Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 87 88 89 90 91 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,721 do 5,785 z 10,560 ]

5,721 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-02-02 20:13:35)

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

No ja to bym na bank sie grzala i nie wiem czy umialabym opanowac smiech, a chlopak jakby to zobaczyl to pewnie by sie usmiechal, cieszyl ale tak pozytywnie, tylko jak ja mam sie przelamac? myslalam o tym, aby poprsiic go zeby zrobil mi striptiz na urodziny (mam je za tydzien), wiec potem moglabym nabrac pewnosci siebie i w walentynki mu wyskoczyc big_smile
A co wy na te piosenki? myslisvie, ze ta druga bylaby OK? smile nie chce jakiejs takiej super wolnej, bo rytmu nie zlapie tongue

Jola, to nie macie kontaktu w ogole? kiedy on przyjezdza?

Zobacz podobne tematy :

5,722

Wiesz, jak Ty zaczniesz się śmiać to nie tak źle, nie? Gorzej jak on big_smile
Myślę, że tak, najważniejsze, żebyś właśnie rytm złapała i czy szybka czy wolna to od Ciebie zależy wink

5,723

Mika, myślę, że pierwsza byłaby lepsza smile

a kontakt kiepściutki... ja mam konto zablokowane, on mało kasy na koncie... ja piszę do niego z neta jeszcze...
jakoś narazie wytrzymuję... w sobotę będzie 4 tygodnie jak go nie ma... i jest mi okropnie źle, ale się trzymam.
kilka razy się udało pogadać przez chwilkę... ale cieszę się i z tego wink

wraca na Wielkanoc sad:(
wspominał, że może uda się im zjechać na chwilę w lutym, ale nie nastawiam się na to, żeby się nie rozczarować... poza tym powiedział, że jakby miał zjechać to i tak mi nie powie- będę miała niespodziankę jak coś smile

5,724 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-02-02 20:30:12)

czarna, wiadomo, ze gorzej jak on sie zacznie smiac, ale znam go i nie zacznie sie tak parszywie i chamsko smiac tylko z tego, ze sie odwazylam itp ale na pewno bedzie szczesliwy:)

Wlasnie ta pierwsza pisoenka to tak nie bardzo umialabym rytm zlapac. Ja to aka imprezowiczka jestem i wolne rytmy nie dla mnie, juz probowalam tanczyc do tego lol

Ale na wielkanoc to wraca na stale? czy zjezdza po prostu i wraca potem znow? bo jak na stale, to dacie rade, szybko zleci smile w sumie 2 miesiace jeszcze:) tyle wytrzymalas to i dalej wytrzymasz:)
A z kontaktem wspolczuje:/ najgorzej jak sie nie ma zajecia, ewentualnie noce i wieczory...

W sumie ta laska z pierwszej pisoenki fajnie tanczy, moglabym od niej ruchy podlapac, ale takich seksownych to ja nie umiem tongue tym bardziej, ze nie mam takiej figury jak ona i nawet szpilek lol myslalam, zeby ubrac komplet bielizny i na to koszule jego, ewentualnie swoja taka dluga, krawat ( to juz jego  tongue ), szpilki jedyne jakie mam ( big_smile ), ponczochy i w miare jak muzyka uplywa to zdejmowac koszule i krawat, potm ponczochy i wiadomo co dalej big_smile mysliscie, ze to dobry pomysl? bo chcialam kupic tez stroj erotyczny ale poki co jestem splukana jesli chodzi o fundusze, a to kosztuje z 80zl sad

5,725

Mika09 napisał/a:

czarna, wiadomo, ze gorzej jak on sie zacznie smiac, ale znam go i nie zacznie sie tak parszywie i chamsko smiac tylko z tego, ze sie odwazylam itp ale na pewno bedzie szczesliwy:)

No widzisz. I warto zrobić, nawet z raz, żeby zobaczyć co wyjdzie smile

RoBaCeK78 napisał/a:

wraca na Wielkanoc sad:(

Ale na stałe?

5,726

dokładnie. wieczorami zwykle łapie doła...
teraz też skończy się robienie czegokolwiek na studia...

po Wielkanocy jedzie jeszcze raz, później jeszcze nic nie wiadomo
zresztą wszytko się okaże dopiero jak przyjedzie na święta...

moja zaletą jest to, że rozumiem wiele, i wiem, że nie ma możliwości się odezwać. powiedział i wytłumaczył dlaczego neta jeszcze nie mają i staram się zrozumieć... ale kiedyś nie wytrzymałam i napisałam głupią wiadomość. z wyrzutem, choć wiem, że on nie zawinił...

no cóż... wiem, że wytrzymam. tylko w jakim stanie będę jak on już przyjedzie...

wada... strasznie niecierpliwa jestem hmm
jedno z drugim troszkę u mnie koliduje....

