Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Strony Poprzednia 1 7 8 9 10 11 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 521 do 585 z 2,398 ]

521

Odp: Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Hehehe no mnie teraz to juz wogole wymiotlo na zachod wink wiec daleko mi I do dolnego slaska I do polnocy.
Hmmmm Chandler, powiem Ci, ze ja, jakby mnie spotkalo cos takiego jak Ciebie chyba tez bym nie podeszla raczej wink ja to w takich sytuacjach mam w glowie "aaa pewnie mnie nie pamieta ";) 
Metyl, a da rade prowadzic grupa konwersacje z wideo?? Wiem, ze z innej kawiarenki rozmawiaja ze soba na skype, ale raczej glosowo

Zobacz podobne tematy :

522

mery, szczerze mówiąc to nie wiem jak to wygląda. smile

523

To sie dowiedz wink I ja w razie co jestem chetna smile

524

Tak przejrzałem sobie ten temat i ... cóż, niezłe z was ciacha. tongue

Co prawda nie mam porównania bo do tej pory nie spotkałem tak prywatnie żadnej dziewczyny spoza granic naszego kraju ale nie bez powodu się mówi, że Polki są jednymi z ładniejszych kobiet. A facetów nie będę komplementował bo to by było cokolwiek dziwne. lol

525

Metyl, pora na Ciebie wink

526

mery, mój wewnętrzny ekshibicjonizm mi na to nie pozwala. wink Jeśli ktoś chciałby mnie zobaczyć to prosiłbym by napisał na maila to postaram się odpowiedzieć i wrzucić coś w miarę dobrego jakościowego i względnie aktualnego.

527

Ok, wyslalam maila wink

528

Postaram się do wieczora coś wrzucić, tak Tobie jak i innym którzy się może zgłoszą. tongue Swoją drogą szkoda trochę że nikt więcej się ( już? ) tutaj nie udziela ...

529

Metyl, to ja Ci nie wystarcze?! Hahaha wink nie no tak na serio to pewnie w koncu zobacza inni, ze temat sie odswiezyl wink

530

mery, zaraz coś Ci podeślę. smile I nie wiedzieć czemu - dostałem Twojego maila od razu ale wylądował on w spamie. big_smile

531

Witajcie ! Hej Mery90..dziewczyno o przecudnym oczętach. W moim mózgu często na odtwarzaczu przeglądam rysy Twojego buziaka , i innych missssss. Metyl ! da radę , abyś podesłał mi swoją fotę na maila.  Mój pysk już na początku tematu się znalazł. Dobra wysyłam.. Nara.

532

Odnośnie innych osóbek to cóż ... Myszeczka jest strasznie malutka i strasznie drobna, nie sądziłem że aż tak. smile Za to Jagę wyobrażałem sobie nieco inaczej. lol

533

Hej ! Metyl - jesteś zewnętrznie przeciwieństwem mojego wyobrażenia o Twoim wyglądzie. Sądziłem że jesteś jakimś karkiem z siłowni , albo elegancikiem.Avatar doskonale Cię maskuje , przynajmniej dla mnie. Swoją drogą chciałbym chociaż jedną osobę " rozgryźć ". Może się uda. Mery90 ! mogłabyś mi wysłać jakąś Twoją nową fotkę !?

534 Ostatnio edytowany przez Metyl (2013-11-12 23:22:00)

Lol. tongue Do 'karka' pod chyba każdym względem mi baaardzo daleko, czy fizycznym czy mentalnym czy jakimkolwiek innym. Elegancikiem to ja nie jestem, tym bardziej takim o znaczeniu pejoratywnym. Nie powiedziałbym że to maskowanie. Może to słabo widać ale avatar jest jedynie wizualizacją pewnej filmowej postaci a że ja bardzo lubię filmy ... wink

535

Ja też lubię filmy , ale trochę trudniejsze niż holywoodzka rąbanka . Naturalnie ekspertem nie jestem .. Trochę wyglądasz jak nauczyciel muzyki .. bez urazy ,ale mogę takie odnieść wrażenie.

536

Ja posiadam tylko pierwszy stopień umuzykalnienia.

