STOKROTKA-CAFE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Strony Poprzednia 1 995 996 997 998 999 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 64,741 do 64,805 z 102,609 ]

64,741

Odp: STOKROTKA-CAFE

Stokroteczki czy może która z was posiada
laserowy depilator ?

64,742

Czytko coś Ty znowu wymyśliła? Po co Ci depilator?
Sandra jeżeli poziom 5-6 jest ch*****y,to jaki poziom jest dobry?

64,743 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2016-05-15 19:39:40)

pomyłkowo mi weszło smile

64,744 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-05-15 19:31:25)

czytelniczka51 napisał/a:

Stokroteczki czy może która z was posiada
laserowy depilator ?

Czytuniu
         natura mnie pozbawiła włosów na nogach i łapkach, więc nie mam problemu.

64,745

Marto...albo miec blond, albo brązowe,  albo czarne a nie MYSIE

64,746

hej hej ....
wpadam sie z Wami przywitac .
miłego wieczorku Wam zycze .
eurowizji nie ogladalam , ale szpak ładnie spiewał bo słyszałam we wiadomosciach
i tak samo pokazywali te z ukrainy niebardzo mi przypadła do gustu , ja bym głosu nie oddała na nia .
u nas dzisiaj mi podlało , troszke popadało .
ale tez jest chłodno .
ja juz po dzisiejszej pracy  , w domku , nogi wyciagam bo niestety daja we znaki cały dzien dreptac na nogach .
a co do spodkania , to tez pomysł super ,
przeciez to normalne , ze ktos nam bardziej przypadnie do gustu a ktos mniej .
ale tez trzeba umiec rozmawiac ze wszystkimi .
kiedys tez byłam na spodkaniu klasowym i było fajnie mimo , ze tez nie utrzymujemy zadnych kontaktow .
ale mozna zobaczyc jak przez lata zesmy sie zmienili no i zycie tez zucilo kazdego w inne strony

64,747 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-05-15 20:38:40)

Elu
     myślę, że każdy ma swoje zdanie na temat spotkania.
Ja z perspektywy lat widziałam negatywne skutki spotkań.
Każdy ma wybór co zrobi.

Sandro
        mysi kolor jest bardzo ładny raczej ważne jakie masz włosy czy grube, układające się itd.

64,748

Witam wieczorkiem,już z domu.
Fajnie było na wyjeździe,ale trzeba trochę pomieszkać.Pogoda buła do kitu-deszcz ciurlił prawie cały czas.

Tyle napisałyście,że dostałam zeza od czytania.

Jutro się poodnoszę do wpisów,bo dziś już odpadam.
Kiepski ciągnie na górę,no to idę.
Dobranoc,Stokrotki.

64,749

Ela no widzisz - a ja utrzymuje kontakty z postawówki i średniej...
ale tylko z tymi ,których częściej spotykam lol lol

Sandra nie masz mysiego koloru .... tylko  taki sobie ... lol
zrób sobie pasemka blond lol  lub brąz ... będziesz wyraźniejsza hiiii     siama - oczywiście lol
bardziej blond lol
zawsze chciałam mieć podobnie ścięte włosy do Ciebie ( bez grzywki smile ) ale mi nie pasi smile

Czytka lata temu chciałam sobie fundnąć depilator lol
ale zrezygnowałam jak zobaczyłam jaka to zabawa
nogi i pachy golę normalną maszynką  i jest oki lol

Wifi ma racje .... i tak spotkanie z WSZYSTKIMI Mychami do skutku by nie doszło lol

Klaudynka z tymi grubasami - to powoli robi się nam America hiiii
jak już grubi to takie hamerykańskie hipopotamy .... lol  i co ciekawe więcej jest tych młodych lol

oglądam na tvn polski film Sęp ....
miałam go na liście do oglądnięcia ....  momentami klną siarczyście to moje klimaty lol

Sandra na tej komisji ZUS-wskiej .... to co Ci mają niby orzeknąć ????

http://imgup.pl/di/8FUT/3581.jpg

spadam ...

64,750 Ostatnio edytowany przez Marysia 1981 (2016-05-15 21:20:07)

Dobranoc Babastacha... odpoczywaj ,kolorowych...
  Nie wiem czy powinnam tongue  ale nienawidzę pisać   twojego ''nicku ''hihihihihihihi
  no bo zawsze mam przed oczami lol babę hihihihihihi.http://muka.pl/i/buziak-buzi-daj-kobieta-babcia-usta.jpg
  Szczera jestem do bólu, ale ja tak mam big_smile     tylko mi się nie obraź big_smile
  W takim razie trafiłaś na byle jaką pogodę ,jednak najlepiej w domciu !

