Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 94 95 96 97 98 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,176 do 6,240 z 10,560 ]

6,176

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Ekoola moja kuzynka też jest w 6 tygodniu:) fajnie że wam się udało:)

Zobacz podobne tematy :

6,177

...tez sie cieszymy bo juz zwatpilismy:)

6,178

Mika właśnie moja kuzynka wpadła przez stosunek przerwany.

6,179

...glupio mi przed bratowa bo jest jaka jest ale juz pol roku intensywnie sie staraja i nic

6,180

hahaha no to ola, bedzie jazda w pracy big_smile ale bedziesz miala kolezanke na sali szpitalnej, jak dobrze pojdzie tongue a szefowa udobruchajcie i bedzie malina smile

czyli od wrzesnia jechaliscie na stosunku przerywanym? i teraz wpadliscie na stosunku przerywanym? smile a to ja od listopada na stosunku, wiec moze jeszcze dwa miesiace i tez bede w ciaze hehe

6,181

o to pocieszylyscie mnie dziewczyny, naprawde smile bo ja to naprawde chcialabym dzidziusia, ale czuje, ze jutro przyjdzie ten okres hmm no ale moze uda sie nastepnym razen, choc zawsze chcialabym urodzic dzidzie na poczatku roku, wiec moze do maja poczekam hehe

6,182

...ja z reguły jestem pechowiec i dziwilo mnei ze wczesniej nie wpadłam no ale juz po wszytskim a co do szefowej to ona nie cierpi jak jej pracownice w ciaze zachodza hehe naszczescie pracujemy parami i nie jestesmy obie w tej samej parze:)

P.S co szefowa sie dziwi jak ma 8 pracownic w przedziale wiekowym 20-32lata hehe

6,183

ja tez jestem pechowiec i jakos nie dziwi mnie to, ze nie wpadlam, bo nie wiem czemu, ale wydaje mi sie, ze zeby wpasc na stosunku przerywanym, to trzeba miec naprawde pecha. Biorac pod uwage to, ze w tym miesiacu z chlopakiem zaszalelismy i raz we mnie skonczyl, ale skapnal sie i wyszedl, a druga wpadka, to skonczyl na zewnatrz ale nie do konca i kochalismy sie dalej, no i potem skonczyl reszte... takze plemniki na bank jakies zostaly z tamtego nasienia. No ale mam pecha i nie wpadne lol

6,184

No co szefowa będzie musiała zrozumieć. Napewno bratowej będzie trochę przykro ale przecież nie zrobiłaś tego specjalnie, więc powinna zrozumieć.

6,185

....teraz jakby nei bylo moge brata i bratowa wywalic z gory i sama ja przejac skoro bede meic rodzinke ehhe

6,186

No jak przyjdzie dziecko, to trzeba rozporzadzic miejscem, bo wiadomo, tu lozeczko tu wozek, tu cos tam. A jak zacznie chodzic, to tez trzeba miec wiecej miejsca, zeby dziecko mialo gdzie ganiac. My poki co bedziemy na gorzej z jego bratem mieszkac, ale jak babcia odejdzie z tego swiata, to bedziemy wtedy sami. No ale czart wie ile czadu bedziemy sie gniezdzic razem tutaj w 3, bo babcia moge umrzec za 5 lat a moze i za 10 hmm a ja nie mam zamiaru czekac z dzieckiem do momentu, az babcia odejdzie.

6,187

....nam zostaje chyba pojsc na bloki bo nie wyobrazam sobie gniezdzic w trojke w moim niby nie malym ale jednak na 3 osoby za malym pokoju....a takie sa realia poki czegos nie wynajmiemy...no i mam nadzieje ze nie bd blizniakow:)bo pytalam lekarza  no ale to za wczesnie i powiedzial ze nawet moze do powlowy ciazy nie widac...pff to mnei pocieszyl hehe

6,188

Ekoola mi się wydaje że skoro jesteś w ciaży to powinnaś mieć blisko swoją mame, bo ona cię najlepiej zrozumie.

