sandra.sandra napisał/a:Azbi niby zauwazylam, ze zmienilas nick, ale czy to nie bylo wczoraj? Tylko tyle, ze przyzwyczailam sie , zeby mowic Azbi i jakos mnie to nie zdziwiło.
Ten cynk to za kazdym razem jedna tabletke?
Nick zmieniłam dzisiaj, wczoraj jeszcze było po staremu
Cynk brałam po 1 tabletce, tak aby nie przesadzać z tymi minerałami, córka musiła brać cynk na problemy ze skóra, przepisywała jej dermatolog
Te brwi to moj nie lubi jak maja takie czarne. Nienaturalne.
Mi tez sie to nie podoba. Ale delikatny kolorek bylby pomocny.
Według kosmetyczek, brwi powinny być choć o ton jaśniejsze niż włosy, ale moje córki to takie prawie blondynki, a oprawę oczu maja czarną, czarne brwi i rzęsy i nie wygląda to źle, z tym że to tak maja od urodzenia, ale i karnacje mają ciemniejszą
Mystique71 napisał/a:Mam słabe wyniki krwi, prowadzę nieregularny tryb życia.
W dodatku te zmiany żywieniowe. Na wyjazdach nie zawsze ja decyduję o tym, co jem.
Poza tym większość czasu spędzam tu w zamkniętym pomieszczeniu.
Uważam,że jedna tabletka multiwitaminy dziennie + wit D w okresie jesienno-zimowym to nie przesada.
U nas nawet w okresie letnim mamy bardzo mało wit D3 ze słońca, chyba że ktoś pracuje w polu, ale i to nie pracuje w godzinach kiedy jest najlepsza emisja promieni dzięki którym organizm łapał by wit D3, bo jak jest upał to człowiek dostały udaru słonecznego. Według zalecenia lekarza, kobiety po menopauzie, otyłe lub pracujące w pomieszczeniach zamkniętych wit D3 powinny zażywać cały rok, ja jednak robię sobie na dwa miesiące przerwę w okresie letnim, bo jednak jak tylko mogę to wychodzę na słońce. Z pożywienia jednak nie mamy wit D3, tu cytat 'Najwięcej witaminy D zawierają tłuste ryby morskie, takie jak węgorz, czy łosoś. Spore jej ilości zawiera również śledź i makrela. Niestety powszechnie wiadomo, że Polacy spożywają ryby za rzadko." ryby są bardzo drogie i trudno dostępne, to co kupujemy w sklepach to niestety imitacja ryby.
Ba-Cha wypróbuję chyba ten karczoch, jak będę w aptece to kupie, zobaczymy czy mi spasuje, ja mam chora wątrobę i nie wszystko mogę połykać.
Morawkobyłaś u kosmetyczki? Bo jakaś taka trochę inna jesteś 
Wifa próbowałam wejść na tą stronę co podałaś, ale dostałam informację że strony brak
Pigwuś oj to taka wyżerka cię minie, wracaj szybko do zdrowia to może się jeszcze na coś załapiesz