lubię często to słyszeć, stąd pytam hehe
Kto nie lubi?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
lubię często to słyszeć, stąd pytam hehe
Kto nie lubi?
To moze ja tez swoje wstawie jesli sie uda
truskaweczka19 napisał/a:lubię często to słyszeć, stąd pytam hehe
Kto nie lubi?
No chyba każdy
Ok, ja nie mam jakiejś banalnej urody, chociaż jakaś niebanalna to też raczej nie. Czasem to lubię, ale czasem naprawdę bym chciała wyglądać np jak Support czy choćby mieć nieco większe oczy czy wyraźniejsze rzęsy, które są słabo wyraźne. No albo nie mieć garbka, który mam na nosie po tacie, ale kiedyś może zrobię na to zabieg Nie jestem za operacjami plastycznymi, no ale to podobno chyba łatwy zabieg, to czemu się nie pozbyć, zwłaszcza, że z boku to raczej widać, a może się powiększyć, bo tacie się powiększył chyba, więc po co mi
Jomaniac, no pewnie wstaw
.
Każdy by coś w sobie zmienił gdyby mógł
A co do tego nosa, to jeśli to faktycznie łatwy zabieg to czemu nie?
No niby tak
No, ale powiedz czy ja jestem dziewczyną z twarzy, którą chętnie nie wypuszczałoby się z łózka? No bo czasem mam wrażenie, że nie, że może ładna, ale nie taka, że zwraca uwagę, że "oo jaka fajna". No, ale może się mylę No i mój facet wprawdzie nie chce wypuszczać mnie z łózka, ale tak poza tym za bardzo powodzenia nie miałam, nie byłam zaczepiana na ulicy itp czy gdzieś tam
No i sporo osób kiedyś tzn facetów odrzuciło mnie po zdjęciu, jak jeszcze byłam sama, no trudno ;p
Jomaniac, nie bardzo chyba zrozumiałam co trzeba skasować, gdzie te a? A może byś weszła np na "ifotos.pl" tam można wrzucić zdjęcie, potem się pojawia kod na forum i inne i wtedy ten kod na forum kopiujesz i wklejasz tu. Ja tak robię.
Ja tam akurat się cieszę, że nie byłam zaczepiana na ulicy
No mi się podobasz, ale mogę mówić tylko za siebie
Czarna21 napisał/a:Każdy by coś w sobie zmienił gdyby mógł
A co do tego nosa, to jeśli to faktycznie łatwy zabieg to czemu nie?No niby tak
No, ale powiedz czy ja jestem dziewczyną z twarzy, którą chętnie nie wypuszczałoby się z łózka? No bo czasem mam wrażenie, że nie, że może ładna, ale nie taka, że zwraca uwagę, że "oo jaka fajna". No, ale może się mylęNo i mój facet wprawdzie nie chce wypuszczać mnie z łózka, ale tak poza tym za bardzo powodzenia nie miałam, nie byłam zaczepiana na ulicy itp czy gdzieś tam
No i sporo osób kiedyś tzn facetów odrzuciło mnie po zdjęciu, jak jeszcze byłam sama, no trudno ;p
Jomaniac, nie bardzo chyba zrozumiałam co trzeba skasować, gdzie te a? A może byś weszła np na "ifotos.pl" tam można wrzucić zdjęcie, potem się pojawia kod na forum i inne i wtedy ten kod na forum kopiujesz i wklejasz tu. Ja tak robię.
'a' to to mialam na mysli pomiedzy
https: //scontent <- tutaj jest spacja pomiedzy kropkami i // . to trzeba skasowac i wtedy link gotowy.