6,189

...Tynka ja nie mam za dobrego kontaktu z mama tzn miewamy momenty ze sie klocimy dosyc ostro ale bywaja tez chwile spokoju:)co do mieszkania z rodzicami to raczej nie realne bo po pierwsze brat z bratowa remontuje gore u nas a ja bym musiala mieszkac na dole w jedym pokoju z moj chlopakiem  i dzieckiem obok brat mlodszy i rodzice...dziecko raczej by im nie pasowalo hehe ciagle krzyki,placz itd

6,190

ola, a masz w rodzinie kogos, kto ma blizniaki? bo jak nie,to ciezkoi wtedy o blizniaki, bo to raczej genetyczne:)

No my mamy tu na gorze 2 pokoje, kuchnie i lazienke - tzn bedziemy miec po remoncie hehe i w jednym pokoju my, a w drugim jego brat, ktoego w sumie wiecej nie ma niz jest, ale poki babka zyje, to on musi siedziec tutaj:/ a facet ma 34 lata i kawaler, do tego metalowiec hmm

6,191

...no moj facet jest z blianiakow pisalam juz chyba o tym kiedys:)

6,192

tak? to moze przeoczylam smile
No to w takim razie mozliwe, ze mozesz miec blizniaki:) a chcialabys czy nie? ja to bym nie chciala blizniakow, ale wiadomo, najwazniejsze zeby byly zdrowe smile a dobry masz kontakt ze szwagrem? hehe

6,193

...ze szagrem nie mam w ogole kontaktu to czyste przeciwienstwo mojego wielki sknerus siedzi caly czas z laska w domu i w ogole znajomych nie maja takie odludki nawet nie ma o czym z nimi gadac niestety hehe ale mam jeszcze 3 szwagierki:)ktore sa super:)

6,194

Fakt trochę ciasno byście mieli, w sumie jest najlepiej samemu mieszkać nikt wam się nie będzie wtrącac.
Mika a może twoj bierze przykład z brata, 34 lat już dawno powinnien być po ślubie.

6,195

ekoola, no widzisz. Moj to tez przeciwienstwo jego braci. Ma dwoch braci, z czego jeden bierze slub w czerwcu i on tez taki cichy i w ogole, ani tak z nim nie pogadasz ani nic. Ten kawaler to juz wogole krzyzyk na droge, caly pokoj ma w jakis krzyzach, szatanach, wszystko na czarno pomalowane, bez swiatla tylko swieczki, tysiac gitar itop strach tam wchodzic haha a my tam kuchnie bedziemy miec niedlugo, smieje sie, ze nawiedzona kuchnia bedzie lol
Nie, Tynka, tutaj kazdy ma polewke z tego brata, bo on jest taki jak nawiedzony, pije, cpa i takie tam.

6,196

....tynka masz racje najlepiej samemu mieszkac tymbardziej ze moja mama lubi sie wtracac i to za bardzo i zawsze ja obrywam np ostatnio bylismy w bialce w polowie stycznia z moim no i jechali z nami brat i bratowa<sami chcieli-w grudniu mieli cywilny i chceili gdzies na  pare dni pojechac>no ale moja matka jak to na nia przystalo stwierdzila ze my ich zmusilismy by jechali i tym sposobem udali kase  na glupoty zamiast zostawic na remont wrrrr parodia

6,197

ola, to tez ciekawie tam macie, naprawde:/ przestane mieszkac z rodzicami i ja sobie tego nie wyobrazam, Ja z daleka jestem od domu, ponad 60km, a tesciowa mieszka na 2 koncu wrocka, ale ona sie nie wtraca tylko ciekawska jest i wszystko chcialaby wiedziec, ale tak to jest spoko:) bedziemy mieszkac sami na gorze no i ten brat, ale jego nie licze, a pietro nizej mieszkanie bedzie mial jego brat z zona i w piwnicy ma juz mieszkanie babcia. Takze u nas nie bedzie nikt sie wpieprzal, bo ja nawet nie pozwole na to, jestem chamska troche, choc nie wygladam na taka w ogole tongue ale nienawidze, jak ktos mi sie wpieprzaw zyciu i twierdzi, ze wie lepiej tongue

6,198

...pierwsze objawy zawitaly wymioty welcome hehe bleee:((((

6,199

o to juz wymiotujesz? ja nienawidze wymiotowac, takie dziwne uczucie i ten posmak, masakra normalnie!! ale mam nadzieje, ze jak cos to mnie minie hehe

6,200

...no dzis 1 raz mi sie zdarzylo mam nadzieje ze nie bd powtorki:)

6,201

eee to jak juz zwymiotowalas, to nie to zebym Cie pocieszyla,ale przygotuj sie na wiecej wymiotow hehe pewnie rano bedzie najgorzej, choc nie kazds kobieta przez to przechodzi

