STOKROTKA-CAFE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Strony Poprzednia 1 960 961 962 963 964 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 62,466 do 62,530 z 102,609 ]

62,466

Odp: STOKROTKA-CAFE

Witajcie Stokrotki wiosennie i niedzielnie  big_smile

Przeczytałam wszystko co  napisałyście i buty Nanusi bardzo fajne ale te obcasy to nie dla mnie , ale popatrzeć mogę na nie z przyjemnością.

Morawko a co lekarze na tego męża tętniaka? czy doradzają operację  czy czekanie?  Z tego co wiem to operacja nie jest problemem, ale czekanie długo z tętniakiem może zle się skończyć.

Ja miałam działkę rekreacyjną przez 26 lat w Borach Tucholskich , było tam pięknie, domek wybudowaliśmy piętrowy ze wszelkimi wygodami a 2 lata temu musieliśmy sprzedać i teraz inni cieszą się i działka i domkiem. W życiu wszystko jest do czasu , jak przyjdzie choroba to trzeba przemeblowanie w życiu robić.

Marysiu kawały fajne i umiesz od rana nas wprowadzić w dobry nastrój.

Czytuniu , ja nie mogłabym mieszkać na wsi bo jestem niesamowicie uczulona na trawę i zboże, jestem mieszczuch z krwi i kości, mąż gdy trawę kosił na działce to ja w domu siedziałam i nosa nie wyściubiałam do następnego dnia a sąsiadka miała takiego też syna i zawsze nam mówili kiedy będą kosiarką jeździli.

Do potem dziewczyny, idę teraz zabawić się w panią domu.

62,467

Witajcie,Stokrotki

Marysia 1981 napisał/a:

Jak ten czas płynie
                  https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xal1/v/t1.0-0/s480x480/12376303_217740735249900_17322316430658718_n.jpg?oh=badd21683f568c2bcee9ecd416cf84e4&oe=578A85F4

Pamiętam,jak Papież przyjechał pierwszy raz do Polski.Moja szkoła robiła obstawę medyczną na Żwirki i Wigury w Warszawie.Ładnie się prezentowałyśmy w czepkach i Papież przejeżdżając tak ok.5 m od nas, specjalnie do nas pomachał.

Wróciłam z kościoła,śpiewałyśmy na sumie. Bardzo dobrze nam poszło,ludziom się podobało.

Pogoda piękna,ale zimno. nie da się siedzieć długo w ogródku.

Zaraz będę grzeszyć,ale muszę dokończyć bluzeczkę,więc biorę się za szycie. W tygodniu nie mam tak czasu.A dziś Kiepski zrobił obiad,to już nie muszę siedzieć w garach.

Odpoczywajcie,Myszki i do potem...

62,468

Hej, witam w tą śliczną niedziele. Niestety siedzę sama w domu, więc trafiłam tutaj.

62,469

Witaj,cerseii
szkoda ,że z nudów nas znalazłaś. A może Ci się spodoba ?

62,470

Przyszliśmy ze spaceru pogoda piękna słoneczko pali w twarz hi hi ale wiatr
Ja widziałam naszego papieża blisko naszego bloku przejeżdżał mamy zdjecia cos wspaniałego ,w tym kościele braliśmy ślub kościelny
Marysiu to ten mundurowy musiał miec generalską emeryturę ,bo moj nie ma takich rarytasów
Klaudynko lekarz juz 3 lata temu mówił o badaniu przez pachwinę jaki dokładnie jest ten tętniak
Ale małż ma dosyć tamtych operacji ledwo uszedł z życiem ,teraz juz niechce o niczym słyszeć .zyje tylko praca
Nie wiem co myślec i co robic

62,471

Morawko pytałam o otyłość brzuszną,bo bardzo często wtedy jest stłuszczenie wątroby. I wcale nie trzeba dużo pić smile
Nanusia butki śliczne ,ale ja już za długo nie pochodzę w takich. Mam haluxa,już operowanego i nie odrósł,ale to nie on mnie boli ,tylko poprzeczne płaskostopie.
Sandra rozumiem ,że siedzisz jak na szpilkach,a raczej się pakujesz,żeby się przeprowadzić. Widzisz , i po co było tak wszystko czarno widzieć ?
Ba-Cha to jesteś jeszcze lepszym fotografem niż ja. Ja zawsze ucinam głowy do połowy. i co z tego ,ze zdjęcie ostre,jak nie widać kto na nim jest smile I mam nadzieję ,że nie zażarłaś całego serniczka,bo ja też lubię !!
Czytko piecz częściej sernik.Masz odbiorców stałych i wiernych smile Uwielbiam wieś i bardzo bym chciała na stare lata zamieszkać w jakiejś.Ale dopóki mnie nosi po Polsce,to nie ma szans ,żebym kupiła jakieś siedlisko. Może za parę lat...
Ela Napisz , jak niedziela.Co ciekawego robisz ?
Wifa pewnie na działce z Piknym i Czarusiem.Już zapowiedziałam,że następny piesek u nas to będzie taki jak Czaruś. I basta.
Marysia Ty to wiesz jak rozbawić towarzystwo smile
Grażynka czekamy na relację z uroczystości!
Klaudynko i co niby robiłaś jako pani domu ? Gotowałaś,czy pokazywałaś palcem ,co jest do zrobienia ?

