STOKROTKA-CAFE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Strony Poprzednia 1 992 993 994 995 996 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 64,546 do 64,610 z 102,609 ]

64,546

Odp: STOKROTKA-CAFE

Marto. ..to jak bede miala problem, to bede wiedziała do kogo sie uśmiechnąć smile

64,547

Wifi chcesz spać spokojnie ?????  ...   hiii
nie pykam sobie  fotek .... nawet FB mam trochę przerobioną 
tylko grzywkę mi zdegażowała ... 

Sandra to napisz na meila - możesz do mnie ( jak mam aktywny ?? smile )
swoje dane tylko koniecznie dopisz,że to TY :Sandra
poszukam Cię na FB - wyślę zaproszenie.... potem prześlę do Stokrotek Twoje dane ...
i do Ciebie napiszę - które to są Pinduliny Stokrotkowe .... naliczyłam 7 ...  lol
tylko dopiero jutro .... bo zaraz znikam z Netu ...

teraz wieczorkiem zaparzyłam sobie tego czystka i posłodziłam  miodem z mlecza ... o niebo lepsze lol
i spróbowałam zaparzyć z tej samej porcji ponownie    też dobre
albo się przyzwyczaiłam już lol do tego smaku

http://imgup.pl/di/B9UZ/so-cute-13a379-2669621.gif
                                                                                              do jutra smile

64,548

Basiu...cosik napisalam...
Ale przeciez NORMA!!! Nie napisalam, ze ja to ja. Hihi. Napisalam email przez forum.

64,549 Ostatnio edytowany przez gochnia (2016-05-11 21:20:11)

Witam 7 Pindulin Stokrotkowych z Fb i całą resztę bez  Fb!
Weszlam na moment, bo mam zajęcie, ale potem jeszcze pogadam- do siebie hi - wolę inaczej.
Wymienilam dopiero dziś opony na letnie, szok! Ale niestety byli tez inni klienci, co mnie zdziwiło.
Jak Marta filolozka polonistyki, to muszę zwaźać na slowa, zeby nie bylo...
Morawka- dla mnie to jednak wynik 0,52 za niski, bo norma 0,82 no ale zostawmy w spokoju.
A wiesz, Wifa, ze ja chaty bym nie zostawila, bo niestety mam zle doswiadczenia.
Spadam na jakieś poł godz.

64,550

o,,,,,, co ja sie tu dowiaduje , ze macie fb , a ja nic o tym niewiem .

64,551

Elu. No ja mam. Ale rzadko kiedys osobiscie tam cos wrzucam.

Weszlam na strone Biustonoszka i przeczytalam jak sie mierzy biust. I sie zalamalam...zabraklo tabeli rozmiarow...
To taki sklep u nas z duzymi i nie tylko stanikami. Pani jezdzi tez po domach...ale ja wole pojechać do nich...jak bedzie kasa...
Mam juz dość powzynanych miedzy zebra rantow od stanika i siniakow na ramionach.

64,552 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-05-11 22:43:27)

Basiu
       śpię dobrze, mam dobrą tabletkę.

Elu
       musisz sie na FB zarejestrować.

Gochnia
       to znajomy, znam go od dziecka.
Co mogą ukraść bluzkę?

Dobranoc dziewczyny

64,553

Zeszło mi, bo nie wiedzialam, ze pranie mi dojdzie- ręczne- bo szybciej, wygodniej, za malo do pralki.
WIFA- u nas to nigdy nie było winnego, bo jak kilku panów, to zniknie to , co potrzebuje jeden z nich, no i na kogo winę zwalić, hmmm..
SANDRA - dzieki, ze wspomnialas o kibelku, bo teź zalalam. Ladnie pachnie Tytan biel-zieleń, biel- lila,Netto chiiba byl w promocji kiedyś tam, a Cillit kamien i rdza bialy- pusty.
A mamą to się wcale nie przejmuj, wiesz na co ją stać, więc juź Cię nic nie powinno zdziwić, a juz na pewno zlewka z Twej str. wskazana.
Staram się zawsze mysleć pozytywnie, bo najwiekszą motywacją dla mnie jest corka, dla ktorej muszę zyć jeszcze dłuuugo.

Czekam deszczu, brakuje, kiedy wreszcie...
Leźę trzymając tablet na klacie, zmeczona, film się urywa i dostaję tym sprzętem w czoło hi. Sama od siebie - co oznajmia mi, kladź się spać kobito. Tak tyź czynię.
Do "zobaczyska" zawtra. Wyjątkowych snów!  Śpijcie Stokroteczki smacznie!

64,554

Basia - nie męcz kota, bidak z sił opadł big_smile

Dobranoc dziewczyny, pora na poduszkowca big_smile

64,555

Wpadam tylko podpisać listę smile
Padam na twarz po treningu.
Dobranoc.