6,202

....pff bd musiala jakos przezyc heh

6,203

no nie ma wyjscia, czego to sie nie robi dla dziecka smile
no nic, uciekam scierac te podlogi w calym domu, mi to sie rzygac chce na sama mysl o tym haha
wpadne potem smile

6,204

...a ja ide sie chwilke zdrzemnac tez zawitam potem milego popoludnia:)

6,205

Aleście naskrobały big_smile

6,206

ja pierdziele ten duren zawsze musi mnie wkurzyc, wtedy kiedy nie trzeba:/ tutaj gadal, ze nie kupil mi pierscionka (oczywiscie nie zarecznowy, bo tego nigsy sie nie doczekam) i w ogole, bo ponoc nie ma kasy, na walentynki nie dostalam NIC, nawet durnego kwiatka, zero romantycznosci, jakiejkolwiek kolacji, zupelnie NIC!! a ten palant dzis polazl z tym swoim bracholkiem i kupili skrzynki piwa i to za kase mojego!!! kur** jutro mam dostac okres ( i daj Pabie Boze, zeby w ogole nie przyszedl!!! ), a ten mnie tak zdenerwowal, ze teraz to juz w ogole chodze nabuzowana:/ ostatnio codziennie chleje, przedwczoraj kupil czteropak i wypil go calego w jeden wieczor!!! po czym powiedzial, ze wiecej pic nie bedzie, nie ruszy alkoholu przez 4 dni itp tak jego obietnice, kolejne zreszta! oczywiscie dzisiaj juz wypili bo X piw, jutro to samo, choc powiedzialam mu ze nie chce czuc od niego %!! to jest juz zalosne, ale czego ja sie spodziewalam? mialam ojca alkoholika, to i faceta bede miec, bo przeciez tradycji musi stac sie zadosc!! tutaj nic mi nie daje ani na urodziny ani na walentynki, a tutaj kupuje zgrzewki piwa i chleje jak durny!! kur** z kim ja jestem ;( gdyby nie to, ze go kocham, to juz dawno bym stad spieprzyla hmm

6,207

...oj mika to widze ze masz jazde niezla z tym swoim moj naszczescie nie przepada za alkoholem az tak bardzo by samemu popijac tylko okazyjnie pije na imprezach na ktore za czesto i tak nie chodzimy ja w ogole nie pije a moj brat z bratowa potrafia praktycznie dziennie po piwku wypic...mnie to nie kreci a moj pochodzi z rodziny moze nie alkoholikow ale ludzi lubiacych wypic i w ogole jego rodzice pala po 2 paczki papierosow dziennie a on i jego czworka rodzenstwa w wieku 18-24lata nie pala..wiec mam nadzieje ze za dziecka sie naogladal nieciekawych widokow to teraz sam sie od tego wzbrania:)

P.S a moich wymiotów nie ma końca ciagle wizyty w lazience doprowadzily do tego ze moja mama sie pokapowala no i musialam jej powiedziec ze jestem w ciazy...bo by mi zyc nie dala a nei chcialam klamac skoro to prawda...cieszy sie bardzo poki co hehe

6,208

o kurde ola to sie wydalo smile ale dobrze, ze sie cieszy, bo moi by mnie wyknekli!!

No widzisz kochana, moj tez pochodzil z domu alkoholikow, choc jego ojciec zostawil ich jak moj mial 7 lat, a moj ojciec pil dokad nie skonczyl 17 lat, ma wyrok w zawieszeniu, spraswy w sadzie itp itd. Wiesz, ja rozumiem, ze mozna sobie wypic piwko ok, ale on pije codziennie prawie i to minimum 2 piwa:/ owszem, nie awantruje sie i nie jest agresywmy, ale jak patrze sie na jego pijacego, to od razu przed oczami mam obraz ojca ;( Boze chcialabym dzicka tak bardzo, ze moglabym je nawet sama wychowac, bo nie mam zaamiaru byc z kims dla kogo wazniejszy jest alkohol!! jak mogl w ogole powiedziec, ze tu kasy nie ma (choc ma i to dosc sporo i pewnie tak powidzial tylko dlatego, zeby niczego mi nie kupowac), nic mi nie kupic ani na jedno swieto ani na 2, a tutaj wydac kase na tyle piwa!!!

