Ale ,jak Scarlett, pomyślę o tym jutro
Hihihihihihihihihihi Pani Scarlett, ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE
Strony Poprzednia 1 … 987 988 989 990 991 … 1,579 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale ,jak Scarlett, pomyślę o tym jutro
Hihihihihihihihihihi Pani Scarlett, ![]()
Wifciu jak tam na działce ? Czaruś pewnie przeszczęśliwy -może cały czas być na dworze-tak jak jego Pani,zresztą
. Rozumiem,że jeśli chodzi o gwałt-to jakby coś tam ,to i niech tam
![]()
Gochnia czy tak ,czy siak, to szkła kontaktowe MUSI zdejmować do spania. Nie ma takich,w których można chodzić non-stop.
A poza tym,okulary tradycyjne i tak musi mieć. Od czasu do czasu oczy muszą odpocząć od szkieł kontaktowych,i tyle. Zwłaszcza u młodych ludzi.
takie coć dostałam dzisiaj na obiadokolację od Kiepskiego.
O matko i córko!!!!! nie ma nic lepszego!!!!!!!! ale bym zjadła ![]()
Narobiłaś mi takiego smaka na noc........
.........:D
![]()
Marysia chodź, jeszcze zostało trochę ![]()
Kaszanka,nie orgazm ![]()
Marysia chodź, jeszcze zostało trochę
Kaszanka,nie orgazm
ok. zaraz będę..... ![]()
Chociaż ja to tylko mogę się załapać na resztki kaszanki- o orgazmie mogę zapomnieć-Kiepski chrapie jak stary Zetor ![]()

![]()
Babastacha napisał/a:Marysia chodź, jeszcze zostało trochę
Kaszanka,nie orgazmok. zaraz będę.....
Czekam,mam whisky Tullamore -może być ?
Marysia 1981 napisał/a:Babastacha napisał/a:Marysia chodź, jeszcze zostało trochę
Kaszanka,nie orgazmok. zaraz będę.....
Czekam,mam whisky Tullamore -może być ?
Lepiej być nie może .... zaraz BĘNDĘ ..... ![]()
Ło,Matulu,Marycha skąd Ty to bierzesz ? myślałam,że się zleję w gacie,oglądając te wklejki.
Marysia teraz sobie skojarzyłam,że 1981 w Twoim nicku to rok urodzenia Twojego syna .Tak ?
Bo moja córka dziś właśnie kończy 35 lat.
Czyli ten sam rocznik.
A zawsze powtarzam,ze jestem wygrana, bo nie gram. I tego sie musze trzymac. Nawet nie powiem "nastepnym razem", bo go nie bedzie. Szlag... mam 2ke.
BABA- pewnie,ze musi, ale jeszcze na swiezo, wiec emocje powoooli opadaja. Ona chciala na wakacje i moze tez przeciwsloneczne nosic, wiec cieszy sie.
Kaszanka,hmm...moze byc, dawno nie jadlam,ale jutro,bo juz za pozno,ok BABA?

BABA
Kaszanka,hmm...moze byc, dawno nie jadlam,ale jutro,bo juz za pozno,ok BABA?
Może być i na śniadanie,czemu nie ?
Marysia teraz sobie skojarzyłam,że 1981 w Twoim nicku to rok urodzenia Twojego syna .Tak ?
Czyli ten sam rocznik.
Zgadza się moja droga...dokładnie 13.05.
Babastacha napisał/a:Marysia teraz sobie skojarzyłam,że 1981 w Twoim nicku to rok urodzenia Twojego syna .Tak ?
Czyli ten sam rocznik.Zgadza się moja droga...dokładnie 13.05.
Tylko nie mów,że w piątek ![]()

Dobranoc,kolorowych ,spokojnych snów
Marysia 1981 napisał/a:Babastacha napisał/a:Marysia teraz sobie skojarzyłam,że 1981 w Twoim nicku to rok urodzenia Twojego syna .Tak ?