DOBRA, idę się "uczyć"...
może jutro uda mi się u siostry na kompa wskoczyć to się odezwę...

jeśli nie to proszę trzymać za mnie kciuki w sb od9:25-13:45
i w ndz 7:45-10:10 i 11:55-15:20
to będzie apokalipsa...

ale podołam big_smile:D:D MUSZĘ smile
grunt, że jestem optymistką... wink

5,727 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-02-02 20:32:59)

Boze, jak ja sie napalilam na ten striptiz lol pogrzało mnie do konca chyba i chce sie wystawic na najwieksza porazke swojego zycia lol

Jola, bedziemy trzymac kciuki!!! i naprawde nie zazdroszcze z tym chlopakiem i brakiem kontaktu i tymi wyjazdami:/ ale pomyslec trzeba tez z drugiej strony. Zarobi kasy wiecej to wroci na stale lub wezmie Cie tam ze soba i bedziecie sobie razem tam mieszkac w lepszych warunkach smile odezwij sie jak cos!

A my tu z czarna pogadamy o erotyce lol

5,728

ej! beze mnie ? big_smile

on zarabia żeby tu rozkręcić swój interes. postaram sie pokazać smile

udanego weekendu

5,729

Jola, no ja chyba tez nie pogadam o erotyce, bo mnie wolaja ;( takze jutro bedziemy obrady okraglego stolu robic lol
czarna, wyybacz, ale sily wyzsze wzywaja big_smile

Milego wieczorku wszystkim zycze, buziole dziołchy :*

5,730 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-02-02 20:38:58)

Bo striptiz jest super big_smile

RoBaCeK78 napisał/a:

ej! beze mnie ? big_smile

To zostań big_smile

Miłego wieczoru Mika :*
I ja zaraz pójdę, kolacyjkę zrobić big_smile

5,731

Dzień Dobry. U mnie jest -22.
Taka tragedia. Cały czas w tv mówią o Madzii, nie rozumie czemu ta kobieta nie zadzwoniła po pogotowie, móże ta dziewczynka jeszcze żyła.

5,732

Tynka mnie też to troszkę zdenerwowało. co z niej za matka?

a moja nauka kiepsko big_smile zresztą jak zwykle big_smile:D
no nic, właśnie robię ściągi big_smile:D:D

5,733

Milego dnia laseczki.

5,734

Ja tez jestem w szoku jesli chodzi o ta matke!! Masakra, ja rozumiem, ze mogla byc w szoku, ale przeciez wystarczylo dzwonic po pogotowie a nie wyrzucac dziecko w taki mróz i jeszcze robic afere i cyrk NA CAŁA POLSKE!! hmm to juz patologia jak dla mnie. I nie dziwie jej sie, ze nie jest w stanie nawet pojsc na przesluchanie. Tak sie po prostu nie robi. Ok, wypadlo jej dziecko, zdarzylo sie trudno, ale na litosc boska w takich sytuacjach czlowiek powinien ratowac!! a nie pogarszac cala sytuacje:/ tylko ciekawe gdzie ta mala jest? jak matka ponoc wskazala miejsce i ciala tam nie bylo... Daj Boze by ta mala zyla!!

Ja sie cholewcia musze za ta prace wziac, tak wiem mowie to juz od X czasu lol

5,735

Tynka napisał/a:

Dzień Dobry. U mnie jest -22.
Taka tragedia. Cały czas w tv mówią o Madzii, nie rozumie czemu ta kobieta nie zadzwoniła po pogotowie, móże ta dziewczynka jeszcze żyła.

No wiem, to też straszne i niezrozumiałe zupełnie dla mnie ;/ Dlatego tak trochę powątpiewam w wypadek...

5,736

No może rzeczywiscie byl to nieszczesliwy wypadek i ona tego nie chciala. Mogla byc w szoku ale zeby od razu tak postapic z wlasnym dzieckiem??!!! tego to juz nie zrouzmiem. W takiej chwili od razu wlacza sie lampka w mozgu, ktora powinna dac jej do myslenia zeby dzwonila po karetke i ratowala dziecko a nie wurzycala. Jak ona tak mogla w ogole:/

5,737

No właśnie dlatego tak jakoś nie do końca w wypadek wierzę. Znaczy wiesz, może dlatego, że dla mnie to nie do pomyślenia, że ja bym to dziecko wzięła na ręce i nawet na boso po śniegu bym poleciała do szpitala, a nie tak ;/

5,738

wiem, tez w to nie moge uwierzyc:/ ale poczekamy jak juz beda prawdziwe informacje:)

Cholera, wielam za robienie 3 rozdzilau, ale nie wiem jak tableki robic:/ tzn wstawic umiem, ale nie wiem ile dac wierszy, bo troche poplatane to jest hmm a nie mam jeszcze nawet ankiet porbionych do konca hmm

5,739

A co piszesz?