Tez bym chciala uslyszec dzis jakies komplementy
Ja tam akurat się cieszę, że nie byłam zaczepiana na ulicy
![]()
No mi się podobasz, ale mogę mówić tylko za siebie
No niby tak, ale czasem miło byłoby poczuć na sobie spojrzenie czy jakby ktoś zagadał Raz przy mnie zagadywał jakiś facet do jakiejś blondynki, no ładna, fakt
Spławiła go, ale zawsze miło raczej, jeśli to nie jest mocno nachalne, a tego nie miałam, nawet jak fajnie niby ubrana, szczupła czy coś, ale fakt, to też nie najważniejsze, wiadomo
Ok spoko
Edit: Jomaniac, już widzę Śliczna jesteś, taka wyrazista uroda, trochę jak Rooney Mara chyba. A ona też ładna moim zdaniem. Zdecydowanie taka charakterystyczna, super wyglądasz. A Ty masz od Rooney widzę raczej większe oczy, naprawdę duże, śliczne! Ciemne włosy masz tak, prawda? Też bardzo ładne. No w ogóle usta, oczy masz super, tworzą harmonijną całość, ale z takim pazurem, wyrazista uroda. No śliczna jesteś jak pisałam. A zdjęcia do tego takie artystyczne
Super są
Teraz idę spać ;p Hehe Dobranoc
No, doszłam do ładu z tymi linkami
Też fajna dziewczyna z Ciebie
No pewnie tak. U mnie to trochę inaczej Chociaż fakt, miło, jak ktoś powie jakiś komplement
haha, dziwnie byc nazywana dziewczyna. Dawno juz nikt nie mowil o mnie tak
haha, dziwnie byc nazywana dziewczyna. Dawno juz nikt nie mowil o mnie tak
No wiesz, młodo wyglądasz A jak masz sporo więcej lat, to tym bardziej super, ja bym Ci dała z 22 lata pewnie czy 25 lat góra już. A ile masz, to nie wiem, tak zgaduję, że może tyle. A jak pisałam wyżej jesteś śliczna, bardzo mi się podoba taka wyrazista uroda.
A że inaczej masz Czarna, tzn cieszysz się jak nikt nie zaczepia, nie podrywa, nie miałaś takich sytuacji piszesz też i zadowolona? No to fajnie, najważniejsze, że zadowolona
Dobranoc raz jeszcze
Ah teraz widze jakie mile slowa mi napisalas dziekuje!
Nie ma za co Tak uważam
Dobranoc
Ja bym nie zmienila nic.
A co do Support to po prostu nie moj typ, bo jest bardzo ladna i tradycyjnie atrakcyjna, nie wyglada troche dziwnie, czy oryginalnie.
Cate Blanchett jest w moim typie, podoba mi sie tez Helena Bonham Carter i Felicity Jones (jak ma malo makijazu) i Vanessa Paradis
Kinga Preis jest w moim typie tez
Wiec albo sliczne brunetki, albo dziwaczne blondynki
Wow Support, ale z Ciebie laska, nieźle, duże usta, blond długie włosy, wow
Zazdroszczę urody, rzucasz się w oczy, nie to co ja
Smutna1234, to wysoka jesteś
Oj skąd to znam, ja też leniwa, odkładam na ostatnią chwilę, muszę z tym walczyć. Nieśmiała też bywam, ale to zależy od sytuacji, kiedyś byłam bardziej nieśmiała. Próbuj nawet osób na ulicy pytać o godzinę, w końcu sama zobaczysz, że wbrew obawom jest ok, Twój mózg to odbierze tak, że nie ma czego się obawiać i będzie łatwiej. Nie mówię, że metoda idealna, ale coś tam czasem może pomóc. No i małymi krokami się przełamywać. Teraz miewam czasem wstydliwość jakąś, nieśmiałość, ale może mniejszą, w celach towarzyskich jak mam poznać kogoś, to np mniej się wstydzę, bardziej się wstydzę jak mam coś załatwiać, szukam dalej pracy też mimo 23 i pół lat, bo wcześniej leniłam się i nie pracowałam za bardzo mój błąd, ale teraz będę to zmieniać. Nie lubię też takich kurtyuazyjnych rozmów, byle były np u fryzjera, chociaż na szczęście fryzjerki, które znam tak wiele nie mówią. Tzn czasem coś powiem, ale coś tak nie ma wspólnych tematów, to niewiele, a one same nie gadają, jak się nie chce. To uważam, że jest ok, inaczej byłoby ciężko hehe wysłuchiwać gadania, jak się nie chce
No, ale za to chyba jestem empatyczna, pomocna, lojalna zwłaszcza wobec bliskich, szczera, więc mam dobre cechy, jasne, że tak. A czemu nie widzisz zalet w swoim wyglądzie? Masz szczupłą talię, jesteś wysoka, no to już jest super!
