakimś brzydkim kaczątkiem i nie on to inny, ale się uparłam na niego i chcę go zdobyć! tongue

75

Facet79 napisał/a:

Rany... ludzie... to tylko seks.

Mam ochote zakrzyknac to samo big_smile
Ale w towarzystwie kobiet prosty seks i decyzja tak czy nie zostanie rozlozona na czynniki pierwsze, omowione wszystkie dostepne opcje zakonczone fachowa (a jak!! ) diagnoza psychologiczna i stworzeniem profilu osobowosci obu stron big_smile

To tylko seks! big_smile

76

domki13 napisał/a:

ok, otworzę się i co mi po tym, jak on mnie zwyje? a my mamy częste szanse spotykania się. on ma teraz bardzo podbudowaną samoocenę, zero krytyki w swoim kierunku, taki narcyz.

Podbudowaną samoocenę? I dlatego musi sobie to udowadniać? On przykrywa w ten sposób poczucie gorszości, a Ty uwierzyłaś w jego wysoką samoocenę.

domki13 napisał/a:

pomysł czyli że mam zapytać co będziemy robić rankiem, popołudniu? odpowie, że uprawiać seks...

Tam było coś więcej... Chodzi o to co po seksie. Pytanie otwieracz smile

domki13 napisał/a:

czyli co mam iść z nim do łóżka i liczyć, że będzie chciał to powtórzyć?(

Zejdzie z niego ciśnienie to będzie inna rozmowa.

domki13 napisał/a:

bo ja nie jestem jakimś brzydkim kaczątkiem i nie on to inny, ale się uparłam na niego i chcę go zdobyć! tongue

Myślę, że to po nim spłynie. Bez seksu nic z tego nie będzie. Teraz trudno z tego wybrnąć.

77

marioosh666 napisał/a:
domki13 napisał/a:

Podbudowaną samoocenę? I dlatego musi sobie to udowadniać? On przykrywa w ten sposób poczucie gorszości, a Ty uwierzyłaś w jego wysoką samoocenę.

domki13 napisał/a:

Tam było coś więcej... Chodzi o to co po seksie. Pytanie otwieracz smile

domki13 napisał/a:

czyli co mam iść z nim do łóżka i liczyć, że będzie chciał to powtórzyć?(

Zejdzie z niego ciśnienie to będzie inna rozmowa.

domki13 napisał/a:

Myślę, że to po nim spłynie. Bez seksu nic z tego nie będzie. Teraz trudno z tego wybrnąć.

wiem, ze on swoim wysokim mniemaniem ukrywa swoje kompleksy itp.

seks, seks, seks, czylii on nie dla mnie.
ja dla niego zmienie swoją zasadę, ale on dla mnie wątpię smile
a przecież powinny być  kompromisy.

myślicie, że jemu to bez róznicy, że na przykład z jakąs spał i potem gdzieś się spotkają, to on nie wykazuje jakiegokolwiek zakłopotania, wręcz przeciwnie udaje jakby nic się nie stało, no bo seks to nic nadzwyczajnego?
jak taki on może się zachować, gdy prześpimy się, nic za bardzo z tego nie wyjdzie i gdzieś się spotkamy ( ja pewnie obiecałabym sobie, że nie wykaze żadnego zawstydzenia) ale jak on się zachowa, to też jest ważne smile

78

Jaguar napisał/a:
Facet79 napisał/a:

Rany... ludzie... to tylko seks.

Mam ochote zakrzyknac to samo big_smile
Ale w towarzystwie kobiet prosty seks i decyzja tak czy nie zostanie rozlozona na czynniki pierwsze, omowione wszystkie dostepne opcje zakonczone fachowa (a jak!! ) diagnoza psychologiczna i stworzeniem profilu osobowosci obu stron big_smile

To tylko seks! big_smile

no ok to tylko seks
ale co będzie odrózniało moją relację z nim, a jego innymi kobietami
skoro seks to nic nadzwyczajnego, to co w związku jest nadzwyczajnego, wyjatkowego?
napiszecie, że uczucia, ale są związki, w których zadnego uczucia nie ma, a takie związki istanieją, trwają i trwać będą.

