Lubicie na jeźdźca? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Lubicie na jeźdźca?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 81 z 81 ]

66 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2011-11-04 14:19:19)

Odp: Lubicie na jeźdźca?

Ja to stosuje w trochę innej odmianie , która i mi i mojemu partnerowi dostarcza mnóstwo doznań a orgazm mam za kazdym razem .
Wygląda to tak : On się kładzie na plecach z lekko rozstawionymi nogami a ja ze złączonymi nogami przyjmuję pozycją jak do pompek . Potem to już już tylko sama przyjemność . Bardzo lubię wykonać kilka szybkich ruchów a potem przytrzymąć go w sobie przez chwilę , uwielbiam jak tak pulsuje we mnie big_smile ...

Zobacz podobne tematy :

67

kaisa_malene napisał/a:

że seks z żadnym z moich byłych+ z obecnym nigdy nie trwał jakoś strasznie długo, więc nie miałam kiedy tego orgazmu dostać.

Czas , przynajmniej w moim przypadku nie ma większego znaczenia. Jak jestem mocno podniecona to wystarcza mi 3-6 minut by mieć orgazm. Nieraz sama staram się przedłużyć ten czas do orgazmu bo gdy już jest po to już nie jest mi tak przyjemnie.

68

Jakoś nie wyobrażam sobie tego:D to jest wygodne czy nie bardzo? bo ja nie potrafię pompek:D

69 Ostatnio edytowany przez Lusia85 (2011-11-04 14:10:41)

Wygląda to jak pozycja klasyczna tylko odwrotnie on na dole ty na górze smile
Ja osobiście mam dość silne ręce i mi ta pozycja pasuje , ale zamiast podpierać się na rękach zawsze możesz się na nim położyć i wtedy ruchami bioder wykonuje się całą robotę wink
Gdy ma się złączone nogi to wejście pochwy jest bardziej zaciśnięte co daje mocniejsze doznania dla obu stron .

70

hmm no trzeba będzie spróbować;) dzięki za podsunięcie nowej pozy;)

71

Tak patrzę na Wasze wypowiedzi... smile

Dla mnie pozycja na jeźdźca jest bardzo dobra, bardzo mi odpowiada i co najlepsze staram się przy niej nie męczyć kontrolując tempo, przy czym pomaga mi także w tym partner.
Myślę też że akurat pozycja ta sprawia że dochodzi tu do głębokiej penetracji i jest nam mega przyjemnie wink

72

mominka1 napisał/a:

Jakoś nie wyobrażam sobie tego:D to jest wygodne czy nie bardzo? bo ja nie potrafię pompek:D

Mimo wszystko też niezbyt się w tej odmienionej pozycji widzę. smile

73

hehe ale kto nie próbuje ten tego nigdy nie zobaczy;) najwyżej będzie śmiesznie;)

74

mominka1 napisał/a:

hehe ale kto nie próbuje ten tego nigdy nie zobaczy;) najwyżej będzie śmiesznie;)

sprobuj, a nie pozalujesz.. wink
a jaaaakie doznania big_smile

75

Skad ja to znam!

ELKA76 napisał/a:

Ja nie lubię,bo mam duży biust i nie czuję się komfortowo jak mi piersi dyndają, a mąż ma na to patrzeć, to chyba śmiesznie wyglądać musi a ja wolę w sytuacji intymnej nie narażać się na śmieszność!!!

76

moja ulubiona:) orgazm gwarantowany;)

77

Nie znam osobiście dziewczyn które nie lubiłyby tej pozycji. Jest po prostu świetna pod każdym względem.
Raz, że faceci uwielbiają dyndające piersi,
dwa, dla nas to jest też bardzo przyjemne jak pościska czy popodgryza:)
Jak mnie pamięć nie myli to w tej pozycji mam chyba najbardziej intensywny orgazm

78

jest świetna, można kontrolować ruchy, ich intensywność, dac sobie ograzm. ale jedną z fajnieszych jest jeździeć od tyłu wink

79

kocham byc na gorze:D patrze sie mojemu partnerowi w oczy, on dotyka mojego ciala:PP jest super!! a poza tym wiem co zrobic zeby dojsc bo sama kontroluje ruchy:) kiedys miala opory, ale jak spotkalam faceta ktory docenia to co ma i kocha mnie ja szlony wyzbyłam sie wszelkich obaw big_smile

80

Również moja ulubiona pozycja mam wtedy dużo przyjemności z seksu i przejmuje kontrolę nad partnerem

Posty [ 66 do 81 z 81 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Lubicie na jeźdźca?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024