Czyli ten sam rocznik.Zgadza się moja droga...dokładnie 13.05.
Tylko nie mów,że w piątek
środa...8.50
Czwartek , 8.10 ![]()

hey STOKROTY
zapraszam na caffe niedzielną

Marysia dom 160 metrowy
tj. troszkę do sprzątania ...
mieszkanie w bloku jest wygodniejsze ...
jak sprzedasz - to zainteresuj się mieszkaniami od dewelopera nowymi ...
teraz za normalne pieniądze kupisz mieszkanko z garażem podziemnym etc.
jak w blokach - to te budowane na początku lat 60-tych ...
w kamienicach starych jest zimno
a w tych blokach z płyt ... słychać każde piArdnięcie sąsiada hii
Babo - Marysia dołączam do klubu "1981" mój Syncio też skończył 35 wiosenek w kwietniu ![]()

i trzymam się tego

Gocha o wczorajszej kumulacji - to pomyślało chiiiba 40 milionów Polaków
jakie to dodatkowe pieniądze
dla kolektury ![]()
wczoraj jak byłam na klachaniu ogródkowym - to sąsiedzi mówili,że brakło kuponów w pobliskim sklepiku ...
Wifi Selenka musi na nowo przyzwyczaić się do działki
Witam .
Ptaszki pięknie śpiewają,cisza,słoneczko świeci.Pięknie....Mąż na rybach ...ja pobuszowałam na fb ...jestem przed kawą i śniadaniem.Piesek po śniadaniu już na dworze,królikowi potem muszę naskubać trawy i mleczu.Nasz Heniu chyba wczoraj zwariował bo futerko wyrywał i robił kępy jak samiczka na gniazdo.Mąż mu posprzątał ale zwątpił chociaż sprawdzał go fachowiec twierdząc że to samiec .Więc kępkę z powrotem mu dorzucił.Teraz widzę że Heniu spokojnie siedzi i nie mości gniazdka...widocznie coś mu się wczoraj pokręciło od gorąca...Na obiad schabowy kartofle i surówka...myślę że tak na pierwszą zrobię...ciekawe do której wędkarz wytrzyma nad jeziorem.....Pozdrawiam pięknie wszystkie stokroteczki.
witajcie kobitki ....
siedze i zagladam tu do was .
zycze niedzielnej porannej kawusi .....
u nas pieknie słonko swieci , juz od rana
a ja dzisiaj zwleklam sie z łozeczka
wczoraj pozno wrociłam , juz ciemno było
a trzeba było isc pokrzyw urwac dla drobiu .
moze uda mi sie dzisiaj oddech złapac
Dzień dobry,witam was niedzielnie. 

Smacznego życzę...........
Basia... masz w 100% rację,nawet nie wiesz jak mi się marzy.
U mnie budują,powstają nowe piękne osiedla,jest w czym wybierać.
Jakieś fatum wisi nad moją chałupą,za darmochę nie sprzedam.
Potwierdzam......pierwszy klient jest najlepszy ! chodziło o zaniżenie małej sumki .
Kiedy się zdecydowałam ,klient już nie był zainteresowany bo kupił co innego.
Cały szkopuł tkwi w tym ze to tylko mi jest tak źle.......
Ela... należy tobie się dziś odpoczynek.

Pozdrawiam wszystkie stokrotki........tradycyjnie ![]()

![]()
Jedziemy z małżem rowerami na pączki sosny i na pokrzywę

Wstawać spiochy ! ![]()

Nakarmiłam psa ,narwałam dla królika mlecz, podlałam kwiaty i przygotowałam surówkę z kiszonej kapusty i obrałam kartofle o 12.00 nastawie na obiad.Wczoraj przygotowałam kotlety schabowe.Tylko smażyć. I myślałam że nic mi nastroju nie zepsuje a tu jednak...przy drodze nasadziłam kwiaty od sołtysa dostaliśmy kwietnik jak każdy i...ktoś w ten kwietnik napierdzielił butelki po piwie kapsle i papiery połamał roślinki i podeptał...Ludzi nasz ogród kuje w oczy jakbyśmy mieli co najmniej auto luksusowe i wille,Zazdrośni są o moje królestwo szczęścia gdzie to kwiaty są dla mnie natchnieniem i ostoją ,podłość nie ma granic jestem zła....
