Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 195 z 2,398 ]

131

Odp: Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Aj, panowie...
Wychodzi na to, że panie są odważniejsze...:P.

No który?

Ja mam ogląd na sprawę wyglądu ładnego faceta oraz przystojnego.

Zobacz podobne tematy :

132

Tak naprawdę to mam trochę kompleksy na punkcie swojej twarzy, ale mnie trochę pokrzepiłaś. Zdjęcie wstawię, ale nie pokażę całego ryjka. Chodzi o to że często pisywałem w dziale związanym z seksem. Nie chcę być obiektem drwin znajomych z mojego otoczenia , którzy mogliby mnie rozpoznać. Po drugie - nie wklejałem jeszcze fot na tym forum. Po trzecie - jeszcze nie dzisiaj (jutro,lub pojutrze, gdyż chcę zrobić fotę na tą okliczność). Dobrej nocy ...

133

Dobrze, fajnie, że wstawisz smile
Dobranoc smile

134 Ostatnio edytowany przez mery90 (2013-05-27 22:12:01)

czekamy wiec:) a Yogi uciekl?:>

kurcze, my kobietki chyba faktycznie odwazniejsze;)

dzizas, wypisalam 30euro smsami przez 10dni|!!!!:O jak ja to zrobilam ...

135

mery90 napisał/a:

dzizas, wypisalam 30euro smsami przez 10dni|!!!!:O jak ja to zrobilam ...

To sporo, a czemu w euro? Za granicą mieszkasz? smile

136 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-05-27 22:32:30)

mery90 napisał/a:

Uciekł, bo musiał nadać deklaracje na poczcie big_smile.
Teraz wrócił do was i za chwilę usunie brzydkie plamy ze swojego kubraczka big_smile, oczywiście przy użyciu programu graficznego. Dajcie mi chwilę smile.

Melduję wysłanie nocnego straszydła big_smile.

Za straty moralne i okrzyki przerażenia nie odpowiadam big_smile.

137

Yogi, a czemu taka skwaszona mina? Pewnie przez to sprzątanie? Nie przestraszyłam się, ale gdyby był uśmiech- byłoby lepiej smile

138

truskaweczka19 napisał/a:

Yogi, a czemu taka skwaszona mina? Pewnie przez to sprzątanie? Nie przestraszyłam się, ale gdyby był uśmiech- byłoby lepiej smile

Zdjęcie zrobiłem dla znajomej. Byłem wtedy bardzo skonany, a ona lubi, gdy z poważną miną spoglądam w jej oczy smile.

139

Jaga Baba07 napisał/a:

Wolicie piwko, wino, czy może jak już pić, to tylko mocne trunki ?

Staram się nie pić nic, co ma mniej niż 40% wink
btw.: bardzo ładne zdjęcia, szczególnie te na łące i tym lwem czy co to za zwierz jest smile

chandler napisał/a:

No Panowie!! Kto pierwszy pokaże dziób-ten  zostanie facetem dnia ..Za odwagę

Ja aspiruję tylko do tytułu pracownika miesiąca i roku tongue

Yogi, nie tam dziwny, kobieta jak wino..im dojrzalsza tym lepsza

Znam jeszcze inne 'powiedzonko', ale to nie miejsce na cytowanie.
Naturalność jest bardzo, hmmm, pociągająca smile

140

Tak Truskaweczko, jestem od miesiaca w de;) jeszcze 5i wracam do domku;) chyba, ze plany sie zmienia ehehehe;)

ojjj Yogi, dopatrywalam sie tej plamy i ja nie widze:D ale jeszcze jakies z usmiechem zrob;) fotki bez usmiechow sie nie licza:P

141

O, to fajnie mery smile

nbm, a Ty pokazałbyś się?

142

Melduję odebranie fotki, Yogi smile.
Nie krzyczałam tongue. Ale przychylam się do próśb Moni i Mery, my wolimy uśmiechniętych facetów big_smile.

A ta plama gdzie ?

143

Nie mam swojej fotki na kompie - jestem niefotogeniczny, ale może niedługo coś pstryknę to wyślę na maila. Publicznie nie wstawiam.

