STOKROTKA-CAFE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Strony Poprzednia 1 963 964 965 966 967 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 62,661 do 62,725 z 102,609 ]

62,661

Odp: STOKROTKA-CAFE

Wifa
Pół roczne auto,to jak nówka.
Tylko pogratulować takiej bryki.
Chyba Cię przewiezie ,żebyś poczuła taki luksus.
Tylko specjalnie,a nie do lekarza  hi hi.

To nam się Luc dzisiaj wnerwi  hi hi.

Klaudynko
Już szukaj dla Luc ładnego tygryska,na ukojenie nerwów.

62,662

Nanusiu
  nie  znam sie na samochodach i nie mam ochoty jeździć.
Co prawda zazdroszczę podgrzewanych siedzeń.
Podoba mi sie bardziej auto synowej.
Kupione w salonie białe z czarnych  dachem Agido hybryda.

62,663

o .... widze za oknem bocka , to juz wiosna , przyleciał .
a ostatnio zastanawiałam sie czy jest juz , bo go u nas na stawie nie widzialam .

62,664

elzbieta47 napisał/a:

o .... widze za oknem bocka , to juz wiosna , przyleciał .
a ostatnio zastanawiałam sie czy jest juz , bo go u nas na stawie nie widzialam .

Elu
        obserwuj i będziesz opisywać.

62,665

chodził sobie po łace u sasiada do samego wieczory.
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-0/s480x480/12919805_1760302064203416_6631371817969165063_n.jpg?oh=e5a571af6d50a605dbc908d7f0f66cba&oe=5774F747

62,666 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-04-07 20:49:26)

Ela fajna wklejka......http://s20.rimg.info/a24e64d5ddc81a790ac712f48a7a3093.gif

62,667

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/12928266_1713288132248441_1113652215878084526_n.jpg?oh=32c5257179874c3f13ea364bf636096c&oe=578130F2

co wy na to ? big_smile

62,668 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2016-04-07 21:03:24)

hey wieczorkiem

ładnie ...ładnie to LUCynka   nie czytasz naszych wypocin buuuuu
wiem : brak czasu

http://imgup.pl/dm/BFQV/zdj-cie0733.jpg

my offis  hii

w kuchni  :
                                   http://imgup.pl/dm/9Q2S/zdj-cie0732.jpg

a tu w powiększeniu .... i udowodniony kolor brązu
                                                       http://imgup.pl/di/6HHC/zdj-cie0734.jpg
  zwracam uwagę na firankę hiiii   z ażurem hiiii ( to stare prześcieradła smile )

Nanusia bum cyk cyk ,że tak pomyślałam ,że te złote trampki koszują 200 zeta ...
nadal mi się podobają lol   
masz racje na moje kopytko trudno dostać rozmiar
jakby kosztowały 100 - to może bym się zastanowiła ????
bez przesady .... poza tym jak jest lato .... to japonki ubieram i moje dizajnerskie sandałki ..... hiiiiiiiiiiiiiiii

Klaudynka co żeś się tak do mnie nie odezwała .... ??? he
wierszyk ostatni - przeleciałam nie mam głowy ...  stąd nie zauważyłam smile

62,669

Wifi na autach i nowych markach  się nie znam - ale cena mówi jakie musi być luksusowe lol lol

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE  i zmykam ....

62,670

Wifka super ,ze wena wrocila ....wiem, ze niektorzy maja pod gorke z rzuceniem palenia ,moja znajoma powtarza ...cos jej sie w zyciu nalezy !!

Nanusia ,link z butami ktory wkleilas ..to pewnie buty do kolekcji dla Zienia , ja kupilam klasyczne czolenka za 430zl ,mam wysokie podbicie i haluksa w lewej stopie ,a od Baldowskiego buty idealnie maskuja haluksy . Jestem maniaczka butow i torebek , nie jestem osoba ,ze musze miec wszystko firmowe ,ale musi byc dobrej jakosci i dobre wykonczenie ,no i kroj , kolor ktory mi odpowiada.Nie lubie sie obwieszac bizuteria ,jak zakladam kolczyki ,to nic na szyje ,ewentualnie zegarek i tylko 1 pierscionek, i odwrotnie...
A co do TH czy SLL to sa to firmy rozpoznawalne  i znane w Canadzie ,ale nie wiem czy az tak pospolite dla kazdego ,bo ceny nie sa takie niskie ,a ciuchy z  SLL  mozna tylko kupic w jednym z drozszych sklepow Hudson Bay . W TH nowe kolekcje tez nie sa tanie ,bo bluzka tam kosztuje 70 $ ,a sweterek w serek 90$ , i nie kazdy kto zarabia 1400$  ( a wiekszosc ludzi ma takie pensje miesieczne ,gdzie 1-bedroom czynsz to 900$)moze sobie pozwolic na kupno .Bardziej dostepne ceny sa w Gapie,jest duzo tanszych sklepow nie wystepujacych w Europie ,ciuchy i buty..owszem kolorystycznie i na czasie ...ale marnej jakosci i jak dla mnie to plastic.

U mnie zmarzly tulipany ..mamy malutki ogrodeczek ,wylozony kostka ,bo tam glownie w lecie jemy obiady  a kwiatow nie sadzimy ,friend jedzie do sklepu i kupje gotowe kompozycje  kwiatowe w duzych donicach i wieszamy na specjalnych uchwytach na plocie .Tutaj kazdy ma plot z drewna ,takze nie widac co dzieje sie u sasiadow ,kazdy ma swoja prywatnosc ,ja czasami opalam sie w toples.....

62,671 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2016-04-07 21:47:43)

Hi, hi, Basia - czyżbym zapomniała do Ciebie się odezwać?  big_smile no to zgłaszam się z prośbą o ukaranie , ale tak nawiasem mówiąc to przelatujesz przez pościka jak pchła  big_smile
Firaneczki urokliwe, ażurek delikatnością wali po oczach i subtelnością big_smile,  okna mają ładny brąz a u nas po mieszkaniach  widuję ciemny brąz i wtedy nie widzą mi się.

