Robią loda bo lubią. Ja robię minetkę bo lubię.
Odpowiedź jest jedna:
https://www.youtube.com/watch?v=gBHOWXLBmxg
Remi napisał/a:Nie jestem ekspertem, ale myślę, że dla kobiety widok nagiego, jej własnego mężczyzny w stanie erekcji jest podniecający a robienie loda to sprawianie przyjemności.
Bez żadnego popisywania się.Dlaczego niby jedno przekreśla drugie?. Poza tym dlaczego tylko własnego?, bo o ile jeszcze dobrze pamiętam to dziewczyny, które poznałem przed żoną były bardzo podniecone a z żadną się nie ożeniłem. Jestem skłonny sądzić, że sam widok faceta którego doprowadziły do erekcji jest wystarczającym wyzwalaczem.
Chyba kwestia nazewnictwa. Co masz na myśli, że kobiety robią loda, bo chcą się popisać?
Na moje to w temacie o seksie, kiedyś był temat, jak to jedna widziała penisa faceta i cała opowieść była, o aksamicie w dotyku, o czymś ogromnym, o tym, że było wyjątkowo itp.
A czy wyzwalaczem nie jest coś pęcznięjącego u faceta choćby podczas pocałunku? heh
Kolego,
odniosłam wrażenie, że Twoja dziewczyna jest bardziej doświadczona niż Ty...
Nie dziwię Ci się, że ta sytuacja mogła Cię krępowac skoro to był Twój pierwszy raz, dlatego proponuję porozmawiac szczerze o tym ze swoją partnerką...
Dlaczego to zrobiła? Ponieważ chciała Ci sprawic przyjemnośc, dlatego tym bardziej uważam, że jeżeli jej powiesz, że nie czujesz się z tym komfortowo, to pewnie to zrozumie...Ale prawde mówiąc to uważam, że tutaj raczej masz problem z rewanżem i dlatego nie chciałeś, aby to robiła... Nie ma pośpiechu, dopasujcie swoje tempo tak, żebyście oboje czuli się dobrze...
Dokładnie. Zgadzam się z Tobą.
Po pierwsze, nie warto zakładać, że kobieta się brzydzi albo że tego nie lubi. Dla mnie np jest to podniecające i to bardzo. Ale nie zawsze mam na to ochotę, zwłaszcza jak czasami mój chłopak się na loda nakręci i marudzi. Lubię zaproponować sama, wtedy wychodzi to znacznie lepiej, bo on też czuje, że robię to chętnie i bardziej otwarcie.
A jeśli chodzi o rewanż, jak napisała ShyShe, nie musisz się spieszyć. Możesz to zrobić za jakiś czas albo po trochu za każdym razem próbować itd. U mnie też tak było, że ja chciałam, więc zaczęłam robić lodziki, a chłopak niby trochę próbował, ale szybko się zniechęcał itd. Ale po pewnym czasie spróbował trochę inaczej, zawziął się i wychodzi mu to fantastycznie.
Także nie martw się, wszystko na spokojnie. Powodzenia.
70 2014-07-13 15:37:51 Ostatnio edytowany przez taki-taki (2014-07-13 15:40:51)
Kobiety nie zgodza sie ze mna? ale ja widze ze dziewczyna zrobila to z szacunku sla chlopaka. Moze to takie glupie tlumaczenie, aleczy aby na pewno? Umowili sie mlodzi na seks hata wolnaaaa a tu klops ciotka przyjechala i ni huhu bie przyjmuje do wiadomosci ze nieproszona wiec trza zamknac sOszona dziewszyna jeszcze sploszona nie moze nic z krtani wyleciec to moze bedzie czhcialo wyleciec dobrze posmarowalai sie bidulka odetkala "to bedzie słodka tajemnica" i taki koniec je bajki gdy trza tapetowac majtki autorze postu nie przejmuj sie rolom bo i tak..........
mozesz to nadrobic z uczuciem i szczerze gdy nie bedziesz mogl walczyc zolnierzem wtedy mozesz przekonac jak cenna jest tzn lingwistycznie i z uczuciem pozostaly ci 2 drogi kochaj albo żuć nic pomiedzy ani na wlos powodzenia.
