Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Strony Poprzednia 1 12 13 14 15 16 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 846 do 910 z 2,398 ]

846

Odp: Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Też. wink

Zobacz podobne tematy :

847

Taki zachłanny a sam zdjęcia nie wstawi. Fora ze dwora! lol

848

Na pewno nie na forum. I nie zachłanny co po prostu ciekawy. wink

849

Znam takie mądre powiedzenie o ciekawości. Jest w nim też wzmianka o piekle.

850

Mnie to nie rusza. big_smile

851

Nie? Nie czujesz już tego ciepełka? tongue

852

Lata mi to. wink

Ale jak tak ładnie prosisz to powiem aż tyle że jestem ciemnowłosy, ciemnooki i z zarostem na gębie. lol

853 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-02-21 23:55:51)

SupportforOscar napisał/a:
truskaweczka19 napisał/a:

Stefan, haha big_smile no teraz muszę uważać z tym Stefanem  tongue
Skoro tak bardzo zależy Ci na zrzuceniu tych 10 kg to gdy juz je zrzucisz to wrzucisz fote i ocenie czy jestes jeszcze bardziej fajny big_smile wink
A truskaweczkę to trzeba karcić za te kompleksy bo ładna, mądra i jeszcze narzeka nam tu wink

Ok możecie karcić tongue
Widocznie źle trafiałam na ludzi, którzy uważali często, że jestem brzydka, w dorosłym życiu też i wbiło się niepotrzebnie do głowy. A tymczasem racja mogę się podobać i pewnie miło na mnie zawiesić wzrok.
Czarna, ok, poprawiam się, od tej pory będę słuchać smile

Ten co twierdzi, że ktoś jest brzydki sam zazwyczaj jest brzydki - w środku. Zewnętrza uroda nie jest najwazniejsza! A Ty truskaweczka nie przejmuj się złosliwością ludzi bo ty jesteś piekna inside & outside smile

No masz rację smile Choć to drugie zdanie zabrzmiało jak pocieszanie "Oj nie jesteś taka ładna zbyt, ale to nic" ;p, no ale wiem, że nie miałaś to na myśli, to ja przewrażliwiona po różnych sytuacjach. Dzięki za komplement smile Ty też piękna jak pisałam, na zewnątrz i w środku pewnie też smile

Daenerys, dziękuję za komplement smile Bardzo miło smile U Ciebie twarzy dobrze nie widać, ale włosy tak i śliczne, jakie gęste, piękne smile Bardzo ładny kolor też.

854

Piękne włosy... smile

855

daenerys7 napisał/a:

http://s10.ifotos.pl/mini/201502191_wnphexh.jpg

Wyszło!!! Jestem z siebie dumna. big_smile

O jaka piękna big_smile A resztę możesz dosłać na gg wink

856

daenerys7: włosy boskie... smile

857

daenerys7 napisał/a:

Czy na netki da się wstawić zdjęcie prosto z komputera? smile Bo może i ja uchylę rąbka tajemnicy...

Support, truskaweczko, piękne z Was dziewczyny!! smile

Stefan, uważam, że jesteś atrakcyjnym facetem. wink

Kurcze aż nie wiem co powiedzieć ;-)
A wczoraj się od kumpeli z czasów LO że byłem jednym z najatrakcyjniejszych facetów w szkole i dziwiło ja to ze nawet nie próbują żadnej dziewczyny podrywać... po 10 latach się dowiedziałem... kuuurde;(

858 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-02-22 03:41:37)

Azaliż napisał/a:

daenerys7: włosy boskie... smile

No to prawda, no i jak lśnią smile Ja zaczęłam trochę dbać, ale dopiero początki, to też nie są takie matowe jak dawniej, ale do tak lśniących mi daleko, ale wiadomo stopniowo smile

Stefan, no widzisz smile A Ty niepotrzebnie myślałeś o sobie gorzej, tak jak i ja niepotrzebnie myślałam o sobie źle. A ta koleżanka zajęta?

