Najwięcej do powiedzenia na temat zadowalającej długości penisa dla kobiet o dziwo mają zawsze faceci. Temat był wałkowany setki razy ale wy i tak wiecie swoje. Dla przeciętnej kobiety 15 cm to bardzo zadowalająca długość, dłuższe penisy często sprawiają ból. Nie wyobrażam sobie faceta ze szpadą 20cm ,chyba bym uciekła
Najwięcej do powiedzenia na temat zadowalającej długości penisa dla kobiet o dziwo mają zawsze faceci. Temat był wałkowany setki razy ale wy i tak wiecie swoje. Dla przeciętnej kobiety 15 cm to bardzo zadowalająca długość, dłuższe penisy często sprawiają ból. Nie wyobrażam sobie faceta ze szpadą 20cm ,chyba bym uciekła
Klasyka. Myślę, że jest coś gejowskiego w tej fiksacji na punkcie długości. Coś w stylu "Chciałbym mieć takiego, bo mi się takie podobają"
Panie Misinx, czarnoskórzy są też w innych krajach Europy, więc dlaczego w innych nie zawyżają?
Dlatego
134 2023-02-19 19:13:05 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2023-02-19 19:14:14)
Lucek, nie psuj prysły marzenia o białych Francuzach z dużymi, smuteczek
Lucek, nie psuj
prysły marzenia o białych Francuzach z dużymi, smuteczek
To zobacz na Włochów
Martin555 napisał/a:kingowicz napisał/a:ciemne mają coś w sobie :-)
Czyli rozumiem że gdyby był ciemny to byłby atrakcyjniejszy? Niezależnie od rozmiaru
nawet średniej wielkości ciemny jest atrakcyjniejszy, przynajmniej dla mnie, i nie musi być koniecznie murzyński, latynosi czy Arabowie też mają ciemniejsze
Wiecie co jest mocne?
Polki piszą wprost, że uwielbiają czarnoskóre kutasy (wpis powyżej) a inne Polki piszą, że to ja sobie jakieś bzdury ulepiłem w głowie i na pewno tak nie jest
Ty to masz problemy Rumun w ch... w pytę dosłownie
a życie ci przecieka między palcami
Ty to masz problemy Rumun w ch... w pytę dosłownie
a życie ci przecieka między palcami
Dlaczego niby życie przecieka mi między palcami? Bo nie mam jakiejś tam dupy? Za to w każdej innej płaszczyźnie mojego życia w miarę dobrze mi się wiedzie.
paslawek napisał/a:Ty to masz problemy Rumun w ch... w pytę dosłownie
a życie ci przecieka między palcamiDlaczego niby życie przecieka mi między palcami? Bo nie mam jakiejś tam dupy? Za to w każdej innej płaszczyźnie mojego życia w miarę dobrze mi się wiedzie.
I dlatego, że w miarę dobrze Ci się wiedzie, rzucasz na lewo i prawo takimi tekstami, jak te wyżej? Kogo Ty chcesz oszukać?
140 2023-02-20 02:34:39 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2023-02-20 02:35:12)
Wiecie co jest mocne?
Polki piszą wprost, że uwielbiają czarnoskóre kutasy (wpis powyżej) a inne Polki piszą, że to ja sobie jakieś bzdury ulepiłem w głowie i na pewno tak nie jest
Wiesz co jest mocne?
Jedna Polka (a może i nie Polka?) coś napisała, a Tobie od razu zapala się lampka, że wszystkie myślą tak samo. Jeszcze lepsze jest Twoje żenujące poczucie triumfu .
paslawek napisał/a:Ty to masz problemy Rumun w ch... w pytę dosłownie
a życie ci przecieka między palcamiDlaczego niby życie przecieka mi między palcami? Bo nie mam jakiejś tam dupy? Za to w każdej innej płaszczyźnie mojego życia w miarę dobrze mi się wiedzie.
Poczucie szczęśliwości wręcz wylewa Ci się uszami. Widać to w każdym Twoim wpisie.
Jeden fiutek, a ile radości! Wniosek z tego więcej fiutków!
Jeden fiutek, a ile radości! Wniosek z tego więcej fiutków!
Marzy Ci się las...fiutków ?
do swoich rozmiarów nie ma zarzutów, myślę że są odpowiednie.. a jeżeli twierdzisz, że 17 cm długości to mało to Twoja sprawa
, wolę aby tą długość Panie oceniły. No a grubość myślę że też nie jest zła.
Mi sprawia przyjemnosc. Moj facet tez ma takiego i ta wlasnie krzywizna drazni moje wrazliwe punkty.