Gojka, no tak skrzypaczki pewnie kojarzą się romantycznie
Ty masz chyba ciemniejszy blond niż Support, ale też bardzo ładny. Włosy zwykle ciemnieją. Ładna z Ciebie kobieta, jakby oczy były otwarte na zdjęciu to by było idealnie, bo wiadomo one przyciągają wzrok w twarzy, a zamknęłaś hehe
Moim zdaniem jestem trochę za wysoka jednak. Nie widzę zalet bo jakoś nie lubię siebie.
Czyli wychodzi że nikt mnie tu nie zna.
Wow, ale tu duuużo zdjęć.
Kapciu piękny!
Tamtego Nataluszka już nie ma. Złagodziłam swój wizerunek. : D
Jaki kapciu?
Nataluszku, poka poka.
K.a.p
Metyl, chyba nie mam odwagi. Tyle tu pięknych dziewczyn, że wypadłabym słabo.
Przecież już Cię tu widzieliśmy. :>
No i starczy.
Jest tu na kogo popatrzeć.
Wygląd to nie wszystko.
No dobra, to na priva możesz wysłać.
No i starczy.
Jest tu na kogo popatrzeć.
Ale swoją fotkę też wrzucić możesz
Dobra, popatrzone i starczy.
Słabo widać ale coś tam widać.
Za mała fotka, musisz wrzucić jeszcze jedną
Ale tak serio (tzn fotka mała faktycznie ) to ładnie wyglądasz
Czarna, na telefonie zbyt wiele nie zwojuje.
Ale fotka była? Była. I spokój.
To więcej zwojujesz jak będziesz już na kompie. Czekamy
NinaLafairy napisał/a:Truskaweczko ladna jestes przeciez
Support tez bardzo ladna, zdjecie z imprezy najladniejsze bo z pieknym usmiechem. Ale poza tym nie w moim typie.
Dzięki
Czasem jednak mam niską samoocenę albo jestem narcyzem i lubię często to słyszeć, stąd pytam hehe
No, ale już zapamiętam, że tak uważacie
![]()
Support nie w Twoim typie, bo taka ładna jak laleczka czy coś takiego, że taka klasyczna uroda duże usta itp?
Nie lubię stwierdzenia ładna jak laleczka bo kojarzy mi sie to z sztucznością taka sztuczka jak laleczka
Nina, własnie usmiech jest moim atutem
Dziekuję za komplementy dziewczyny
A ja nie widze waszych zdjęc ani Czarnej ani Truskaweczki.
Czarna21 napisał/a:Każdy by coś w sobie zmienił gdyby mógł
A co do tego nosa, to jeśli to faktycznie łatwy zabieg to czemu nie?Ja bym nie zmienila nic.
A co do Support to po prostu nie moj typ, bo jest bardzo ladna i tradycyjnie atrakcyjna, nie wyglada troche dziwnie, czy oryginalnie.
Cate Blanchett jest w moim typie, podoba mi sie tez Helena Bonham Carter i Felicity Jones (jak ma malo makijazu) i Vanessa Paradis
Kinga Preis jest w moim typie tezWiec albo sliczne brunetki, albo dziwaczne blondynki
Dorzucę garść swoich typów kobiecej urody: Lidija Bacic, Jelena Rozga, Ana Rucner, Justyna Pochanke, Diane Lane, Ana Ivanovic.