To znaczy rozróżniam kiedy coś grają a kiedy nie. big_smile

537

Najważniejsze że posiadasz poczucie humoru big_smile .  Zawijam się , wstaję przed 5.00  "Do następnej razy"..

538 Ostatnio edytowany przez mery90 (2013-11-13 05:49:20)

Ooo Chandler lacze sie w bolu wczesnych wstawaczy... 4.25 I budzik dzwonil bezlitosnie... wyslij mi maila to Ci podesle smile mam jedna fotke swieza, ale bylam na niej strasznie zmeczona, wstalam o4, od6 do 14w pracy, a od 16 do1 w podrozy, pierwszy raz prowadzilam auto wiecej jak 100km;) I jak zajechalysmy z kolezanka do domu to cyknela mi fotke;)
A co jest najlepsze, ze w drodze myslalysmy o dyskotece, 100km od granicy powiedzialysmy, ze jednak nie idziemy, a jak zajechalysmy do domu nowy makijaz, jeden drink I poszlysmy, w lozku bylam o6rano big_smile ale lubie takie spontany. To byl totalnie spontaniczny wypad na weekend do polski smile

539

mery90 napisał/a:

Ooo Chandler lacze sie w bolu wczesnych wstawaczy... 4.25 I budzik dzwonil bezlitosnie... wyslij mi maila to Ci podesle smile mam jedna fotke swieza, ale bylam na niej strasznie zmeczona, wstalam o4, od6 do 14w pracy, a od 16 do1 w podrozy, pierwszy raz prowadzilam auto wiecej jak 100km;) I jak zajechalysmy z kolezanka do domu to cyknela mi fotke;)
A co jest najlepsze, ze w drodze myslalysmy o dyskotece, 100km od granicy powiedzialysmy, ze jednak nie idziemy, a jak zajechalysmy do domu nowy makijaz, jeden drink I poszlysmy, w lozku bylam o6rano big_smile ale lubie takie spontany. To byl totalnie spontaniczny wypad na weekend do polski smile

aż się człowiek usmiecha smile)) i marzy się o takim spontanie big_smile

540

Ow13czko, uwierz, jakby to nie bylo az tak kosztowne robilabym takie spontany znaaaacznie czesciej smile

541

Mery to gdzie Cię wywiało? yikes Aż do Niemiec?

Chandler, zapomniałem ostatnio dopisać - na tej focie z plaży gdzie trzymasz jakieś dziecko tongue to przypominasz trochę z twarzy takiego jednego gościa co ze mną kieeedyś pracował. wink

542

No niestety Metyl wink mialam byc tylko na pol roku. Pol roku minelo, a ja dalej tutaj jestem I sie nie zapowiada poki co, ze zjade wink

543

mery, możemy się zamienić ale ja wolałbym gdzieś gdzie mówią po angielsku. Bo na niemiecki to ja mam alergię. No i go nie znam zbyt dobrze. lol

Jakaś Dania czy dalsza Skandynawia ... no i zarobki ...

544

Metyl, uwierz ze wszystkiego idzie ske nauczyc wink ja tu przyjechalam z bardzo dobrym angielskim, zero niemieckiego. Jestem tu od maja, I uwierz, ze juz mi ta nienawisc do niemieckiego jakos minela. Poprostu tu zarabiam, I tego nezyka sie ucze, zeby pozniej moze szkole zrobic. A szkola = lepsza kasa wink  bo tu akurat polskie papierki sie nie licza

545

Jaka szkoda że ten wątek jest tak zaniedbany przez forumową społeczność ( albo że jego złote czasy już minęły (?)) - chciałoby się wiedzieć jak ten czy ta wyglądają. Nikt więcej tu nie zagląda? wink

546

chandler napisał/a:

Hej ! Metyl - jesteś zewnętrznie przeciwieństwem mojego wyobrażenia o Twoim wyglądzie. Sądziłem że jesteś jakimś karkiem z siłowni , albo elegancikiem.Avatar doskonale Cię maskuje , przynajmniej dla mnie. Swoją drogą chciałbym chociaż jedną osobę " rozgryźć ". Może się uda. Mery90 ! mogłabyś mi wysłać jakąś Twoją nową fotkę !?

