Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 93 94 95 96 97 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,111 do 6,175 z 10,560 ]

6,111

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Ooo, ja juz na rozne sposby go bralam i nici tongue i bielizne sobie kupilam i ładniej sie ubrakam i sie wyperfumowalam itp ale na nic to wszystko, cos tam pojeczal pojeczal i dalej to samo dlatego spasowalam i niech sobie robi co chce. zateskni to przyjdzie, ale wtedy moze ja nie bede chciala, to moze tak sie nauczy tongue

eh kur** dom wariatow i nic wiecej. Nawet w niedziele nie ide na zadne durnowate spotkanie tylko wypierdzielam z domu i tyle.

Zobacz podobne tematy :

6,112

tesia369 napisał/a:

Witaj czarna smile Jak dzien mija?

A całkiem w porządku, troszkę zimno było, ale w porządku wink

ekoola89 napisał/a:

Co u mnie ? hmm jak codzień od 7-15 praca wrrr a potem byłam u mojego faceta wróciłam niedawno ....i też mam jazdę z bratową bo remontują z bratem góre u nas w domu i się czuje choćby u siebie była pełna swoboda,zero krępacji ,nawet żarcie z lodówki mi wyjadają żałosne...jeszcze troche i jej wszytsko wygarne brrr

Z tym jedzeniem to przegięcie nieco ;/

tesia369 napisał/a:

Chodz codzienie skapo ubrana, nie tylko po domu ale na studia tez. pokaz mu jak erotycznie potrafisz jesc. a jak bedzie chcial odrazu zabrac sie do rzeczy to mu rece zwiaz. to wkoncu nauczy sie ze do celu powoli sie dazyc. smile:)

O, jak na studia to ja to chcę zobaczyć lol

6,113

ekoola, no wlasnie muy tez remontujemy caly dom!! a ona czuje sie jak pani domi, no zal hmm napisala harmonogram, nawet nie wiem o co chodzi, bo nie bede wylazic z pokoju, zeby czytac jakies bzdety, ale pewnie dotyczyc bedzie TYLKO mnie, bo przeciez jej facet i moj robia remont. I jak zwykle pewnie chodzi o sprzatanie!! kur** kiedy jest moja koles to sprzatam, ustalismy ze co tydzien inna sprzata, wiec przestrzegam tego, ciekawe o co znow jej chodzi

6,114

no ja mam bratową od 17grudnia 2011 roku oficjalnie i poki nie była w rodzinie było oki a teraz rzadzi sie nie wiedzac chyba ze to robi hehe moze wydaje jej sie ze ma prawo do pelnej swobody hmm...moze moi rodzice powiedzieli jej ze ma sie czuc jak u siebie no nie mam pojecia...chodz moja mama narzeka na nia bo nic nie robi nie pracuje bo niby o dziecko sie staraja juz pol roku i nic,nie uczy sie skonczylaedukacje na zawodowce i stwierdzila ze sie juz wyuczyła hmm ja nie potępiam ludzi po zawodówkach ,ale teraz to srednie to minimum,ale coz chyba jestem nie zorientowana hehe lepiej sobie siedziec w domu a facet niech zapiepsza w jej mniemaniu wrrr

6,115

...no i mowi sie u nas ze gora domu powinna isc do mnie jako jedynej córki<mam 2braci> no ale brat ja przejal i moge sobie w tym momencie szukac mieszkania na bloku ehh byle bratowa ma gdzie dupe wsadzic...no ale coz ss i tacy ludzie co szczytem marzen jest owinac faceta wokol palca a samej siedziec na dupie i sie grzac!

6,116

Dosc bym miala faceta ktory mnie nie zauwaza. A np jakbys byla chora i nie mogla z lozka wstac to byl by przy tobie i cie wspieral?

6,117

ekoola89 napisał/a:

...no i mowi sie u nas ze gora domu powinna isc do mnie jako jedynej cĂłrki<mam 2braci> no ale brat ja przejal i moge sobie w tym momencie szukac mieszkania na bloku ehh byle bratowa ma gdzie dupe wsadzic...no ale coz ss i tacy ludzie co szczytem marzen jest owinac faceta wokol palca a samej siedziec na dupie i sie grzac!

To w domu wielorodzinnym mieszkasz?