79

niech ktoś napiszę wprost - jest chociaż cien szansy, że jeżeli nie pójdę z nim do łóżka, to mogę liczyć, że coś między nami zaiskrzy, bo może ta moja osobowość mu się spodoba, czy bez seksu nie mam co o nim marzyć? tongue

80 Ostatnio edytowany przez marioosh666 (2013-12-04 01:39:30)

domki13 napisał/a:

myślicie, że jemu to bez róznicy, że na przykład z jakąs spał i potem gdzieś się spotkają, to on nie wykazuje jakiegokolwiek zakłopotania, wręcz przeciwnie udaje jakby nic się nie stało, no bo seks to nic nadzwyczajnego?
jak taki on może się zachować, gdy prześpimy się, nic za bardzo z tego nie wyjdzie i gdzieś się spotkamy ( ja pewnie obiecałabym sobie, że nie wykaze żadnego zawstydzenia) ale jak on się zachowa, to też jest ważne smile

A jakiego traktowania oczekujesz po kimś takim?

To nie jest tak, że na pierwszej randce dwie osoby tak się sobie spodobały, że wylądowały w łóżku. Po wszystkim rozeszły się w swoją stronę, bo czar prysł, ale zostały miłe wspomnienia. Wtedy każde spotkanie będzie w miłej atmosferze.

Zakładając, że on też straci zainteresowanie Tobą za każdym razem będzie na Ciebie patrzył z góry. Będziesz dla niego jedną z wielu. Ten typ ma problemy ze sobą i stąd musisz się liczyć z taką reakcją.

domki13 napisał/a:

skoro seks to nic nadzwyczajnego, to co w związku jest nadzwyczajnego, wyjatkowego?
napiszecie, że uczucia, ale są związki, w których zadnego uczucia nie ma, a takie związki istanieją, trwają i trwać będą.

Związki są różne np.: żona jest katowana przez męża, a pomimo tego żyje z nim, walczy o niego i ma nadzieję, że się zmieni albo facet ma żonę, która go gnębi, ciągle narzeka, porównuje z innymi, ale raz w tygodniu daje dupy, więc z nią siedzi.

Pytanie - Czy takich związków szukasz?

domki13 napisał/a:

niech ktoś napiszę wprost - jest chociaż cien szansy, że jeżeli nie pójdę z nim do łóżka, to mogę liczyć, że coś między nami zaiskrzy, bo może ta moja osobowość mu się spodoba, czy bez seksu nie mam co o nim marzyć? tongue

Z Tobą jest naprawdę źle wink Nadzieję to możesz mieć zawsze. Na to, że znajdziesz na ulicy worek z kasą też wink

81

jednak to nie moja bajka. seks od razu nieeeeeeeeeeeeeeee.
także nie liczę na cud, ale kogoś wartego mnie smile
a jego będę mijała z uśmiechem, życząc mu szczęścia. big_smile
bo mnie nie doceni to wiem, nie spojrzy na mnie bez seksu też wiem, chyba wszystko wiem. ale zobaczymy czy będę patrzyła na to tak jak teraz za parę godzin big_smile

właśnie czego można oczekiwać... chyba tylko tego, że rodzice się nie dowiedzą big_smile ha ha ha ha

i nie jest ze mną jeszcze tak źle, zawsze mogło być gorzej, mogłam z nim pojść do łózka, zaliczyć wpadkę, jestem ciekawa jakby to na niego wpłynęło (poza tym pewnie, że wypierałby się dziecka, no bo skoro z nim tak od razu poszłam do łózka to z innym też - może wtedy mnie doceni, że ja tak nie potrafiłam, ha ha ha . desperacja kobiet nie zna granic, zarówno desperacja jak i wyobraźnia smile )
nie dowiem się jakby to na niego wpłynęło, bo to nie pokarałoby jego czy mnie, tylko dziecko

82

"Zakładając, że on też straci zainteresowanie Tobą za każdym razem będzie na Ciebie patrzył z góry. Będziesz dla niego jedną z wielu. Ten typ ma problemy ze sobą i stąd musisz się liczyć z taką reakcją."

to ja już nie rozumiem, bez seksu o mnie nie będzie pamiętał, ale jak z nim pójdę do łozka to też kolorowo nie będzie, bo będzie na mnie z góry patrzył, bo będzie miał mnie jak za każdą wcześniejszą i  zapewne "późniejszą"

i zrozum tutaj takiego!