No to się napisałam smile
Nie mogę szyć ,bo pan Kiepski tnie komara sad
Na razie..

62,472

Cerseli duzo dziewczyn siedzi w domu zewzgledu na chorobę itd
Napisz dlaczego sie nudzisz ,i co skłoniło cię do napisania

62,473

Ach ,gdzie ta wiosna !!!u mnie wczoraj padal snieg ,dzisiaj sloneczko ale -9 st, a zapowiadaja jeszcze 15cm sniegu, wiec tylko wiosna kalendarzowo !!!

Nanusia - fajnie ze ,jestes taka "skarbnica wiadomosci", buty w miom stylu ,czasami tez chodze na takich obcasach i lubie czarne lakierki .

Marysiu -kawal o rekinach superasny  !!!

Sandro -mysle ,ze powinnas posluchac rady Nanusi ,lepiej dmuchac na zimno .
Czytka -lubie wies ,ma swoje uroki ,ale dla mnie tylko w lecie i to jak jest ladna pogoda ,jestem jednak  mieszczuchem.
Morawa - masz racje ,to dobra wola dziecka czy bedzie sie opiekowal swoimi rodzicami na starosc ,nikogo nie masz do tego przymuszac ,ale niestety w Polsce jeszcze panuje taki zwyczaj ,ze to jest obowiazek .
Sama sie kiedys opiekowalam moim tata i wiem jaki to jest duzy obowiazek ,praca,dom ,i wiele innych obowiazkow ,bylam klebkiem nerwow. Moj tato mial Perkinsona ,wylew ,wiec musialam go karmic ,kapac (troche zalatwilam sobie kregoslup). rozumiem Marte i Basie .
Ja 4 lata temu zlozylam taki wniosek, do domu seniora ,mozna tam zamieszkac po 65 roku zycia ,oczywiscie zasiegnelam wiadomosci gdzie sa dobre takie miejsca ,bo we wniosku trzeba podac adresy ,gdzie ewentualnie chce zamieszkac . W takim domu dostajesz lokum ,jak m-2 czyli masz kuchnie ,sypialnie i pokoj dzienny ,calodobowo pielegniarka ,mozesz ,nie musisz korzystac z codziennych obiadow ,zawoza Cie ,jesli nie masz samochodu ,bo sa tez garaze podziemne ,na zakupy ,do lekarza. Sa rozne zabawy ,wyjazdy.
Dziewczyny ,dzisiaj jestem sprawna ,ale czy ja wiem jak bedzie ze mna za pare lat ,dlatego pomyslalam przyszlosciowo ,podanie lezy ,ale nie jest powiedziane ze ja musze tam isc !! napewno ,nie chce obciazac mojego dziecka opieka !!
Wifka chyba zajeta wnusia????
Pozdrawiam wszystkie Netki !!! milej niedzieli !!

62,474

SIE MA WSZYSTKIM! Witaj CERSEI! Ja tu bywam, bo duzo się dzieje, zawsze ktoś odpisze, napisze co u niego, slowem ciekawie.
Jeszcze a propos kart - to u mnie byly od zawsze, kupowalo się nowe talie na prezent, a w czasach peweksu -obowiazkowo Piatniki, krolewskie,luxury,dynastie, itd.To, ze gram we wszystko, zawdzieczam wyjazdom kolonie, obozy sportowe. Te z Was, ktore graja w canastę, remika, to juz tez wyzsza polka.Dla mnie tuz przed brydzem.Uwielbiam graczy b. b. dobrych, bo dopiero jest ciekawie. A jak slabeusze, to nuuuda. Poznaje gracza po tym jak tasuje, rozdaje, trzyma karty,a jak nie da do przelozenia po swej prawej str. - to klapa.Tak juz mam. Pewnych nawykow nie wykluczysz, NANUS - wiesz sama. Te co grają w tysiaca- liczcie proszę nie ile wezmiecie, a ile oddacie, duzo wyzsze partie wygrane.W 2os.-idealnie sprawdza się.
U mnie przerwa poobiednia - dzis placki ziemniacz.,ze smakiem zjedzone, bo dawno nie bylo.A kto powiedzial, ze ma byś rosoł przy niedzieli?
SANDRA-no i ulgę czujesz, co? Stres był. Ale juz po wszystkiemu, wg. Dańca.

62,475

NANUŚ -  but eligancki, zaskoczylas mnie, brawo. W takich ja tylko chwilę, w bagazniku zawsze drugie wygodne.
LUC - a moje patelnie są biale ceramiczne. Jestem z nich b. zadowolona.A medna mam taką  -ciezkie dno, metalowa, z przykrywką szklaną, extra do gulaszu,itp.
Zaraz ide grabic alejkę wjazdową, bo po zimie jest tam wszystko, wstyd!
BACHA lub BABA -u ktorejś z Was , pikny robil obiad. Zazdroszczę, mój Szeryf nigdy, przenigdy nic podobnego nie uczynil, no i nie zapowiada się. Jak nie ma to sam kielbachę w rekę, czy cuś i heja.