64,556

Witam wszystkie Stokrotki !!

SANDRA ..tak mloda jestes ..zycie jeszcze dlugo przed Toba ,a ty takie glupoty piszesz ...dziewczyno zyj ,korzystaj rozsadnie z zycia i nie nakrecaj sie... jak piszesz !!!

GOCHNIA...piszesz ,ze poczyniasz reczne pranko ....a ja jak pamiecia siegam... tylko piore moje rzeczy recznie ..i to w szamponie do wlosow albo w plynie do naczyn ...i  wygladaja ja nowe ...uwazam ,ze pralka bardzo niszczy ubrania ....w pralce piore tylko reczniki ,posciel,biala balweniana bielizne i takie drobne rzeczy ...recznie nawet staniki piore.

Do suszarki tez nie wszystko wrzucam ..czasami tylko podsuszam niektore rzeczy.....tu na dworze nic nie wyschnie ,bo jest duza wilgotnosc i kazdy ma suszarki w domu.
Bylam dzisiaj u fryzjera , ufarbowalam wlosy i delikatne pasemka dla rozjasnienia prosilam o zrobienie ...i podciecie koncowek ...za dwa tygodnie ide na wesele to akurat bede miala fajny kolor ( jak sie troche zmyje jest fajnieszy kolor) ..w piatek pojde zrobic paznokcie i gotowa na wyjscie....

U mnie jutro...czyli w czwartek bedzie piekna pogoda ..moze troche sie poopalam do kreacji ...bo nogi biale ....nie lubie rajstop ...moze zaloze ponczochy samonosnie..
Luc nie zgasila swiatla ... wiec gasze !!DOBRANOC!!!

64,557

hey raniutko Stokroty

zapraszam na caffe
                                                  http://imgup.pl/di/1I1Y/1384640300bb210c080779307c8634.jpg
                                                                                                                                          hii

Blanka jakim kolorem robisz włosy .... ,że czekasz aż Ci się odcień "spierze" hi

Sandra zaraz przejdę na FB - mail doszedł lol

Ela napisz do mnie na maila ...  to SiEEEE poszukamy lol

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE ...

lol

64,558 Ostatnio edytowany przez sandra.sandra (2016-05-12 06:30:50)

Hejka babeczki.

Dziewczyny, ja az tak sie nie zdolowalam, ale mam takie momenty, gdy pomysle, ze wszystko to niewiadoma...
Przelecialo mi przez mysl...przeciez odkad skonczylam prace nie mam ubezpieczenia. Chodzi mi o dodatkowe...
Ale nie moge, poki men sie nie ubezpieczy. Bo on cale pieniądze oddaje i jeszcze nie poszukal firmy... mowi ze moze Nationale..
Chcialby takie ubezpieczenie, ktore pokryje mu leczenie (zamiast ZUS)...no i od razu od nieszczesliwych wypadkow i tego najgorszego.
Mowil, ze przeciez musze miec go za co pochować. ..a nie jestesmy malzenstwem...
Moze dziewczyny macie doświadczenie...

Blanko...podziwiam Ciebie za pranie WSZYSTKIEGO...a jeansy?? Jak ja bym to wykrecila, to predzej by zgnilo...niz by wyschlo...
No i Gochnia...tak samo...
Basiu...ukrylam sie zbytnio? Czy jak? Bo zadnej wiadomosci nie mam... na fb.

64,559

Hej Hej ,,,
Dosiadam do Basiowej kawusi
Miłego dzionka 
Ja mam fb  i tam zagladam

64,560

Dzien dobry
Wstałam o 5 i tak chodzę po chałupie hi hi
Przygotowałam mięso file z kurczaka do pieczenia ,gotuje udka pózniej wyleje wode i będę robic krupnik ryżowy hi hi
Mięso obiore i dodam do zupki
Robię sobie zasypki z pudru alantan i pomalutku goja sie rany ,moj ma rano albo wieczorem oglądanie broszki hi hi
Ja tak wszystkiego nie moge jesc ,szparagi sa złe na stawy tak jak rabarbar 
Żadnych ziół nie pije ,bo jak biorę leki to i tak nic zioła mi nie pomogą ,młodsza nie będę ani zdrowsza
Hennę robię sobie sama ,maluje włosy sama ,paznokci nie maluje ,bo często bywałam na izbach ,,wiec nie mogą byc pomalowane ,jedyne co chodzę obciąć włosy
Ponetna nie jestem bo za gruba ,jestem nadopiekuńczą osoba i z tym muszę żyć ,a to z racji zawodu ,ale to było 30 lat temu ,cóż zostaje to w człowieku hi hi
Sandra nie mysl o rezonansie tylko idź weź hydro 25 połóż sie i módl sie ,śpiewaj ,licz barany itd zleci
Gochnia normy sa rożne hi hi
Wifa ja tym sprzątaniem leczę nerwy
Wczoraj zrobiłam porządek mojemu w szafie ,mowi ale ładnie mi poukładalas ,w koszyczki wkładam ,podkoszulki ,skarpety ,slipki tak jak ta Japonka na youte pokazywała ,zwijam
Moj wyczyścił mi wczoraj szafkę na brudna bieliznę w łazience ,bo na dnie miała jakieś kropki hi hi
Mam taka szafkę na dole kosz na bieliznę ,na gorze szuflady
Zobaczymy moze w sobote będziemy sadzić pelargonie ,ale musimy dokupić hi hi
Pozdrawiam

