Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 95 96 97 98 99 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,241 do 6,305 z 10,560 ]

6,241

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

poszło smile
...w końcu big_smile

Zobacz podobne tematy :

6,242

nie mam cie jeszcze w zaproszonych sad

6,243

nosz Qwa!
Uniwerek Opolski, no nie?
może nie Tobie wysłałam tongue

6,244

Juz Cie mam big_smile

6,245

no, w końcu wink
tylko nie zakończ ze mną znajomości jak obejrzysz moje zdj tongue

6,246

cos Ty, nie zakoncze smile
wcale brzydka nie jestes, ale rozumiem Cie, ze jestes zakompleksiona, bo ja tez taka jestem i lustro tez mam tongue

6,247

jeszcze Ty mnie oszukuj tongue
czasem jak tak na siebie spojrzę to stwierdzam, że najgorsza jeszcze nie jestem, ale czasem to bym sobie w łeb strzeliła, żeby nie straszyć ludzi big_smile lol

6,248

tez tak mam lol ja to nie wiem czemu az taka niska samoocena sie o mnie przyczlapala hmm niby najgorsza nie jestem, ale mam siebie za taka i nic na to nie poradze sad najgorzej jest, jak ide sie myc i sie rozbieram, to az mi sie niedobrze robi, jak spojrze na swoj brzuch i uda:/

6,249

heh. mam to samo. zwłaszcza, że jestem przy kości. próbowałam naprawdę wiele,żeby schudnąć, ale nic mi nie pomogło. sporty, mniej żreć. i jak zwykle nic...
jeszcze mnie w domu tez jakoś nikt nie wspiera, a ojciec jeszcze wypomina, że jestem gruba. a to działa mega kur** motywująco hmm

6,250

no co Ty, ojciec tak do Ciebie mowi?? hmm ja pier**** to ja bym cos powiedziala pewnie! jak moze rodzic tak mowic do dziecka:/

wiesz te diety, to nie dzialaja tak na kazdego, choc ja w sumie szybko chudne, ale tez bardzo szybko tyje hmm i o ile z brzucha naprawde moge zrzucic kg, tak z ud nie ;( cwiczylam itp ale z ud nie umiem schudnac i najgorsze jest to, ze mam cellulit z tylu na nogach i wiesz ja tego nie widze, ale jak spojrze w lusterko to strasznie to widac i jak tu chodzic latem w spodenkach, jak to wstyd sad

6,251

mój ojciec tego nie rozumie...
zwłaszcza, że u mnie to raczej genetyka spowodowała...
babcię mam grubiutką...
ale i moje wszystkie siostry też maja problemy z nadwagą...
ale ojciec widzi tylko mnie, bo pozostałe się wyprowadziły... więc wiesz...
nic mu nie mogę powiedzieć, bo i tak narzeka. także dałam sobie spokój..
do tego ex tez mi na to narzekał...
Ł narazie mówi, że jestem mega seksowna i że wcale gruba nie jestem. on mnie kocha taka jaka jestem...
to mnie podnosi na duchu...

6,252

wiesz, to olej ich!! skoro to jest genetyczne, to nic na to nie poradzisz! pewnie to sa grube kosci:/ ja mam takie i do tego szerokie biodra co dodatkowo sprawia, ze wygladam grubie bo uda sie tak dziwne skladaja hmm

ehh rodzice, zamiast dziecko podbudowac, to jeszcze najezdzaja na nie:/ rodzinka wielce:/ poczekaj az sie wyproiwadzisz i bedziez mnie do gdzies, a poki co olej to, bo Ci nic nie pozostaje innego i najwazniejsze, ze Twojemu facetowi sie podobasz!

6,253

ale za to ja jadę ojca za każdym razem jak mam ku temu okazję big_smile:D

on ma mało zębów, łysieje i w ogóle big_smile więc ja szydzę z niego. szczerze, to już mam gdzieś to co on mi mówi.
cieszę się, że Ł się podobam. miałam straszne obawy przed pierwszym z nim spotkaniem, żeby nie uciekł jak zobaczy taką małą kluchę. tłuściutką i niziutką big_smile
ale powiedział, że jestem jego małym skarbem, którego już nikomu nie odda i tu mnie miał big_smile

6,254

w dupie miej ojca, bo gdyby moj tak gadal, to bym sie niezle wkurzyla smile

Potem napisze, bo ide po kolezanke, zaraz przyjdzie, taki spontan big_smile nigdy tu nie byla to pokaze jej remoncik haha big_smile
buziaki :*