Przez lęki tak mi ciężko podchodzić do drogi, ale staram się przezwyciężać i robić żeby i przechodniom było miło...teraz podlałam i posprzątałam ten bałagan butelkowy... Jutro muszę dziabać bo zarasta...tak się staram a tu taka przykrość....
DZIEN/DOBEREK!
Ooo! To nie jest ze mną az tak zle- patrz foto wyzej
Konczę kawcię i rowerkiem na dzialeczkę do rodzinki.
MADZIA- napisz co i jak robisz z paczkow sosny, bo interesuje mnie mikstura na wypadanie wlosow.
Abyscie milo spedzily dzisiejszy pikny dzionek, zyczę wszystkim! I w nogi do potem. Cos ostatnio obijam się tu, sama nie wiem czemu, moze zmeczenie?
Dzień dobry ![]()
Zapowiada się niezbyt słoneczna niedziela.
Raz zaświeci słońce,za chwilę jest zachmurzone i na dodatek wieje nieprzyjemny wiatr.Jest jakoś sennie,nawet ludzie nie spacerują,jest pusto na skwerku.
Ale Wam życzę słonecznej niedzieli ![]()
Dzień dobry.
U mnie też zachmurzone. Męża nie ma to i na spacer nad staw nie idę. Zajmę się swoją pracą.
Basia - kurza twarz, co Ty tak wcześnie wstajesz? ![]()
Nowa - może to nie było złośliwe (w sensie pod Twoim adresem) zniszczenie kwiatów. Może po prostu szły jakieś chamy i wrzuciły te butelki. Takich ludzi przecież spotyka się.
Ja nie przymierzam się do sprzedaży domu. Kiedyś porównywałam koszty utrzymania z ludźmi, którzy mają mieszkania i nie wychodzi to źle.
Jedyne koszty, które są odczuwalne, to koszty ogrzewania zimą. Reszta wychodzi taniej. Chyba, że wejdzie podatek katastralny. Oczywiście są jeszcze koszty remontów, ale tych przecież nie robi się często. Zwłaszcza jeśli na bieżąco dba się o dom.
Nie bardzo wyobrażam sobie mieszkanie w bloku, bez ogrodu.
Wiem już kiedy będzie ten odcinek "1z10", ale podam Wam datę na krótko, jak się zejdziemy wszystkie i potem wykasuję.
Miłej niedzieli wszystkim.
u nas pogoda sie zmienia , chmurki i wiatr sie pojawil , moze popada i wkoncu dokoncze w ogrodzie
hey po południowo Mychy
LUCynka a ja wiem ?? po co tak wczas wstaje ????
nie wiem .... nie umiem się przestawić ....żeby chodzić poźniej spać i dłużej pospać ...
z tym terminem emisji - to może dzisiaj ok. 20-stej
Grażka nic nie poradzisz na takie chamstwo - ktoś celowo Ci zniszczył ten ogródek ...
echhh te ludzie złośliwe ...
Marysia a widzisz .... ten obrazek z nakładaniem rozświetlacza to sobie skopiowałam
rozświetlacz - to mam tylko w kulkach z Avonu ..
jak używacie to napiszcie jaki konkretnie ?? ![]()
Ela bidoku z tym pieleniem .... ile mamony dostajesz za taki cały dzień harówy ???? ![]()
Marysia tylko z tymi mieszkaniami od dewelopera ...
to po reportażach w tv ( jak znikają z mamoną przyszłych mieszkańców
)
trzeba kupić w takim miejscu ( budowa zakończona ) - co ludzie już mieszkają i są wolne mieszkania ...
no ale wpierw życzę dobrego kupca .... iii tam trafi się ...