Pytanie tylko do kobiet : mój sprzęcik liczy 18 długości i 15 obwodu.
Wypowiedzcie się proszę, ale szczerze, co sądzicie.
Pytanie tylko do kobiet : mój sprzęcik liczy 18 długości i 15 obwodu.
Wypowiedzcie się proszę, ale szczerze, co sądzicie.
No dobrze, a w erekcji to ile?
No w erekcji tyle, czasami dochodzi do 19dł i 15,5obw,to maximum.
No w erekcji tyle, czasami dochodzi do 19dł i 15,5obw,to maximum.
DZiewczyna z którą masz seks co na to? Podoba jej się?
Aaaa... nie masz dziewczyny, co? Cóż... Zacznij od dziewczyny.
Ogólnie to miałem, jedna powiedziała że zacytuję jej słowa za duży jebaka i że ona nie daje rady (bardzo mi smutno bo zabiegałem bardziej żeby jej było przyjemnie), a druga to miała orgazmy co chwilę, szczególnie w jednej pozycji, a w innych tylko jęczała a w tej jednej to sikała, i myślę że była spełniona. Nie wiem od czego zależy że kobieta w jednej pozycji czuje się swobodnie a w innej to jest ogień, szczególnie jak to ona ustalała sobie tempo podczas penetracji.
Ogólnie to nawet jak mi mówiła że jest świetnie to czuje się jakbym ją zawiódł. Nie wiem czy ze mną jest coś nie tak?
Ogólnie to nawet jak mi mówiła że jest świetnie to czuje się jakbym ją zawiódł. Nie wiem czy ze mną jest coś nie tak?
Tak. Zbyt dużą wagę przywiązujesz do wielkości, a przy tym nie ufasz partnerce.
Jeśli chodzi o sam stosunek, to tempo to jedno, ale ważna jest też głębokość penetracji i to w jaki sposób następuje stymulacja, która z kolei zależna jest m.in. od pozycji.
Gliniany Ludek napisał/a:Ogólnie to nawet jak mi mówiła że jest świetnie to czuje się jakbym ją zawiódł. Nie wiem czy ze mną jest coś nie tak?
Tak. Zbyt dużą wagę przywiązujesz do wielkości, a przy tym nie ufasz partnerce.
Jeśli chodzi o sam stosunek, to tempo to jedno, ale ważna jest też głębokość penetracji i to w jaki sposób następuje stymulacja, która z kolei zależna jest m.in. od pozycji.
Czyli każda pozycja to zmienne tempo i głębokość penetracji?
To skąd ja mam wied, wiedzieć ile cm wkładać i z jakim tempem skoro ona tylko jęcz i nawet słowa nie powie?
Że tak dobrz... Że teraz szybciej i głębiej? Jak mam to rozpoznać? Po szerokości źrenic? Czy po oddychaniu?
152 2023-03-27 16:32:10 Ostatnio edytowany przez Gary (2023-03-27 16:35:30)
... a druga to miała orgazmy co chwilę,
Aaaa... to super
szczególnie w jednej pozycji, a w innych tylko jęczała a w tej jednej to sikała, i myślę że była spełniona. Nie wiem od czego zależy że kobieta w jednej pozycji czuje się swobodnie a w innej to jest ogień, szczególnie jak to ona ustalała sobie tempo podczas penetracji.
Kobiety mówią, że penis uderza w macicę i boli.
A punkt G jest tak na palec od wejścia.
To skąd ja mam wied, wiedzieć ile cm wkładać i z jakim tempem skoro ona tylko jęcz i nawet słowa nie powie?
Jak jęczy i nie mówi, to jej dobrze. Mówienie rozwala seks.
Że tak dobrz... Że teraz szybciej i głębiej? Jak mam to rozpoznać? Po szerokości źrenic? Czy po oddychaniu?
Nikt Ci nie da recepty. Każdy człowiek jest inny, inaczej lubi.
Jak będziesz robił jedno tempo, jedno miejsce, to ona powie, że to było złe tempo i nie w punkt.
Jak będziesz zmieniał, to ona powie, że ciągle zmieniasz i nie może się się skupić.
Za szybko. za wolno, za mocno, za słabo, itd, itd.
Gliniany Ludek napisał/a:... a druga to miała orgazmy co chwilę,
Aaaa... to super
![]()
szczególnie w jednej pozycji, a w innych tylko jęczała a w tej jednej to sikała, i myślę że była spełniona. Nie wiem od czego zależy że kobieta w jednej pozycji czuje się swobodnie a w innej to jest ogień, szczególnie jak to ona ustalała sobie tempo podczas penetracji.