5,740

prace mgr na temat zjawiska alkoholizmu tongue
Masakra, jakie to czasochlonne:/ nie to ze zrobic z 12 wywiadow, to jeszcze ponad 100 ankiet, z czego mam dopiero polowe zrobiona:/ no  i jestem dopiero przy 8 tabelce yikes yikes yikes a siedze juz ponad godzine przy tym!!! a dopiero je zrobilam, nic nie wpisywalam bo nie mam jeszcze skonczonych badan. Słodko ^^
A z wywiadami to jestem gleboko w tyle lol

5,741 Ostatnio edytowany przez madz88 (2012-02-03 16:00:32)

A ja do domu niedawno wróciłam i obiad robię.
Wczoraj wieczorem w mieszkaniu miałam 13 stopni!!! Tragedia istna, teraz jest 15 hmm eh...

W ogóle to mam doła, nie zdałam egzaminu sad Wczoraj przeryczałam cały dzień. No cóż... Już nawet studia chciałam rzucać, dziś na szczęście jest trochę lepiej, ale muszę się zresetować. A od poniedziałku biorę się za pracę mgr i naukę do egzaminów sad
Te 2 egzaminy mi tak moją piękną średnią popsuły ;( miałabym co najmniej 4,7 ;(

5,742

madz, nie zalamuj sie tymi egzaminami bo to nic nie da! musisz je poprawic i porpawisz, Tak jak pisalam ja tez oblalam rok temu i mialam poprawke we wrzesniu i cale wakacje z dupy w sumie. Caly lipiec przeryczalam ale potem wzielam sie w garsc! teraz na szczescia wszystko zdalam, jeszcze czekam na wyniki wczorajszego egzaminu.
I srednia tez mi popsuly niektore przedmioty i wlasnie to, ze nie zdalam tamtego egz. Teraz nawet na 5 nie moge sie bronic, tylko gora na 4:/ ale coz, i tak nie zwracaja uwagi na ocene i tak z dyplomu.
Ja sie podlamuje praca mgr, bo nie wiem jak ja zrobie ten 3 rozdzial hmm

5,743

ja 3 rozdział odsuwam w pamięć jak najdalej, ale wreszcie będę musiała konspekt napisać hmm
Niestety moje oceny są bardzo ważne bo od tego zależy moje być albo nie być na wydziale sad Mam nadzieję że sobie jakoś poradzę, muszę na 5 je teraz zdać, średnia będzie 3 więc może załapię się na stypendium przy reszcie ocen 5.

5,744

to i tak masz bardzo dobre oceny. Ja na stype nie mam co liczyc, bo i tak nie daja juz na 5 roku, bo koncze studia. Rok temu mialam i to by bylo na tyle tongue u mnie niektore osoby maja warunki jeszcze z zeszlorocznych egzamianow - nie zdali cwiczen, wiec nie zostali dopuszczeni do egzaminu. Placa po 500zł miesiecznie.... i co oni maja powiedziec? do tego nie zdali jeszcze tegorocznych cwiczen i egz tez w plecy. Maja w jeden dzien 4 egzaminy!!!!! to jest dopiero paranoja.

Ja sie podlamalam, bo ogladalam wlasnie rozmowy w toku o parach, ktore bezskutecznie staraja sie o dziecko. Tzn teraz juz kobiety sa w ciazy, ale starali sie np 20 lat!!! yikes yikes yikes

5,745

Mika09 napisał/a:

Ja sie podlamalam, bo ogladalam wlasnie rozmowy w toku o parach, ktore bezskutecznie staraja sie o dziecko. Tzn teraz juz kobiety sa w ciazy, ale starali sie np 20 lat!!! yikes yikes yikes

Ale jaka wytrwałość. I nie poszli do lekarza przez ten czas?

5,746

Mika09 napisał/a:

u mnie niektore osoby maja warunki jeszcze z zeszlorocznych egzamianow - nie zdali cwiczen, wiec nie zostali dopuszczeni do egzaminu. Placa po 500zł miesiecznie.... i co oni maja powiedziec?

Ja miesięcznie płacę 800zł hmm A egzaminy też miałam po kilka dziennie. Kiedyś też miała warunek, na licencjacie. A teraz jak bym miała średnią ponad 4,5 to mam niższe czesne, a powyżej 4,71 było w tym roku stypendium, więc łącznie może 100-200zł bym płaciła za studia.