6,255

oprowadź ją po włościach big_smile:D:D

miłego popołudnia, je też się pewnie wieczorkiem pokażę jeszcze smile

6,256 Ostatnio edytowany przez Tynka (2012-02-22 19:23:45)

Jestem na chwilke dziewczyny wszystkie jesteście piękne, chyba każda z nas ma jakieś kompleksy taka już nasza natura:) Ja też bym sobie coś zmieniła ale zaczynam siebie akceptować bo inna nie będe:)

6,257

ja o tym wiem Tynka, ale jakoś nie mogę tego przyswoić wink

Kobietki Kochane smile
pojawił się nowy erotyk tongue
tym razem trójkącik, 2panie + pan big_smile
zachęcam do lektury big_smile

6,258

Robcek czytałam twoje dzieło i także mi się podobało, jakbym czytała harlekina:)
Ja będe do niedzieli u mojego bo mam bliżej od niego do szkoły, fajnie ale nie lubie u kogoś tak długo siedzieć:/

6,259

A mnie cos choroba bierze hmm i do tego okres mi sie 4 dzien spoznia, ale nie nakrecam sie , bo pewnie i tak ta zmora przylezie w najmniej odpowiednim momencie czyli wtedy, kiedy bede miala isc do gina hmm

6,260

A może jednak nie przylezie? Co wtedy? big_smile

6,261

Bylabym w 7 niebie smile bo jak wiesz, chcialabym juz dziecko, czuje sie gotowa, no ale nie podejme decyzji za nas dwojga smile

6,262

Wiesz, podejmować decyzji nie musisz... to może być wypadek... big_smile

6,263

W takie przypadki zbytnio nie wierze dlatego decyzja nalezy tylko do niego, bo ja juz ja podlelam tongue

6,264

No, ale Ci mówię, że TO MOŻE BYĆ WYPADEK tongue (A temu można dopomóc big_smile)

6,265

Witam Was dziewczyny, przepraszam że tak długo mnie nie było. Ale zajęłam się pracą i trochę przycisnełam ostatnio:)

Fajna litanie napisałyście miło się czytało:P trochę nie jestem w temacie, lecz nie długo się wkręcę:P

6,266 Ostatnio edytowany przez tesia369 (2012-02-24 23:30:06)

Ekola gratulacje, ciesze sie twoim szczesciem. Ja tez chcialabym miec dziecko no ale na razie robie kariere i moj tez jest nie gotowy na taki krok.

mika ty naprawde masz ciezko, pamietaj milosc to nie wszystko. Mysl w zwiazku tez o sobie. i czy dziecko na ten czas to w dobrym czasie by bylo?

Robacek erotyki z checia przecztam, ale to jak bede w dobrych stosunkach z moim. +:)

A zdjecia wasze z checia bym zobaczyla. smile

6,267

witam miłe Panie smile

skoro jesteśmy w sferze dzieci to i ja coś dorzucę wink
rozmawiałam dziś z moim Emigrantem prawie godzinkę i zeszło na temat dzieciątek smile ja wiem od dawna, że on by już chciał. niedługo skończy 27 lat i czuje, że to już czas na takie kroki smile szczerze to we mnie też zaczyna się odzywać instynkt macierzyński, jednak staram się go troszkę przyhamować, bo narazie chciałabym się skupić na wykształceniu... troszkę egoistyczne zwłaszcza, że chciałabym dzidzię, ale cóż. jestem jeszcze troszkę za młoda (no może nie całkiem) jednak chcę jeszcze chwilę poczekać...
poza tym nawet jeśli teraz bym się zdecydowała na dziecko to chciałabym żeby mój mi towarzyszył przy tym, żeby widział jak rośnie brzuszek, chodził ze mną do ginekologa, słyszał bicie serduszka i inne podstawowe rzeczy. chciałabym żeby i on uczestniczył od początku w życiu tego maleństwa.
może to trochę głupie i romantyczne, ale ja bym tak chciała... a on po świętach na 99% wraca do Niemiec sad

6,268

Witam dziewczynki ja normalnie umieram brrr ciagle wymiotuje masakra , ze tez mam takiego pecha brrr a jeszcze jutro do pracy  nie no chyba zwariiuje...a co tam u Was?

6,269

To nie jest glupie tak powinno byc. tez mam takie zdanie jak ty.