62,476 Ostatnio edytowany przez morawa (2016-04-03 16:39:52)

Gochnia moj umie wszystko powiedzmy ale zjeść sobie zrobi
Facet musi umieć cos ugotować ,moj nieraz zostawał z chłopakami  bo ja byłam w szpitalu ,chociaz idąc do szpitala nieraz narobiłam kopytek ,kotletów a wieczorem do szpitala hi hi
Jeśli sami zostają umia wszystko ,jak idą na lewo tez potrafią poskarżyć zony im nie dają nic robic hi hi
A my Polki tak lubimy matkować ,jesteśmy Zosię samosie
Jednak faceci lubią kobiety mniej umiejące niż wszystko wiedzące ,bo po co im drugi facet w domu hi hi

62,477

Blanka unas tez wybudowali taki blok ,gdzie senior moze zostac nawet na stałe ,bo nie czuje sie samotny
Ma opiekę kontakt z ludźmi
Maja budować na moim osiedlu ale cos im nie wychodzi

62,478

Dziewczyny nie mam czasu wszystkiego przeczytac. Odowiwm tylko Nanusi bo pisala o prawie wlasnosci.
Pani wczoraj nam pokazala wszystkie dokumenty.  Jest to starsza pani, ma pelnomocnictwo w imieniu Syna. Pokazywala wszystko. Potem pokechalismy z nia do nie do domu bo mówiła,  ze sa drgie klucze a ona ma jeden komplet w domu wiec nam da. No i dala.
Wszystko bylo pidpisane,spisywane w dwoch kopiach. Mysle,ze niczego nie przeoczylismy.

62,479

morawa wprowadziłam się do nowego miasta, nikogo tu nie znam, więc ani wyjść ani pogadać. A na forum zawsze można poznać ciekawe osoby do pogaduch na każdy temat, zawsze ktoś doradzi. Myślę, że to fajny sposób na spędzenie wolnego czasu w domu, jeśli akurat nie mam dokąd wyjść.

62,480

cerseii napisał/a:

morawa wprowadziłam się do nowego miasta, nikogo tu nie znam, więc ani wyjść ani pogadać. A na forum zawsze można poznać ciekawe osoby do pogaduch na każdy temat, zawsze ktoś doradzi. Myślę, że to fajny sposób na spędzenie wolnego czasu w domu, jeśli akurat nie mam dokąd wyjść.

witaj ....
i cieszymy sie , ze dołaczyłas do nas ....
ach ja nie mialam czasu nawet tu zajzec ,
byłam do pielenia truskawek i wieczorem po calym dniu padłam niewiedziałam gdzie rece mam włozyc tak mnie bolaly
myslałam , ze na drugi dzien niedam juz rady  .
ale na drugi dzien było troszku lepuej .
niemyslałam , ze rece mi odmowia posłuszenstwa

62,481

Cerseli fajnie ze wlasnie wybrałaś nasze stokrotki
Napewno wprowadzając sie do innego miasta jest smutno ,ale czy ty pracujesz czy na emeryturze
Bo jak pracujesz to prędzej z kimś sie pogada ,a na emeryturze i jeszcze jest sie samotnym to problem
Trzymaj sie cieplutko ważne zebys sie znalazła

62,482

O ela jabym juz sie nie wyprostowała na kręgosłup ,chyba ze kilka krzaków ,ale tez na kolanach albo na stołeczku
Jeszcze w tym wieku wychodzi mi jeździec hi hi

62,483

Witaj Cerseii
My tu gadamy ,nawet ,jak mamy dokąd wyjść  hi hi.
potem leci się na łeb,na szyje.

Elzbieto

Jeżli mozesz przez wiele godzin robić przy truskawkach,to tylko można Ci pozazdrościć zdrowia.
Większość Stokrotek ze mną na czele,nie dosyć,żeby padła po godzinie,to na drugi dzień już by się nie podniosła o własnych siłach.

Morawko
Mój brat też bał sie operacji tętniaka brzusznego.,ale wszystko poszło szybo i dobrze.

Gochnia
Na turniejach już od dawna  nie tasuje się kart,tylko układa w/g schematu.
Bardziej ekscytująca jest gra na układane karty,bo są takie układy,że komputer trzeba mieć w głowie.
Inna technika,niż na meczach.
Ja się śmieję,że to jest gra mądrego z głupim,przeciwko 2 oszustom. tongue

Wify nie szukajcie,bo ona siedzi u Piknego na imieninach.

Basiu
Kolczyki efektowne i pasują do Ciebie i Twojego stylu.

Zakwitł mi jeden tulipan !!
Bo Hiacynty,to wszystkie.

Nigdy nie wożę w bagażniku drugiej pary butów.,ale wole prowadzić nawet w najwyższych szpilkach,niż na grubej platformie.

