hej aga-baby ![]()
no troszke za wczesnie o plci dowiesz sie kolo 20 tyg
wiec wtedy mozesz szalec ![]()
pochwal sie potem co za lokator w tobie mieszka
no i gratuluje i zapraszam do nas na netkafejke mam ![]()
iziaaak sliczne
sama juz mam ochote cos kupic...ale u mnie 16tydzien kazdy mi mowi,ze zawczesnie i plci jeszcze nie znamy...
Izzzzziakkk ile chcesz za te dwie bluzy z kapturem??? next 3-6 czerwona a druga z dinusiem??
Rybusia 20zł + przesyłka jakieś 9 zł (z dużą kopertą)
A to ja po proszę na nk napisz mi numer konta i swoje dane wszytskie wyśle ci kase internetem czyba ze jeszcze cos wybiore
spoko
kasa nie ucieknie
napisz mi adres na nk a ja jutro Ci wyśle te dresiki ![]()
To ja po prosze jeszcze ten dresik co z car jest taki brazowo krem chyba na 6 misiecy..
To policz ile razem to bedzie.
Rybusia tamtego dresiku juz nie mam, sprzedany
kilka rzeczy z tych zdjęć już sprzedałam.
Czyli tylko te 2 bluzy?
Wysłałam
Dziewczyny ja też mam do odsprzedania rzeczy ... i dla chłopca i dla dziewczynki , zaraz wstawię fotki ![]()
206 2011-11-17 12:32:02 Ostatnio edytowany przez ewelina20 (2011-11-17 12:32:34)
Bluza rozmiar 62/68 Noppies 15zł
Uploaded with ImageShack.us
Sweterek 62 - 5zł
Sztruksy grube ciemny róż Marka 5 10 15 , 62 15zł
Bluza Cool Club , 62 - 10zł
Sukieneczka sztruksowa ciemny róż , 62 - 15zł
Śpioszki 62 - 5zł
Dżinsy 56 - 10zł
Pajacyk 62 - 8zł
Chętni proszę pisać ![]()
Ivee odlozysz mi ta bluze carters i ta biala bluze z uszami?jak bede to odbiore na miejscu?czy przelac Ci kaske?to wyslij smsem numer konta i dane:) a ja odbiore jak przyjade ![]()
Eliza okej nie ma problemu odłożę Ci te dwie rzeczy i sobie odbierzesz jak mnie odwiedzisz i wtedy się też z kasą rozliczymy.
Może coś jeszcze Ci się spodoba z takich neutralnych ubranek ... bo takie też mam
... a ja większość rzeczy kupowałam nowe więc są w ogóle nie zniszczone
.
Ivee super
na bank pewnie cos jeszcze zakupie hihi:P
interes kwitnie..
jablonko pierwsze lody juz zlamane ![]()
216 2011-11-21 10:22:22 Ostatnio edytowany przez iziaaaaak (2011-11-21 10:33:38)
Dziś dorzucę fajny dresik ![]()

spodnie Snoopy h&m 2-4m + bluza Little Boy 2-4m
20zł
u mnie zastuj.......zanim cos jeszcze sprzedam to 20 lat minie ![]()
caameron ja chcialam sie zapytać o te spodenki ciazowe. ile chcialabys za nie?? bo jestem zainteresowana ich kupnem
ja tez mam spodnie ciążowe...
caameron ja chcialam sie zapytać o te spodenki ciazowe. ile chcialabys za nie?? bo jestem zainteresowana ich kupnem
40 zł ![]()
rozm50 10zł
czapeczki 0-3 mies 6zł komplet
Uploaded with ImageShack.us koszulka do karmienia,koszulka nie była noszona,stan idealny rozm M/S 15zł
ewelinko ty chcesz kochanie wozek sprzedac?!
tak
Hej tu jeszcze nie byłam witam:D
Izzaak mam pytanko czy masz jeszcze taki komplet brązowy za 14zł on był na 5 str i ogrodniczki kremowe za 11 rozm 68 ???????? też na 5 str
byłabym zainteresowana daj znać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
Cameron też masz super ciuszki ale dla mojego już niestety za małe ![]()
229 2011-12-08 11:24:46 Ostatnio edytowany przez asiaifilip (2011-12-08 11:29:39)
Ja tez pozbywam sie ciuszków , które zalegają w szafie pO córeczce od 0 do 9M ( w tym Unisex) oraz synku jeszcze kilka sztuk spodenek kurtek od 6M do 18M
Tylko chyba jestem za czarna masa i nie umiem zdjec wkleic:(
230 2011-12-08 11:36:44 Ostatnio edytowany przez n_talcia25 (2011-12-08 11:37:40)
asiufilip witaj ![]()
wejdz na strone http://imageshack.us/
potem w miejsce browse kliknij i pokaze ci sie wejscie do twojego kompa i wybierzesz fotki,potem klikniesz w duzy niebieski prostokat i sie bedzie autoatycznie ladnowac,potem pokaze ci sie strona z twoim zdjeciem i linki i wybierz ten FORUM i to skopiuj i wlkej jak tu wysylasz wiadomosc i gotowe ![]()
dziekuje, zaraz spróbuje,
ale widze, ze nie da rady, bo jestem za "świeza " na waszym forum:)
co ty dasz rade ![]()
spokojnie po woli ja tez nie wiedziala a teraz to z zamknietymi oczami to oge zrobic ![]()
dziekuje Natalciu, nie wiem czy nie za duze te zdjecia....:) a mozna sprzedac tez akcesoria dla maluszka typu buteleczki nowe?