Hej smile
Ja też podobnie myślałam o Metylu, widziałam jego, a on mnie. Avatar często złudny jest, wiadomo. A nawet jak nie ma avatara, to my często mamy jakieś wyobrażenia.
To fakt, ja zaniedbałam tę netkafejkę, muszę nadrobić smile Kto wie, może jeszcze zrobi się tutaj ruch i sporo osób będzie pisało smile

547

Co jest, dlaczego tak malo fotek... smile

548

prekvapenie napisał/a:

Bo brakuje Twojej wink Nie wahaj się koleżanko i ukaż nam siebie , tak jak my to zrobiliśmy i witaj w klubie !

549 Ostatnio edytowany przez prekvapenie (2013-11-22 23:40:22)

chandler napisał/a:
prekvapenie napisał/a:

Bo brakuje Twojej wink Nie wahaj się koleżanko i ukaż nam siebie , tak jak my to zrobiliśmy i witaj w klubie !

Witam, Sławek jestem smile

Co zrobić abym miał wpisane Net-Facet?

Po chwili..: Dziękuję! smile

550

Metyl napisał/a:

Jaka szkoda że ten wątek jest tak zaniedbany przez forumową społeczność ( albo że jego złote czasy już minęły (?)) - chciałoby się wiedzieć jak ten czy ta wyglądają. Nikt więcej tu nie zagląda? wink

To zacznij od siebie smile

551

Sylio, już pisałem. smile Żeby pokazać się każdemu w sieci to za wstydliwy jestem. tongue Jeśli ktoś chce - niech wyśle do mnie maila. smile

552

Metyl napisał/a:

Sylio, już pisałem. smile Żeby pokazać się każdemu w sieci to za wstydliwy jestem. tongue Jeśli ktoś chce - niech wyśle do mnie maila. smile

To czemu chce podglądać innych, to nie jest biuro matrymonialne.
Co do twojego cytatu w moim przypadku nietrafiony ponieważ jestem osobą nie wierząca a miałam ojca, mimo to wcześniej miałam złe wyobrażenie Boga i potem po wielu analizach doszłam do wniosku iż miałam rację bo go po prostu nie ma.

553

Sylio, przecież ja nikogo nie zmuszam. A jedynie zachęcam do wypowiedzenia się i pokazania co zresztą w tym wątku miało już miejsce i to publicznie a nie prywatnie ( tzn część zrobiła to tutaj w wątku ). Co zrobi dana osoba to już jej sprawa przecież. smile I nie wiem dlaczego wrzucasz tutaj jakieś docinki matrymonialne, jeśli się z kimś rozmawia lub czyta po prostu wiele jego postów chciałoby się wiedzieć z czystej ciekawości jak dana osoba wygląda. Tzn co? Jeśli ktoś tutaj wrzuca / prosi o zdjęcia to zaraz w wiadomym celu? Proszę Cię ...

Widzę że kolejny raz cytat jest odbierany przez kogoś zbyt emocjonalnie ... Wystarczy wklepać go w google'a, zobaczyć skąd pochodzi i nie brać wszystkiego tak do siebie, tak dosadnie i dosłownie.

554

Metyl napisał/a:

Sylio, przecież ja nikogo nie zmuszam. A jedynie zachęcam do wypowiedzenia się i pokazania co zresztą w tym wątku miało już miejsce i to publicznie a nie prywatnie ( tzn część zrobiła to tutaj w wątku ). Co zrobi dana osoba to już jej sprawa przecież. smile I nie wiem dlaczego wrzucasz tutaj jakieś docinki matrymonialne, jeśli się z kimś rozmawia lub czyta po prostu wiele jego postów chciałoby się wiedzieć z czystej ciekawości jak dana osoba wygląda. Tzn co? Jeśli ktoś tutaj wrzuca / prosi o zdjęcia to zaraz w wiadomym celu? Proszę Cię ...

Widzę że kolejny raz cytat jest odbierany przez kogoś zbyt emocjonalnie ... Wystarczy wklepać go w google'a, zobaczyć skąd pochodzi i nie brać wszystkiego tak do siebie, tak dosadnie i dosłownie.

Nie wiem skąd cytat pochodzi ale słyszałam go w jakimś filmie w kinie był to rok w którym premierę miał matrix.