62,484

tez bardziej obawiałam sie bolu kregoslupa
ze rano nie zwleke sie z łozeczka .
ale noc miałam z glowy bo usnac nie szło bo mniejsca nie mogłam sobie znalesc

62,485

morawa świeżo skończyłam studia i jestem w trakcie szukania pracy

62,486

Cerseli to wspaniałe tylko gratulować ,poradzisz sobie napewno
Zycze zrealizowania swoich planów osobistych i zawodowych
Nanusia napewno ,wszystko jest możliwe ,ale moj małż jest juz po dwóch operacjach nowotworowych ,ma bardzo cienka powłokę brzuszna ,ktora po drugiej operacji musiała byc podtrzymywana drutami
Druga sprawa narazie nikt sie nie kwapi robic takiej otwartej operacji
Idziemy do profesora  znający i operujący tętniaki aorty brzusznej ,i oczywiście do tego przepuklina brzuszna
Oj ludzie małż skremujesz mnie i tyle ,ja nie będę gadać głupot ,bedziesz musiała to zrobic
Ja mowię ja pierwsza sie wykończę
Takie tematy głupoty

62,487

hey wieczorkiem 

Nanusia chociaż Ci się moje kolczyki podobają  ... lol

Blanka takie domy jak opisujesz .... to prawda lol
moja kuzynka pracuje a takim tylko pod Montrealem  ... jest tam pielęgniarką
lata pracowała tylko na same nocki  .... bo  bardziej spokojne dyżury ...
teraz pracuje na dniówki ...

Cerseii witam Cie lol - do pogodnej cafejki trafiłaś
tylko jak Ci się spodoba gdzie indziej - to proszu napisz to .... Oki lol

takie motto dziś uskuteczniłam na sobie : denerwować się na innych - to mszczenie się na własnym zdrowiu ....cosik takiego lol
znowu była akcja z MAM - ledwo przyszłam ze spaceru
tylko Anusia musi mnie wysłuchać na skype .... a mi ulży lol jak się wygadam smile  echhhh

pogoda była piękniutka ....  jutro jeszcze cieplej .... 

do jutra .... lol

Morawko chorrera przegoniłaś mnie hi hi

mnie Papież przesłuchiwał na bierzmowaniu lol ( tylko był niższej rangi smile )
żałuje tylko - że nie pojechałam do Wadowic .... jak gadał o kremówkach ... lol

no zmykam smile

62,488

Wrocilam znad morza, ale go nie widzialam. Bylam nad stawem, przejazdem-parka łabędzi, kaczki, tylko czekac na maluchy. Jaskółek jeszcze nie ma.
E L U - dzis mialam w reku reczny kultywator, grabie, dlugą ostrą szczotę- to do igliwia, szyszek, patyków, itp. Zeszlo pare godzin.Ale to pewnie nic w porownaniu do Twych truskawek. Wspolczuję.
N A N U Ś- nie zrozumialysmy się. Nie o brydzu, a o grach w ogole było, boxy to inna inszosc. Gra  bez nich, czyli towarzysko jest denerwujaca jesli ci licytujaą z intonacją, bleee. Ale nie kazdy w domku ma boxy.
M O R A W A- moj jak musial dla dziecka gotowac to w ruch szła frytkownica, no i gotowce ze sloików. Ja w szpitalu, nie ma mowy, abym cokolwiek zdazyla przygotować.
Ile stopni bylo dzis u was max. - u mnie 22 , a o godz.18.40 - 18° extra, co?

62,489

Basiu piękne kolczyki ,ale nie mam głowy do tego wszystkiego w domu ,wiec niektóre wpisy zapomnę
Bodzio nagrałam to jutro obejrzę

Bochnia ważne ze cos jest w stanie zrobic hi hi
Pozdrawiam wszystkie stokrotki

62,490

Dzisiaj było ciepło w całej Polsce jutro jeszcze cieplej ,ale pogoda zdradliwa ,jeszcze nie ma co sie rozbierać do podkoszulek hi hi

62,491

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/12928133_1608448266142293_1468532095034391170_n.jpg?oh=98c6d9f731344de92b51ae7695613346&oe=57BE1078

BabaStacha hi, hi może wyglądam na taką księżniczkę która nie ma nic do roboty tylko paluszek do rozkazywania ale tak nie jest hi, hi big_smile Działam wszędzie , nie tylko w kuchni.

Dobranoc dziewczyny smile

62,492

Witam w poniedziałek,stawiam
http://ogloszenia.ox.pl/files/notices/2015/09/09/kawa%20czy%20herbata.jpg
oraz http://www.obrazki.org/upload/ob_0_16152900_1310540048.JPEG
Smacznego smile
Życzę miłego dzionka.