83 Ostatnio edytowany przez marioosh666 (2013-12-04 02:06:13)

domki13 napisał/a:

W tym, że od razu nie ma nic złego. Czasem ktoś potrzebuję czekać do ślubu, a ktoś inny spojrzy w oczy i mu wystarczy. Rzecz w tym, że on leczy w ten sposób swoje kompleksy traktując przy tym ludzi przedmiotowo.

domki13 napisał/a:

i nie jest ze mną jeszcze tak źle, zawsze mogło być gorzej,

Wszystko przed Tobą wink

domki13 napisał/a:

to ja już nie rozumiem, bez seksu o mnie nie będzie pamiętał, ale jak z nim pójdę do łozka to też kolorowo nie będzie, bo będzie na mnie z góry patrzył, bo będzie miał mnie jak za każdą wcześniejszą i  zapewne "późniejszą"

Opcje są trzy:
- wkurzony, bo nie dostał tego co chciał, a powinien, więc cios w ego (teraz tak jest),
- zadowolony, bo kolejna zrobiła dla niego to co chciał, więc wzmocnienie ego (prawdopodobnie tak będzie),
- zagubiony, bo już dostał to co chciał, ale nie może zapomnieć i nie wie o co chodzi, czyli ego się sypie wink (mniejsza szansa, ale nikt tego nie wie.).

Z tego trzeciego może się urodzić to co chcesz.

Opcja numer dwa jest bardziej prawdopodobna, bo jak widzisz scenariusz już się ileś razy spełnił.

84

marioosh666 napisał/a:
domki13 napisał/a:

W tym, że od razu nie ma nic złego. Czasem ktoś potrzebuję czekać do ślubu, a ktoś inny spojrzy w oczy i mu wystarczy. Rzecz w tym, że on leczy w ten sposób swoje kompleksy traktując przy tym ludzi przedmiotowo.

domki13 napisał/a:

i nie jest ze mną jeszcze tak źle, zawsze mogło być gorzej,

Wszystko przed Tobą wink

domki13 napisał/a:

Opcje są trzy:
- wkurzony, bo nie dostał tego co chciał, a powinien, więc cios w ego (teraz tak jest),
- zadowolony, bo kolejna zrobiła dla niego to co chciał, więc wzmocnienie ego (prawdopodobnie tak będzie),
- zagubiony, bo już dostał to co chciał, ale nie może zapomnieć i nie wie o co chodzi, czyli ego się sypie wink (mniejsza szansa, ale nikt tego nie wie.).

Z tego trzeciego może się urodzić to co chcesz.

Opcja numer dwa jest bardziej prawdopodobna, bo jak widzisz scenariusz już się ileś razy spełnił.

ogól nie to miałam chciałam mu narobić ochoty i go potem wystawić. ale podejść do niego i powiedzieć "żeby dalej szukał dziwki", ale to byłby dopiero dla niego cios. tak mi się wydaje.
bo on uwierzyłby, że ja się na to zgodziłam, a potem wystawiłabym go. i nie chce myslec jakby mi sie odpłacił big_smile
i nie ma co tutaj polemizować , że może bym mu uległa, bo niestety wiem to na 99,9% że nie, zdrowy rozsądek nadto!

niech szuka dalej, takiej co mu da i będzie kolejną zaliczoną!
ciekawe jak to jest potem spojrzeć w lustro takiej kobiecie! bo on nie wybiera takich które miały wielu, bo boi się pewnie jakiegoś syfa
czyli ze te jego trofea, to pewnie w większosci skromne dziewuszki, a z tego co widzę takie ciche myszki są najgorsze!
nie mam na mysli siebie, bo ze mną chyba od razu wiedział, że nie będę się jemu przyporządkowywać. pokazywałam mu tu nawet w najmniejszej kwestii.
tylko po co w to ze mną brnął, może myślał że taka zbałamuci big_smile

85

domki13 napisał/a:

ogól nie to miałam chciałam mu narobić ochoty i go potem wystawić. ale podejść do niego i powiedzieć "żeby dalej szukał dziwki", ale to byłby dopiero dla niego cios. tak mi się wydaje.

Dużo bardziej boli bez tych dodatków. Jak go zaatakujesz to się zacznie bronić. A tak zastanawia się dlaczego i to są jego odpowiedzi.

86

marioosh666 napisał/a:
domki13 napisał/a:

Dużo bardziej boli bez tych dodatków. Jak go zaatakujesz to się zacznie bronić. A tak zastanawia się dlaczego i to są jego odpowiedzi.

dodatków, czyli bez tego "planu"? smile

87

Tak, bez planu jest dużo gorzej. Zostawiasz go, a on się zastanawia o co chodzi, że mu się nie udało. Dowala sobie smile

88

marioosh666 napisał/a:

Tak, bez planu jest dużo gorzej. Zostawiasz go, a on się zastanawia o co chodzi, że mu się nie udało. Dowala sobie smile

to dobrze, niech on też myśli. ja też się zastanawiałam dlaczego nie walczy o mnie, dlaczego sobie odpuścił od razu, przeciez mogło być miło, ale to dla niego byłoby za długo czekać na taką mnie smile

89

To tylko seks- ale dużo mówi. Jeśli przeciętny facet proponuje mi seks po bardzo krótkim czasie znajomości, to dla mnie jest informacja, że nawet jak z nim będę w związku później, całkiem możliwe, że nie będzie mu zbyt trudno zaproponować seksu komuś innemu- równie szybko. To dla mnie informacja, że ma luźne podejście do seksu co za tym idzie do wierności najprawdopodobniej też.
Poprzez seks ludzie również się poznają, jednak czas bez seksu jest ważny; daje podprogową informację na temat cierpliwości, zrozumienia, dbania o czyjeś dobro bardziej niż o swoje. W ciągu tygodnia nie da się tego zweryfikować.