Gojko, pomimo różnic w jego postrzeganiu romantyzm zapewne wywodzi się z takich samych emocji
truskaweczka19 napisał/a:Wow Support, ale z Ciebie laska, nieźle, duże usta, blond długie włosy, wow
Oj skąd to znam, ja też leniwa, odkładam na ostatnią chwilę, muszę z tym walczyć. Nieśmiała też bywam, ale to zależy od sytuacji, kiedyś byłam bardziej nieśmiała. Próbuj nawet osób na ulicy pytać o godzinę, w końcu sama zobaczysz, że wbrew obawom jest ok, Twój mózg to odbierze tak, że nie ma czego się obawiać i będzie łatwiej. Nie mówię, że metoda idealna, ale coś tam czasem może pomóc. No i małymi krokami się przełamywać. Teraz miewam czasem wstydliwość jakąś, nieśmiałość, ale może mniejszą, w celach towarzyskich jak mam poznać kogoś, to np mniej się wstydzę, bardziej się wstydzę jak mam coś załatwiać, szukam dalej pracy też mimo 23 i pół lat, bo wcześniej leniłam się i nie pracowałam za bardzo mój błąd, ale teraz będę to zmieniać. Nie lubię też takich kurtyuazyjnych rozmów, byle były np u fryzjera, chociaż na szczęście fryzjerki, które znam tak wiele nie mówią. Tzn czasem coś powiem, ale coś tak nie ma wspólnych tematów, to niewiele, a one same nie gadają, jak się nie chce. To uważam, że jest ok, inaczej byłoby ciężko hehe wysłuchiwać gadania, jak się nie chce
No, ale za to chyba jestem empatyczna, pomocna, lojalna zwłaszcza wobec bliskich, szczera, więc mam dobre cechy, jasne, że tak. A czemu nie widzisz zalet w swoim wyglądzie? Masz szczupłą talię, jesteś wysoka, no to już jest super!
Ty masz chyba ciemniejszy blond niż Support, ale też bardzo ładny. Włosy zwykle ciemnieją. Ładna z Ciebie kobieta, jakby oczy były otwarte na zdjęciu to by było idealnie, bo wiadomo one przyciągają wzrok w twarzy, a zamknęłaś hehe
Moim zdaniem jestem trochę za wysoka jednak. Nie widzę zalet bo jakoś nie lubię siebie.
Rozumiem, ale uwierz dla bardzo wielu osób Twój wzrost to zaleta, a wysoka kobieta nie wzbudza teraz sensacji. A wzrostu nie zmienisz, nie masz co się tym elementem przejmować. Na pewno masz w sobie rzeczy, które lubisz, tylko ich nie widzisz, bo niepotrzebnie skupiasz się na wzroście. Czasem po prostu skupiamy się na tym czego nie lubimy, ech ja też, ale trzeba próbować to zmieniać, ja będę. Jesteś sobie najbliższą osobą, spróbuj na siebie spojrzeć przychylniej
Support, nie chodziło mi o sztuczność, widać, że jesteś bardzo ładna naturalnie, a nie sztuczna. Laleczka w sensie takiej klasycznej urody : duże usta itp. Tylko o to chodziło. No, moje zdjęcie jest na 16 stronie to pewnie dlatego. Trochę mam na nim minę chyba jak na rauszu hehe, ale nie jest źle. Czarną widziałam na priv.
Ok rozumiem Nina. Ja też bardzo lubię charakterystyczną urodę, taką inną, ale i tak na widok Support miałam "wow" też.
Nieklasyczną urodę ma na pewno też z aktorek np Uma Thurman, ma coś w sobie też, lubię na nią patrzeć.
Kuurcze ale z was fajne laski, dziewczyny ;-)
A ja ten najbrzydszy jak zwykle...
Chociaż ostatnio szczupleję niesamowicie (rzuciłem cukier).
Kuurcze ale z was fajne laski, dziewczyny ;-)
Chociaż ostatnio szczupleję niesamowicie (rzuciłem cukier).
Nie bierz ze mnie przykładu jak wczoraj narzekałam na swój wygląd i nie narzekaj, bo naprawdę nie ma na co. Na zdjęciu, które widziałam jesteś szczupły, normalnej wagi, nie widać nadwagi, oczywiście widziałam tylko twarz, ale oceniam po niej to co widzę
A ja nie widze waszych zdjęc ani Czarnej ani Truskaweczki.
No ja nie wrzucałam. Ja tu tylko zaglądam i komentuję
Truskawko umieściłam też fotkę z otwartymi wrednymi,zielonymi oczami ale przed północą wczoraj edytowałam.
