Czy nadwaga jest sexi? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy nadwaga jest sexi?

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 135 z 135 ]

131

Odp: Czy nadwaga jest sexi?

Marioosh to zrób sobie pasztet z soczewicy i kotleciki z kaszy jaglanej (moja mama jak zrobiła to babcia myślała że są z mięsa ;p)

Zobacz podobne tematy :

132

Małpa69, jadłem to kiedyś. Niektóre potrawy wegetariańskie naprawdę trudno odróżnić od mięsa. Problem w tym, że trzeba gotować samemu, bo takie pasztety gotowe ze sklepu są bardzo drogie - 3 razy tyle co mięsne.

133

Dla mnie to akurat nie problem uwielbiam gotować i robię to intuicyjnie, mięso też robię dla Mojego bo on mięsojad jest straszny, więc zwykle gotuje dwa obiady bo ja nie zjem tego co on, a on tego co ja.

A co do ryb to przymierzałam się do łososia, ale gdybym chciała ugotować obiad dla nas dwojga tak żeby mój się najadł to bym musiała zapłacić z 30 zł za samą rybę.

134

gojka102 napisał/a:
emi1182 napisał/a:
Vian napisał/a:

A teraz mam pytanie - co to znaczy "prawidłowa waga"?

Dla mnie wstępnym wyznacznikiem jest kalkulator BIM, oczywiście nie licząc kulturystów wink

A co to jest BIM??;)

Bim.. Bam...
To odgłos zegara chyba wink

Posty [ 131 do 135 z 135 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy nadwaga jest sexi?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024