?????
i reszta bandy Stokrotkowej ???? he ?????
jak którejś nie wymieniłam to tylko sks ![]()
niebieskiego
Dzien dobry
Rano wysłuchałam mszy z synem pogadałam i pojechaliśmy po kwiaty na balkon
Kupiliśmy zwisające pelargonie 20 szt reszta trzeba szukać bo nie ma takich grubszych
Nova ludzie nie rozumieją choroby jaka mamy ,ludzie nie zazdroszczą ci kwiatów ,tylko faceta ,bo jak mogłaś znaleść faceta z taka choroba ,jak tyle chętnych zdrowych
Ja dzisiaj miałam taki przypadek bylismy w sklepie i moj przyniósł tunikę śliczna na zamek z przodu ,zmierzyłam dobra noi pochwaliłam bobaska a kobieta tak patrzyła ,taka była zła ,patrzyła na mojego tak nachalnie ,taka zazdrość ludzi ,moj sie śmieje z tego mowi ze sa takie nachalne juz nie napisze co powiedział ,bo mowi ze jakby zwracał uwagę toby nie miał tego co ma hi hi
Dom ,blok wszystko ma swój urok ja juz mieszkałam w domu jednorodzinnym z rodzicami i teściami
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
Co wy tak z tymi kolorami
Patrzę na biegi na całym świecie ,ciekawa jestem kto wygra
Moj chrapie po spacerze i obiedzie
Morawa to masz rodzine wielopokoleniowa .
takie rodziny mi sie podobaja bo tam sa wiezi i miłosc ktora widac
Blanka co u ciebie ,macie pożary ,czy u ciebie wszystko w porządku
Cześć Stokroty, witam niedzielnie.
Marysia dom 160 metrowy
tj. troszkę do sprzątania ...
Ba-Cha nie myl
Marysia ma 10 m2 mniej do sprzątania ![]()
Babo - Marysia dołączam do klubu "1981" mój Syncio też skończył 35 wiosenek w kwietniu
przyznacie,że w tym roku rodziły się same dobre dzieci. Co nie ? ![]()
Mąż na rybach ...
Wrócił już? Co złowił ?
moze uda mi sie dzisiaj oddech złapac
Ela odpoczywaj,bo Ty na grządkach pracujesz ciężko dla zarobku,a my dla przyjemności.Dla mnie to odskocznia od ciągłego siedzenia przy kompie,a dla Ciebie komp to odpoczynek po np.pieleniu.
Jak to życie różnie rozkłada karty.
Wiem już kiedy będzie ten odcinek "1z10", ale podam Wam datę na krótko, jak się zejdziemy wszystkie i potem wykasuję.
Tylko,błagam,w jakichś rozsądnych godzinach, bo jak będę w pracy,to się nie załapię ![]()
Albo,jeśli pozwolisz,to zadzwonię do Wifci i mi powie. Bo bardzo bym chciała obejrzeć ![]()
Hejka,jestem ponownie...
U mnie leje deszcz,burza z piorunami.
Pojechałam rowerem na cmentarz,2km. i mnie zmoczył deszczysko.
Siedzę i się suszę,ale potrzebny tak bardzo bo już susza.
przyznacie,że w tym roku rodziły się same dobre dzieci. Co nie ?
Tak,to święta prawda...zgrzeszyła bym gdybym powiedziała inaczej.
To nie jest tak,że bywało zawsze idealnie,są czasami małe starcia ale są to błahostki,trwają bardzo krótko.
Kochamy się ponad wszystko,lubi mnie obdarowywać prezentami.
Babo - Marysia dołączam do klubu "1981" mój Syncio też skończył 35 wiosenek w kwietniu
Zapomniałam dopisać
Witaj Basiu w klubie rocznika 1981 ![]()
Lucynko też bym chciała zobaczyć ten odcinek .

Witam Stokrotki
Chciałam napisać ,że u nas przepiękna pogoda,ale przed chwilą pokropiło,ale dalej słonecznie.