90

Catwoman napisał/a:

Jeśli przeciętny facet proponuje mi seks po bardzo krótkim czasie znajomości, to dla mnie jest informacja, że nawet jak z nim będę w związku później, całkiem możliwe, że nie będzie mu zbyt trudno zaproponować seksu komuś innemu- równie szybko.

Jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Zakładając, że jest singlem to pewnie ma swoje potrzeby, które chce zaspokoić. Jak będzie spełniony w związku to nie będzie miał żadnego powodu, żeby proponować seks innym kobietom.

Catwoman napisał/a:

To dla mnie informacja, że ma luźne podejście do seksu co za tym idzie do wierności najprawdopodobniej też.

Przeciętny facet, który ma w związku satysfakcjonujący seks nie szuka go gdzie indziej. Ty chcesz wierność wymusić jakimiś sztucznymi zasadami, a tak się nie da. Jak pokłócisz się ze swoim facetem, weźmiesz go na przetrzymanie i to potrwa dłuższy czas, a on spotka kobietę, która na niego poleci i będzie daleko od domu to zdradzi niezależnie od tego jakie ma podejście do wierności...

Catwoman napisał/a:

Poprzez seks ludzie również się poznają, jednak czas bez seksu jest ważny; daje podprogową informację na temat cierpliwości, zrozumienia, dbania o czyjeś dobro bardziej niż o swoje.

Jasne... Trzymanie go aż dostanie zapalenia jąder to z pewnością wyraz wielkiego zrozumienia i dbania o czyjeś dobro bardziej niż swoje wink A jak po tym odejdzie to można powiedzieć, że zabrakło mu cierpliwości...

91

Nie marioosh, mnie nie interesują samcy, którzy seks stawiają ponad wszystko. Mnie interesują partnerzy, którzy wiedzą czym jest miłość do drugiej osoby.

92

Catwoman napisał/a:

Nie marioosh, mnie nie interesują samcy, którzy seks stawiają ponad wszystko. Mnie interesują partnerzy, którzy wiedzą czym jest miłość do drugiej osoby.

Kto powiedział, że ponad wszystko? Piramidę Maslowa znasz? Jak nie to zobacz gdzie jest seks, a nie miłość wink

To, że ktoś chce szybciej nie powinno go skreślać z listy.

93

Wiesz, Twoja wypowiedź nie postawiła w dość dobrym świetle facetów. Dowiadujemy się, ze to normalne, że zdradzają, jak nie mają dłużej (tzn. ile czasu dokładnie??) seksu i jeśli coś im w łóżku nie odpowiada. Czyli generalnie przedkłada seks nad miłość.

94

Catwoman napisał/a:

Wiesz, Twoja wypowiedź nie postawiła w dość dobrym świetle facetów.

Staram się pisać prawdziwie, a nie robić sztuczną reklamę. Inna sprawa, że wyciągasz z mojej wypowiedzi coś, a później tłumaczysz w taki sposób, żeby pasowało do Twoich przekonań, które nie są zgodne z Prawdą. Jak przyjmiesz kilka rzeczy takie jakie są to będzie łatwiej smile

Catwoman napisał/a:

Dowiadujemy się, ze to normalne, że zdradzają, jak nie mają dłużej (tzn. ile czasu dokładnie??) seksu i jeśli coś im w łóżku nie odpowiada..

Nie, dowiadujemy się, że to normalne, że potrzebują seksu. Jak mają go w stałym związku i jest satysfakcjonujący to wszystko w porządku. Jak nie to mogą zrobić dwie rzeczy:
- stłumić swoje potrzeby i wyładowywać się na partnerce i otoczeniu, a jak to będzie trwało długo to zobojętnieć na wszystko,
- poszukać innego sposobu na rozładowanie napięcia np.: masturbacja lub inna kobieta.

Wcześniej są próby rozwiązania problemu w związku. To co napisałem pojawi się dopiero jak nic z tego nie będzie. Co do czasu to jest dla każdego indywidualny.

