Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 90 91 92 93 94 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,916 do 5,980 z 10,560 ]

5,916

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

bardzo szybko big_smile

Zobacz podobne tematy :

5,917

Mimo małych różnic w upodobaniach (kobiety/mężczyźni) ale sens pozostaje ten sam big_smile

5,918

taa... te różnice niewielkie big_smile:D:D
jedynie wybór pomiędzy dwoma, że tak powiem aspektami big_smile albo albo big_smile

5,919

Ale Ty miałaś doświadczenie z "obydwoma aspektami", nie? big_smile

5,920

yhym big_smile

5,921

Ja tam zawsze o to pytam tongue Ktoś mi kiedyś powiedział, że próbuję przeciągać na ciemną stronę mocy tongue

5,922

ale dlaczego ciemna strona? taka sama jak i 'normalna'...

5,923

Bo to powiedział facet big_smile

5,924

dziwny jakiś big_smile
nie zna się big_smile

5,925

Jak z jedną z sióstr gadałam kiedyś, to mówiła, że w sumie to jest ciekawa jak to jest big_smile Ciekawe czy kiedyś spróbuje big_smile

5,926

przeciągnij siostrę na 'ciemną stroną mocy' lol

5,927

No, już jest zainteresowana, to kto wie co tam wyjdzie big_smile

5,928

a czy Twoja kobieta się zgodzi? chyba, że się spotkacie we 3 smile

5,929

Nie no, z siostrą?! Coś Ty lol big_smile Tylko opowieściami ją przeciągam big_smile

5,930

przynajmniej by znała osobę, z którą to zrobi wink

5,931

Haha, no tak, ale z siostrą to bym nie chciała big_smile

5,932

to możesz jej swoją kobietę podesłać wink

5,933

Potem bym musiała obie zabić tongue

5,934

haha big_smile
siedzi w Tobie pierwiastek zabójcy?

5,935

No, a to przez pierwiastek zazdrośnicy big_smile Znaczy nie kontroluję jej ani nic, ale nie dam nikomu tknąć ukochanej tongue

5,936

prawidłowo big_smile
też tak mam, ale z UkochaNYM big_smile

PS. dobranoc, ja uciekam

5,937

Dobrej nocy smile I ja zaraz uciekam big_smile

5,938

Boze, o czym wy gadacie? lol

Ja wczoraj popilam z moim jak bylismy u kuzynow i jeszcze na do widzenia dostalismy cala butle jakiegos winiacza big_smile bedzie co jutro pic tongue

A tak to ,moj polecial rano robic sushi na jakas imprezie, a ja zaraz zmykam roznosic CV po ksiegarniach big_smile a potem musze pisac ta prace, eh hmm

5,939

Byłam namawiana do kazirodztwa big_smile

5,940 Ostatnio edytowany przez marzycielka4 (2012-02-13 14:40:01)

No coz dziewczynki jestem pracujaca studentka:) Mam na imie Marta. A wy powiecie mi cos o sobie?
A jesli chodzi o uzaleznienia to myslalam, ze jestem czlowiekiem, ktory nie ma sklonnosci do uzaleznien (pomijam w tej kwestii czekolade:p), no i sie okazuje, ze jednak uzaleznilam sie jeszcze od forum, ale co tam lepsze to niz np papieroski. Moze z wiekiem to sie zmienia. A i jeszcze takie pytanko prowadzicie na forum takie luzne rozmowy ja zdarzylam zauwazyc, czy tez opowiadacie jakies swoje historie, smutki, czy dobre nowiny?

5,941

marzycielka, witamy smile

A gdzie pracujesz i co studujesz?:) i oczywiscie skad jestes? tongue

Jesli chodzi o mnie o rowniez jestem studentka, ale poszukujaca pracy hehe mieszkam we Wrocławiu smile
No a z termati to roznie bywa, zazwyczaj opowiadamy sobie jak nam minal dzien, dzielismy sie radosciamy, smutkami, zalimy sie i chwalimy, piszemy o glupotach, o rzeczach powaznych czyli w sumie rozmawiamy o wszystkim smile

5,942 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-02-13 15:00:25)

A nie tylko luźne, różnie. Zależy od nastroju smile

Mika - i opowiadamy o przygotowaniach do striptizu... tongue

5,943

Aj już tylko o jednym bys myslala lol lol no ale moze jutro bedzie ten moj pierwszy raz haha

Dzownilam juz do hoteli w sprawie tego szkolenia, porazka lol babki z receprcji nie wiedzialy o co chodzi, wiec zaprponowalam, ze wysle im oferte na maila, no i tak tez zrobie tylko najpierw musze to skonsultowac z kolega, bo mam kilka z tym problemow tongue nie wiem co bedzie dalej, az sie boje pomyslec, no ale podzwonie jeszcze gdzie niegdzie.

