Też.
Taki zachłanny a sam zdjęcia nie wstawi. Fora ze dwora!
Na pewno nie na forum. I nie zachłanny co po prostu ciekawy.
Znam takie mądre powiedzenie o ciekawości. Jest w nim też wzmianka o piekle.
Mnie to nie rusza.
Nie? Nie czujesz już tego ciepełka?
Lata mi to.
Ale jak tak ładnie prosisz to powiem aż tyle że jestem ciemnowłosy, ciemnooki i z zarostem na gębie.
853 2015-02-21 23:53:12 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-02-21 23:55:51)
truskaweczka19 napisał/a:SupportforOscar napisał/a:Stefan, haha
no teraz muszę uważać z tym Stefanem
![]()
Skoro tak bardzo zależy Ci na zrzuceniu tych 10 kg to gdy juz je zrzucisz to wrzucisz fote i ocenie czy jestes jeszcze bardziej fajny![]()
![]()
A truskaweczkę to trzeba karcić za te kompleksy bo ładna, mądra i jeszcze narzeka nam tuOk możecie karcić
Widocznie źle trafiałam na ludzi, którzy uważali często, że jestem brzydka, w dorosłym życiu też i wbiło się niepotrzebnie do głowy. A tymczasem racja mogę się podobać i pewnie miło na mnie zawiesić wzrok.
Czarna, ok, poprawiam się, od tej pory będę słuchaćTen co twierdzi, że ktoś jest brzydki sam zazwyczaj jest brzydki - w środku. Zewnętrza uroda nie jest najwazniejsza! A Ty truskaweczka nie przejmuj się złosliwością ludzi bo ty jesteś piekna inside & outside
No masz rację Choć to drugie zdanie zabrzmiało jak pocieszanie "Oj nie jesteś taka ładna zbyt, ale to nic" ;p, no ale wiem, że nie miałaś to na myśli, to ja przewrażliwiona po różnych sytuacjach. Dzięki za komplement
Ty też piękna jak pisałam, na zewnątrz i w środku pewnie też
Daenerys, dziękuję za komplement Bardzo miło
U Ciebie twarzy dobrze nie widać, ale włosy tak i śliczne, jakie gęste, piękne
Bardzo ładny kolor też.
Piękne włosy...
http://s10.ifotos.pl/mini/201502191_wnphexh.jpg
Wyszło!!! Jestem z siebie dumna.
O jaka piękna A resztę możesz dosłać na gg
daenerys7: włosy boskie...
Czy na netki da się wstawić zdjęcie prosto z komputera?
Bo może i ja uchylę rąbka tajemnicy...
Support, truskaweczko, piękne z Was dziewczyny!!
Stefan, uważam, że jesteś atrakcyjnym facetem.
Kurcze aż nie wiem co powiedzieć ;-)
A wczoraj się od kumpeli z czasów LO że byłem jednym z najatrakcyjniejszych facetów w szkole i dziwiło ja to ze nawet nie próbują żadnej dziewczyny podrywać... po 10 latach się dowiedziałem... kuuurde;(
858 2015-02-22 03:40:49 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-02-22 03:41:37)
daenerys7: włosy boskie...
No to prawda, no i jak lśnią Ja zaczęłam trochę dbać, ale dopiero początki, to też nie są takie matowe jak dawniej, ale do tak lśniących mi daleko, ale wiadomo stopniowo
Stefan, no widzisz A Ty niepotrzebnie myślałeś o sobie gorzej, tak jak i ja niepotrzebnie myślałam o sobie źle. A ta koleżanka zajęta?
Wow, mała fotka, ale podoba mi się co widzę, mam słabość do rudych
Wrzuć nieco więcej siebie. Mówię o twarzy
http://m.nk.pl/galeria/50349769/foto/43
http://m.nk.pl/galeria/50349769/foto/43
http://m.nk.pl/galeria/50349769/foto/45
SupportforOscar napisał/a:truskaweczka19 napisał/a:Ok możecie karcić
Widocznie źle trafiałam na ludzi, którzy uważali często, że jestem brzydka, w dorosłym życiu też i wbiło się niepotrzebnie do głowy. A tymczasem racja mogę się podobać i pewnie miło na mnie zawiesić wzrok.