859

daenerys7 napisał/a:

Wow, mała fotka, ale podoba mi się co widzę, mam słabość do rudych tongue
Wrzuć nieco więcej siebie. Mówię o twarzy wink

860

http://m.nk.pl/galeria/50349769/foto/43

861

http://m.nk.pl/galeria/50349769/foto/43

862

http://m.nk.pl/galeria/50349769/foto/45

863

Ok możecie karcić tongue
Widocznie źle trafiałam na ludzi, którzy uważali często, że jestem brzydka, w dorosłym życiu też i wbiło się niepotrzebnie do głowy. A tymczasem racja mogę się podobać i pewnie miło na mnie zawiesić wzrok.
Czarna, ok, poprawiam się, od tej pory będę słuchać smile

Ten co twierdzi, że ktoś jest brzydki sam zazwyczaj jest brzydki - w środku. Zewnętrza uroda nie jest najwazniejsza! A Ty truskaweczka nie przejmuj się złosliwością ludzi bo ty jesteś piekna inside & outside smile

No masz rację smile Choć to drugie zdanie zabrzmiało jak pocieszanie "Oj nie jesteś taka ładna zbyt, ale to nic" ;p, no ale wiem, że nie miałaś to na myśli, to ja przewrażliwiona po różnych sytuacjach. Dzięki za komplement smile Ty też piękna jak pisałam, na zewnątrz i w środku pewnie też smile

Daenerys, dziękuję za komplement smile Bardzo miło smile U Ciebie twarzy dobrze nie widać, ale włosy tak i śliczne, jakie gęste, piękne smile Bardzo ładny kolor też.

Nie miałam tego na mysli w Twoim przypadku bo jesteś sliczna dziewczyna a tylko odniosłam sie ogólnie.

864

daenerys7 napisał/a:

Śliczne włosy i usta ale dlaczego ucięłaś zdjęcie ??? sad  Przecież w oczach tkwi siła duszy i to one najwięcej komunikują o naszej osobowości więc powinny byc widoczne! wink

Metyl, Czarna co wy tacy tajemniczy? Ukrywacie sie czy co tongue

865

Fajnie by było jakby się więcej osób pokazało, no ale cóż ich sprawa, Metyl i Czarna co wam szkodzi, ja się pokazałem i mi głowy nie urwało, tak więc do dzieła!!!

866

Daenerys, dziękuję za komplement Bardzo miło U Ciebie twarzy dobrze nie widać, ale włosy tak i śliczne, jakie gęste, piękne Bardzo ładny kolor też.

Ależ proszę bardzo. smile Naprawdę jesteś bardzo ładną dziewczyną, nie wiem czego od siebie chcesz. Masz ładne rysy twarzy, takie regularne. Kolor włosów jest naturalny? Dość rzadko spotyka się połączenie jasnych oczu i ciemnych włosów.
A jeśli chodzi o te niemiłe słowa... Wydaje mi się, że po prostu jakaś zakomplesiona zgraja wyczuła, że jesteś wrażliwa i subtelna. A wiadomo, że w pewnym wieku bardziej boli, jak ktoś powie, że jesteś brzydka, niż np że jesteś głupia. Bo potem raczej sie to zmienia, przynajmniej u mnie... smile Namierzyli słaby punkt i podbili sobie samoocenę.

Także dziękuję za komplement. Włosy ładne, ale trudne do ujarzmienia. tongue Staram się od pewnego czasu regularnie używać odżywek, masek i innych mazideł-cud. Mamy już na nk "miesiąc bez słodyczy", możemy też zrobić "miesiąc dla włosów". big_smile

Stefan86 napisał/a:

Kurcze aż nie wiem co powiedzieć ;-)
A wczoraj się od kumpeli z czasów LO że byłem jednym z najatrakcyjniejszych facetów w szkole i dziwiło ja to ze nawet nie próbują żadnej dziewczyny podrywać... po 10 latach się dowiedziałem... kuuurde;(

To startuj do niej.^^ A do tego masz w sygnaturce cytat z Pieśni Lodu i Ognia, a to jest +100 do bycia ciachem. lol

Ja zaczęłam trochę dbać, ale dopiero początki, to też nie są takie matowe jak dawniej, ale do tak lśniących mi daleko, ale wiadomo stopniowo

Maski biovax są bardzo fajne i skuteczne, polecam. Używam teraz tej z aloesem, ładnie pachnie. smile I dorwałam ostatnio super odżywkę w Piotrze i Pawle za jakieś 7zł. Chyba "Margarita". Jest w ładnej seledynowej tubce.

czarna21 napisał/a:

Wow, mała fotka, ale podoba mi się co widzę, mam słabość do rudych

Chyba są bardziej brązowe niż rude, ewentualnie kasztanowe. Zależy jak światło pada. smile

Śliczne włosy i usta ale dlaczego ucięłaś zdjęcie ???   Przecież w oczach tkwi siła duszy i to one najwięcej komunikują o naszej osobowości więc powinny byc widoczne!

