Sandra , ja używam "Iladian" , dla mnie jest bardzo dobry dla pań powyżej 40-tki,
i nic złego się nie dzieje a kupuję w aptece. Z wiekiem wiele się zmienia w organizmie i to ze nie stosowałaś i było dobrze to się również zmienia i jest potrzeba. Tantum rose mnie nie pomagało jak miałam stan zapalny i lekarka też nie kazała mi tego stosować.
63,636 2016-04-26 21:22:37
63,637 2016-04-26 21:25:29 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-04-26 21:31:20)
Tantum rose mnie nie pomagało jak miałam stan zapalny i lekarka też nie kazała mi tego stosować.
Klaudynko
używam Domestos czarny wszystko wyżera. ![]()
Basiu
hihihi dobra odpowiedż. ![]()
Pozdrów Anusię.
Ha ha ha WIFCIU,ale mnie rozśmieszyłaś tym,że wszyscy muszą mnie słuchac,ale ja nie posiadam predyspozycji do dyrygowania ludżmi
Magda
u nas jest bardzo duża rozpiętość wieku piszących od smarkaczy do nobliwych dziewczyn.
Rządzi niepodzielnie BASIA, ma kajet i robi nagany za brak wpisów.
Klaudynka
jest poetką, to specjalnych prawach, a ja od czarnej roboty. ![]()
63,638 2016-04-26 21:36:43
Sandro ja stosuję płyny intymne i wiele , wiele innych kremów, maści.
I wciąż coś jest nie tak.
A lekarze nie mają już pomysłu.
Zaznaczam, że jest to opinia kilku lekarzy.
63,639 2016-04-26 21:39:14
Wifciu Adelka ma już 7 miesięcy.
Nanusiu fajna Oliwka.
Nasza też nie chce brokułów.
Ale jak ja spróbowałam tego to uznałam, że Adelka ma rację, że tego nie tknie.
Bananów nasza też nie chce.
63,640 2016-04-26 21:40:34
Baśku proszę cię bardzo pozdrów Anusię.
63,641 2016-04-26 21:48:19
Pewnie, ze uzywam- cos tam, cos tam- biały z pompką, pozniej wczłapię się na gorę, bo leń teraz- SANDRUŚ.
Clotrimazol zel-tani i ok, jest tego pelno, teź bez recepty. A gin. zapyta o mena, bo tez Ci mogł "wszczepić". Spiesz z czymkolwiek zanim gin. tablety da, bo wedrówka trwa.
ELA - kompot z dyni, masz Ty pomysly? A co powiesz na soki z miety? Cos trzeba bylo z niej zrobic, procz zasuszenia.
BLANKA- usmiechnij sie do moderatorki, bo tylko ona Ci zastala. Teraz juz musisz byc czujna, nie zasypiać.
63,642 2016-04-26 22:14:03
Bry wieczór.
Lucynko , ja również bardzo lubię szparagi , doczekać się już nie mogę i pod każdą postacią.
ja nie jestem amatorką dyni,
Klaudynko - wpadnij do mnie na zupę ze szparagów - właśnie zrobiłam. Pychota.
Dynię też lubię. Robię placki z dynią smażoną. Lubię też zupę.
Płyny do higieny intymnej używam "od zawsze". Obecnie "Biały jeleń".
Basiu - pozdrów serdecznie Anusię od nas wszystkich.
63,643 2016-04-26 22:47:49
Płyny do higieny intymnej używam "od zawsze". Obecnie "Biały jeleń".
Lucynko
tez słyszałam o "Białym jeleniu"
Dobranoc dziewczyny.
63,644 2016-04-27 01:49:33
Clotrimazol zel-tani i ok, jest tego pelno, teź bez recepty. A gin. zapyta o mena, bo tez Ci mogł "wszczepić". Spiesz z czymkolwiek zanim gin. tablety da, bo wedrówka trwa.