6,118

..sory za te moje żale no ,ale jak widze tego nie robola to mi sie zle robi...ja codziennie do pracy zapiepszam-bez zadnego l-4 i tylko 2tyg urlopu mialam i to jeszcze na przelomie wrzesnia i pazdziernika-<pracuje od roku>..w weekendy zapierdzielam na uczelnie....a ta pracowala miesiac po czym zgubila pierscionek zareczynowy i wpadla w taki szal ze jak poszla do pracy to jej nie wpuscili ,wyslali do domu a z domu do szpitala pojechala wielce arytmie serca miala,,,zalosne

6,119

No to rzeczwiscie zall hmm pewnie dziecko zrobi i bedzie siedziala, a edukacja i praca co tam na co to komu, w lidlu znajda etat dla niej albo i nie. Ja tez takich ludzi nie potepaim, ale wlasnie nienawidze, jak ktos sie rzadzi!!
Ta tez sie ciagle rzazi, poszlam i z ciekawosci przeczytalam harmonogram i oczywiscie chodzi o sprzatanie i prawie wszystko ja mam robic, a ona nic lol lol lol chyba śmieszna jest!!! do konca lutego ja mam latac ze sciera co drugi dzien i wszedzie sprzatac, a to ciekawe, bo ciekawer kto po remoncie myje podloge!! i kto rano zmywa ich naczynia, jak przyniosa wieczorem caly zlew garow!! sprzatam wtedy, kiedy jest moja kolej. Ale wiecie co? nie chce mi sie klocic i wale to dlatego bede sprzatac jak se chce, zobaczymy czy ona cos ruszy... wielka pani domu. Kiedys bylo inaczej tutaj, unna atmosfera i wogole, a teraz wszyscy sa przeciwko mnie, chamscy i w ogole, odwracaja sie, o co kur** chodzi? sie chyba stad wyniose i bedzie spokoj

6,120

tesia369 napisał/a:
ekoola89 napisał/a:

...no i mowi sie u nas ze gora domu powinna isc do mnie jako jedynej cĂłrki<mam 2braci> no ale brat ja przejal i moge sobie w tym momencie szukac mieszkania na bloku ehh byle bratowa ma gdzie dupe wsadzic...no ale coz ss i tacy ludzie co szczytem marzen jest owinac faceta wokol palca a samej siedziec na dupie i sie grzac!

To w domu wielorodzinnym mieszkasz?

tzn parter zajmuje ja z mlodszym bratem i rodzicami a 1pietro juz wkrotce brat z bratowa są na etapie remontu a wlasciwie przystosowaniu pomieszczen do zamieszkania bo od nowosci a mieszkamy 12lat nie bylo tam nic robione.

6,121

ekoola o jaaa lol lol lol zeby nie bylo, my tez mieszkamy w domu jednoridzinnym i gora jest nasza, dol jest ich, ale nie bo mam sprzatac caly dom!!! remont jest i poki co ja najmniej korzystam z tego, bo nie mam prawa wychodzic chyba z pokoju, bo zaraz oczy i komentarze ida w moja strone!! od nieroba mnie maja i lenia!!! kur** moja wina, ze nigzie mnie do pracy nie chca? wysylam Cv, roznosze, chodze i nic, to moja wina? ;( a ona uwaza sie za wielka pani, bo pracuje w jakims biurze i ponoc kokosy lapie!! a ze mnie sie wysmiewa i gadaja, a babka mojego faceta, to ciagle tylko gada "co znowi w tym domu siedzisz? " ;( wiecie az sie zyc odechciewa normalnoe sad

tesia, jakbym byla chora, to nie wiem co by robil.... jest remont wiec onjest najwazniejszy, a reszta schodzi na dol. Pewnie gadalby " nie przesadzaj, wstawaj, a nie lezysz" czy cos sad

6,122

Mika09 napisał/a:

No to rzeczwiscie zall hmm pewnie dziecko zrobi i bedzie siedziala, a edukacja i praca co tam na co to komu, w lidlu znajda etat dla niej albo i nie. Ja tez takich ludzi nie potepaim, ale wlasnie nienawidze, jak ktos sie rzadzi!!
Ta tez sie ciagle rzazi, poszlam i z ciekawosci przeczytalam harmonogram i oczywiscie chodzi o sprzatanie i prawie wszystko ja mam robic, a ona nic lol lol lol chyba śmieszna jest!!! do konca lutego ja mam latac ze sciera co drugi dzien i wszedzie sprzatac, a to ciekawe, bo ciekawer kto po remoncie myje podloge!! i kto rano zmywa ich naczynia, jak przyniosa wieczorem caly zlew garow!! sprzatam wtedy, kiedy jest moja kolej. Ale wiecie co? nie chce mi sie klocic i wale to dlatego bede sprzatac jak se chce, zobaczymy czy ona cos ruszy... wielka pani domu. Kiedys bylo inaczej tutaj, unna atmosfera i wogole, a teraz wszyscy sa przeciwko mnie, chamscy i w ogole, odwracaja sie, o co kur** chodzi? sie chyba stad wyniose i bedzie spokoj

a to ja wy mieszkacie macie wspólną kuchnie,łazienke czy jak?

6,123

Ja mam bratowa ktora nie umie zupy podgrzac a co dopiero mowic o wszystkich codziennych obowiazkach. studjuje zaocznie w weekendy i to czasem co drugi tylko, na to jej rodzice kase daja. A ona do pracy nie pojdzie bo ona pracowac nie bedzie. w sumie kto by chcial takiego pracownika co nic nie umie i brakuje mu wyobrazni.