Wifcia , samochodzik masz piękniutki więc pikny w pikniutkim to masz już komplecik big_smile

Nanusia , przy remoncie to do tej pory miałam fachowca który sam posprzątał po robocie ale z następnym to na pewno się tak dobrze mi nie powiedzie. Nie wyobrażam sobie że tak jak Ty miałabym sama remontować , o rety aż tak zdrowa to ja nie jestem  big_smile

Blanka , nie sadzę że tych niewiele zarabiających stać na markowe ciuchy , bo przecież inne niezbędne wydatki są. Jak wszędzie są tacy których stać na odrobinę luksusu a są też  tacy których w przyszłości będzie stać  big_smile

I ja spadam bo cosik sobie może znajdę do pooglądania w tv , dobranoc dziewczyny big_smile

http://4.bp.blogspot.com/-2EzT10bmipk/VGyjnU9iKnI/AAAAAAAAB2U/z_I5ROMAI-0/s1600/jamniki-szczeniaki-psy.jpeg

62,672 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-04-07 22:24:45)

Klaudynko
          brakuje mi konferencji naszych. tongue

Klaudyna59 napisał/a:

co wy na to ? big_smile

Jestem za. Najlepiej wszystkich wykastrować, teraz są fajne wibratory. lol

Ba-Cha napisał/a:

Wifi na autach i nowych markach  się nie znam - ale cena mówi jakie musi być luksusowe lol lol

Basiu
        też sie nie znam, ale jak spojrzałam do syna samochodu to zdziwko mnie chapło.
Selenka ma z tyłu monitor i na dalsze trasy poszczają jej bajki.

Basiu
         okna ładne i fajnie, że nie białe.

Blanko
        co do ćmików mam takie samo zdanie, jak koleżanka.

Dobranoc dziewczyny

62,673

Zmeczony wieczor!
WIFA - to teraz juz z Toba nie pogadasz, w taaakim aucie!  Ja tam mam swoja niezawodna markę, za nic nie zmienie na inną.
BASIA - wokol Twych okien wiele sie dzialo, no i juz , extra, masz z glowy. Azur znakomity, rozbawil mnie.
LUC - kanasta, hm..., oj pograloby sie, pogralo. Daj z siebie wszystko. Zyczę czystych kanast, duzo trefnisiow. Nie zawiedz mnie. U mnie moze w przyszlym tyg. brydz-ale towarzyski, na nieszczescie, NANUS. Czekam na potwierdzenie terminu.
CZYTKO-melduj, co i jak z bockami, jak tylko dojrzysz, to uspokoj  nas.
Aha, ktore mi tu smrodzą fajkami. Co wy się wyglupiacie!! Palenie nie w modzie, a w szkodzie!

62,674

gochnia napisał/a:

Zmeczony wieczor!
WIFA - to teraz juz z Toba nie pogadasz, w taaakim aucie!  Ja tam mam swoja niezawodna markę, za nic nie zmienie na inną.

Gochnia
        chyba źle zrozumiałaś, samochód kupił syn, który mieszka z rodziną osobno.
My mamy Yarisa i dla nas wystarczy marka i rozmiar.

62,675

Dziewczyny, chcę  zreasumować wypociny  nt. butow, czy ciuchow. To, ze ktos ma drogiej firmy, nie oznacza zaraz, ze wydal 1/3 pensji. Lapie sie okazje, czesto kupuje, gdy wyprz.,sale. Np. jest u nas sklep Van graaf, ceny z kosmosu, bo dobra jakość, ale w posezonowych okazjach, upolujesz "bialego kruka".
Zresztą, czy to wazne, ze jedna z nas ma cos tanszego, inna drozszą rzecz. Nie przelicytowujmy się, jestesmy rozne, zalezy to od b. wielu czynnikow. Istotne to, ze "trzymamy się, wspieramy, czesciej, rzadziej, i kto to mowi, hi hi. Tak trzymac!

62,676

WIFA ' wszystko zrozumialam z synem. Kocham Cie za yarisa, ale chyba nie 1.0! Tez japonczyka mam, nie odpuszcze, az po grob.

62,677 Ostatnio edytowany przez luc (2016-04-08 00:13:17)

wifa napisał/a:

Lucynko
        nie będzie już mojego wpisu o chorobie.

A narzekajcie sobie z Morawką dowoli, tylko potem nie miej żalu, że coś na ten temat napiszę tongue

Nanusia napisał/a:

To nam się Luc dzisiaj wnerwi  hi hi.
Klaudynko szukaj dla Luc ładnego tygryska, na ukojenie nerwów.

Oczywiście, że nieźle się wkurzyłam. Jak zwykle. Ta baba (przepraszam, ale inaczej nie da się powiedzieć) nie ma o niektórych rzeczach pojęcia. O prawie zupełnie i czasem gada takie głupstwa, że ręce opadają. Zwracam uwagę (przysięgam, że najdelikatniej jak potrafię lol), a ona dalej swoje!
Jestem bliska namówienia pozostałych do zmiany zarządcy.

A tygryska nie ma sad

Ba-Cha napisał/a:

ładnie ...ładnie to LUCynka   nie czytasz naszych wypocin buuuuu

Czytać czytam, ale zdjęć nie pamiętam wink

gochnia napisał/a:

LUC - kanasta, hm..., oj pograloby sie, pogralo. Daj z siebie wszystko. Zyczę czystych kanast, duzo trefnisiow. Nie zawiedz mnie. Aha, ktore mi tu smrodzą fajkami.

Niestety przegraliśmy sad
Sorki smile
Wszystko przez tę cholerną zarządczynię lol 

gochnia napisał/a:

Tez japonczyka mam, nie odpuszcze, az po grob.

Widzę, że więcej nas tu zwolenniczek "japończyków" jest. U mnie też od jakiegoś czasu tylko japończyki, a dokładnie toyotki.

62,678

Przegraną wybaczam, z uwagi na to zarzadzajace babsko. Oby mi to bylo po raz ostatni! Witaj w klubie -autko. A teraz przenosze się do swiata niezywych. "Ugotowanych " -tv-wylaczam.   Do jutra byc moze, bo ja zawodzę niestety.