62,493

Hej baba pyszne sniadanie
Dzien dobry stokrotki
Pogoda dzisiaj ma byc wręcz upalna
Ja po wczorajszym spacerze i tym wietrze dzisiaj kicham
Miłego dnia

62,494

hey Mychy lol

witaj Babo lol

i ja dosiadam się z caffą     http://imgup.pl/di/8SUY/f9178336c675.jpg

Morawko senks smile te kolczyki w rzeczywistości są jeszcze ładniejsze
te szkiełka mienią się kolorami lol

u mnie wczoraj chodzili w krótkich spodenkach i podkoszulkach   hi hi

Klaudynka Ty musisz dowodzić też całym domem ...  lol
Stefanek nie ma czasami szajby ???

obudziłam się dzisiaj o 1.30
do 3 -ciej się męczyłam ....  w końcu dospałam jeszcze ...

miłego tygodnia WSZYŚCIUTKIM  STOKROTKOM ....

62,495

Siema Stokrotki.

Dosiadam się z herbatką, jeszcze jem śniadanko.
Kawka trochę pózniej.

Rzeczywiście dzień zapowiada się piękny.
Słoneczko już widac.

Wczoraj wybraliśmy się z dziecmi na rowery.
Przejechaliśmy ok 20 km, mój kręgosłup nie zareagował smile
Wcześniej też pojezdziłam na córki rolkach i to najbardziej mi się spodobało smile
A za płotem mamy taką węższą uliczkę, rzadko tam jedzie auto i tam będę sobie śmigac na tych rolkach jeszcze nieraz.

Dumam, co na dzisiaj do załatwienia.
Spraw by było sporo, ale przecież jutro też jest dzień smile

Pozdrawiam wszystkie.

62,496

Witam cieplutko

Pogoda piękna, więc pracujemy.
To znaczy mąż na polu uprawia ziemię pod zasiew zboża jarego.
I zaraz awarię miał.
Musiał wrócić do domu.
Poszła w ruch spawarka.
Dzisiaj musimy zasiać, bo cały tydzień od środy nadają deszcze.
Właściwie to już jutro po obiedzie.

Raniutko byłam w mieście zgłosić awarię drenacji na polu.
Tam będzie siana kukurydza, więc jeszcze troszkę jest czasu.
Ale ziemia nie obsycha, bo stoi woda.

Zosia poszła z prababcią na spacer.

Spoglądam na gniazdo.
Jeden bocian sobie odpoczywa, drugi pewnie na śniadaniu.
Jeszcze nie robią porządków w swoim domku po zimie.
Pewnie też muszą odpocząć po długiej i męczącej podróży.

62,497 Ostatnio edytowany przez Marysia 1981 (2016-04-04 09:59:38)

Dzień dobry wszystkim stokrotkom....
Basia kolczyki superaśne, tylko że ja już nie noszę,
         odzwyczaiłam uszy.Dziurki w uszach już miałam jak miałam 6 cy.
      Morawko mój mąż  jest po usunięciu tętniaka,i cholerka lol  żyje........przez dwa lata sporo urósł ,
                  też zwlekał...nie było wyjścia.

Operacja trwała 13 godź.
Stzałko  śmigaj na tych rolkach smile tylko sobie nie potłucz ( pupci)
     bo będzie bolało......   lol     lol
Babo za te sniadanka,kawki należą tobie  się uściski...http://www.klub.senior.pl/images/smilies/hugs.gifhttp://www.klub.senior.pl/images/smilies/kiss.gif

Pozdrawiam resztę dziewczyn.....mile spędzonego dzionka.
     http://www.klub.senior.pl/images/smilies/hugs.gif http://www.pomniejszacz.pl/files/13cdb67d2914be6cc0f20c5cc150b2.jpg
                      http://pol-serio24.pl/upload/images/large/2016/04/rysiu_wsiadl_do_tramwaju_2016-04-03_23-08-54.jpg
                                        big_smile     big_smile

62,498

Czytko raczej deszcz może byc dopiero koło piątku.
Sprawdzałam dopiero w pogodzie, a mieszkasz blisko mnie smile

Marysiu,spokojnie, ja raczej gleby nie zaliczam smile
Ale to fajna jazda smile

62,499 Ostatnio edytowany przez strzała (2016-04-04 10:12:32)

Myśli dzisiaj tłuczą mi się po głowie.
Ciągle nie mogę pojąc niektórych spraw, nie potrafię przecież zmienic ludzi.
Wciąż dławi mnie to w srodku, chociaż czasem uda się to wszystko olac.
Niby jestem przyzwyczajona bo tak jest od zawsze, ale nie potrafię wraz do końca podchodzic do tego bezemocjonalnie.

To nie jest tak, że ktoś nie przygotował się do roli matki.
To jest tak, że jeśli ktoś jest złym człowiekiem to jest i złym rodzicem.

https://www.youtube.com/watch?v=V_hb-L3GHq4

62,500 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-04-04 11:55:07)

blanka56 napisał/a:

WIFCIA -fajny masz ten domek ,a czy Ty tam sie nie boisz ,pewnie w nocy tam nikogo nie ,wiekszosc dzialkowiczow wraca  wieczorem do domu..

Dzień dobry dziewczyny

Blanko
      koło mnie dwie rodziny mieszkają cały rok.
Są to młode małżeństwa.
Na całym terenie to pewnie mieszka z ca 50 rodzin,
ale od tego czasu skończyły się włamania.
Poza tym zatrudniamy firmę ochroniarską.
Działka nie jest na wzniesieniu , ma 500m2.
Z domu wychodzi się do ogrodu zimowego,
dalej na taras.
Z boku mam dobudowany garaż.

