STOKROTKA-CAFE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Strony Poprzednia 1 1,226 1,227 1,228 1,229 1,230 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 79,756 do 79,820 z 102,609 ]

79,756

Odp: STOKROTKA-CAFE

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15267594_1817088688579539_1659208791637874885_n.jpg?oh=a78eb755c1b9172b016e3049706a7ec3&oe=5908540F

79,757

Dzień dobry

Śnieg prószy za oknem. Ostatnie dni mojej wolności.
Gochnia- mnie też wydaje się, że dopiero zaczęłam urlop, a tu już pakować na powrót się trzeba.

Baba zaniemogła na maxa...

https://www.qubushotel.com/files/images/s4.jpg
http://img.zszywka.pl/0/0039/4132/milego-dnia.jpg

79,758

Witajcie Kochani smile

Grażynko - wielkie gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!
tak się cieszę że Tobie się udało z tą książką chociaż prawdę mówiąc to byłam pewna że się uda smile
gratuluję Tobie także wnuka a Sandrze siostrzenicy smile

Małgorzaty to jest od groma - pierwsze to 18 styczeń
i i właśnie dlatego mam tak na imię bo miałam się urodzić 18 stycznia wink
ale ja sobie wybrałam imieniny na 10 czerwca - wykombinowałam sobie jak byłam jeszcze bardzo smarkata że 10-go urodziny i 10-go imieniny big_smile

co do pogody to już sama nie wiem jaka jest - ciśnienie skacze,na dworze zimno choć na termometrze zero, śniegu prawie nie ma ale jest ślisko wink
moja znajoma w sobotę mi napisała że u nich nareszcie spadł śnieg - ona mieszka pod Wrocławiem

pozdrawiam Wszystkich serdecznie smile

79,759

Czesc dzuewczyny

U nas sypie snieg, tak jak u Czytki kilka dni temu.
Na metr widac. Potem juz slabo. Auta jada 20 na godzinę.

Dzis mam troche latania. Dopiero wrocilam a jyz musze leciec gdzies indziej. I tak sejdzue pewnie do wieczora.

Pigwo dzieki za doping, ano szukam pracy choc powiem,  ze rok temu byloby trudniej. Teraz po 500plus nikt nie chce robic i miejsca sa...tak mówią panie w galeriach.

Morawka broszke wietrzy hihi poświęcona moze szybciej sie wygoi

79,760

Dzień dobry smile
Nowacieszę się,że  wydasz swój tomik,a właściwie to byłam pewna tak jak Niebieska, że spełnisz swoje marzenia.Gratuluję również wnuczka,a wnusiowi życzę ,żeby  zdrowo się rozwijał.

Nowa napisał/a:

Urodził mi się wnuczek zamiast oczekiwanej wnusi.

To młodzi nie znali płci dziecka?
Mysti musi Ci być ciężko,że znów musisz się pakować i opuścić córkę.Takie rozstania są najgorsze.

Wszystkim chorującym życzę szybkiego powrotu do zdrowia smile

79,761 Ostatnio edytowany przez wifa (2017-01-16 13:32:20)

Hej

Mystko
        buuuuuuu dopiero przyjechałaś.

Morawko
       faktycznie broszka poświęcona mogłaby nie boleć.
Ło matulu jak Ty jesteś mało domyślna.

Fryzjerka była i obcięła, ale ta to ostatni raz.
Horror z koszmarem.
Zastanawiałam się, jak ja zobaczyłam czy nie zrezygnować.
Dałam jej szansę, bo tylko boki i dół.

Chorym zdrowia i reszcie miłego dnia.

79,762 Ostatnio edytowany przez Mystique71 (2017-01-16 13:47:25)

Wkur** mam na początek tygodnia.
Jak długo współpracuję z tą agencją, tak pierwszy raz taki zonk.