A ja jak miałam faceta to loda nie chciałam robić, chociaż byłam zakochana. Rozmawiałam na ten temat z koleżankami, które są w dłuższych związkach i dla nich to normalka. Teraz już dłuższy czas jestem sama, brakuje mi seksu strasznie, więc podejrzewam, że jeśli trafi się odpowiedni partner to seks oralny będę traktować zupełnie normalnie i nie będę miała zahamowań
Za dużo fajnych mężczyzn chyba się podczas mundialu naoglądałam i mi odbija na tym punkcie hehe
taki-a-taki -- twoje posty są nieczytelne
73 2014-09-15 18:58:27 Ostatnio edytowany przez szkola1990 (2014-09-15 19:44:34)
Ja robię loda bo:
lubię to robić
lubię jak moj facet odpływa,
lubię jak mówi jak mu dobrze,
lubię jak widzę jego oczy takie zamglone,
lubię jak się rozpływa,
lubię jak czasem nawet przeklnie bo tak mu dobrze,
lubię jak jakieś dziwne odgłosy wydaje w czasie robienia lodzika,
lubię bo mnie to podnieca.
I kocham go i chce mu strawić przyjemność tak samo jak on mi robi podczas minetki.
lubię to robić i patrzeć jak mojemu facetowi jest dobrze
75 2014-09-17 01:33:43 Ostatnio edytowany przez MissyLady (2014-09-17 01:50:26)
A mnie trochę inny pogląd śmieszy- że kobiety są "za" minetą ale jeśli chodzi o "loda" to nie bo to jest upokorzenie itp (nie piszę że wszystkie ale takie komentarze można znaleźć) a o połknięciu nie chcą nawet myśleć. No to już mnie do śmiechu doprowadza
.
To trzeba takiej powiedzieć "nie zrobie Ci minety bo to jest upokarzające " ciekawe co wtedy powie
A tak całkiem powaznie o przecież nie musi połykać jak nie chce, może zrobić loda ale bez połyku skoro ma juz taka awersje do zapachu lub smaku spermy, choć z własnego doświadczenia wiem że sperma nie ma zapachu ani jakiegoś dziwnego smaku.
Zreszta jak nie chce to wogole nie musi robic loda, nic na siłe ale mówienie ze to jesy upokorzeniem wg mnie jest glebokim przesadyzmem. To po co z kimś jest skoro ta osoba jest dla niej upokarzająca ??Przecież penis czy żeńskie narzady płciowe sa takimi samymi narzadami jak inne ręka czy noga czy cokolwiek. ani sa gorsze ani nic.Skoro zrobienie loda jest upokarzające tzn że ta osoba jest upokarząca wiec po co z nia jest?? Tak samo facet mógłby powiedzieć nie bede cie tak lizac bo to jest obrzydliwe i upokarzajace. Ciekawe jakby się wtedy poczuła kobieta. więc takie coś wg mnie jest brakiem szacunku do kogoś, ponizające kogoś.
A odnosnie pytania. Dla mnie to jest naturalne zę chce zrobic komus przyjemność jak mi na kimś zalezy. Tak samo druga osoba. A poza tym lubie to robić, lubie patrzeć jak mój facet dochodzi, jest mu przyjemnie , jak się podnieca, odpływa , jest to super przyjemne i wiele innych Nie wyobrazam sobie seksu bez oralu
Niektóre lubią, niektóre się zmuszają. Ja lubię, czasami jest to dla mnie podniecajace, a czasami po prostu lubię na tej samej zasadzie co ssać łyżeczkę do herbaty.
Wiadomo, że samo, na chłodno, zimne dotykanie czyichś genitaliów, to nie jest rozkoszne. To dlaczego się dotyka, to podniecenie jakie pojawia się podczas takowych spraw, to też kwestia czy podoba się to, co się widzi, a podoba gdy chce się komuś sprawić coś przyjemnego, komuś kto ważny...
Skoro my lubimy robić minetkę to czemu by kobiety nie lubiły mieć penisa swego facet w ustach? W sexie nie ma lepszych i gorszych miejsc do pieszczenia.
79 2016-11-17 11:56:38 Ostatnio edytowany przez soniad1970 (2016-11-17 11:59:53)
Mam szczęście w takim razie, bo mój partner nie brzydzi się i wylizałby mnie najchętniej całą. Osobiście bardzo lubię 69, ale początki bywają różne. Radzę próbować różnych rzeczy, rozmawiać ze sobą o tym i wybierać to co pasuje zarówno Tobie jak i partnerce. Daj Wam więcej czasu, w końcu to był Twój pierwszy raz.
Dodam jeszcze, że z innym partnerem może być inaczej......
