Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 92 93 94 95 96 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,046 do 6,110 z 10,560 ]

6,046

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

...spoko jak przeczytam to skomentuje:)

Zobacz podobne tematy :

6,047 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-02-16 00:01:19)

No, albo 3 facetów wink
Ale to forum kobiet w końcu big_smile

6,048

ale pisać możemy o wszystkim big_smile

nawet o męskich tyłkach, a co!

6,049

Kobiece ładniejsze tongue

6,050

Ja dopiero jutro na kompie przeczytam

6,051

spoko spoko smile

Oj Czarna, Czarna...

6,052

Oj co co? tongue Jest na co się zapatrzyć lol

6,053

na męskie też. Lubie męskie tyłki big_smile a najbardziej Mojego Ł smile
on ma taki fajniutki big_smile

6,054

....przeczytałam i no no jestem pod wrażeniem takiej wyobraźni:)to ja chyba jakas "inna"jestem bo nigdy bym takiego opowiadania erotycznego nie napisała:)a co do tego wibratora to przypomnialo mi sie panienskie  bratowej z przed 2msc jakie to rzeczy pod wplywem alko wszystkie laski wyczyniały heh:)

EROTYK na 6+   smile

6,055

o_O dzięki smile

opowiadaj big_smile

6,056

No wiesz czarna jak to jest.

wiecie ciekawa jestem jak wygladacie. big_smile

6,057

Miałam iść, ale poczekam na wibratorową opowieść jeszcze lol

6,058

...moge opowiedziec ale innym razem bo teraz wybieram się do mego łoża bo trzeba wstać skoro świt:)

Dobranoc dziewczynki i mega erotycznych snów jak takie "zboczone"jesteście:)

6,059

ja jestem gruba i brzydka big_smile
ale pisze dobre erotyki big_smile

6,060

Ja się mogę ujawnić tongue

6,061

zróbmy sobie grupę na fb big_smile

6,062

He he mam ci uwiezyc w pierwsza czesc zdania.?

6,063

wskazane by było big_smile
ja się zajmę ta grupą na fb i podeślę link smile
oczywiście jeśli chcecie smile żebym sama do grupy nie należała big_smile

6,064

he he ja jestem ujawniona na fb i na wlasnej stronie internetowej

6,065

to podaj link big_smile ja mam bloga, na którym tez mam swoje foto

6,066 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-02-16 00:21:10)

A ja fb nie mam tongue
Robacek - erotycznego bloga? tongue
Ale idę spać, erotycznej nocki, zboczuchy wink

6,067

śpij dobrze smile
wielu orgazmów

nie, ten blog to taki normalny, jak na mnie

6,068

RoBaCeK78 ja też chce twoją opowieść podaje adres sheep12@o2.pl smile

6,069

hehe, poszło big_smile i czekam na opinię smile

6,070

dla mnie super ! pisz dalej  i  popieram idee Czarnej z erotycznym blogiem miała byś wiele czytelniczek big_smile

6,071

hehe, dzięki smile
ale ja nie pisuję zbyt często... zastanawiałam się nad taki erotycznym blogiem, ale dałam sobie spokój, ale chyba znów to przemyślę big_smile

6,072

Wczoraj mi neta ucięło na telefonie:P A moja strona internetowa to www.oflame.pl zdjęcia są ale nie będą długo więc się spieszcie smile

A jak coś to wrócą one z powrotem na stronę tylko za jakiś czas bo szykuje zmiany smile

Jak wam dzień dzisiaj mija??