144

Nbm, dziękuję.
Ten lew był w Bergamo we Włoszech smile. A łąka swojska, sielska, polska.
Można rzec, że przeczyszczasz przełyk dokumentnie- trunkami wysoko procentowymi tongue.

nbm napisał/a:

Ja aspiruję tylko do tytułu pracownika miesiąca i roku

Takie tytuły to chyba tylko w supermarketach są, a nie wydaje mi się, żeby tam logarytmami liczyli tongue.

Naturalność, naturalność, ale jak przychodzi co do czego, to faceci lubią "naturalnie zrobione" kobiety...

Stukam się z Wami...piwkiem miodowym smile.

145

Jaga Baba07 napisał/a:

A ja zażeram się chałwą smile.
Będzie mi się słodko spało smile.

146 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-05-27 23:54:42)

nbm napisał/a:

Nie mam swojej fotki na kompie - jestem niefotogeniczny, ale może niedługo coś pstryknę to wyślę na maila. Publicznie nie wstawiam.

Spoko. To czekamy na fotkę wink Czy publicznie czy na mejla- miło, że Cię zobaczymy.
Wysłałam Ci w razie czego przez netkobiety, na mejla swój adres mejlowy, żebyś wiedział gdzie wysłać.
------
Jakie są Wasze znaki zodiaku? Mój - Waga smile

147

Jaga Baba07 napisał/a:

Nbm, dziękuję.
Ten lew był w Bergamo we Włoszech smile. A łąka swojska, sielska, polska.
Można rzec, że przeczyszczasz przełyk dokumentnie- trunkami wysoko procentowymi tongue.

nbm napisał/a:

Ja aspiruję tylko do tytułu pracownika miesiąca i roku

Takie tytuły to chyba tylko w supermarketach są, a nie wydaje mi się, żeby tam logarytmami liczyli tongue.

Naturalność, naturalność, ale jak przychodzi co do czego, to faceci lubią "naturalnie zrobione" kobiety...

Dezynfekuję organizm z bakterii i wirusów wink Piwko też jest ok, gdzieś w plenerku, w knajpce, a do grilla to wręcz wskazane.

Nie wiem co to logarytmy, poza tym nie potrafię wykonywać działań w zakresie do 1000 sad Sprawia mi to ogromne problemy.

Nie mogę się wypowiadać za innych facetów, ale ja nie lubię rozczarowań. Każda ropucha może być rzekotką, nigdy na odwrót.

Co do zdjęcia, to znalazłem jedno, niestety tylko widać twarz z boku, więc nikt go nie będzie chciał oglądać.

148 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-05-28 00:02:14)

No właśnie, niektórzy faceci chyba naprawdę lubią naturalność, inaczej mój by dawno ze mną nie był, skoro ja prawie się nie maluję tongue Tu gdzie widzicie mnie na zdjęciach, to pewnie sami widzicie, że nie mam grama makijażu, nawet tuszu ani błyszczyka. Wiadomo, że czasem użyję tych kosmetyków, ale nie tak często używam. Wiadomo, mogłóabym to zmienić, ale na razie tak wolę. Co do cery to zaczynają mi trochę wychodzić zaczerwienienia, których na zdjęciach akurat nie widać, więc mam zamiar kupić coś kryjącego, bo nie chcę byc jak buraczek tongue No i tyle.

Zresztą, nawet jak ktoś często się maluję, to na 1 randce chociażby to jasne, że wskazany jest brak makijażu czy delikatny. Jak facetowi się spodobamy, to możemy i z worami pod oczami itp, że tak powiem tongue Tzn jak nasza twarz będzie dla niego ładna, to brak makijażu, zwłaszcza na 1 randce tego nie zmieni. A będzie wręcz plus, bo jak na 1 randce byłby mocny makijaż, to facet nie mógłby być pewny jak dokładnie wyglądamy i potem się zdziwić. To coś jak ktoś często się maluje, a potem widzimy tę osobę bez makijażu, wtedy możemy być zaskoczeni, bo przyzwyczailiśmy się do innego wizerunku tej osoby. Dlatego nie ma co się przejmować tym jak wyglądamy naturalnie.

149 Ostatnio edytowany przez muzykaduszy (2013-05-28 00:04:54)

Na zdjęcie niezbyt mam ochotę ale opisać się względnie mogę. smile

Włosy według mnie koloru kasztanowego ale ludzie uogólniają do rudego. Jak dla mnie nie są typowo rude, takie one nieokreślone, w słońcu złote, nie wiadomo co to to jest. tongue Są długie i lekko się kręcą. Oczy błękitne. 170 cm wzrostu. Raczej szczupła jestem. Taka akurat zaokrąglona tam gdzie trzeba. big_smile Cera bardzo jasna, często spalam się na raka. No i jak pojawia się słońce to wyskakuje mi dużo piegów: na nosie, twarzy, ramionach... Szkoda gadać. A no i 18 lat mi wybiło.