64,561

Sandra to weź ślub

64,562

Zbliżają sie swieta ,zielone świątki ,boze ciało wszystko w maju

64,563

Morawko...przeciez mu się nie oswiadcze smile

64,564

Basiu nie moge napisac meila do Ciebie .

Tak  Sandrus powinniscie pomyslec o zalegalizowaniu Waszego zwiazku

64,565

Witam .

Rano poganiałam z konewka po ogrodzie tam gdzie wąż nie sięga ,więc jest tego trochę.
Pogoda słoneczna .
Mąż zapomniał śniadanie zabrać do pracy,sam sobie zrobił i nie wziął...będzie głodny...

Jeśli chodzi o f b to z przyjemnością dołączę do grona znajomych u której stokrotki mnie nie ma.Myślę że nie wszystkie stokrotki są w moich znajomych tylko kilka...zapraszam będzie mi miło....

64,566

Sandra wiadomo ,ale kobieta moze wszystko

64,567

Ela   zaraz napiszę posta do Ciebie - weszłam na Twój profil smile
można przez forum i bezpośrednio ( lepiej )

pozdrawiam Morawkę - Grażkę   ....   do potem....

64,568

Dzień doberek,
sorki,dziewczyny że nie było śniadania, ale musiałam się spakować, bo wyjeżdżamy na trzy dni.
Jestem najgorsza,bo nie mam ani fejsa ani NK ,ani żadnych innych portali. Ale z drugiej strony,tu się czaimy z podaniem imienia a na fejsie niektórzy opowiadają i pokazują cale swoje życie. I kazdy ma dostęp. Nie kumam tego.

64,569

Babo...z tym fejsem masz racje.
Ale nie kazy pokaxuje cale zycie. Mozesz zrobic ustawienia, ze to co chcesz...ogladaja tylko znajomi...
To zalezy do czego Ci potrzebny....ja zalozylam jak poznalam Mena a byl za granica i chcieliśmy pisac do siebie. To byla najtansza opcja dla nas...

Morswko...ja chyba taka spryciula nie jestem...zeby faceta tak omotac.
A zreszta wole, zeby sam do tego dojrzal niz byl zmuszony "sposobem".
Pozyjemy, zobaczymy...

64,570

Babo NK - nie mam już chiiiba z 6 lat ...

na FB ....    jestem ... ale nie mam za dużo wiadomości o sobie   i też nie wszyscy mają konto   lol

http://imgup.pl/di/MREN/3554.jpg

64,571

Dziewczyny,nawet jak "zblokujecie" dostęp na fejsie,to i tak ciut zdolniejsze dziecko z trzeciej klasy się do tych informacji dostanie. Moja córka jest informatykiem ,i to niezłym, ostrzegala nas.

64,572

Babo   to co można dowiedzieć się oprócz tych danych co sama podaje ???

64,573

Ba-Cha napisał/a:

Ela   zaraz napiszę posta do Ciebie - weszłam na Twój profil smile
można przez forum i bezpośrednio ( lepiej )

pozdrawiam Morawkę - Grażkę   ....   do potem....

Basiu dzięki za pozdr....odwzajemniam buziakiem...leci...łap!

64,574 Ostatnio edytowany przez elzbieta47 (2016-05-12 11:06:10)

wiecie dziewczyny ja tez bronilam sie przed fb , ale tak samo tu czy gdzie indziej mozna zasiagnac informacji kto jest lepszym specem od tego .
dla poprawienia chumorku
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13164433_775484382587891_5774887073483569291_n.jpg?oh=e5eeb1f02187f416fb2fb5958e57281e&oe=57A52D6C

64,575

Ba-Cha napisał/a:

Babo   to co można dowiedzieć się oprócz tych danych co sama podaje ???

BA-CHA jak się podaje tylko podstawowe informacje ,to nic. Ale niektórzy wstawiają zdjęcia z domu ,z wyjazdów, z imprez, lubią się chwalić swoim majątkiem, pokazują zdjęcia nie zawsze cenzuralne. A potem lament,że ktoś gdzieś przekazał dalej.
Nie umiem dokładnie wyjaśnić zagrożeń, ale ponoć to nie jest taka bezpieczna sprawa.

