Hej wam
A ja dziś byłam na "Dziewczynie z tatuażem" ![]()
5,786 2012-02-07 20:40:02
5,787 2012-02-07 20:40:50
Dziękuje ![]()
Odleglosc:/ ehh skad ja to znam! wszystkie moje zwiazki byly na odleglosc, jedynie teraz udalo mi sie zamieszkac z facetem, choc to tez wymagalo duzego poswiecenia i odwagi ![]()
Ale nie martw sie, poczatki sa najgorsze. Z czasem czlowiek sie przyzwyczaja i juz tak nie tragizuje:)
5,788 2012-02-07 21:03:40
Czesc wam
Powiem ze na odleglosc ja osobiscie nie widze zwiazku. Nie dala bym tak rady i przykro mi ze nie ktorzy tak musza. A najgorzej jest jak sa dzieci ktore pozniej np ojca nie poznja.
5,789 2012-02-07 21:15:22
Do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic
jesli sie kocha, to wiadomo trzeba poczekac i miec nadzieje, ze nadejda lepszy vczasy
ja mieszkam na takiej wsi, ze tutaj chlopaka to bym nie znalazla, wiec sila rzeczy musialabym byc w zwiazku na odleglosc
ja to jestem taka wrazliwa romantyczka, potrzeujaca milosci, czulosci, pocalunkow, przytulania, wiec na mnie zwiazek na odleglosc dzialal masakrycznie, a bylam w 4 takich zwiazkach (lacznie z obecnym). Jesli to nie jest duza odleglosc i dojazdy sa mozliwe tak jak i spotkania, to OK. Jesli mialabym jednak chlopka 500km od siebie, to raczej bym w to tak nie brnela, no chyba, ze wiedzialabyn, ze powiedzmy za jakis czas odleglosc sie zmniejszy. Tak to odleglosc byla zawsze ok 60km, wiec to nie tragedia
a Was SzaraMyszka ile km dzieli?
Ja juz uciekam robic kolacje i zajac sie moim Miskiem
idziemy rozwalac kolejne panele
dzis bedziemy jesc smazony ser wedzony na szyneczce ![]()
5,790 2012-02-07 21:32:51
ja to jestem taka wrazliwa romantyczka, potrzeujaca milosci, czulosci, pocalunkow, przytulania, wiec na mnie zwiazek na odleglosc dzialal masakrycznie
też taka jestem
ale narazie mój związek się trzyma
:D
wiec co do tej pracy: w czwartek idę zobaczyć jak się robi poszczególne 'dania'. dziś już nawet miałam okazję zrobić 3 zapiekanki i hot doga
praca na czarno jak narazie. facet chce się odbić trochę, bo narazie dokłada do interesu. stawka 5zł/godzinę- niewiele ale zawsze coś. weekendy na szkole wolne bez problemu. mam być na zmianę z jakaś inną panienką, i to jest kwestia miedzy nami żeby się dogadać. wiec myślę, ze nie będzie aż tak źle
na studia sobie powinnam zarobić, a jak dobrze pójdzie to drugie tyle zostanie jeszcze dla mnie
i jeśli fatherowi się nie zmieni sytuacja materialna, to jeszcze mogę powtórnie złożyć na uczelni wniosek o stypendium socjalne, czyli dodatkowe 200zł do kieszeni
wiec aż tak źle z kasa wyjść nie powinnam. narazie się będę trzymać tej pracy. koleś mi powiedział, ze jak powiększy lokal (bo remontuje obok) to będzie więcej pracy, i duże prawdopodobieństwo, ze jak mi będzie dobrze szlo to dostane i umowę o prace
:) narazie jest ok, dziś jakoś sobie radziłam, taka Kinga mi wytłumaczyła jak się co robi, ale jeszcze będę musiała się nauczyć co gdzie dawać, w sensie jakie składniki
czyli do pracy pewnie co drugi dzień i co drugi weekend pewnie.
5,791 2012-02-07 21:34:32
ja to jestem taka wrazliwa romantyczka, potrzeujaca milosci, czulosci, pocalunkow, przytulania
Ja to już w ogóle! ![]()
5,792 2012-02-07 21:50:36
Ja tez jestem romantyczka. A Mika wlasnie chodzilo mi o taka duza odleglosc o te 500km. Wtedy jest ciezko i na dlusza mete....