6,073

ekoola, nic sie nie przejmuj, kazdy tutaj kiedys dochodzi i byl nowy smile wbijaj sie i gadaj z nami o czym tylko chcesz smile

Jolla, łał jestem pod wrazeniem, serio smile nomalnie jakbym czytala Harelikina (czy jak to sie tam pisze tongue ) lol zaje**** smile przyznaj sie lepiej, ze pisalas w tym swoje przezycia, a nie jakiegos Toma i Jane i zmienilas tylko imiona lol jak tal, to zazdroszcze big_smile nigdy nie uzywalam wibratora, ale kusisz.... big_smile

tesia, jak mi dzien mija? na uczelni od rana siedzialam i dopiero przyjechalam tongue chlop mnie wystawil i poszedl na piwo, wroci pewnie po polnocy :] a ja nie wiem co ze soba zrobic tongue

6,074

hehe mój pojechał na mecz wisły do krakowa i też sama siedze.
W sumie to mam chwile spokoju żeby pomyśleć smile

6,075

O masz, to posiedzmy razem smile
ja sie nudze, mialam prace pisac, ale juz weny na to na pewno nie zlapie hehe

6,076

Ja właśnie pisze erotyk bo wczoraj dziewczyną obiecałam że napisze to właśnie zaczęłam, i dzisiaj zaprezentuje pierwszą cześć do przeczytania

6,077

O to ja tez chce!!! big_smile ja pisalam kiedys cos takiego jak Jola z tym ze to bylo zwykle opowiadanie smile i mam to gdzies tylko nie wiem gdzie, oczywiscie opowiadanie o milosci. I nie wiem czemu, ale pisze sobie takie pamietniki ze zwiazkow :] opisuje od poczatku, jak to bylo, jak jest teraz i jak chcialabym, zeby bylo tongue terz juz mniej pisze, ale kiedys non stop. I oczywiscie wszystkie swoje nieszczesliwe milosci, a wsumie to jedna, bo tamtych nie kochalam, bylam tylko zuaroczono i to na krotka chwile tongue i jak mi bylo zle, to pisalami oczywiscie ryczalam przy tym tongue pisalam tez listy takie smutne tez o nieszczesliwej milosci hehe

6,078

Weź tego poszukaj i się daj do przeczytania. W sumie fajny sposób tak opisywać swoje miłości, zawsze jest jakaś pamiątka i coś do wspomnień. A podaj emailia to wyśle ci erotyka

6,079

simmerry@interia.pl smile

Szukalam i nie mam, nie wiem gdzie to dalam hmm moze na kompie w domu, ale watpie, bo tam to dostep maja rodzice hehe choc oni nie znaja sie na kompie i nie szperaja, to jednak wole dmuchac na zimne tongue moze to usunelam, nawet nie wiem hmm no ja tak lubie pisac o milosciach czy o nieszczesliwych czy o szczesliwych, ale swoich, takie wspomnienia, choc zawsze jak to czytalam z tego co pamietam to beczalam jak bobr tongue

6,080

Poszło:) Czekam na opinię:P

To musisz poszukać u rodziców na kompie, ja sama tez pisałam wiersze ale gdzie są to nie wiem. Ale tez było by dobrze je przeczytać

6,081

hehehe dobre big_smile w sumie to smutne troche, bo jakby nie patrzec byla zgwalcona, ale i tak mozna pisac erotyk smile ładne, podobaja mi sie te teksty typu pieprzyc itp hehe teraz wez daj jakis aky milosny cala od A do Z big_smile mmm az sie kisiel robi w majtkach na sama mysl lol a my tu same, bez chlopow hahaha

6,082

hehe wiesz w sumie to był sen tongue dzisiaj już nie piszę. Tego napisałam w poł godziny ponad ale na taki miłosny to muszę mieć większa wenę. Jak bym miała laptopa i mogła leżeć i pisać to bym napisała:P A teraz przerzucam się na internet w telefonie więc jakbyś mogła to powysyłaj dziewczyną poźniej jak bedą chciały tongue Mnie raczej nie będzie na kompie przez kilka dni więc nie bede miała takiej możliwości;/