To moje zdanie.

64,576

Oj moj młodszy syn jest informatykiem od 15 lat ma swoją firmę jest prezesem wszystkiego ma ludzi i co z tego na to nie ma mądrych kiedyś mi powiedział mama mozesz zamknąć wszystko i tak ludzie więcej wiedza jak nam sie wydaje ,w pracach opowiadamy o swoim życiu ,sąsiadkom ,koleżankom wszyscy wszystko wiedza tylko my sie kryjemy ,a pózniej zaskoczenie hi hi
A co mozna ukryć nie mam majątku ,pieniędzy emerytury tylko i latam do ciucholandu hi hi
My z synami mamy iPady iphony ,i co dzisiaj za 1 zł mozna wziąć ,
Czego mam sie bać ,no chyba żebym swoje ponętne ciało wystawiła na Fb to wtedy chłopy by szaleli hi hi
Niedługo człowiek bedzie sie bal swojego cienia

64,577

Obiad ugotowany
Zupka ryżowa ,mięso file upiekłam ,papryka usmażona
Pozmywalam
Z synem pogadałam z bobaskiem i siedzę hi hi
Babo moi chłopcy tez pokazują ze byli w tajlandi ,Wietnamie ,norwegi ,Egipcie ,w Indiach ,jeżdżą wszędzie Europa ,Azja ,Afryka ,jestem tylko przeciwko temu ,jak ktoś zdjecia wkleja nago hi hi

64,578

morawa napisał/a:

Czego mam sie bać ,no chyba żebym swoje ponętne ciało wystawiła na Fb to wtedy chłopy by szaleli hi hi
Niedługo człowiek bedzie sie bal swojego cienia

hii Morawko Ty jak coś napinkolisz w poście to można boki zrywać ... lol lol

Ela co to za CIULIKI Ci się upiekły .... ?? he ???

http://imgup.pl/di/WJQM/foto-20c570d3b30afe8a835ae9fc8e4dfa91.jpg

ja ostatnio raz w tygodniu robię te naleśniki ruskie - mam na 2 dni ... i  po ptokach smile

no ! z tymi wyjazdami to niektórzy przesadzają ...
US może się przyczepić .... jak ktoś więcej wydaje niż ma na papierze ...

u mnie piękniutka pogoda ...   idę zaraz .... na zakupy a potem w siną dal ... lol

64,579

Dzień dobry

Babo
        bez śniadania zaraz schudłam 0,5 kg.

Morawko
        ja nie wklejam żadnych informacji na FB, zdjęć.
W takie cosik nie chce mi sie bawić.
Interesuję się raczej polityką i w tych grupach działam.

Elu
        to jest ciasto , hę?  lol

Sandro
       na FB nie piszę prywatnie.
Sandra jest takie powiedzenie "jak sie łożeni to sie łodmieni, ale na gorsze"
Po  chorere Tobie ślub? Nie ma to jak wolne związki.

Blanka, Gochnia
       nic nie piorę w łapach,
nawet rajstopy wkładam do specjalnej poszewki i piorę w pralce.
A co moje ręce to pralnia automatyczna.
Blanka wiecznie nie będziesz nosić tych samych rzeczy.

Grażynko
        u nas zapowiada sie na padanie, więc podlewanie będzie z góry.

Jestem ciekawa jak nasza pyra wytrzymuje z krakuskami.

Idę gotować obiad, bo laptka nie dam do gryzienia.

64,580

tak tak ale nie przezemnie upieczone takie cos znalazlam .
zagrozenie wszedzie jest , kazdy jest swiadomy poczesci zagrozen i sam wie co wstawia  to my sami kontrolujemy informacje ktore udostepniamy na necie .
komputer to kazdy hakier sie włamnie i kazda informacje wybedzie ,

64,581

Witam !!!
BASIU ...zawsze jak jestem wPolsce to kupuje farbe w hurtowni na konto mojej fryzjerki ..bo to jest profesjonalna farba ,dla zakladow fryzjerskich...z wloskiej firmy ARTEGO ..a kolor -czerwono-popielaty -blond...wlosy na poczatku...to ciemny blond ,ale potem tak fajnie sie zmywaja ,ze jest taki sredni blond..ze slonecznymi pasemkami fajnie wygladaja.
Tutaj moja fryzjerka chciala kupic taka farbe ,ale niestety  nie jest osiagalna ..wczoraj mi mowila ,ze przyszla klientka do niej z taka sama farba..tez przywiozla ja z Polski.

MORAWO - idz do apteki i kup sobie masc cynkowa na te Twoje rany ...cynk powoduje ,ze szybko goja sie wszelkie rany ..musi byc masc ..pamietaj .