Postaram się odnieśc do tematów ,co były.
W pobliżu mnie jakby moda na ukwiecanie domów girlandami kwiatów minęła.
Ja też miałam już skrzyneczki na wszystkich oknach i z pnacymi pelargoniami i z surfiniami i z takim mixtem kolorowym,
Teraz nie mam ani jednej.
Ci nie liczni ,co mają balkony,to nieraz jedną skrzyneczkę z czymś wieszają.
Raczej wejścia i tarasy mają wszyscy ukwiecone.
Mam pelargonie te same od kilku lat.To już są wielkie krzaki,bo tak się rozrosły.
W tym roku kupiłam nowy kolor 3 szt.Jak się będą dobrze spisywały,to je sobie rozmnożę.
Ci co zatrudniają firmy od zieleni,to mają w ogrodach różne kwitnące rośliny.
Reszta tak jak ja ,nie przywi.ązuje do tego wagi.
Co lepsze dom,czy mieszkanie?
Zależy jaki dom i jakie mieszkanie.
Mój pierwszy miał 350 m ,a obecny powierzchni mieszkalnej,czyli tej do sprzątania ,
tylko 120 m. I tak jest najmniejszym w okolicy.
Jak dom jest względnie nowy,mój ma 10 lat,to nie jest skarbonką i jeszcze długo nie będzie.
Koszty utrzymania ?
Cały prąd na rok to 6 tys.mam wszystko na prąd.Woda 200 zł na 3 miesiące (było więcej ) i śmieci 24 zł na miesiąc .Czyli miesięcznie bez podatku od nieruchomości
jest 590 zł. Czyli tyle ile nieraz sam czynsz w blokach za mieszkanie 50 m.
Ale u mnie jest w tym to co kazdy płaci jeszcze osobno,czyli prąd i gaz.
Basia ma racje ,że obecne nowe mieszkania budowane prze deweloperów,są bardzo tanie w utrzymaniu,bo są bez czynszowe,a na dodatek bardzo ciepłe.
Mam takie 48 m ,jako lotnisko zapasowe na starośc.
Ale nie wyobrażam sobie ze wzgledu na jego wielkość, w nim mieszkać.
Niestety starość nie będzie wybierać.Jest też tam mały a właściwie mikroskopijny ogródek.
Baba pokazała kaszankę.
Bardzo lubię ,ale coś mnie pokusiło ,żeby kupić bułczankę,bo nie jadłam już wieki.
Była nie jadalna.Sucha,twarda i bez smaku.
Basiu
Kuzynka też mi siedziała na karku,ale już się z synem pokłóciła i teraz on się wyprowadza.
Mają dom 350 m z trzema wejściami.
Ale jak się nie chce go przystosować,do czyjeś niezależności,to już trudno.
Budowanie domów na wyrost ,to jest u nas typowe.
Każdy myśli,że to też dla dzieci.
A dzieci chcą isć na swoje i zostaje wielkie puste gniazdo.
Na dodatek większość ludzi nie chce pozbyć się tych domów i pobudować mniejsze.
Są też wyjątki,jak mój syn i synowa.
Wyprowadzają się ze swojego mieszkania do jej rodziców i zajmują u nich piętro.
Są plusy tego,że dziecko będzie mieć ogród i nie pójdzie do żłobka.
Od środy goście z Galicji będą się u mnie kilka dni,więc też mnie nie będzie.
Przyjadą oddychać lepszym powietrzem hi hi.
A tak na prawdę ,to przyjeżdżają po psa z hodowli ,niedaleko nas.
Dobermana.
Luc
,czy u Was już nawet psów brakuje ? ![]()
Bardzo dziękuję za te wszystkie fantastyczne kawały i wklejki,które nasze pracowite dziewczyny wklejały.
Morawko
Ja chyba nie mam ani trochę atrakcyjnego chłopa ,bo nigdy nie zauważyłam,żeby sie jakaś babka na niego chociaż spojrzała ?
