9-12M 6 zł
522 2012-03-02 09:43:57 Ostatnio edytowany przez asiaifilip (2012-03-02 09:44:49)
6-12M - 5 zł jest czysciutka, nie wiem czemu jakies mazy wyszly
jak nowy raz zalozony 9-12M - 12 zł
A czy wózki także można wystawiać?
asiorek wózek też możesz wystawić ![]()
kiciu - hehehe ![]()
Jabłonka moje maleństwo już powyrastało ![]()
asiafilip ty masz wszystko aktualne?matko ile fajnych rzeczy.....oczopląsu dostałam...za 3tyg sie dowiem wkoncu kto mi tam w brzuszku siedzi to sie odezwe jeeee
super wysprzedaz jak juz bede miec maluszka to bede tu kupowac ![]()
Cisowianka zapraszamy ![]()
Uploaded with ImageShack.us
przyrząd gimnastyczny chicco 45 zł 
532 2012-04-04 20:03:09 Ostatnio edytowany przez caameron (2012-04-04 20:04:48)
Karuzelka już sprzedana
ZAMYKAM swoje stoisko
dziękuje za zakup
stoisko nie czynne ![]()
zapraszam na moje aukcje ![]()
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22859544
Te 25zł to juz z przesyłka;)
540 2012-08-17 01:10:18 Ostatnio edytowany przez julia3773 (2012-08-17 01:20:27)
Witam Was! jest może ktoś z Was z warszawy? Chciałabym kupić najmniejsze ciuszki dla chłopczyka... można od Was? :-) Pozdrawiam ciepło! ![]()
Mam do sprzedania parę ciuszków (i nie tylko) po moim synku ![]()
Jakby któraś była zainteresowana to podaje link do mojego konta na allegro ![]()
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=21117792
ZAPRASZAM!! ![]()
542 2012-09-06 12:02:43 Ostatnio edytowany przez sisi99 (2012-09-06 12:52:14)
A ja mam taki polarkowy,gruby,cieply dresik-kombinezon;)) za 20zł plus przesyłka;) rozm 86,
Kombinezon rozm 86;))) za 20zł plus przesyłka
544 2012-10-22 14:09:40 Ostatnio edytowany przez sisi99 (2012-10-22 14:10:06)
rozm 80 firma coccodrillo
545 2012-11-03 21:20:47 Ostatnio edytowany przez mandolina (2012-11-03 21:23:59)
hej,
mam do sprzedania zestaw na zimę: rękawiczki i czapeczka (z motywem Biedroneczki, przeznaczony na wiek 6-12 miesięcy):
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. Moderatorka Fumiko
hej ![]()
tanio sprzedam całe pudło
wyprawkę dla dziecka 0-5 miesięcy i parę rzeczy na dzieckook 12mieś...ładne rzeczy tanio 50zł całość plus wysyłka
rzeczy jest naprawdę mega dużo
śpiochy,body,pajace,spodnie koszulki,kombinezon na zimę,czapeczki..no wszystko
tel.880-090-474 kamila ![]()
Hej dziewczyny.
Macie może na sprzedaż ciuszki dla chłopczyka, który ma
2 latka ??
Chodzi mi głównie o spodnie, kurteczkę na zimę itd .
Chętnie bym kupiła też jakieś autka dla maluszka ![]()
mam do sprzedania taki pontonik, co sie wklada dziecko do srodka i wokol jest miekko nawet jak sie obali na bok to uchroni, do tego jest jeszcze taki luk z zawabkami przyczepionymi! moj kubus tak dlugo sie w nim bawil az nie wykumal ze mozna z niego wyjsc
w pontoniku jest kocyk wiec dziecko nie siedzi na podlodze a na pontoniku sa doszywane rozne odstajace gadzety co szeleszcza!
ponton jest dmuchany wiec mozna w kazdej chwili napompowachttp://img197.imageshack.us/img197/232/dscf2944w.jpg
http://img638.imageshack.us/img638/9921/dscf2945m.jpg
Ten pontonik jest super
dwójka moich starszych dzieci taki miała, ale oddałam, bo nie planowaliśmy trzeciego dziecka za szybko (o ja naiwna!