5,747

czarna, byli u lekarza ale kazdy twiwrdzil, ze wszystko jest OK i maja czekac.... tak qrwa 20 lat staran i nic?? yikes ale jak mieli po 45 lat to udalo sie i teraz babka byla w 6 miesiacu tongue czyli cuda sie zdarzaja....

madz, to tez niezla sume bulisz:/ ale masz dwa kierunku, wiec nauke gorzej podzielic i dac rade...

5,748

Hehe, ale 20 lat? Złoty metal za wytrwałość big_smile

5,749

No naprawde.... ja bym juz byla na wykonczeniu psychicznym choc potem pewnie dalabym, juz sobie siana smile i tak zazwyczaj jest, ze jak czlowiek chce, to nie wychodzi, a jak sie nie stara, to masz - dwie kreski jak nic big_smile ale tez musialabym miec zaje*** szczescie by wpasc przy stosunku przerywanym i penie ten zaszczyt mnie ominie tongue
A własnie, tak swoja droga, to nigdy nie pragnelas dziecka?:) ja wiem, ze w niektorych krajach tam dozwolone sa adopcje dzieci par homoskesulanych, choc moge sie mylic tongue

5,750

Witam was kobietki;) Czas abym i ja przyłączyła sie do tego wątku;p

madz88, mnie czeka warunek z matematyki niestety;/ ale płatny raz, z góry, 160 złotych wiec nie jest tak zle;p

Jeju, pozna godzina a ja po 4 wstac musze zeby na pociag sie wyszykowac;/ Egzaminy egzaminy i sesja;/

5,751

witaj SzaraMyszko smile napisz cos o osbie, skad jestes, co porabiasz, zainteresowania itp itd big_smile lubie tak przepytwac ludzi lol

Powodzenia na egzaminach!! smile

Matko Boska, znalezcli ta dziewczynke, biedna ona sad matka dobrze wiedziala, gdzie ukryla cialo, bo pokazala to miejsce w jakichs ruinach!! masakra nic tylko dac dozywocie za takie cos jesli sie okaze, ze specjlanie dziecko zabila, bo to juz sekcja zwlok pokaze! takie male dziecko, w glowie sie nie miesci ;(

I moze bede miala prace smile kolega napisal mi szczegoly i mamy sie zgadac:) chodzi o to, ze bede musiala dzownic do klientow i proponowac im kurs jakic ratownicwa medycznego czy cus tongue

5,752

Cześć,
Przepraszam Was ze tak długo się nie odzywałam ale czas mi szybko leciał.

Z pracy zrezygnowałam, to jest samo wykorzystywanie i naciąganie ludzi. Ciężka praca ludzie się drą na ciebie przez telefon maja pretensje, wypytują o szczegóły których ty nie musisz znać. Porażka żałuje że tam w ogóle poszłam!
Jeszcze mnie na kasę na-ciągli;/

A co u was jak się macie??

CO do tej matki z Sosnowca to zrobiła straszną rzecz, lecz wydaję mi się że ona jest chora psychicznie. I tak naprawdę sama nie wiedziała co robi.

5,753

tesia, a gdzie pracowalas? hmm ja tez z poprzedniej pracy zrezygnowalam, bo to co tam ie dzialo to byla jedna wielka patologia plus do tego atmosfera taka, ze przylazilam z placzem do domu hmm teraz nie umiem znalezc pracy, ciezko jest i nie wiem co robic sad

Tak, to nawet na komentarz sie nie nadaje, co ta matka zrobila wlasnemu dziecku!!!

Ja o 17 jade do tego wrocka, a powiem szczerze, ze nie chce mi sie, no ale jutro moj nic nie bedzie robil, to moze cos wymyslimy. Pojdziemy na mrozny spacer porobic zdjecia tongue
I kuzynka zaprasza mnie na urodziny mojego chrzesniaka. Eh znow poleci kasa, ale pojsc pojdziemy za tydz w niedziele smile

5,754

W plus dla firm, eh,,, porażka

A ja w domu siedzę, i narzekam na brak kasy, jeszcze rachunek mi przyszedł duży za telefon a nie dzwoniłam dużo, wszystko powoli stacza się w dól....

Przynajmniej twój na spacer pójdzie:)

5,755

tesia, lapiesz dola? glowa do gory! nie ma co przejmowac sie takimi burakami w pracy! nas tez tak wykorzystywali,. Jeszcze tamte dziewczyny bykly ok traktowane, a ze mnie sie smiali, gadali durnowate teksty na moj temat i wykorzystywali, bo przeciez jestem nowa sad wytrzymalam 3 miesiace i o 3 miesiace za dlugo....