A może ja tego nie widzę ,bo nie patrzę na wzrok innych kobiet ?
Może tylko patrzę ,czy na mnie patrzą hi hi ![]()
Basiu
Też jako rozświetlacz używam kuleczek,ale innej firmy.
Chyba ich działanie jest podobne.
Sandra pisała ,że modny jest rozświetlony makijaż ,ale to wcale nie oznacza,jak ona to ujęła,że nie używa się wtedy bronzera i różu.
Nowa
To nie złośliwie Ci zniszczyli ten kwietnik ,tylko bezmyślne pijaczyny,o czym świadczą te butelki.
Akurat Twój widocznie im sie tak spodobał,że przy nim biesiadowali ![]()
Wtam !!
jeszcze jeden dzien i jutro goscie wyjezdzaja ....,mam ich dosc ..sorry ..ale nadajemy na innych falach .. nie lubie jak kobieta pije caly dzien a potem gada w kolko to samo ..a fajnie sie pije za cudze !!! nie wypominam ,ale bez pytania bierze moje ulobione biale wino a ponoc takiego nie pije ???
Pozar jest na zachodzie Kanady ..to 4,15 H lotem samolotem z Toronto ...to piekne tereny ,bardzo zielone ..a troche ponizej Calgary piekne skaliste gory .... lata temu wybralam sie tam autem ..jechalismy 3 dni ..i poznalam tak troche Kanade ...kiedys w zimie wybralisy sie ..ale to juz samolotem ....na narty w gory skaliste ..tam sie piekne widoki ale i gory strome.. i zima okropna !!!
Poczytalam Was troche ...no .no tematy to byly !!! ...a rocznik 1980 tez dobry ...mysle ze kazdy dobry ...my dorosli jestesmy lasi na dobre slowo i pochwaly...a co dopiero dzieci ...trzeba chwalic ..to wyrabia w dzieciach pozytywne myslenie i dowartosciownie.... pamietacie za naszych czasow co nam mowili w szkolach .....moj syn mial wredna (nie moge jej niestety inaczej nazwac) wychowawczynie ....jak mozna bylo mowic do swoich ucznow ..ze sa matolami ,ze nie dostana sie do zadnej szkoly itd....a z perspektywy czasu ..to wiekszosc skonczyla studia i super sobie radza w dzisiejszym czasie ...natomiast zeden jej pupilek nie dostal sie na studia ...czy zycie nie zaskakuje ???
Mysle ,ze niedziele jakos jeszcze przezyje ...musze !!! a jutro sprzatanie po gosciach ...i juz zapowiedzialam Friendowi ...ze na przyszlosc sam bedzie sobie podejmowal takich gosci !!!! Milej niedzieli dla wszystkich !!!
Blanko
Od Ciebie wyjeżdżają ,a do mnie przyjadą hi hi.
Na szczęście inni ![]()
Straszne ,te pożary.
Przeszło 4 godziny samolotem,to bardzo daleko.
Jednak Kanada to olbrzymi kraj.
Moja kuzynka prawie wcale nie pije ,a też w kółko to samo nadaje.
Okropne są takie typy.
Hej dziewczyny
Basiu
Selenka często przyjeżdżała do dziadka w sobotę,
a potem do naszego domu.
Ona tutaj czuje się, jak ryba w wodzie.
Blanko, Nanusiu
lubię gości, ale takich, którzy wieczorem jadą do swojego domu.
Nanusia
nie wiesz, że Krakusi maja problem nie tylko ze smogiem i smokiem. ![]()
My mieszkamy w domu, który był budowany 10 lat temu.
Dla dwóch osób wystarczają dwie sypialnie i pokój gościnny.
Lato i tak spędzamy w PS.
Morawko
trza
było brać lebiodę, wtedy nikt nie patrzyłby na niego.
Nie zauważam, aby ktoś specjalnie patrzył na mojego,
ale on lubi być w centrum zainteresowania.
