Krejzolka82 napisał/a:To zamykaj prędziutko!!!
Hmm, no nie wiem to takie trudne
Serio, zamykaj.
Ja Wam zaufałam i byłam pewna, że jak skasuję fotę to Wszyscy to uszanują i pozamykają stronkę
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??
Strony Poprzednia 1 … 32 33 34 35 36 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Krejzolka82 napisał/a:To zamykaj prędziutko!!!
Serio, zamykaj.
Ja Wam zaufałam i byłam pewna, że jak skasuję fotę to Wszyscy to uszanują i pozamykają stronkę
Mówiłem do dziewczyn które mi coś obiecały.
A czemu? Bikoz das iz ajne konzpiration.
Haha Elle soczek stawiasz za dokładną analizę, wygląd vel charakter
Metyl, nie uszczęśliwisz mnie?
Teo Mat napisał/a:Krejzolka82 napisał/a:To zamykaj prędziutko!!!
Serio, zamykaj.
Prosze mi tu nie rozkazywac...
Dobra zamknalem...
No przecież wysłałem jakieś 20 minut temu.
No wiesz - dla jednej strony mogę być upadły i zbuntowany
A dla drugiej wolny
Postać biblijnego Lucyfera bardzo lubię (podobnie jak znaczenie jego imienia)A mi takie molestowanie nie przeszkadza - bo od takie osoby to nawet zaszczyt XD
A jaki jesteś dla samego siebie?
Też lubię jego postać, w sumie znam więcej imion upadłych aniołów, a to raczej o czymś świadczy
Haha, jaki kochany
To czekam na zdjęcie, tylko żeby było widać buzię porządnie!
P.S. KURDE, znowu przegapiłam Krejzolkę
Już wiecie dlaczego w swoim czasie pisałem o zlocie
Kto przybędzie ten zobaczy na żywo i porozmawiać, a tak to wszystko "na własne ryzyko"
---------
EDIT :
Wyślę, wyślę spokojnie - nawet może jutro
Akurat w tej kwestii jestem człowiekiem danego słowa
A jaki jestem dla samego siebie... hmmm dobre pytanie - wiesz wszystko zależy o jakiej dziedzinie życia mówimy - z pewnością mogę powiedzieć, że wymagający
Haha Elle soczek stawiasz za dokładną analizę, wygląd vel charakter
![]()
![]()
to będzie musiał byc sok z %%
Faktycznie, Metyl, mój mejl jest ospały. Dopiero teraz dostałam. Inteligentny look, przypomina mi się mem aż.
Elle strzał w dziesiątkę
Wygląd diablicy, baba z pazurem:) Właśnie tak sobie Ciebie wyobrażałam.
Aż się uśmiechnęłam do siebieWidać charakter idzie z wyglądem w parze
Okay, ja też poślę aby znajdę, co by nie wystraszyć
Czyli narazie zgodność.. może ktos się wyłamie
Czekam na spokojnie na Twoje Madi
Krejzolka82 napisał/a:Haha Elle soczek stawiasz za dokładną analizę, wygląd vel charakter
![]()
![]()
![]()
to będzie musiał byc sok z %%
Ja jestem dość porąbana i procenty do niczego mi nie są potrzebne
P.S. KURDE, znowu przegapiłam Krejzolkę
Trzeba bylo jeszcze dluzej jesc
Elle fajna babka jesteś. Mamy podobną kolorystykę Ale ja myślę, że to jest taka słodkość z pazurem jednak. Ale ta slodkość jest.
Tak w ogóle to Ci odpisałem. Żebyś znów nie czekała pół godziny.
Elle fajna babka jesteś. Mamy podobną kolorystykę
Ale ja myślę, że to jest taka słodkość z pazurem jednak. Ale ta slodkość jest.