Babo
       to  że mamy działkę nie znaczy, ze nie wyjeżdżamy.
Większy problem jest z Czarusiem.
Mogłabym dać go do syna, ale mają trzy koty,
więc boję sie, ze coś mogą mu zrobić.
Poza tym nie cierpię wczasów, wyjazd to dobry na góra 3 dni.

Nanusiu
      buciku bardzo ładne, ale to jest obcas a nie szpilka.

Basia
      do fotografowania to jesteś zdolna, jak ja.
Cinżo, wink ale zobaczyłam, bardzo ładne, jak lubisz.

Sandra gratki cieszę się razem z Tobą

Wszystkie dziewczyny serdecznie pozdrawiam,
przeczytałam wszystkie posty,
ale już zapomniałam co której odpisać.

62,501

Marysiu u mojego w ciagu czterech lat urósł 1 cm
Nawet nie wiemy czy kwalifikuje sie małż na operacje ,zbadamy sprawę u lekarza co on powie
Marysiu to masz tez silnego faceta ze przeszedł taka operacje i przeżył ,to sa skomplikowane operacje

62,502

hey kukam - juz po obiedzie ... lol

Morawko macie dylemat z tym tętniakiem ...
operować czy nie ???  nie zazdraszczam hmm

no senks Mychy ,że podobają się kolczyki
jak któraś będzie w Rossmanie - niech kuknie na nie ... może będą z firmy Nanu smile

Marysia też mam problem ... bo jakoś przez zimę nie nosiłam kolczyków
w prawym uchu od tego przymierzania boli mnie dzuirka ...
tam mam chyba krzywo przebite - jak zakładam taki kolczyk na tym haczyku "?"
to po takiej przerwie bolało
te kupiłam specjalnie na ten zacisk  ale i tak musiałam po takiej przerwie podziubać .... dziś już mnie praktycznie nie boli
ale jeszcze odczekam smile

Wifi plaga kradzieży jest u mnie w mieście
idę do Banku wpłacić .... będą bezpieczniejsze ...
to moje na czarną godzinę ..... 
i od tego miesiąca płacić będę tylko kartą .....

pogoda letnia .... dopiero po 17stej przychodzi okna obrabiać ....     
pogoda letnia smile

62,503

Gdzie ta wiosna u mnie !!spadlo 25cm sniegu a temp.-11  i tak bedzie caly tydzien, w TV  podaja ktore szkoly odwolane,odwolane odloty samolotow....
Zazdraszczam Wam tego ciepelka , tu jest troche aura przesunieta o miesiac , nie ma wiosny i jesieni, jak przychodzi cieplo po zimie to jest zaraz goraco ,a jesienia jest dluzej cieplo anizeli w Polsce .
Milego dnia dla wszystkich ,obowiazki czekaja ...

62,504

Basiu jest dylemat dla mnie małż sie nie przejmuje ,chodzi do pracy to jego zycie
On ma tez nadciśnienie ,miażdżycę wiec to stad ten tętniak bierze leki
Ja z tych nerwów dzisiaj popralam ,odkurzylam ,umyłam panele ictem ,wywiesiłem na balkon pranie ,umyłam balkon
Spinacze ,wypełniłam czynszu przygotowałam faktury
My tez trzymamy kasę na koncie ,zreszta za duzo nie ma opłaty itp i kasa znika hi hi

62,505

Blanka słyszałam ze w USA zima to moze i uwas tez hi hi
Jeszcze bedą upały nie martw sie ,unas maja byc deszcze hi hi
Czytuniu wy to nawet nie możecie pomysleć o wyjezdzie gdzieś zagranice z małż
Wifa to niedługo wyprowadzasz sie na działkę ,tak myśle po takich kilku miesiącach na działce powinnaś byc zdrowa
Opalona ,wypoczęta

62,506 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-04-04 15:43:35)

morawa napisał/a:

Wifa to niedługo wyprowadzasz sie na działkę ,tak myśle po takich kilku miesiącach na działce powinnaś byc zdrowa
Opalona ,wypoczęta

Morawko
        specjalnie sie nie opalam, ale przebywam cały dzień na dworze.
Tak, te 5 miesięcy, jak nie pada to oddycham czystym powietrzem.

Basiu
       ja w kolczykach wyglądam, jak ta ostatnia pod latarnią.

Nanusia
       zastanawiam sie co spowodowało, że stałaś sie taka elegantka?
Ktoś ma na to wpływ, jak nic. lol
Co sie stanie z kilkoma par bucików- szmaciaków na koturnie,
które tak lubiłaś?
Mam takie same, mało nosiłam to w tym roku będą w użytku.

Marysiu
        wielka buźka za rozśmieszanie.

62,507 Ostatnio edytowany przez Nanusia (2016-04-04 15:56:07)

Witam Stokrotki

mam chwilke ,bo zaraz jadę do krawcowej do
przymiarki.