Grażynko
tak, jak piszą dziewczyny, ktoś się napił i nie pomyślał co robi.
Marysiu, Babo, Basiu
wasze wklejki robią wrażenie i wyciskają łzy śmiechu.
Przyszedł pan, obcina czubki u iglaków.
Zrobił się hałas.
Oj dziewczyny dzisiaj nawet lebiode biora ,tez tego nie znałam teraz widzę co sie dzieje ,ważne zeby miał trochę więcej emerytury
Bylismy na kawie na deptaku 3 maja ,facet niósł piwo dwie szklanki ,ledwo niósł wylał na koszule ,nie ważne ,widać ze chory liczą sie portki ,szukają ważne zeby dał na jedzenie 200 zł juz jest na zakup to jest śmieszne ,ale prawdziwe
Zony niedobre a obce dobre ,do mojej mamy przychodzi ,bo zona chora za gruba itd
Mam takie 48 m ,jako lotnisko zapasowe na starośc.
Ale nie wyobrażam sobie ze wzgledu na jego wielkość, w nim mieszkać.
Niestety starość nie będzie wybierać.Jest też tam mały a właściwie mikroskopijny ogródek.
Moje "zapasowe" mieszkanie w zasadzie może i by się nadało na starość, bo nie jest małe - prawie 70 metrów, ciepłe i słoneczne, ale jest na 3 piętrze w kamienicy bez windy. Już dawno namawiam innych współwłaścicieli na zrobienie windy. Może się kiedyś uda ![]()
Jest w fajnym miejscu, bo na Kazimierzu, ale nie ma ogrodu.
Budowanie domów na wyrost ,to jest u nas typowe.
Każdy myśli,że to też dla dzieci.
A dzieci chcą isć na swoje i zostaje wielkie puste gniazdo.
Na dodatek większość ludzi nie chce pozbyć się tych domów i pobudować mniejsze.
Ja mam wprawdzie spory dom, ale nie budowałam z myślą o wspólnym mieszkaniu z dziećmi. To od razu było wiadome, że dzieci jak dorosną powinny mieszkać osobno. Z najlepszymi nawet rodzicami najlepsza jest pewna odległość ![]()
Oczywiście nigdy nie wiadomo jak się ułoży, ale co do zasady tak uważam.
Natomiast faktycznie najchętniej teraz wybudowałabym mały dom, ale mój mąż nawet nie chce o tym słyszeć.
Luc
,czy u Was już nawet psów brakuje ?
Wiesz, dobermany to takie chudzinki, że trzeba je w Pyrlandii szukać ![]()
Też jako rozświetlacz używam kuleczek,ale innej firmy.
Chyba ich działanie jest podobne.
Jako rozświetlacza używam korektora w kremie, który nakłada się aplikatorem bezpośrednio z tej tubki.
Poprzednio miałam diora, a teraz namówiła mnie dziewczyna w Sephorze na smashboxa. Jest tańszy i bardzo dobry.
Morawko - wiesz przecież jakie żony są najlepsze. Na trzy "c" : cyste, cycate i cudze ![]()
Siemka Stokrotki ![]()
Siedzę jakaś niemrawa przed tym kompem.
Ale...ja dopiero wstałam, mąż zresztą też.
Jakoś nas na spanie wzięło po obiedzie.
Do południa był dzień wrażeń.
Drużyna Mistrza wygrała dzisiaj mecz ligowy 17:4 ![]()
A córka dzisiaj śpiewała piosenkę w kościele na ołtarzu.
To z okazji imienin księdza, takiego już staruszka. Ma 80lat.
Wyszło pięknie. Mężowi leciały łzy, a ja w pewnym momencie myślałam, że fiknę, ale przeszło ![]()
Teraz ja tu ledwo siedzę, a oni mnie wyciągają na rowery do lasu.