A 5zl to nie troche malo? Wiem ze praca jest wazna. Ale nie moznj tez sie dac wykorzystywac:)
5,793 2012-02-07 22:16:15
Czarna i jak tam film?
Odleglość t tak kolo 200, ale miejsce spotkań to Warszawa;p Plany jakieśtam powoli mamy, ale że to w sumie początki, nie spieszymy się za bardzo.
Przeżywam w dmu horror! Wszyscy na diecie i jemy jakieś świństewka;/ Niby pełnowartościowe posiłki, ale takie jakby małe i w ogóle;D
5,794 2012-02-07 22:16:53 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-02-07 22:17:04)
Fajny, fajny
Chociaż za Craigiem za bardzo nie przepadam, no ale nawet nie był zły tutaj ![]()
5,795 2012-02-07 22:38:47 Ostatnio edytowany przez tesia369 (2012-02-07 22:40:18)
Dieta skad ja to znam. Sama jestem na niej 2 tygodnie a efektow nie widze.
5,796 2012-02-07 23:38:14
A 5zl to nie troche malo? Wiem ze praca jest wazna. Ale nie moznj tez sie dac wykorzystywac:)
wiesz, mieszkam na wsi, budka jest niewielka, ruch tak samo, więc nie dziwię się facetowi, że po prostu nie może narazie więcej zaproponować. poza tym teraz remontował ten lokal, gdzie ma ten bar, robi dodatkowo remont większego, żeby rozszerzyć trochę działalność. 5zł ma być na początek. jak się nie poprawi a znajdę lepszą ofertę to zrezygnuję z tego. narazie choć tyle kasy mi się przyda ![]()
5,797 2012-02-08 14:48:44
Dziołchy dobre i 5zł na poczatek, a przeciez w miedzyczasiemozna suzkac czegos innego ":) a wiadomo, ze teraz bardzo ciezko o prace, wiec trzeba chwytac sie kazdej:/ ja to robilam za 6zł i tez tylko dlatego, ze innej roboty po prodstu nie bylo, a nie ma co sie czarowac, bo kazdy wie, ze w tym kraju dla ludzi z malym doswiadczeniem czy nawet dobrym wyksztalceniem pracy zadowalajacej nie ma, bo zawsze bedzie cos nie tak, jak nie odleglosc do pracy, to niska placa i tak w kolko:) a jak na studentke to i tak wazne, xze ma jakas prace:) oczywoscie wiadomo, ze 5zł to jest bardzo malo, ale co zrobic, jak nie ma innej pracy? tzn praca jest, ale oczywiscie kazdy pracodawca szuka Bog wie kogo ![]()
SzaraMyszka, wiem, znam ten bol
u mnie tez nieraz wszyscy byli na diecie, oprocz mnie a i tak musialam jesc to co oni, bo przeciez nie bede specjalnie dla siebie kupowala zarcia ![]()
Ja bylam w bibliotece, ale zapalu nie mam, zby pisac prace
i ide niedlugo na popijawe, zaczynac urodziny
nie wiem kiedy i w jakim stanie wroce do domu o ile w ogole wroce ![]()
5,798 2012-02-08 16:14:29
Robacek, masz rację, jak siedzieć w domu na pupie i sie obijać, to można zarobić cokolwiek. A przy okazji może kogoś poznać itp itd. Nowe doświadczenie zawsze się przyda, a i dla pracodawcy jest ważna "ilość pozycji w CV" dużo bardziej, niz papierek ukończenia szkoły, niestety. Ja sama nie mam nawet 5 zł na rekę w mojej pracy;/
tesia, ja mam tak jak Mika pisze, cała rodzinka na diecie i też się stosuję. Niby nie musze, bo waga w normie, ale bym chciała tak z 5 kg zrzucić, żeby się lepiej poczuc we własnej skórze. Chociaż już się z moim K ścięłam, bo on lubi moje ciało i nie chce zebym zgubiła "pupe" ;D
Mika, znam ten ból;/ Powinnam sie uczyć do egzaminu z SIPu no ale.. ;DMiłego świętowania:* Ale od nas życzonka to chyba jutro;p
5,799 2012-02-08 17:43:43
A przy okazji może kogoś poznać itp itd. Nowe doświadczenie zawsze się przyda, a i dla pracodawcy jest ważna "ilość pozycji w CV" dużo bardziej, niz papierek ukończenia szkoły, niestety
Nie zgodzę się z tym. Przez jakiś czas byłam rekruterem i stanowczo się nie zgodzę. Dla pracodawcy nie liczy się ilość a jakość, czyli to gdzie się pracowało i jak długo. Jeśli ktoś pracował w kilku sklepach a rekrutuje na stanowisko nie związane ze sprzedażą, to lepiej nie wymieniać każdego sklepu w jakim pracował, a zrobić to pod jednym punktem, wyszczególniamy zawsze w CV rzeczy które pokażą rekruterowi że pasujemy na dane stanowisko.