Jak widzisz zdrada to tylko jedna z możliwości, ale w przypadku, który opisałem bardzo realna.

Catwoman napisał/a:

Czyli generalnie przedkłada seks nad miłość.

Czy piramida Maslowa coś Ci mówi? Wiele osób w dzisiejszych czasach szuka spokoju umysłu. Jakoś nie zauważyłem, żeby bezdomni mieli podobne potrzeby, bo najpierw muszą zadbać o spokój żołądka.

95

Nie chce mi się dyskutować i rozbijać na czynniki pierwsze moich osobistych przekonań z Twoimi by kolejne 500 stron spędzić na udowadnianiu, kto ma rację. Pozostań przy swoich opiniach, ja pozostanę przy swoich i szafa gra smile

96

W seksie nie ma niczego złego, nawet jeśli jest to wszytko na początku znajomości i to dosyć szybko, tylko wg mnie jedna rzecz mnie martwi, iż tutaj nie było spontanu a gościu sobie to zaplanował więc pewnie kobiety mają rację iż tylko o to mu chodziło, aby sobie ulżyć.

Prosto z mostu i na temat big_smile tak powinniście pisać a nie bawić się w filozofów, a autorce tematu życzmy szczęścia smile

97

Catwoman napisał/a:

Pozostań przy swoich opiniach, ja pozostanę przy swoich i szafa gra smile

Dopóki ktoś ich brutalnie nie przetestuje...

kingslayer napisał/a:

(...) tutaj nie było spontanu a gościu sobie to zaplanował więc pewnie kobiety mają rację iż tylko o to mu chodziło, aby sobie ulżyć.

Prosto z mostu i na temat big_smile tak powinniście pisać a nie bawić się w filozofów, a autorce tematu życzmy szczęścia smile

Zależy który gościu, bo pisaliśmy o dwóch...

98

Ty się już o mnie nie martw.

99

kingslayer napisał/a:

W seksie nie ma niczego złego, nawet jeśli jest to wszytko na początku znajomości i to dosyć szybko, tylko wg mnie jedna rzecz mnie martwi, iż tutaj nie było spontanu a gościu sobie to zaplanował więc pewnie kobiety mają rację iż tylko o to mu chodziło, aby sobie ulżyć.

tu się zgodzę, jest róznica między spontanem, a czymś co sobie chłopak dokładnie planuje ze mną i każdą inną, bo jeżeli to samo yjdzie to pod wpływem jakichś emocji, a zaplanowane to nawet nie umiem sobie tego wyobrazic jak to yglada.
spotykaja się i co? myślą teraz zacząć czy później? itp.

100

tylko, że facet mógl, to zaplanować, a udać spontan tongue

101

domki13 napisał/a:

tylko, że facet mógl, to zaplanować, a udać spontan tongue

Wiesz... Ponoć mamy równouprawnienie. Sama też możesz to zaplanować, a udać spontan.

P. S. Lepiej to zrób, bo źle się dzieje... Musisz odreagować napięcie. I to tak, żeby pupa bolała. wink

102

kurdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dobijasz mnie
nie ma jego bez seksu sad

103

domki13 napisał/a:

Nie chodzi o to, że nie ma jego bez seksu. Problem w tym, że Ty tego chcesz i to pewnie bardziej niż on, a zupełnie niepotrzebnie dorabiasz do całej sprawy jakąś pseudokatolicką ideologię. Właśnie przez to przyciągnęłaś do swojego życia takiego typa sad

104

marioosh666 napisał/a:
domki13 napisał/a:

Nie chodzi o to, że nie ma jego bez seksu. Problem w tym, że Ty tego chcesz i to pewnie bardziej niż on, a zupełnie niepotrzebnie dorabiasz do całej sprawy jakąś pseudokatolicką ideologię. Właśnie przez to przyciągnęłaś do swojego życia takiego typa sad

no na pewno przez to, mam to na czole wypisane smile
chcieć chcę, ale nie od razu.
nie chcę od tego budować naszej bliższej relacji.
tu nie chodzi zeby czekać rok, dwa na seks, tylko że on nie chciał mnie poznać, nasze smsy kręciły się tylko wokół tematu seksu.
no i właśnie dlatego nie chciałam, bo nic go nie interesowało poza tym tematem, nigdy nie interesowało go jak się czuję, chociaz tak z grzecznośći smile

105

domki13 napisał/a:

Nawet gorzej niż na czole.

domki13 napisał/a:

On pozna Cię dogłębnie... Bliższej relacji już z nim nie zbudujesz. wink

domki13 napisał/a:

tu nie chodzi zeby czekać rok, dwa na seks, tylko że on nie chciał mnie poznać, nasze smsy kręciły się tylko wokół tematu seksu.
no i właśnie dlatego nie chciałam, bo nic go nie interesowało poza tym tematem, nigdy nie interesowało go jak się czuję, chociaz tak z grzecznośći smile

Pokonaj go jego własną bronią, czyli wykorzystaj i odejdź.

