Witajcie
Zauważcie że zmieniłam login 
wifa napisał/a:czytelniczka51 napisał/a:Wifciu nie masz włosów na rękach i nogach.
Wkleiłam pozostałe.
Faktycznie nie muszę nic depilować, bo włosów brak,
ale od młodości raczej nie miałam.
Ja tez tak mam, włosów na innych częściach ciała niż głowa niet, a i tu też bardzo słabe. Kiedyś miałam sporo, a na głowie zatrzęsienie do tego jeszcze kręcone, fryzjerki narzekały, że zanim mnie obetną zrobiłyby w tym czasie inne trzy głowy. Przyszła choroba i po włosach. Musze zainteresować się tymi brwiami, bo okropnie to wygląda, nie dość że rzadkie to dużo białych i każde dotknięcie powoduje że się sypią.
Bluzeczki śliczne, szczupłym teraz dobrze, wybór duży, ja jak byłam szczupła to nic w sklepach nie było, jak teraz jest to ja się w nie nie zmieszczę 
Wielbicielu piękne słowa, gdyby dało się spłukać smutek wodą ile by to było taniej
, a tak trzeba wspomagać się wit D3 
Ba-Cha ten żółty serek to jakiś specjalny, bo one maja różne smaki, który według ciebie jest najlepszy? A ten karczoch to w tabletkach?
Mysti Twoja wit ma 2000, jak dla młodej kobiety to dobra jest, po menopauzie trzeba brać więcej, tak zalecają lekarze i jeszcze zależy to od wagi i wyższa tym więcej, ale ja biorę 2000 i czuje, że na razie mi wystarcza, Znam tez ten przymus wstawania, wolna sobota nie śpię w tygodniu nie mogę wstać 
Morawko co to za ryżówka, co j sobie podjadasz, czy popijasz?
Sandrus smaruj jak najbardziej brwi tym olejkiem, dodaj sobie jeszcze cynk w tabletkach, mnie po tym włoski na brwiach się pojawiły, a już nic nie było praktycznie, kiedyś sobie zrobisz makijaż i będzie super, teraz wyjdź z tego doła, tylko pamiętaj o tej wit. D3 i sprawdź sobie hormony, ja już w wieku 40 lat musiałam iść usunąć macicę, ale ja tez o zdrowie wtedy nie dbałam, ty nie czekaj tylko idź do gina z tym niskim nastrojem. Ja dostałam hormony homeopatyczne innych nie mogłam ze względu na zakrzepice i od razu było lepiej. Porozmawiaj z ginekologiem o swoich piersiach, bo i tak będziesz musiała porobić badanie piersi przed operacją, wiec porozmawiaj z nim o swoim problemie. Ćwicz sobie po woli, a rozruszasz się, na początek wszystkie zastane mięśnie i stawy bolą.
Ivory witaj w ojczyźnie 
Czytelniczko ta babcia z obrazka jest super :0
Pigwuniu imprezka poczeka, ty wracaj do zdrowia:), a na razie leż w łóżeczku
Pozdrawiam was wszystkich i biorę się za rozbieranie choinki, bo u mnie jeszcze stoi