A co do pracy, dostałam pracę na targach dla maturzystów, 3 dni i 270zł brutto ![]()
5,800 2012-02-09 12:32:58
Boże, stara krowa juz ze mnie, 24 lata
nie chce mi sie piac o tej calej imprezie wczorajszej. Powiem tylko tyle - pierwsza czesc zajebista, bo z moimi dziewczynami, a druga dupna, ale wiadomo - doszli faceci :]
A o pracy to nawet nie pisze, bo moje CV to ani bogate ani nic
dwa sklepy na krzyz i to takie, ze wstyd o tym pisac w CV ![]()
5,801 2012-02-09 12:35:58
Powiem tylko tyle - pierwsza czesc zajebista, bo z moimi dziewczynami, a druga dupna, ale wiadomo - doszli faceci :]
Dupna bo doszli faceci? Jak tak to rozumiem Twój ból
(I z dziewczynami, w liczbie mnogiej? Szalejesz
)
5,802 2012-02-09 12:40:59
No baaa
wiesz, poki faceci nie doszlo, to bylo OK, bawilysmy sie, smialysmy sie, a potem przez jeden incydent spiepr**** impreze i tyle :]
5,803 2012-02-09 12:43:29
Bawiłyście się?
Ale to ogólnie faceci spieprzyli, czy ktoś konkretny?
5,804 2012-02-09 12:52:21
Bawilysmy sie
potancowka, inni faceci, tak wiesz, zeby z kim potanczyc i posmiac sie i pogadac ![]()
No faceci nasi, jak zwykle po % im odwalilo i wkurzyslymy sie i wyszlysmy z pubu, po tym jak do nich dolaczylysmy
oczywiscie przepraszali potem i lecieli za nami, ale i tak juz mi spier**** urodziny
5,805 2012-02-09 12:59:12
Mogłyście ze sobą potańczyć, jakieś przytulańce ![]()
5,806 2012-02-09 13:04:34
A były były, ale bez podtekstow ![]()
5,807 2012-02-09 13:06:56
Oj, gdybym ja była... ![]()
5,808 2012-02-09 13:36:23
A o pracy to nawet nie pisze, bo moje CV to ani bogate ani nic
dwa sklepy na krzyz i to takie, ze wstyd o tym pisac w CV
Takie CV są najlepsze do pracy z nimi
Trzeba umieć się wypromować wtedy ![]()
Mika 100 lat, najlepszego i w ogóle spełnienia marzeń :*
Co do imprez, ja tam zawsze lepiej bawię się w towarzystwie facetów
haha
5,809 2012-02-09 13:38:56
Ja tez wole towarzystwo facetow, ale badziej kolegow lub obcych, a nie swojego chlopa
lubia tak potanczy z innymi, pogadac, posmiac sie, a bedac z facetem na imprezie kluczowo musze trzymac sie tylko jego ![]()
5,810 2012-02-09 13:39:39
Co do imprez, ja tam zawsze lepiej bawię się w towarzystwie facetów
haha
Ja nie ![]()
5,811 2012-02-09 18:27:31
Hej. Ale naskrobałyście:)
Pogodziłam się z moim, napisał do mnie pierwszy.