6,124

Poki co jest zrobiona piwnica, tak jakby odrebne mieszkanie w niej i tam jest babka, i poki co korzystamy z tego wszyscy, kuchi, lazienki bo parter i pietro sa w remoncie. Ale ja sprzatam, jak jest moja kolej!! i nawet ja na dol nie schodze, nie jem w ogole nic z ich rzeczy, kupuje sobie swoje i trzymam w pokoju, nie u nich!! srodki do mycia tez mam swoje, nikomu nic nie kradne, mieszkam tu od czerwca, i czuje sie jak intruz doslownie sad  do rachunkow sie dokladalam, ale babka kasy nie chce i nikt sie juz nie doklada

6,125

eh wiecie co, poryczalam sie i ide juz polezec, bo mnie tu zaraz trafi., Teraz siedzi sobie i obgaduje mnie z facetem swoim, a moj poszedl i sie w najlepsze bawi!! ide spac, tak bedzie najlepiej ;( do jutra dziołchy :*

6,126

....no mnie chyba czeka szukanie mieszkania na blokach bo od dawna chce zamieszkac z moim facetem ,ale u mnie w domu np nie bardzo bo rodzice uznaja mieszkanie razem tylko po slubie stad tez brat wzial na szybciora cywilny by mogli przejac gore a nie meczyc sie na blokach placic czynsz itd.oni obydwoje są nie poradni-nie dadza sobie rady w zyciu nic nie zalatwia masakra...a moj chlopak mieszka na bloku z rodzicami i rodzenstwem ma 3 siostry i brata blizniaka...brat niedawno sie wyprowadzil a z racji tego ze to blizniacy to czesto robia  to samo wiec moze i my wkoncu cos wynajmiemy:)chodz moj facet ostatnio powiedzial ze woli wziasc kredyt ,kupic mieszkanie  i placic za swoje niz wynajmowac i nic z tego nie miec...no ale zobaczymy co zycie pokaze...

6,127

Mika09 napisał/a:

eh wiecie co, poryczalam sie i ide juz polezec, bo mnie tu zaraz trafi., Teraz siedzi sobie i obgaduje mnie z facetem swoim, a moj poszedl i sie w najlepsze bawi!! ide spac, tak bedzie najlepiej ;( do jutra dziołchy :*

oj MIKA to widze ze masz nieciekawa atmosfere w domu no dobranoc słodkich snów i sie nie przejmuj:)

6,128

Jestes nie szczesliwa z nimi czy taka przyszlosc ma sens?

przepraszam ze tak pisze ale mam takie odczucie

6,129

ekoola89 napisał/a:

....no mnie chyba czeka szukanie mieszkania na blokach bo od dawna chce zamieszkac z moim facetem ,ale u mnie w domu np nie bardzo bo rodzice uznaja mieszkanie razem tylko po slubie stad tez brat wzial na szybciora cywilny by mogli przejac gore a nie meczyc sie na blokach placic czynsz itd.oni obydwoje są nie poradni-nie dadza sobie rady w zyciu nic nie zalatwia masakra...a moj chlopak mieszka na bloku z rodzicami i rodzenstwem ma 3 siostry i brata blizniaka...brat niedawno sie wyprowadzil a z racji tego ze to blizniacy to czesto robia  to samo wiec moze i my wkoncu cos wynajmiemy:)chodz moj facet ostatnio powiedzial ze woli wziasc kredyt ,kupic mieszkanie  i placic za swoje niz wynajmowac i nic z tego nie miec...no ale zobaczymy co zycie pokaze...

Twoj ma racje, ja tez tak mysle i chcialabym miec swoj dom. Dlatego tez pracuje w Oriflame zeby byc na swoim.

6,130

tesia369 napisał/a:
ekoola89 napisał/a:

Twoj ma racje, ja tez tak mysle i chcialabym miec swoj dom. Dlatego tez pracuje w Oriflame zeby byc na swoim.

...ja całe życie mieszkam w domku jednorodzinnym i jakos nie wyobrazam sobie mieszkania na bloku no ale jak bd trzeba to trudno oboje pracujemy i mysle ze dalibysmy rade finansowo no ale zobaczymy co pokaze przyszlosc ...wychodzi na to ze lepiej sie wychodzi bedac leniem hehe
praca nie popłaca:):)

6,131

Ale to nie zawsze. Raczej bym powiedziala ze glupi ma szczescie.

ja mam i taka bratowa i szwagierke. oby dwom oferowalam prace w marketingu oriflame ale zadna nie chce bo wola od swoich facetow kase ciagnac niz same zarobic.