6,083

Uuu szkoda:/ ok, jak daza maile to wysle, jak bede, bo tez ciage tu siedziec nie bede smile
No domyslilam sie, ze to sen, ale smutny kurde sad ale kto powiezial, ze wszystkie erotyki musza byc wesole, jednak gwalty tez sa erotykami w sumie, a na pewno nie naleza do opowiesci wesolych hmm
No ja to musze miec wene, bo erotyka to tam napisac nie problem haha ale taka milosna, to mi to troche tez zajelo smile

6,084

Spoko to jutro też możesz:P powiem tak seks to seks hehe A nad miłosna trzeba posiedzieć:)

6,085

No, powiem dziewczynom i na pewno chetnie beda chcialy, lubia erotyki, gadaja o nich jak najete lol lol
No seks to seks, choc ostatnio cos ochoty nie mam tak teraz mnie wzielo, a faceta nie ma... nosz kurde tongue ale jak przyjdzie, a nie bede jeszcze spala, to moze wezme sie za niego, po % tak szybko nie dojdzie lol lol no chyba, ze sam zacznie sie do mnie dbierac, ale nie wiem o ktorej on ma zamiat przyczlapac sie do domu hmm

6,086

Bo z facetami tak zawsze jest, jak sa to nidm sa potrzebni a jak ich nie ma to wtedy najbardziej by sie przydali

6,087

No wlasnie, ehh pozostalo jedynie czekac i zacisnac zeby, bo nie wiem jak Ty, ale ja sie sama zadowolic nie umiem tongue nawet nie chce, bo mnie to ani nie kreci, ani nie podnieca, przyjemnosci z tego zadnej nie mam choc probowalam tak o by zobaczyc jak to jest, ale nic, zero nul nawet przez mysl mi nie przychodzi, zeby sie masturbowac.... jedynie co to cos sie pomiziam, jak tampona zakladam haha

6,088

Mika, jakie tematy big_smile

6,089

czarna, no jak zawsze, faceta nie ma, to ochota jest tongue pech chce, ze polazl durny nie wiedzac co traci, trudno niech zaluje tongue

6,090

U mnie i jak dziewczyny nie ma i jak jest to mam ochotę tongue

6,091

Kiedys tez tak mialam, ale z czasem mi to przezlo tongue moze gdyby nie remont i nie to, ze nie mamy czasu sie widziec zbytnio tylko miajmy sie w ciagu dnia, a wieczorem on jest wielce zmeczony, to mialabym ochote smile kiedys kilka razy dziennie sie piescilislmy i przynajmniej raz byl seks i tak codziennie!!! a potem jemu cos sie odwidzialo i nie bede pisac lepiej ile razy sie kochamy, bo piescisc to w ogole sie NIE piescimy od kilku miesiecy hmm hmm hmm

6,092 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-02-16 22:10:06)

No, ale niedawno pisałaś, że był seks tongue

6,093

No tak, raz na 2 tygodnie jest albo raz na 1.5, ale co to jest?? gdzie widze, ze on to robi tylko dlatego, zeby miec juz spokoj? ja goi oczyiscie nie zmuszam i nawet nie zaczynam nic inicjowac, sam cos zaczyna warczec, ale jak widze z jakim zapalem on sie do tego zabiea, to mi sie odechciea. Kiedys byl tez rekont i potrafilismy kilka razy dziennie swirowac lub chociaz wieczorem byl sam seks, a teraz? jak sama widzisz, wiec co ja mam myslec o tym? co bys myslala, gdyby Twoja nagle chciala sie piescic i bawic raz na 1.5, gora na 2 tyg?? oczywiscie od razu przechodzac do rzeczy bez zadnego zbednego calowania itp bo swojego nawet do tego namowic nie moge sad

6,094

No pewnie, że się jej nie podobam już albo coś. Rozumiem Cię oczywiście, może powinnaś z nim pogadać, tak szczerze? Wiem, że już rozmawiałaś, ale może jeszcze raz, no kurde, chyba nie jest głupi i widzi to wszystko.