Hej, Napisałem 30 stron poradnika pdf o tym jak zrobic facetowi dobrze ustami, szczegóły na moim blogu: damskomeskakropkapl/jak-to-robic-ustami/. Nie mogę podać łącza, chyba że admini pozwolą, dziękuję, myślę że poradnik będzie wartościowy dla forumowiczek
Proszę adminów o zezwolenie na podanie łącza do Napisałem 30 stron poradnika pdf o tym jak zrobic facetowi dobrze ustami, szczegóły na moim blogu: damskomeskakropkapl/jak-to-robic-ustami/. Nie mogę podać łącza, chyba że admini pozwolą, dziękuję, myślę że poradnik będzie wartościowy dla forumowiczek
Bo faceci to lubią i często sami nalegają na to, żeby im zrobić
Bo faceci to lubią i często sami nalegają na to, żeby im zrobić
no generalnie o to się rozchodzi.
Jak jest naprawdę fajna chemia i podniecenie to kobiety też potrafią czerpać z tego frajdę.
84 2022-01-16 12:16:24 Ostatnio edytowany przez ExtraDextra (2022-01-16 12:17:52)
Z tego co wiem dziewczyny tego nie lubią. to poco to robią? jeśli tylko po to by sprawić facetowi przyjemność, to coś nie tak z facetami że się zgadzają na to. Jeśli chodzi to sex powinien być przyjemny dla obydwu stron, a nie tylko jednej. Więc skoro waz to tak śmieszy dziękuje za odpowiedzi myślałem że tutaj znajdę odpowiedź dlaczego to zrobiła, ale inną niż to że mnie kocha bo ona wie, że w ten sposób nie musi tego udowadniać.
To mało jeszcze wiesz chłopie.... Gratuluję wszystko przed Tobą.
To że niektóre kobiety tego nie lubią to nie znaczy, że wszystkie są nastawione anty do loda.
Chcesz odpowiedzi dlaczego to zrobiła? To ją zapytaj! Skoro nie zadowala Cię odpowiedź że dlatego bo Cie kocha.
Ja mojego męża kocham nad życie i nie wyobrażam sobie by loda nie bylo w naszym... menu
Robię to bo lubię. Podnieca mnie to. Kręci mnie widok rozanielenia na jego twarzy, podnieca mnie jego smak i zapach (feromony w koncu), uwielbiam gdy pojawiają się kropelki preejakulantu, to dla mnie potwierdzenie, że mu dobrze. A jak powie "kochanie uważaj... " to już sama jestm tak podniecona, że więcej mi gry wstępnej nie potrzeba!
Dla wyjaśnienia ostrzega mnie, że zaraz dojdzie by nie było falstartu jeśli mamy w planach dalszy seks a nie dlatego by nie dojsc w moich ustach.
Uwielbiam jak dochodzi w moich ustach. Podnieca mnie i czuje dziką satysfakcję z tego jak wije się pode mną w ekstazie. I TAK, lubię smak jego spermy.
Ale! Tak mam z mężem, jesteśmy razem prawie 10 lat. Z wcześniejszymi facetami nie jarało mnie to tak. Było raczej neutralne. Więc siła uczucia
chemia i więź emocjonalna odgrywa tutaj dużą rolę.
Swoja droga błędne jest myślenie, kobieta podczas loda jest poniżana. LASKI! To my wtedy dzierżymy władze! Ich największy skarb jest w naszych ustach obok ostrych zębów, w naszych rękach, obok ostrych paznokci. To my wtedy dominujemy. Od nas zależy tempo, głębokości, siła. Od nas zalezy czy pozwolimy mu dojść teraz, później czy w ogole, a jeśli tak to czy w naszych ustach czy nie.
Czyż to nie jest podniecające?
saba1990 napisał/a:Z tego co wiem dziewczyny tego nie lubią. to poco to robią? jeśli tylko po to by sprawić facetowi przyjemność, to coś nie tak z facetami że się zgadzają na to. Jeśli chodzi to sex powinien być przyjemny dla obydwu stron, a nie tylko jednej. Więc skoro waz to tak śmieszy dziękuje za odpowiedzi myślałem że tutaj znajdę odpowiedź dlaczego to zrobiła, ale inną niż to że mnie kocha bo ona wie, że w ten sposób nie musi tego udowadniać.
To mało jeszcze wiesz chłopie.... Gratuluję wszystko przed Tobą.
To że niektóre kobiety tego nie lubią to nie znaczy, że wszystkie są nastawione anty do loda.
Chcesz odpowiedzi dlaczego to zrobiła? To ją zapytaj! Skoro nie zadowala Cię odpowiedź że dlatego bo Cie kocha.Ja mojego męża kocham nad życie i nie wyobrażam sobie by loda nie bylo w naszym... menu
![]()
Robię to bo lubię. Podnieca mnie to. Kręci mnie widok rozanielenia na jego twarzy, podnieca mnie jego smak i zapach (feromony w koncu), uwielbiam gdy pojawiają się kropelki preejakulantu, to dla mnie potwierdzenie, że mu dobrze. A jak powie "kochanie uważaj... " to już sama jestm tak podniecona, że więcej mi gry wstępnej nie potrzeba!