Ta, moj pojdzie na spacer i jak zwykle sie poklocimy. Ostatnio mamy lekki kryzys i nie wiem czy to czasem nie poczatek konca lub juz nawet koniec konca. Zostane na lodzie sama - bez dachu nad glowa, bez pracy, bez studiow. W domu nie bede miala co szukac, bo jak zwykle mama powie "a nie mowilam?" sad

5,756

Właśnie łapię doła, ani się pocieszyć czymś słodkim nie mogę ani niczym,

Z facetami jest ciężko, to od was zależy czy kryzys wytrzymacie czy nie,
Ja wiem że mój związek się wzmocnił jak mój wyjechał za granice na 2 miesiące i tak naprawdę wtedy zrozumieliśmy i upewniliśmy się w uczuciach do siebie.

A co do rodziców to jakbym swoich usłyszała eh ;/
Zawsze są od nas mądrzejsi i lepiej wiedzą w ich mniemaniu ;/

5,757

Mika09 napisał/a:

A własnie, tak swoja droga, to nigdy nie pragnelas dziecka?:) ja wiem, ze w niektorych krajach tam dozwolone sa adopcje dzieci par homoskesulanych, choc moge sie mylic tongue

W zasadzie to tak smile Adopcje pewnie, ale są banki. Mogę sama urodzić wink

5,758

A widzę Mika Scherlok Holmes w spódnicy, czy jak on tam się zwał;p

A ja hmm, pochodze za zadupia na wschodzie Polski, studiuję zaocznie w Wawce, pracuję w mojej mieścince za marne grosze więc szukam czegos co mnie bardziej usatysfakcjonuje;p Zainteresowania? Śpiewanie do lusterka podczas mycia zebów ;D A tak serio, pochłaniam masakryczneilości książek w sumie o każdej tematyce;))

Tragedia z tą dziewczynką;/ I ten cały Rutkowski swoje szpony w sprawe wepchnął. W sumie nie potepiam tej kobiety, o ile to był faktycznie nieszczęśliwy wypadek. Każdy inaczej reaguje na stres, szok... Ale tak czy siak to nie powinno mieć miejsca;/ Biedne dzieciątko;/

5,759

A ja po spacerku, po kolacji. Jeszcze z godzinka i... no, do łóżeczka big_smile

5,760

A ja miałam wczoraj szybką akcje. Szybką w sensie że umówiłam się spontanicznie z moim przyjacielem na obiad, a skończyło się (po obiedzie) na siedzeniu do 20 w kawiarni i poważnych rozmowach. Wieczór minął mi bardzo miło i chce więcej takich!!!
A przez to oczywiście moja dieta poszła się piiiiiip tongue Ale na wadze i tak "-" więc jest dobrze smile
Miłego dnia dziewczyny!

5,761

madz, grunt to pozytywne myslenie i nie poddawanie sie! smile

czarna, prawda,sa bankii adopcje ale bylam ciekawa, jak Ty widzisz taka sytuacje i czy sama chcialabys smile bo w sumie marzeniem prawie kazdej kobiety jest posiadanie potomstwa:)

SzaraMszyka, z praca ciezko, bardzo ciezko, sama poszukuje bezskutecznie hmm a spiewac to ja tez uwielbiam do lusterka, ale to tak zeby nikt nie widzial a przede wszystkim nie slyszal, bo to sie na komentarz nie nadaje lol ale czesto sobie tak podspiewuje i to nie tylko przy myciu zebow tongue

5,762

witam Was ponownie smile

KONIEC sesji big_smile:D:D

ustny marnie...3.5. moim zdaniem zasługiwałam przynajmniej na 4,5, bo wszystko mu powiedziałam, ale koleś był już strasznie wredny, bo od już kilka godzin siedział zanim moja kolej była...
i miej tu sprawiedliwość...

za to dziś miałam test z TI na komputerze i od razu ocena byłą 4,5 więc jestem zadowolona big_smile przynajmniej z tej technologii inf big_smile

do tego już koniec semestru... big_smile

aktualnie sobie czekam na kuzynkę, która ma jeszcze ostatnie zaliczenia i wracamy razem autem do domku smile ale dopiero koło 18 hmm chwila czekania, ale cóż smile

5,763

Mika09 napisał/a:

czarna, prawda,sa bankii adopcje ale bylam ciekawa, jak Ty widzisz taka sytuacje i czy sama chcialabys smile bo w sumie marzeniem prawie kazdej kobiety jest posiadanie potomstwa:)

No właśnie chyba bym chciała. Ale jeszcze raczej nie wink

5,764

RoBaCeK78  zazdroszcze końca sesji smile mi zostało jeszcze 5 zaliczeń masakraaa!!  wt ten weekdn miałam 2 egzaminy i sie do czwartku okaże czy zdałam czy beda poprawki ehhh...