Clotrimazol jest tylko taki tymczasowy ,on tlumi chorobe ale jej nie leczy calkowicie .....to co napisalas jest prawda ...ze partnerzy rownoczesnie musza sie leczyc ....mezczyzna nie ma takich objawow jak kobieta ...... a lekarz powinien dac skierowanie na posiew na rozne bakterie ...mocz tez ..z wskazaniem ewentualnym skutecznego antybiotyku ....ja mialam klopoty kilka lat z pecherzem ...do czasu az wizyty u wlasciwego urologa ...tfu tfu ...ale mam spokoj pare lat...
63,645 2016-04-27 01:56:17
Trza szybko pisac ...a potem takie byki ....
BASIA -prosze pozdrow ode mnie ANUISIE ....i powiedz ,ze zycze jej szybkiego powrotu do zdrowia !!!
Basia- riposta super !!!
WIFKA - ja pamietam co napisals odnosnie kasowania zdjec ...ale juz pisalam ,ze nie moglam ich skosowac bo ciagle mi sie wyswietlalo ...ze nie masz dostepu ...a potem ...ze niema dostepu do strony ...no i po ptokach !!! a nie napisalas ze trzeba cos tam napisac ..i moze dlatego .... a jest inna mozliwosc ?. i jak i gdzie "uderzyc" ? Ty moja nauczycielko please !!!!
63,646 2016-04-27 02:12:46
Nigdy z dyni nic nie robilam ,ale moja tesciowa gotowala pyszna zupe z dyni + mleko + zacierki ....ja osobiscie lubie brokuly ...robie krem + grzanki (sama je robie na maselku ) ..albo na parze + czosnek podsmarzony na oleju ... tu wiekszosc warzyw jedzonych jest na surowo z roznymi sosami na bazie majonezu .
Warzywa i owoce sa z calego swiata ...nie sa drogie ...tylko pora zimowa nieco roznia sie cenowo . pamietam...jak chodzilam do szkoly to moja nauczycielka (hinduska ) przyniosla takie dziwne owoce , ktore pierwszy raz widzialam ..i smakowaly jak dla mnie niespecjanie ...ale mowila ze maja duzo witaminy C .
Brokuly sa bardzo antyrakowe ..jest nawet specjalna dieta...... ale ja sie tak niczego nie boje .....jak niepelnosprawnosci....zawsze uprawialam sport ..i nadal uprawiam... do 50 potrafilam zrobic pelny szpagat ...codziennie cwicze 15 min rano ...niestety tylko tyle ....tu jest bardzo wilgotne powietrze ...w genach chyba odziedziczylam reumatyzm ...ratuje sie jak moge .....zazywam colagen w kapsulkach ...i musze powiedziec ze efekty sa superowe .
MAGDALENA ja tez jestem tu od niedawna i tez tak jak TY uczylam sie od podstaw ..gratulacje !!!
Milej srody wszystkim ...Marta gdzie jestes ????
63,647 2016-04-27 02:16:05
SMAZYC !!! TO SZYBKIE PISANIE BEZ WERYFIKACJI !!! ALE MIEJCIE TO NA WZGLEDZIE I PROSZE NIE WYTYKAJCIE BLEDOW ORT. PLEASE !!!
63,648 2016-04-27 04:06:30
WIFKA - ! a nie napisalas ze trzeba cos tam napisac ..i moze dlatego ....
Zwracam honor ...NAPISALAS !!!! a to ja gapa do potegi...