555

prekvapenie napisał/a:
chandler napisał/a:
prekvapenie napisał/a:

Co jest, dlaczego tak malo fotek... :)

Bo brakuje Twojej ;) Nie wahaj się koleżanko i ukaż nam siebie , tak jak my to zrobiliśmy i witaj w klubie !

Witam, Sławek jestem :)

Co zrobić abym miał wpisane Net-Facet?

Po chwili..: Dziękuję! :)

Witaj Slawku :) moze dolaczysz do grona niewystydzacych sie ukazac swoja twarz?
Ja rozumiem, ze nie kazdy chce pokazac siebie 2 sieci, zwlaszcza na takim forum jak to, gdzie czasami naprawde duzo o sobie piszemy a jakby nie patrzec wlasciwie wszyscy maja tu dostep do fotek.
Czy wrzucanie fotek jest zwiazane z ogloszeniem matrymonialnym? Ohhh nie przesadzalabym :P ja osobiscie lubie wiedziec jak wyglada osoba z ktora wymieniam posty. Nie wazne czy to kobieta czy mezczyzna. Wtedy calkiem inaczej mi sie pisze z ta osoba.

556

mery90 napisał/a:

Witaj Slawku smile moze dolaczysz do grona niewystydzacych sie ukazac swoja twarz?

Jak Mery prosi to nie odmówię i wrzucę ponownie bo zdjąłem... smile

http://frontier.wporzo.pl/sd2.jpg

557

Mery prosi, Mery ma, lubie to big_smile wink
Slawek, nie wygladasz na te swoje "30iles" wink wydajesz sie byc sympatyczna osoba smile no I milo, ze dolaczyles do osob ujawniajacych siebie smile

558

Witam ! Super fota ! Jesteś najodważniejszym Net-facetem ! Kim jest ta dziewczyna o pięknym uśmiechu ( jeśli uchylisz rąbka tajemnicy). Widać bywasz często w ciekawych zakątkach globu.. Naturalnie pozdrowienia z coraz zimniejszej Polski. smile

559

mery90 napisał/a:

Mery prosi, Mery ma, lubie to big_smile wink
Slawek, nie wygladasz na te swoje "30iles" wink wydajesz sie byc sympatyczna osoba smile no I milo, ze dolaczyles do osob ujawniajacych siebie smile

Dziękuję smile Mogłem stare zdjęcie wrzucić ha, ale to sprzed miesiąca smile Myślę że można mnie lubić o ile wybaczy mi się kilka moich dziwactw smile ale bez przesady, nic takiego. Ty też wydajesz się sympatyczną osobą big_smile

560

chandler napisał/a:

Witam ! Super fota ! Jesteś najodważniejszym Net-facetem ! Kim jest ta dziewczyna o pięknym uśmiechu ( jeśli uchylisz rąbka tajemnicy). Widać bywasz często w ciekawych zakątkach globu.. Naturalnie pozdrowienia z coraz zimniejszej Polski. smile

Hej, nie wiem kim jest ta kobieta... Fota jest z wesela w Ugandzie, nie mojego tylko kolegi smile Było tam ze 400 osób co nie jest dużo jak na tamtejsze zwyczaje, a w tym około 10 kobiet w takiej samej pięknej sukni... Zaczaiłem się na najładniejszą z nich i wyprosiłem wspólną fotę smile Ogólnie stroje kobiece mnie tam zachwyciły... a ja sam jestem w takim tradycyjnym męskim, nazywa się "kanzu", prawie jak ksiądz smile

Nie tak często, ale raz na parę lat polecę gdzieś w ciekawe miejsce smile Dziekuje i pozdrawiam spod hałaśliwego Londka!

561

Sławek, super zdjęcie! smile A sukienka tej kobiety no śliczna, Twój strój też ciekawy, zupełnie inny od tych co u nas. Zgadzam się, że nie wyglądasz na 30coś, dałabym Ci z 27-28 lat, młodo wyglądasz, co jest oczywiście komplementem smile Sama raczej wyglądam na mniej niż mam i fajnie smile Tylko, że w moim przypadku oznacza to, że wyglądam na 16 latkę według niektórych, ale to też nie jest złe.