64,751

Basiu...ja mysie to mam odrosty.
A tego koloru nie zmienie bo za duzo grzebania.
Pasemek sie nie da zrobic, bo moje wlosy ciezko sie rozjaśniaja. Po najmocniejszym rozjasnianiu wychodza rude.
A ciemne z kolei...nie lubie miec szybko siwych odrostow...
Jakies brązy...calkiem mi nie pasuja...

Tak jak pisała Wifa..wazna jest jakosc włosów.

Ta fryzura mi sie nie podoba, niestety musialam obciac to,  co bylo popalone. A na Fb mam zdjecie chyba sprzed roku smile

64,752

Witam Stokrotki wieczorowoMuszę Wam powiedzieć,że uwielbiam Was czytać,Wasze posty są dla mnie wspaniałą lekturą lepszą aniżeli niejedna książka.Tak mądrze i ładnie piszecie zarówno stylistycznie jak i graficznie.Ja tak nie potrafię.Nie umiem wstawiać "buziek".nie umiem zaczynać każdego zdania od nowej linijki i innych rzeczy.Ale mam nadzieję,że przy Waszej pomocy się nauczę.Dzięki WIFCI i tak już dużo umiem.WIELKIE DZIĘKI WIFCIU,Sandro....ciesz się,że masz duży biust,toż to jest ozdobą kobiety,niejedna by Ci zazdrościła.A jesli chodzi  o podróże to nie jesteś odosobniona,ja też nie podróżuję i wcale nad tym nie ubolewam.

64,753

Nie czuj się z tego powodu gorszą od innych.Najważniejsze jest to,że jesteś mądrą i wartościową dziewczyną. DOBRANOC STOKROTKI

64,754

Sandro to jest mysi kolorhttp://3.bp.blogspot.com/-ShduY5cLkPw/UsHR-QcEoOI/AAAAAAAAKcQ/YPhZ-Rg6WtE/s1600/typ-kolorystyczny-lato_1093_w525-tile.jpg
Całkiem ,całkiem...

64,755 Ostatnio edytowany przez sandra.sandra (2016-05-15 21:43:23)

Magdo...biust ciezki,obwisly, przy ktorym ie mozesz biegać. Poci sie,staniki drogie, gdybym mkiala mniejszy biust to "wypasiony" stanik kupilabym za polowe ceny.
Bluzki koszulowe nie dopinaja sie, mowie o takich na moj wiek.
Faceci....ZADEN...nie wykazal zaintetesowania tym biustem.
Brzydze sie go i wstydze. U lekarza sie rozebrac i polozyc...a cycki pod pachami...
Mysle, ze mezczyzni tez sie go brzydza.
Jest powodem mojej frustracji.  Nie czuje sie wcale atrakcyjna. Nie pytalam faceta bo prawdy nie powie ale meski stosunek do moich piersi mowi sam za siebie.
Pisze o tym i sie gotuje...

Juz myslalam o operacjach....nawet szukalam kliniki. To bylo jak bylam w 2 ciazy. Wtedy romiar byl J (jot).
Maz tez ich chyba nie lubil, bo pieniadze na operacje byl w stanie spod ziemi wytrzasnac. Widziałam  jak mu sie oko zaswiecilo,gdy powiedzialam o zmniejszeniu.

Dolujace ale codziennie odczuwam ich uciazliwosc.

64,756

Marysiu...to ja wtedy nie mam mysiego...
Mam ciemne moze popielate? Nie wiem smile
Chu...e.

64,757

SANDRO - moim skromnym zdaniem wystarczy tylko......DOBRY biustonosz  tak jak pisała któraś z dziewczyn,i musisz to koniecznie zrobić!!!!!!!!!..

64,758

Sandra
        nie marudź, włosy nie te, cycki nie, charakter nie ten, to co masz na plus?

Madziu
       zadawaj pytania to zawsze odpowiem a jak nie ja to dziewczyny.
Na dole postów masz tako napis Emotikonki.
Kliknij w niego i zobaczysz jak się wkleja buźki.

smile i smile wyświetla smile

neutral i neutral wyświetla neutral

sad i sad wyświetla sad

big_smile i big_smile wyświetla big_smile

yikes i yikes wyświetla yikes

wink wyświetla wink

hmm wyświetla hmm

tongue i tongue wyświetla tongue

lol wyświetla lol

mad wyświetla mad

roll wyświetla roll

cool wyświetla cool

64,759

Wifio dobre serce  mam na plus.

64,760

sandra.sandra napisał/a:

Nooooooo dzięki chociaz jedno.
Sandro
     masz ode mnie zadanie codziennie patrząc w lusterko mówisz do siebie, "jaka jestem piękna."