Umowę podpisaną mam na czas nieokreślony. zawsze przed każdym wyjazdem otrzymuję pocztą dokumenty wyjazdowe, które podpisane muszę odesłać.
We wrześniu dotarły one po moim już wyjeździe z Pl. Prosiłam wiec o przesłanie kopii na niemiecki adres.Nie dostałam, potem "zapomniałam" o tym.
Na początku stycznia sprawdzam konto- wypłaty niet. Koleżanka mówi, że już dostała.
Dzwonię do firmy,moja koordynatorka na wolnym, w końcu któraś tam osoba informuje mnie, że przez to, że nie mają tamtych dokumentów podpisanych przeze mnie, kasę dostanę w drugim terminie do 15.01.
W międzyczasie dosłali mi tamte zaległe papiery i bieżące. Odesłałam podpisane. Niestety,tylko priorytet, nie poleconym więc nie mam potwierdzenia sad
Dziś sprawdzam konto- kasy brak.
Dzwonię, jakiś koleś mnie informuje, że dokumentów wciąż ode mnie nie mają, więc kasa wstrzymana.
Alem się wkurzyła. Wysmarowałam im maila, że w takim razie ja wstrzymuję wyjazd, bo nie mam kasy.
Dostałam odpowiedź, że zrobili mi przelew.
Pożywiom, uwidim...

Przez cały czas byłam zadowolona ze współpracy z nimi, ale tym razem przesadzili.

Nie mam też alimentów jeszcze na koncie...też do 15-go powinny być.

Żeby się rozładować, zrobiłam "ozdobne" pudełka na dokumenty, pierdółki.
Pudełka po butach okleiłam bibułą. Czarną akurat, bo mi pasuje.
Muszę jeszcze jakieś ozdobniki tam wykombinować.

Wifko-- włosy odrosną, na szczęście.

Marto-- ciężko mi sad

79,763 Ostatnio edytowany przez wifa (2017-01-16 14:16:11)

Mystique71 napisał/a:

Wifko-- włosy odrosną, na szczęście.

Mystko
        nie chodzi o obcięcie.
Zobaczyłam babę niechlujną, nieuczesaną ,
chyba dopiero wstała z łóżka i była wczorajsza wrrrrrrrr koszmar.

Mystko
        teraz jak tylu pracodawców poszukuje pracowników nie byłoby możliwości znalezienia pracy w Polsce.

79,764

Marta456 napisał/a:

Dzień dobry smile
[

Nowa napisał/a:

To młodzi nie znali płci dziecka?

Może w dzisiejszych czasach to trudne do uwierzenia -ale lekarze po każdym badaniu -a było ich obowiązkowych 10 za które syn płacił- bo łatwiej było im się na to badanie dostać prywatnie-twierdzili że to dziewczynka z całą pewnością.Młodzi przygotowali się na drugą córeczkę- powiadomili rodzinę i znajomych .Sami przygotowali wyprawkę i ubranka pod płeć żeńską.Znajomi już kupili sukieneczki i...no i ... urodził się synek...

79,765

wifa napisał/a:

teraz jak tylu pracodawców poszukuje pracowników nie byłoby możliwości znalezienia pracy w Polsce.

To nie chodzi o możliwość znalezienia pracy w Polsce, bo wiem, ze takowa jest- całe życie pracowałam.
To sprawa utrzymania się za te pieniądze. Luksusów nie potrzebuję, ale po zrobieniu opłat nie zostałoby mi nic (albo niewiele) na życie.

79,766

Zdrówka życzę dla zmagających się z chorobami.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b439ef3cbe03.png
Za oknem cudowna biel i słoneczko...dla każdej stokrotki zostawiam buziaka i życzę miłego dnia.Pozdrawiam cieplutko.

79,767

hey ... ja dopiero pije kawcie poobiednią ...
po obiedzie  pojechałam do starego miasta do PZU ... po drodze do Lidla ... no i ciemno się robi ...

Misty a to nie wiedziałaś,że u nas petent musi wiedzieć i mieć wszystko w porządku w papierach
a urzędy już nie koniecznie ... lol

no właśnie zastanawiam się czemu zapłaciłam mniejszą o parę groszy składkę na I kw. tego roku  w PZU ???
obsługiwała mnie sama p. dyrektor ... oczami wodziła za jakimś petentem smile
kurde ... nie sprawdziłam - i nie zastanowiło mnie to przy kasie ...
i pewnie będę musiała przejść się jeszcze raz  ... wyjaśnić
nie podwyższyła mi tak jak to bywa o parę groszy za "skórę "   jedna jedyna dzisiejsza wpłata jest mniejsza ??? dziwne

Misty oczywiście wracasz na stare miejsce do Helgi ??? lol

Wifka odważna jesteś .... nigdy bym nie zawołała NIE smile sprawdzonej fryzjerki ... ani nie poszła do pierwszej z marszu ... smile

Sandra no ciekawa jestem ?? jaką pracę znajdziesz i gdzie ?? smile powodzenia

79,768

BaCha-- może jakąś nadpłatę miałaś?