SANDRO - dzinsy piore w pralce ,zawsze na lewej stronie i koniecznie zamki zapiete...nie niszcza odziezy. Mysle ,ze to by bylo nierozsadnie naciskac na faceta na zawarcie malzenstwa ....to powinno od niego wyplynac ..faceci musza do tego dojrzec ..czasami jest to dlugo .... czyzby w Polsce jeszcze nie dzial przepis dla konkubinatu ???
Ja z moim przyjacielem rozliczam sie co roku z podatkow i to jest rownoznaczne jakbysmy byli malzenstwem...on jeszcze na tym korzysta ,bo nie placi takich podatkow rozliczajac sie ze mna ,zarabia 3 razy wiecej anizeli ja .

WIFA- nie skladam odziezy ...co 2 lata segreguje i rozdaje po znajomych ...pralka jednak wyciera i blakna kolory ,a ja nie lubie juz takich ciuchow ..nie jestem zmanierowana !!!!ale zawsze mialam tak, ze musi wszystko ok.
Milego dnia dla wszystkich !!

64,582

Blanko...zastanowil mnie ten kolor wlosow...czyzby faktycznie to wychodzil blond?
Czy raczej rudawe?

U nas z konkubinatem nie jest tak prosto.
Jak panstwo ma ci cos dac to sie pytaja o to czy jestes w zwiazku...jak to mowia nawet nieformalnym...bo dochody policza wspolnie i wtedy jest okazja, ze nie dadza np zasilku rodzinnego  kilkadziesiat zlotych na najmniejsze dzieci ( na starsze kolo stowki).

Ale jesli by cos sie jemu stalo...
Wujek zyl z kobietą  12 lat, a jak zmarl, to musiala liczyc na łaskę corki z pierwszego jego malzenstwa. Corka zostawila jej mieszkanie (bo przeciez sprzedali dwa stare swoje i nabyli wspolne-nie wiem kto byl w papierach...). Ale pierwsze co to liczyla sie dla sadu corka. Jeslu by zabrała. ..to ta jego kobieta moglaby isc na bruk...

Ale ja naciskac nie bede. Jedno malzenstwo nie wyszlo..wiec niech jest jak jest.
Moj men twierdzi, ze slub do niczego nie jest potrzebny. Ale cokolwiek spisuje to ja tam figuruje...
Jednak ostatnio przebakiwal, ze chcialby sie w koncu ozenic...Jednak przebakiwanie nie oznacza dzialania.
Sam musi sie nasycic tą checia....
Dziewczyny...zostałam dzis w sklepue nazwana wiesniara...
Nie moge tego przebolec.
Pan w sklepie powiedzial, ze jak bedzie to co chce...to może do mnie zadzwonic.
Potem zadzwonil...poszlam odebrać. ..obslugiwala jego zona...podala mi zakupy...a jak wychodzilam uslyszalam..."wiesniara".
Zamurowalo mnie...mialam juz zaplacone, nie chcialam sie znizac do poziomu tej pani.
Nie powiedzialam nic. Ale swoje przezylam...

Elu....to coś jest do jedzenia ??? Hihi

Wifo..to u was juz pada?
Namawiam mena na swiedzanie Poznania...
Kiedys byl taki pociag do Berlina EC..i w weekendy wychodzil taniej niz zwykly IC.
Musze sprawdzic jak dlugo sie tam jedzie. Kiedys wychodzilo 4 godziny...

64,583

Jestem na fb i tylko figuruję tam, bo jak wszyscy to babcia też big_smile jak w kawale, hi, hi big_smile ale nie lubię fb i chyba już nie polubię, wiem ze są wszystkie tam prawie nasze babeczki , no i dobrze - niech się bawią.

Sandruś olej tę babę wieśniarę bo ona udowodniła że nią jest chociaż według mnie to co to za obelga? Lubię kobiety ze wsi i nie widzę powodu ażeby takim nazwaniem się przejmować.
Odnośnie ślubu to ja tak uważam jak Wifcia ale jeśli w jakimś celu potrzebny jest świstek to trzeba wspólnie uzgodnić czy Wam to potrzebne i wtedy zaprosić Stokrotki do trzymania welonu hi, hi big_smile
Sandruś, jesteś wspaniałą babką a byle głupotami się przejmujesz? przecież mieszkasz w dużym mieście gdzie ludzie nie zwracają uwagę jak kto żyje i z kim, co innego w małych miejscowościach ale czasy już się zmieniły i ludzie też dojrzeli a plotkami nie ma się co przejmować. Rób tak ażeby Tobie i rodzinie było dobrze a głupimi odzywkami się nie przejmuj.