63,649 2016-04-27 06:13:14
Dzień dobry,tradycyjnie

Smacznego
63,650 2016-04-27 06:20:37
hey witam Stokroty ....
zapraszam 
do towarzystwa ...
co do tych szparagów - w tamtym roku kupiłam
beznadzieja
może za mało gotowałam były twarde .... dogotowałam parę na próbe ..to samo
więcej nie kupię ![]()
płynów intymnych nie używam ... no bo nie ... i nic mi się nie dzieje
ten Iladian to reklamuje go smotripiczka
z mojego miasta ....
jest taka miła jak na reklamie i oblegana przez pacjentki
z tą ripostą obrazkową - to wiedziałam,że Wam się spodoba
bo wklejając sama się chichrałam ![]()
63,651 2016-04-27 06:25:14
Higiena intymna - używam płynu AA , na przemian z Tantum Rosa. Od czasu do czasu trzeba odgrzybić i komin i wycior
,bo nie wszystkie grzyby są przyjazne , a złapać łatwo.
Szparagi - nie mam dobrego przepisu,to nie robię. Raz zrobiłam zupę ,ale nie mogłam jej dosmaczyć,ciągle czegoś brakowało. i się zniechęciłam ![]()
Luc rzuć jakimś przepisem ![]()
Dynia-robię zupę krem ,z imbirem i curry i grzankami.Pycha.
Ba-Cha prześlij całuski dla Anusi.
63,652 2016-04-27 06:31:19
witaj Babo - śniadanie zjem później pozwolisz ??

Wifi iiii tam rządze od razu .... czasami pisze ....
no właśnie ostatnio się migają od pisania : Morawka - Anusia - Klaudynka - Marysia -Grażka- Marta
do raportu migusiem
oczywiście,że pozdrowię Anusię od WAS
Blanka za brokułami też nie przepadam
tak samo jak za brukselkami

hiii
pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE .... miłego dnia ...
63,653 2016-04-27 06:38:48
Ba-Cha pozwalam. Sama też tylko patrzę, bo ostatnio to chyba i powietrze mnie tuczy. Mogę oddać Wifce parę kilogramów,bo jej brakuje ![]()
Na razie,Dziewczyny.
63,654 2016-04-27 06:45:39

63,655 2016-04-27 06:49:37
Babo też chętnie oddam parę kg .....
który szczypior
chętny hiiiii

hii
63,656 2016-04-27 07:23:55 Ostatnio edytowany przez magdalena1941 (2016-04-27 20:27:45)
Spróbuję powiększyc
63,657 2016-04-27 07:38:03
udało mi się powiększyc
63,658 2016-04-27 07:50:56
U nas leży snieg.Wczoraj był piękny zimowy widok,ogromne płaty śniegu spadały z nieba,żal, że nie było tak na BN. Mój małż skręca się z bólu, boli go brzuch,zaraz idzie do lekarza.Ba-Cha pozdrów ANUSIĘ ,życzę Jej duzo zdrówka Wfciu dziękuję za cenne rady,bardzo mi pomogły.Widzę, ż Blanka też korzysta z Twojej pomocy.Taki nauczyciel na forum jest bezcenny Szacun dla Ciebie.
63,659 2016-04-27 09:11:53
Hej dziewczynki
Babo...ale sie usmialam z wyciora ![]()
Ryczalam tu w glos jak lania ![]()
Nie ma takiej mozliwoaci by OSTATNIO zarazil mnie Men...
Stawiam na przeziebienie, ale tez mysle o mydle jak i wkladkach higienicznych...
Clotrimazol mam na dwa dni...kosztowal 2 lub 3 zl....Jutro gin zarzadzi.
Polozna mowila kupić globulki iladian...ale kosztowaly 17 zl...wiec na swa dni szkoda kasy. Wzielam krem Clotri...Plyn jakis kupie...wiem ze na Ziaje mialam uczulenie...a o iladianie nie pomyslalam...
Poczekam co powie lekarz.
Ja juz pisalam ze szparafow nie jadłam. Chyba Men mi mowil ze lubi...ale ja nawet nie interesowalam sie co by moza bylo zrobic z nimi. Do tego teraz czytam, ze dziewczynom nie wychodziły...
To tak jak mi boczniaki (mowa o grzybie a nie o kochanku) ![]()
Wyszly mi gumowe..
