Witajcie dziewczynki popołudniowo, przed chwilką wróciłam z zakupów choć nie lubię w sobotę bo przy kasach są spore kolejki.
Ale tak po kolei Wam odpiszę kochane.
1. Czytuniu te wasze fatum to jest nieprawdopodobne wprost , aż w głowie nie chce mi się mieścić ale jak to w życiu , wszystkiego należy się spodziewać . Trzymam kciuki ażeby córce się poprawiło i żebyście mogli te chrzciny odprawić, może po kroplówkach jej się poprawi bo do jutra jeszcze parę sztuk może dostać.
2. Martuniu , ja już czuję wiosnę, u nas już nawet powietrze jest inne więc tym lepszym samopoczuciem dzielę się z Tobą , każdego dnia już będzie lepiej a dobra wiosenna pogoda ma tez dobry wpływ nie tylko na nas ale i naszych chorych , więc głowa do góry bo musi być lepiej. 
3. Anusiu żebyś nie mówiła ze Cię pomijam , więc pozdrów ode mnie Karolkę i ucałuj.
4. Wifciu kochana , odpoczywaj i relaksuj się w ten weekend a ja od poniedziałku tez zerwę się jak koń do cwału , dzisiaj jestem do niczego na zmianę pogody gnatki bolą i dokuczają.
5. Lucynko mam identyczne wspomnienie z jednych wakacji z tym że nie pracowaliśmy bo nie mieliśmy o tym pojęcia , ale wujek przewiózł nas na wozie z sianem i wozie drabiniastym i strasznie się bałam że spadnę. W nocy ojciec z wujkami szli na łapanie raków bo wtedy wody w rzekach, jeziorach i stawach były naprawdę czyste , ale jak to panowie z miasta , wrzucili te raki do zimnej wody i wszyscy wialiśmy z chałupy 
6. Eluniu , jak miło Ciebie widzieć, aby tak dalej , pisz a sprawisz mnie przyjemność.
7. Morawko dmuchaj i chuchaj na siniaki Bobaska, bo bidulek nie nawykły do pracy fizycznej i stąd te siniaki 
8. Grażynka a co u Ciebie tak słabiutko z klikaniem? czyżby nadal dołek Cię trzymał?
9. Sandruś - Trzymaj się i nie daj się , zawsze następny dzień ma lepszą rade niż poprzedni.
10. Strzałka pozdrówka dla Ciebie 
Miłego dnia Babeczki, niech Wam się wiedzie jak najlepiej.