6,132

...no coz do pracy nikogo nie zmusisz ....fakt moja praca nie jest szczytem moich marzen ,ale nie mam co narzekac wole taka niz żadna...i jestem z moim facetem 3lata i nie lubie jak za mnie placi a zdarza sie to dosyc czesto ,ale on tego chce a ja kokosów nie zarabiam i mi np z tym glupio ze ciagle na mnie wydaje kase,ale jak widac mojej bratowej to nic a nic nie rusza hehe

6,133

He he tak wlasnie jest. dobrze ze mam do kgo po narzekac na rodzine, moj juz tego sluchac nie moze ale mnie wspiera caly czas.

6,134

...hm chyba sama do siebie pisze hehe spadam dobranoc

6,135

Dobranoc smile

6,136 Ostatnio edytowany przez RoBaCeK78 (2012-02-17 00:51:15)

Mika09 napisał/a:

Jolla, łał jestem pod wrazeniem, serio smile nomalnie jakbym czytala Harelikina (czy jak to sie tam pisze tongue ) lol zaje**** smile przyznaj sie lepiej, ze pisalas w tym swoje przezycia, a nie jakiegos Toma i Jane i zmienilas tylko imiona lol jak tal, to zazdroszcze big_smile nigdy nie uzywalam wibratora, ale kusisz.... big_smile

oj Mika, Mika...
dzięki za miłe słowa wink nie, to nie moje przeżycia big_smile z wibratorem tez nie miałam przyjemności (?) ale nie powiem, że nie lubię nowości big_smile

tesia369 napisał/a:

A podaj emailia to wyśle ci erotyka

RoBaCeK78@o2.pl Mika, wysyłaj wink
EDIT: juz mam wink

Mika09 napisał/a:

Swija droga, ciekawe gdzie Jola? big_smile zawsze byla, a teraz? moze czyta nas i sie napala sama przed soba, albo erotyka pisze haha big_smile

Jola akurat grała w karty z mamą, tata i bratową big_smile a wcześniej rozmawiała z Ł smile
nie napalam się tongue nie pisałam dziś tongue

Czarna21 napisał/a:

Wiesz, po maratonie ze mną musi mieć kiedy odpocząć tongue
Albo przeczytała swojego pierwszego erotyka i też wibrator poszedł w ruch lol

nie mam wibratora tongue sad (?)

Mika09 napisał/a:

No Jola, to nie wiem co tam robi, niech tylko przyjdzie, to bedzie sie tlumaczyc big_smile

ale się stęskniłaś smile wink

Mika09 napisał/a:

Ooo, ja juz na rozne sposby go bralam i nici tongue i bielizne sobie kupilam i ładniej sie ubrakam i sie wyperfumowalam itp ale na nic to wszystko, cos tam pojeczal pojeczal i dalej to samo dlatego spasowalam i niech sobie robi co chce. zateskni to przyjdzie, ale wtedy moze ja nie bede chciala, to moze tak sie nauczy tongue

wypróbuj hormony wink koleżanka miała takie z allegro, zamówiła sobie i facet jak to poczuje to mu się chce big_smile ona za taką małą fiolkę zapłaciła bodajże 5zł big_smile i działa big_smile wzięłam się tym keidyś spryskałam troszkę i mój, teraz już ex, po chwili od razu chciał się bzyku-bzyku big_smile co on w ciągu dnia nigdy nie chciał big_smile
subtelne, acz podłe, ale przynajmniej działa big_smile

A ja Wam powiem, że mi się bratowa udała smile mieszka z nami w domu, pomaga, dała mi kochanego bratanka. i bardzo ją lubię smile

Tesia: przeczytałam smile wg mnie fajne smile motyw snu jest GENIALNY smile czekam na c.d. smile

6,137

A dziekuje:)
A mi wczoraj nie wyslalas dla les.

A mojego  ciag dalszy za jakis czas....

6,138

nikomu nie wysłałam, bo nie przeklawiaturowałam go na kompa jeszcze wink
wciąż czeka na serwetkach i kartce wink