Ha! widzisz Metyl?! a jednak
Dzięki Kochana
Czarna, Elle, czy ja mam serenadę zaśpiewać? (tak, ciekawskie ze mnie babsko)
Wyślę, wyślę spokojnie - nawet może jutro
Akurat w tej kwestii jestem człowiekiem danego słowa
A jaki jestem dla samego siebie... hmmm dobre pytanie - wiesz wszystko zależy o jakiej dziedzinie życia mówimy- z pewnością mogę powiedzieć, że wymagający
No to czekam
Pytałam o taki ogólny obraz Twojej osoby. Wiesz, jakby ktoś Ciebie poprosił, byś siebie samego określił w kilku zdaniach
Mrs.Happiness napisał/a:P.S. KURDE, znowu przegapiłam Krejzolkę
Trzeba bylo jeszcze dluzej jesc
To wszystko Twoja wina, rozproszyły mnie myśli o Tobie i się zawiesiłam na godzinę
Ha! widzisz Metyl?! a jednak
Ta? A kto był pierwszy?
Hmm...albo okrągła albo pociągła buzia (chociaż może masz pociągłą ale tego nie widać na zdjęciu), ciemnobrązowe włosy, lekko opalona, zgrabna, z niezłą pupą, niewysoka (chyba taka nawet jesteś z tego co pamiętam), średni biust. Ogólnie miałem wrażenie, że będziesz sprawiać wrażenie pozornie niewinnej, grzecznej, nawet takiej 'słodkawej' (chociaż bez przesady...) dziewczyny/kobiety, która jednocześnie jest intrygująca, 'dorosła' i ma jaja.
Mniej więcej tak.
Elle, ale mnie zaskoczyłaś, bo mnie się zawsze kojarzy, że babki, które są bardzo wysportowane są tez opalone.
Ej, wiecie co. Poproszę wszystkich chętnych co by chcieli się pochwalić swoim obliczem o wysłanie foto na mojego maila: magdalena200072@wp.pl
Jestem Was baaardzo ciekawa, co do jednego
Cofnęłam się kilka stron dalej i udało mi się zobaczyć Krejzi Kochana potwierdza się teoria, że wygląd idzie w parze z charakterem.
Totalnie pasujesz mi do Twojego oblicza z forum
Elle, ale mnie zaskoczyłaś, bo mnie się zawsze kojarzy, że babki, które są bardzo wysportowane są tez opalone.
Ja jestem "strzaskana" tylko w lecie, a to i tak umiarkowanie, bo staram sie dbac o skóre
Metyl , A bo sie zawiesiłam na tych heterach..Ja komplementy, wbrew pozorom, cieżej załapuje
A ja jestem ciekawa, jak Elle wyglądasz uśmiechając się.
Mój e-mail czeka
Elle się nie uśmiecha. Elle niecnie knuje.
Metyl , A bo sie zawiesiłam na tych heterach..Ja komplementy, wbrew pozorom, cieżej załapuje
Przyznaj lepiej że to fragment o 'niezłej pupci' Cię tak zawiesił.
Elle się nie uśmiecha. Elle niecnie knuje.
To prawda.. Uśmiecham się tylko na widok cudzego nieszczęścia, przecież wiecie
gdyby nasza Elle była facetem
Ej, wiecie co. Poproszę wszystkich chętnych co by chcieli się pochwalić swoim obliczem o wysłanie foto na mojego maila: magdalena200072@wp.pl
Jestem Was baaardzo ciekawa, co do jednegoCofnęłam się kilka stron dalej i udało mi się zobaczyć Krejzi
Kochana potwierdza się teoria, że wygląd idzie w parze z charakterem.
Totalnie pasujesz mi do Twojego oblicza z forum
Taka fajna atmosfera, że wolę nie pytać, jakie obliczę prezentuję na forum
A tak serio, dzięki
gdyby nasza Elle była facetem
Zajebisty ten Facet!!!
Krejzi to co, umówisz się ze mną?
Krejzi to co, umówisz się ze mną?
Nie, bo włosy to nie wszystko
Ok, to może być Twoja sis jeżeli ma takie same.