Ja raz wstawiłam w pierwszych stronach moje zdjęcie, ale jednak zdjęłam i postanowiłam np na priv w razie czego wysyłać zainteresowanym. Tak np Metyla widziałam ostatnio, a on mnie wink

562

siemaaaaaa:D fajny temat:P a że mi się nudzi i dzisiaj się zarejestrowałam i mam ochote popisać to tez napisze:P

wiek - 27 jeszcze^^

wzrost - 170

waga - nie jest adekwatna do wyglądu (mięśnie ważą mniej od tłuszczyku, a ja od dziecka uprawiałam sport i lubie od czasu do czasu sobie poćwiczyć):P

oczy - kolorowe:P zielone z brązowym coś takiego^^

nos- malutki zgrabniutki big_smile mama zawsze mowila ze jak u kroliczka big_smile:D:D

włosy - brązowe naturalne długie do połowy pleców i zapuszczam dalej big_smile

563

hej, to ja też się wylegitymuję :

wzrost: 180 cm
waga: 90 kg
kolor oczu: piwne
włosy: krótkie wink

564

Witamy "nowych":)
Chcialam wrzucic cos nowego od siebie, ale nie pamietam jak to sie robi sad

565

Takie moje "ślubne" smile

https://lh3.googleusercontent.com/-nNVlNz96fxk/UvMtqYee1bI/AAAAAAAAAKs/2-VkodPGpvw/s630-fcrop64=1,00000505ffff9526/415.jpg

566

mery90 napisał/a:

Witamy "nowych":)
Chcialam wrzucic cos nowego od siebie, ale nie pamietam jak to sie robi sad

Hej smile musisz wpisać znacznik [img] tu wkleić adres zdjęcia [img] i to wszystko smile

567

Już myślałem że ten wątek umarł bezpowrotnie.

568

monamour30 napisał/a:

Takie moje "ślubne" smile

https://lh3.googleusercontent.com/-nNVl … 26/415.jpg

Świetne smile Pięknie wyglądacie smile

569

Dziękuję, zdjęcie z października smile ale się nie postarzeliśmy od tamtego momentu smile

570

A gdzie wrzucac te zdjecia? Wszystko mialam w kompie, komp zmarl I juz mie wiem ... hmm

Swoja droga swietna fotka smile lubie patrzec na zdjecia slubne. Zawsze jak bratowa z bratem obrabiaja to moge patrzec godzinami na nie smile

571

To ja też się podzielę - żeby nie było grzecznym poukładanym zdjęciem smile

http://imageshack.com/a/img69/5126/yn5o.jpg

a tak poza tym 1,5 m wzrostu i 50 kg wagi. Obecnie włosy mam dłuższe smile

572

maga164 napisał/a:

Super, śliczna z Ciebie dziewczyna smile

Ja kiedyś wstawialam, ale usunęłam i postanowiłam,  że tylko dla zainteresowanych. Ja 170 więc spora jestem i 75-78 kg, więc biorę się za chudniecie. Mam ciemne brązowe włosy,  bardzi jasną cerę z natury, więc ludzie często myślą,  że jestem chora i przyznają,  że mało kto ma tak jasną cerę a to fakt, bo i ja bardzo niewiele osób z tak jasną cera widziałam, a najbardziej widać to na żywo.  Moje włosy cera to niezły kontrast hehe. Oczy mam zielono szare, ale czasem wyglądają jak niebieskie.

573

truskaweczka19 napisał/a:

Ja kiedyś wstawialam, ale usunęłam i postanowiłam,  że tylko dla zainteresowanych. Ja 170 więc spora jestem i 75-78 kg, więc biorę się za chudniecie. Mam ciemne brązowe włosy,  bardzi jasną cerę z natury, więc ludzie często myślą,  że jestem chora i przyznają,  że mało kto ma tak jasną cerę a to fakt, bo i ja bardzo niewiele osób z tak jasną cera widziałam, a najbardziej widać to na żywo.  Moje włosy cera to niezły kontrast hehe. Oczy mam zielono szare, ale czasem wyglądają jak niebieskie.