6,139

No dziewczyny myslalam, zemoj facet bedzie za nimi, a okazalo sie, ze przyszedl tak wsciekly, ze masakrea!! bo ta cala jego przyszla bratowa wyslala tez jemu sms o tym zebraniu itp i jak przylazl byl juz po piwku, to chcial tam wbijac w nocy i sie klocic, ze on nie pozwoli na takie traktowanie mnie itp iu ze dzis bedzie powazna rozmowa z jego bratem, a jak to nie pomoze, to i z ta "bratowa" tylko ze z nia to bedzie ciezki orzech do zgryzienia. Wiecie co bylo w tym harmonogramie napisane? ze mam sprzatac WSZYSTKO doslownie lacznie z lazienka, myciem kafelek itp co 2 dni!!! yikes ona jest chyba jeb*** remont jest, wszystko sie kurzy, a ta kur** co 2 dzien sprzatac kaze!!! kto przy zdrowych zmyslach sprzata co 2 dzien? ja rozumiem umiem podloge itp, bo to to akurat robie prawie codziennie, nie ona!!! i ja codziennie myje ich naczynia, ktore zniosa z calego wieczoru i nocy!!! chlopak powiedzial, ze to juz przesada i ma dosc tego, ja zreszta tez!!! gadalismy do 3 w nocy o tym i doszlismyu do wniosku, ze jego brat jest OK, bo jest naprawde, ale ta jego baba to go tak przekabacila, tak mu w glowie popier***, ze glowa mała! chlopak robi wszystko to co ona kaze, pani domu sie wielka znalazla!! i wywiesila ten harmonogram sprzatania przy wejsciowych drzwiach, gdzie wszyscy beda to widziec, kazdy kto bedzie przychodzic, no zal!! ale na zlosc chce jej zrobic i specjalnie sprzatac co 2 dzien, po czym pojade po niej, ze sama gó*** robi i tylko ma sie pania domu wielka!

Jesli chodzi o to, ze jestem nieszczesliwa .... jestem, bo mam u boku faceta ktorego kocham i ktory mnie kocha. Miedzy nami nie zawsze bylo/jest kolorowo, ale w ktorym zwiazku tak jest? tu chodzi o to, ze dopoki jej nie bylo, tej bratowej wszystko bylo idealnie, zero klotni, a odkad ona przylazla to ta atmosfera jest chora!! hmm

6,140

czyli jakieś oparcie w nim masz smile dobrze, że stanął po Twojej stronie
a bratowa faktycznie ma pomysły żeby co drugi dzień szorować kafelki... jak jest remont to jest jednoznaczne z ciągłym kurzem wszędzie... jak dla mnie to codziennie powinno się sprzątać tylko to co niezbędne... a jeśli chce mieć czyste kafelki, to niech sobie sama na niedzielę umyje, w końcu święto big_smile

6,141

No dokladnie tongue ale wiesz nawet jak nie ma remontu to ludzie swieci, kto widzial, zeby co 2 dzien szorowac wszystko? bez przesady. Takie sprawy zalatrwia sie raz w tygodniu, a nie co 2 dzien:/ ciekawe kto bedzie kupowal srodki czystosci!! posprzatalam juz na dole łazienke, po obiedzie wezme i ogarne podlogi, ale to i tak co zetrzesz to pelno kurzu:/ ale ona tego nie widzi i ma to gdzies. Pedantka sie znalazla.

6,142

..hmm ale tu cisza...dziewczynki byłam dziś na nartach w Wiśle i pierwszy raz w tym sezonie zaliczyłam glebę ,ale za to jaką hehe myślalam ,że sie połamałam hehe ale co tam jutro znowu jade szusowac a co u Was?

Pozdrawiam i milego weekndu zycze:)

P.S za chwilke idziemy z moim do znajomych na kawke:)kolezanka w ciazy znowu pewnie mi sie zachce dziecka jak ją zobacze hehe:)

6,143

ekoola, mi sie dziecka chce od dluzszego czasu, ale moj nie chce na razie, chce poczekac do konca remontu tongue ale kochamy sie bez zabezpieczenia tzw stosunek przerywany a i tak nie wierze, ze zajde, a szkoda hmm chcialabym juz dziecko, juz tyle przeryczalam nocy przez to, ze masakra sad

O ja na nartach nigdy nie bylam, ale jutro postaram sie wyciagnac faceta na lyzwy haha bedzie jazda, bo on nigdy nie jezdzil, a ja sama niezabardzo umiem, jedynie na rolkach tongue

6,144

witam was ja właśnie świętuje ferie smile dobrze sie bawię i dużo piję tongue Mika a jak sytuacja z facetem>??

Sama z chęcią bym się wybrała na narty,

6,145

ja też keidyś jeździłam, ale mi jakoś pasja minęła big_smile

dziś dodatkowo zapewniłam sobie idealnego ogromnego siniaka na lewym udzie big_smile  (który lada dzień się pojawi) stawałam na rękach u siostry w mieszkaniu i coś mi się zachwiało i spadłam na próg... no cóż... życie big_smile

zachciało się cioci Joli chwalić przed siostrzenicami big_smile

6,146

tesia, z facetem poki co OK, wiec nie narzekam big_smile ale jazda jest z ta cala bratowa, i facet jest tak ciety na nia z tego powodu, ze szok tongue