64,761

No moge mowic...

Chyba pojde spac albo co bo juz wszystko mnie dennerwuje.

64,762

https://www.hostmat.eu/images/18639867347617791042.jpg
Uciekam  i ja.
Jak pomyślę co mnie jutro czeka ! sadysta-dentysta.
Wyrwę i po kłopocie,powinnam go wyrwać już  dawno.
     Spokojnej  nocy wszyściutkim życzę ,dobranoc.

64,763

Marysiu
           będzie dobrze.

64,764

Wifciu  próbowałam  a bużka mi się nie wyświetlała tylko znak graficzny

64,765

Sandro musisz polubić siebie!!!!!!!!  i tak jak pisze Wifcia powtarzaj
,że jesteś piękna-nie możesz się zadręczać!!!!!!!

64,766

Siemka Stokrotki smile

Dzisiaj mieliśmy dzień meczowy na wyjezdzie.
Mały dzisiaj grał w polu, zamienił się na jeden raz.
Strzelił 2 bramki.
Wygraliśmy 18:1 smile smile smile

sandra.sandra napisał/a:

Sandra, ale to dobre serce masz dla innych, dla siebie już nie.
Ja wcześniej też miałam wiele kompleksów.
To chyba bardziej moja mama wbiła mi je do głowy.
Do tej pory nieraz wyśmiewa się z mojego wyglądu.
Teraz już bardziej jestem w stanie to olac.

Magda, jak dodasz ten znak graficzny to po wysłaniu powinna pojawic się buzka.

64,767 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-05-15 22:32:20)

Madziu
      Strzałka dobrze podpowiedziała.
Główka z języczkiem to tongue                       :  P  tylko razem.

64,768

Zdaźylam, widzę, ze jestescie, extra! Mogę być z maseczką?
Myslę o Was, ale nie wyrabiam się. A nieraz to mam daleko do sprzętu.
Dzis najechalo gosci:  rodzinka, ale tez bylo miedzynarodowo, bo Dunczycy zajechali- ok 900km od nas- sluzbowo.
Zapraszali, ale standardowo, Szeryf nigdy czasu nie znajduje, więc dolączę do tych nigdzie niewyjezdzających. I wcale się tego nie wstydze, ani nie zazdroszczę.

64,769

Bry wieczór.
Sandro - cóż tu więcej powiedzieć. Dziewczyny już tyle napisały.
Musisz zmienić myślenie o sobie. Inaczej ciągle będziesz się dołować. Nie widziałam Cię nigdy, ale musisz się podobać skoro bez problemu znalazłaś po odejściu męża nowego mężczyznę smile
Tego się trzymaj. A biust jak biust. Jednym podoba się mały, innym duży, a jeszcze dla innych najważniejsza jest ukochana kobieta, bez względu na rozmiar. 

wifa napisał/a:

Lucynko
       kup suknię, która zadziwi towarzystwo. ;P

Mam taki plan wink
Ale tym razem jeszcze kiecki nie udało mi się kupić. Kupiłam za to spodnie. 34 rozmiar lol Leżą jak marzenie...

64,770

Cześć Gochnia.

gochnia napisał/a:

Mogę być z maseczką?

No pewnie smile

64,771 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-05-15 23:01:09)

gochnia napisał/a:

Szeryf nigdy czasu nie znajduje, więc dolączę do tych nigdzie niewyjezdzających. I wcale się tego nie wstydze, ani nie zazdroszczę.

Ja najeździłam się i już mi wystarczy.
Wszystkiego i tak nie zobaczę.

Dobranoc.

64,772 Ostatnio edytowany przez gochnia (2016-05-15 23:06:15)

Kazdą z Was próbowałam sobie z czymś/kimś skojarzyć, by zapamietać. Jedne bez problemu, z innymi mam kłopot, bo rzadko  bywają. Zresztą o mnie powiedzą to samo. Kiedys pokaźę się jak tylko foto odpowiednie wpadnie, bo jeszcze mi pouciekacie.
Ciekawe dlaczego bylo nieciekawie u sasiadek na spotkaniu? Tez mogę się domyslać..
Aha, te co mnie nie pamietają, to kojarzcie mnie z kartkami i kartami do gry, bocianami z okna; tym, ze w weekendy zmiatam nad morze, no i zaraz wracam.
Nigdy nie bylam na zadnym spotkaniu klasowym, bo w tamtejszą sobotę lezalam w szpitalu. Ale kumpela pozdrowila wszystkich i przekazała wiesci ode mnie.
Da mi znać  jesli znów bedzie impreza, teraz pojdę, bo jestem ciut zdrowsza, choc nigdy do konca.