)
Jaka cena? Bo by mi się dla Tomisia przydał, w sumie ma dopiero 3 miesiące, ale może chwilę zaczekać
TANIO odsprzedam zabawki edukacyjne dla dzieci: WESOŁE KLOCKI ŻABKA FISHER PRICE , PIANINKO GRAJĄCE , ŚLIMAK FISHER PRICE lubiący klocki.Zabawki te wspomagają rozwój dzieci od 6 m-ca do 36 m-ca życia/zabawki są w b.dobrym stanie /3SZT.za 45zł. ZDJĘCIA WYŚLE NA MAILA.
Ewka, posiadasz jeszcze zestaw tych zabawek ?
Może jest ktoś jeszcze, kto posiada zabawki dla dziecka
lub ciuszki w rozzmiarze 92-104cm dla chłopca .
Jaka tu cisza nastała nikt nic nie wystawia?? ja potrzebuje bodów na Nadię rozm 80
Jaka tu cisza nastała nikt nic nie wystawia?? ja potrzebuje bodów na Nadię rozm 80
Cześć, jeśli mogę tak napisać :-) nie wiem czy mogę ale ostatnio własnie otworzyłam sklepik z bielizną damską męską i dziecięcą.
jeśli mogę coś zaproponować body polskiego producenta wykonane w 100% z bawełny ? bezpiecznej dla wrażliwej skóry niemowlaka, miłej i przyjemnej w dotyku POSIADA CERTYFIKAT "BEZPIECZNY DLA DZIECKA" :
Cena za sztukę 15,9 plus koszt przesyłki 6 złoty listy priorytetowy.
Posiada ktoś ciuszki na chłopca , rozmiar
98-104 cm. Mogą już być letnie .
Proszę pisać ma mejla .
To ja zaproponuje troszkę rzeczy po mojej małej :)nowe i używane nie cierpię prezętów ![]()
Jeśli z przesyłką to wg cennika pp.Najlepszy był by odbiór osobisty pod Wrocławiem-wtenczas córcia,,soczyscie,, doradzi ![]()
nie ma tu kilkunastu ubranek dodanych jeszcze bo nie miałam czasu posklejać w całość.
Jak jest ktoś czymś zainteresowany to pisać na pw lub ciuszki0-12@wp.pl ew gg 45120550-często odpisuje z opóźnieniem nawet kilku godzinnym mimo ze jestem na dostępnym to nie siedzę a komp sobie chodzi...
mam też ciuszki damskie ze swojej szafy jak i nie udane prezenty nowe,filmy,jedzonko dla gryzoni,czytnik kodów kreskowych,metkownice, sporo bojówek chłopięcych itp
Nowy wózek z przekładana rączką,regulowanym podnóżkiem,możliwość rozłożenia do spania,pokrowiec na nóżki,daszek,koszyk na zakupy cena 70zł + wysyłka
sporo ciuszków po córci 0-3mc 2-10zł
Co złego to nie my ![]()
555 2013-02-03 12:17:13 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2013-02-03 12:17:57)
Hej!
Mam sporo dziewczęcych ciuszków po córce od rozmiaru 116-128.Są to letnie- bluzeczki,sukieneczki,spodenki,bluzy i zimowe- polarowe spódniczki,czapki,rękawice narciarskie,szaliki,spodnie,princeski.Mam też trochę zabawek takich jak:puzzle,książki,maskotki (z Kubusia Puchatka),kucyki Pony,bajkoczytacza z zestawem książeczek i płytkami.
Mam również do sprzedania narty ok 70-80 cm(jeśli ktoś będzie zainteresowany to wymierzę dokładnie),buty narciarskie i kask.