To wszystko Twoja wina, rozproszyły mnie myśli o Tobie i się zawiesiłam na godzinę
Oj juz sie martwie co bedzie w przyszlosci... Nie czaruj mi tutaj pewnie z Fidelem romansowalas Wiedzialem ze wyszystkie jestescie takie same, aahahaha
Mrs.Happiness kojarzę, kojarzę, nic się nie bój
Laska na 102 Same piękne kobiety opanowały to forum <jupiii>
Albo ja jestem jasnowidzem, albo naprawdę mam dobry nochal do typowania Waszej urody.
Póki co wszystko się zgadza
Nie, bo włosy to nie wszystko
Ale cycki tez sa xd
Krejzolka82 napisał/a:Nie, bo włosy to nie wszystko
Ale cycki tez sa xd
Wiesz co, szkoda nawet tego komentować.
Jak Ci się tak podobają, to sobie wydrukuj i nad łóżkiem powieś.
Krejzi, to taki wiek.
Przekopalam kilka najbliższych fotek i w sumie fuck it. Nie mam niczego "nieprofesjonalnego" bez ludzi naokoło, więc może coś takiego:
(Koniec psot)
Krejzi, to taki wiek.
Nie ja chcialem ci pomoc
Madowa napisał/a:Ej, wiecie co. Poproszę wszystkich chętnych co by chcieli się pochwalić swoim obliczem o wysłanie foto na mojego maila: magdalena200072@wp.pl
Jestem Was baaardzo ciekawa, co do jednegoCofnęłam się kilka stron dalej i udało mi się zobaczyć Krejzi
Totalnie pasujesz mi do Twojego oblicza z forumTaka fajna atmosfera, że wolę nie pytać, jakie obliczę prezentuję na forum
A tak serio, dzięki
Ha ha... To Ci powiem co by ukrócić te wojaże
Oblicze z forum: figlarna, wesoła, przewrotowiec... ale twardo stąpający po ziemi. Taki dorosły koziołek matołek z mocnym kręgosłupem
No i Twoja uroda jak w dychę pasuje mi do tego
Przekopalam kilka najbliższych fotek i w sumie fuck it. Nie mam niczego "nieprofesjonalnego" bez ludzi naokoło, więc może coś takiego
Tak sobie Ciebie wyobrażałam, serio:)
Czarna, jak miło zobaczyć Twe piękne oblicze. :>
Czarnaczarna: intrygujące foto .. :>
I nie kłamałaś z podobnym typem urody - Śnieżka
Krejzolka82 napisał/a:Madowa napisał/a:Ej, wiecie co. Poproszę wszystkich chętnych co by chcieli się pochwalić swoim obliczem o wysłanie foto na mojego maila: magdalena200072@wp.pl
Totalnie pasujesz mi do Twojego oblicza z forumTaka fajna atmosfera, że wolę nie pytać, jakie obliczę prezentuję na forum
A tak serio, dzięki
Oblicze z forum: figlarna, wesoła, przewrotowiec... ale twardo stąpający po ziemi. Taki dorosły koziołek matołek z mocnym kręgosłupem
No i Twoja uroda jak w dychę pasuje mi do tego
Koziołek Matołek, ja nie mogę!!!!!!
Tego to już w ogóle nie kapuję
Muszę poczytać o Koziołku, bo coś mi się kojarzy, i dla uspokojenia siebie a może i nie, muszę to zrobić
Pięknie powinnam zmienić nick na "Emocjonalny Matołek", to taki mix Waszego (nie wszystkich) wyobrażenia mojej osoby
Chyba zaraz popadnę w kompleksy aaaaaaaaaaaaaa
Temat się chyba wyczerpał.
Dzięki, dziewczyny!