Cóż wypije miętę i polecę ![]()
Pozdrawiam wszystkie.
elzbieta47 napisał/a:moze uda mi sie dzisiaj oddech złapac
Ela odpoczywaj,bo Ty na grządkach pracujesz ciężko dla zarobku,a my dla przyjemności.Dla mnie to odskocznia od ciągłego siedzenia przy kompie,a dla Ciebie komp to odpoczynek po np.pieleniu.
Jak to życie różnie rozkłada karty.
tak ja pracuje przy pieleniu aby zarobic , a przy kompie odpoczywam , to prawda tu łapie chwile oddechu
ale jak usiade to ten czas mi tak szybko leci
myslałam , ze popada a tu chyba wiatr rozgonil i znowu nici
myslałam , ze popada a tu chyba wiatr rozgonil i znowu nici
Elu
nawet pogoda nie jest po Twojej myśli. Odpoczywaj dziewczyno.
Strzałko
gratulacje dla drużyny syna.
Morawko
zobacz jacy Ci faceci wstrętni.
no widzisz Wifciu , nawet pogoda . no coz dalej trza czekac na deszcz
Zgodnie z umową "ich bin da" a wy gdzie?
Mialam kiedys brazowego dobermana, no i bylo z nim trochę klopotow. Wsadzal łapy tam, gdzie nie trzeba i czesto kulał. Strasznie płochliwy był Bruno, no i nie sluchal się.
Mogloby trochę papadać, bo duszno, za sucho. Najlepiej w nocy niech lunie- podleje co trzeba i jutro bedzie sie lepiej oddychalo.
Dzis dotenilam się na dzialeczce, pogrilowalam, no i popedalowalam troszku dla zdrowotnosci.
O Blanka juz jest, gdzies Ty byla jak Cie nie było? Bo juz brakowalo Twych wypocin.
Tak piszecie o swych chalupach, a ja wzdycham i nie wypowiadam sie, bo mogę Wam tylko zazdroscic metraza, bo tez bym chciala miec duzo duzo mniej. Jest nas 2 w porywach 3 szt. a chata dla calej naszej kafejki, no i po sasiedzku tez by mogly panie legnac, bo zmiescilyby się. Szkoda gadać. Szeryf nie sprzeda, bo mlodej kiedys tam bedzie, a wiadomo, ze to klopot spadnie na nią.
Hi hi luc taka prawda
Wifa oj bez złe z nimi złe ,ale lepiej jak jest hi hi
Unas zuzel naokraglo hi hi ja to kumpela dla bobaska oglądam z nim wszystko boks ,zuzel ,piłkę nożna ,koszykówkę ,siatkówkę
Obiad dzisiaj ryż czarny mięso z cykoria podsmażona i sałata rukola
Rano zrobiłam jajecznice z pomidorami i trybulka
Na kolacje pieczywo tostowe z wędlina i pomidorki
dziewczyny piłyscie herbate z czystka . ???
Ja mam teraz idealne mieszkanie kiedyś miałam za duże
48 m z otwarta kuchnia na salon ,sypialnia mało okien do mycia i sprzątania
Kiedyś mieliśmy dużego psa doga śliczny był unas 11 lat ale jak sie wyrwał to mi kręgosłup prostował
Pózniej owczarek niemiecki oj wspaniałe psy moje miłości ,ale nie moge tak kochać a pózniej cierpieć
Teraz juz nie będziemy mieli psa
Rano zrobiłam jajecznice z pomidorami i trybulka
Aż sobie musiałam sprawdzić co to za jedna ta trybulka ![]()
Elu - ja codziennie piję herbatę z czystka.
czytałam , ze jest dobra i chce sobie kupic i przezucic sie z kawy na herbate .
a kupujesz luk fusiasta czy expresowa
ELA- niestety w moim przypadku wszelkie ziola odpadają, chyba, ze plukanki, czy zewnatrz.Ewentualnie ciut dolewki do herbaty, unikam, bo zle wspolgraja z moimi lekami, wole nie kombinować, bo przedobrze.
Strony Poprzednia 1 … 987 988 989 990 991 … 1,579 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024