236 2011-12-08 12:10:33 Ostatnio edytowany przez asiaifilip (2011-12-08 12:13:21)
no pewnie wszyztko co moze przydac sie mamusiom i maluszkom
nie tylko ciuszki
duzo kobiet wystawialo tez zabawki
bo przeciez nie kazdego stac by kupowac cos nowego bo przeciez zabawki dla maluchow sa drogie a potem leza a tu ktos moze znalesc i kupic po taniej
ja sama pare rzeczy juz kupilam i jestem tzn moj kubus jest zadowolony ![]()
to moze zrobie spis, zeby nie zasmiecac watku zdjeciami, chciałabym posprzedawac,zawsze na prezenty by było:) Kubus widze rówiesnik Asi:)
na nadchodzaca zimę
1.Misiowaty Bellvit cena 25 zł 62 rozm
2. Z króliczkiem cena 25
3. Misiowany z uszkami, srodek kropeczki PLACE, na stopie narysowana stopa misia 0-6 M cena 25
4. Kurteczka zielona next 3-6 M cena 25 zł
5.Prześliczny kożuszek rozmiar 0-3 M Cheeroke cena 30 zł
6. Dla wczesniaka, noworodka 54,56 rozmiar 20 zł
mam jeszcze
- torba z przewijakiem bobini
Rózowa butelka aventu
Mleko bebilon 1 przeciw ulewaniom NOwe nieotwierane
chusta kółkowa do noszenia WOMAR NOWA
mata edukacyjna tiny love- UŻYWANA
termos steropianowy do butelek Canpol- Używany
kask dla dziecka na rower ciemnoniebieski NOWY
laktator elektryczny medela Uzywany
krem na popękane brodawki medela purelan 100 - zużyty mniej niz 1,4 tubki
Espunisan - kropelki dla niemowląt na kolki, uzyte 2x
2 saszetki tamtum rosa
Nowe torby z WAwel
Fartuszki z Kasi
krem emlium
krem oilatum
asiaifilip a czapeczka jaki ma rozmiar??
i ile chcesz za to??
czapeczka byla w komplecie czyli 6-9m. Dałam za niego prawie 50 zł, a Ile proponujesz? Raz załozone:)
244 2011-12-14 15:19:40 Ostatnio edytowany przez jablonka (2011-12-14 15:20:42)
Uploaded with ImageShack.us śliczne futerko ecri do chrztu...25zł 6-9 miesięcy stan bardzo dobry
Uploaded with ImageShack.us śliczny różowy kombinezon...plusz ocieplany z podszewką....załozony tylko na chrzest stan idealny... 35zł
Uploaded with ImageShack.us spodnie ciążowe firmy yessika rozm 38-40 stan idealny. cena 60zł
Uploaded with ImageShack.us kurtka sportowa podszyta polarem,fajne detale,bardzo dobry stan, 30zł
Uploaded with ImageShack.us bluza miś mięciutka super next 17zł stan idealny
Uploaded with ImageShack.us śliczna sukieneczka-wsam raz na uroczyste okazje 15zł
Uploaded with ImageShack.us modnisia 5zł
Uploaded with ImageShack.us 5zł
252 2011-12-14 15:36:38 Ostatnio edytowany przez jablonka (2011-12-14 16:42:37)
Uploaded with ImageShack.us 15zł
Witajcie mam paczuszkę z ciuszkami z Irlandii. Ciuszki NEXT, Early Days, Disney. 100% bawełniane. Zdjęć jest dużo bo to około 30 ciuszków takich paczek mam kilka. Ciuszki dla dzieci nowonarodzonych do około 6-9 miesięcy
Jeżeli któraś jest zainteresowana podajcie maila. Cena paczki jest to ustalenia. Ciuszki nowe i używane.
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/iyMB/
258 2011-12-27 15:49:39 Ostatnio edytowany przez ewelina20 (2011-12-27 15:54:52)
6par bodów na na krótki rękaw, zadbane w dobrym stanie 0-4 mies 
Witam!
Chciałam spytać czy ciuszki i zabawki po sześciolatce też kwalifikują się do tego działu? Mam kucyki pony,lalki,kuchnię,książeczki,pluszaki i mnóstwo ciuszków niezłych firm,nieznoszonych na każdą porę roku.
gojka.. wszystkie ciuszki się kwalifikują ![]()