Teraz z innej beczki. Pytanie do mam kotkow ![]()
Moj jest wykastrowany.
Mam dzis isc na kontrole. Nie pytalam, czy za to sie placi, bo kekarz w jednym zdaniu powiedzial....za tydzien na kontroli zrobimy odrobaczanie za 9 zl i szczepienie na 3 choroby ... (wymienil) ...dla kotow domowych (ponoc wychodzace na wiecej chorob) za 65 zl...to razem 74 zl wyniesie.
No i teraz pytanie...czy chcial.mnie zwyczajnie naciągnąć? Czy to konieczne? Kot ma rok i 9 m-cy i był szczepiony i odrobaczany jak mial 2 m-ce. Ten wet mowi ze nalezaloby szczepienia powtarzac co roku.
A nie pojde na kontrole...??? Czy nie zaszkodze kotu?
Wy bylyscie?
Pieniadze powiedzmy ze mam, ale nie chce by mnie naciagnal ...
63,660 2016-04-27 10:21:30
A nie pójdę na kontrole...??? Czy nie zaszkodzę kotu?
Wy byłyście?
Sandro
spójrz, czy wszystko się goi i nie ma zaczerwienienia.
Ja z Czarkiem po kastracji nie poszłam, bo pies ma stres niepotrzebny.
Co do odrobaczania, twój kot nie chodzi po dworze, to skąd ma mieć robaki?
Odnośnie szczepienia mój weterynarz powiedział, ze wystarczy co 3 lata.
Zrób naturalnie, jak uważasz, ale to są hieny,
jak złapią głupiego to ciągną kasę ile sie da.
Co do drugiego tematu to nie mam zdania, bo nie mam takich dolegliwości.
Myję się cała żelem i jest wszystko oki.
Magdo
cieszę się, jak mogę komuś pomóc. To nic nie kosztuje.
Basia
ja potrzebuję góra 1 kg i ani grama więcej.
Szparagi mogę być, ale to skrobanie doprowadza mnie furii.
Brokuły i inne badziewie nie jadam.
Babo, Basiu
ostrzegam przed lenistwem, codziennie oczekuję śniadanka z herbatką i kawą. ![]()
Blanko
teraz możesz pisać do moderatora, ale czy jest sens?
Zdjęcia za chwilkę zgubioną się w naszej pisaninie.
U nas słońce, ale zimno / na moje wyczucie/.
Pikny pojechał na działkę, a ja chodzę....... i patrzę i się lenię.
Za tydzień malowanie, więc z sprzątaniem nie szaleję.
63,661 2016-04-27 10:49:58 Ostatnio edytowany przez nowa18 (2016-04-27 11:09:23)
Witam stokroteczki
Zimno wieje strasznie na dworze.Myślałam że dam radę i poprzesadzam kwiaty jak wcześniej zaplanowałam ale musiałam w końcu zwiewać do domku....myśleć nawet nie mogłam przez pogodę paskudną.Psa jednak wyprowadziłam do zagródki ma futerko to pewnie nie zmarznie...Narwałam garstkę mleczu dla królika Henia...zrobię kawkę ...zapraszam ....jednak zabiorę pieska do domku i z ciepłym kubkiem kawy przed telewizorkiem posiedzę....senna pogoda brrr
Magda...kto póżno przychodzi ...nie załapałam się niestety na Twoją fotkę...
Czytka..przykro mi ,nie znoszę pogrzebów...oby ich najmniej było.Wolę wesela...
Na zdjęciu nasz prawie najmłodszy przedszkolak na razie jeszcze domowy
Tradycja rodzinna gołębie...na razie wnusia najmłodszy członek Związku Hodowców Gołębi Pocztowych.Zaczęło się od dziadka potem w ślady poszli moi dwaj synowie i siostry syn a teraz wnusia pasjonatka...