64,584 Ostatnio edytowany przez luc (2016-05-12 23:38:47)

Dzień dobry smile

Babastacha - nie jesteś w tym osamotniona. Ja też nie mam FB, ani nie jestem na NK, ani w ogóle nigdzie (oprócz tego forum, na które trafiłam ongiś - jak już pisałam - przypadkowo)

Sandro - najlepszą metodą jest ignorowanie takich osób, ale tego się trzeba nauczyć.
Doprawdy przecież nie jest  w stanie obrazić Cię ktoś kto jest dla Ciebie nikim.

Basiu po czystku robi się lekki osad.
Do jego moczopędnej właściwości Twój organizm się powinien przyzwyczaić. Ja na początku też tak reagowałam, a teraz już takich objawów nie mam.

morawa napisał/a:

Oj, Morawko, hi, hi.

Zakwitła mi glicynia - jeden kwiotek :
https://s32.postimg.org/kud2smut1/DSCN1385.jpg

tak mi kwitną rododendrony:
https://s32.postimg.org/d46anmxo5/DSCN1387.jpg

a tak złotokap:
https://s32.postimg.org/ambpe6g79/DSCN1393.jpg

64,585

hey witajcie
LUCynka
chiiiba tak bo wczoraj już tak nie goniłam a wypiłam 2 kubki  lol

no Sandra wiem,że pierwsze zamuruje ... ale ja bym jej puściła wiązankę lol  lol

przez przypadek spełniłabym dobry uczynek ...  lol
idąc przez swoją starą ulicę - tak mnie tknęło i weszłam za jeden dom ... bardziej MAM szukałam ...
widzę z daleka ,że pod trzepakiem leży taki Sławek - tj. starszy brat mojej Italianki
tzn. nie leży a siedzi i trzyma się tej mniejszej barierki
on jest po 2 wylewach - na tym trzepaku ( a raczej obok )  często ćwiczy ....
pytam sie z daleka
-pomóc Ci ???
skinął głową
zapytałam a pies mi nic nie zrobi ??? na szczęście był sam ...
już dałam torbę na trawnik i kombinowałam jak mu pomóc .... jego ciężko zrozumieć ...
i nadszedł wybawca lol  - jakiś sąsiad wyszedł z domu - bo widział,że jest coś nie tak ....
podniósł go .....           potem się zastanawiałam czy dałabym rady ...  ???
chudziutki jest   ale jednak to chłop .....      masakra smile

do wieczorka lol

64,586

Lucynko, ale ładne te kwiatki. A najladniejsze zdjecie z tym drzewkiem...

Juz sie przestalam denerwowac...men sie smieje, ze byla zazdrosna baba. Nie dziwie jej sie big_smile  tez bym byla zazdrosna o cycata babe smile

Ale to chlopa niech sciga a nie mnie.

Oszaleje z tymi cyckami. Obcieraja te staniki...juz nie moge sie diczekac kiedy kupie cos nowego. Ale w międzyczasie kupilam sobie takie podkladki pod ramiączka, zeby mi sie nie wbijaly, bo mialam az siniaki.
No i te podkladki zrobily mi odparzenia.
Mogę sobie z Morawka ręce podac smile
No bo wszystko inne mamy chore smile czyli odparzone smile

Moja znajoma opowiadala mi....jej kumpela mlodzitka dwudziestolatka miala niedawno operacje na zmniejszenie biustu na NFZ.
Ale jedna piers wazyla 9 kg. I wcale nie byly takie oooogromne, tylko tak ciężkie. ..
Bede sie dowiadywac jak jej to zrobili, czy ulzylo?

64,587 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-05-12 17:19:03)

Sandra
      nie kombinuj z cyckami.
Musiałabyś mieć stanik robiony przez gorseciarkę.
Mam taka koleżankę i nie ma problemu.

Basiu
        człowiek w stresie ma większą siłę.

Lucynko
       śliczne kwiaty. Mój rododendron i azalia tez już kwitną.

Blanko
       jesteś chyba pedantką.

Elu
      masz rację, dobry haker jest wstanie ściągnąć wszystko z komputera.

Oglądam pudło, bo na dworze zaczęło kropić.

64,588

no mnie tez deszcz przegnał z podworka ....

64,589

A u nas wlasnie skonczylo padac smile
I to porządnie.

Wifo...u nas chyba nie ma potzadnej gorseciarki.
Jedna mi szyla i przy ostatniej przymiarce powiedziala, ze nie uszyje bo nie umie.
A w tym roku bylam u innej i na moje pytanie czy uszyje powiedziala...na duze piersi sie nie szyje  big_smile
Pozostaly mi dwa berety i gumka.
Tylko mam dylemat...czy moherowe hmm

64,590

sandra.sandra napisał/a:

Wiifo...u nas chyba nie ma potzadnej gorseciarki.