Czarna, ok, poprawiam się, od tej pory będę słuchaćTen co twierdzi, że ktoś jest brzydki sam zazwyczaj jest brzydki - w środku. Zewnętrza uroda nie jest najwazniejsza! A Ty truskaweczka nie przejmuj się złosliwością ludzi bo ty jesteś piekna inside & outside
No masz rację
Choć to drugie zdanie zabrzmiało jak pocieszanie "Oj nie jesteś taka ładna zbyt, ale to nic" ;p, no ale wiem, że nie miałaś to na myśli, to ja przewrażliwiona po różnych sytuacjach. Dzięki za komplement
Ty też piękna jak pisałam, na zewnątrz i w środku pewnie też
Daenerys, dziękuję za komplement
Bardzo miło
U Ciebie twarzy dobrze nie widać, ale włosy tak i śliczne, jakie gęste, piękne
Bardzo ładny kolor też.
Nie miałam tego na mysli w Twoim przypadku bo jesteś sliczna dziewczyna a tylko odniosłam sie ogólnie.
Śliczne włosy i usta ale dlaczego ucięłaś zdjęcie ??? Przecież w oczach tkwi siła duszy i to one najwięcej komunikują o naszej osobowości więc powinny byc widoczne!
Metyl, Czarna co wy tacy tajemniczy? Ukrywacie sie czy co
Fajnie by było jakby się więcej osób pokazało, no ale cóż ich sprawa, Metyl i Czarna co wam szkodzi, ja się pokazałem i mi głowy nie urwało, tak więc do dzieła!!!
Daenerys, dziękuję za komplement Bardzo miło U Ciebie twarzy dobrze nie widać, ale włosy tak i śliczne, jakie gęste, piękne Bardzo ładny kolor też.
Ależ proszę bardzo. Naprawdę jesteś bardzo ładną dziewczyną, nie wiem czego od siebie chcesz. Masz ładne rysy twarzy, takie regularne. Kolor włosów jest naturalny? Dość rzadko spotyka się połączenie jasnych oczu i ciemnych włosów.
A jeśli chodzi o te niemiłe słowa... Wydaje mi się, że po prostu jakaś zakomplesiona zgraja wyczuła, że jesteś wrażliwa i subtelna. A wiadomo, że w pewnym wieku bardziej boli, jak ktoś powie, że jesteś brzydka, niż np że jesteś głupia. Bo potem raczej sie to zmienia, przynajmniej u mnie... Namierzyli słaby punkt i podbili sobie samoocenę.
Także dziękuję za komplement. Włosy ładne, ale trudne do ujarzmienia. Staram się od pewnego czasu regularnie używać odżywek, masek i innych mazideł-cud. Mamy już na nk "miesiąc bez słodyczy", możemy też zrobić "miesiąc dla włosów".
Kurcze aż nie wiem co powiedzieć ;-)
A wczoraj się od kumpeli z czasów LO że byłem jednym z najatrakcyjniejszych facetów w szkole i dziwiło ja to ze nawet nie próbują żadnej dziewczyny podrywać... po 10 latach się dowiedziałem... kuuurde;(
To startuj do niej.^^ A do tego masz w sygnaturce cytat z Pieśni Lodu i Ognia, a to jest +100 do bycia ciachem.
Ja zaczęłam trochę dbać, ale dopiero początki, to też nie są takie matowe jak dawniej, ale do tak lśniących mi daleko, ale wiadomo stopniowo
Maski biovax są bardzo fajne i skuteczne, polecam. Używam teraz tej z aloesem, ładnie pachnie. I dorwałam ostatnio super odżywkę w Piotrze i Pawle za jakieś 7zł. Chyba "Margarita". Jest w ładnej seledynowej tubce.