106

marioosh666 napisał/a:
domki13 napisał/a:

Nawet gorzej niż na czole.

domki13 napisał/a:

On pozna Cię dogłębnie... Bliższej relacji już z nim nie zbudujesz. wink

domki13 napisał/a:

Pokonaj go jego własną bronią, czyli wykorzystaj i odejdź.

ale ja jestem cnotą big_smile
i to nie dlatego nie chcę tak od razu, nawet gdybym już nią nie była to i tak nie chciałabym big_smile

107 Ostatnio edytowany przez domki13 (2013-12-04 23:38:04)

.

108

domki13 napisał/a:

ale ja jestem cnotą big_smile
i to nie dlatego nie chcę tak od razu, nawet gdybym już nią nie była to i tak nie chciałabym big_smile

Z cnoty nie musisz rezygnować. Powiedz mu, że może tylko w pupę, a jak nie lubi to weźmiesz do buzi. Będzie seks i cnota zostanie, czyli zjesz ciasto i będziesz miała ciastko. wink

domki13 napisał/a:

ten wcześniejszy to ten z tych na których zasze mogłam liczyć, który zawsze mi pomagał itp. ale jednak nie ciagneło mnie tak do niego jak do tego seksoholika big_smile

Dlatego nie warto być zbyt dobrym dla kobiet. sad

domki13 napisał/a:

i myślę czy nie oddać się wcześniejszemu, a potem zrobić to z tym od seksu? smile
ha ha ha , wiem, że to smieszne, ale może wtedy będzie mi łatwiej, a dla tego wcześniejszego to dużo znaczy, że jestem dzieicą, a dlatego zapewne nic

Najlepiej oddać się psychoanalitykowi - pod opiekę... Poważnie. Takich przypadków nie załatwia się przez Internet.

109

chyba zrobię tak jak pisałam, anala nie preferuje, a loda nie będę mu robiła bo bóg wie co on tam robi... ha ha ha
ale zrobię to z moim wcześniejszym, a potem wejdę w "związek" z seksoholikiem big_smile
może jakieś rady, na co się umówić z tym od seksu? na pewno chciałabym żeby wtedy nie miał innych partnerek łóżkowych... i co jeszcze? smile

110

domki13 napisał/a:

na pewno chciałabym żeby wtedy nie miał innych partnerek łóżkowych... i co jeszcze? smile

Dlaczego? We trójkę będzie miło... I porozmawiać będziesz miała z kim. smile

111

marioosh666 napisał/a:
domki13 napisał/a:

na pewno chciałabym żeby wtedy nie miał innych partnerek łóżkowych... i co jeszcze? smile

Dlaczego? We trójkę będzie miło... I porozmawiać będziesz miała z kim. smile

żeby tylko w trójkę...
ale serio napisałam smile

112 Ostatnio edytowany przez domki13 (2013-12-04 23:31:05)

gorzej jak będzie mi dobrze z tym wcześniejszym smile

113

decyzja podjęta.
mam nadzieję, że mi nie odmówi smile
żadnych uczuć tylko seks, będę się broniła uczuciom ile sił smile

114

domki13 napisał/a:

A może zaprosisz obu do zabawy? Panowie się dogadają między sobą, który będzie pierwszy. Tobie jest i tak wszystko jedno, więc po co psuć innym zabawę.

115

marioosh666 napisał/a:
domki13 napisał/a:

A może zaprosisz obu do zabawy? Panowie się dogadają między sobą, który będzie pierwszy. Tobie jest i tak wszystko jedno, więc po co psuć innym zabawę.

sama nie wiem jak się mam...
czy warto to robić z takim kolesiem, czy rzeczywiście coś zyskam czy tylko stracę... boję sie przekonać, a jednocześnie to kusi jak olera smile

p.s. on nie toleruje trójkątów itp.

116

sam mnie "namawiałeś" a teraz kpisz z mojego problemu wink
to jest sytuacja bez wyjścia, każdej decyzji będę zalowała tak naprawdę. zadna z decyzji nie daje mi pewnosci, że będę zadowolona z tego jak postąpiłam , ale żeby się dowiedzieć muszę spróbować

117

domki13 napisał/a:

Który? Skąd wiesz, że nie toleruje?