62,679 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2016-04-08 05:25:17)

hey ... witam piątusiowo

kawencje zapodaje http://imgup.pl/di/P8EU/shuttersto.jpg

Kamoa napisał/a:

Głupi napój
" Najgłupszym napojem jest kawa.Palimy kawę, by płyn był czarny,
    lejemy mleko, by płyn był biały, dodajemy cykorię , żeby kawa była gorzka,
     a sypiemy cukier, by była słodka , gotujemy ją żeby była gorąca, a dmucha się,  by była zimna ."
                       mądrość z poradnika 1986 r.  smile

ciekawostka fajna smile z  czterdziestek smile

Gocha to nie jest tak,że się przechwalamy .... przynajmniej JA to tak nie odbieram smile
przeciEEE były pytania o markę i cenę ... lol

a ja wczoraj upolowałam sobie bluzkę w Pewexie za 3 zeta z H&M ... i jestem zadowolniona smile

LUCynka póki pamiętam .... o tych drogich i tanich kremach
całkiem niedawno gdzieś w tv śniadaniowej ...  obalali mit .... ,że tanie to złe smile
Ziaja - to bardzo dobre i tanie kosmetyki ...

zdjęć wcześniej nie wklejałam smile

Klaudynka z tym ażurem na firance - przebiłam Was wszystkie lol
a mnie się podobają właśnie te najciemniejsze brązowe okna ...
ja IM ( producentom )  nie dowierzam - bo ponoć  te kolory NIE odbarwiają się na słońcu ...   ale....
założyłam najjaśniejsze  .... od południa  u mnie słońce napitala - nic go nie zasłania ....

z pola smile te" firany" prezentują się .... całkiem... całkiem .... artystycznego ażurku nie widać smile

62,680

gochnia napisał/a:

Przegraną wybaczam, z uwagi na to zarzadzajace babsko. Oby mi to bylo po raz ostatni! Witaj w klubie -autko. A teraz przenosze się do swiata niezywych. "Ugotowanych " -tv-wylaczam.   Do jutra byc moze, bo ja zawodzę niestety.

ale o so choci ????

hii

pierwsze - nie kumałam - teraz już troszkę doczytałam i doczytam później ....

62,681

GOCHNIA -dobrze prawisz ...ale z Ciebie karciara !!!ale to dobrze miec jakies zainteresowania ..

BASIA - masz porzadne okna ,ta firma chyba jest dlugo na polskim rynku .
NANUSIA- ja bym nie dala 5tys.za krem ,nawet jak bym nie wiedziala co z pieniedzmi robic ...to jest mit ,placi sie glownie za reklame i opakowanie .od lat uzywam tylko polskie kremy nawilzajace ,sa bardzo dobre i maja malo parabenow ,dlatego termin przydatnosci jest czasami krotki ,wszystkie te drogie kremy nie maja daty waznosci tylko serie, a panie w sklepie mowia ze 5lat waznosci ,no to sobie wyobrazcie ile tam jest parabenow !!
Od 30 lat robie raz na tydzien peeling twarzy i calego ciala i czasami nakladam jakas maseczke (tez polska) i prawie nie mam zmarszczek jak na swoj wiek,nigdy nie bylam u kosmetyczki . Kupuje tutaj mydlo z czystej gliceryny i to wszystko co uzywam z kosmetykow do pielegnacji twarzy, nie uzywam zadnych balsamow ,smaruje po kapieli cialo oliwka dziecieca ,albo nalewam do wanny troche oliwki i wtedy po kapieli nie smaruje ciala.Fajne sa teraz kremy z Eveline ,przywiozlam z Polski +50 mezo lifting na dzien i +60 laser precision modelujacy kontur twarzy .
Nie sluza mi Perfekta , Soraya sa dla mnie za "ciezkie" .
A jakie uzywacie kosmetyki ?
Dziewczyny prosze miejcie na wzgledzie moje bledy ...fajnie napisalam "w toples"zamiast  "topless" ,ale przez ostatnie lata prawie nie pisalam po Polsku i piszac tu na forum lapie sie, ze nie wiem jakie napisac Z czy RZ ,a i wiek chyba juz robi swoje haha !!! Aczkolwiek w mojej lepetynie to 40 -cha !!
Pozdrawiam wszystkie stokrotki i prosze na jutro dobre ciacho do kawki i Marysie o humor !!!  DZIEKUJ !! jak mowila moja wnuczka .....

62,682

BA-CHA  mnie piatkowo wyprzedzila z postem ....chyba spania nie masz ???.

62,683 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2016-04-08 06:35:47)

Blanka okna porządne lol - ale  co nerwów było to moje lol lol

wczoraj odwiedziła mnie Siostra moje zmarłej PSIAPSIÓŁY ...
dżises co jej się stało z okiem ... hmm
ma Graves - Basedową ( wytrzeszcz oczu )   .... i tak sobie czasami lekceważyła
przed wyjazdem na jesień do Holandii do roboty - miała jedno oko bardziej wytrzeszczone ... hmm hmm
tam pracowała - przy jakimś błocie  ( coś z korzeniami kwiatów )
nie uniknione było to,że czasami i do oka wpadło to błoto ( sama chemia !) musiała pewnie zatrzeć ...
oko ma wywalone na wierzch ! i to jak !! hmm zamiast tej ciemnej rogówki ... ma wielkie bielmo
straciła wzrok w tym oku hmm hmm masakra jak to wygląda ... hmm
proponują jej wymianę tej rogówki ale na oddzyskanie wzroku w tym oku dają 1 % ....  jest załamana hmm
Ona - jest AA .... mówiłam jej tylko nie chwyć się teraz picia ... hmm hmm  ( wspominała  )

2 noce spędziła w busie - była na komisji lekarskiej w Amsterdamie ...
dostanie jakieś świadczenia ...

62,684

http://i1.memy.pl/obrazki/48c8602344_mamy_piatek_czlowieki.jpg
śniadaniehttp://www.szwecjadzisiaj.pl/wp-content/uploads/2012/11/sniadanie1.jpg
żebyście nie były głodne i miały energię na cały dzień.

Ba-cha Blanka spać nie możecie ?

62,685

Babo ja od lat wstaje tak wcześnie ... lol czasami za wcześnie .... to fakt smile

wirtualne śniadanko - wyśmienite ... idę sobie w realu zrobić lol

62,686

Ba-Cha to życzę smacznego.Ja muszę poczekać 2 godziny,zanim będę mogła coś zjeść.Dlatego m.in. wstaję codziennie o 5.30 .
Okna masz fajne. jak zakładaliśmy,to wybrałam białe z każdej strony i teraz żałuję.Ale już nie będę zmieniać. Szkoda mi pieniędzy.