64,773

gochnia napisał/a:

Nigdy nie bylam na zadnym spotkaniu klasowym,

Ja regularnie jeżdżę na spotkania klasowe. Odbywają się co 5 lat.
Kojarzę Cię z kartkami i morzem smile

64,774

No i cieszy mnie to- LUC. Ja tez Ciebie nigdy nie pomylę.
Moja kumpela ze studiow jest chrzestną mojej latorosli, wiec zawsze bedziemy w kontakcie. Cieszę się, ze spotykamy się,  lubi przyjezdzac nad morze, zawsze jest b. mile widziana, a jej maź ma wspojny jezyk z Szeryfem.
SANDRA- tez bym chciala miec duzy biust. U nas w pracy faceci zawsze gapia się na biusty babeczek. Potem slyszę tekst: a widzialas jaki miala cyc? A ja na to: nie interesuje mnie on, raczej wsluchiwalam się o czym/ jak mowi. No tak, kaźdy patrzy na co innego.
Moj Szeryf dosć dawno zasunął tekst: "niewazne jak wygladam, wazne, ze w ogole jestem".To aluzja do bylejakosci ubioru. Absolutnie nie zwaźa na to, co inni mowią nt. wygladu. Szczerze to mnie trochę zaraził.
Tak piszę o tym, bo próbuję Sandrze zrozumieć, jak ma się wygląd do "dorzeczymowienia".

64,775

strzała napisał/a:

Mały dzisiaj grał w polu, zamienił się na jeden raz.
Strzelił 2 bramki.
Wygraliśmy 18:1 smile smile smile

Gratulacje dla Mistrza smile

strzała napisał/a:

Ja też miałam wiele kompleksów.
To chyba bardziej moja mama wbiła mi je do głowy.
Do tej pory nieraz wyśmiewa się z mojego wyglądu.
Teraz już bardziej jestem w stanie to olac.

Niestety często rodzice są za to odpowiedzialni. Boleję nad tym, że rodzice mogą to robić własnym dzieciom sad
U mnie było odwrotnie - zawsze uważali (zwłaszcza Ojciec) za naj: najmądrzejszą, najładniejszą itp. Zanim zdałam sobie sprawę, że to nie jest prawda, zdążyłam wyrobić w sobie poczucie własnej wartości. Dziś nic nie jest w stanie mnie ruszyć.

64,776

gochnia napisał/a:

Moja kumpela ze studiow jest chrzestną mojej latorosli,

Moja przyjaciółka ze studiów jest chrzestną mojego syna. Jej mąż był przyjacielem mojego męża ze studiów. Niestety małżeństwo rozpadło się i z nim prawie kontaktu nie mamy.

gochnia napisał/a:

Moj Szeryf dosć dawno zasunął tekst: "niewazne jak wygladam, wazne, ze w ogole jestem".To aluzja do bylejakosci ubioru.

Fajny tekst.
Nawet jeśli to aluzja wink

64,777

Dziś Zofii swieto, a my  mamy z corą cudowną, wyjątkową, wymagającą bylą n auczycielkę pryw. z kursow j. ang. Dostawala rokrocznie kartki, kwiatki. Zawsze ją zaskakiwalysmy przyjazdem z zyczeniami, a tu wypadla niedziela. No i klapa - poszły mailowo- jakos tak czuję się dziwnie, nieswojo. Znamy p. Zosię od przedszkola, szurała kolanami po wykladzinie z dzieciaczkami zabawą- ucząc j.ang.- takich ludzi sie nie zapomina.

64,778

luc napisał/a:

Dzięki Lucynko smile

luc napisał/a:

Niestety często rodzice są za to odpowiedzialni. Boleję nad tym, że rodzice mogą to robić własnym dzieciom sad

Własnie, nie wiem dlaczego tak jest.
Bo przecież dla matki jej dziecko zawsze będzie najukochańsze i wszystko naj.
Ale widocznie tak nie jest.

luc napisał/a:

U mnie było odwrotnie - zawsze uważali (zwłaszcza Ojciec) za naj: najmądrzejszą, najładniejszą itp. Zanim zdałam sobie sprawę, że to nie jest prawda, zdążyłam wyrobić w sobie poczucie własnej wartości. Dziś nic nie jest w stanie mnie ruszyć.

Oj, z tym, że to nie prawda to bym debatowała smile
Tak wiem, wiem jestem nieobiektywna wink

Ja takie słowa też wciąż powtarzam moim dzieciom.
Dla mnie zawsze będą najwspanialsze i one to wiedzą smile

gochnia napisał/a:

Nigdy nie byłam na zadnym spotkaniu klasowym.