Krejzolka, masz dobrą wyobraźnię w takim razie
Elle, no kolory bardzo w tym kierunku, ciężko się pomylić
Elle, tak jak napisałam Ci na mailu przed chwilą piękna jesteś, bardzo miło się na Ciebie patrzy. A jasna cera jest fajna i Tobie całkowicie pasuje Swoją drogą nie ma co robić, by każdy był opalony, nie każdemu to pasuje, ja z jasną cerą dosyć też mocniej opalona wyglądałabym raczej dziwnie. Jasna, ładna cera moim zdaniem wygląda bardzo ładnie i tak szlachetnie, niepospolicie, więc nie ma co tutaj się przejmować, bo jedynie fajnie podkreśla Twoją urodę. Opalenizna jak dla mnie przytłumia to trochę, bo mniej widać np fajne oczy i inne, nie ma takiego fajnego kontrastu.
Oj juz sie martwie co bedzie w przyszlosci... Nie czaruj mi tutaj pewnie z Fidelem romansowalas
Wiedzialem ze wyszystkie jestescie takie same, aahahaha
Przecież wiesz, że on nic nie znaczy <ma nadzieję, że tego nie czyta>
P.S. Z czym Ty do Krejzolki?
Cudzymi cyckami się interesujesz?
WYJAŚNIJ
Mrs.Happiness kojarzę, kojarzę, nic się nie bój
Laska na 102
Same piękne kobiety opanowały to forum <jupiii>
Albo ja jestem jasnowidzem, albo naprawdę mam dobry nochal do typowania Waszej urody.
Póki co wszystko się zgadza
Dziękuję!
Z Ciebie też niezła laseczka jest
Kogoś mi ogólnie przypominasz, tylko nie mogę skojarzyć kogo
Przekopalam kilka najbliższych fotek i w sumie fuck it. Nie mam niczego "nieprofesjonalnego" bez ludzi naokoło, więc może coś takiego
Kolejna biała twarz, piąteczka
Im nas więcej, tym raźniej
No i tym razem przynajmniej mnie kogoś piękna fotka nie ominęła :3
Temat się chyba wyczerpał.
Nie ma problemu zaraz jakis wymysle
Elle, tak jak napisałam Ci na mailu przed chwilą piękna jesteś, bardzo miło się na Ciebie patrzy. A jasna cera jest fajna i Tobie całkowicie pasuje
Swoją drogą nie ma co robić, by każdy był opalony, nie każdemu to pasuje, ja z jasną cerą dosyć też mocniej opalona wyglądałabym raczej dziwnie. Jasna, ładna cera moim zdaniem wygląda bardzo ładnie i tak szlachetnie, niepospolicie, więc nie ma co tutaj się przejmować, bo jedynie fajnie podkreśla Twoją urodę. Opalenizna jak dla mnie przytłumia to trochę, bo mniej widać np fajne oczy i inne, nie ma takiego fajnego kontrastu.
Nie mogłabym się bardziej zgodzić. Nie wiem czemu ludziom się podoba opalenizna tak bardzo.
Mrs. Happiness, piątka, blade zawsze wporzo
Madowa napisał/a:Krejzolka82 napisał/a:Taka fajna atmosfera, że wolę nie pytać, jakie obliczę prezentuję na forum
A tak serio, dzięki
No i Twoja uroda jak w dychę pasuje mi do tegoKoziołek Matołek, ja nie mogę!!!!!!
![]()
![]()
Tego to już w ogóle nie kapuję
Muszę poczytać o Koziołku, bo coś mi się kojarzy, i dla uspokojenia siebie a może i nie, muszę to zrobić
Ja też już mało co pamiętam z jego przygód. Wiem, że szukał Pacanowa
Ale pamiętam koziołka jako bardzo wesołą, sympatyczną i ciekawską postać. I ta figlarna melodyjka mi pasuje do Ciebie
https://www.youtube.com/watch?v=X92pQtDR_6o
Mam Cię za osobę z wielkim pokładem pozytywnej energii :*
Czarna wstawisz jeszcze na chwilę zdjęcie? Nie zauważyłam, teraz spojrzę.