Tak, jadę na stare śmieci, do "Helgi" tongue
Ciekawe, czy tym razem bez problemu mnie wpuści do domu? lol

Dzwoniłam do komornika w sprawie tych alimentów- muszę poczekać, bo jeszcze nie dostali od exa.

Ale wypłata wpłynęła na konto lol

79,769

Ba-Cha napisał/a:

Wifka odważna jesteś .... nigdy bym nie zawołała NIE smile sprawdzonej fryzjerki ... ani nie poszła do pierwszej z marszu ... smile

Basiu
         najczęściej idę z marszu, bo dopiero po obcięciu widzę, czy dobrze.

Nowa, chylę przed Tobą czoła smile Zdejmuję kapelusz z głowy i kłaniam się z szacunkiem.
Klaudyno, hvala smile

Filozoficznie 2

Natchnienie
Myśli poetyckich
Oświecenie.

79,771

Dzień dobry.
U mnie nadal lekko chorobowo. Na dodatek córka się całkowicie rozłożyła i chyba w dodatku ma zajęte zatoki. Pechowo się złożyło bo własnie dziś miała zacząć pracę.
Młody był w weekend z dziewczyną we Wrocławiu, polecieli samolotem za ... 13 zł.

wifa napisał/a:
Ba-Cha napisał/a:

Basiu
         najczęściej idę z marszu, bo dopiero po obcięciu widzę, czy dobrze.

Wifa a nie masz stałej fryzjerki?
Podobnie jak Basia też nie poszłabym do niesprawdzonej, a już na pewno nie zdecydowałabym się na taką niechlujną, nieuczesaną lol
Tak jak nie oddałabym się w ręce dentysty, który sam ma zepsute zęby wink

Wielbicielu fajne te krótkie formy.

Mysti - na jak długo teraz jedziesz?

79,772 Ostatnio edytowany przez wifa (2017-01-16 20:17:33)

Wifa a nie masz stałej fryzjerki?

Miałam, ale zaszła w ciążę i jest na L-4.
Teraz problem, bo nowej nie zatrudnili brak chętnych.

79,773 Ostatnio edytowany przez Mystique71 (2017-01-16 20:30:54)

luc napisał/a:

Młody był w weekend z dziewczyną we Wrocławiu, polecieli samolotem za ... 13 zł.

Super promocja czy to stała cena?
Można wyhaczyć nieraz fajne ceny. I pewnie niecała godzinka w podróży?

luc napisał/a:

też nie poszłabym do niesprawdzonej, a już na pewno nie zdecydowałabym się na taką niechlujną, nieuczesaną lol
Tak jak nie oddałabym się w ręce dentysty, który sam ma zepsute zęby wink

Oj, tak smile

luc napisał/a:

na jak długo teraz jedziesz?

Zlecenie mam na 2 miesiące, do 20.03, ale chcę przedłużyć do końca marca lub pierwszych dni kwietnia, bo zależy mi na Wielkanocy i początku maja w domu. A i później muszę tak "kombinować", żeby przełom lipca i sierpnia mieć wolne.

Zdrówka życzę smile

79,774

Hej panienki i panie

Basiu ja juz mam umowiona prace. Nie szukalam. Spotkalam dawnego kierownika podczas spaceru i zapytalam.
Umowy jeszcze nie podpisalam, bo jeszcze jestem na zasilku.

Wielbicielu ja tez z zaciekawieniem czytam te krotkie hmmmmm....zwroty...
One ewoluuja i chyba daja potok mysli...bynajmniej u mnie

79,775 Ostatnio edytowany przez luc (2017-01-16 20:22:30)

Mystique71 napisał/a:

Super promocja czy to stała cena?
Można wyhaczyć nieraz fajne ceny. I pewnie niecała godzinka w podróży?

Z tego co mi syn mówił, to ciągle są takie promocje na kilka biletów żeby ludzie ciągle zaglądali na konkretne strony.
Moje dzieci (jak pewno większość młodych) mają umiejętność wyszukiwania atrakcyjnych cen. Córka leciała do Hiszpanii za 60 zł, do Francji też za jakieś śmieszne pieniądze. Zwykle z Warszawy do Krakowa jeździ busem za jakieś 9 - 11 zł, a kiedyś przyjechała za ... 2 zł. To już był rekord.
Sam lot z Wrocławia trwał pół godziny.