Jola, to Ty nie popelnij tego bledu co ja i ciesz sie, ze masz tego siniaka teraz jak jest zima, a nie jak lato lol lol bo ja to w siepriniu jechalam swoim rowerkiem kochanym i chcialam ominac kaluze, i tak zem ja kur** ominela, ze wyje\*** sie z roweru i polecialam prosto w kaluze po czym na słup lol siniaka kochana to ja mialam 20cm x 10cm bo facet nawet go mierzyl lol :lo: nie wpsominam o innych mniejszych  siniakach i ranach i krwi, jaka leciala lol jeszcze te siniaki mialy chyba wszystkie kolory teczy :lol lol porazka, mowie Wam, i tak wracalam z tym rowerem i ryczalam lol i jak tu wyjsc z krotkimi spodenkami, kiedy to na udzie takie siniaki i na rekach? :]

6,147

Mika ja na szczęście nie mam kłopotu z krępowaniem się. przecież to ludzkie, że jest nieraz siniak big_smile mi to kompletnie nie przeszkadza big_smile ale niestety się nie pojawił big_smile jestem zawiedziona sad

a ja dziś w pracy zaczęłam tworzyć kolejny erotyk. tym razem trójkąt big_smile 2 panie + pan big_smile
ale najpierw muszę przepisać mój les-rotyk big_smile:D
chyba faktycznie założę bloga i podeślę Wam link, a nie bd przesyłać na maile big_smile

6,148

Witam dziewczynki widze ze tu znowu erotyki górą a ja chcialam sie pochwalic jestem w ciazy szok nieziemski:)

6,149

Gratulacje smile:)
chłopiec czy dziewczynka? big_smile:D:D żartuję oczywiście, bo to jeszcze nie wiadomo smile

po prostu napisałam gdzie się dało, że zaczęłam kolejny, bo z wielu wątków miałam prośby o przesłanie smile
sama nie jestem w stanie zapamiętać kto chciał i na jakim wątku to pisał big_smile

6,150

hehe dzieki moze blizniaki hehe

6,151

a masz jakieś szczególne nadzieje?
chciałabyś którąś konkretna płeć?

6,152

.co ty dopiero dzis sie dowiedzialam hehe poki co szok wielki i nic po za tym hehe

6,153

a facet się cieszy? a Ty?

6,154

,,,moj facet jeszcze nie wie bo w pracy jest i wyjezdza z dolu<gornik >ok.3nad ranem ale glupio tak poinformowac przez tel.wiec musze poczekac do jutra do  15 z nowina

6,155

....tzn,chcielismy dziecko ale nie myslalam ze to tak szybko sie uda:)jestem w 6tyg,w w sumie dopiero pare dni temu zdecydowalismu sie strac wiec los zdecydowal za nas wczesniej:)

6,156

no tak smile

przypomniało mi się coś smile miałaś nam opowiedzieć coś co Ci się przypomniała z panieńskiego smile coś po tym, jak przeczytałaś mój erotyk. czekam na opowieść big_smile

6,157 Ostatnio edytowany przez Sheep12 (2012-02-21 00:35:48)

ekoola89 gratulacje smile
RoBaCeK78 czekam na adres bloga

6,158

założyłam tego bloga z erotykami smile

http://opowiadania-robacek.blogspot.com/

tego les wciąż nie przepisałam. zamierzam jutro to zrobić i też go tam zamieszczę smile
i jeszcze skończyć będę chciała ten z dzisiaj smile

6,159

ekoola, gratuluje!!! i przy okazji zazdroszcze tongue ja rowniez pragnę dziecka, ale niestety chlopak nie chce sad a ze sie tak spytam - kochaliscie sie do konca czy to byl stosunek przerywany? tongue bo jeszcze nie zaczeliscie sie starac, a juz w ciazy jestez  tego co zrozumialam tongue bo my to jedzienimy na stosunku przerywanym od kilku miesiecy, ale nie wierze w to, ze uda mi sie zajsc w ciaze ;( masakra, gdzie nie spojrze to kobiety w ciazy, to male dzieciaczki, a ja tak bardzop pragne dziecka ale moge sobie tylko o nim pomarzyc ;( ;( ;( badz co badz dbaj teraz o sobie, i daj znac jak chlopak zareagowal smile

6,160

Ekoola moje gratulacje chyba jesteś pierwszą dziewczyną w ciąży u nas na forum:) koniecznie napisz jaka była reakcja chłopaka. 
U mnie nudy, mój chłopak jest chory:( biedny.
Mika współczuje atmosfery w domu, dobrze że twój chłopak trzyma twoją strone:)
Robaczek nie doszły do mnie twoje erotyki to jest mój e-mail justynka27@onet.pl

6,161

Jej facet na pewno bedzie sie cieszyl, bo mieli zaczac starania smile fajne, ciesze sie i liczymy tutaj na jakies zdj fasolki, a potem dzidzi smile a imiona juz jak cos macie jakies? bo ja to od dawna wiem, jak moje dzieci beda sie nazywaly heheh
Tynka, jak sie posuwają remonty ?:) u mnie za góra 3 tyg zacznie sie remont góry, bo koncza robic na dole:) moze w przyszlym tyg jedziemy kupic kafelki do lazienki smile

6,162 Ostatnio edytowany przez Tynka (2012-02-21 15:26:45)

.