6,209

a tak w ogole, to ile Ci sie okres spoznial? i brzuch bolal Cie normalnie jak na miesiaczke?
bo mnie to boli od kilku dni, ale to takie wiesz przejsciowe nie caly czas, ale i tak czuje, ze jutro dostane ;(

6,210

...u mnie to jest tak ze mam nieregularny okres od jakiegos czasu wiec wcale mnie nie ruszylo to ze mi sie spoznia iles tam dni wiesz no zycze ci jak najlepiej ale jak masz takei jazdy z facetem to lepiej by obeszlo sie bez dziecka no chyba ze myslisz ze zmadrzeje jak sie dowie ze tatusiem zostanie ,ale z tego co pisalas w ogole by sie nim nie zajmowal wiec nie wiem kochana co Ci napisac...

6,211

Mika09 napisał/a:

A jesli codzi o imiona to bardzo podobaja mi się Julia/Sandra

ja mam już wymyśloną Julię dla mojej córci big_smile jeśli się keidyś dorobię big_smile

Czarna21 napisał/a:

Rozumiem, że skoro blog jest, to opowiadanek będzie więcej? big_smile

OCZYWIŚCIE smile
jest tam już nawet ten LESROTYK big_smile zapraszam do lektury wink

Tynka napisał/a:

A co do imion to podoba mi się Nadia, Marysia, Julia, Blanka a do chłopca Filip:)

jak wyżej, ja będę mieć Julię smile
a i Filipa też chcę big_smile

Mika09 napisał/a:

eee to jak juz zwymiotowalas, to nie to zebym Cie pocieszyla,ale przygotuj sie na wiecej wymiotow hehe pewnie rano bedzie najgorzej, choc nie kazds kobieta przez to przechodzi

u mnie siostrę brało na wymioty właśnie po południu, nigdy rano smile

Tynka napisał/a:

Robaczek nie doszły do mnie twoje erotyki to jest mój e-mail justynka27@onet.pl

już mi się nie chce bawić w maile wink zapraszam na bloga smile http://opowiadania-robacek.blogspot.com/

...a tak poza tym to nieźle się spisałyście wink

Mika współczuję atmosfery i zachowania faceta... i podziwiam, że to wytrzymujesz smile
Ola to super, że babcia zadowolona, że będzie miała wnuka/wnuczkę smile

6,212

Dzień dobry.
Mika współczuje ci jak tak można, mój też pije na imprezach zdarzy mu sie wypić piwo od czasu do czasu, wie co ja myśle o piciu. Mika czy ty chcesz być z takim kimś? Jak nie chcesz to nie odpowiadaj.
Ekoola to Ci współczuje kochana ale czego się nie robi dla dziecka:)
Robacek nie dostałam e-maila z twoimi erotykami ale czytałam na blogu i jestem pod wrażeniem, bardzo mi się podobało.
A ja z moim jade do lekarza:/

6,213

Tynka, chce, bo go kocham i nie umilabym inaczej hmm fakt faktem wczoraj nie wypilil ani jednego piwa i tlumaczyl sie tym, ze to jego brat chcial skrzynke piwa, bo znajomi mieli przyjsc do nich (no i rzeczywiscie przeyszli wieczorem), a brat kasy nie mial przy sobie wiec pozyczyl od mojego.... no ale pewnie nie wypil piwa dlatego, ze wiedzial, ze jestem wkurzona, ale dobrze, ze troche go rusza moje zachowanie tongue ciesze sie, ze nie awarnutuje sie po piwie i nie upija sie, bo glowe ma mocna, jest normalny, taki jakby nie pil, ale wiecie samo to ze ma piwo w rece juz na mnie jakos dziala, bo ojca takiego alkoholika mialam:/ poki co naprawde nie mam sil sie juz klocic i wkurzam sie bo wkurzam, zwlaszcza teraz przed okresem ale kocham go i poczekam do konca remontu i zobacze, czy cos sie zmieni i wtedy bede myslala nas ewentualnym rozstraniem hmm

A co sie stalo Twojemu, ze jedziecie do lekarza?

6,214

Mojego wczoraj tak głowa bolała, żołądek i wymiotował któryś raz mu się tak zdarzyło a ten głupi lekarz zamiast dać mu jakieś skierowania na badania przepisał mu witamine C, pojedziemy chyba prywatnie zrobić badania.
Mika skoro go kochasz to poczekaj, będziesz wiedziała na czym stoisz.