Ja też nie byłam, ale tylko dlatego, ze do takiego nigdy nie doszło.

64,779

strzała napisał/a:

Ja takie słowa też wciąż powtarzam moim dzieciom.
Dla mnie zawsze będą najwspanialsze i one to wiedzą smile

Bardzo dobrze. Byle nie przesadzić wink

64,780

Pewnie, ze ciekawie byloby się spotkać.
Gdyby ktoraś byla "gdziesi -kajsi" w pobliźu mnie i gdyby tylko coś, to mozna na mnie liczyć. Moje nr tel. podawalam jednej z Was, no ..jestescie bystrzachy, to domyslacie sie pewnie ktorej. Dziś pieklam drozdzowkę z rabarbarem, mam ją juz tu,  bo przemiescilam się do bocków, wiec jak się pospieszycie, to zostanie jeszcze...hi hi.
Oczka zmniejszają mi się, więc nie będę dluzej ich katować. Gdybym zwlekala z klikaniem do Was, to wiedzcie, ze zawsze jestem na bieząco, kurcze wciagajace jestescie.
   Odlatuję machając na dobranoc!

64,781

gochnia napisał/a:

Kiedys pokaźę się jak tylko foto odpowiednie wpadnie, bo jeszcze mi pouciekacie.

czyzbys dolaczyla do Sandry ??? dziewczyny co z Wami !!!

64,782

luc napisał/a:

Bardzo dobrze. Byle nie przesadzić wink

Właśnie, żeby nie wyrosły na ludzi zakochanych w sobie.
Bo to też zle.

64,783

Gochnia, zjadłabym taką drozdżówkę z rabarbarem smile
Chociaż nie o tej porze, bo trzeba linie trzymac smile

64,784

strzała napisał/a:

Właśnie, żeby nie wyrosły na ludzi zakochanych w sobie.
Bo to też zle.

Właśnie wink
Wszystko z umiarem. Trzeba znaleźć złoty środek. Chwalić gdy można, ganić gdy trzeba.
Ale kochać i to okazywać i mówić.

Witaj Blanko.

Ja już spadam. Jutro poniedziałek sad A właściwie to już dziś.
Dobranoc.

64,785 Ostatnio edytowany przez strzała (2016-05-16 00:16:35)

luc napisał/a:

Ja już spadam. Jutro poniedziałek sad A właściwie to już dziś.
Dobranoc.

Śpij dobrze Lucynko smile

Ja też już spadam.

Dobranoc Blanco i Stokrotki smile

64,786

wifa napisał/a:

Sandra
        nie marudź, włosy nie te, cycki nie, charakter nie ten, to co masz na plus

to prawda Wifo ..ona marudzi i narzeka ..zamiast cos w tym kierunku robic ...Sandro.. dlaczego nie pojdziesz do lekarzy ..rodzinnego ,chirurga ....dlaczego nie upominasz sie o taka operacje ..jest jak pisalas refundowana...nie uda sie za pierwszym razem ..poszlabym na Twoim miejscu nastepnym ..az do skutku ...chyba nie pracujesz ..wiec czas znajdziesz na wizyte ...tylko nie mow, ze nie masz czasu ..bo dzieci ...bo ... jak sie czegos chce i pragnie to zawsze znajdzie sie rozwiazanie ..ale to trzeba chcec i dzialac ...nic z biernosci w zyciu niestety nie ma !!!

64,787

wifa napisał/a:

Co do wyjazdów to stać nas na podróże, ale nie cierpię wakacji, wyjazdów,
najlepiej się czuję w swoim domu.
Każdy wyjazd okupuję nerwami, a potem tęsknotą za domem.
Tak mam i dlatego nie widzę siebie w podrozy

Wifa z wiekim wszystko sie zmienia ..ja kiedys lubialam zwiedzac ..teraz tylko lezec i wygrzewac sie na sloncu ,no moze gdyby to byla podroz, gdzie jest piekna natura..to moze i bym sie skusila ..ale to tez tylko wtedy jak jest piekna pogoda ...w Polsce moda na wyjazdy do Chin i Tajlandii ..a ja bym nie pojechala ..LUC nie gniewaj sie co teraz napisze ...ale co to za przyjemnosc ogladac  drapacze chmur gdzie w okolo tlum ludzi , samochody i jeszcze wdychac spaliny. ......w Toronto jest dzielnica chinska ,raz bylam i wiecej nie pojade ....maja swoja kulture, tradycje ktora jest kultywowana ...ale ten brud ..raz kupilam w sklepie chinskim warzywa i nigdy wiecej...a tak nawiasem mowiac nie sa uczciwi ..dla nich wazne by sprzedac, zarobic ..to samo bym mogla powiedziec o innych tutaj nacjach....wiec nie chodze robic tam zakupow.