kurcze zostało mi jeszcze 2,5 godziny pracy... troche sie nudze dobrze, że moge sobie tutaj popisac smile
własnie sie zastanawiam co bede dzisiaj porabiała bo chłopak pracuje do poxna sad napewno bede piekła ciasto smile

5,765

O Jolcia, zdolniacho Ty jedna!! big_smile nauczylas sie jednak w ten jeden dzien czy tam nocke jedna do egz big_smile jednak Polak potrafi lol
A mi sie przypomnial moj ostatni egz czwartkowy, jak to rano chlopak chcial mi dac kopniaka na szczescie i pyta sie mnie czy wszystko umiem, a ja wyciagnelam wszystkie sciagi z kieszeni i zaczelam mu spiewac "cieszmy sie z małych rzeczy bo... " lol no i czekam teraz na wymiki, ale poszlo mi bardzo dobrze i to BEZ sciagania zadnego, bo wszystko wiedzialam, ale sciagi oczywiscie warto miec w razie w tongue bez nich nawet na egz bym nie poszla lol

Ja bylam rano zalatwic pare spraw i chlopak w tym czasie pojechal kupic mi prezent na urodziny i nic nie kupil lol no tak, facet nigdy nie ma pomyslu zeby cos kupic i chcial mi dsac kase zebym sama cos kupila sobie, ale wybilam mu to z glowy, to powiedzial, ze idzie jeszcze jutro rano, moze wtedy cos kupi big_smile
A ja wysprzatalam caly pokoj i bede sie brala za konczenie tych durnowatych tabelek hmm a ile ku** przy tym poleci lol

5,766

heheh Faceci, twój się zachowuję jak stary mąż który dał żonie mnóstwo prezentów i w tym roku nie wie co kupić, hehe faceci mnie rozbrajają... smile No ale ten typ tak ma.

Mam dzisiaj załamanie w diecie, mineły 2 tygodnie i nic, zero efektu. Zastanawiam się czy to ma sens. Po 2 tygodniach to chociaż 1kg chociaż pół, eh....

5,767

Mika09 napisał/a:

O Jolcia, zdolniacho Ty jedna!! big_smile nauczylas sie jednak w ten jeden dzien czy tam nocke jedna do egz big_smile jednak Polak potrafi lol

ja się zawsze "uczę" na dzień, max 2 dni przed big_smile mam taką głowę, że mi wystarczy kilkakrotne przeczytanie, żeby spora część zapamiętać big_smile i bardzo się z tego cieszę big_smile
a nocki żadnej nie zarwałam z powodu nauki. prędzej oleję sprawę i pójdę spać niż nie pójdę spać, żeby się uczyć. co to to nie
big_smile

5,768

czytam wasze posty o ciąży i tak sobie uświadomiłam, że ja też marzę o dziecku tylko w chwili obecnej to jest niemożliwe chodź i tak cieszy mnie fakt,że wogóle mogę mieć dziecko bo  to też nie było zawsze takie oczywiste smile

5,769

A ja niedawno wróciłam od mojego przyjaciela, grzałam u niego tyłek bo u mnie nadal masakra z temperaturą hmm A do tego wody nie ma, na szczęście teraz już tylko ciepłej.
Jutro w planach biblioteka więc zaraz muszę książki pozamawiać żeby na mnie jutro czekały i może jakieś małe zakupy? Albo to może w środę. Muszę sobie jakoś zaplanować ten tydzień, zacząć coś robić w kierunku swojej edukacji, tylko kurde przez to zimno w domu mi się totalnie nie chce.

5,770 Ostatnio edytowany przez SzaraMyszka20 (2012-02-07 01:58:40)

To ja was kobietki pobije;p Wlaśnie "wale" nocke w pracy, masakra;/ rozwazna, mi zostalo 6,5 bo do 7 rano;/ Echh;/

Mnie też czeka jeszcze 5 egzaminow, masakra;/ I tez w najblizszy weekend, jak narazie trzy czwóreczki w indeksie mam;p Ale tej matematyki to chyba nie ogarne... Mika, ja też często miewam ściągi po to żeby tylko mieć;D A jak nie mam to googluje na zaliczeniach pisemnych;D

tesia, a ile wazysz i jaki wzrost? Moja waga jest calkiem w normie cale szczescie, ale tez chcialabym wazyc mniej;/ Ale czesto brak silnej woli;/ Cale szczescie mi pomaga np nie jesc po 18