Ja z moim mieszkamy blisko siebie. W związek na odległość nie wogóle bym nie wchodziła bo to jest napewno bardzo trudne. Ja muszę czuć bliskość drugiego człowieka.
Ja też nie lubie się bawić na imprezie z moim chłopakiem.
Nadal szukam pracy, moja siostra znalazła prace w sklepie 1700 na miesiac. Jak wam mija dzień?
5,812 2012-02-09 19:24:52
Najlepsza impreza z dziewczynami, oczywiście moimi nie trzeba się kontrolować one cie nie oceniają i bawimy się razem,, ech kiedy to było.....
5,813 2012-02-09 22:53:50
jak ja dawno nie byłam na imprezie ![]()
jeszcze za czasów ex... byłam bez niego, oczywiście tak bardzo mi ufał, że musiał przyjechać pod imprezę, żeby mnie sprawdzić. i coś sobie ubzdurał... że niby siedziałam u jakiegoś kolesia na kolanach, co było bzdurą...
a najlepsze było to, że prosiłam go żeby ze mną tam poszedł to nie, bo zmęczony, bo mu się nie chce. ale 30km przyjechał, żeby mnie sprawdzić...
ehh... to jego zaufanie
:D:D:D
5,814 2012-02-10 10:29:27
Tynka, no widzisz, mowilam, ze sie pogodzicie
i ze napisze peirwszy tylko musi ochlonac ![]()
A dajcie spokoj z tymi imprezami z facetami
wtedy wszystko kontroluja, nie mozna pobawic sie zkims innym, a przeciez taniec z 2 kolesiem, to nie zdarda, prawda? :] dlatego tak nie lubie lazic z moim M. tylko sama z dziewczynami i wtedy robie sobie co chce, oczywiscie bez zadnych buziakow itp chodzi mi o swobode i niekontrolowanie
Ja na szczesce po wczorajszym ochlonelam troche i w koncu poszlismy na pizze, a jak wrocilismy, to wiadomo co bylo
dobrze, ze tak sie skonczyl ten dzien, bo juz naprawde myslalam, ze to beda moje najgorsze urodziny w zyciu!
Ja za 2h lece obgadac z kumplem szczegoly dotyczace pracy, a potem jade do domku ![]()
Tynka, ciezko jest z praca, ja tez szukam i bezskutecznie:/ a gdzie Twoja siostra bedzie pracowac?
5,815 2012-02-10 10:30:53
Mika trochę spóźnione ale życze Ci wszystkiego naj naj lepszego Kochana:*
U mnie znowu -20, niech się kończy już ta zima, chce wiosne:p
Impreza z dziewczynami zawsze są fajne bo nikt do ucha nie stęka:) Robacek chłopaki tacy są z siebie zrobią ofiare a dziewczyny nie wiadomo kogo.
5,816 2012-02-10 10:34:04
Moja siostra znalazła prace w sklepie. Z moim się dogadałam ale wiecie co było najlepsze że tak obrócił kota ogonem że ja byłam ta zła ale potem przeprosił.
5,817 2012-02-10 10:45:29
Tynka, standard
zawsze obracaja kota ogonem po to bysmy to my byly winne, a nie oni.
To i tak niezle Twoja siostra zarabia:)
Ok, lece sie szykowac. Wpadne wieczorkiem, jak juz bede w domu ![]()
5,818 2012-02-10 11:10:18
tylko sama z dziewczynami i wtedy robie sobie co chce, oczywiscie bez zadnych buziakow itp
Tego ostatniego nie musiałaś pisać no ![]()
5,819 2012-02-10 18:05:59
Eh. nie wiem czy podolam tej pracy, bo juz czuje, ze bedzie ciezko
dostalam maila sluzbowego, inofrmacje i najpierw musze to ogarnac, a zajmie mi to chyba caly weekend
nie wiem jak pozyskam tych klientow, ciezko bedzie, ale sprobowac na pewno sprobuje
w pon bedzie moj pierwszy tel ![]()
I jestem juz w domku
a jutro wieczorkiem chyba moj M. przyjedzie, bo w niedziele mamy isc na urodziny mojego chrzesniaka tylko jeszcze ma mi dac znac czy przyjedzie czy nie. Mam nadzieje, ze tak ![]()
5,820 2012-02-10 18:17:48
No to teraz się Mika na dzwonisz:) hehe, pewnie spróbuj przecież nic na tym nie tracisz tylko zyskasz. Ile ma twój chrześniak???