64,788

Marysia 1981 napisał/a:

Sandro to jest mysi kolorhttp://3.bp.blogspot.com/-ShduY5cLkPw/UsHR-QcEoOI/AAAAAAAAKcQ/YPhZ-Rg6WtE/s1600/typ-kolorystyczny-lato_1093_w525-tile.jpg
Całkiem ,całkiem...

Marysiu jasne .... hii  na tych fotkach jest zrobione genialnie "ombre " lol

64,789

Witajcie,podaję śniadanko,bo Wifa już schudła.
http://www.ottaviano.pl/images/sniadanie-02b.jpg
Herbatka do tego
http://www.enro-herbata.pl/s/img/emotionheader.jpg
i oczywiście kawka
https://www.zycie.pl/media/articles-images/6329/original_3795625fbeb5ee0bba1d051dfc45c21c.jpg

Smacznego.

Zasuwam do pracy,więc na razie koniec pisania smile

64,790

heyy  w nowym tygodniu

zapraszam na caffe   
                                              http://imgup.pl/di/L6LB/f9178336c675.jpg

Sandra wiem i czytam jakim problemem jest Twój biust ...  bo TY nosisz te kilogramy ... lol
na FB - przesłałaś mi fotkę  ... w kadrze lol pamiętasz ... ??? smile
jak zobaczyłam to pomyślałam ... co Ona chce od cyców lol
zapewniam Cię,że jeszcze większe ma moja jedna znajoma
może faktycznie spróbuj .... skorygować to na NFZ ....   
ja mam na odwrót - miseczka B ..... i noszę push-upy ,żeby mi coś sterczało lol
gdybyśmy stanęły na plaży w strojach - to ręczę Ci ,że na Twój widok faceci by się ślinili lol

64,791

iiiii tam Blanka ja tam bym chciała zobaczyć te drapacze chmur na żywca - ten tłum etc ... lol

tak samo jak zabitą wieś gdzieś w tych krajach smile

moim marzeniem jest jechać do Kathmandu w Nepalu ...
zobaczyć naocznie te JAKI smile  chodzące i srające na ulicach ...  lol
ten kolorowy tłum smile
zobaczyć tych himalaistów pod Everestem 
                                                    http://imgup.pl/di/46I5/tybet-podroze-14.jpg

tylko wszędzie bym musiała mieć catering z Polski ....
bo dla mnie obrzydliwe tam mają jedzenie smile

wklejam fotkę - gdzieś z jakiegoś Syczuanu w Chinach

jaki tam syf leży po lewej na ulicy
                                              http://imgup.pl/di/26UX/syczuan-3.jpg

i te kolory na ulicach to mnie urzekają 
                           http://imgup.pl/di/3C2S/syczuan-16.jpg
chciałabym tam jechać na taką wycieczkę NIE lol zorganizową ... hiii

mój Bratanek przywiózł mi z Nepalu - koraliki .... zamówione ... lol
nie mają takich ładnych kolorów .... leżą gdzieś w szufladzie  smile

64,792 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2016-05-16 06:37:30)

strzała napisał/a:
luc napisał/a:

Dzięki Lucynko smile

luc napisał/a:

Własnie, nie wiem dlaczego tak jest.
Bo przecież dla matki jej dziecko zawsze będzie najukochańsze i wszystko naj.
Ale widocznie tak nie jest.

ano Strzałka i LUcynka tak nie jest .... hmm

moja MAM wczoraj wieczorkiem  ... wyspana po obiedzie ( 4 godziny)
umyśliła sobie wyjście wieczorne do Brata - po 19stej...
wyszła ze swoim ekwipunkiem "szpitalnym"
poszła pierwsze na ławkę na starą ulice .... znalazła nową "słuchaczkę "
( wiem bo mi sąsiadeczka dzwoniła )  i ta ją zaprowadziła ...
tak jak przypuszczałam .... pewnie JEJ nawet do mieszkania nie wpuścili ...
Brat ją przyprowadził w tri miga .... mówiąc do niej płaczącej ... hmm     idź Babka spać .... smile
jeszcze mi brat mówi - trzeba iść na cmentarz ... pójdziesz ???
- pójdę chętnie - tylko w tym czasie X ( bratowa ) zajmie się Babką
- o to pójde sam .....

hii bez komentarza lol

64,793

Witajcie kobitki ......
Dosiadam sie do kawusi .....
Och u nas zimno i mokro sie zrobiło .
No i popaduje deszczyk . Magduś wszystkiego sie nauczysz .
Ja tez nie umiem wielurzeczy , poprostu potrzebuje wiecej czasu .
tak Wifciu kazdy ma prawo do swojego zdania i kazdy inny musi je uszanowac .
Duze piersi to fakt sa ozdoba kobiety , ale od nich siada kregosłup bo ile kg on musi dzwigac przez całe zycie .