62,687

Basiu
dosiadam do kawusi .
dziewczyny pora posadzic kwiatuszki na parapety i balkony
moja propozycja taka:
http://img4.demotywatoryfb.pl//uploads/201604/1459807653_o2txgf_600.jpg

alez zescie sie rozpisały .
wczoraj dzionek był ładny ale wietrzny .
utrzymalo sie bez deszczu dopołudnia .
po poludniu pogoda sie zmienila i popadalo troszku .
a dzisiaj rano jak wstałam to lekki przymrozik .
och ta pogoda płata figla

62,688

Blanka  - błędy czy literówki są nie uniknione ( właśnie to słowo muszę poprawić w poście wyżej - piszę bez słownika )
przecież nie piszemy dyktanda smile  - a tym bradziej Ty nie masz polskich znaków ... to ciężko lol

Ela witaj obiecałam sobie,że na drugi rok  ( w tym ocieplają blok  )
Syncio mi wstawi takie pręty metalowe - zabezpieczające skrzynkę z kwiatami
posadzę surfinie - ale od strony północnej ... w kuchni i łazience ...

wyłącze kompika - bo tylko odpisuje hii        do potem ...

62,689

Ela te piwonie i petunie to rosną wszędzie,niestety. A po zimie widać najbardziej,jak stopnieje śnieg.

62,690

tak to prawda .
tu gdzie mieszkam to petuni pełno na schodach

62,691

Ela masz ogródek przydomowy,taki z warzywkami ?

62,692

tak mam za oknem kawałek działeczki na warzywka dla siebie .

62,693

luc napisał/a:

Oczywiście, że nieźle się wkurzyłam. Jak zwykle. Ta baba (przepraszam, ale inaczej nie da się powiedzieć) nie ma o niektórych rzeczach pojęcia. O prawie zupełnie i czasem gada takie głupstwa, że ręce opadają. Zwracam uwagę (przysięgam, że najdelikatniej jak potrafię lol), a ona dalej swoje!
Jestem bliska namówienia pozostałych do zmiany zarządcy.

musiałam zrobić śledztwo  lol             ... ta K  jest strasznie pusta i zadufana w sobie

62,694

Dzień dobry
Basiu ja tez kupiłam bluzeczkę i koszule flanelowa ale taka do kolan małż ale fajna ,ze upatrzyliśmy taka długa hi hi
Okna super
Blanka to pensje podobne do naszych 1600 zł a uwas dolarów
Auto mamy chewroleta
Małż wczoraj zobaczył te tenisówki powiedział tylko głupota hi hi
Jeśli chodzi o ceny każdy kupuje takie na jakie stać hi hi
Z wężej skorki unas jest zakaz
Gdzieś w jakimś ciuchu znalazła policja torebkę i właścicielka sklepu miała problem z wężej skorki
Jeśli ktoś ma zdrowy kręgosłup ,zdrowe nogi ,jest szczupły moze nosić co chce ,ale jeśli waga jest 90 kg to tylko tenisówki hi hi
Ja wstałam 5,30 zawsze wstawałam i wstaje rano chociaz mogłabym spac do 12 hi hi nie moge ,chyba ze jestem chora
Kremy używam AA ale tez laroche ,wichy
Ziaja łzawią mnie oczy ,nie używam tej firmy
Ja mam chora skore bo mam bielactwo nabyte ze stresu ,muszę używać balsamów do ciała i kremy do twarzy ,w tym wieku skóra robi sie sucha ,na twarzy tez jak blanka nie mam zmarszczek ,ale mam twarz pulpecik hi hi
Małż mowi zawsze ty masz taka gładka twarz a ja dziadek hi hi
Mnie w kosmetyki zaopatruje syn starszy ,zawsze cos przywiezie tylko nie wszystkie moge używać pomimo ze drogie
Unas dzisiaj. Burza mnie obudziła ,ale teraz ładna pogoda
Pozdrawiam

62,695 Ostatnio edytowany przez Marysia 1981 (2016-04-08 09:21:47)

Witam serdecznie u sympatycznych stokrotek....
                          http://oi60.tinypic.com/2mm7fbb.jpg
       Raniutko musiałam wstać aby  zapisać się do lekarza pierwszego kont.   
    Pogoda zapowiada się- ę -będzie cieplutko.
Blanko masz pewne jak w banku lol  co nam pozostało,śmiech to zdrowie smile
  Czytko widzę boćka u mnie,robi sobie rundki nad moim domem.
     Czyżby ? usłyszał że na niego czekam lol
  W tamtym roku naliczyłam 19 szt.  lecących,które sobie leciały na swoje terytorium... widok niesamowity.
    Babo...śniadanko bardzo mi smakowało lol Basi kawką popiłam i zmykam......
   Miłego słonecznego dnia............http://iv.pl/images/52201257102349494196.gif....

62,696

Koło mnie jakoś bociany nie chcą latać sad
Liczę na te Czytkowe smile
Chyba pacjenci siedzą w ogródkach, bo mało ich dziś.

62,697

Marysia 1981 napisał/a:

A dlaczego raniutko ? Nie można telefonicznie lub on-line ?

62,698

Babastacha napisał/a:
Marysia 1981 napisał/a:

Kochana...zapomnij smile
  Na telefonie czasami wiszę  godzinami,łaskę ci zrobią jak odbiorą.

62,699

Marysia 1981 napisał/a:
Babastacha napisał/a:
Marysia 1981 napisał/a:

Kochana...zapomnij smile

Marysiu to dzwoń do nas smile . Cały dzień można ,i odbieramy i telefony i maile i sms-y i faxy i zapisujemy on-line. I nasi pacjenci najczęściej mają telefon komórkowy kogoś z personelu,wiec i taka możliwość istnieje.

62,700

Witam wszystkie dziewczyneczki

Okna super podobają mi się.

Boćki fajnie że zwiastują wiosnę szkoda że nie chcą obok mnie zamieszkać .Kasztan aż się prosi o lokatorów.