Dziękuje smile A co do bladości - gdyby nie to oświetlenie i makijaż to też mogłabyś zobaczyć że moja skóra jest w odcieniu "vizir bielsze nie będzie", a przynajmniej była. Od niedawna chodzę na solarium, co prawa inni nie wizą różnicy ale ja myślę że jestem ciut ciemniejsza big_smile

574 Ostatnio edytowany przez Wielbiciel Lidiji Bacic (2014-03-23 18:36:54)

maga164 napisał/a:

Po obejrzeniu tego zdjęcia, każdy kto twierdzi, że Polki nie są najpiękniejszymi kobietami na świecie, powinien zmienić zdanie.

575 Ostatnio edytowany przez Majki (2014-03-23 19:29:58)

Chyba nie znajdziesz takiego "odważnego" big_smile

A dziewczyna śliczna, i te oczka i uśmiech, ahh  smile

576

Solarium jest niezdrowe.

577

Metyl napisał/a:

Solarium jest niezdrowe.

Też tak myślałam, ale spróbowałam i powiem ci że czułam się lepiej. Długo nie było słońca, było zimno... Dogrzałam się i byłam pełna energii, tylko opalenizny tyle co kot napłakał.

A Wielbicielowi i Majki dziękuję za komplementy smile

578

maga164 napisał/a:

Dziękuje smile A co do bladości - gdyby nie to oświetlenie i makijaż to też mogłabyś zobaczyć że moja skóra jest w odcieniu "vizir bielsze nie będzie", a przynajmniej była. Od niedawna chodzę na solarium, co prawa inni nie wizą różnicy ale ja myślę że jestem ciut ciemniejsza big_smile

No na zdjęciu Twoja cera wcale taka jasna nie jest, ale możliwe, że to kwestia oświetlenia, a tak naprawdę też jesteś "bladziochem", a to światło nadaje wrażenie, że nie. Rozumiem, ja na solarium nie chodzę i nigdy nie byłam, ale próbowałam nie raz np twarz opalić na słońcu i nic, najwyżej robiła się czerwona, ale potem nie brązowiała, więc była blada jak była. Po solarium pewnie to samo by było, muszę się pogodzić z bladziutką cerą wink  Zgadzam się z Wielbicielem, Polki są piękne, maga jesteś na to dowodem, promienna, uśmiechnięta, bardzo ładne rysy twarzy masz, śliczna jesteś jak pisałam smile
Nie ma za co dziękować smile :*

579

No na zdjęciu Twoja cera wcale taka jasna nie jest, ale możliwe, że to kwestia oświetlenia, a tak naprawdę też jesteś "bladziochem", a to światło nadaje wrażenie, że nie. Rozumiem, ja na solarium nie chodzę i nigdy nie byłam, ale próbowałam nie raz np twarz opalić na słońcu i nic, najwyżej robiła się czerwona, ale potem nie brązowiała, więc była blada jak była. Po solarium pewnie to samo by było, muszę się pogodzić z bladziutką cerą wink  Zgadzam się z Wielbicielem, Polki są piękne, maga jesteś na to dowodem, promienna, uśmiechnięta, bardzo ładne rysy twarzy masz, śliczna jesteś jak pisałam smile

Być może nie mam odpowiedniego odniesienia, choć w świetle dziennym moja skóra jest naprawdę bardzo jasna. Im myślę też że to kwestia odcienia bladości - w sensie ciepły czy zimny. Ja mam raczej ciepły - opalam się bardzo opornie i to moje solarium niewiele daje, ale też jeśli nie piekę się jak kurczak to nie mam zaczerwienień. Po prostu słabo mnie łapie a nie lubię się smażyć.

580

maga164 napisał/a:

Być może nie mam odpowiedniego odniesienia, choć w świetle dziennym moja skóra jest naprawdę bardzo jasna. Im myślę też że to kwestia odcienia bladości - w sensie ciepły czy zimny. Ja mam raczej ciepły - opalam się bardzo opornie i to moje solarium niewiele daje, ale też jeśli nie piekę się jak kurczak to nie mam zaczerwienień. Po prostu słabo mnie łapie a nie lubię się smażyć.