Wifa
Masz rację ,że to nie szpilki.Szukałam typowych szpilek,ale wszystkie mi były za wąskie.
To te z tych babcinych i tak były najlepsze.
Szmaciaki moje ukochane nie zginą.Jeszcze doszły 2 pary,ale pewnie znowu jakieś się wykruszą.
Przecież w czymś muszę chodzić u siebie na wsi  hi hi.
Po warzywa też nie pojadę w wysokich obcasach,ale już do miasta ,to na pewno.
Zresztą mam tylko te 13 cm szpilki na imieniny pod stół i teraz te.
Jak udały się imieniny,bo sąsiedzi nie narzekali  tongue

Kolczyki mam zawsze w uszach.
Nie lubię przekładać,to i ciągle łażę w jednych.

62,508

Dzień dobry
http://zdjecia.nurka.pl/images/www.kwiatostacja.com-files-bukiet-z-bialych-roz.jpg
Marysiu to dla Ciebie.
Siedzisz cicho,a przecież niedawno,(ja tak policzyłam,że ok.1.04.) nastukałaś 3000 postów.Brawo.Jesteś naszym Nadwornym Rozśmieszaczem.

62,509 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-04-04 17:18:33)

Nanusia napisał/a:

z te.
Jak udały się imieniny,bo sąsiedzi nie narzekali  tongue

Nanusiu
         czasy szaleństw za nami.

Marysiu gratki, dzięki za cudne wklejki. Basia nawaliła na całego.

http://ekartki-swiateczne.pl/kartki/13/7/d/kartki-milosc-walentynki-kwiat-milosci-761.gif

62,510

Witam Stokrotki
po dluzszej przerwie,jakos nie mialam ochoty na pisanie ,
teraz pogoda sliczna ,slonce pieknie grzeje ,az chce sie zyc .
dzis cale dopoludnie i czesc po poludniu ,robilam w ogrodzie ,skopalam na grzadki kawalek ogrodu,
ale jeszcze nie wszystko ,zostawilam sobie na jutro reszte i posiac pietruszke koperek ,narazie tyle
teraz gotuje mase do wafli z mleka i cukru ,cos mnie wzielo na slodkosci ,od kiedy mam zepsuty piec nic nie pieke i az mnie nosi czasem za czyms slodkim,
nie moge sie skupic i mam pustke w glowie ,boli mnie zyla w nodze i to dosyc solidnie ,mocno,

posciskalam bandazem elastycznym i tak chodze

62,511

Marysiu ode mnie również kwiatki.

http://www.kreator-kwiatow.pl/sklep/obrazki/wysylka_kwiatow.jpg

62,512

http://cdn6.dlarodzinki.smcloud.net/t/photos/t/11546/kwiaty-na-dzien-matki-roze_302047.jpg

Marysiu , dla Ciebie te kwiaty z podziękowaniem smile

62,513

Anusiu
         boli Ciebie noga, a Ty kopiesz?

62,514

Również biegnę do kwiaciarni po kwiatki.

Marysiu przyjmij kwiatki za to, że pojawia się uśmiech na twarzy po twoich wpisach

http://www.kwiaciarnia.olkusz.pl/wp-content/uploads/2013/09/bukiet-roz-i-czekoladki.jpg

i jeszcze jeden bukiecik

http://wszystkookuchni.pl/imgs.php?id=10706

62,515

Dla Marysi
http://reduction-image.com/mpeg-creatio … 406486.gif

62,516

Marysia się wystraszyła.
                  Dobranoc, do jutra

62,517

wifa napisał/a:

Marysia się wystraszyła.

Raczej nie, bo już się świeci.

Bardziej Basia się wystraszyła, że zapomniała i na wieczór nie wpadła.

Śpij dobrze Wifciu.

62,518 Ostatnio edytowany przez Marysia 1981 (2016-04-04 23:09:07)

O matko i córko ! tak bardzo wam dziękuję...
za pamięć, za to że jesteście smile
    Strzałeczko http://www.klub.senior.pl/images/smilies/kiss.gifKlaudihttp://www.klub.senior.pl/images/smilies/kiss.gif
Wifciahttp://www.klub.senior.pl/images/smilies/kiss.gifMorawkahttp://www.klub.senior.pl/images/smilies/kiss.gif
Czytuniuhttp://www.klub.senior.pl/images/smilies/kiss.gif
http://mypozytywni.pl/images/uploads/8eef6a9d9cd458429acc0ad45332564a0279a2c1.jpg
Padłam jak pies pluto , narobiłam się ...głupia ja,a teraz cierpieć będę.
Dopracowałam swój ogródeczek,mam już pełno kwitnących kwiatów .
Ale zastanawiam się ? czy będę mogła jeszcze je pielęgnować z moim bolącym kręgosłupem.
  Czas pokaże,nie poddaje się.
Znacie,a może macie ? potrzebuje sprawdzone pnącze na taras.
  Coś co szybko rośnie.
Życzę wam kochane dobrej,spokojnej nocki...