Wczoraj były dzieci pojadły babcinych pierogów zostały na dzisiaj na obiad.Kiełbachę przywiezioną  grillowaliśmy....babcia czyli ja zwariowałam ze szczęścia i 10 letniego wnuka tak tuliłam i całowałam że wszyscy zamilkli ze zdziwienia...Hania też była tulona ale to normalne dla dwulatka...Wytuliłam Kacpra na zapas i za wszystkie rozłąki...co nigdy nie robiłam jakoś zawsze zakręcona albo chora...mąż nie rozumie aż mi zwrócił uwagę...nie wiem kiedy będą mogli go znowu przywieżć ,wnuk mieszka z pierwszą eks żoną mojego syna .

62,701 Ostatnio edytowany przez Nanusia (2016-04-08 11:14:34)

Witam Stokrotki

Siedzę ,jak na drożdżach,bo mój pojechała do rodzinnej.
Zapisał się przez telefon.
Wczoraj bardzo źle się czuł ,bo i miał wysokie cisnienie i serce mu nawalałoa jest po zawale.
Juz tam siedzi pół godziny,a pewnie wróci po godzinie,bo na widok białych kitli ,to jest umierający.

Gochna
Pisze tak jak Basia.
My sie tu nie przelicytowujemy z rzeczami,mieszkaniami ,czy pieniędzmi.
Każda kupuje co chce i w takiej cenie ,jak jej pasuje.
Moje szmaciaki,a mam ich już 7 par kosztowały od 7 do 20 zł.
Wszystkie podobne.
Ale oprócz tego mam też lepsze buty.

Jadę odebrać wreszcie te spodnie od krawcowej.
Teraz zimno ,to i tak nie będę w nich chodziła.

Marysiu
Nie dziwie się ,że czekasz na bociana,bo ja w nie wierzę.
Jak koło mojego domu zrobiły sobie gniazdo,to zaraz zaszłam w ciąże.
Kilka lat temu na dachu rodziców synowej siedziały cały dzień 4 bociany.
Aż sąsiedzi dzwonili i pytali o nie.
Śmialiśmy się że 4 to dla całej ulicy,bo tylko jedna córka chciała dziecko.
Dwie pozostałe miały już duże dzieci.
Tymczasem w czerwcu urodzi się trzecie w rodzinie , a i chcielibyśmy żeby też było i to czwarte.

Morawko
Nie ma ani zakazu sprzedawania butów i torebek z wężowej skóry ,ani ich posiadania.
Zakazany jest ich nielegalny import i eksport.Czyli bez specjalnego pozwolenia.
Widocznie w tym lumpeksie to przyjechało z innymi ciuchami i tym samym było nie legalne.

62,702

Dobrze piszecie dziewczyny,nie ma co się licytować. Przecież to tylko rzeczy. Jeden wydaje dużo na ciuchy ,inny na jedzenie,a jeszcze inny na coś innego. Ale ważniejsze jest ,jakim jest człowiekiem. I zdrowie jest ważne. A reszta to pryszcz-jak to mówi moją córka smile

62,703

Witam Wszystkie Stokrotki

Babastacha napisał/a:

Ale ważniejsze jest ,jakim jest człowiekiem. I zdrowie jest ważne. A reszta to pryszcz-jak to mówi moją córka smile

Babo córka dobrze mówi.
Grażynko no to jesteś przeszczęśliwa.Tylko tak dalej.

Dziewczyny wróciłam z działki.Forsycja kwitnie,magnolie tylko co mają się rozwinąć,niektóre tulipany i drzewa kwitną.Chwasty oczywiście rosną,ale ogólnie jest cudnie.
U mnie zachmurzone i wygląda jakby miało padać.

62,704

Klaudyna59 napisał/a:

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/12928266_1713288132248441_1113652215878084526_n.jpg?oh=32c5257179874c3f13ea364bf636096c&oe=578130F2

co wy na to ? big_smile

http://imgup.pl/di/3V2C/d3047ececc2917a4eeb56b47bf360004.gif

hey ja np. bardzo lubię iść na zakupy z kumpelą
patrzeć jak na ceny nie zwraca uwagi ...   lol  nigdy nikomu nie zazdraszczam momony
przecież jutro może mi się los odmienić ... na lepsze .... wiadomo co nasz czeka ??? smile   byleby NIE na gorsze ...

Morawko a widzisz - kremów z AA nie używam
bo dla mnie to tak jakby nałożyć maskę  .... ostanio sobie fundnęłam z Lirene na noc
kończę właśnie z Ziaji ... to sobie kupię na dzień ....

My tu się za długo znamy ,żeby były licytacje  ...
dla mnie tj . normalne lol
   nie raz wymieniałyśmy się markami - cenami - co ?  i gdzie ?? ....
chiiiba normalne tematy jak na babskie forum ???? lol

dziś sobie dopućkałam - zrobiłam ruskie naleśniki -  najlepszy smak daje to podpiekanie na masełku ... mniam smile
mam na jutro .... i po ptokach

Grażka fajnie mieć wnuki smile    .... muszę cierpliwie poczekać ....

Blanka jakie konkretnie używasz te peelingi do twarzy ????
tylko piszesz lol markę i gdzie kupić smile

pozdrawiam resztę STOKROT ....

i do wieczorka smile

62,705 Ostatnio edytowany przez sandra.sandra (2016-04-08 14:10:41)

Zagladam i ja. Przy tej przeprowadzce wcale tunie zagladam. Probuje Was podczytywac ale co chwile cos jest do zrobienia, albo trzeba gdzieś pojechac na "juz".
Jutro zdaje stare mieszkanie. W zeszlym tygodniu w niedziele zglaszalam, ze sie wprowadziliśmy i ze chce sie rozliczyc. Pani nie odbierala, na moje dzwonienie odpowiadala sms-em ze nie ma czasu...wiec piwiadomilam ja wstepnie sms...po kilku eniach odebrala...mowi, ze czynsz musze pokryc do dnia oddania kluczy. Tylko jest jedno ale...ona nigdy nie ma czasu po te klucze podjechac...za co mam placic???
Moglam te klucze wrzucic do skrzynki...ale to nie w moim stylu. Teraz bede placic za lojalnosc...
Piszecie duzo ciekawych rzeczy, ale musze doczytac jeszcze...
Wstrzasnal mna opis Nanusi co do schizofrenii...sen na jawie. Musi to bardzo meczyc chorego...smutne to...