Ucięłam, bo mimo wszystko cenię sobie anonimowość. Mam takie niebezpieczne poglądy. tongue
Oczy mam ciemnozielone.

Support, jesteś bardzo ładna. Najbardziej podoba mi się to zdjęcie z imprezy. Jesteś na nim taka roześmiana, uśmiech to najpiękniejszy makijaż. smile Nadajesz się na modelkę, masz super wzrost, marzę o takim. Ile mierzysz? smile

Metyl, Czarna co wy tacy tajemniczy? Ukrywacie sie czy co

Może są "wanted"? big_smile

Ile miłych słów, dziękuję wszystkim. Aż urosłam, a w mojej sytuacji każdy centymetr jest na wagę złota, więc dziękuję podwójnie. wink
Jak ktoś chce mnie zobaczyć w całej okazałości, to proszę się zgłosić - wyślę na maila. tongue

867

Przemusiu ano mnie, Czarnej i pewnie setkom innych ludzi nie widzi się świecenie twarzą na netowym forum, które nie jest ani zamknięte ani specjalistyczne już nie mówiąc o tym, że zwyczajnie ludzie nie muszą chcieć by 'cały świat' wiedział jak wyglądają. Z naprawdę różnych względów.

daenerys, ja chcę, ja. tongue

868

Metyl, to musisz podać maila (mój adres to daenerys7@wp.pl), bo jeszcze tego nie naprawili. hmm

Przemuś, w tej kwestii zgadzam się z Metylem. Nie każdy ma ochotę się całkowicie odsłaniać (tak jak ja np). smile

869

to dobrze że tak myślicie, każdy będzie postępował jak mu najwygodniej i mnie nic do tego, ja póki co wyznaje zasadę że jak z workiem na głowie nie chodzę to i  z twarzą się nie będę ukrywał he he

870

daenerys7 napisał/a:

Jak ktoś chce mnie zobaczyć w całej okazałości, to proszę się zgłosić - wyślę na maila. tongue

To ja też się zgłaszam tongue

Metyl napisał/a:

Przemusiu ano mnie, Czarnej i pewnie setkom innych ludzi nie widzi się świecenie twarzą na netowym forum, które nie jest ani zamknięte ani specjalistyczne już nie mówiąc o tym, że zwyczajnie ludzie nie muszą chcieć by 'cały świat' wiedział jak wyglądają. Z naprawdę różnych względów.

Dokładnie. I nie to, że się wstydzę pokazać, ale właśnie nie mam ochoty tak publicznie, bo tu jednak dosłownie każdy może wejść smile

871

Czarna, to napisz na mojego maila, bo forum się popsuło. tongue

872

Potwierdzam, ślicznotka. big_smile

873

Mówisz o mnie Metyl? tongue Uważaj, bo się zaraz zarumienię. wink

874

No przecież nie o sobie. tongue

875

daenerys7 napisał/a:

Czarna, to napisz na mojego maila, bo forum się popsuło. tongue

Napisałam big_smile

876

Metyl napisał/a:

Potwierdzam, ślicznotka. big_smile

Też potwierdzam smile

daenerys7 napisał/a:

Daenerys, jesteś przepiękną dziewczyną o cudownym kolorze włosów smile W połączeniu z zielonymi oczami Twoja twarz musi wyglądać zjawiskowo. Dziewczyna z marzeń i snów.... A na dodatek inteligentna!

878

daenerys7 Truskaweczko
Koleżanka z rok temu wzięła ślub (już drugi) i się spodziewa dzieciątka ;-)

a własnie kochana Dany co znaczy wg was kobiet bycie ciachem? bo nigdy nie kumałem o co biega w tym zwrocie.