6,215

No tak., lekarze na łatwizne ida zawsze, paranoja:/ a potem ciekawe do kogo z pretensjami, jakby tfu tfu nie daj Boże cos sie stalo!! lepiej isc prywatnie, dac te 50zł czy stowke, ale neich da skierowanie na jakies badania, bo to moze byc zwykla jakas lelitowka czy cos, ale moze cos co wymaga dluzszego leczenia:/

Ja to mam taki problem, ze codziennie mnie zoladek boli i domyslam sie, ze to wrzody bo juz mialam ich podejrzenie, ale nie poszlam do lekarza, trwa to juz ponad rok! i od dluzszego czasu zauwazylam, ze przy oddawaniu kalu jest krew tzn nie w stolcu, ale tak jakby odbyt byl w krwi, bo na papierze widze. Tak jakbym wysrac sie nie mogla i odbyt sie podraznial, ale kal oddaje normalnie, a krew dalej jest, Ciekawe co to moze byc? do lekarza chyba z tym pojde.
No poczekam, poczekam i zobacze:) bede was na biezaco informowac hehe

6,216 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-02-22 11:50:34)

.

6,217

Mika to mogą być hemoroidy

6,218 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-02-22 12:18:52)

wiesz, ja juz rok temu robilam sobie jakies testy na helicibakterie czy jako to tam sie nazywa i wyszlo, ze wszystko jest w porzadku. Bole zoladka mam juz od ponad roku, z malymi przerwami. Zazwyczaj jest to przed jedzeniem, po jedzeniu czy nawet jak jestem glodna to taki przeszywajacy bol hmm i tak codziennie w sumie, czy jem czy nie jem to boli i oczywiscie jak cos ciezko zjem, to bardziej boli! krwi w kale nie mam, ale to wyglada tak jakby odbyt byl przetarty po prostu i tylko podczas kalu mi leci, nie wiem o co chodzi. Moze pojde do tego lekarza tylko gastroskopii boje sie jak diabel swieconej wodyi juz raz na nia nie poszlam hmm i jeszcze jak sie już wyproznie, to nawet jak stolec nie byl twardy tylko powiedzmy jakis rzadki, to mnie to boli i piecze przy podcieraniu tak jakbym zrobila Bog wie jakiego stolca:/ sorki, ze tak to opisisuje, ale inaczej nie umiem wytlumaczcy ;p

czytam wlasnie o tych hemoroidach i rzeczywiscie to moga byc one hmm ehh musze isc do lekarza chyba, bo to juz nie jest smieszne!

6,219

Idz Mika do lekarza to będziesz wiedziała co ci jest i będziesz spokojniejsza. A ja siedze u mojego bo on pojechał gdzieś na chwile ze swoim tatą

6,220

No pojde, ale to dopiero w przyszlym tyg, bo teraz okres bede miec pewnie, a za tydz ide do gina na smarowanie nadzerki hmm ehh nie chce miec badanego odbytu, nie lubie czegos takiego i znow mam sobie wymyslac i wyszukiwac chorob hmm no ale pewnie pojde, bo nie bede miala wyjscia.

6,221

ajć, Mika współczuję...
moja przyjaciółka jak miała anemie to też przy oddawaniu kału krwawiła. tak jak Ty mówisz.
tylko ona jeszcze w moczu miała krew.

lepiej nie ryzykuj ze swoim zdrowiem i przejdź się do tego doktorka, może przepisze Ci cos konkretnego co pomoże, labo skieruje na jakieś badania...

bądź zdrowa smile

Tynka dzięki za miłe słowa do erotyków big_smile
dziś bliżej wieczora może pojawi się kolejny wink jak znajdę czas i chęci na jego dokończenie smile

6,222

No poczekam jeszcze ten tydzien i moze pojde, chyba ze przejdzie to krwawienie smile

Ja czekam na brak miesiaczki, ktora miala dzis przyjsc tongue ehh nie robie sobie niby nadziei, ale zawsze jakas tam iskierka zostaje tongue

Jola, widze, ze ostro jedziesz z tymi erotykami! ja nie mam jakos weny hmm pisze za to prace mgr o alkoholizmie big_smile

6,223

Mika, wiesz, siedzę w robocie, ruchu nie ma to albo czytam albo tworzę big_smile
sama muszę sobie znaleźć rozrywkę, bo i sprzątać nie ma co w tym barze big_smile
wszystko co niezbędne mam zawsze zrobione i wtedy się biorę za przyjemności big_smile:D

6,224

to Ty masz tam internet?? big_smile przeciez to budka jest, czy knajpa jakas?