Wow, mała fotka, ale podoba mi się co widzę, mam słabość do rudych
Chyba są bardziej brązowe niż rude, ewentualnie kasztanowe. Zależy jak światło pada.
Śliczne włosy i usta ale dlaczego ucięłaś zdjęcie ??? Przecież w oczach tkwi siła duszy i to one najwięcej komunikują o naszej osobowości więc powinny byc widoczne!
Ucięłam, bo mimo wszystko cenię sobie anonimowość. Mam takie niebezpieczne poglądy.
Oczy mam ciemnozielone.
Support, jesteś bardzo ładna. Najbardziej podoba mi się to zdjęcie z imprezy. Jesteś na nim taka roześmiana, uśmiech to najpiękniejszy makijaż. Nadajesz się na modelkę, masz super wzrost, marzę o takim. Ile mierzysz?
Metyl, Czarna co wy tacy tajemniczy? Ukrywacie sie czy co
Może są "wanted"?
Ile miłych słów, dziękuję wszystkim. Aż urosłam, a w mojej sytuacji każdy centymetr jest na wagę złota, więc dziękuję podwójnie.
Jak ktoś chce mnie zobaczyć w całej okazałości, to proszę się zgłosić - wyślę na maila.
Przemusiu ano mnie, Czarnej i pewnie setkom innych ludzi nie widzi się świecenie twarzą na netowym forum, które nie jest ani zamknięte ani specjalistyczne już nie mówiąc o tym, że zwyczajnie ludzie nie muszą chcieć by 'cały świat' wiedział jak wyglądają. Z naprawdę różnych względów.
daenerys, ja chcę, ja.
Metyl, to musisz podać maila (mój adres to daenerys7@wp.pl), bo jeszcze tego nie naprawili.
Przemuś, w tej kwestii zgadzam się z Metylem. Nie każdy ma ochotę się całkowicie odsłaniać (tak jak ja np).
to dobrze że tak myślicie, każdy będzie postępował jak mu najwygodniej i mnie nic do tego, ja póki co wyznaje zasadę że jak z workiem na głowie nie chodzę to i z twarzą się nie będę ukrywał he he
Jak ktoś chce mnie zobaczyć w całej okazałości, to proszę się zgłosić - wyślę na maila.
To ja też się zgłaszam
Przemusiu ano mnie, Czarnej i pewnie setkom innych ludzi nie widzi się świecenie twarzą na netowym forum, które nie jest ani zamknięte ani specjalistyczne już nie mówiąc o tym, że zwyczajnie ludzie nie muszą chcieć by 'cały świat' wiedział jak wyglądają. Z naprawdę różnych względów.
Dokładnie. I nie to, że się wstydzę pokazać, ale właśnie nie mam ochoty tak publicznie, bo tu jednak dosłownie każdy może wejść
Czarna, to napisz na mojego maila, bo forum się popsuło.
Potwierdzam, ślicznotka.
Mówisz o mnie Metyl? Uważaj, bo się zaraz zarumienię.
No przecież nie o sobie.
Czarna, to napisz na mojego maila, bo forum się popsuło.
Napisałam
Potwierdzam, ślicznotka.
Też potwierdzam
Daenerys, jesteś przepiękną dziewczyną o cudownym kolorze włosów W połączeniu z zielonymi oczami Twoja twarz musi wyglądać zjawiskowo. Dziewczyna z marzeń i snów.... A na dodatek inteligentna!
daenerys7 Truskaweczko
Koleżanka z rok temu wzięła ślub (już drugi) i się spodziewa dzieciątka ;-)
a własnie kochana Dany co znaczy wg was kobiet bycie ciachem? bo nigdy nie kumałem o co biega w tym zwrocie.