63,662 2016-04-27 10:53:00
hej kobitki
smacznej porannej kawki ...
u nas zimno sie zrobilo znowu watr zaczyna wiac .
63,663 2016-04-27 10:55:35
Cześć dziewczyny
Jestem jakaś płaczliwa ,biorę leki ,jest mi jakoś smutno
W domu tez nerwówka o głupoty
Muszę trochę odpocząć od pisania ,nie wiem co pisać ,nie wiem jak sie zachować w takich sytuacjach
63,664 2016-04-27 11:21:56
Grazko fajna wnunia...ciekawe vzyje te zolte lapki hihi bo pewnie nie jej...
Gołębie. ..hmmmm... oby nie robily kup na moj balkon. A tak ok...
Morawko...to pewnie po tym pogrzebie tak Ci smutno...masz metlik w glowie...trudno sie dziwic. Drazliwa jestes...
To czytaj nas chociaż. ..
Bo izolacja niekoniecznie wyjdzie na dobre...
63,665 2016-04-27 11:27:17
Witam Stokrotki
Słonecznie i chłodno.
Nowa
Słodki ten przyszły przedszkolak.
I jaki twórczy ![]()
U nas nikt nie hoduje gołębi i pewnie w związku z tym nikt sie na nich nie zna.
Dobrze,że masz fajnych bliskich.
Morawko
Nic na siłę.
Nie musisz pisać,jak nie mas jeszcze ochoty,ale pewnie chociaż nas czytasz i jesteś na bieżąco.
Każdy po śmierci kogos bliskiego staje się nostalgiczny i nieraz tak jak Ty płaczliwy.
My tu wszystko zrozumiemy i poczekamy na Ciebie i Twoje hi hi.
Ale jak tylko będziesz mogła ,to skrobnij kilka słów ,że wszystko jest u Ciebie dobrze.
Nie przejmuj się,że nei wiesz ,co pisać.
Bądź sobą.
Buziaki.
Nie używam żadnych specyfików do higieny.
Często w ciągu dnia bidet i mydło w dozowniku.
Przypuszczam,że to nasze predyspozycje do łapania czegokolwiek ,mają większe znaczenie,niż to co używamy.
Gochnia i Luc
Proszę napiszcie ,jak robicie sos holenderski do szparagów.
Nigdy nie robiłam,a w necie przepisy się różnią.
Nie mam czasu jechać do sklepów warzywniczych.
Po ile są teraz szparagi?
Niedaleko mojego poprzedniego domu był sklep firmowy jednego z Gospodarstw Ogrodniczych.
Sprzedawali miedzy innymi łebki szparagów na kilogramy.
Nie trzeba było wcale obierać.
To były czasy ![]()
Magdaleno
Swoim wiekiem,to nas tu wszystkie położyłaś na łopatki.
Wielki szacunek.
63,666 2016-04-27 11:58:52
Nanusia-dzięki za komplement .Jestem stara ale jara-jak mówi przysłowie ha ha ha
63,667 2016-04-27 12:17:56 Ostatnio edytowany przez magdalena1941 (2016-04-27 20:29:29)
pozdrawiam
63,668 2016-04-27 12:56:36
Nanusiu....okreslenie lebki od szparagow jest mi zupelnie obce..
Magdo...wygladasz dobre 10 lat mlodziej niz piszesz, ze masz...
Wypilam dwie kawy i...zasnelam...tak mnie muli do spania..ze az mnie to okropnie wkurza....
Bo ilez mozna?
I to wcale nie ma zwiazku z pogoda...jak cos robie to nie chce mi sie spac...a jak tylko usiade a nie daj Boże poloze sie...wystarcza dwie minuty i spie jak zabita.
I wcale nie czuje sie po tym spaniu lepiej tylko gorzej...
Morawko...kukaj do nas tak jak pisze Nanusia..
