Brak pewnosci siebie, mały biust - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Brak pewnosci siebie, mały biust

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 87 z 87 ]

66

Odp: Brak pewnosci siebie, mały biust

To jest naprawdę dziwne, że można mieć kompleks z powodu małych piersi, ale niestety zdarza się często wink. Najlepsza terapia, to jak ukochana osoba zapewnia, że i tak babka jest piękna etc. Chociaż uparta i tak wie swoje;)

Zobacz podobne tematy :

67

Wilady_pl napisał/a:

To jest naprawdę dziwne, że można mieć kompleks z powodu małych piersi, ale niestety zdarza się często wink. Najlepsza terapia, to jak ukochana osoba zapewnia, że i tak babka jest piękna etc. Chociaż uparta i tak wie swoje;)

właśnie-to najpiękniejsze, że gdy druga osoba cię dowartościowuje:-)

68

głowa do góry, cycki do przodu i zaczynamy nabierać pewnosci siebie, czas start!:-D

69

I o to chodzi:)Musisz zmienić nastawienie co do swoich piersi a z tego co czytam jest już lepiej;) ja sama przy okazji mocniej się utwierdziłam,że mam co mam i jestem niezłą babka.

A największą zaletą jak i u Ciebie autorko jest mój tyłek:)jak to chłopak mówi takie "sexy jabluszko"he he     
Więc szalej z chłopakiem i ciesz się tym co masz:)

70

25.anowi napisał/a:

I o to chodzi:)Musisz zmienić nastawienie co do swoich piersi a z tego co czytam jest już lepiej;) ja sama przy okazji mocniej się utwierdziłam,że mam co mam i jestem niezłą babka.

A największą zaletą jak i u Ciebie autorko jest mój tyłek:)jak to chłopak mówi takie "sexy jabluszko"he he     
Więc szalej z chłopakiem i ciesz się tym co masz:)

to cudowne, że jest ktoś kogo ten post jeszcze podbudował! świetnie:-P wspaniale!
małe jest piękne:-P

71

Bo są tu panowie też którzy i Ciebie i mnie i inne kobietki utwierdzaja w tym,że małe też jest piękne i ma swoje zalety:)a prócz piersi liczy się i charakter i to jakie jesteśmy..-Poza tym mamy jeszcze inne cudowne części ciałka:D  Także laska nie jesteś sama jak widzisz.  Ważne jest,że nasi panowie Nas kochają nie za te biusty tylko smile

pozdrawiam ciepło;)

72

25.anowi napisał/a:

Bo są tu panowie też którzy i Ciebie i mnie i inne kobietki utwierdzaja w tym,że małe też jest piękne i ma swoje zalety:)a prócz piersi liczy się i charakter i to jakie jesteśmy..-Poza tym mamy jeszcze inne cudowne części ciałka:D  Także laska nie jesteś sama jak widzisz.  Ważne jest,że nasi panowie Nas kochają nie za te biusty tylko smile

pozdrawiam ciepło;)

tyłeczki! to nasza broń:-D teraz dla mnie najważniejsze jest dziecko, zero smutku, bo ono odczuwa każdą moją myśl i reakcję. dużo uśmiech życzę również Tobie Kochana:-D

73

Hehe.... ->

74

wzachodziednia napisał/a:
25.anowi napisał/a:

pozdrawiam ciepło;)

tyłeczki! to nasza broń:-D teraz dla mnie najważniejsze jest dziecko, zero smutku, bo ono odczuwa każdą moją myśl i reakcję. dużo uśmiech życzę również Tobie Kochana:-D

A no prawda:)ciesz się z maleństwa i tyleczka ha ha.Zdrowia życzę jak najwięcej a co złe na bok teraz.:)jak coś to pisz bo fajnie tak pogadać.

75

Są gusta i guściki, są panowie, którym małe biusty się podobają.
Ehhh, ja mam mały biust i całą masę kompleksów, chociaż o dziwo moje kompleksy zawsze były związane z różnymi rzeczami, ale nigdy z biustem.
Wg. mnie mały biust ma same zalety - przede wszystkim jest wygodny! tongue
Pewnie to głupie, co napisałam, ale trzeba szukać zalet i polubić! big_smile

76

Okularnica21 napisał/a:

Ehhh, ja mam mały biust i całą masę kompleksów, chociaż o dziwo moje kompleksy zawsze były związane z różnymi rzeczami, ale nigdy z biustem.