Niestety,nie bardzo wychodzi mi dodawanie tu zdjęć (jeśli ktoś jest ekspertem w tej kwestii i mi doradzi jak to zrobić to umieszczę),na razie mogę wysłać na pocztę:)
Ja mam troszke ciuszków( wiecej dla dziewczynek,) ale dla chłopca tez trochę. Nie wklejam wszystkich, bo zasmieciłabym wątek, jak cos pisac na meila:)
ja równiez mam trochę rzeczy po mojej 3,5 letniej córce,
podaję linka do mojej strony na allegro jakby ktoś był chętny zajrzeć, na bierząco będę wystawiac kolejne rzeczy ![]()
Link usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. Moderatorka Fumiko
558 2013-03-17 18:07:33 Ostatnio edytowany przez sisi99 (2013-03-17 18:10:56)
witajcie szukam ciuszkow ciazowych dla siebie, nosze rozmiar S. moze macie cos zbednego?
560 2013-03-29 21:38:40 Ostatnio edytowany przez Fumiko (2013-03-29 22:18:37)
zapraszam na moje aukcje ![]()
w razie zainteresowania ciuszkami 0-6mc dam linka go picassa bo mam wiecej,ale brak czasu na wystawianie bo moja mała choruje ![]()
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. Moderatorka Fumiko
C:\Documents and Settings\Lech\Moje dokumenty\Moje obrazy\sprzedaz
Gojka wysłałam do ciebie maila, mam nadzieję że dotarł.
Gojka wysłałam do ciebie maila, mam nadzieję że dotarł.
Dotarł- odpowiedziałam:)
Hej!
Mam sporo dziewczęcych ciuszków po córce od rozmiaru 116-128.Są to letnie- bluzeczki,sukieneczki,spodenki,bluzy i zimowe- polarowe spódniczki,czapki,rękawice narciarskie,szaliki,spodnie,princeski.Mam też trochę zabawek takich jak:puzzle,książki,maskotki (z Kubusia Puchatka),kucyki Pony,bajkoczytacza z zestawem książeczek i płytkami.
Mam również do sprzedania narty ok 70-80 cm(jeśli ktoś będzie zainteresowany to wymierzę dokładnie),buty narciarskie i kask.
Niestety,nie bardzo wychodzi mi dodawanie tu zdjęć (jeśli ktoś jest ekspertem w tej kwestii i mi doradzi jak to zrobić to umieszczę),na razie mogę wysłać na pocztę:)
Gojka troche czasu minelo ale moze masz cos jeszcze w tym rozmiarze?? na meila niepisz bo niepamietam hasla ![]()
565 2013-09-17 18:34:27 Ostatnio edytowany przez Tuptusiaaaa (2013-09-17 18:34:47)
Zapraszam na aukcje mojej córci
zbieramy po części na kardiologa i spacerówkę.
Rzeczy są zadbane bez plam i dziur(po 1 dziecku)
U nas w strzelińskim ekspresie ogłoszeniowym pojawia się duzo ogłoszeń, gdzie dziewczyny wyprzedają różne ubranka od 3 zł!
Witam,
Mam do sprzedania eleganckie pantofelki dla panienki o rozmiarze stópki 33 lub 35.Pantofelki sa nowe- kupiłam je w innym mieście i nie mam możliwości wymiany bo na córkę są za małe.Sprzedam je tanio- 30 i 35 zł.
Mam też kurtkę narciarską i spodnie firmy Brugi- używane przez moją córkę.Komplet jest takim kolorze,że nadaje się zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynki.Rozmiar-140cm.Cena kompletu-100zł.
Mam też kurtki zimowe dla dziewczynki,szaliki,czapki,narty,buty narciarskie.Gratis dołożę kask i kijki.
Zainteresowanym wyślę zdjęcia na maila.
Witam,
Mam do sprzedania eleganckie pantofelki dla panienki o rozmiarze stópki 33 lub 35.Pantofelki sa nowe- kupiłam je w innym mieście i nie mam możliwości wymiany bo na córkę są za małe.Sprzedam je tanio- 30 i 35 zł.
Mam też kurtkę narciarską i spodnie firmy Brugi- używane przez moją córkę.Komplet jest takim kolorze,że nadaje się zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynki.Rozmiar-140cm.Cena kompletu-100zł.