5,944

O dwóch, bo jeszcze o łóżku tongue

5,945

Masakra lol też jestem erotomanka, ale poki co już mi w glowie tylko praca i studia lol seks to taki dodatek

No nic, cienko widze to wszystko, no ale probowac trzeba :]

5,946

No tak, studia, ale zatruwa Ci to życie dostatecznie długo, by o tym myśleć w czasie wolnym tongue Wtedy można o czymś przyjemnym big_smile

5,947

No niestety, ja nie mam wyboru i musze o tym myslec nawet w czasie wolnym tongue i pracy w ogole nie napisalam, bo ta oferta się zajelam... :]
A zaraz jade po faceta i taki bedzie final mojej pracy lol

5,948

Byle dziś nie był zmęczony tongue

5,949

No dzis to na bank odpada, bo biedak o 5 musial wstac i jechac robic sushi, dopiero wraca, wiec nie bede go meczyc:) ale jutro na pewno cos bedzie tongue

5,950 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-02-13 20:09:03)

E tam i tak stale jest zmęczony, więc co za różnica, to możesz go wymęczyć dziś tongue

5,951

Mika a my wciąż nie wiemy w jakim stanie jest Twoja dupa tongue

ja po pierwszym dniu w pracy. całkiem elegancko big_smile ruch się zrobił dopiero na godzinę przed zamknięciem i ledwie wyrabiałam, ale no smile w ciągu dnia ruch minimalny, tyle co po południu troszkę, bo dzieciaki ze szkoły wracały big_smile

5,952

Hej! A tu zowu temat erotyki:p Ja dzisiaj leże przed tv bo dostałam @ i się źle czuje , później przyjedzie M może obejrzymy jakiś film. A wam jak mija dzień? Jakieś plany na wieczor macie?

5,953

Hej smile My wychodzimy na kolację, potem wrócimy i... dalej informacja utajniona tongue

5,954

Witajcie .
Mam 22 lata, jestem tu "nowa"
szukam miejsca gdzie najzwyczajniej pbede mogla pogadac z Wami o wszytskim
i byc moze znajde jakas bratnia duszyczke.
Brakuje mi przyjaciol...
Pozdrawiam serdecznie

5,955

Witajcie .
Brakuje mi przyjaciol...
Pozdrawiam serdecznie

5,956

martazielonm, witamy smile dobrze trafilas, bo tutaj gadamy o wszystkim i o niczym. Opowiedz cos o sobie smile

Moja dupa jest cała tongue wczoraj jedynie ogladneloismy jakis film, tzn mielismy zamiar go ogladac, bo ja zasnelam po 10 minutach, a chlopak tez jakos tak i obudzilismy sie po polnocy, no ale film juz sie skonczyl lol oczywiscie byl to horror, wiec widac, jak sie balismy tongue dzis mam już spier**** dzien, wiec pewnie bedzie gowno nie walentynki.

5,957

Witamy, witamy!!!

Ja mam dziś jakiś zły dzień hmm Nie z powodu walentynek, bo nigdy ich nie obchodziłam, nawet jak byłam w związku, jakoś tak po prostu mnie dopadło. A niestety mój przyjaciel dziś to olał, wiadomo ma lepsze zajęcia...
Dobra nie marudzę już wam, idę odpocząć, bo dopiero co z zajęć wróciłam...

5,958

martazielonm napisał/a:

Witajcie .
Brakuje mi przyjaciol...
Pozdrawiam serdecznie

Witaj smile ja też jestem tu od niedawna

5,959

witam Miłe Panie smile

a moje Walentynki były z różańcem w ręku big_smile po wsi 'grasuje' obraz Jezusa Miłosiernego od domu do domu i z dziś na jutro nocuje u mnie big_smile w ciągu różańca wieczornego zadzwonił na stacjonarny mój Walenty big_smile musiałam mu kazać dzwonić później big_smile no i pogadaliśmy sobie o dzieciach big_smile i o głupotach związanych z ich "produkcją" big_smile:D:D
byłam jeszcze po południu u lekarza podbić książeczkę sanepidowską, i on chyba oczekiwał zapłaty, ale Jola łapówek nie daje i się nimi brzydzi big_smile doktorek był delikatnie zawiedziony big_smile:D:
ja jutro z rana jadę do Biura Pracy do podpisu, a później do pracy smile i w czwartek tez praca a na weekend szkoła hmm

a Wam jak minął dzień?

5,960

Jola, takie rozmowy są najlepsze big_smile pod warunkiem, ze oboje maja to samo zdanie na ten temat, a nie, ze jedno takie a drugie takie tongue chocby o pragnienie dziecka mialo chodzic tongue

Mi sie juz nie chce piac, jak spedzilam wieczor, przeczytasz sobie w innym watku tongue

5,961

Mika, kopiuj wklej big_smile

Ja nie będę o moim dniu pisać bo był do dupy sad
A dziś jeszcze na zajęcia zaspałam, za oknem śnieg sypie że nic nie widać, więc nie wiem jak miałabym nawet zdążyć na zajęcia... Eh... Wszystko nie tak... Jadę teraz dopiero na 16.00, a zaraz będę się uczyć...