Mystique71 napisał/a:

Zlecenie mam na 2 miesiące, do 20.03, ale chcę przedłużyć do końca marca lub pierwszych dni kwietnia, bo zależy mi na Wielkanocy i początku maja w domu. A i później muszę tak "kombinować, żeby przełom lipca i sierpnia mieć wolne.

Coś masz zaplanowane na ten czas lipcowo-sierpniowy?

Mystique71 napisał/a:

Zdrówka życzę smile

Dzięki.

Sandro trzymam kciuki żeby wypaliło z tą pracą.

79,776

luc napisał/a:

Moje dzieci (jak pewno większość młodych) mają umiejętność wyszukiwania atrakcyjnych cen. Córka leciała do Hiszpanii za 60 zł, do Francji też za jakieś śmieszne pieniądze. Zwykle z Warszawy do Krakowa jeździ busem za jakieś 9 - 11 zł, a kiedyś przyjechała za ... 2 zł. To już był rekord.

Też mam szczęście do wynajdywania niskich cen, ale nie aż tak wink
Raz mi się trafiło LOT-em - do Włoch, w obie strony, dwie osoby, z normalnym dużym bagażem- kosztowało nas to w sumie 700 zł, gdzie normalna cena za jedną osobę wynosiła około 1500 zł.

luc napisał/a:

Coś masz zaplanowane na ten czas lipcowo-sierpniowy?

Wciąż myślę i liczę fundusze na jakąś ciepłą plażę wink
A na początku sierpnia jest plan na Dolny Śląsk ze znajomymi.

79,777

sandra.sandra napisał/a:

ja juz mam umowiona prace.

Super big_smile

79,778

Mystique71 napisał/a:

liczę fundusze na jakąś ciepłą plażę wink
A na początku sierpnia jest plan na Dolny Śląsk ze znajomymi.

Dolny Śląsk, zwłaszcza w dobrym gronie, to super pomysł.
A ciepła plaża, to gdzie Ci się marzy?

79,779

Hi hi Wifa  jaki wygląd taka fryzjerka ,chociaz nie zawsze ,ja oglądam program afera fryzjera ,to piekne fryzjerki ,zadbane ,a nie maja pojęcia o fryzjerstwie hi hi
Piszecie ze byście nie poszły z marszu do fryzjera ,a jak wybrać fryzjerkę ,tak jak Wifa pisze poszła na chorobowe
Oj ile razy ja wybierałam ,bi zakład zlikwidowali ,to fryzjerka wyjechała ,to poszła na macierzyński nic nie ma na stałe ,tez nie ma ludzi niezastąpionych
Nowa  usg tak pokazuje ,moja synowa do końca nie była pewna co urodzi ,75 procent ludzi ma słaby wzrok nie noszą okularów i tak widza hi hi

79,780

morawa napisał/a:

a jak wybrać fryzjerkę ,tak jak Wifa pisze poszła na chorobowe

Popytałabym znajomych, sprawdziłabym opinie w internecie itp.
Nie chodzę do pierwszego z brzegu lekarza, fryzjera, kosmetyczki...

79,781

Mój syn zawsze wybiera tanie loty ,inaczej toby nie mógł nigdzie wyjechać ,bo niestety loty sa drogie ,do tego ma punkty w hotelach itd
Wifa znam sie na żartach hi hi
W lidlu moj kupił kolorowe bandaże ,i kupiliśmy w sobote baterie do kuchni

79,782

morawa napisał/a:

W lidlu moj kupił kolorowe bandaże ,i kupiliśmy w sobote baterie do kuchni

Morawko - będziecie się bandażować hi, hi?
Czy myślisz, że przy montażu baterii kuchennej będzie się krew lała? wink

79,783

Luc wszystko sie zgadza ,mnie kiedys koleżanka ,mowi idź do fryzjerki ,ja chodze tylko tam od lat ,poszłam ,ludzie więcej nie poszłam ,ale juz widziałam jej obcięcia byle jakie ,ale myśle mam blisko ,moze mnie inaczej obetnie hi hi
Pożal sie boze ,koleżanka mowi co chcesz ładnie ci obcięła ,moj wszedł do domu z pracy ,odrazu cos ty zrobiła ,ja mowię byłam u fryzjera ,dobrze ze wtedy pies mnie poznał hi hi
Każdy człowiek jest inny ,2 lata temu pisałam znajoma poleciła lekarza ,poszłam prywatnie ,ona do mnie to pani ma tyle lat ,myślałam ze młodsza i sru 3 rożne leki , oczywiście zdarza sie ze ktoś poleci i jest ok

79,784 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2017-01-16 21:03:01)

Nanusia pytam bo zapomne....  lol
z tych 20 par spodni ??? wybrałaś jakieś dla siebie ... ???
i jak to wygląda to zwracanie ???? bo chyba z Zalando  tak ??? ( pocztą wysyłasz ??  czy jak ??? )

LUCynka tak tanimi biletami to mnie zaskoczyłaś ....