A twoj na dlugo tam pojedzie? nie myslalas zeby z nim jechac?

6,270

Ekoola to zostan w domu. mxsl o dzidziusiu i zostancie smile
Jezeli ci moge doradzic to w ciazy przeciw wymiotnie dzialaja metody mojej babci ktore sa stosowane w rodzinie i pomagaja.
a wiec sanie cukierkow anyzowych i picie herbaty imbirowej najlepiej wlasno recznie zrobionej

6,271

tesia369 napisał/a:

Ekoola to zostan w domu. mxsl o dzidziusiu i zostancie smile
Jezeli ci moge doradzic to w ciazy przeciw wymiotnie dzialaja metody mojej babci ktore sa stosowane w rodzinie i pomagaja.
a wiec sanie cukierkow anyzowych i picie herbaty imbirowej najlepiej wlasno recznie zrobionej

niestety musze isc do pracy mam zobowiazania terminowe  ah urki pracy w biurze rachunkowym wszytsko wedle terminow brrr....

....a za rady dziekuje:)sprawdze hehe

6,272

No tak. ale nie bedzie ci robic problemow w zwiazku z dzieckiem? moja kolezanke rok temu z pracy wyzucili za ciaze

6,273

tesia369 napisał/a:

No tak. ale nie bedzie ci robic problemow w zwiazku z dzieckiem? moja kolezanke rok temu z pracy wyzucili za ciaze

jak to wyrzucili? przeciez ciezarne kobiety obowiazuje ochrona przed wypowiedzeniem o ile ma sie umowe o pracę.

6,274

tesia369 napisał/a:

To nie jest glupie tak powinno byc. tez mam takie zdanie jak ty.

A twoj na dlugo tam pojedzie? nie myslalas zeby z nim jechac?

cieszę się, że nie jestem odosobniona wink
nie mam pojęcia na ile jeszcze. narazie wole nie wiedzieć... wiem tyle, że chce zarobić żeby tutaj otworzyć własną firmę i musi mieć na start.
chciałabym jechać z nim , jednak tutaj teraz mnie trzymają studia. dopiero zaczęłam i chcę je skończyć...
do tego on pracuje w lesie... nie chcę jechać i być na jego utrzymaniu, bo nie na to on zarabia...
to wszystko jest takie dziwne i pogmatwane...
jakby w kraju była praca za takie pieniądze jak tam, to by nie musiał wyjeżdżać i wszystko by było dobrze...
jednak nic nie jest idealne... niestety

6,275

Ekolu to wszystko bylo grubymi nicmi szyte, pracodawca umie tak zrobic zeby bylo po jego stronie. A ona chyba byla wtedy na stazu.

swiat naprawde jest pokrecony, i wiele osob zyje by przezyc. A dlugo jestescie razem? moze juz to pisalas ale ja mam slaba pamiec. jak nie zapisze roznych faktow to zapomne. A to wszystko przez nadmiar zajec i wiele spotkan w tygodniu.

6,276

jesteśmy razem 2,5 miesiąca big_smile znamy się miesiąc dłużej big_smile
a jego już nie ma 1,5 miesiąca...

sama byłam w szoku, że tak szybko moje serducho dało osobie znać przy nim. coś w tym jest, że miłość zwala z nóg...

zapraszam na bloga> NOWOŚCI big_smile a raczej jedna big_smile

6,277

Oj mnie też szybko, zwaliło z nóg wink

6,278

wiesz, dla niektórych to może być co najmniej dziwne. wiem, że go kocham, ale są tez ludzie, którzy by mi  powiedzieli, że to nie miłość, bo za krótko się znamy i takie tam. ale ja swoje wiem big_smile:D:D

6,279

Ja po dwóch tygodniach już sobie mówiłam, że ją kocham big_smile Jej jeszcze nie, żeby jej nie wystraszyć big_smile

6,280

to ja też chwilę w sobie tłumiłam.
ale wydało się jak chciałam napisać smsa przyjaciółce, że się trochę obawiam tempa i w ogóle i z przyzwyczajenia wysłałam do niego...
odpowiedź natychmiastowa... zadzwonił... a ja się tak cholernie wstydziłam big_smile

6,281

A ja myślałam, że śpi. Nie spała big_smile
Weź, o tych pomyłkach mi nawet nie mów big_smile Raz wysłałam smsa do siostry przypadkowo, palec mi się obsunął, źle zaznaczyłam i tak poszło. Zaraz zadzwoniłam i powiedziałam, że ma tego nie czytać i skasować, no oczywiście przeczytała, kurde ale mi głupio było big_smile