Mika i jak tam z facetem? Ja z moim tez leciutki kryzysik mam;/

5,771

SzaraMyszka, z facetem już OK big_smile my tak zawsze hehe najpierw sie pokryzysujemy, a za chwile jest OK i w sumie mnie to bardzo cieszy, bo gorzej jabysmy warczeli na siebie przez kilka dni, a tak to chwila i jest spokoj., Cieszy mnie to, bo moj ma anielska cierpliwosc do mnie, a ja tez jestem niezle ziolko tongue
I wczoraj mielismy ogien w szopie lol i wracajac do tematu dziecka o ktorym wspomniala Sheep, to wczoraj chlopak sie troche zapedzil i skonczyk troszke we mnie, ale pozniej sie skapnal i szybko wyszedl tongue ale i tak to bylky moje dni plodne lol a zreszta pewnie i tak nic nie bedzie i tak, a nawet jak to bede szczesliwa, a on tez na bank by sie cieszyl, bo sam powiedzial, ze wpadka to nie taka tragedia i cieszylby sie, ale poki co woli losu nie kusic i poczekac jeszcze tongue
SzaraMyszka, a wy o o sie poklociliscie? hmm

madz, przynajmniej masz gdzie dupe grzac i gdzie sie udac w razie spadku temperatury big_smile a to taki przyjaciel, czy "przyjaciel"? tongue bo niektorzy nie wierza w taka przyjazn, choc ja wierze, bo sama do niedawna tak mialam sad

Jolcia, to Ty dobra jestes! ja bym tak nie mogla kurde, tzn nie zaamietalabym za hamilaje takiej ilosci materialu, no chyba ze byloby to napisane polskim jezykiem, a nie naukowym tongue

I dostalam 4,5 z ostatniego egz!!!! big_smile

A chlopak polazl wlasnie po prezent dla mnie na urodziny, ciekawe co wyczaruje big_smile

5,772

Mika09 napisał/a:

madz, przynajmniej masz gdzie dupe grzac i gdzie sie udac w razie spadku temperatury big_smile a to taki przyjaciel, czy "przyjaciel"? tongue bo niektorzy nie wierza w taka przyjazn, choc ja wierze, bo sama do niedawna tak mialam sad

To taki najprawdziwszy, najlepszy i w ogóle naj przyjaciel i tylko przyjaciel. Kocham go jak brata.
Na kobietach niestety się bardzo zawiodłam, oczywiście na kobietach-przyjaciółkach. A jemu mogę ufać w 100%. A myślałam że po moich przeżyciach nikomu nigdy nie zaufam, a tym bardziej mężczyźnie.

Mika09 napisał/a:

I dostalam 4,5 z ostatniego egz!!!! big_smile

Gratuluję!!! Czyli cała sesja do przodu?

Mika a kiedy urodziny masz? smile

5,773 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-02-07 12:30:22)

madz, o takiego przyjaciela to naprawde ciezko smile ja mialam takiego ale wyjechakl za granice i teraz to kontaktu nie mamy. Na pocztku jeszcze cs tam bylo, ale teraz to nic sad

Urodziny mam w czwarte, 9 lutego smile

I chlopak kupil mi taka szkatulke na bizuterie smile i chcial pierscionek mi tam wsadzic, ale nie mogl znalezc ładnego pierscionka (yhy tongue ). W sumie dobrze, ze nie kupil ,bo pomyslalabym, ze to zareczonowy, jakbym otworzyla lol licze na to, ze kupi, bo mu powedzialam, zedo walentynek ma czas hehe on sam tez chce kupic tongue

Tak, sesja zaliczona smile

5,774

ojjj taki przyjaciel to prawdziwy skarb, wcześniej nie miałam szczęścia niestety w przyjaźni. Przyjaźniłam się z 2 dziewczynami, z jedną zostałyśmy koleżankami (taka dziecięca przyjaźń to była) z drugą nie mam kontaktu od 3-4 lat, bo zostawiła mnie dla swojego faceta (nie wiem czy są razem nadal). No i miałam też przyjaciela, ale tu przyjaźń przerwała jego choroba, a teraz czasem odwiedzam tylko jego grób jak mi bardzo źle. Może to dość dziwne jak się siedzi na cmentarzu i gada do grobu, ale czasem mam wrażenie że on mnie słucha, mimo że znaliśmy się krótko jak na taką przyjaźń.

Co do twojego prezentu Mika, to ja tez bym pomyślała że to zaręczynowy jak bym otworzyła szkatułkę a tam byłby pierścionek tongue
A teraz mam mojego M. i taki jeden wspaniały przyjaciel mi starcza.
Przyjaciółkami moimi są też moja siostra i jej córka, ale wiadomo jedna za młoda na niektóre rzeczy (16l) a druga może nie za stara ale jednak wychowana w innych realiach i głupio się czasem przyznać do niektórych rzeczy.