Ostatnio z fotkami szaleję bo nauczyłam się zrzucać je na kompa ze smartfona.
NinaLafairy-ja też nie lubię blondynek Uwielbiam ciemnowłose i ciemnookie.Pewnie dlatego,że sama jestem blondi
Stefan86 napisał/a:Kuurcze ale z was fajne laski, dziewczyny ;-)
Chociaż ostatnio szczupleję niesamowicie (rzuciłem cukier).Nie bierz ze mnie przykładu jak wczoraj narzekałam na swój wygląd i nie narzekaj, bo naprawdę nie ma na co. Na zdjęciu, które widziałam jesteś szczupły, normalnej wagi, nie widać nadwagi, oczywiście widziałam tylko twarz, ale oceniam po niej to co widzę
Mnie tylko brzuszek został tak naprawdę ;-)
Ale z twarzy najmniej już z widać ;-)
Truskawko umieściłam też fotkę z otwartymi wrednymi,zielonymi oczami ale przed północą wczoraj edytowałam.
Ostatnio z fotkami szaleję bo nauczyłam się zrzucać je na kompa ze smartfona.NinaLafairy-ja też nie lubię blondynek
Uwielbiam ciemnowłose i ciemnookie.Pewnie dlatego,że sama jestem blondi
A ja chyba brunetki takie sliczne, bo sama jestem taka, haha. Jessica Chastain mi sie podoba i te jej rude wlosy
smutnaaa1234 napisał/a:truskaweczka19 napisał/a:Wow Support, ale z Ciebie laska, nieźle, duże usta, blond długie włosy, wow
Rozumiem, ale uwierz dla bardzo wielu osób Twój wzrost to zaleta, a wysoka kobieta nie wzbudza teraz sensacji. A wzrostu nie zmienisz, nie masz co się tym elementem przejmować. Na pewno masz w sobie rzeczy, które lubisz, tylko ich nie widzisz, bo niepotrzebnie skupiasz się na wzroście. Czasem po prostu skupiamy się na tym czego nie lubimy, ech ja też, ale trzeba próbować to zmieniać, ja będę. Jesteś sobie najbliższą osobą, spróbuj na siebie spojrzeć przychylniej
Support, nie chodziło mi o sztuczność, widać, że jesteś bardzo ładna naturalnie, a nie sztuczna. Laleczka w sensie takiej klasycznej urody : duże usta itp. Tylko o to chodziło. No, moje zdjęcie jest na 16 stronie to pewnie dlatego. Trochę mam na nim minę chyba jak na rauszu hehe, ale nie jest źle. Czarną widziałam na priv.
Ok rozumiem Nina. Ja też bardzo lubię charakterystyczną urodę, taką inną, ale i tak na widok Support miałam "wow" też.
Nieklasyczną urodę ma na pewno też z aktorek np Uma Thurman, ma coś w sobie też, lubię na nią patrzeć.
W porządku, wiem o co Ci chodziło kochana. Napisałam ogólnie, że nie lubię gdy ludzie mówią sliczna jak lalka np.Barbii haha i zazwyczaj wtedy gdy mam makijaz dlatego lubie u siebie naturalność i u innych dziewczyn też.
Stefan, uważam Cie za fajnego faceta i mnie sie podobasz Wzbudzasz moja sympatię a ponieważ ja mam dar rozpoznawania ludzi to wystarczy mi raz spojrzeć by wiedzieć czy ktos jest w porządku czy nie ha ha
A nawet jak nie widzę zdjęcia(chodzi mi o net) to po samym wypowiadaniu się mozna poznac charakter człowieka czy jest miły, sympatyczny czy może ma cechy negatywne.
Nina, a Ty masz tu fotkę?