A ja dzis drogie panie przerżnąłem porządnie!! Dwa drzewa w ogródku. I to tka ze aż wióry poszły ;-), teres se wypoczywam i oczekuje mej ukochanej debaty Ufologiczne na Radiu Paranormalium ;-)

A jak wam niedzielne popołudnie mija dziewczynki?

879

czarna, wysłałam. smile

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:

A na dodatek inteligentna!

Czyli inteligencja to jednak tylko marny dodatek... Bez sensu tyle kasy poszło książki, trzeba było całe życie inwestować w ciuchy i odżywki. big_smile

Stefan86 napisał/a:

a własnie kochana Dany co znaczy wg was kobiet bycie ciachem? bo nigdy nie kumałem o co biega w tym zwrocie.

Wiesz do trzech razy sztuka... Może trzeci będzie z Tobą? big_smile
Dla każdej kobiety znaczy to co innego, Stefciu. tongue

Stefan86 napisał/a:

A jak wam niedzielne popołudnie mija dziewczynki?

Nawet miło. smile Miałam teraz tydzień przerwy, ale cieszę się, że już koniec. Ile można siedzieć w domu.

880

Czarna, Ciebie też bym chciał zobaczyć. tongue

881 Ostatnio edytowany przez SupportforOscar (2015-02-22 21:18:46)

Przemuś napisał/a:

to dobrze że tak myślicie, każdy będzie postępował jak mu najwygodniej i mnie nic do tego, ja póki co wyznaje zasadę że jak z workiem na głowie nie chodzę to i  z twarzą się nie będę ukrywał he he

Dokładnie big_smile Zreszta mozna wrzucic zdjęcie i np. po godzinie usunąć smile Cały świat nie zdąży zobaczyć tongue
A Ty na której stronie masz zdjęcie?

smile Z dzisiejszego spacerku...
http://static.pokazywarka.pl/i/5653479/134457/eve-lina.jpg

882

daenerys7 napisał/a:
Stefan86 napisał/a:

Wiesz do trzech razy sztuka... Może trzeci będzie z Tobą? big_smile
Dla każdej kobiety znaczy to co innego, Stefciu. tongue

Kolejnym argumentem przemawiającym za jest fakt, iż podczas ślubu nie będzie się stresowała. Wiesz dlaczego? Bo przekonała się na własnej skórze, że wszystko można odkręcić tongue

883

Support, jakie piękne zdjęcie. smile I oczywiście ty też. tongue Pytałam wcześniej, ale może nie zauważyłaś. Ile masz wzrostu? Stawiam na 178. smile

Azaliż, chyba że brała też kościelny. Tego się nie da odkręcić. Do pierwszego może jeszcze wrócić, jak nowy mąż będzie się źle sprawował. tongue

kobietki, bądźmy seksi. big_smile

884

daenerys, Mam 1,75 wzrostu.Dziękuję za miłe słowa wink I racja, że usmiech to najpiekniejszy makijaż wink Tak czy inaczej maluje się tylko okazyjnie. A dlaczego każdy cm jest dla Ciebie na wage złota?

885

daenerys7 napisał/a:

kobietki, bądźmy seksi. big_smile

Jeszcze bardziej? tongue

886 Ostatnio edytowany przez Iris7 (2015-02-22 21:44:46)

daenerys, Mam 1,75 wzrostu.Dziękuję za miłe słowa wink I racja, że usmiech to najpiekniejszy makijaż wink Tak czy inaczej maluje się tylko okazyjnie. A dlaczego każdy cm jest dla Ciebie na wage złota?

Nie malujesz się na co dzień? smile
Bo mam 160. lol

Truskaweczka nam gdzieś przepadła... Truskaweczko, co z Tobą? tongue

Metyl, zawsze może być lepiej. Należy dążyć do doskonałości big_smile

887

daenerys7 napisał/a:

Bo mam 160. lol

No to chyba tylko lepiej. yikes

888

Ale Wy tu wszyscy ładni jesteście big_smile No wiecie co...