Blade jest piękne. Amen.
Dobra, powtórka z rozrywki dla truskaweczki:
truskaweczka19 napisał/a:Elle, tak jak napisałam Ci na mailu przed chwilą piękna jesteś, bardzo miło się na Ciebie patrzy. A jasna cera jest fajna i Tobie całkowicie pasuje
Swoją drogą nie ma co robić, by każdy był opalony, nie każdemu to pasuje, ja z jasną cerą dosyć też mocniej opalona wyglądałabym raczej dziwnie. Jasna, ładna cera moim zdaniem wygląda bardzo ładnie i tak szlachetnie, niepospolicie, więc nie ma co tutaj się przejmować, bo jedynie fajnie podkreśla Twoją urodę. Opalenizna jak dla mnie przytłumia to trochę, bo mniej widać np fajne oczy i inne, nie ma takiego fajnego kontrastu.
Nie mogłabym się bardziej zgodzić. Nie wiem czemu ludziom się podoba opalenizna tak bardzo.
Mrs. Happiness, piątka, blade zawsze wporzo
Racja Taka moda, tak jak niektóre ogólnie dla mnie też niezrozumiałe mody.
A w avatarze masz Evę Green i ona też piękna.
Dzięki Czarna Ładna jesteś
Czarne włosy naturalne? U Ciebie jest kontrast duży tez dzięki nim, wygląda to bardzo fajnie
Madowa teraz widzę Twojego maila, wyślę Ci zdjęcie, wyślij też mi.
Czarna, nie wiem czy już gdzieś pisałaś, ale powiedz mi: farbujesz? Włosy bardzo ładne i kolor pasuje jak ulał, ale rzadko zdarza się połączenie jasnych oczu i ciemnych włosów.
ps. madowa wciąż czekam!
Przecież wiesz, że on nic nie znaczy <ma nadzieję, że tego nie czyta>
![]()
![]()
P.S. Z czym Ty do Krejzolki?
![]()
Cudzymi cyckami się interesujesz?
WYJAŚNIJ
No mam nadzieje bo inaczej straci to co ma najcenniejsze
Ja do Krejzolki z niczym tylko pochwalilem kobiete.
No moje sa za male, a na twoje czekalem ale sie jakos nie pojawily
Przeciez wiesz ze tylko ciebie kocham, ona nic nie znaczy <zaklopotany> :*
Dzięki. Mam naturalnie ciemne włosy (co widać po brwiach), ale nie czarne.
W sumie mogę wrzucić fotkę z naturalnymi, strasznie stara, sprzed 5 lat.
Wygrałaś na loterii genetycznej.
To naprawdę rzadko się zdarza.
Nie wiem, u mnie mama ma jeszcze ciemniejsze włosy, tato tez ciemne, oboje niebieskie oczy. Miałam innymi słowy nikłe szanse dostać inne zestawienie , chociaż moi bracia się już po babciach zostali ciemnymi blondynami.
Drugie zdjęcie też fajne Czarna, pasuje ci też ten odcień szminki
Dziękuję!
![]()
Z Ciebie też niezła laseczka jest![]()
Kogoś mi ogólnie przypominasz, tylko nie mogę skojarzyć kogo
Ciekawe kogo Koniecznie daj znać jak sobie przypomnisz
No mam nadzieje bo inaczej straci to co ma najcenniejsze
Ja do Krejzolki z niczym tylko pochwalilem kobiete.
No moje sa za male, a na twoje czekalem ale sie jakos nie pojawily
Przeciez wiesz ze tylko ciebie kocham, ona nic nie znaczy <zaklopotany> :*
Dzięki truskaweczko, faktycznie jedna z moich ulubionych (chociaż wszystkie są moje ulubione), ale niestety mam wrażenie, że już jej nie produkują i szukam zamiennika od dlugiego czasu.
Strony Poprzednia 1 … 32 33 34 35 36 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024