Cała reszta Twojej wypowiedzi przeczy w/z pogrubionemu stwierdzeniu, gdzie płacz u faceta - rozpatrywany w kontekście rzekomego kompleksu - nie świadczy o jego słabości a o sile. Tak to przynajmniej wielcy tego świata interpretują smile

77

N4VV napisał/a:

Hehe.... ->

i dupa ma swój czas i miejsce swoje:-P
haha, cała prawda:-D

78

25.anowi napisał/a:
wzachodziednia napisał/a:
25.anowi napisał/a:

pozdrawiam ciepło;)

A no prawda:)ciesz się z maleństwa i tyleczka ha ha.Zdrowia życzę jak najwięcej a co złe na bok teraz.:)jak coś to pisz bo fajnie tak pogadać.

jest teraz tylko lepiej, tak jak mówisz-co złe poszło na bok;-) najważniejsze moje małżeństwo;-)

79

bags napisał/a:
Okularnica21 napisał/a:

Cała reszta Twojej wypowiedzi przeczy w/z pogrubionemu stwierdzeniu, gdzie płacz u faceta - rozpatrywany w kontekście rzekomego kompleksu - nie świadczy o jego słabości a o sile. Tak to przynajmniej wielcy tego świata interpretują smile

łzy mężczyzny bardzo mi imponują-tak jak mówisz świadczą o sile, nie o słabości.  uwielbiam gdy mężczyzna jest męski kiedy trzeba(dzięki temu czuję się bezpieczna), ale również potrafi okazać uczucia. najpiękniejsze połączenie;)

80

Ja mam mały biust, ale przynajmniej siła grawitacji zacznie na niego później działać. Do tej pory potrafię słyszeć jakieś głupie komentarze na jego temat i temat mojego ciała, ale spływają one po mnie jak po kaczce. Ważne, że ja kocham siebie taką jaka jestem. Mogą mi mówić, że jestem płaska jak deska do prasowania, że wyglądam jak anorektyczka, że jestem przezroczysta itp... to ich zdanie ;-) ja uważam, że jestem w każdym calu piękna, wszystkie jesteśmy ;-) grunt to potrafić to dostrzec.

81

wzachodziednia  cieszę się,że jest lepiej i skupiasz się na ważniejszych rzeczach i osobach:)Cieszę się laska;)

82

Mam podobnie tylko ja mam średnie B i też w sprawach seksu tylko bluski albo stanik,tak samo facet zapewnia mnie że kocha mnie taką jaka jestem i mój biust jest dla niego wystarczający bo mieści się w ręcy,ale jednak ogląda się za cycatymi dlatego moja pewność siebie jest żenująco niska. Ale nie martw się ci prawdopodobnie biust po porodzie urośnie:)

83

wzachodziednia, nie przejmuj się. smile Duży biust? Słyszałem, że same z tym problemy. A to, że facet zerka - bardziej instynkt, nie ma się czym przejmować. Kocha cię, spodziewacie się dziecka, zostaw kompleksy za sobą. Biust to nie wszystko. Przyciągnęłaś go wyglądem ale zatrzymałaś przy sobie charakterem i osobowością - to się liczy. Spójrz w lustro, weź wdech, uśmiechnij się. smile Nie ma się czym przejmować. To nie ty decydowałaś o rozmiarze swoich piersi.

84

Tegan napisał/a:

ja tez mama male piersi, bardzo male a do malych kobiet nie naleze, mam 170cm i szerokie biodra oraz barki (plywanie) a cycuszki to ledwo miseczke A mi wypelniaja, jakos mam to w nosie, jak sie komus nie podobam to nie kaze na siebie patrzec, zapuszczam wlosy bo majac krotkie nieraz slyszalam "babochlop" pod swoim adresem, to jedyne co w sobie zmieniam

Najważniejsze to polubić siebie! Nie zawsze jest łatwo to oczywista sprawa, ale żyjemy dla siebie a nie dla plotkujących bab, to Twoje życie więc go sobie nie zatruwaj infantylnymi opiniami innych, podobnie jak koleżanka smile

85 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-04-17 09:02:29)

Ja tez mam maly biust i brak kompleksow z nim zwiazanych. Kiedys tak, teraz nie. Ty tez polub swoj biust, sa na to sposoby, jak chcesz to ci w mailu napisze. Im bardziej ty lubisz swoj biust, tym bardziej on tez go lubi. A to ze facet czasami spojrzy na inne cycki, to juz tak jest z facetami, oni maja to w genach, ale to nie znaczy, ze nie lubi twqoich. Moj facet mowi tak "Kochanie, jestem teraz na diecie, spozywam tylko Ciebie...ale nie fochaj sie jak czasami spojrze w menu:)"

86

Nie każdemu facetowi podobają się duże cycki tak jak nie każdy lubi blondynki wink

Posty [ 66 do 87 z 87 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Brak pewnosci siebie, mały biust

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024