Też nie dawno wróciłam byłam u koleżanki ale się naśmiałam. Teraz czekam za moim i jadę do niego bo od niego mam bliżej do szkoły.
5,821 2012-02-10 18:20:54
Ma 3 lata, a chrzesnica 4 lata
zaprosila mnie kuzynka, to musze jechac, bo nie wypada, choc nie mam ochoty, bo z nikim z rodziny nie utrzymuje takich kontaaktow, no ale.... ![]()
Czyli dzis bedziesz miala ogien w szopie
ja mam nadzieje, ze moj jutro przyjedzie, to go pomecze troszke ![]()
5,822 2012-02-10 18:24:27
Mojemu to się teraz na okrągło chce, ostatnio nawet mu powiedziałam że mi się nie chce:) hehe
5,823 2012-02-10 18:29:26
Boze, zazdroszcze Ci
bo u mnie odwrotnie
tez nie zawsze mam ochote, ale bez przesady. zeby codziennie jej nie miec, jak moj prawie ze
A jak remont? posuwa sie? jkuz kafelki kladziecie?:)
U mnie poki co na dole sa juz kladzione kafelki, potem panele i koniec. Chlopak gada, ze gora 2 miesiace to potrwa, ale licza z bratem, ze tak do 1.5 miesiaca i przechodzimy na gore, a u nas juz o wiele szybciej pojdzie, bo duzo rzeczy mamy juz zrobionych
ehh, juz sie nie moge doczekac!!
5,824 2012-02-10 18:40:26
Mamy pokupowane kafelki ale jeszcze nie kładziemy czekamy bo musimy uzbierać trochę kasy bo kupiliśmy sobie samochód a teraz mój może wyjedzie za granice to bez sensu będzie coś tam robić.
5,825 2012-02-10 18:43:03
Aaa tak sie sprawy maja
a jakie kafelki macie? jasne/ciemne? takie normalne czy podluzne bardziej? ![]()
To troszke wam sie ten remont odwlecze, ale jak kupiliscie auto, to nie ma co sie dziwic:/ a kredytu nie macie?
Dzisas, dzis nie zaczne pisac tej pracy
od jutra! ![]()
5,826 2012-02-10 18:56:02
My nie mamy kredytu wszystko za nasze pieniądze robimy. Do łazienki mamy kwadratowe kafelki jasny fiolet, do kuchni beżowe a do korytarza takie mamy małe brązowe, a tak do wszędzie bedą panele. A wy jakie macie kafelki?
5,827 2012-02-10 19:00:28
A z ilu pomieszczen bedzie skladal sie dom? i to jest domek czy mieszaknie takie zwykle?:)
Hmm fioletowy jest bardzo ladny! i my bedziemy mieli taki kolor w sypialni hehe hmm bez do kuchni chyba tez wezniemy, jak Wy
poki co nie mamy zadnych kafelkow, bo czekamy az jego brat skonczy remont na dole, bo nie ma miejsca juz na te rzeczy
ale do lazienki chcemy dac takie ciemoszare i białe lub czarno - białe
w przedpokoju rowniez beda panele, wiec kafelki jedynie w lazience i troche w kuchni, ale nie na wszystkixh scianach. Bedziemy miec wiadomo lazienke, kuchnie, korytarz plus do tego 2 pokoje.
Uu, to niezle musieliscie miec kasy, ze wszystko za swoje pieniadze heh pewnie gdzies za granica zarobione albo odkladane:)bo my to 500zl miesiecznie kredytu
5,828 2012-02-10 19:15:45
My będziemy mieć normalny dom, tam są dwa pokoje kuchnia, korytarz i łazienka ale my bierzemy tylko jeden pokój i chcemy sobie jeden pokoj dobudować i podasze wykorzystać.