Do tego dwa dni temu bylam swiadkiem reanimacji. ..proba samobojcza a raczej samobojstwo...bo sie nie udalo...

I jeszcze do tego...znajoma...a wlasciwie rodzina  szwagra mojej mamy w TV...walka o mieszkanie...jak to corka sprzedala mieszkanie z matka...szok...

Basiu...okna ladnie wygladaja. A w kuchni jaki porzadeczek hihi...

Ta choroba Twojej kolezanki to okropne...skad to sie bierze?

62,706

Babo sniadanko pycha ,same witaminki ... sks jak to Bacha pisze ...no wiec to co zapomnialam ..

Wifa -gratulacje dla syna ,to bardzo dobre auto i z gorej polki ,ponizej Mercedesa .
Gochnia,Nanusia - moze zalapie sie do kolejnego klubu? japonczyk wprawdzie ale inna marka -Honda.
Sandra -pewnie szczesliwa ,ze juz na nowym mieszkaniu i bez stresu ,dziewczyno do przodu!!!
Klaudyna pewnie mysli o fachowcu i remoncie ??
Babo ,z Ciebie tez ranny ptaszek ...ja to mam spanie ,bo jak pisalam posta to u mnie byla 11.30 ( tu nie pisze i nie mowi sie 23.30) tylko np.11 am czyli do poludnia ,2.30 pm popoludniu . Ale to bacha chyba nie ma spania ,czyzby chodzila spac z kurami ???
Bacha idz do drogeri ,jest obojetnie z jakiej firmy ale musisz kupic drobnoziarnisty lub enzymatyczny ,ten drugi to taki jakby zel ,jest wskazany dla osob o bardzo delikatnej i wrazliwej skory , lub tradzikowej . trzeba zmyc makijaz i na mokra skore wmasuj z 5 min okreznymi ruchami opuszkami palcow ,miejsca najbardziej gdzie skora  obumiera a nie widzimy tego golym okiem. ja masuje czolo ,skronie ,wokol nosa ,boli czola ,kolo uszu i za uszami ,szyje i dekolt ,zmyj twarz i naloz krem .robie to wieczorem . Jak jest oczyszczona skora twarzy ,szybciej i lepiej wchaniaja sie kremy.Zobaczysz jaka bedziesz miec galdka i ladna cere .
Marysiu duzo zdrowka,dziekuje za pamiec !!
cos Anusia sie nie pokazuje ??? i Marte pozdrawiam -mam pytanko ? jesli mozna to gdzue mieszkasz ,kiedys pisalas,ze jak wyjdziesz na balkon to widzisz Beskidy..
Zamiescilam -no raczej Wifa za co jej dziekuje - zdjecie na tej lawce ,bo to bylo w moich ukochanych gorach ,kolo Ustronia..
Dzieczyny milego piateczku ,pora zbierac sie do pracy a walki jeszcze na glowie...

62,707

Blanka to Ty się zbieraj do pracy a ja z pracy smile
Sandra w ten sposób ta Pani może odwlekac i odwlekac odbiór kluczy. Powiedz jej konkretnie- dziś chce oddać klucze i do dziś płacę. Jak nie pasuje ,to już nie płać. Nie bądź taka dobra ciocia .

62,708 Ostatnio edytowany przez sandra.sandra (2016-04-08 15:02:13)

Babo..pani wyczula ze mam mena...i chyba chce pieniedzy wiecej dlatego...
Bo jak sie wprowadzalam...to klucze dostalam trzy dni przed pierwszym wszesnia. I jakos wtedy nie musialam placic za trzy dni sierpnia...

Blanko...puszecie o kremach...ja uzywam zwykly nivea...w niebieskim pudelku. Inne jakos mi naciagaja skore, a nivea rozsmaruje w dlonieach i potem nimi wysmaruje buzie tak jakbym ja myla...lubie proste rozwiazania.

Ale chcialabym cos na szyje bo jest masakryczna...

Co do pilingow...uwielbiam cukrowe...bo swietnie natluszczaja cialo...ale rzadko uzywam...

Na mieszkaniu...wkrecam sie...
Osobno jest wc...i rano lece do lazienki...patrze...nie ma kibelka....i biegiem.na druga strone przedpokoju....

Wszystkie drzwi sa jednakowe i np...gadam do mena. ....i patrze w kierunku innego pokoju....i mowie...no gdzie ty jestes....hihi...

Rezydencja Caringtonow hihi

62,709 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-04-08 15:47:50)

blanka56 napisał/a:

Dziewczyny prosze miejcie na wzgledzie moje bledy ...fajnie napisalam "w toples"zamiast  "topless" ,ale przez ostatnie lata prawie nie pisalam po Polsku

Witam dziewczyny

Blanka
        w prawym przycisku myszki masz "sprawdź pisownię"
zrób fajkuj i będziesz widziała, gdzie jest błąd.

Ba-Cha napisał/a:

Gocha to nie jest tak,że się przechwalamy .... przynajmniej JA to tak nie odbieram smile przeciEEE były pytania o markę i cenę ... lol

Basiu
         pisać każdy może jeden lepiej, drugi gorzej. tongue

62,710

Hi hi Sandra ale mnie rozsmieszylas hi hi
Basiu AA ja używam starej generacji dla alergikow
Teraz najlepszy jest w tubie laroche uwielbiam go ,i tylko ten będę używać
Stare kremy zużyje do nóg
Nanusia było pojechać z małż
Oglądam wspaniałe stulecie
Dzisiaj jak nigdy spałam dwie godziny głowa mi pękała

62,711 Ostatnio edytowany przez Marta456 (2016-04-08 15:56:37)

Blanko mieszkam w Mysłowicach,w bloku na 10 piętrze.
Blok stoi na wzniesieniu i dlatego mam wspaniały widok z balkonu na okoliczne lasy,na elektrownię Jaworzno i przy dobrej pogodzie na horyzoncie mogę zobaczyć  góry .Może to się wydawać niemożliwe,ponieważ jest to jednak spora odległość,ale tak jest.
Jeżeli chodzi o kremy, to też używam wyłącznie krem Nivea.Natomiast do oczyszczania twarzy używam kupiony w Biedronce żel-peeling oczyszczający.Po nim twarz jest gładka,jak pupcia niemowlaka.
Wifciu witaj!
                 http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,007_9R_orig.gif

62,712 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-04-08 16:05:22)

Ba-Cha napisał/a:

wczoraj odwiedziła mnie Siostra moje zmarłej PSIAPSIÓŁY ...
dżises co jej się stało z okiem ... hmm

Basiu
       dzisiaj wiem, ze nie ma nic ważniejszego, niż zdrowie.