Wielbiciel też
Wow Support, ale z Ciebie laska, nieźle, duże usta, blond długie włosy, wow
Nie to co ja? Przeciez Ty jestes sliczna dziewczyno!!!Na dodatek wydajesz się przesympatyczna!!! A jakiej długości masz włosy? Moja jedna przyjaciółka jest szatynka a druga brunetką o ciemnej karnacji i kocham wręcz ich urode A to rzucanie sie w oczy nie zawsze jest miłe
Dawne czasy-włosy nie dość,że długie to jeszcze misternie wyprostowane
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10984038_860610487311181_3237309175644035218_n.jpg?oh=0c641ae843d10180ca7d78ecbd37dfc8&oe=5554BE97
Wow ile komplementów!! ciekawe co to będzie jak schudnę jeszcze z 10 kg ;-), wasi faceci zaczną być zazdrośni, no bo czemu krzyczysz imię jakiegoś Stefana? ;-)
he he he
A drogie blondyneczki mam do was mega prośbę poróbcie ze zdjęcia z warkoczami?? bo mam słabość do blondynek z długimi warkoczami ;-)
Truskaweczko kochanie Ty moja najmilejsze skąd u ciebie te kompleksy? raz ze zdjęć widać ze fajna z ciebie niunia a do tego miła inteligentna lubiąca książki, nawet nie wiesz ilu facetów musi Twemu pozazdrościć ze ma tak fajną dziewczynę ;-)
Jessica Chastain mi sie podoba i te jej rude wlosy
Mi też, mam słabość do rudych
Mnie sie rude strasznie przejadły, cóż z powodu kilku nie fajnych które spotkałem... ale cóż życie
Wow ile komplementów!! ciekawe co to będzie jak schudnę jeszcze z 10 kg ;-), wasi faceci zaczną być zazdrośni, no bo czemu krzyczysz imię jakiegoś Stefana? ;-)
he he he
A drogie blondyneczki mam do was mega prośbę poróbcie ze zdjęcia z warkoczami?? bo mam słabość do blondynek z długimi warkoczami ;-)Truskaweczko kochanie Ty moja najmilejsze skąd u ciebie te kompleksy? raz ze zdjęć widać ze fajna z ciebie niunia a do tego miła inteligentna lubiąca książki, nawet nie wiesz ilu facetów musi Twemu pozazdrościć ze ma tak fajną dziewczynę ;-)
Może tak być, jak najbardziej No pewnie będą zazdrośni
No masz rację, sama nie wiem czemu takie kompleksy u mnie. No, ale popracuję nad tym Bardzo miło mi się zrobiło po Twoich słowach, niedawno ode mnie chłopak pojechał, bo nocował, humor dobry
A no i racja, mam dużo fajnych cech pewnie, masz rację, będę o nich pamiętać
Tak uważasz Support, że ja śliczna? Miło Dziękuję
Aż tak miłych słów się nie spodziewałam, widać kompleksy, będę nad tym pracować jak pisałam
No bo wiem, to siedzi w głowie, a tak naprawdę nie mam czym pewnie się przejmować, też pewnie miło na mnie oko zawiesić hehe no i fajnie. No teraz mam włosy do połowy szyi, chyba będę zapuszczać, czytam porady na temat włosów i bardziej o nie dbam, tzn kiedyś tylko szampon używałam i było źle, a teraz odżywka, czasem olej łopianowy dla wzmocnienia, olej Isany jeszcze, pewnie jeszcze coś kiedyś kupię i zobaczę co moim włosom służy.
Gojka, bardzo ładne zdjęcie. Z tyłu, ale widać śliczne włosy, no i skrzypce Bardzo ładnie
truskaweczka19 napisał/a:smutnaaa1234 napisał/a:Moim zdaniem jestem trochę za wysoka jednak. Nie widzę zalet bo jakoś nie lubię siebie.
SupportforOscar, dziękujęNa widzianej przez Ciebie fotce jestem ja.
W porządku, wiem o co Ci chodziło kochana. Napisałam ogólnie, że nie lubię gdy ludzie mówią sliczna jak lalka np.Barbii haha i zazwyczaj wtedy gdy mam makijaz dlatego lubie u siebie naturalność i u innych dziewczyn też.