Z kotem pojade jutro do kontroli. Jest za darmo. Dowiedzialam się. Kwestie szczepien przemysle....zalezy co napisza dzoewczyny bo na razie tylko Wifa napisala. Ale znalazlam artykul, ze co 2-3 lata...wiec sie pokrywa.
63,669 2016-04-27 12:58:48 Ostatnio edytowany przez magdalena1941 (2016-04-27 20:31:05)
Miłego popołudnia
63,670 2016-04-27 13:03:26 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2016-04-27 13:10:03)
Witajcie cieplutko w ten zimny i wietrzny dzień. Piszę dzisiaj już drugi raz ale nie przeszedł mi wpis, zacięło się i już a tak dużo napisałam jak za starych czasów. Ech no to jeszcze raz ale najpierw wyślę i przekonam się czy już działa.
No i działa a więc Sandra, ja szczepie mojego psiaczka bo wolę zabezpieczać przed chorobami niż leczyć, mój chodzi z nami na spacery, wącha wszystko nie tylko kwiatki hi, hi więc na wszelki wypadek po roku 4 dni temu zaszczepiłam go i z wszelkimi szykanami, bo kazałam weterynarzowi go przebadać wszechstronnie, uszy, gardło, stawy, zęby, serce , temperaturę i zatoki okołoodbytnicze jak i obciąć pazury, zapłaciłam 130 zł ale wiem czego mogę się spodziewać, ze ma stawy zwichrowane w tylnich nóżkach i wiązadła nadwyrężone, on nie biega ale energia tak go roznosi że niemal fruwa , skacze wysoko a teraz jak wiem co się dzieje to już uważam. Szczepię go na kilkanaście chorób a pazurki obciął mu gratis , za to nie płaciłam. Nie narzekam bo to członek rodziny, co roku z samochodem trzeba iść na przegląd i zapłacić to ze zwierzakiem również trzeba.
63,671 2016-04-27 13:21:41
Wifciu , zdjęcie świetne a wnusia dzisiaj to już panienka wygadana która na język nie upadła hi, hi jak ten czas szybko leci co widać po dzieciach ![]()
Madziu wcześniejsze Twoje zdjęcie widziałam , bo ostatnio mniej piszę ale za to wszystko czytam i jestem na bieżąco , Blankę też widziałam i jesteście wszystkie fajne dziewczyny czy to na zdjęciu czy w realu .
Grażynko a jak wyszło Ci z pracą? Wnusie wszystkie pikniutkie i wiem że są Twoją radością.
Morawko , trzymaj się dziewczyno i skrobnij troszkę na stokrotkach , zachowuj się normalnie a czas zrobi swoje i wyłagodzi, do wszystkiego potrzebny jest czas a nie możesz w sobie się zamykać i zasklepiać , bo psychicznie nie wytrzymasz, buziak dla Ciebie i odzywaj się.
Pozdrawiam pozostałe Stokrotki i uściski rozdaję, wpadnę wieczorkiem a na pewno poczytam. ![]()
63,672 2016-04-27 13:25:14
och wy o zwierzatkach ....
znowu zrywa sie wiatrzysko , co za pogoda ,
nic nie idzie robic bo mieszkam tak , ze wieje z kazdej strony .
niema zacisznego miejsca .
i z tego powodu w piecku napaliłam aby było ciepło
63,673 2016-04-27 13:28:10
Marto
z ręka na sercu piszę, ale z Ciebie laska.
Cyc jak się patrzy.
Lecę, bo woda na makaron się wygotuje.
Cdn.
63,674 2016-04-27 13:30:07
Klaudynko...masz racje...pies czy kot to czlonek rodziny...
Mam czas do jutra. Jakby co nie musze robic wszystkiego naraz. Kot absolutnie nie wychodzi na dwor...no ale mozemy coś przyniesc na butach...
Magdo...mamy Tulipanka na Stokrotkach hihi.
Jaki on czarny...a gdzie siwizna?
Czyzbys go ufarbowala?