Wifka - Morawka jak wychodzicie z założenia ,że włosy rzecz nabyta odrosną lol lol  to tak właśnie prosperują takie
fryzjerki od siedmiu boleści ....  hi hi
jutro lub po jutrze do domu przychodzi moja kuzynka fryzjerka ... zawodowa  ( obciąć MAM )
ONA ma fajną fryzurkę lol   mam grzywkę do minimalnego obcięcia ... i co ??? pójdę do swojej fryzjerki ... lol

https://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/6c/9c/5874cf42ab4e9_p.jpg?1484583178
                                                                                            hi hi cha cha

https://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/44/ec/5874cf7aee8c7_p.jpg?1484583178

https://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/c4/98/5874cf7cdc80e_p.jpg?1484583178

https://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/1e/6d/5874cf30e429c_p.jpg?1484583178

całkowity przypadek  z demotami poznańskimi   hiiiiiiiiiiii

79,785

Luc juz wczoraj rano założona ,chodziło mi o wysoka ,zeby duzy garnek mozna umyć ,zawsze miałam niskie hi hi

79,786

morawa napisał/a:

dobrze ze wtedy pies mnie poznał hi hi

Morawciu - Ty to masz poczucie humoru hi, hi.
To mi przypomniało jak kiedys kumpelka poszła do fryzjerki (własnie takiej pierwszej z brzegu) i zrobiła jej koszmarny kolor (pomarańczową jajecznicę) i koszmarnie obcięła. Wraca do domu, spotyka syna, który na jej widok tylko jęknął "o boże, a u mnie dziś wywiadówka w szkole" lol

Basiu też byłam zaskoczona, zwłaszcza samolotem za 13 zł.

79,787 Ostatnio edytowany przez morawa (2017-01-16 21:10:06)

Basiu mnie to nie przszkadza i tak krótko obcinam ,tylko chodzi mi oto ze jak z tylu spojrzę  to włosy sie układają ,biorę rekami układam i mam fryzurę ,i tak samo z przodu ,myje susze suszarka i włos sie układa ,nie mogą leżeć płasko ,bo ja masuje glowe to one same sie kręcą hi hi jak byłam chora 3 tygodnie  nie myłam ,a włosy jakbym miała modelowane ,jaczesto nie myje ,bo mam problemy z zatokami

79,788

pożartowałam z PYREK najlepszy demot z tym bentleyem lol

to teraz zmykam smile

Sandra jaka to praca ???? lol powodzenia smile

Morawciu a na co są kolorowe bandaże ???   ......... nie ma pojęcia smile

79,789

Ba-Cha napisał/a:

całkowity przypadek  z demotami poznańskimi   hiiiiiiiiiiii

Naturalnie, że przypadek wink

79,790

Basiu na to samo co białe ,tylko sa na przylepiec i elastyczne takie jak dla sportowców

79,791 Ostatnio edytowany przez morawa (2017-01-16 21:20:09)

Basiu wysłałam  ci zdjecie na skyp

79,792

Sandra zeby nie zapeszyć nie pisz nic o pracy ,jak będziesz pracowac dopiero hi hi w Gdańsku zasypało
Mysti unas dokumenty sa w specjalnych teczkach ,z napisami co do czego ,świadectwa szkolne ,praca,ZUS ,itp każda osobno ,wtedy nawet po ciemku znajde

79,793

Zaraz mjak milosc kładę sie i oglądam hi hi

79,794 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2017-01-16 21:27:16)

Morawko zaraz zerknę ... lol

LUCynka bum cyk cyk ,że prawdę pisze smile
odpaliłam stronkę o tym blue monday  lol

http://www.gloswielkopolski.pl/styl-zyc … ,11695645/
poniżej z lewej strony są demoty lol lol

79,795

Ba-Cha napisał/a:

Ja Ci wierzę, ale czy Pyrki też uwierzą? wink

79,796 Ostatnio edytowany przez Mystique71 (2017-01-16 21:51:54)

luc napisał/a:

A ciepła plaża, to gdzie Ci się marzy?