A ja dzis drogie panie przerżnąłem porządnie!! Dwa drzewa w ogródku. I to tka ze aż wióry poszły ;-), teres se wypoczywam i oczekuje mej ukochanej debaty Ufologiczne na Radiu Paranormalium ;-)
A jak wam niedzielne popołudnie mija dziewczynki?
czarna, wysłałam.
A na dodatek inteligentna!
Czyli inteligencja to jednak tylko marny dodatek... Bez sensu tyle kasy poszło książki, trzeba było całe życie inwestować w ciuchy i odżywki.
Koleżanka z rok temu wzięła ślub (już drugi) i się spodziewa dzieciątka ;-)
a własnie kochana Dany co znaczy wg was kobiet bycie ciachem? bo nigdy nie kumałem o co biega w tym zwrocie.
Wiesz do trzech razy sztuka... Może trzeci będzie z Tobą?
Dla każdej kobiety znaczy to co innego, Stefciu.
A jak wam niedzielne popołudnie mija dziewczynki?
Nawet miło. Miałam teraz tydzień przerwy, ale cieszę się, że już koniec. Ile można siedzieć w domu.
Czarna, Ciebie też bym chciał zobaczyć.
881 2015-02-22 21:14:16 Ostatnio edytowany przez SupportforOscar (2015-02-22 21:18:46)
to dobrze że tak myślicie, każdy będzie postępował jak mu najwygodniej i mnie nic do tego, ja póki co wyznaje zasadę że jak z workiem na głowie nie chodzę to i z twarzą się nie będę ukrywał he he
Dokładnie Zreszta mozna wrzucic zdjęcie i np. po godzinie usunąć
Cały świat nie zdąży zobaczyć
A Ty na której stronie masz zdjęcie?
Z dzisiejszego spacerku...
Stefan86 napisał/a:Koleżanka z rok temu wzięła ślub (już drugi) i się spodziewa dzieciątka ;-)
Wiesz do trzech razy sztuka... Może trzeci będzie z Tobą?
Dla każdej kobiety znaczy to co innego, Stefciu.
Kolejnym argumentem przemawiającym za jest fakt, iż podczas ślubu nie będzie się stresowała. Wiesz dlaczego? Bo przekonała się na własnej skórze, że wszystko można odkręcić
Support, jakie piękne zdjęcie. I oczywiście ty też.
Pytałam wcześniej, ale może nie zauważyłaś. Ile masz wzrostu? Stawiam na 178.
Azaliż, chyba że brała też kościelny. Tego się nie da odkręcić. Do pierwszego może jeszcze wrócić, jak nowy mąż będzie się źle sprawował.
kobietki, bądźmy seksi.
daenerys, Mam 1,75 wzrostu.Dziękuję za miłe słowa I racja, że usmiech to najpiekniejszy makijaż
Tak czy inaczej maluje się tylko okazyjnie. A dlaczego każdy cm jest dla Ciebie na wage złota?
kobietki, bądźmy seksi.
Jeszcze bardziej?
886 2015-02-22 21:44:02 Ostatnio edytowany przez Iris7 (2015-02-22 21:44:46)
daenerys, Mam 1,75 wzrostu.Dziękuję za miłe słowa
I racja, że usmiech to najpiekniejszy makijaż
Tak czy inaczej maluje się tylko okazyjnie. A dlaczego każdy cm jest dla Ciebie na wage złota?
Nie malujesz się na co dzień?
Bo mam 160.
Truskaweczka nam gdzieś przepadła... Truskaweczko, co z Tobą?
Metyl, zawsze może być lepiej. Należy dążyć do doskonałości
Bo mam 160.
No to chyba tylko lepiej.
Ale Wy tu wszyscy ładni jesteście No wiecie co...
Ale Wy tu wszyscy ładni jesteście
No wiecie co...
...aż muszę się dołączyć.
Bo mam 160.
Urocza drobna ruda... wyjdź za mnie ;-)
daenerys7 napisał/a:Bo mam 160.
Urocza drobna ruda... wyjdź za mnie ;-)
A gdzie Twój uraz do rudych?