118

domki13 napisał/a:

Nie mam innego wyjścia. Po tym co napisałaś nie można inaczej. Poza tym Ty i tak odrzucasz wszystkie rozwiązania.

119

marioosh666 napisał/a:
domki13 napisał/a:

Nie mam innego wyjścia. Po tym co napisałaś nie można inaczej. Poza tym Ty i tak odrzucasz wszystkie rozwiązania.

no to co mam bronić swojej cnoty do upadłego, chociaz on mnie pociaga i chciałabym z nim uprawiać seks czy co?
napisz, to jedno rozwiązanie smile bo trochę zmieniam czesto zdanie, więc i tobie trudno się na pewno połapać jak w końcu chce smile

120

marioosh666 napisał/a:
domki13 napisał/a:

Który? Skąd wiesz, że nie toleruje?

i ten , i ten nie toleruje czegoś takiego wink
zgadało się jakoś w rozmowie chyba

tylko czy ta moja "chęć" coś da, czy tylko podbuduje na maksa jego ego? ja chciałabym naprawdę żeby on coś do mnie wyższego poczuł, a z nim to możliwe tylko przez łóżko, chociaz to byłby tylko seks, ja też udawałabym że seks to nic takiego, po wszystkim ubrałabym się i wyszła jak gdyby nic, żadnych większych emocji nie pokazywałabym, tzn. starałabym się je jakoś ukrywać.
jeżeli chciał seks bez zobowiązan to ja też bym go przedmiotowo traktowała

121

o coś takiego mi chyba chodzi:
http://boscy.pl/obrazki/img/ylzh1_d_delfinek37.jpg
smile

122

To tylko seks. Takie propozycje by mi schlebiały.

123

bjo napisał/a:

To tylko seks. Takie propozycje by mi schlebiały.

ha ha ha, ale to nie chodzi o schlebianie tylko o coś więcej, jednak pomimo tego podejścia do seksu, chciałabym coś więcej smile

124

domki13 napisał/a:

no to co mam bronić swojej cnoty do upadłego, chociaz on mnie pociaga i chciałabym z nim uprawiać seks czy co?
napisz, to jedno rozwiązanie smile bo trochę zmieniam czesto zdanie, więc i tobie trudno się na pewno połapać jak w końcu chce smile

Przecież to musi być Twoja decyzja. Moim zdaniem to najpierw powinnaś zrobić coś z tym pomieszaniem, które masz w głowie. Polecałem już książkę, która Ci w tym pomoże.

domki13 napisał/a:

ja chciałabym naprawdę żeby on coś do mnie wyższego poczuł, a z nim to możliwe tylko przez łóżko, chociaz to byłby tylko seks, ja też udawałabym że seks to nic takiego, po wszystkim ubrałabym się i wyszła jak gdyby nic, żadnych większych emocji nie pokazywałabym, tzn. starałabym się je jakoś ukrywać.

Nie, tak nie można. Najpierw mu zrób śniadanie, a później obudź albo przynieś do łóżka (zajmij się nim) - takich rzeczy szybko się nie zapomina - jak ma coś wyższego poczuć to musisz go wziąć podstępem. Inaczej będziesz kolejnym numerem na liście

domki13 napisał/a:

ha ha ha, ale to nie chodzi o schlebianie tylko o coś więcej, jednak pomimo tego podejścia do seksu, chciałabym coś więcej smile

Wiesz... Muszę Cię zmartwić... To trochę też od niego zależy. wink

125

marioosh666 napisał/a:
domki13 napisał/a:

Przecież to musi być Twoja decyzja. Moim zdaniem to najpierw powinnaś zrobić coś z tym pomieszaniem, które masz w głowie. Polecałem już książkę, która Ci w tym pomoże.

domki13 napisał/a:

ja chciałabym naprawdę żeby on coś do mnie wyższego poczuł, a z nim to możliwe tylko przez łóżko, chociaz to byłby tylko seks, ja też udawałabym że seks to nic takiego, po wszystkim ubrałabym się i wyszła jak gdyby nic, żadnych większych emocji nie pokazywałabym, tzn. starałabym się je jakoś ukrywać.