Ech..nie będę pisać, co mnie się marzy, bo za dużo tego wink
W zakresie moich możliwości, a ciekawie może być - Grecja, Albania, Czarnogóra.

morawa napisał/a:

Mysti unas dokumenty sa w specjalnych teczkach ,z napisami co do czego ,świadectwa szkolne ,praca,ZUS ,itp każda osobno ,wtedy nawet po ciemku znajde

U siebie też tak mam, no może nie podpisane teczki, ale bez problemu ogarniam co gdzie jest. To panie z biura zawaliły.

morawa napisał/a:

Zaraz mjak milosc kładę sie i oglądam hi hi

Nie ma M jak miłość, bo mecz jest tongue

A propos nietrafionych fryzjerek:
Byłam kiedyś u koleżanki- zawodowej fryzjerki, ale w domu.
Miała mi podciąć trochę końce i jasne pasemka gdzieniegdzie zrobić. Wtedy miałam jeszcze ciemne włosy.
Obcięła za bardzo, moje włosy się zwijają, więc po wyschnięciu były krótkie. Pasemka...hmmmm...za dużo, wyszedł cały blond.
Jak wstałam na drugi dzień,zobaczyłam się w lustrze to się siebie samej przestraszyłam.

79,797

Mysti tak leci mecz Polska Rosja moj zaczął oglądać ,ja sie przygotowałam na film hi hi
Oj z tymi fryzjerkami to rożne sa ,teraz mam dobra młoda dziewczynę

79,798

Luc przeciez to tylko obrazki ,nie sadze zeby dziewczyny miały pretensje ,przeciez to kabaret

79,799 Ostatnio edytowany przez luc (2017-01-16 23:05:49)

morawa napisał/a:

Luc przeciez to tylko obrazki ,nie sadze zeby dziewczyny miały pretensje ,przeciez to kabaret

Morawko wiem, ja też sobie żartuję. Przecież Pyry mają poczucie humoru.

Mysti - Albania czy Grecja, to rzeczywiście chyba w zasięgu. Dasz radę.
Mnie się marzą trochę dalsze plaże: Zanzibar, Seszele, Mauritius...

Ja od kilku lat mam świetnego fryzjera, młodego chłopaka - geja.

79,800

Dobry wieczór i dobranoc.
Podpisuje listę i znikam.
Jutro chyba coś więcej uda mi się napisać.  I pewnie będzie o czym, bo się wszystko jutro albo pojutrze wyklaruje. Chyba czeka mnie nagły choć planowany od dawna wyjazd do Polski.

Dobrej nocy

P.S. Wielbicielu bardzo podoba mi się Twoja twórczość

79,801

ivoryvette napisał/a:

Dobry wieczór i dobranoc.
Podpisuje listę i znikam.
Jutro chyba coś więcej uda mi się napisać.  I pewnie będzie o czym, bo się wszystko jutro albo pojutrze wyklaruje. Chyba czeka mnie nagły choć planowany od dawna wyjazd do Polski.

Dobrej nocy

P.S. Wielbicielu bardzo podoba mi się Twoja twórczość

za nic mi posty nie chcą wchodzić!
co jest?
tyle się napisałam a tu zonk

79,802

Ba-Cha napisał/a:

Morawko zaraz zerknę ... lol

odpaliłam stronkę o tym blue monday  lol

http://www.gloswielkopolski.pl/styl-zyc … ,11695645/
poniżej z lewej strony są demoty lol lol

muszę tak napisać i nie chce BASIU KOPA!!!!
wczoraj wstałam 24/30 nie wzięłam tabletki
dziś 2/30 z tabletką
w dzień nie daje mi się zdrzemnąc!
jak weszłam przed 3 LUC już spała
usmiałam się z MORAWKI I jej grzesznego ciała ,chyba i ja tak zacznę latać ! hihi
miłego dnia dla wszystkich STOKROTEK

79,803

Dzieńdoberek,Stokroteczki i Wielbicielu
Witam po małej przerwie.

Na początek
http://www.hotelczteryporyroku.com.pl/content/61/0/1454672642_44432a720395695bf2fd23502509d722.jpg
Smacznego smile

Nie było mnie ,bo byłam w Wiśle "na Małyszu" smile

Katar mam cały czas,a poza tym jest O.K.