Ogólnie to nawet jak mi mówiła że jest świetnie to czuje się jakbym ją zawiódł. Nie wiem czy ze mną jest coś nie tak?Kobiety mówią, że penis uderza w macicę i boli.
A punkt G jest tak na palec od wejścia.To skąd ja mam wied, wiedzieć ile cm wkładać i z jakim tempem skoro ona tylko jęcz i nawet słowa nie powie?
Jak jęczy i nie mówi, to jej dobrze. Mówienie rozwala seks.
Nikt Ci nie da recepty. Każdy człowiek jest inny, inaczej lubi.
Jak będziesz robił jedno tempo, jedno miejsce, to ona powie, że to było złe tempo i nie w punkt.
Jak będziesz zmieniał, to ona powie, że ciągle zmieniasz i nie może się się skupić.
Za szybko. za wolno, za mocno, za słabo, itd, itd.
Czyli wychodzi na to żeby stymulować punkt G?
A ten punkt jest w górnej części czy dolnej, blisko kości łonowej czy daleko?
154 2023-03-27 16:58:24 Ostatnio edytowany przez Gary (2023-03-27 16:59:36)
Czyli wychodzi na to żeby stymulować punkt G?
A ten punkt jest w górnej części czy dolnej, blisko kości łonowej czy daleko?
Przyczaj książkę Ian Kerner "Jej orgazm najpierw".
Wiele kobiet nie dochodzi od penetracji.
A jak dochodzą to mówią na przykład, że to było czysto mechaniczne -- pan penisem pukał w odpowiedni punkt i ona miała orgazm.
Albo mówi, że z jednym panem dochodzi, a z żadnym innym nie.
Jak masz długiego penisa, to nie dopchniesz się całkiem do jej pośladków, bo będzie ją boleć.
Ale możesz w innych pozycjach się super bawić.
Na przykład jak ona się położy na brzuchu, to wchodź w nią, ale nie przód-tył, tylko góra dół -- wtedy penisem będziesz naciskał na punkt g.
Nie musi być szybko... niekoniecznie kobiety tak chcą.
Możesz czasem się nawet nie ruszać, przerwę robić.
Gliniany Ludek napisał/a:Czyli wychodzi na to żeby stymulować punkt G?
A ten punkt jest w górnej części czy dolnej, blisko kości łonowej czy daleko?Przyczaj książkę Ian Kerner "Jej orgazm najpierw".
Wiele kobiet nie dochodzi od penetracji.
A jak dochodzą to mówią na przykład, że to było czysto mechaniczne -- pan penisem pukał w odpowiedni punkt i ona miała orgazm.
Albo mówi, że z jednym panem dochodzi, a z żadnym innym nie.Jak masz długiego penisa, to nie dopchniesz się całkiem do jej pośladków, bo będzie ją boleć.
Ale możesz w innych pozycjach się super bawić.Na przykład jak ona się położy na brzuchu, to wchodź w nią, ale nie przód-tył, tylko góra dół -- wtedy penisem będziesz naciskał na punkt g.
Nie musi być szybko... niekoniecznie kobiety tak chcą.
Możesz czasem się nawet nie ruszać, przerwę robić.
Ogólnie dzięki za te ilustracje, czytałem o różnych pozycjach np. Na Nosorożca
Jestem facetem i mam 16 cm i obwodzie 15 leków wygiety kolor mulat
Jestem facetem i mam 16 cm i obwodzie 15 leków wygiętym kolor mulat
Jestem facetem i mam 16 cm i obwodzie 15 leków wygiety kolor mulat
Oto "facet" na miarę i w dodatku wystarczy "15 leków" żeby mu lat nie ubyło.
Ja mam idealnego penisa ma optymalny rozmiar jeśli chodzi o długość i obwód do tego jeszcze jest w pełnym wzwodzie mocno uniesiony wygięty do góry można powiedzieć że wręcz pionowo równolegle do brzucha mam też naturalnie krótki napletek do tego stopnia że nie jest w stanie zasłonić żołędzia
Ma sie rozumieć chodzi o rozmiar we wzwodzie ?. Ja miałem 14 cm to niewiele i podbiłem tabletkami maxorman do ok 17 cm uważam że to i tak jeszcze mało optymalny zadowalający mnie rozmiar to byłby 19 - 20 cm. Kiedyś na plaży nudystów w Złotych Piaskach widziałem kolesia który miał prawdopodobnie tyle we zwisie dosłownie byłem w szoku aż żona była pod silnym wrażeniem, snuła potem fantazje.