64,794

Czesc dziewczyny...

Lucynko...ja pytalam kiedys lekarza czy ten biust nie mozna byloby zmniejszyć, bo kregoslup itp...ale doktor mowila...nie ma tak, ze sie operujemy kiedy chcemy. Musza byc konkretne wskazania...u pani nie jest tak zle.
Wiec wiecej nie pytam, skoro kolezanki znajoma miala biust 9 kg. To ja z czym do ludzi?
Wstyd mi juz pytac...

A men mowi...nie przesadzaj nie masz duzych tylko musisz troche schudnąć...

Juz myślałam. ..moze ja te stanki zle piore ze sztywnieja te koronki??? I przez to mi sie wzyna...
Lucynko...a jak kupujesz staniki to tak masz ciasno pod biustem? Bo te panie jak mi mierza to wkladaja palec...i mowia ze tyle wystarczy...

64,795

Basiu dzieki Wam zwiedzam swiat , lubie tez zwiedzac i ogladac ciekawia mnie krajobrazy ludzie .
ale pozostaje mi tylko zwiedzanie przez zdjecia czyogladanie ciekawych miejsc przez internet czy telewizje .
dzisiaj chyba troszke w piecku ognia zrobie bo w pokoju mam 16 stopni troche zimno do siedzenia

64,796

Morgen!
No i mamy kolejny tydzien. Oby do srody, bo cieplej, a od srody oby do piatku, bo luzniej!
Sandra- zawsze mam ciasno pod biustem przy nowym staniku. Musze przepekac az sie ciut rozciagnie, ale to ponoc tak ma byc, bo biust lepiej lezy. Mi tam rybka, ma byc wygodnie i tyle.
Tez lubie zwiedzac ale oby za duzo nie nachodzic sie, bo juz nie to zdrowie. Tak sie da tu u Was hi hi...
Spadam, leje, 7 na slupku, buziaczki dla spiacych i wyspanych.

64,797

no temperatura na dworze 8 stopni nie za cieplo , narazie nie leje kropi 
nie padalo mocno  bo w beczce wody niema nawet pol , pewnie tak drobniutko mżyło i do tego zimny wiaterek

64,798

witam ....
Ela - 
16 stp. w pokoju to ciut za zimno smile
pewnie taką temp. mają na starym mieszkaniu brrrrr
u mnie na polku jest 10 stp.   świeci  słonko ...
w kuchni gdzie mam uchylone okno  jest 21,5    za to koffam to mieszkanko .... lol

Sandra przejedź się do Akademii Medycznej .... gdzieś tam w swoim mieście ... spróbuj się tam dostać ...
mam tam znajomą pielęgniarkę - właśnie przy tych operacjach
zrobili jej za pół ceny .... widziałam "naocznie " te cycuszki bo sobie powiększała  ale tak do miseczki "C" lol
ponoć ból nie do opisania hmm hmm

Gocha to powiadasz ocieplenie od środy .... oby ...oby ... lol

64,799

tak ciut chlodno do siedzenia wiec dzis w piecku napale , aby temperwatura sie zmieniła .

64,800

Dzien dobry
Teraz mam szklarnie w domu hi hi kwiaty stoją w mieszkaniu bo zimno
Basiu przyjedziesz do mnie kiedyś w odwiedziny
Moj najlepiej on nie ma żadnych kompleksów ,wszystko bierze na śmiech ,tańczy śpiewa
A ja tez mam jak Sandra ,my kobiety mamy jednak jakiś problem ze wszystkim ,a moze dlatego ze chcemy byc idealne we wszystkim ,moze trzeba brac przykład z facetów ,oni widza jedno u siebie i aby to funkcjonowało hi hi
Wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma ,jak byłam w paryzu dwa tygodnie ,to wszędzie ludzie żyją tak jak my ,praca dom ,tylko tam więcej ludzie wychodzą do restauracji ,kawiarni nawet starsi unas więcej odwiedzamy lekarzy ,tam mniej rozmawia sie o chorobach ,kolejkach do specjalistów ,większość ma ubezpieczenie prywatne ,i tez nikt co 4 lata nie zmienia ustaw ,bo idzie zwariować ,jeśli ktoś ma długi i nie radzi sobie zgłasza do banku francuskiego ,jest sad który oblicza wszystko i spłaca sie bez żadnych odsetek i procentów ,unas to mozna pójść pod most
A przecież ludzie maja firmy upadają ,nawet nie z własnej winy tylko urzędników
Ja to myśle ze unas za duzo zmian ,za duzo pomyłek urzędników ,dzisiaj tylko liczy sie kasa