63,675 2016-04-27 14:07:57
Sandra
jak masz za duzo kasy to idź.
Elu
też kalafiory mam włączone.
Klaudynko
nie wklejałam zdjęcia Seleny, chyba pomyliłaś.
Morawko
po kazdej śmierci jest wielki smutek, ale trzeba z żywymi do przodu iść.
Grażynko
wnuczka widać po babci odziedziczyła talent, jest jak widać twórcza.
63,676 2016-04-27 14:09:24
Sandro to było 6 lat temu ,dzisiaj małż jest szpakowaty ale nie siwy.Dzisiaj jest bardzo chory nawet wzywałam pogotowie ratunkowe. Morawko, trzymaj się ,wez sie w garsc-posłuchaj dobrej muzyki relaksacyjnej,poczytaj coś smiesznego i będzie dobrze.Nie sprzeczaj się z Bobaskiem o drobiazgi-szkoda na to po prostu czasu i zdrowia,które powinnysmy sobie bardzo cenic.To mówię Ci ja-kobieta wiekowa ha ha ha .Głowa do góry i będzie dobrze.
63,677 2016-04-27 14:12:35
SANDRA-ja mam kota dachowca. Łazi gdzie chce,stołuje się i w domu i na mieście
,więc muszę go regularnie odrobaczać i dawać kropelkę na kleszcze i czort wie co jeszcze.
63,678 2016-04-27 14:25:48
MAGDA-fajnie razem wygladacie.
Masz rację w tych radach dla Morawki.
Napisz co z Mężem.
63,679 2016-04-27 14:27:47
KLAUDYNKA-dobrze piszesz-- jak się ma zwierzę to trzeba dbać jak o członka.
63,680 2016-04-27 14:44:57
Magdus super laska z Ciebie ......
lasencje z WAS babeczki
63,681 2016-04-27 14:47:52

63,682 2016-04-27 15:05:20 Ostatnio edytowany przez magdalena1941 (2016-04-27 20:36:45)
Dlaczego jak usuwam posta muszę napisac jakies zdanie
63,683 2016-04-27 15:10:35 Ostatnio edytowany przez magdalena1941 (2016-04-27 20:38:09)
Dla mnie to jest niezrozumiałe.
63,684 2016-04-27 15:41:25
Magda
zaskakujesz nas. P o z y t y w n i e.
Magdo
napisz z jakiego regionu pochodzisz?
63,685 2016-04-27 15:57:15
Magda fajne to zdjęcie w kapelino
Anusia dziękuje Wam za pozdrowionka również posyła
dla WSZYŚCIUTEŃKICH ![]()
drugi dzień mija - nie zrobili jej tego zabiegu tylko robią badania
jutro się dowie czy w ogóle będą jej robić .... jedna noga jest w porządku ....
u mnie cały dzień leje ..... bleeee
Morawko przebywaj z Nami częściej a uleczymy Cie ... no ! przynajmniej humorek poprawimy
pozdrówa
i do wieczorka
63,686 2016-04-27 16:47:19 Ostatnio edytowany przez Marta456 (2016-04-27 17:58:56)
Dzień dobry
Marto
z ręka na sercu piszę, ale z Ciebie laska.
Cyc jak się patrzy.
Wifciu przykro mi,ale to nie mój cyc,pomyliłaś się.Miałam ubaw.
Morawko dziewczyny dobrze Ci radzą ,nie zamykaj się w sobie (nie popełniaj tego błędu co ja),pisz a zobaczysz,że będzie Ci lżej.
Blanko,Basiu dziękuję za zainteresowanie moją niepozorną osobą.Rzadko ostatnio piszę,bo właśnie byłam w takim stanie jak Morawka.Jest już coraz lepiej i widzę to światełko w tunelu.Będzie ok!
Madziu tak właśnie powinien spędzać czas emeryt(spacery,zabawa,zwiedzanie).Kiedyś tak myślałam,dzisiaj już tak nie myślę.