Nie, tak nie można. Najpierw mu zrób śniadanie, a później obudź albo przynieś do łóżka (zajmij się nim) - takich rzeczy szybko się nie zapomina - jak ma coś wyższego poczuć to musisz go wziąć podstępem. Inaczej będziesz kolejnym numerem na liście

domki13 napisał/a:

Wiesz... Muszę Cię zmartwić... To trochę też od niego zależy. wink

ha ha to muszę się nieźle nawalić, żeby mi do rana promile zostały. sniadanie........................... big_smile dobre big_smile
na to trzeba mieć śmiałość dużą smile
zalezy też gdzie to zrobimy, bo na pewno nie u mnie... u niego też wątpię smile

126

domki13 napisał/a:

Chcesz to zrobić pierwszy raz byle gdzie? Bez żadnego klimatu i otoczki? Jak ktoś może Cię szanować?

127

marioosh666 napisał/a:
domki13 napisał/a:

Chcesz to zrobić pierwszy raz byle gdzie? Bez żadnego klimatu i otoczki? Jak ktoś może Cię szanować?

już będę po pierwszym razie smile
z nim już nie będę dziewicą tongue

myślisz, że takie śniadanie to naprawdę dobry pomysł? o ile sam nie zwieje

128

domki13 napisał/a:

już będę po pierwszym razie smile

A ten pierwszy wie jakie masz plany wobec niego?

domki13 napisał/a:

myślisz, że takie śniadanie to naprawdę dobry pomysł? o ile sam nie zwieje

Bardzo dobry smile Nie tylko śniadanie. Spróbuj go zatrzymać jeszcze dłużej z tym, że w przygotowanie obiadu powinien zostać zaangażowany, a nie czekać na gotowe. Takie rzeczy nie chcą wylecieć z głowy. Żonaci koledzy, bo latach wspominają pierwsze domowe obiady, a nie pierwsze razy.

129

Domki, chyba się zamotałaś. I to konkretnie.
Będąc niedoświadczoną w łóżku chcesz zatrzymać za pomocą seksu faceta? A może mu wyjaśnisz, że dlatego jesteś taka nieudolna, bo jeszcze dwa dni wcześniej byłaś dziewicą?
Jestem bardzo otwarta na kwestie erotyczne, ale pomysł, żeby przespać się z jednym, żeby nie być dziewicą podczas seksu z drugim jest dla mnie wybitnie niesmaczny. I myślę, że dla większości facetów też (nawet aktywnie doradzający Ci kolega powyżej jakby nieco stracił zapał smile ).

Nie zatrzymasz za pomocą seksu faceta, który ten seks ma na co dzień z najróżniejszych źródeł, bez konieczności wikłania się w związki.
Musiałabyś mieć do zaoferowania coś więcej. A Ty masz głównie do zaoferowania desperację i wielki chaos emocjonalny.
Nie ukryjesz tego, że chcesz więcej niż tylko seksu.
Będzie Ci bardzo dziwnie w momencie, kiedy po tych wszystkich karkołomnych zabiegach on będzie zwiewał przed Tobą jak przed trędowatą...

130

vinnga napisał/a:

Domki, chyba się zamotałaś. I to konkretnie.
Będąc niedoświadczoną w łóżku chcesz zatrzymać za pomocą seksu faceta? A może mu wyjaśnisz, że dlatego jesteś taka nieudolna, bo jeszcze dwa dni wcześniej byłaś dziewicą?
Jestem bardzo otwarta na kwestie erotyczne, ale pomysł, żeby przespać się z jednym, żeby nie być dziewicą podczas seksu z drugim jest dla mnie wybitnie niesmaczny. I myślę, że dla większości facetów też (nawet aktywnie doradzający Ci kolega powyżej jakby nieco stracił zapał smile ).

Nie zatrzymasz za pomocą seksu faceta, który ten seks ma na co dzień z najróżniejszych źródeł, bez konieczności wikłania się w związki.
Musiałabyś mieć do zaoferowania coś więcej. A Ty masz głównie do zaoferowania desperację i wielki chaos emocjonalny.
Nie ukryjesz tego, że chcesz więcej niż tylko seksu.
Będzie Ci bardzo dziwnie w momencie, kiedy po tych wszystkich karkołomnych zabiegach on będzie zwiewał przed Tobą jak przed trędowatą...

racja sad
ale powiem mu, że raz tylko robiłam to kiedyś, nie musi wiedzieć że straciłam dziewictwo kilka dni przed smile tongue
także on chciał dominować, pokazywać kto rządzi, więc niech się wykazuje a mnie "kształci"

musiałabym mieć do zaoferowania coś więcej czyli co?

wiem, stracił zapał, ale właśnie sama nie wiem co chce, a jemu  wdzieczna jestem za cierpliwość! szkoda, że tamten jej nie ma

Posty [ 66 do 130 z 202 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Nowo poznany chłopak zaproponował mi seks - jak to odebrać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024