Mam też kurtki zimowe dla dziewczynki,szaliki,czapki,narty,buty narciarskie.Gratis dołożę kask i kijki.
Zainteresowanym wyślę zdjęcia na maila.
mam na sprzedanie dwie kurteczki zimowe dla dziewczynki zdjecia na e-mail bo nie wiem jak tu wstawić
rozmiar 74 i 86
Ponawiam bo mi tu zawadza troszkę.
Sprzedam ubranka dla dziewczynki i uniwersalne zadbane bez plam i dziur(po 1 dziecku)
http://allegro.pl/listing/user/listing. ? d=33657879
+ zawsze gratis.
Sprzedam leżaczek-bujaczek fisher price, kombinezon ciepły 56 rozmiar, biały becik nie używany do chrztu i nie tylko (super także do wózka) u nas już mój 7 msc by nie spał w nim bo tak kopie
dla malucha urodzonego w sam raz. Zdj. na email.
Kupię ubranka dla dziewczynki na 92/98, zimowe.
sprzedam sporo ciuszkow dla dziewczynki po mojej corci od rozm 56. W srod nich sa 2 kombinezony na zime body bluzeczki spodnie spodniczki.... cena 200zl.....bez plam i dziur sliczne ubranka....mozna sie potargowac...pozdrawiam ![]()
575 2013-10-18 16:50:30 Ostatnio edytowany przez *LoveForever* (2013-10-18 16:52:33)
Poszukuje ubranek na chłopca 3 latka.
Sprzedam huśtawkę, używaną ze cztery razy .
Huśtawka jest do 18-20 kilo.
Cena 70zł.
Kontakt na maila.
Dziewczyny, a ja szukam łóżeczka turystycznego z płozami do bujania. Może któraś z Was ma? ![]()
A ja sprzedam sporo zabawek: bajkoczytacza z pięcioma bajkami,laptop dla dzieci 3-6lat,domek dla pony,cukiernię dla pony,samochód- domek dla pet shop,sporo pet shopów,duże pony,tablicę do pisania kredą z zapasem różnokolorowej kredy,książeczki,dinozaury,zwykłe figurki i chodzące lub wydające dźwięki i jeszcze sporo rzeczy.Dołoże sporo zabawek gratis.Chętnym wyslę zdjęcia na maila.
Kupię zimowe ubranka dla dziewczynki w rozmiarze 86/92. Proszę o kontakt na maila. Pozdrawiam.
Mam na sprzedasz kombinezony jeden dla niemowlaka niebieski jednoczęściowy z 2 razy użyty i dwa dwuczęściowe jeden czerwony drugi niebieski... pytać na email....
Odkupię ciepłe śpioszki/pajacyki do spania dla dziewczynki w roz.86
(ale proszę podawać wymiary bo ta numeracja jest rożna)
Proszę tu na wątku wkleić zdjęcia i cenę a wybrana osoba się skontaktuje.
Hej, mam na sprzedaż chustę Womar, jest w stanie idealnym. Nosiło się ją świetnie, ale mój maluch już jest za duży. Cena do dogadania się, chcę ją po prostu oddać w dobre, potrzebujące ręce ![]()
Hej! Poszukuję kojca w dobrym stanie i niezbyt drogiego ;-))))
Przepiękny chodzik ! ![]()
Mam do sprzedania ubranko do chrztu dla dziewczynki, rozmiar 62. jest nowe, nie bylo ubrane, bo na moja kruszynke i tak okazalo sie za duze. w sklad wchodzi sukienka, buciki, 2 kapelusiki
zdjecia zestawu:
http://zapodaj.net/7f339d608c901.jpg.html
http://zapodaj.net/f4bba09bc6634.jpg.html
http://zapodaj.net/4b38db23699bb.jpg.html
http://zapodaj.net/899b7a0c62ca9.jpg.html
http://zapodaj.net/4ca37bb3b4e24.jpg.html
Spodenki dziewczęce rozmiar 50.
http://zapodaj.net/eb79ef3dae6ee.jpg.html
http://zapodaj.net/55b391d9127e5.jpg.html