150

muzykaduszy napisał/a:

No i jak pojawia się słońce to wyskakuje mi dużo piegów: na nosie, twarzy, ramionach... Szkoda gadać. A no i 18 lat mi wybiło.

Piegi potrafią dodawać uroku.

151

Nbm, w wieku masz podany logarytm tongue.

Ja tam się trochę maluję. Właśnie na 1 pierwszych randkach trochę się podmalowuję, ale nie za bardzo, żeby nie przesadzić.
Muzyka, tutaj tylko fotki są wskazane smile.

152

Ja jestem koziorożcem, na dodatek typowym big_smile.

153 Ostatnio edytowany przez muzykaduszy (2013-05-28 00:16:42)

Fotki powiadasz... Powiedz to facetom. tongue
Może w bliżej nieokreślonej przyszłości... big_smile

154

To może ja też siebie opiszę big_smile

wzrost: 172cm
waga: ok. 59kg
kolor oczu: niebieskozielone
kolor włosów: naturalnie jestem brunetką, ale mam pofarbowane na czerwony brąz

W ostatnim czasie pracuję nad akceptacją i pewnością siebie.
Jeżeli chodzi o wady no to właśnie ten mój brak wiary w siebie, robienie wszystkiego na ostatnią chwilę, bałaganiarstwo, roztrzepanie i wieczne bujanie w obłokach, ciężko ściągnąć mnie na ziemie tongue
Jeżeli chodzi o zalety to jestem szczera, można powiedzieć bezpośrednia, raczej bezkonfliktowa, bardzo cierpliwa, otwarta i spontaniczna.
To co lubię w swoim wyglądzie to uśmiech wink

To by było na tyle o mnie wink

155

Jaga Baba07 napisał/a:

Za mną mieszkał jeden koziorożec smile.
Uwielbiał jeść i seksić big_smile.
Do pierwszego nie byłem jej potrzebny (potrafiła wtrąbić dwie duże pizze z PIZZA HUT  roll), a drugiego czasami się bałem big_smile.

156

YOGI bear napisał/a:
Jaga Baba07 napisał/a:

Za mną mieszkał jeden koziorożec smile.
Uwielbiał jeść i seksić big_smile.
Do pierwszego nie byłem jej potrzebny (potrafiła wtrąbić dwie duże pizze z PIZZA HUT  roll), a drugiego czasami się bałem big_smile.

Z tych dwóch rzeczy uwielbiam jedzenie, namiętnie big_smile. Jedzenie to największa przyjemność życia smile.

157

No proszę, powoli przechodzimy z wirtuala do reala. Takie pokazanie swojej facjaty w necie to faktycznie odwaga jest, takie trochę wypicie wirtualnego brudzia.

158

missnowegojorku napisał/a:

No proszę, powoli przechodzimy z wirtuala do reala. Takie pokazanie swojej facjaty w necie to faktycznie odwaga jest, takie trochę wypicie wirtualnego brudzia.

Miss-ka smile obnaż się big_smile.
Zapewniam, że całkiem dobrze wyglądasz smile.

159 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-05-28 00:38:00)

Jaga Baba07 napisał/a:

Ja Wagą, ale Ty to wiesz, bo w netkafejce dla przyjaciół pisałam chyba. Ja w sumie też jestem typową Wagą, z tego co czytałam z opisów. W sensie, że interesuje się kulturą, sztuką, ale też niestety czasem lenistwo, ale że jestem pokojowa, nie lubię kłótni (to też się zgadza).

Miss, to prawda, to wypij z nami brudzia big_smile i pokaż zdjęcie tongue Zawsze możesz przecież wysłać na mejla wink I tak się pewnie nie spotkamy , nie ma wstydu tongue (w razie gdybyś była się, że gdzieś przypadkiem kogoś z nas spotkasz, a np nie chciałabyś nikogo z forum poznmać- bywa).