Sandro
      pokropiło i po deszczu

Link gdzie masz podane gorseciarki.
Na to nie żałuj pieniędzy.

https://www.google.pl/?client=firefox-b … da%C5%84sk

64,591

no i prosze Wifi podpowiedziała Sandrze ...

http://imgup.pl/di/B4C1/1338409623-by-diidiii-500.jpg
                                                                                 hiiii
chętnie wezmę  trochę cyców lol 
przynajmniej takie problemu nie mam ....  lol

LUCynka pieknie Ci kwitną te kwiaty  lol

u mnie nie było ani kropelki deszczu ...   

chiiiba na ten deszcz skapcaniałam  .... ide leniuchować ... do jutra lol

64,592 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-05-12 21:32:59)

Zmarła Maria Czubaszek
                 - polska pisarka, satyryk, autorka tekstów piosenek, scenarzystka, felietonistka, dziennikarka, komentatorka "Szkła kontaktowego"..

http://imgup.pl/di/AXUR/znicz2.jpg

64,593

Wifo, dziekuje za linka. Jednak ta pani na Lendziona nie chce uszyc...ma do sprzedazy staniki i te mi sprzedala kiedys. Obcieraja mnie.
Tej drugiej nie znam.

Nie ogladalam tv wiec nie wiedziałam o jej smierci. Smutne sad

64,594

tez nie miałam okazji obejzec wiadomosci , wiec nie wiem , ze zmarla .

niektore z was znalazłam na FB , ale niemogłam Was zaprosic wiec wyslałam wiadomosc .

64,595 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-05-12 22:44:02)

sandra.sandra napisał/a:

Nie ogladalam tv wiec nie wiedziałam o jej smierci. Smutne sad

Przeczytałam na FB.

https://z-1-scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/13151869_1069124286481255_568709838885123327_n.jpg?oh=8d85c41b4744f6f89f8b668d31cef050&oe=57D9F6F1

Dobranoc.

64,596

Siemka Stokrotki.

Jestem deko wypruta.
Dzień trochę męczący.

Polatałam 3 godziny po galerii z takim efektem, że nic nie kupiłam smile
Potem musiałam odebrac ze szpitala siostrę z synem, bo mały miał zabieg na palcu od nogi.
Następnie trzeba było latac po aptekach, bo jednego leku nie mogłam dostac dla niego.
Zawiozłam ich w końcu do domu, a potem pojechałam do siebie.
W domu mały skarżył się na mocny ból w plecach. Przyznał się, że dostał pięścią od kolegi z klasy.
Chłopcy coś się pokłócili, wszystko już wiem, że się pogodzili, rozmawiałam z jego mamą.
Ale mały nadal stękał, że ciężko mu chodzic i się schylac.
Nie wiedziałam w końcu co mam robic, czy od uderzenia mogło coś się stac.
Kolega mógł miec dużą siłę, bo dwa razy taki jak mój syn.
Wolałam miec pewnośc i pojechałam z synem na pogotowie.
Tam doktor go zbadała, obejrzała i kazała podac coś przeciwbólowego.
Powiedziała, że jak jutro nadal będzie mocno bolało,to trzeba jechac na prześwietlenie.

Ale mam nadzieję, że będzie dobrze.
Już na wieczór trochę bóle ustąpiły.

Pogadałam sobie z mama tego chłopca.
Jeden twierdzi, że niewinny, drugi to samo.
Ale wiadomo, jak to dzieciaki w takim wieku.
Uznałyśmy, że wina leży po środku.
Już się nawzajem przeprosili.

Blanco ja w rękach też piorę niektóre ubrania.
Ale przeważnie takie bardzie delikatniejsze.
Resztę wyrzucam do pralki.
W sumie to każdego dnia coś się nazbiera.

Babo, też nie mam fejsa.
Kiedyś sporo siedziałam na nk.
Ale tak mi się znudziło, że fejs mnie wcale nie ciągnie.

Lucynko, piękne kwiatki jak zwykle pokazujesz.
Fajnie miec przed domem taki złotokap.
Jakby złoto z niego leciało:kap, kap, kap smile

Sandro jesteś spokojna i opanowana.
Ale babą się nie przejmuj.
Ja bym się do niej wróciła, nie z krzykiem, ale zapytałabym, czy ma coś do mnie i o co chodzi.

Mam jeszcze pytanie do Was, bo może i już pisałyście, ale nie mogę znalezc.
Jaki ma byc ten czystek?
Bo albo był w torebkach ekspresowych, albo bardzo mocno zmielony, jak majeranek, albo trochę grubszy.
W końcu nie wiedziałam, który wziąc i nie wzięłam jeszcze żadnego.