Dla wyjaśnienia ostrzega mnie, że zaraz dojdzie by nie było falstartu jeśli mamy w planach dalszy seks a nie dlatego by nie dojsc w moich ustach.
Uwielbiam jak dochodzi w moich ustach. Podnieca mnie i czuje dziką satysfakcję z tego jak wije się pode mną w ekstazie. I TAK, lubię smak jego spermy.
Ale! Tak mam z mężem, jesteśmy razem prawie 10 lat. Z wcześniejszymi facetami nie jarało mnie to tak. Było raczej neutralne. Więc siła uczucia
chemia i więź emocjonalna odgrywa tutaj dużą rolę.Swoja droga błędne jest myślenie, kobieta podczas loda jest poniżana. LASKI! To my wtedy dzierżymy władze! Ich największy skarb jest w naszych ustach obok ostrych zębów, w naszych rękach, obok ostrych paznokci. To my wtedy dominujemy. Od nas zależy tempo, głębokości, siła. Od nas zalezy czy pozwolimy mu dojść teraz, później czy w ogole, a jeśli tak to czy w naszych ustach czy nie.
Czyż to nie jest podniecające?
Ładnie napisane
Nigdy mi się nie zdarzyło, żebym jakąś kobietę namawiał na "loda". Same wychodziły z inicjatywą. Więc najwyraźniej coś z tego miały.
a jak miałem to ująć ? chciałem wyjaśnić problem bo ja nie chciałem by to robiła. Z tego co wiem dziewczyny tego nie lubią. to poco to robią? jeśli tylko po to by sprawić facetowi przyjemność, to coś nie tak z facetami że się zgadzają na to. Jeśli chodzi to sex powinien być przyjemny dla obydwu stron, a nie tylko jednej. Więc skoro waz to tak śmieszy dziękuje za odpowiedzi myślałem że tutaj znajdę odpowiedź dlaczego to zrobiła, ale inną niż to że mnie kocha bo ona wie, że w ten sposób nie musi tego udowadniać.
Z tego co wiem jestes trollem.
saba1990 napisał/a:a jak miałem to ująć ? chciałem wyjaśnić problem bo ja nie chciałem by to robiła. Z tego co wiem dziewczyny tego nie lubią. to poco to robią? jeśli tylko po to by sprawić facetowi przyjemność, to coś nie tak z facetami że się zgadzają na to. Jeśli chodzi to sex powinien być przyjemny dla obydwu stron, a nie tylko jednej. Więc skoro waz to tak śmieszy dziękuje za odpowiedzi myślałem że tutaj znajdę odpowiedź dlaczego to zrobiła, ale inną niż to że mnie kocha bo ona wie, że w ten sposób nie musi tego udowadniać.
Z tego co wiem jestes trollem.
Przecież to post z 2013 roku...
Witam no lubię jak kobieta robi loda , mam znajomą jest dojrzałą kobietą, robi to bo lubi ,masuje i zachęca zawsze moją ciotkę, jest atrakcyjna wiec też robię językiem jej ale ostatnio miałem taką sytuację , poznałem na urodzinach też dojrzałą kobietę była bez skrupułów, siedziałem obok ciotki a ona cały czas mi go masowała masakra
Po pierwsze ja bardzo lubię robić mężowi loda. Przecież to jak twardnieje w ustach jest mega przyjemne. I w dodatku wiem, że jemu sprawia to przyjemnosc. A po drugie przed sekem pieszczenie ustami to zupełnie normalna rzecz. W obie strony. To normalna gra wstępna.
Oj zazdroszczę wam , moja żona przez 20 lat nie dała się namówić na lodzika . Chyba jestem jedynym facetem który nie zaznał nigdy tej formy pieszczot .
To umów się z taką co chce, albo nie narzekaj...
Oj zazdroszczę wam , moja żona przez 20 lat nie dała się namówić na lodzika . Chyba jestem jedynym facetem który nie zaznał nigdy tej formy pieszczot .
Wait!
Przez 20 lat nawet nie chciała spróbować?
Chyba jestem jedynym facetem który nie zaznał nigdy tej formy pieszczot .
Z tym to spokojnie, niektóre kobiety jak Twoja żona "nie, bo nie", więc jedyny nie jesteś