62,519

http://zluzuj.co.pl/upload/images/large/2015/07/tak-wlasnie-powstal-czlowiek_2015-07-31_16-48-15.jpg

62,520

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e690f785fad5.jpg
       To są skutki po tym drugim bukieciku od Czytuni   hihihihihihihi

62,521

Ja teź, ja teź stokrotne dzieki, MA R Y S, za usmiech jaki nam dajesz, a wiesz jak b a r d z o  jest nam potrzebny. Wybaczysz mi brak kwiatkow, MARYSIU, kwiaciarnie mi zamkneli, lobuzy jedne!    Do jutra, pa

62,522

klaudynkahttp://www.klub.senior.pl/images/smilies/kiss.gif
   strzałeczko[img]url]http://www.klub.senior.pl/images/smilies/kiss.gif[/img]
wifeczkohttp://www.klub.senior.pl/images/smilies/kiss.gif
Martusia http://www.klub.senior.pl/images/smilies/kiss.gif
Gchniahttp://www.klub.senior.pl/images/smilies/kiss.gif
  Gosiu....żeby mi to było ostatni raz lol   lol

Dziękuję,dziękuję wam stokroty....

62,523 Ostatnio edytowany przez Marysia 1981 (2016-04-04 23:54:56)

czytelniczka51 napisał/a:

Marysiu przyjmij kwiatki za to, że pojawia się uśmiech na twarzy po twoich wpisach

http://www.kwiaciarnia.olkusz.pl/wp-content/uploads/2013/09/bukiet-roz-i-czekoladki.jpg

i jeszcze jeden bukiecik

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRLzd-p-o71NERZ0n2yN0_0772vKi6unyh9_mUxxhHbidjN6_ZR
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRv-AqVKVmgDNg2E13oa_s_qFOseYcOXFxAgBQAUFMzGdPuYJgpJA

62,524

Marysiu

ja też bardzo dziękuje Ci za wszystkie wklejki,dzięki którym uśmiech gości na twarzach
wszystkich Stokrotek.
Też bez kwiatków,jedynie link do nich.

http://files.tinypic.pl/i/00635/s7iev9pcyy6g.jpg

62,525

Nie mogę już edytować,ale warto być nocnym markiem,bo Marysia jeszcze sushi postawiła big_smile

62,526 Ostatnio edytowany przez Marysia 1981 (2016-04-05 00:05:00)

Nanusia napisał/a:

Marysiu

ja też bardzo dziękuje Ci za wszystkie wklejki,dzięki którym uśmiech gości na twarzach
wszystkich Stokrotek.
Też bez kwiatków,jedynie link do nich.

http://files.tinypic.pl/i/00635/s7iev9pcyy6g.jpg

dziękuję,dziękuję bardzo     lol
Jest mi bardzo miło smile śliczne kwiaty:)

62,527 Ostatnio edytowany przez Marysia 1981 (2016-04-05 00:15:53)

Marysia 1981 napisał/a:
czytelniczka51 napisał/a:

i jeszcze jeden bukiecik

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT-BBy9lreLqyKJL1r3QtUGbfljfeRldQargcvicQZAVZ71XlhJXg

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRLzd-p-o71NERZ0n2yN0_0772vKi6unyh9_mUxxhHbidjN6_ZR
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRv-AqVKVmgDNg2E13oa_s_qFOseYcOXFxAgBQAUFMzGdPuYJgpJA

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQW1lmPzitiC8XC0wgmBvYO6UQN32z672CGkl5pxirkkARqiaLF
         https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTEWCMUMeFHyxof1N3-wEDuEnRsUznQMx1cm2YhD6WnV9gdEpRdiQ

62,528

MARYSIU !!wszystkiego dobrego !!!niestety nie potrafie z mojego tabletu wkleic dla Ciebie kwiatow .

Taka wstretna pogoda u mnie ,chyba stracilam wene !!!
Wpadne na kawke rano ...

62,529 Ostatnio edytowany przez Marysia 1981 (2016-04-05 00:32:18)

U nas piękna słoneczna pogoda...
Wskakuj w samolot i przylatuj do nas .
My cię ogrzejemy lol
Wpadaj zapraszamy...

62,530 Ostatnio edytowany przez Marysia 1981 (2016-04-05 00:55:00)

[/quote=Marysia 1981]klaudynkahttp://www.klub.senior.pl/images/smilies/kiss.gif
   strzałeczkohttp://www.klub.senior.pl/images/smilies/kiss.gif
wifeczkohttp://www.klub.senior.pl/images/smilies/kiss.gif
Martusia http://www.klub.senior.pl/images/smilies/kiss.gif
Gchniahttp://www.klub.senior.pl/images/smilies/kiss.gif
Nanusiahttp://www.klub.senior.pl/images/smilies/kiss.gif
Blankahttp://www.klub.senior.pl/images/smilies/kiss.gif

Dziękuję,dziękuję wam stokroty....za te piękne kwiaty...

........

Posty [ 62,466 do 62,530 z 102,609 ]

Strony Poprzednia 1 960 961 962 963 964 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024