5,829 2012-02-10 19:58:41
A czyli to dom niejednorodzinny tylko taki normalny bez pietra? czy jest pietro, ale tam jest wlasnie strychi poddasze? ![]()
To tez fajnie planujecie, przynajmniej wieksze mieszkanie bedzie, a nie tylko 2 pokoje. Zawsze mozna cos wykorzystac i dobudowac. My tez chcielismy z korytarza na gorze zrobic jeden pokoj, ale nie da sie wyburzyc sciany, bo to jest ta najwazniejsza, a planowalismy zrobic taki pokoj, z ktorego wchodziloby sie od razu do sypialni, no ale dobre i 2 pokoje hehe
5,830 2012-02-10 21:09:28
Tak to jest dom bez piętra ale ze strychem i chcemy tam zrobic za pare lat ze dwa pokoje. W tym roku chcemy dobudować pokoj i korytarz, chociaż w stanie surowym. Ale jestem zadowolona bo będe mieć taras ![]()
5,831 2012-02-10 21:22:44
hej Kobietki ![]()
ja jestem przerażona moim planem na przyszły semestr... MASAKRA co się dzieje... przeglądałam od razu całość i będą mi się zdarzać kilkugodzinne przerwy między zajęciami... raz nawet 6cio godzinna! albo w sobotę będę kończyć po południu koło 15-16, a w niedziele raz mam nawet do prawie 20!
piekło dla tego co to wymyślił... tak prosto z serca, ode mnie ![]()
5,832 2012-02-10 23:19:10
WOW, moje drogie ale miałam dzień! Umówiłam się z moim M. (przyjacielem) rano, bardzo rano na zakupy do IKEI. Normalnie 4h tam spędziliśmy! Wydaliśmy kupę kasy, w sensie mój M. wydal ;P ale efekt wyszedł boski. Szykuje się jeszcze jeden wypad do tego wspaniałego sklepu w niedzielę po resztę rzeczy. Ale serio, wróciłam do domu o 21.00 i padam z nóg, ale to był na prawdę bardzo dobry dzień! Uciekam spać, dobranoc!
5,833 2012-02-11 10:54:46 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-02-11 10:55:11)
Jola, pfff 6h przerwy?? to nic
ja mam zajecia o godz 8 rano ( gdzie musze wstawac o 4, zeby pociagiem sie doczlapac na ta godzine) po czym zajecia mam dopiero o 18.30
i co ja mam pwoiedziec?
wyliczylam, ze w ten dzien bede 6 razy pociagiem jechala, bo co ja bede robic prawie 10h na dworze??
to bedzie piekne
przyjade, zjem cos i jade z powrotem, chlopak sie smial, zebym sobie namiot rozbila pod uczelnia, bo przeca wroce do domu ok 23, a na drugi znow o 5 musze wstawac
zycie jest piekne ![]()
madz, to zescie zakupow narobili ![]()
5,834 2012-02-11 11:33:18
Mika zakupów a zakupów, aż trzeba było brać taksówkę żebyśmy się zabrali
haha Ale to był mega pozytywny dzień.