64,801

Wszystko chcemy robic i byc perfekcyjne bo co ludzie powiedzą ,w mieszkaniu miec pięknie na balkonie w ogródku
Samochod inny jak sąsiad zeby tylko nie było żadnej krytyki
Wszystko musimy ,opiekować sie rodzicami ,bo obowiązek ,tak przelecieć to zycie kobiet ,to my wszystko musimy
Faceci praca ,jedzenie seks noi moze cos pomogą jak poprosimy hi hi
Idealne kucharki ,kochanki ,matki ,córki ,zony ,sprzątaczki ,sekretarki ,rolniczki ,modelki ,piękne
To wszystko najlepiej jak ma ta jedna kobieta ,a teraz to nawet macica jest nie nasza ,bo inni bedą decydować ,pisze o młodych ,tylko to robia faceci ,ale dziwne tez kobiety

64,802

Sandra absolutnie żadnych operacji dziewczyno ,dobrze twoj facet mowi ,weź sie za siebie idź na gimnastykę ,czy duzo mozesz chodzić ,więcej energi daj z siebie nawet w mieszkaniu ,sprzątaj ,układaj ,myj okna ,odkurzaj i dziękuj Bogu ze jestes taka jaka jestes ,widzisz ile kobiet ma nowotwory piersi ile chorób ,przed tobą jeszcze zycie
Nie mozesz byc rozlazła tylko bardziej energiczna ,jestes młoda ,przed tobą dopiero sie zacznie klimaterium itp dolegliwości ,wiec ciesz sie co masz teraz

64,803

Dzień dobry smile
Przeżyłam noc,zobaczymy jaki będzie dzień.
Czytam Was od wczesnych godzin rannych ,bo czekałam na posta  od Morawki.Jej wypowiedzi,nie wiem dlaczego,ale zawsze mnie ubawią.Ona pisze jak automat,czasem przeskakuje z tematu na temat i trudno się w tym połapać,ale to ma swój urok.Mam nadzieję Morawko,że się nie obraziłaś.
Babo jak Ci się pracuje po tym leniuchowaniu?
U mnie świeci słońce,ale jest zimno brrrrr.

64,804

morawa napisał/a:

Wszystko chcemy robic i byc perfekcyjne bo co ludzie powiedzą ,w mieszkaniu miec pięknie na balkonie w ogródku
Samochod inny jak sąsiad zeby tylko nie było żadnej krytyki
Wszystko musimy ,opiekować sie rodzicami ,bo obowiązek ,tak przelecieć to zycie kobiet ,to my wszystko musimy
Faceci praca ,jedzenie seks noi moze cos pomogą jak poprosimy hi hi
Idealne kucharki ,kochanki ,matki ,córki ,zony ,sprzątaczki ,sekretarki ,rolniczki ,modelki ,piękne
To wszystko najlepiej jak ma ta jedna kobieta ,a teraz to nawet macica jest nie nasza ,bo inni bedą decydować ,pisze o młodych ,tylko to robia faceci ,ale dziwne tez kobiety

hiii Marta ... uwielbiam te odpowiedzi Morawki 

http://imgup.pl/di/JDCN/gg-0.jpg

64,805

Hej dziewczyny.

Morawka chyba ma rację. Obiore sobie inny cel. Moj mowi idz na aerobik albo w domu cwicz, ale to nie to samo.
Basiu pytalas na co do ZUSu ide. Ano konczy mi  sie w polowie czerwca zasiłek rehabilitacyjny.
Zlozylam na nastepny. Czy dostane...nie wiem..
Okaze sie w piatek. Jak nie to bede musiala sie zarejestrowac w Urzędzie Pracy. Zasilku tam pewnie nie dostane,ale bede ubezpieczona.
Będę szukac pracy. W biurze mnie nie chca, to bede probowac po przychodniach do recepcji, albo do Chleba tzn gdzies przy sprzedazy w piekarence. Pracowalam kiedys podobalo mi sie.
Morawko pojde zaraz do lumpa. Nie znam tu limpeksow, ale zrobie wywiad kiedy bedzie towar. Póki sobie nie odloze na Stanik to moze cos dostane bo dostane szalu  tak mi dokucza.

Posty [ 64,741 do 64,805 z 102,609 ]

Strony Poprzednia 1 995 996 997 998 999 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024