Stefan, uważam Cie za fajnego faceta i mnie sie podobasz
Wzbudzasz moja sympatię a ponieważ ja mam dar rozpoznawania ludzi to wystarczy mi raz spojrzeć by wiedzieć czy ktos jest w porządku czy nie ha ha
A nawet jak nie widzę zdjęcia(chodzi mi o net) to po samym wypowiadaniu się mozna poznac charakter człowieka czy jest miły, sympatyczny czy może ma cechy negatywne.
Wielbiciel też
SupportforOscar, dziękuję Na widzianej przez Ciebie fotce znajduje się moja skromna osoba.
he he he
A drogie blondyneczki mam do was mega prośbę poróbcie ze zdjęcia z warkoczami?? bo mam słabość do blondynek z długimi warkoczami ;-)Truskaweczko kochanie Ty moja najmilejsze skąd u ciebie te kompleksy? raz ze zdjęć widać ze fajna z ciebie niunia a do tego miła inteligentna lubiąca książki, nawet nie wiesz ilu facetów musi Twemu pozazdrościć ze ma tak fajną dziewczynę ;-)
Stefan, haha no teraz muszę uważać z tym Stefanem
Skoro tak bardzo zależy Ci na zrzuceniu tych 10 kg to gdy juz je zrzucisz to wrzucisz fote i ocenie czy jestes jeszcze bardziej fajny
A truskaweczkę to trzeba karcić za te kompleksy bo ładna, mądra i jeszcze narzeka nam tu
SupportforOscar napisał/a:truskaweczka19 napisał/a:Rozumiem, ale uwierz dla bardzo wielu osób Twój wzrost to zaleta, a wysoka kobieta nie wzbudza teraz sensacji. A wzrostu nie zmienisz, nie masz co się tym elementem przejmować. Na pewno masz w sobie rzeczy, które lubisz, tylko ich nie widzisz, bo niepotrzebnie skupiasz się na wzroście. Czasem po prostu skupiamy się na tym czego nie lubimy, ech ja też, ale trzeba próbować to zmieniać, ja będę. Jesteś sobie najbliższą osobą, spróbuj na siebie spojrzeć przychylniej
SupportforOscar, dziękujęNa widzianej przez Ciebie fotce jestem ja.
Wzbudzasz moja sympatię a ponieważ ja mam dar rozpoznawania ludzi to wystarczy mi raz spojrzeć by wiedzieć czy ktos jest w porządku czy nie ha ha
Wielbiciel też
SupportforOscar, dziękuję
Na widzianej przez Ciebie fotce znajduje się moja skromna osoba.
Wiem, wiem , że to Ty Przez przypadek wysłałam post którego nie skonczyłam a miało być: "Wielbiciel też wydaje sie być sympatycznym chłopakiem
Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:SupportforOscar napisał/a:W porządku, wiem o co Ci chodziło kochana. Napisałam ogólnie, że nie lubię gdy ludzie mówią sliczna jak lalka np.Barbii haha i zazwyczaj wtedy gdy mam makijaz dlatego lubie u siebie naturalność i u innych dziewczyn też.
Wielbiciel też
SupportforOscar, dziękuję
Wiem, wiem , że to Ty
Przez przypadek wysłałam post którego nie skonczyłam a miało być: "Wielbiciel też wydaje sie być sympatycznym chłopakiem
SupportforOscar, dziękuję za odmłodzenie W tym roku dwie czwórki na karku.
SupportforOscar napisał/a:Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:SupportforOscar, dziękuję
Wiem, wiem , że to Ty
Przez przypadek wysłałam post którego nie skonczyłam a miało być: "Wielbiciel też wydaje sie być sympatycznym chłopakiem
SupportforOscar, dziękuję za odmłodzenie
W tym roku dwie czwórki na karku.
Nadal młody i nadal chłopak
Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:SupportforOscar napisał/a:Wiem, wiem , że to Ty
SupportforOscar, dziękuję za odmłodzenie
W tym roku dwie czwórki na karku.