889

Aenima napisał/a:

...aż muszę się dołączyć.

big_smile

890

daenerys7 napisał/a:

Bo mam 160. lol

Urocza drobna ruda... wyjdź za mnie ;-)

891

Stefan86 napisał/a:
daenerys7 napisał/a:

Bo mam 160. lol

Urocza drobna ruda... wyjdź za mnie ;-)

A gdzie Twój uraz do rudych? big_smile

892 Ostatnio edytowany przez Stefan86 (2015-02-22 22:05:41)

Aenima napisał/a:

Tylko ja tu wyjątkiem jestem ;-)

A co urazu do rudych to mi przeszedł , zobacz zdjecie Deaneris i jeszcze poznja ją jako osobę...

893 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-22 22:06:17)

Stefan86 napisał/a:
Aenima napisał/a:

Tylko ja tu wyjątkiem jestem ;-)

No ja raczej też big_smile Matka Smoków, nazwa zobowiązuje big_smile

894

No już już ... bo zrobi się za słodko. lol

895

Twej foty nie widziałem więc się nie wypowiem o twym wyglądzie

896

Stefan86 napisał/a:

Twej foty nie widziałem więc się nie wypowiem o twym wyglądzie

Bo mnie się tu nie zobaczy, mam podobne zdanie do Metyla wink

897

A szkoda ale cóż.. ma nadzieje ze mego nie widziałaś...

898

Metyl napisał/a:

No już już ... bo zrobi się za słodko. lol

Nie przesalaj big_smile

Tutaj wszystkie kobiety są bardzo seskowne, lepiej zajmij się arcanią tongue

899

Stefan86 napisał/a:

Widziałam wink Wiesz, czasami to nie przekora, a inne rzeczy zmuszają do nie-ujawniania się. wink

900

srebrny napisał/a:

Tutaj wszystkie kobiety są bardzo seskowne, lepiej zajmij się arcanią tongue

Dobry człeku, Ty już się nie bój czy tam nie zazdrość. smile Ja się mogę zajmować wieloma paniami. tongue

901

Aenima napisał/a:
Stefan86 napisał/a:

Widziałam wink Wiesz, czasami to nie przekora, a inne rzeczy zmuszają do nie-ujawniania się. wink

I przeżyłaś ??podziwiam ;-)

902 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-22 22:16:06)

Stefan86 napisał/a:
Aenima napisał/a:
Stefan86 napisał/a:

I przeżyłaś ??podziwiam ;-)

Na spokojnie big_smile. Jeśli to jest Twoje aktualne zdjęcie, to nie masz się czego wstydzić wink

Ale żeby nie było, że kompletnie nic nie powiem, to powiem, że jestem niska, drobna i ruda. Niższa od księżniczki smoków lol

903 Ostatnio edytowany przez srebrny (2015-02-22 22:19:27)

Metyl napisał/a:
srebrny napisał/a:

Tutaj wszystkie kobiety są bardzo seksowne, lepiej zajmij się arcanią tongue

Dobry człeku, Ty już się nie bój czy tam nie zazdrość. smile Ja się mogę zajmować wieloma paniami. tongue

Współczuje wink ja mam jednak pewne wymagania big_smile

PS. Stefan zabieraj się za dziewczyny, a nie marudzisz...

904

Drobne rudzielce są najfajniejsze ;-)

905

Stefan86 napisał/a:

Drobne rudzielce są najfajniejsze ;-)

Ale ja jestem wrednym rudzielcem, tak mnie zrobili tongue

906

I kto to mówi srebrny. big_smile

Najfajniejszy to jest seksowny mózg w urokliwej szacie. tongue

907

Metyl napisał/a:

I kto to mówi srebrny. big_smile

Najfajniejszy to jest seksowny mózg w urokliwej szacie. tongue

O to już w ogóle...

908

Mózg to sama woda big_smile Nie ma to jak gorąca krew tongue

Nie wiem do czego to odnosisz Metylu? smile

909

daenerys7 napisał/a:

czarna, wysłałam. smile

Śliczna dziewczyna z Ciebie smile

Metyl napisał/a:

Czarna, Ciebie też bym chciał zobaczyć. tongue

Ja też bym chciała dużo rzeczy tongue

910

Czarna21 napisał/a:

Śliczna dziewczyna z Ciebie smile

No nie? big_smile

Metyl napisał/a:

Ja też bym chciała dużo rzeczy tongue

Spełnić? Moje możesz. tongue

Posty [ 846 do 910 z 2,398 ]

Strony Poprzednia 1 12 13 14 15 16 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024