5,962 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-02-15 15:04:51)

My miałyśmy bardzo udane walentynki big_smile

5,963

czarna, w to nie watpie smile

Ja nie mialam do konca udanych walentynek, ale zaraz ide walentynkowac z Anna z forum, o smile i bedzie o niego lepiej niz wczorajszy wieczor spedzony z facetem :]

5,964 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-02-15 15:24:09)

Że lepiej niż z facetem to też nie wątpię lol To dość oczywiste nawet lol tongue

5,965

No nie powiedzialabym tongue ale akurat wczoraj nie mialam humoru na zadne igraszki itp, klotnia wszystko spiep*** dlatego twierdze, ze dzis bedzie lepiej tongue oczywiste to raczej jest to, ze dla Ciebie lepsze bedzie swirowanie z kobieta, bo nie praktykujesz tego z facetami smile z kolei ja nie wyobrzam sobie robic tego z baba, bo by mnie to chyba ..... zreszta niewazne tongue dlatego zalezy, jak kto patrzy big_smile

5,966

Mi się walentynki udały, nawet fajnie było. Mój mnie wczoraj zaskoczył pytaniem czy chciałabym mieć już dziecko:) szok, powiedział że zaczyna o tym myśleć ale doszliśmy do wniosku ze najpierw musimy skończyć remont a potem zobaczymy.
Przed chwilą wrociłam do domu bo byłam na sankach z M i moim bratankiem:p

5,967

Hej mam na imię Ola mam 23lata i z chęcią poznam tu ciekawe osoby do wirtualnych pogaduszek:)

5,968

ekoola, witamy smile standardowe pytanie - napisz sobie o sobie, czym siew zajmujesz, co robisz?? big_smile my tak tu kazdego przesladujemy lol

Tynka, zazdroszcze Ci kobieto!!! nawet nie wiesz jak bardzo!!! jakby moj zadal mi to pytanie, to by juz na mijscu zostal zgwalcony, jak Boga kocham lol lol no ale ja sobie poczekam przynajmniej do 30stki hmm
Chociaz Tobie sie walentynki udaly, no i czarnej smile

Ja sie spotkalam dzis z Anna i Marta z forum big_smile z Anna juz mialam przyjemnosc sie widziec, a dzis zrobilismy sobie powtorke. Rozmawialysmy jak nejete o polskiej sluzbie zdrowia tongue

5,969

...To tak mam na imię Ola jak już wyżej pisałam mam 23lata i mieszkam w okolicy Rybnika:)
Na codzień pracuje w Biurze Rachunkowym i studiuje Administracje na GWSH Katowice.
Posiadam też chłopaka z którym jestem od ponad 3lat:)i jestem bardzo szczęśliwa:)
Interesuje się wszytskim i niczym zależy od nastroju:)uwielbiam sport teraz na czasie są narty lubie wypady na stok:)a latem rowerek,długie spacerki i pływanie:)

Pozdrawiam i licze na fajne znajomości:)

5,970

Hej ekoola, Mika mnie uprzedziła z pytaniem tongue

Mam nadzieję, że tam za dużo nie obgadywałyście tongue Moja dziewczyna w końcu staż odbywa tongue

5,971

Rybnik? patrz, a ja studiuje w Opolu, to niedaleko tongue w koncu ktos z moich okolic heheh z wroclawia nawet mam bezposredni pociag do rybnika tongue

O prosze, to Ci sie udalo z praca, bo ja to szukam pracy i szukam i jakos znalezc nie moge:/ a studiuje resocjalizacje, wiec ciezko hmm
Zainteresowania widze, ze rozlegle masz, nie to co ja hahaha i najwazniejsze, ze szczesliwie zakochana:) ja tez mam faceta od 1.5 roku, i zakochana, ale nie wiem czy szczesliwie tongue

5,972

czarna, nie nie obgadywalysmy big_smile my tylko o sluzbie zdrowia tongue

5,973

No, mam nadzieję tongue

5,974

..no póki co to szczesliwie zakochana heh zobaczymy jak bd dalej:)...troche mi glupio wchodzic z w Wasz krąg bo widze ,ze zgrana ekipa tu jest:)

5,975

...a co do pracy to cóż nie jest to mój szczyt marzeń , ale w dzisiejszych czasach cud ,że ta praca jest po 3msc pracy dostalam umowę na czas nieokreślony a pracuje od 20stycznia 2011:)...pracuje jako pomoc księgowej więc ciągle terminy nas gonią nie ma chwili oddechu wrrr ,ale coż czasem idzie ponażekac a kasa tez nie za duza po minimalne wynagrodzenie hehe

5,976

E wiesz, jakby nie spojrzeć to jestem tu też raczej od niedawna wink

5,977

...spoko przynajmniej nie jestem sama hehe:)

5,978

Ekoola nawet nie będziesz wiedziała kiedy a zgrasz się z nami więc spokojnie:) jestem tutaj chyba od grudnia:)
Ale Mika miałaś fajne spotkanie zazdroszcze ale tak pozytywnie:p A coś miałam jeszcze napisac ale zapomniałam:)

5,979

Tynka, to tak jak ja wink

5,980

Czarna będziemy razem świetować rocznice na forum:) hehe

Posty [ 5,916 do 5,980 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 90 91 92 93 94 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024