892 2015-02-22 22:04:23 Ostatnio edytowany przez Stefan86 (2015-02-22 22:05:41)
Ale Wy tu wszyscy ładni jesteście
No wiecie co...
Tylko ja tu wyjątkiem jestem ;-)
A co urazu do rudych to mi przeszedł , zobacz zdjecie Deaneris i jeszcze poznja ją jako osobę...
893 2015-02-22 22:05:50 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-22 22:06:17)
Aenima napisał/a:Ale Wy tu wszyscy ładni jesteście
No wiecie co...
Tylko ja tu wyjątkiem jestem ;-)
No ja raczej też Matka Smoków, nazwa zobowiązuje
No już już ... bo zrobi się za słodko.
Twej foty nie widziałem więc się nie wypowiem o twym wyglądzie
Twej foty nie widziałem więc się nie wypowiem o twym wyglądzie
Bo mnie się tu nie zobaczy, mam podobne zdanie do Metyla
A szkoda ale cóż.. ma nadzieje ze mego nie widziałaś...
No już już ... bo zrobi się za słodko.
Nie przesalaj
Tutaj wszystkie kobiety są bardzo seskowne, lepiej zajmij się arcanią
A szkoda ale cóż.. ma nadzieje ze mego nie widziałaś...
Widziałam Wiesz, czasami to nie przekora, a inne rzeczy zmuszają do nie-ujawniania się.
Tutaj wszystkie kobiety są bardzo seskowne, lepiej zajmij się arcanią
Dobry człeku, Ty już się nie bój czy tam nie zazdrość. Ja się mogę zajmować wieloma paniami.
Stefan86 napisał/a:A szkoda ale cóż.. ma nadzieje ze mego nie widziałaś...
Widziałam
Wiesz, czasami to nie przekora, a inne rzeczy zmuszają do nie-ujawniania się.
I przeżyłaś ??podziwiam ;-)
902 2015-02-22 22:15:15 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-22 22:16:06)
Aenima napisał/a:Stefan86 napisał/a:A szkoda ale cóż.. ma nadzieje ze mego nie widziałaś...
Widziałam
Wiesz, czasami to nie przekora, a inne rzeczy zmuszają do nie-ujawniania się.
I przeżyłaś ??podziwiam ;-)
Na spokojnie . Jeśli to jest Twoje aktualne zdjęcie, to nie masz się czego wstydzić
Ale żeby nie było, że kompletnie nic nie powiem, to powiem, że jestem niska, drobna i ruda. Niższa od księżniczki smoków
903 2015-02-22 22:18:23 Ostatnio edytowany przez srebrny (2015-02-22 22:19:27)
srebrny napisał/a:Tutaj wszystkie kobiety są bardzo seksowne, lepiej zajmij się arcanią
Dobry człeku, Ty już się nie bój czy tam nie zazdrość.
Ja się mogę zajmować wieloma paniami.
Współczuje ja mam jednak pewne wymagania
PS. Stefan zabieraj się za dziewczyny, a nie marudzisz...
Drobne rudzielce są najfajniejsze ;-)
Drobne rudzielce są najfajniejsze ;-)
Ale ja jestem wrednym rudzielcem, tak mnie zrobili
I kto to mówi srebrny.
Najfajniejszy to jest seksowny mózg w urokliwej szacie.
I kto to mówi srebrny.
![]()
Najfajniejszy to jest seksowny mózg w urokliwej szacie.
O to już w ogóle...
Mózg to sama woda Nie ma to jak gorąca krew
Nie wiem do czego to odnosisz Metylu?
czarna, wysłałam.
Śliczna dziewczyna z Ciebie
Czarna, Ciebie też bym chciał zobaczyć.
Ja też bym chciała dużo rzeczy
Śliczna dziewczyna z Ciebie
No nie?
Ja też bym chciała dużo rzeczy
Spełnić? Moje możesz.