Co do zajęć, ja mam w poniedziałki i środy okienko od 11.45 do 16.00, a może i do 17.45. No ale będzie niedługo cieplej także mogę sobie jeździć wte i wewte
Ale potem zajęcia do 19.15 i to ćwiczenia
Cóż sama sobie tak plan ustawiłam w końcu. Ale jestem zadowolona z mojego planu zajęć, zły nie jest, a zawsze jak by co mój M. mieszka przystanek od mojego wydziału ![]()
5,835 2012-02-11 12:53:25
J na swoj tez nie naczekam, bo mam zajecia 2 razy w tygodniu
ale widac rozpierdzielony jest, wiec zbytnio nie ma sie z czego cieszyc. Mam niby kolezanki, ale przeciez nie bede u nich siedziala od 9 do 19. Bedzie cieplej to moge lazic, ale teraz to bede chyba jezdzic, choc tak mnie to zmeczy, ze szok
No i po co ja szperalam po szafkach i robilam porzadki? przypadkiem znalazlam ksiazke, ktora nadalaby sie do mojej pacy
eh kur** teraz musze ja wykorzystac, bo sumienie bedzie mnie gryzlo, a mam juz dosc:/ nawet weny nie mam, zeby cokolwiek pisac. Wczoraj napisalam az 1.5 strony, zal ![]()
5,836 2012-02-11 13:03:03
My dziś też sprzątałyśmy w chacie. Kurde, jak ja tego nie lubię ![]()
5,837 2012-02-11 13:07:32
Ja nawet lubie sprzatac
ale to ja jestem sama w domu i muzyka leci glosno
ale nienawidze myc okien i prasowac koszul meskich i poscieli!!!! masakra, nienawidze tego. Dobrze, ze mycie okien czeka mnie dopiero przed swietami jajecznymi ![]()
5,838 2012-02-11 13:10:45
Lubisz sprzątać? Ale dziwoląg z Ciebie
Ja jeszcze zmywać nie lubię, ale na szczęście jest zmywarka ![]()
5,839 2012-02-11 13:20:36
No lubie sprzatac, ale tak jak pisalam, musze byc sama w domu, bo nie lubie jak ktos lazi za mna i gada, c mam robic. Nie cierpie tego i moge byc wtedy niemila
noo zmywac tez lubie ![]()
5,840 2012-02-11 13:22:25
Oj nie, to u mnie zmywa zmywarka albo partnerka ![]()
5,841 2012-02-11 13:23:29
My mielismy miec zmywarke, ale stwirdzilismy, ze za malo miejsca bedziemy mieli, bo kuchnia to taka mala, ze szok, wiec bede zmywac recznie ![]()
5,842 2012-02-11 13:26:42
My na szczęście mamy, bo biedaczka by miała za dużo zmywania
Bo mnie się doprosić nie da ![]()
5,843 2012-02-11 13:28:56
Taki leniuszek z Ciebie?
no my w dwojke bedziemy, wiec zmywania za duzo nie bedzie... chyba
ale poki co nie ma problemu zebym zmywala, bo lubie to robic na biezaco tzn, cos sie gotuje, to w tym czasie zmywam inne rzeczy, zeby poozniej nie miec calego zlewu naczyn ![]()
5,844 2012-02-11 13:31:23
Bardzo
Ale umiem ładnie poprosić, albo przeprosić ![]()
5,845 2012-02-11 13:35:35
Oo w przepraszaniu tez jestem dobra
a jak prosze, to robie ta mine jak kot ze shreka ![]()
5,846 2012-02-11 13:37:33
No, takie oczka słodkie
To nikt nie odmówi
Ja też nie umiem, dlatego jak mi się nie chce czegoś totalnie i widzę, że zaczyna robić takie oczka, to trzeba uciekać ![]()
5,847 2012-02-11 13:51:01
Boże o czym Wy gadacie
hahaha
nie cierpię zmywania, ale cóż teraz muszę, sama mieszkam więc trzeba, a zmywarki nie ma ![]()
Mika nawet mi nie przypominaj o pracy magisterskiej
W czwartek kończyłam poprawiać narzędzie badawcze, oby było w nim wszystko ok, nawet dopisałam 3 czy 4 pytania.
Jakaś dziś jestem, w sumie sama nie wiem jaka. Jakbym całą noc imprezowała, a spać poszłam o 23 gdzieś. Jestem dziś taka niedorobiona trochę. A w poniedziałek już zajęcia, tylko nie wiem czy rano mam angielski w końcu czy nie. Oby nie ![]()
5,848 2012-02-11 13:54:38
No ja też nie, nie wiem jak można to lubić ![]()
5,849 2012-02-11 14:06:07
A co Wy tam dziewczyny, nie znacie się io nie wiecie co jest dobre
uwielbiam zmywac i sprzatac bez mycia okien i prasowania tych rzeczy o ktorych pisalam wczesniej ![]()
No ja sie zebralam w sobie i wlasnie pisze ten przeklety 3 rozdzial
nie wiem, jak to zrobie ale do srody musze to napisac i 2 rozdzial, zeby dac kolesiowi do sprawdzenia ![]()
I wlasnie jem pizzówki, mmmm pychota ![]()
5,850 2012-02-11 14:25:33
My będziemy miały kurczaka na obiad, za chwilę ![]()