Rozumiem, u Ciebie widać, że ciepły odcień cery, mój jest zimny podchodzący pod różowy chyba. Twój pewnie podchodzi pod żółty, bo wtedy chyba jest ciepły. Właśnie przez to może być tak, że będziesz blada, ale ten ciepły ton ociepla Twoją cerę, a moja z zimnym jest jeszcze bardziej blada, dlatego można pomyśleć, że jestem chora, bo tak bardzo blada smile No ja ogólnie opornie opalam się opornie, ale na ciele jeszcze daję radę coś, a na buzi jak wyżej pisałam nie, tylko czerwień, a potem żadnego brązu, nadal blada. Co do samego opalania, to tak leżeć i opalać się to też nie lubię, a nawet jak już tak zrobiłam, to twarz i tak nieopalona tongue No, ale wolę np w ruchu się opalać, ja to w ogóle nie lubię plackiem leżeć, poleżeć w domu mogę, na plaży itp nie lubię, wolę pochodzić smile

581 Ostatnio edytowany przez Wielbiciel Lidiji Bacic (2014-03-24 11:27:48)

maga164 napisał/a:
Metyl napisał/a:

Solarium jest niezdrowe.

Też tak myślałam, ale spróbowałam i powiem ci że czułam się lepiej. Długo nie było słońca, było zimno... Dogrzałam się i byłam pełna energii, tylko opalenizny tyle co kot napłakał.

Nie ma za co. Piszecie o opalaniu. Wolę pozostawać w cieniu, ze względu na jasną karnację skóry. Ale poleżeć sobie pod parasolem na chorwackiej plaży- uwielbiam. Potem zanurzyć się w krystalicznie czystym Adriatyku, popływać. Wyjść na brzeg, wysuszyć i ogrzać. Następnie udać się na najlepsze lody świata.

582

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:
maga164 napisał/a:
Metyl napisał/a:

Solarium jest niezdrowe.

Nie ma za co. Piszecie o opalaniu. Wolę pozostawać w cieniu, ze względu na jasną karnację skóry. Ale poleżeć sobie pod parasolem na chorwackiej plaży- uwielbiam. Potem zanurzyć się w krystalicznie czystym Adriatyku, popływać. Wyjść na brzeg, wysuszyć i ogrzać. Następnie udać się na najlepsze lody świata.

O kusisz, będę musiała wybrać się do Chorwacji, może na pierwszy mój zagraniczny wyjazd? Jak pisałam nie byłam jeszcze za granicą oprócz początku Czech na parę godzin i nic więcej.

maga164 napisał/a:

O kusisz, będę musiała wybrać się do Chorwacji, może na pierwszy mój zagraniczny wyjazd? Jak pisałam nie byłam jeszcze za granicą oprócz początku Czech na parę godzin i nic więcej.

Truskaweczko 19, kuszę, gdyż naprawdę warto. Jestem ciekaw, gdzie byłaś w Czechach? Mieszkam blisko granicy z Republiką Czeską (około 15 km).

584

Truskaweczko 19, kuszę, gdyż naprawdę warto. Jestem ciekaw, gdzie byłaś w Czechach? Mieszkam blisko granicy z Republiką Czeską (około 15 km).

A ja sama nawet nie wiem co to było za miasto. Przejechało się przez granicę i od razu to było jakieś miasto. Nic tam ciekawego nie było, sklepy, połaziło się po nich i chyba jakimś rynku i tyle. Tyle mojej za granicy big_smile Miała być Praga, to by było super, ale pogoda była bardzo mroźna, bus nawalał, więc pech to pech i tylko to, wypad więc był słaby, nic ciekawego się nie zobaczyło wtedy. No niestety. Wiem, wierzę Ci, na pewno odwiedzę Chorwację, gdy tylko będę mogła smile

585

Jestem tu nowa, ale nie zaszkodzi dać jakiegoś opisu:
-wzrost - 161
-waga - 50-51kg
-oczy - brązowe (duże tongue )
-włosy - ciemny brąz, prawie do pasa, naturalne, nigdy niefarbowane, proste
-wymiarów nie znam tongue
-budowa ciała raczej zgrabna, ale uważam, że mam z lekka szersze ramiona i biodra (oczywiście facet mój zaprzecza tongue )
Co jeszcze tam pisaliście? ;D
Ach no i miło poznać smile Gratuluje tym, co się odważyli wstawić fotki! Są świetne! smile

Posty [ 521 do 585 z 2,398 ]

Strony Poprzednia 1 7 8 9 10 11 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024