6,163

Narazie woda nam zamarzła przez te mrozy ale już jest dobrze. Narazie musimy uzbierać trochę kasy, możliwe że M wyjdzie za granice do pracy, jeśli wyjedzie to musimy kogoś zatrudnić żeby nam remontował. A jakich kolorach będziecie mieć łazienke?
Mika a jakie się tobie imiona podobają dla dziecka?

6,164

O kurde, to woda wam zamarzla?:/ wspolczuje:/ a ogrzewanie, jakie bedziecie mieli? u mnie kupili ten taki piec i ładuja go ekogroszkiem i to tak wistarczy na kilka dni i na szczescie woda jest goraca i nic nie zamarzlo poki co!
A na ile by wyjechal za granice? noo niestety tutaj kasa jest potrzebna:/ a z robotniakmi to tez tak jest, ze zrobia moze nie tak jakby sie chcialo, albo zabula kasy:/ ale wiadomo, czlowiek tez sam wszystkiego nie jest w stanie zrobic. Jesli chodzi o kafelki to chielibysmy cos takiego
http://imageshack.us/photo/my-images/156/projektylazienek2qe2.jpg/
http://www.eurosan.pl/foto_aktualnosci/carmen_silver_1d.jpg
http://static.e-mieszkanie.pl/gallery/416/0_ebf3858f69e82fea73a73186abfdd91a.jpg

Oczywiscie, chodzi tu o kolory kafelek, choc nie wiemy jeszcze co wybierzemy, bo jedziemy do Kępna - tam jest taka firma "swiat płytek" i za darmo robia aranzacje, ktora potem dostajesz, wiec mozesz ulozyc sobie kafelki wg tej aranzacji smile jest baardzo duzy wybor plyte, Moi bracia i rodzice tez tam kupowali, wiec i my sie tam wybierzemy chyba w przyszlym tyg i zamowimy jakies:) w kazdym razie chcielibysmy jakies ciemno-jasne, ewwntualnie szaro-białe, cos takiewgo smile

A jesli codzi o imiona to bardzo podobaja mi się Julia/Sandra, Jakub/Igor smile ale dałabym Julia albo Igor smile a Ty?:)

6,165

RoBaCeK78 napisał/a:

założyłam tego bloga z erotykami smile

http://opowiadania-robacek.blogspot.com/

tego les wciąż nie przepisałam. zamierzam jutro to zrobić i też go tam zamieszczę smile
i jeszcze skończyć będę chciała ten z dzisiaj smile

O, super big_smile Rozumiem, że skoro blog jest, to opowiadanek będzie więcej? big_smile

6,166

Tam nikt nie mieszka i nie jest ogrzewane i dlatego nam zamarzło a ogrzewanie będziemy mieli zwykłe centralne i w salonie będziemy mieć kominek, bo takie jak ty masz ekogroszek to jest pewnie drogie?
Mój by pracował za granicą na stałe przyjeżdzał by na tydzień co miesiąc ciężko by było ale dali byśmy rade:)
A co do imion to podoba mi się Nadia, Marysia, Julia, Blanka a do chłopca Filip:)

6,167

Bardzo podobają mi się płytki na drugim zdjęciu. A co do robotników to codziennie jeździła bym i doglądała jak robią.

6,168

No my to mamy grzejniki co nie w kazdym pomieszczeniu, i normalnie jest przekretlo i mozna dawac sobie jak w centralnym na 3,4,5 itp smile hmm wiesz, za piec dali jakies 5tys, ale to taki fest duzy, w piwnicy stoi i kupuja ekogroszek, ale nie wiem po ile on jest hmm wiesz to jest o tyle dobre, ze nie musisz latac co chwule i dokladac do pieca tylko idziesz i raz na tydz dajesz worek groszku tego i masz spokoj i z woda i z ogrzewaniem smile kominek mi tez sie marzy, ale za malo miejsca sad ale to tak romantycznie przy kominiku, kojarzy mi sie to z gorami, winem, muzyka i seksem lol

O kurde, jak na stale to ciezko:/ ale tez jako kucharz? czy juz jako ktos inny? hehe smile bo moj to niby kiucharz, ale talent budowlanca w nim sie robi, bo sam remont robi, lazienke sam przygotowal cala do kafelek smile jak na tydzien by przyjezdzal co miesiaczko to ciezko zwlaszcza jak bedziecie chcieli miec dzieciaczka, sama bys byla, ale na pewno rodzina by pomagala i ponoc tesciow masz niedaleko? lol czy mi sie cos pomylilo? big_smile i tak sama bys byla, to nudno troszke, ale przy takim maluchu to tyle jest roboty, ze nawet bys nie wiedziala, kiedy to wszystko by zlecialo smile