160 Ostatnio edytowany przez missnowegojorku (2013-05-28 00:33:11)

YOGI bear napisał/a:

Miss-ka :) obnaż się :D.
Zapewniam, że całkiem dobrze wyglądasz :).

Obnażyć to ja się mogę, ale na randce rozbieranej z Tobą...a nie pro publico bono :P

161

Jaga Baba07 napisał/a:

Nbm, w wieku masz podany logarytm tongue.

To nie logarytm, to po prostu gol pisane od tyłu smile

Mój znak zodiaku to rak. Nie wierzę w horoskopy.

162

Ja też generalnie nie wierzę w horoskopy, ale czasem coś się sprawdzi.
Muszę przyznać, że moja przyjaciółka też jest Wagą i sporo nas łączy, nawet zainteresowania, książki jakie lubimy. Zawsze jest o czym gadać smile Z tym, że ja jeszcze z września, ona z października.

163

A to przepraszam, nie potrafię czytać od tyłu tongue. Tej umiejętności jeszcze nie nabyłam.

Miss, my jesteśmy wirtualnymi pijakami, dlatego się obnażamy wirtualnie pro publico bono...Gorzej z tymi randkami rozbieranymi...

164

Bardzo miło mi się z Wami pisało, ale lecę już spać.
Dobrej nocki smile

165 Ostatnio edytowany przez nbm (2013-05-28 00:55:30)

A to ciekawe co piszesz truskaweczko. Ja mógłbym być tylko z panną wink

166 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-05-28 00:53:19)

Nbm, a czemu tylko z panną?
Ja mam chłopaka Bliźniaka i dobrze się dogadujemy wink Jeżeli patrzeć pod kątem horoskopów, to nic dziwnego, bo oboje żywioły powietrze i kiedyś tak czytałam sobie dla zabawy i było, że Waga do Bliźniaka nawet pasuje. Do innych znaków, to nie wiem, ale najbardziej chyba do tych z 'powietrza'. Tak mi się wydaje, że było.
A wiem, teraz sprawdziłam, wychodzi niby, że w sensie związku nie pasuje do Koziorożca, do Barana tak, ale tylko na początku znajomości, że do Byka pasuje też, że do Ryb pasuje. No taki przykład smile No, ale wiadomo, że przy poznaniu faceta kieruje się jego charakterem, a nie tym- to tak w ramach zabawy, do poczytania i tyle, bez przywiązywania większej wagi.

Powiem też, że mam znajomego Pannę, który raczej jest zaprzeczeniem cech tego znaku niby tongue Panny tak czytałam, że podobno są spokojne itp, a on wręcz przeciwnie, wygadany, wszędzie go pełno, dużo się śmieje, taki głośny w zachowaniu.
Dobranoc raz jeszcze smile

167

Obnażyć to ja się mogę, ale na randce rozbieranej z Tobą...a nie pro publico bono tongue

Widzicie dziewczyny: jaką propozycję dostałem big_smile.

A Wy co big_smile ?

Miss: smile to kiedy ta randka big_smile ?

168

W sumie też lecę, obejrzę jeszcze tylko "Grey's Anatomy", pewnie w trakcie zasnę.
Też nie wierzę w horoskopy, ale jakoś dziwnie się składało, że moimi przyjaciółmi są byki, wagi (pewnie dlatego, że mama to waga) oraz wodniki. Z nimi zawsze łapałam nić porozumienia. Aha, jakieś raki też się przewijały, ale nić porozumienia jest głównie z bykami.

169

YOGI bear napisał/a:

Obnażyć to ja się mogę, ale na randce rozbieranej z Tobą...a nie pro publico bono tongue

Widzicie dziewczyny: jaką propozycję dostałem big_smile.

A Wy co big_smile ?

Miss: smile to kiedy ta randka big_smile ?

My czekamy na rozwój akcji tongue.

170

Jaga Baba07 napisał/a:

W sumie też lecę, obejrzę jeszcze tylko "Grey's Anatomy", pewnie w trakcie zasnę.
Też nie wierzę w horoskopy, ale jakoś dziwnie się składało, że moimi przyjaciółmi są byki, wagi (pewnie dlatego, że mama to waga) oraz wodniki. Z nimi zawsze łapałam nić porozumienia. Aha, jakieś raki też się przewijały, ale nić porozumienia jest głównie z bykami.

A co myślisz o rybkach smile ?