6,282 Ostatnio edytowany przez RoBaCeK78 (2012-02-27 00:04:34)

ale siostra to siostra.
wiesz, ja chciałam się upewnić, żeby nie popełnić błędu, poczekać jeszcze chwilę. a tak to się dowiedział... no nic. przynajmniej się ucieszył smile

6,283

Taa tylko siostra nie powinna czytać TAKICH smsów tongue

6,284

ahaa... czyli to był TAKI sms big_smile
to w moim jedynie wyznanie i to ewidentnie pisane do przyjaciółki a nie faceta big_smile
z każdym dylematem i w ogóle

6,285

Witam dziewczynki:)

6,286

No niestety TAKI, dlatego mi głupio było big_smile A oczywiście potem przez pół roku się nabijała, że jej siostrzyczka (18 lat miałam big_smile) takie rzeczy wypisuje big_smile
Ale to dobrze, że się pomyliłaś smile

6,287

część Ola smile

tak czy siak i tak bym mu powiedziała wink tylko może troszkę później

6,288

no hej hej dziewczyny jak wam tam weekend minal??...mi dosyc intensywnie hehe było spotkanie moich rodzicow i przyszlych tesciow...i wlasnie wczoraj moj mi sie oswiadczyl:)razem z rodzicami i tesciami stwierdzilismy ze slub odbedzie sie w maju:P tak wiec nie dlugo a tyle do zalatwania:)

6,289 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-02-27 00:23:55)

O, hej Ola smile
Wczoraj? To gratuluję, a jak to zrobił? smile

No właśnie, ale może lepiej, że szybciej wink Ważne, że się nie wystraszył big_smile

6,290

GRATULUJĘ smile

ja byłam w pracy na weekend.
i troszkę mnie to wyczerpało, ale daje radę smile

6,291

...no jak juz ma byc slub to wole jak najwczesniej a nie z brzuchem przed oltarzem:)

a zareczyny hmm takie tradycyjne proszenie ojca o reke corki dla mamy kwiaty dla ojca wodka hehe:)bez zbednego wymyslania:)

6,292

smile
dobrze, że się cieszysz smile i jesteś szczęśliwa smile

Misie Kolorowe Moje (czyt. Wy) potrzebuje pomysłu na prezent na ur dla mojego Słońca wink myślałam o kubku z moim zdj, bo jego ulubiony się stłukł big_smile i mam dylemat czy brać ten magiczny czy nie. i ten i ten ma plusy...

6,293

Moi rodzice nic nie dostali i pewnie nie dostaną big_smile

Jaki magiczny?

6,294

...oj ja nigdy nie moge sie zdecydowac jaki prezent mojemu dac hehe pomysłów zawsze brak poki co za rowny tydzien moje urodziny i on musi sie wykazac:)

....ale kubek to całkiem fajny pomysł:),ja np na walentynki dostalam taka ramke w kształcie kostki rubika na baterie co sie obraca tez fajny bajer:)

6,295

Czarnulka taki co jak się zaleje gorącą wodą to się pokaże zdj. jak wystygnie to się chowa big_smile

6,296

O, to fajny big_smile

6,297

RoBaCeK78 napisał/a:

Czarnulka taki co jak się zaleje gorącą wodą to się pokaże zdj. jak wystygnie to się chowa big_smile

aaa taki bajer:)hehe tu masz linka do tej ramki co pisalam wyzej http://gadzetex.pl/pl/p/Ramka-obrotowa/20

6,298 Ostatnio edytowany przez RoBaCeK78 (2012-02-27 00:38:56)

ale mam dylemat, bo wtedy będzie mnie miał jak będzie pił coś na ciepło.
a na zwykłym bym była cały czas...

Ola, fajne smile

6,299

...co jak co ale ja nei lubie swoich urodzin znowu rok starsza brrr hehe starosc nie radosc

6,300

przecież nie masz wcale dużo lat smile

6,301

...ale czuje sie "staro" hehe

6,302

no wiesz co?!
nie gadaj nawet głupot. jak można czuć się staro mając 20kilka lat?

6,303

...no coz poradze ze tak sie czuje hehe

6,304

to zrób coś, żebyś tego nie czuła smile

6,305

....ide spac dobranoc papa:)

Posty [ 6,241 do 6,305 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 95 96 97 98 99 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024