Pozdrawiam serdecznie,życzę miłego dnia i lecę do pracy sad

79,804

Dzien dobry
Baba to my sie martwimy a ty  zasuwasz na nartach hi hi wazne ze jestes zdrowa
W Wiśle było na co popatrzeć stoch wygrał
Pigwa pozdrawiam

79,805

Hey Mychy witam srana smile

kawcie strzelam
                                                  http://imgup.pl/di/E61T/depositphotos-2244023-l1.jpg

witam Pigwe i Babe

Pigwa a za co kop ??? pisz jaśniej smile   

Babo to śniadano wypasione    na dole w prawym rogu nad pomidorami
jest taka zawinięta szyneczka z chrzanowym serkiem ?  ... pychotka ...

LUCynka marzysz o najdroższych i najpiękniejszych plażach smile
no u  kogo ???   jak nie u Ciebie to marzenie może się spełnić smile ...

Misty marzy pojechać bliżej ... też odjazdowo tam jest .... znam to wszystko z opowiadań no i z netu smile

Morawka i Wifka wracając do fryzjera ... możecie sobie OBIE pozwolić na takie krótkie i niezamierzone ścięcia
bo macie "burzę " włosów ...
z 2 lata temu zdradziłam moją fryzjerkę - poszłam do rekomendowanej przez taką znajomą bo super ją ścieła
obciąć mnie dobrze obcięła    ale dałam namówić się na pasemka
spaliła mi je ... i dodatkowo przy suszeniu wyrwała mi chyba połowę włosów ....  nigdy więcej lol  takich numerów smile

wczoraj wieczorkiem oglądałam na Kulturze ładniutki film dramat wojenny

https://www.youtube.com/watch?v=IwZKyzZ4L4w

ma wysokie notowania http://www.filmweb.pl/film/Joanna-2010-509889
początku i samej końcówki nie doczekałam smile

79,806

Witaj Morawko
           herbatka dla Ciebie lol

http://imgup.pl/di/ASBG/mug-christmas-moose-eu-0.jpg
  od czasu do czasu mogę Ci zrobić hi hi

79,807

Basiu cześć wyrwała ci włosy a to suka ,zeby jej tak wyrwać na p....... Hi hi tam nie widać to tez złe hi hi
Luc Umnie jak cos sie robi czy baterie wymienia czy inne remonty ,zawsze jestem ja winna ,muszę oberwać ,teraz jak baterie zakładał małż to nie mógł śruby odkręcić wlazł pod zlew ja mu trzymałam baterie zeby nie chodzila,a on nie odkręcę i lecą ,,,,,,,,,,baby posłuchać to lepiej zdechnąć itd no wreszcie odkręcił ,za kilka minut mnie przeprasza
Takie to zycie kobiety jak wyskoczy przed orkiestrę ,bo chciał zakładać za tydzień w piątek ,a ja powiedziałam co to dla ciebie pare minut i założona bateria hi hi

79,808

Basiu dziękuje ,a jaki piękny kubek
Zmarł Tomasz kalita miał 38 lat cierpiał glejaka mózgu

79,809

Morawko ważne,że Bobasek założył tą baterie ... lol

idę poczytać neta  ...

79,810

Basiu dlatego ja się nie odzywałam hi hi
Unas -14

79,811

Rady porady
http://www.medonet.pl/zdrowie/zdrowie-d … #gallery_9

79,812

Dzień dobry Stokrotki i Wielbicielu smile

morawa napisał/a:

Zmarł Tomasz kalita miał 38 lat cierpiał glejaka mózgu

Szkoda człowieka, taki młody jeszcze był. Nie doczekał realizacji swojego Projektu,wielka szkoda sad
Morawko bardzo zimno u ciebie, u nas ciepło, tylko -4 i bez wiatru,

Nowa napisał/a:

Jest mały Szymon a na drugie Krzysztof po obecnym dziadku a moim mężu.
Dzisiaj u mnie w domu była telewizja.......Zapraszam do obejrzenia dzisiaj 15 stycznia 2017 o godzinie 18 min 30 programu w Telewizji Regionalnej z udziałem Grażyny Przybylskiej odnośnie projektu" Polak Potrafi " "Zacisze"

Gratuluję nowego wnuczka Szymonka, jak Hania przyjęła braciszka? Audycje obejrzałam, podziwiam odwagę, gratuluję osiągnięcia celu smile Fajnie spełniać swoje marzenia smile

Pozdrawiam pięknie wszystkich i życzę miłego dnia:)

79,813

Witaminę D3 biorę, już drugi rok, naprawde polecam szczególnie zimą, ale w naszym wieku lekarze zalecaja brać cały rok, koleżanka dostała zalecenie od lekarza brac 4000 jednostek, ja biore  2000 i tez widze poprawę ogolnego samopoczucia,