Nadal młody i nadal chłopak
Dziękuję, jesteś bardzo miła
A truskaweczkę to trzeba karcić za te kompleksy bo ładna, mądra i jeszcze narzeka nam tu
Ale jest uparta i nie słucha
Stefan86 napisał/a:Wow ile komplementów!! ciekawe co to będzie jak schudnę jeszcze z 10 kg ;-), wasi faceci zaczną być zazdrośni, no bo czemu krzyczysz imię jakiegoś Stefana? ;-)
he he he
Stefan, haha
no teraz muszę uważać z tym Stefanem
![]()
Skoro tak bardzo zależy Ci na zrzuceniu tych 10 kg to gdy juz je zrzucisz to wrzucisz fote i ocenie czy jestes jeszcze bardziej fajny![]()
![]()
Ok możecie karcić
Widocznie źle trafiałam na ludzi, którzy uważali często, że jestem brzydka, w dorosłym życiu też i wbiło się niepotrzebnie do głowy. A tymczasem racja mogę się podobać i pewnie miło na mnie zawiesić wzrok.
Czarna, ok, poprawiam się, od tej pory będę słuchać
SupportforOscar napisał/a:Stefan86 napisał/a:Wow ile komplementów!! ciekawe co to będzie jak schudnę jeszcze z 10 kg ;-), wasi faceci zaczną być zazdrośni, no bo czemu krzyczysz imię jakiegoś Stefana? ;-)
he he he
Stefan, haha
no teraz muszę uważać z tym Stefanem
![]()
Skoro tak bardzo zależy Ci na zrzuceniu tych 10 kg to gdy juz je zrzucisz to wrzucisz fote i ocenie czy jestes jeszcze bardziej fajny![]()
![]()
A truskaweczkę to trzeba karcić za te kompleksy bo ładna, mądra i jeszcze narzeka nam tuOk możecie karcić
Widocznie źle trafiałam na ludzi, którzy uważali często, że jestem brzydka, w dorosłym życiu też i wbiło się niepotrzebnie do głowy. A tymczasem racja mogę się podobać i pewnie miło na mnie zawiesić wzrok.
Czarna, ok, poprawiam się, od tej pory będę słuchać
Ten co twierdzi, że ktoś jest brzydki sam zazwyczaj jest brzydki - w środku. Zewnętrza uroda nie jest najwazniejsza! A Ty truskaweczka nie przejmuj się złosliwością ludzi bo ty jesteś piekna inside & outside
czarna, Metyl wrzucajcie fotki bo chcę was poznać!
gojka, Nataluszek, bardzo małe te zdjęcia były i w sumie to nic nie widać
truskaweczka19 napisał/a:smutnaaa1234 napisał/a:Moim zdaniem jestem trochę za wysoka jednak. Nie widzę zalet bo jakoś nie lubię siebie.
Wielbiciel też
Nie mam fotki tutaj, nie chce byc rozpoznawana, podoba mi sie ta anonimowsc.
A co do laleczki to tez bym powiedziala 'ale lala' gdybym Cie zobaczyla Ale nie dlatego, ze sztuczna tylko, ze wlasnie typ urody.
czarna, Metyl wrzucajcie fotki bo chcę was poznać!
Nie.
Czesc wszystkim:) bardzo fajnie tu u was i faktycznie to bardzo ciekawe jak wygladaja inni forumowicze:) ja mam 166 wzrostu, waze jakies 54 kg.Mam dlugie brazowe wlosy i duze szaro-niebieskie oczy
SupportforOscar napisał/a:czarna, Metyl wrzucajcie fotki bo chcę was poznać!
Nie.
Ja też raczej nie
Czy na netki da się wstawić zdjęcie prosto z komputera? Bo może i ja uchylę rąbka tajemnicy...
Support, truskaweczko, piękne z Was dziewczyny!!
Stefan, uważam, że jesteś atrakcyjnym facetem.
Support, i o to chodziło.
Że jak z komputera? Nie, tak się nie da, przynajmniej nie tutaj. Wrzucasz linka albo fotę w postaci linka tylko do danego zdjęcie ale gdzieś je wcześniej musisz uploadować. Na image'u, fb czy gdziekolwiek indziej.
Wyszło!!! Jestem z siebie dumna.
Ale najważniejszego nie widać.
Reszta to tajemnica
Rozumiem, że masz na myśli oczy?
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024