Babastacha napisał/a:

żebyście nie były głodne i miały energię na cały dzień.

Kochana Bobo
        dziękuję za byłe, teraźniejsze i przyszłe dożywianie. smile

Marysia 1981 napisał/a:

Kochana...zapomnij smile

Marysiu
        to tak, jak u nas, a rejestracja w południe to wizyta za 2/3 dni.

Elu
       nie sadzę tutaj nic, bo może za tydzień przenosiny.

Witaj Marto
       jeszcze do Twojego postu nie dojechałam. tongue

nowa18 napisał/a:

wnuk mieszka z pierwszą eks żoną mojego syna .

Grażynko
     to zrozumiałe, ze tęsknisz.

62,713

Witam cieplutko

Jak to fajnie, gdy jest co czytać.

Baśku właśnie ten kolor okien mi się podoba.
Jasny, a nie ciemny brąz.

Wifciu obejrzałam sobie oba autka twego syna i synowej.
Są bardzo ładne.
Nie znam się na markach samochodów.
Dla mnie ma być tylko wygodne i bezawaryjne.
No i wygląd żeby oczy cieszył.

Nanusiu co powiedział lekarz mężowi ?
Czy wszystko dobrze ?

Sandro masz pracy przy przeprowadzce.
Wszystko ustawić, ułożyć.

Baba nie ma moich bocianów.

Marysiu a więc może wkrótce będziesz babcią skoro boćki fruwały koło ciebie.

Nowa wnuczek pewnie obolały od uścisków babci.

Morawko kupiłam krem Garniera- intensywna pielęgnacja.
Jest bardzo dobry.
Jeśli już sprawdziłaś który krem od syna jest dla ciebie najlepszy to powiedz mu żeby innych nie kupował.
Po co ma wydawać pieniądze, skoro ty ich nie używasz.

62,714 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-04-08 16:14:55)

Babastacha napisał/a:

Ale ważniejsze jest ,jakim jest człowiekiem. I zdrowie jest ważne. A reszta to pryszcz-jak to mówi moją córka smile

Babo
      córcia ma rację, że reszta to pryszcz.

Marto
        zapisałam sobie polecany żel-peeling.
Napisz jakiej firmy, bo pikny kupi to co nie trzeba.

Czytuniu
         to ich wybór, ja nie kupiłabym  takiego drogiego auta.

Sandro
          cieszę sie, że jesteś zadowolona.

62,715

Morawko

Nie chodzimy nigdy razem do lekarza.
A poza tym ktoś musiał pilnować firmy,żeby nie ukradli  hi hi.
Lekarka stwierdziła lekki stan przedzawałowy i przepisała siatkę lekarstw.

Wifa
Jak Blanka ma sprawdzać pisownie ,jak ona nie ma polskich znaków np ą,ś,ć,ę,ż,ź
To same błędy jej wyjdą.

Już mam ten mój łeb tak porąbany,że miałam piec biszkopt ,a obrałam jabłka do placka Klaudynkowego.
Zresztą jak można mieć normalny łeb,jak kierowca przejechał bez opłaty jedną bramkę za 1,10 zł-
słownie jeden złoty dziesięć groszy i za to jest kara 1500 zł.
Moja wina ,bo nie sprawdziłam ile jest pieniędzy przedpłaconych,a jego,że jak mu pipnęło 4 razy,to zaraz się nie zatrzymał,tylko jechał i dzwonił do mnie.
Aż mi ciśnienie skoczyło.

Używam peeling enzymatyczny,jak mi się przypomni,czyli raz na ruski rok.
Tych ścierających nie lubię.

62,716

Lucynka pisz , że palenie szkodzi, ale ja muszę zapalić.

Gochnia nie licytujemy kto kupił droższe czy tańsze buty.
Ważne, aby nie chodzić boso smile smile smile

Któraś pisała, że nic nie powinno wymarznąć tej zimy.
I tutaj się mylicie.
Wyjątkowo tego roku bardzo dużo zbóż zimowych wymarzło.
My też musieliśmy zlikwidować dużą plantację pszenicy ozimej i zasialiśmy mieszankę zbożową.
Jest strata, bo trzeba było dołożyć nasiona, uprawa ziemi, ponowny siew.
Bardzo dużo sąsiadów też przesiewali zboża.
W telewizji w programie rolniczym słuchałam, że w całej Polsce nastąpiły wymarznięcia.

62,717

Babastacha napisał/a:

[Powiedz jej konkretnie- dziś chce oddać klucze i do dziś płacę. Jak nie pasuje ,to już nie płać. Nie bądź taka dobra ciocia .

Sandro
            Baba ma rację, co Ty zr..sz kasą.

62,718

Wifciu firma bebeauty.Ja sobie chwalę ten żel,ale każdy co innego preferuje.

62,719

czytelniczka51 napisał/a:

Któraś pisała, że nic nie powinno wymarznąć tej zimy.
I tutaj się mylicie.
Wyjątkowo tego roku bardzo dużo zbóż zimowych wymarzło.

Czytuniu
         myślę, ze powodem był brak śniegu.

62,720 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-04-08 16:46:49)

Marta456 napisał/a:

Wifciu firma bebeauty.Ja sobie chwalę ten żel,ale każdy co innego preferuje.

Marto
        ja jestem unikat, kupuję, a potem leży,
bo zapominam używać, albo sie lenię.
Tak jest z kosmetykami, różnymi preparatami do mycia.
Dziękuje za podanie firmy.
Krem używam niebieski NIVEA albo białą wazelinę.
Pikny kupuje o wiele droższe kosmetyki.

Nanusia napisał/a:

Nanusiu
        pikny leczy się u kardiologa?