6,225

knajpka. piszę na kartkach (zaczynałam od serwetek, bo nie pomyślałam, żeby wziąć sobie coś z domu big_smile) i przepisuję w domu big_smile jakbym miała neta (i przede wszystkim laptopa big_smile) to bym cały dzień była online na forum big_smile:D

6,226

no ale jestes teraz w pracy, to gdzies komputer musisz miec? tongue na serwetkach haha dobre big_smile ze Ty sie potem rozczytasz z tego? tongue

6,227

jestem w domu tongue
wczoraj, dziś i jutro jeszcze mam wolne, za to pracuję przez cały weekend, bo moja zmienniczka ma szkołę smile

a komputer? stacjonarny w domu, właśnie płaszczę dupsko na krześle przed nim big_smile

6,228

aaa, bo myslalam, ze w pracy jestes i tak sie zastanawiam, jak Ty tam piszesz lol lol

Wiesz, Ty to chociaz na krzesle siedzisz, bo ja calydmi dniami w lozku i to nie poscielonym, na kolanach mam laptopa lol to jest dopiero zal lol lol odlezyn kiedys jakis dostane o ile juz nie dostalam lol lol

a tak w ogole, masz jakies swoje foto? bo z Toba sie chyba jeszcze nie zamienialam zdj smile

6,229

mam tongue
możesz sobie wejść na bloga, tam jest takie jedno, które mi się diabelnie podoba big_smile:D

6,230

a daj no adres do tego bloga:) i od razu swoj mail to wysle Tobie swoje foto, tylko nie przestrasz sie lol troche inaczej tez wygladam, bo zdj sprzed roku, ale moze wysle Ci zdj najnowsze takie tyle ze ja na nim jestem ze swoim tongue a masz zdj swego pieknego albo najlepej, to wpsolne zdj? big_smile

6,231

robil mi jedna taka zje*** sesje, w pizamach do tego i to w lozku, przy zgaszonym swietle prawie ze i wychodzilam jak zaba lol ale tez Ci jakies wysle, zebym sie posmiala, bo poczucie humoru masz lol porechocz razem ze mna, kum kum lol lol

6,232 Ostatnio edytowany przez RoBaCeK78 (2012-02-22 16:13:59)

hehe, wspólnego się nie dorobiliśmy tongue
jeszcze tongue

http://opowiadania-robacek.blogspot.com/
RoBaCeK78@o2.pl

to tez jest zdj sprzed prawie roku big_smile
najlepiej jakbyśmy się sKUMały na fb big_smile:D

6,233

akurat fb mam ale nie zagladam na niego i zdj tez nie mam, ale mozesz mnie zaprosic to chciciaz Cie zobacze, bo n tym zdj to widac Cie 50% lol :lo: i kur** jakie dlugie wlosy masz w ogole smile

maila podaj big_smile

a na fb mnie znajdz, Monika S... opole tongue z tym ze zapros ta ktora jest bez zdj, bo jeszcze jedna jest dziewczyna o tym samym imeniu i naziwsku co ja, ale to moja bratowa lol i na zdj jest z corka tongue

6,234 Ostatnio edytowany przez RoBaCeK78 (2012-02-22 16:21:05)

maila masz wyżej big_smile
a włosy mam jedynie do pasa big_smile:D:D:D

zaraz wejdę na fejsbunia i Cię zaproszę wink
tam mam zdj mojego Lubego wink
i mojego bratanka też big_smile:D

a to, że widać w 50% to trudno big_smile mi się podoba big_smile

6,235

No tak, slepa jestem, adres jak byk naisany, a ja szukam lol i to w okularach jestem big_smile cos sie poszta wali i mi nie chce wyslac iadomosc a zdj zalaczylam hmm zaraz bede dalej probowac big_smile

6,236

a ja nie mogę Cię znaleźć...
może Ty mnie poszukaj tongue
Jolanta Ś.... Jasienica Rosielna
mam zdj to co na blogu, więc może prędzej mnie wyhaczysz big_smile

6,237

ok, zaraz sprobuje poszukac smile

6,238 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-02-22 16:38:45)

wsylalam Ci zdj smile

nie wiem, jak sie tym fb obsluguje:/ nie chce mi Cie wyszukac tylko z opola mi ludzi wyszukuje a nie z Polski:/ znajdz Monika Sim... tongue moze wtedy Ci wyskoczy

6,239

hehe, spoko, jeszcze spróbuję big_smile
dupa dupa dupa !
wciąż Cię nie ma wrr...!

6,240

urde, napisze Ci zaraz na maila imie i naziwsko, moze wtedy bedzie smile

Posty [ 6,176 do 6,240 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 94 95 96 97 98 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024