Pozdrawiam wszystkie smile

64,597

hey  http://imgup.pl/di/HVON/1514496-571747176227425-1667037179-n.jpg i każdą Mychę z osobna  lol

Strzałka ten czystek to oczywiście,że ten gruby do zaparzania smile

Wifi smutną wiadomość przesłałaś o M . Czubaszek hmm hmm   szkoda hmm

Ela ciekawa jestem czy mnie w końcu znalazłaś ???? smile

http://imgup.pl/di/VA2Z/na-pol-zlozony-2016-03-21-16-14-55.jpg

http://imgup.pl/di/9C0A/zdesperowana-2016-03-24-22-43-28.jpg

hallo Mychy te Nie piszące co jest ???? lol
pozdrówa dla WSZYSTKICH ...

64,598

Hej hej ...
Basiu dosiadam do kawusi ....
Tak Basiu wkoncu znalazłam   smile
Ja chce kupic czystek ten lozny , bo tak jak kazda herbata lisciowa jest lepsza
Bo w tych torebkach to niewiadomo co maja namieszane .
Ale narazie kupilam expresowy bo innego nie było .
I pije codziennie wieczorem .

64,599

Hej dziewczynki.

Strzalko...taka sama sytuacja z synem mi die zdarzyla, ze sie pobil z chlopakiem z innej klasy, ale z rownolatkiem.
Syn mi do wczoraj nic nie powiedzial, na zebraniu pani tez nie, az do momentu az zapytalam, jak fobie teraz radzi.
Pani mowi, ze sie odblokowal i radzi sobie lepiej zarowno wsrod kolegów jak i w nauce. A ze sie pobil...z tego nie bedzie zadnych konsekwencji, bo obydwaj chlopcy mieli trudnosci z adaptacja w szkole. Wiec skoro jeden z drugim weszli sobie w drogę, dali sobie po razie a potem sie pogodzili, to uznano se ten jeden raz mozna im wybaczyc i uznac jako probe wyrwania sie z tej szkolnej pozycji kozla ofiarnego.
Moj ma tylko podrapana buzie przy oku. Zwalil winę na kota smile Uwierzylam big_smile

Jestem wykonczona, wczoraj mialam trudny wieczór. Zobaczymy co bedzie po poludniu.

Pada a raczej leje z przerwami.

64,600

Dzien dobry
Oj dziewczyny co mam robic żartuje ,dlatego moje posty sa inne hi hi
Sandra idź po ciucholandach poszukaj staników ,sa rożne i wlasnie duże i szerokie ramiączka
Smaruj olejem kokosowym albo dexeryl krem w aptece
Mozna kupic
Blanka mam maść cynkową ,masc witaminowa ,sudokrem pełno wszystkiego
Francuski dexeryl krem ,olej kokosowy i G.........
Teraz alantan puder i ucichło

64,601

morawa a termentiolem probowałas  , to stosowałam dzieciom jak byly małe na odparzenia

64,602

Dzieweczki,pozdrawiam z Zakopanego smile

Cieszę się że nie tylko ja nie mam fejsa.

SANDRA -miej w d....ie durną babę, widocznie jakaś niedopchnięta .

W ręku prałam tylko na urlopie na Mazurach-trudno było nie prać przez trzy tygodnie.Aczkolwiek prałam tylko podstawowe rzeczy,żadnych dżinsów.

64,603

Ja też mam odparzenia,tam gdzie MORAWKA smile Najlepiej się goi jak się wietrzy,więc MORAWKO nogi na za piętnaście trzecia lol lol

64,604

Na razie- muszę zjeść śniadanko. Dziś proponuję kielbaskę na "jeżyka" smile

A pogoda w Zakopanem barowa. Trza będzie łazić po knajpach smile

64,605

Witam

Dzisiaj jak zwykle od rana bieg z konewką.
Pogoda znowu ładna deszczu nie widać..

Miłego dnia ...

64,606

nowa18 napisał/a:

Witam

Dzisiaj jak zwykle od rana bieg z konewką.
Pogoda znowu ładna deszczu nie widać..

Miłego dnia ...

Możemy się zamienić. smile

64,607

Baba tak robię ,najgorzej z miastem jak mam isc  spodnie zakładam nie nosze sukienek spódnic hi hi
Baba zycze ci miłego pobytu ,odpoczywaj raduj sie ,duzo miłości

64,608

babo udanych wczasow

64,609

elzbieta47 napisał/a:

babo udanych wczasow

Elunia-wczasy to dopiero za dwa tygodnie. A teraz tylko taki wypad 3-dniowy smile

64,610

MORAWKO-ja mam taki żel do smarowania,na krótką metę pomaga.Przynajmniej nie mam ochoty zadrapać się na śmierć.

Posty [ 64,546 do 64,610 z 102,609 ]

Strony Poprzednia 1 992 993 994 995 996 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024