171

YOGI bear napisał/a:

Że lubią pływać...Albo, jak to moja babcia mówi- "Albo rybki, albo pipki." tongue.

172

Jaga Baba07 napisał/a:
YOGI bear napisał/a:

Że lubią pływać...Albo, jak to moja babcia mówi- "Albo rybki, albo pipki." tongue.

A ja jestem kawał rybki i uwielbiam świeże pipki big_smile big_smile big_smile.

173

Jaga Baba07 napisał/a:

A to przepraszam, nie potrafię czytać od tyłu tongue. Tej umiejętności jeszcze nie nabyłam.

Wszystko przed Tobą. Ogólnie od tyłu jest fajnie, np. wyjść niepostrzeżenie tylnymi drzwiami.

Nbm, a czemu tylko z panną?

To ma głębszy sens tongue

Ryby są paskudne, podobno śmierdzą im stopy wink

YOGI - szczęściarz.

174

nbm napisał/a:

YOGI - szczęściarz.

Rozwiń, bo nie rozumiem sad.

175

Tu nie ma żadnego związku między byciem szczęściarzem a rybami tongue
Czego nie rozumiesz? Szczęściarz, bo masz rozbieraną randkę z miss, a nawet kart do pokera rozkładać nie musieliście wink

176 Ostatnio edytowany przez Jaga Baba07 (2013-05-28 01:05:52)

YOGI bear napisał/a:

Tylko gdzie te świeże znaleźć?

nbm napisał/a:

Wszystko przed Tobą. Ogólnie od tyłu jest fajnie, np. wyjść niepostrzeżenie tylnymi drzwiami.

Tak, człowiek uczy się całe życie.
U nas na uczelni tylne drzwi zwykle są zamknięte. Zostaje okno...Ale to już nie będzie niepostrzeżenie.

177

Jaga Baba07 napisał/a:
nbm napisał/a:

Tak, człowiek uczy się całe życie.
U nas na uczelni tylne drzwi zwykle są zamknięte. Zostaje okno.

Wtedy nic tylko uczyć się latać.

178

Jaga Baba07 napisał/a:
YOGI bear napisał/a:

Tylko gdzie te świeże znaleźć?

Tego kwiatu pół światu big_smile.

Więcej napisać na oficjalnym forum nie mogę big_smile.

179

YOGI bear napisał/a:
nbm napisał/a:

YOGI - szczęściarz.

Rozwiń, bo nie rozumiem sad.

Oj, panuje przekonanie, że jeżeli ktoś jest spod znaku ryby, to muszą mu się pocić stopy. dlatego nie wierzę w horoskopy...

180

Chwile mnie nie bylo. Boze, piekny film ogladalam. Poryczalam sie jak dziecko, az mnie glowa rozbolala;)
Wlasnie. Czesto placze na filmach;)

Ja jestem zodiakalnym baranem, to co pisza o mnie w horoskopach jest po czesci prawda. Ze wszystkimi znakami zodiakow trzymam, jednak od skorpionow staram sie trzymac z daleka;) tzn nie wchodzic w blizsze relacje. Nie mowie ze to zli ludzie, ale osoba ktora mnie najbardziej skrzywdzila to skorpion.

Ide wlaczyc cos do spanka i tez lulu:) jutro do pracy w koncu ehh...

Dobrej nocki i mam nadzieje, ze jutro wiecej osob sie przelamie co do fotek;)

181

Jaga Baba07 napisał/a:

Oj, panuje przekonanie, że jeżeli ktoś jest spod znaku ryby, to muszą mu się pocić stopy. dlatego nie wierzę w horoskopy...

Takiej głupoty jeszcze nie słyszałem big_smile.

Byłem sobie z jedną rybką i stópki jej się z całą pewnością nie pociły big_smile.

182

nbm napisał/a:

Wtedy nic tylko uczyć się latać.

Musiałabym być na haju. Albo być jedną dziewczyną, którą znałam- za plakat jakiegoś głupiego zespołu sturlała się kiedyś po schodach, pewnie by i z okna zeskoczyła...Ach te czasy gimnazjalne.

YOGI bear napisał/a:

Takiej głupoty jeszcze nie słyszałem big_smile.

Nie? Ja też nie, ale różne rzeczy ludzie piszą tongue.

183 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-05-28 01:22:39)

Śpijcie dobrze piękne dziewczyny smile.