Lucynka piszesz , że palenie szkodzi, ale ja muszę zapalić.

Czytuniu
        jak Lucynka paliła to nie szkodziły. lol

62,721

Wifa
Leczy się u kardiologa ,teraz w piątek ma wizytę
Ale dopiero chwilę temu,jak się lepiej poczuł,to się przyznał,że od tygodnia nie miał żadnych lekarstw i zwlekał z pójściem po receptę,ąz będzie miał więcej czasu.

Czytuniu
My mieszkamy na zachodzie kraju,gdzie jest zimą o te kilka stopni więcej.
Moze dlatego u mnie nic nie wymarzło.
Chociaż po rachunkach za prąd za ogrzewanie widzę ,że ta zima była taka sama ,jak ubiegłoroczna.

Może i jak Luc paliła,to papierosy nie szkodziły ,ale z całą pewnością ,jak ja paliłam,to wręcz dawały zdrowie.
I dlatego nie choruję  hi hi  big_smile

62,722 Ostatnio edytowany przez luc (2016-04-08 20:38:05)

Witajcie Stokrotki.
Ponoć nadal wiosna.  Mąż włączył ogrzewanie. Weekend też ma być niezbyt piękny.
To chyba dlatego, że mamy z mężem dużo pracy i żeby nie było nam żal ślęczeć nad robotą lol
Więc pretensje do mnie wink

wifa napisał/a:

Lucynka piszesz , że palenie szkodzi, ale ja muszę zapalić.

Czytuniu
        jak Lucynka paliła to nie szkodziły. lol

He, he. Szkodziły, szkodziły, tylko niektóre w końcu zmądrzały tongue tongue
Jak wiecie dawno chciałam rzucić. Wprawdzie nie odczuwałam z tego powodu jakichś dolegliwości zdrowotnych, ale przecież wiedziałam wink
Za każdym razem jak rzucałam, to mówiłam sobie, że nawet jak mi się uda, to kiedyś wrócę, bo przecież lubię palić. Teraz też tak sobie w duchu mówiłam. A jak będzie zobaczymy. Na razie się trzymam.

Ba-Cha napisał/a:

zdjęć wcześniej nie wklejałam smile

Właśnie. To dlaczego piszesz, że czytam nieuważnie? tongue Przecież o samych oknach, to dyskutowałyśmy (nawet Cię straszyłam wink), ale zareagowałam na określenie "dizajnerskie" bo myślałam, że już je pokazywałaś, a ja przeoczyłam.
Okna mi się podobają. To jest brązowa okleina czy kolor plastiku?
A firanki, to już w ogóle są ekstra smile

blanka56 napisał/a:

A jakie uzywacie kosmetyki ?

Ja już nie napiszę, żeby nie było o licytowaniu wink

Ela - "kwiaty polskie" - fajne.

Morawko - Ty masz fajnie, że syn przywozi Ci kosmetyki.

Marta456 napisał/a:

Dziewczyny wróciłam z działki.Forsycja kwitnie,magnolie tylko co mają się rozwinąć,niektóre tulipany i drzewa kwitną.Chwasty oczywiście rosną,ale ogólnie jest cudnie.

U mnie podobnie. Zwłaszcza lubię jak zakwitnie forsycja, taka żółta plama na tle zieleni.
Już nie mogę się doczekać kwitnienia magnolii (u mnie, bo w innych ogrodach już kwitną), zwłaszcza żółtej, bo zanosi się, że będzie mnóstwo kwiatów.

Ba-Cha napisał/a:

przecież jutro może mi się los odmienić ...

100% racji. Dlatego trzeba się cieszyć tym co mamy.

sandra.sandra napisał/a:

Jutro zdaje stare mieszkanie. W zeszlym tygodniu w niedziele zglaszalam, ze sie wprowadziliśmy i ze chce sie rozliczyc. Pani nie odbierala, na moje dzwonienie odpowiadala sms-em ze nie ma czasu...wiec piwiadomilam ja wstepnie sms...po kilku eniach odebrala...mowi, ze czynsz musze pokryc do dnia oddania kluczy. Tylko jest jedno ale...ona nigdy nie ma czasu po te klucze podjechac...za co mam placic???
Moglam te klucze wrzucic do skrzynki...ale to nie w moim stylu. Teraz bede placic za lojalnosc...

Sandro - kobieta wyraźnie chce Cię naciągnąć. Nie daj się. Płacisz za czas na jaki się umówiliście (umowa ustna, to też umowa). Kazali się wyprowadzić, wyprowadziliście się, zawiadomiłaś o chęci oddania kluczy - z Waszej strony wywiązaliście się. Jej problem, że nie odebrała wcześniej mieszkania, skoro chcieliście oddać.
Nie płaciłabym nic więcej po dniu kiedy zawiadomiłaś ją o zwrocie mieszkania.

Klaudynko - gdzie się dziś podziewasz?

Strzała - dostaniesz czerwoną kartkę jak się nie zameldujesz tongue

Pozdrawiam pozostałe Stokrotki.

62,723 Ostatnio edytowany przez Nanusia (2016-04-08 18:10:23)

luc napisał/a:

Ja już nie napiszę, żeby nie było o licytowaniu wink

To nie byłoby licytowanie ,tylko dobijanie leżących  hi hi big_smile

A tam,napisz,to powklejam obrazki z cenami  tongue

Może i kremy niczym sie nie różnią,ale kolorówka bardzo,a już korektory w szczególności.

Też włączyłam  kaloryfer,a mój pootwierał jak szeroko okna,bo ...tak gorąco dzisiaj.  hi hi

62,724

Nanusia napisał/a:

To musisz Nanusiu dopilnować męża. On z tych co chętnie się leczą, czy niespecjalnie? wink

62,725

Nanusia napisał/a:

A tam,napisz,to powklejam obrazki z cenami  tongue

Mowy nie ma lol

Nanusia napisał/a:

Może i kremy niczym sie nie różnią,ale kolorówka bardzo,a już korektory w szczególności.

Kremy też się różnią, może nie aż tyle żeby to uzasadniało aż takie ceny wink
A kolorówka rzeczywiście.

Posty [ 62,661 do 62,725 z 102,609 ]

Strony Poprzednia 1 963 964 965 966 967 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024