6,095

To chyba jest głupi smile bo jak zaczynam ten temat to jest, że przeaadza, ze znowu sie czepiam i ze zalezy mi tylko na seksie. Tak kur** gwalce go codziennie, bo tak mi na seksie zalezy hmm on bardzo dobrze wie, ze jest inaczej niz bylo kiedys. Ja rozumiem, ze z czasem to opada i juz czlowiek cieszy sie z tego, ze ma przy sobie druga osobe, i nie mysli o codziennym seksie, ale on wogole o tym chyba nie mysli.... I wlasnie, ja mam tak jak napisalas - wydaje mi sie, ze juz mu sie ie podobam, ze go nie podniecam, bo co mam myslec? co innego gdyby to trwalo kilka dni, bo kazdy ma gorsze okresy w zyciu, ale to trwa kilka miesiecy, wiec cos juz jest na rzeczy. Ja z nim juz gadac nie bede, bo sama widzisz, jaki jest efekt:/

6,096

No, a sprobuj mu tylko powiedziec, ze wydaje Ci sie, ze juz go nie podniecasz itp to obraza wielka majestau, bo jak ja moge tak myslec, ze wcale tak nie jest!! no to do cholery jasnej, jak mam myslec? skoro kolejny dzien z rzedu widze, ze on do niczego nie zmierza, nie ma ochoty, a jak ja cos zaczynam inicjowac to slysze " o Jezu..." no to ja w tym momnecie sie odwracam i mu dziekuje, a on " co juz focha strzelilas?" i sam zaczyna sie dobierac, ale to mowie Ci z takjim zapalem, ze predzej bys poszla sie kochac z facetem niz on ze mna lol

6,097

No tak, bo u mnie nawet jak jest "przerwa" nawet tydzień, to żaden problem. Tylko że też zawsze się do snu przytulam wink

6,098

No niby tydzien to tez jest dlugo, jak sie wczesniej codziennie cos dzialo, ale ja jakos to bardziej odbieram tongue jakies przytulanie jest, ale ja potrzebuje wiecej czulosci kurde no tongue i dla mnie na poczatku to byl szok, bo wczesniej codziennie cos bylo, a teraz to raz na jakis czas i to jeszcze z wielkiem zalem choc pozniej w trakcie seksu jest ok, ale wiesz ze czlowiekowi sie odechciewa, jak niekiedy widzi zbieranie sie tej drugiej polowki do tego...

6,099

A u mnie to ciężko tak powiedzieć, że codziennie. Wiesz, czasem jest codziennie i czasem trzy razy dziennie, czasem co drugi, no różnie. No i jak jedna nie ma ochoty to też żaden problem. Wynagrodzi to kiedy indziej tongue

Mika09 napisał/a:

ale wiesz ze czlowiekowi sie odechciewa, jak niekiedy widzi zbieranie sie tej drugiej polowki do tego...

No w sumie nie wiem, nie z praktyki tongue

6,100

A nie czujesz jakiegos zalu np, jak Tobie sie bardzo chce, a jej nie?? nie, ze Cie zlosc ogarnia, ale no smutek?
Bo ja to jestem zbyt wrazliwa chyba i moze dlatego tak to widze i tak do tego podchodze... bo kiedy on nie chce i nie ma ochoty, to mi smutno i zaraz mi sie wlacza lampka, ze nie podobam mu sie otp:/ oczywiscie nie mowie mu tego, ale sama sobie takie mysle... chyba to ze mna jest cos nie tak tongue ale gdyby tak u mnie bylo co 2 dzien no to bym byla wniebowizeta tongue

6,101

Nie no, pewnie że nie. Sama też czasem nie mam ochoty. Jakby w ogóle nie chciała z dwa tygodnie, no to już coś nie tak.
No i też u mnie tak średnio co drugi dzień jest, więc może dlatego jak jest jakaś "przerwa" to mi to nie robi tongue