Filip - tal nazywa sie brat mojego faceta smile ja chcialam tez zeby moje dziecko mialo na imie Mateusz, ale moj tak ma na imie, a na drugie ma Jakub, a mi sie tez to podoba tongue ale Kubus tez bedzie jak cos, bo co, ze ojciec tak ma na 2 smile

6,169

Tak teściów mam nie daleko, mój jak by wyjechał to robił by na dachach, chociaż rok byśmy się przemęczyli to wszystko zrobimy jak będziemy chcieli i będe mieć moją wymarzoną kuchnie:)
Przy dziecku napewno bym się nie nudziła ale chciałabym z M cieszyć się ciażą, żeby był przy mnie ale zobczymy jak to się ułoży.

6,170

No te plytki ładne sa, podoa mi sie takie, ale nie wiem jak to bedzie wygladalo w naszej lazienki, bo za duzo to ona nie jest smile

Eh, wiesz zawsze ten rok mozna sie przemeczyc, ale nie dziwie Ci sie wcale, ze chcialabys razem z facetem cieszyc sie ciaza. Kazdy by chcial, no moze poza mna lol ja moge sama byc i mnie to roznicy nie zrobi, bo moj nawet palcem by nie kiwnal przy dziecky, bo nie wiedzialby nawet jak sie za to zabrac lol hmm wymarzona kuchnia, a jakies marzenia masz w zwiazku z nia?:)

Kurde, Ty tez nienawidzisz prasowac tych calych koszul do pracy faceta? moj to ma tych takich kucharskich bluz u tych takich koszul zapinanych na guziki, jak kominiarze maja tyle ze biale, i tak to sie ciezko prasuje, ze szok:/ po jednej takiej koszuli mam dosc, a czeka mnie prasowanie 4 yikes yikes i wszystko juz wyprasowalam, a na deser sa te koszule lol

6,171

Hej dziewczynki dziekuje za gratulacje moj ukochany jest przeszczesliwy:)

...powoli do przodu:)bede was informowac na bierząco:)a co do imion to mi tez sie podoba Mateusz ale moj tak ma na imie:)wiec jesli chlopczyk to napewno Daniel po moim zmarlym bracie a dziewczynka to nie mam pojecia na dzien dzisiejszy...:)

...poki co dalej jestem w szoku bo w sumie od kilku msc sie nie zabezpieczalismy ale nic sie nie dzialo to kilka dni temu stwierdzilismy ze trzeba sie bardziej starac no ale wyszlo jak wyszlo juz po wszytskim hehe

6,172

ola ale to byl stosunek przerywany? czy do konca sie kochaiscie> i jak dlugo sie nie zabezpieczaliscie? bo ja to zyje nadzieja, ze "wpadniemy" na stosuku przerywanym, ale poki co cienko, jutro znow ma byc okres sad
Moj tez nazywa sie Mateusz, takze witaj w klubie smile

No widzisz, wazne, ze tatus jest szczesliwy smile a co na to rodzina?

6,173

Moja wymarzona kuchnia chciałabym mieć meble narożnikowe z barkiem, przy barku chciałabym mieć trzy wysokie czerowone krzesła,  ogólnie to zamówie sobie jakąś firme zeby mi zaprojektowali meble powiem im moją wizje i niech myslą:p
Mój nigdy nie pracował jako kucharz zawsze robił coś innego więc mało ma takich koszul. Mój to myśle że będzie się zajmowac dzieckiem:p

6,174

Tynka, swietna jest taka kuchnia z barkiem smile my mamy malutka kuchnie wiec taka wizja odpada:/ ale meble na wymiar bedziemy miec i tez bede chciala jakies aranzacje, prospekty, zeby to jakos wygladalo, zeby jakos powiekszyc i wygospodoarowac ta malutka kuchnie smile ale wiesz takie krzeselka i ten taki a'la barek bedziemy mieli jakos stol pod sciana. Kupi sie wlasnie taki barowy stolik i dwa krzeselka te duze, bo o malo miejsca zajmuje, mniej niz taki normalny kwadratowy czy prostokatny na ktorego miejsca by nie bylo w kuchni smile

No widzisz, Twoj by sie zajmowal, moj to zero drygu do dzieci, jedynie co moglby zrobic pozytycznego przy dziecku, to usmiechnac sie do niego lol

6,175

...my stosowalismy stosunek przerywany od zeszłego roku od wrzesnia,rodzina jeszcze nie wie ,bo chcemy im razem powiedziec wiec w sobotke zapraszamy nasze rodzinki na obiad do knajpy....w pracy jaja bo kumepla i ja jestemy w tym samym tyg ciazy szefowa nas zabije hehe

Posty [ 6,111 do 6,175 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 93 94 95 96 97 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024