5,775

madz, ja mu powiedzialam, że gdyby kupil pierscionek ,to pomyslalabym ze to zareczynowy lol i pewnie od razu caly ceremonial bym odprawila iod razu powiedziala TAK zanim cokolwiek by powiedzial lol ale wstyd by byla i jazda, on oewnie by sie zmieszal, a ja po wszystim bym sie poryczala i tak bylby final tego lol

Wiesz, w dzisiejszych czasach jest naprawde ciezko takiego przyjaciela znalezc, mowie tu nawet o dziewczynie przyjaciolce, Wieszkosc teraz jest falszywa, dwulicowa. Tutaj z Toba gada, fajnie,slodki, a przychozi co do czego, to Ci tak tylek obrobi za plecami, że glowa mała hmm ale jednak rodzenstwo powinni być dobrym przykladem przyjazni. Moze gdybym miala mlodsze rodzenstwo, niz mam, to bylby dobry kontakt, a tak to dupa. Badz co badz mam chlopaka i wiem, ze moge na niego liczyc i nawet jego moge nazwac przyjacielem mimo tych calych klotni smile a przyjaiolki tez mam smile

5,776

ja mam dwie przyjaciółki takie od serca jedna to moja rówieśnica druga 14 lat strasza mi matkuje.
myślę,że przyjaźń jest najfanieszą rzczą jaka może się nam zdarzyć

Mika09 zgadzam się z tobą że większość ludzi jest dwulicowa i trudno o prawdziwą przyjaźń

madz88 zazdroszę siostry ja właśnie chyba odczuwam jej brak! Mam dwóch starszych braci i to nie jest jednak to samo

5,777 Ostatnio edytowany przez RoBaCeK78 (2012-02-07 15:38:02)

ja mam 3 siostry big_smile wszystkie starsze. z ta o rok starszą najlepiej się chyba dogaduję i się przyjaźnimy. choć z żadną jakoś złych stosunków nie mam. dzięki Bogu smile
mam jeszcze jedna przyjaciółkę. bardziej na telefon wink bo mamy do siebie koło 40km i często sie nie widujemy. zwłaszcza, że ja nie mam kasy żeby się do niej wybrać, ona pracuje i tak to dziwnie wygląda smile

Kobietki, dostałam dziś telefon i idę na 17 na rozmowę o pracę big_smile w barze z kebabem big_smile:D:D
no nic. jak się nie ma co się lubi... przynajmniej u mnie w miejscowości, więc na nóżkach będę mogła podejść... o ile się uda ...

TRZYMAJCIE KCIUKI big_smile

5,778

trzymam!!! daj znać po smile

5,779

jak tylko wrócę i będę miała konkrety to Wam oczywiście powiem smile

5,780

Pewnie, ze trzymamy kciuki!! wazne, zeby byla jakakolwiek praca smile
Ja ide w piatek na to spotkanie z kolega odnosnie pracy smile moja oferta sie jemu spodobala i idziemy omowic szczegoly. Praca polegalaby na dzwonieniu do potencjalnych klientow typu firma prywatna, szkola, sluzby mundorowe itp i oferowanie szkolenia z zakresu pierwszej pomocy tongue no coż, nie wiem czy temu podobalm, ale sprobowac przeciez moge, prawda?:) dzownie w domu kiedy chce, nie mam limitu i dostane na poczatek 20% z podpisanej umowy, Zobaczymy, dam znac w piatek smile

5,781

Mika też fajnie wink
A ja czekam na odpowiedź z biura promocji na moim wydziale, bo potrzebują kogoś na targi dla licealistów w marcu smile A co też fajne smile

5,782

Pewnie, zadna praca nie hanbi smile wazne, zeby byla, a w miedzyczasie mozna szukac innej roboty smile

5,783

Mika09 napisał/a:

Pewnie, zadna praca nie hanbi smile wazne, zeby byla, a w miedzyczasie mozna szukac innej roboty smile

Ta moja to na 3 dni by była ale 10zł netto za godzinę wychodzi gdzieś smile a jest całkiem przyjemna bo rozmawiasz z ludźmi smile

5,784

To duzo ,jak 10zł na reke:) mi by sie przydaly dwie roboty - jedna to, co byc moze ja bede miec czyli dzownie kiedy chce. Natomiast druga już poważniejsza i na pol etatu dajmy na to, bo studia nie pozwolilyby mi na caly etat tongue

5,785

Mika gratuluje egzaminu i sesji ;)Moja praca denna jest za to, szkoda gadac w ogole;/

Kiepsk się czuje babeczki, żeby się rozpisywac;/

A z moim to standard. Doskwiera nam ta odleglosc;/

Posty [ 5,721 do 5,785 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 87 88 89 90 91 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024