6,102

Pewnie dlatego wlasnie, bo dwa dni bez niczego to nie tragedia smile jakby dwa dni nic nie bylo, nawet 4 to OK, ale jak juz mija tydzien to cos nie halo. I zeby wiesz, jeszcze po tygodniu wszystko wrocilo do normy i bylo co 2 dni, a to dalej czekac najmniej tydz i znow tongue ehh inne kobiety maja niby gorzej, bo rzadzej sie kochaja, bo faceci juz w ogole nie chca, bo moj to chociaz sie zmusi zeby nie bylo lol

Swija droga, ciekawe gdzie Jola? big_smile zawsze byla, a teraz? moze czyta nas i sie napala sama przed soba, albo erotyka pisze haha big_smile

6,103

Witam dziewczyny:)

6,104

Potrzebna wam szczera rozmowa. jezeli wy sie teraz nie dogadujecie i on juz nie chce sie kochac. to co bedzie za 2 lata? Chcesz miec z nim dziecko a jestes go pewna na sto procent? Milosc to nie wszystko... bo bez zrozumienia nie ma zwiazku

6,105

Wiesz, po maratonie ze mną musi mieć kiedy odpocząć tongue
Albo przeczytała swojego pierwszego erotyka i też wibrator poszedł w ruch lol

Hej Ola, co tam słychać? smile

6,106

O i Ola sie pojawila smile
No Jola, to nie wiem co tam robi, niech tylko przyjdzie, to bedzie sie tlumaczyc big_smile

tesia, rozmowa? probowalam juz tysiac razy,ale za kazdym razem jest tak, ze on gada, ze sie czepiam,a za chwile juz przeprasza i mowi, ze sie poprawi. Tyle, ze ta poprawa trwa chwile doaslownie  - i owszem rano wstaje i juz leca kochanie, sloneczka, misiaczki, buziaki, przychodzi wieczor i on o tym zapomina... kladzie sie, bierze browara w łape, wlacza TV albo lapka i tyle na wieczor mu wystarcza.... cos sie przytuli, cos tam porozmawia, ale zeby brac sie do kochania, to gdzie tam hmm mowie musi zdarzyc sie nie wiem co, zeby go cos wzielo... tak jak np okazja - moje urodziny :]

W ogole zmiana tematu - jazda u mnie w domu bedzie, bo bratowa przyszla mojego faceta, jest mega wkur*** i napisala wlasnie mi sms, ze w niedziele zwoluje zebranie o 20 z racji tego, ze niektorzy domownicy nie przestrzegaja zasad mieszkania pod jednym dachem i w zwiazku z tym wywiesila harmonogram na drzwiach lol lol: lol ciekawe o co jej znouw kur** chodzi, jak w tym domu ma byc normalnie?

6,107

Witaj czarna smile Jak dzien mija?

6,108

Co u mnie ? hmm jak codzień od 7-15 praca wrrr a potem byłam u mojego faceta wróciłam niedawno ....i też mam jazdę z bratową bo remontują z bratem góre u nas w domu i się czuje choćby u siebie była pełna swoboda,zero krępacji ,nawet żarcie z lodówki mi wyjadają żałosne...jeszcze troche i jej wszytsko wygarne brrr

6,109

Chodz codzienie skapo ubrana, nie tylko po domu ale na studia tez. pokaz mu jak erotycznie potrafisz jesc. a jak bedzie chcial odrazu zabrac sie do rzeczy to mu rece zwiaz. to wkoncu nauczy sie ze do celu powoli sie dazyc. smile:)

6,110

ekoola89 napisał/a:

Co u mnie ? hmm jak codzień od 7-15 praca wrrr a potem byłam u mojego faceta wróciłam niedawno ....i też mam jazdę z bratową bo remontują z bratem góre u nas w domu i się czuje choćby u siebie była pełna swoboda,zero krępacji ,nawet żarcie z lodówki mi wyjadają żałosne...jeszcze troche i jej wszytsko wygarne brrr

Bo najgozej to z rodzina skad ja znam zle historie o bratowej tongue

Posty [ 6,046 do 6,110 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 92 93 94 95 96 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024