184

Hej.
Ale dzisiaj pogoda....
Ponoć majowy deszczyk powoduje, że się rośnie jeszcze kilka cm, ale nie mam ochoty na sprawdzanie. Wystarczy mi moje 160 cm.
Miłego dnia.

185

U mnie cudowne slonce:) za godzine ide pracowac wiec korzystam i sie opalam;)

186

Ja też nie mam ochoty sprawdzać czy urosnę na deszczu.
Teraz się uczę do egzaminu.
Pogoda faktycznie paskudna.

187

U mnie pogoda fatalna . Deszcz i zimno-12stopni . Jest barowo...

188

Dlatego siedzimy w domu...
Sesja się zbliża i taka pogoda jest dobra na wykorzystanie czasu na naukę.
Poza tym przez zimno moje badania nad pracą magisterską się opóźniają, tzn. już są w trakcie, ale za Chiny nie wychodzi to tak, jak miało być.

189 Ostatnio edytowany przez chandler (2013-05-28 21:18:31)

Witam ! Uczę się wklejać foty. Może pójdzie:
http://imageshack.us/scaled/thumb/62/p5280005.jpg
No i tak oto jak obiecałem ..
Wyszła miniaturka !
http://img62.imageshack.us/img62/1215/p5280005.jpg

Uploaded with ImageShack.us
Niestety zdjęcie jest z podpisem imageshacka ?

190

Mniejszej nie udało się znaleźć big_smile?

191 Ostatnio edytowany przez chandler (2013-05-28 21:34:46)

Trochę poprawiłem. No coś ty Jaga.. Przecież nie wstawiałbym celowo.Tylko że inni na forum wstawiali foty bez tego image..upload coś tam. Nie bójcie się , jestem niegroźny.Ja tylko głupio wyglądam , ale wiele osób mi mówi że jestem dobrym człowiekiem.. Coś w tym musi być.

192

a jakie brylkensy masz fajne Chandler:)

u mnie dzis caly dzien piekna pogoda, ludzi pelno, niezdecydowanie ogromne, troche nerwowo tez bylo, ale na szczescie to juz za mna:) a jutro zapowiadaja deszcz ehhh

193

chandler napisał/a:

Nie bójcie się , jestem niegroźny.Ja tylko głupio wyglądam , ale wiele osób mi mówi że jestem dobrym człowiekiem.. Coś w tym musi być.

Te słowa sparafrazowałam, ale nie przytoczę tego.
Kapelusz masz fajny.
Ale zasłoniłeś się, o ludzie.

Jakbyście mogli, to co byście zmienili w swoim wyglądzie? A może jesteście zadowoleni?
Ja ta w sumie nie narzekam, no może tylko te 160 cm, ale już tego nie zmienię, wyższa nie będę. Mój wzrost nie przysparza mi kompleksów.
Oooo, jeszcze uda...Mam masywne i za bardzo umięśnione.

194

Hmmm, ja moge i zmienie:) chce miec kilka kg mniej;) i to wszystko:)

195

Jaga Baba07 napisał/a:
chandler napisał/a:

Nie bójcie się , jestem niegroźny.Ja tylko głupio wyglądam , ale wiele osób mi mówi że jestem dobrym człowiekiem.. Coś w tym musi być.

Te słowa sparafrazowałam, ale nie przytoczę tego.
Kapelusz masz fajny.
Ale zasłoniłeś się, o ludzie.

Jakbyście mogli, to co byście zmienili w swoim wyglądzie? A może jesteście zadowoleni?
Ja ta w sumie nie narzekam, no może tylko te 160 cm, ale już tego nie zmienię, wyższa nie będę. Mój wzrost nie przysparza mi kompleksów.
Oooo, jeszcze uda...Mam masywne i za bardzo umięśnione.

Jago..Ud masywnych nie masz,co najwyżej bardzo zgrabne. Odnośnie umięśnienia. Prawdopodobnie młode kobiety nie mają tłuszczyku i przez to uwidaczniają się mięśnie. Nawet przez obcisłe spodnie widzę że u Ciebie jest ok. Wzrost na tym poziomie jest u dziewczyn normą.
Tyle mogłem pokazać na razie . Właśnie.. Czy jakiś inny facet pokazał się na forum , chociaż częściowo? Tak pytam z ciekawości.

Posty [ 131 do 195 z 2,398 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024