79,814

Witajcie Kochani smile

najpierw życzenia dla Marty

Bądź jak jesteś odlotowa,
bądź jak jesteś tak czadowa,
miej pieniędzy całe worki niech cię omijają korki,
miej faceta do zabawy, i ciągotki do zdobycia sławy !!!!
Wszystkiego najlepszego !!!! smile

79,815 Ostatnio edytowany przez niebieskikropek (2017-01-17 09:08:04)

u nas dziś trochę pośnieżyło i przymroziło smile
pięknie to wygląda - lubię patrzeć na takie ośnieżone drzewa, na spadające płatki śniegu ....  jakoś zawsze wtedy czuję się szczęśliwsza ....

widzę że tu różne porady wklejacie pozwólcie że i ja wkleję co znalazłam, może się przyda ...
http://www.styl.pl/zdrowie/news-sposoby … Id,2337029

Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie smile

79,816

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/beee4cac9b36.jpgDzień dobry. :-) Dziś wstałam wcześniej ale położyłam się i pospałam https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74669d1b73eb.jpg za to zrobiłam kawę dla wszystkich! ;-)Za oknem widok wprost jak z rosyjskiej bajki pt;Dziadek Mróz.Tęsknię czasem za beztroskim naiwnym dzieciństwem
https://www.youtube.com/watch?v=WGSDc7u_RIE
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/79ff46d5a18f.jpg
Miłego dnia.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4bb96f52419e.jpg

Jeżeli chodzi o reakcję Hani na widok braciszka- to jest cała w skowronkach.Bardzo chciała braciszka Szymonka,miała lalę którą tak nazwała- teraz ma już żywą ....

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/26f23f5c7f79.jpg

79,817

Witam Stokrotki

Wleciałam sie tylko zameldować.

Pieska tego co pokazywałam ,już mam w domu.
Jest wspaniały.

Pozdrawiam wszystkie Stokrotki.

Nowa

Wnuczek przepiękny.
Gratuluję.
Wiem,jakie to szczęście dla całej rodziny.

79,818

Dzień dobry
Niebieska bardzo dziękuję za pamięć smile smile

79,819

Czołem popołudniem

Padam na p... twarz.
U babki będę narzekać na siedzenie, a w domu na latanie.

Jak wyszłam dziś rano przed 8 z domu, tak dopiero teraz wróciłam.
Byłam u dentysty, zaraz po mnie córka- czekałam na nią.
Pojechałyśmy potem do centrum, marudziła już od dłuższego czasu o kolczyku w nosie tongue
Przeszłyśmy się trochę po galerii, zaliczyłyśmy KFC popsikały w Douglasie moimi ulubionymi perfumami (kiedyś je kupię wink  )
To wszystko w sąsiednim mieście, moim byłym rodzinnym (Ivory- ja mieszkałam w jednej z dzielnic, na S), więc potem dojazd do domu.
Jeszcze na pocztę i dopiero do domu.

Witaminę D też zażywam, regularnie od kilku miesięcy.

Luc-- wymienione przez Ciebie kraje też mnie ciągną. A oprócz tego- wcześniej pisałam- Bliski i Daleki Wschód, Ameryka Płd.
A zresztą, cały świat bym zwiedziła.

Jutro idę do fryzjera, na "zaś".
Chodzę do dobrego studia fryzjerskiego. Szefem też  jest młody chłopak- gej. Zespół młody, kreatywny. Co najważniejsze, pracują na dobrych kosmetykach, co przy moim rozjaśnianiu ma znaczenie.
Mój kolor uzyskują farbami, a nie rozjaśniaczami. Mam tam swoją "kartotekę', gdzie każdy zabieg, rodzaj farby, kolor jest odnotowany.

Luc, podziękowania smile Wiele zdrowia!
Ivoryvette, bardzo mi jest miło smile
Sandro, dla autora wywołanie przemyśleń u czytelnika jest jedną z największych nagród smile
Marto, Wszystkiego Najlepszego smile
BaboStacha, to przebywałaś bardzo blisko od mych skromnych progów smile

Dotyk anioła

W Chorwacji
Spotkałem anioła
Przed wszystkim
Obronić mnie zdoła.

Posty [ 79,756 do 79,820 z 102,609 ]

Strony Poprzednia 1 1,226 1,227 1,228 1,229 1,230 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Zobacz popularne tematy :