Babo a ja myślałam,że tylko w oświacie była papierologia.To właśnie między innymi dzięki niej ,zdecydowałam się iść na emeryturę.
Basiu ja też przesyłam Anusi pozdrowienia i trzymam za nią kciuki,żeby wszystko dobrze się skończyło.
Marysiu gdzie podziały się Twoje kawały?
63,687 2016-04-27 16:54:00
KLAUDYNKA-dobrze piszesz-- jak się ma zwierzę to trzeba dbać jak o członka.
Babo ciekawa jestem,jakiego członka masz na myśli? ![]()
63,688 2016-04-27 17:00:53
Wifciu mieszkam w zach-pomorskim.Babastacha małz po przyjsciu od lekarza nadal zle się czuł.Zmierzyłam mu cisnienie(lekarz tego nie zrobił)240/119. Przestraszyłam się i mimo jego protestów wezwałm karetkę pogotowia.Obnizyli mu ciśnienie i kazali zmienic tabletki od nadciśnienie bo za długo zażywa te same.Jutro tezodbierze wyniki krwi i zobaczymy co dalej Boli go bardzo brzuch.
63,689 2016-04-27 17:07:12
Święta prawda
63,690 2016-04-27 17:17:09 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-04-27 17:19:19)
Marto
przepraszam, ale to miało dotyczyć Madzi.
Jak znam Babę to wiem o jakiego członka chodzi hihihihi ![]()
Basiu
to dobra wiadomość, a może drugiej tez nie ruszą Anusi.
Ja mieszkam w Poznaniu, to mamy niedaleko do siebie. ![]()
63,691 2016-04-27 17:55:08
Wifciu nie przepraszaj,żartowałam!
Ja też chyba domyślam się,o czym Baba myślała ![]()
63,692 2016-04-27 18:00:53
Ok dziewczynki ale swintuszycie.
Anusia ma klopt no trzymają ja na darmo. A co na to Karolcia?
63,693 2016-04-27 18:08:42
Sandruś to jest normalne,że przed zabiegiem muszą zrobić wszystkie badania.Może okazać się,że będą złe wyniki badań i pacjent nie będzie się w obecnej chwili kwalifikował do zabiegu.
63,694 2016-04-27 18:11:03 Ostatnio edytowany przez magdalena1941 (2016-04-27 19:44:53)
pozdrawiam
63,695 2016-04-27 18:13:20
Wifciu, bywam w Poznaniu ponieważ mieszka tam mój syn
63,696 2016-04-27 18:17:05
Basia dzięki za pozdrowienia od Anusi i uściskaj ją ode mnie , może wszystko się uda bez zabiegu, jak będziesz miała kontakt z Anusią to przekaz jej pozdrowienia dla Karolki.
Baba ja bardzo dbam o członka i często go myję ![]()
Wifciu piszesz że w wózku to nie wnuczka? a ja myślałam że to Selenka to czyje dziecię wozicie ?
Madziu to gdzieś niedaleko mnie mieszkasz ale napisz miejscowość .
63,697 2016-04-27 18:32:16 Ostatnio edytowany przez magdalena1941 (2016-04-27 20:23:50)
Ale się zmęczyłam
63,698 2016-04-27 18:41:07 Ostatnio edytowany przez magdalena1941 (2016-04-27 20:07:59)
ok
63,699 2016-04-27 18:58:35 Ostatnio edytowany przez magdalena1941 (2016-04-27 20:22:15)
Tak się bawią emeryci
63,700 2016-04-27 19:08:36 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-04-27 19:10:10)
Wifciu, bywam w Poznaniu ponieważ mieszka tam mój syn
Magdo
zobacz jaki świat jest mały.
Wifciu piszesz że w wózku to nie wnuczka? a ja myślałam że to Selenka to czyje dziecię wozicie ?.
hihihi Klaudynko to Magda z mężem.