Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 84 85 86 87 88 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,526 do 5,590 z 10,560 ]

5,526

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

A te znowu o erotykach lol i zostawic tylko Was na chwile, to juz tutaj bajeruja sie nawzajem lol

Prinzessin_de, witamy big_smile i zachacamy do dyskusji. Hmm mezatka, szczesliwa? smile

madz, nie zalamuj sie!! to nie koniec swiata, ale wiemk co to naczy,. bo sama nie zdalam w tamtym roku i poprawke mialam we wrzesniu:( i powiem szczerze, ze caly lipiec bylam tak zdesperowana, ze nic nie kontaktkowalam, caly miesiac wyciety z zyciorysu! ale to nic nie da, takie zalamywanie sie! poprawisz to na pewno. Po prostu nie trafilas na pytania lub stes Cie zzarl, bo w takich sytuacjach to czlowiek zapomina niektorych rzeczy!

Ja wrocilam niedawno do domku. Dzis znow bratanek spi u nas i pewnie beda grac z rodzicami do 1 w nocy w pokera lub tysiaca yikes a ja sie biore zaraz za nauke takze zegnam Was smile milej nocki :*

Zobacz podobne tematy :

5,527

Mojego to by napewno zainteresowało:) Szczerze to mnie zawsze ciekawiło jak to jest z kobietą się kochać:) ja tam uważam ze w życiu wszystkiego trzeba spróbować, raz się żyje:p hehe

5,528 Ostatnio edytowany przez tesia369 (2012-01-27 21:43:54)

No tak jest, mój by nie chciał żeby mnie inny dotykał ale inna by mogła tongue

5,529

Mika09 napisał/a:

A te znowu o erotykach lol i zostawic tylko Was na chwile, to juz tutaj bajeruja sie nawzajem lol

No i to w moim towarzystwie się zapuszczają w niebezpieczne rejony tongue

Tynka napisał/a:

Szczerze to mnie zawsze ciekawiło jak to jest z kobietą się kochać:)

Niesamowicie big_smile

5,530

Mika zostań z nami, będziemy się bajerować nawzajem:)hehe

5,531

Ja uciekam do siebie do pokoju. Będę czuwać przy telefonie:)

Tak jak wcześniej pisałam za błędy przepraszam - telefon nie obsługuje polskich znaków:/

5,532

E kobietki z hecia bym zostala, ale niestety nauka czeka, ale zanim sie zmyje to pewnie trcohe czasu minie lol jutro musze tigery kupic i na tigererach jechac, co by nie zasnac lol
Moj M. jeszcze jutro prawdopodbnie wieczorem przyjedzie i pojedzie dopiero w niedziele, wiec znow odpadnie nauka hmm nie lubie sie uczyc wieczorami no ale.. sad

5,533

Tynka ja tez pisze z telefonu big_smile  My rowniez lubimy ogladac filmy erotyczne. Jakos ostatnio przez ciagle rozjazdy mamy malo sexu ale od czasu do czasu cos ogladniemy.

5,534 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-01-27 21:49:25)

Prinzessin_de napisał/a:

Tynka ja tez pisze z telefonu big_smile  My rowniez lubimy ogladac filmy erotyczne. Jakos ostatnio przez ciagle rozjazdy mamy malo sexu ale od czasu do czasu cos ogladniemy.

Mało? To może ja nie powiem jak u mnie, żeby nie drażnić Cię big_smile

5,535

Tynka napisał/a:

Mika zostań z nami, będziemy się bajerować nawzajem:)hehe

hahaha to ja sie dolacze... A jak macie sie zamiar "bajerowac"? Hihi

5,536 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-01-27 21:54:00)

Dziewczyny jestescie okropne!! tongue ja jestem juz tak wyposzczona, ze masakra sad malo seksu ostatnio mamy. Kiedys to codziennie seks i w meidzy czasie jesxcze pieszczoty yikes a teraz, to seks raz na kilka tygodni hmm i to z winy mojego faceta, bo on nie bardzo chce, a jak juz sie zmusi to i tak szybko konczymy eh sad ostatnio mu to wygarnelam, choc wiem, ze nie powinnam ale seks jest dla mnie wazny w zwiazku. Erotykow nie ogladalismy nigdy i jakos nie gadalismy nawet o tym by zaczac to robic. Jego nawet nie ruszyloby to, ze bym lezala naga obok niego yikes mowil, ze postara sie to zmienic,. Sprawdze go jutro czy rzeczywiscie lol bo wczoraj oczywiscie nie chcial, nawet odepchanl mnie jak chcialm go pocalowac, paranoja:/

Dobra, uciekam do ksiazek, bo to nie jest smieszne tongue
Dobranoc dziolszki i nie naskrobcie tu za wiele bo przyjde i kijem zloje lol

5,537

Ostatnio nie widzielismy sie prawie 3 tyg, potem weekand spedzilismy razem i bede 2 tyg w Zurichu. Wlasnie mysle,ze jak wroce beda walentynki...przydaloby sie zaplanowac romantyczny dzien-kino,sauna i kolacja.

5,538

Co Ty, z aseksualnym się związałaś? big_smile

5,539

Nieraz człowieka najdzie ochota a tu nie można:) kiedyś z moim chłopakiem się kochałam w samochodzie w takim lasku i policia nas naszła ale jak zobaczyli o co kaman to sobie poszli śmiejąc sie pod nosem:p

5,540

czarna, no kiedys tak nie bylo. Nawet jak zaczeslimy razem mieszkac to bylo zaje***, a teraz on nie abrdzo chce. Ja tozumiem, ze moze byc zmeczony tym reomntem i ale kurde przez to zaniedbuje mnie i nasz zwiazek, a potem sie dziwi, ze ja chodze smutna lub ze sie czepiam i narzekam. Ale jak ja mam sie czuc?:( jak ja przez niego i przez to czuje sie w ogole nieatrakcyjna,. czuje ze go nie pociagam, nie podniecam, ze mu sie nie podobam ;( jak nawet nie chce mnie przytulic czy pocalowac!!!!

5,541 Ostatnio edytowany przez Tynka (2012-01-27 21:59:16)

mój to jak narazie chętny jest nawet codziennie ale to pewnie dla tego że nie mieszkamy razem.

5,542 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-01-27 21:59:22)

Mika09 napisał/a:

jak nawet nie chce mnie przytulic czy pocalowac!!!!

Jakbym była sama to bym się zaoferowała tongue *Bajerowanie on* big_smile

5,543

Jakby facet nie chcial mnie pocalowac to bym przestsla z nim gadac a dlugo jestescie razem??

5,544 Ostatnio edytowany przez Tynka (2012-01-27 22:14:09)

A tak z innej beczki ostatnio oglądałam horror ' Na znaczony'  polecam .

5,545

Ja "Room in Rome" big_smile

5,546

U nas jest duzo czulosci...przytulania,pocalunkow i wznawania uczuc. Ja wczoraj obejrzalam Hostel 3, wrong turn 4 i pathology.

5,547

Prinzessin_de napisał/a:

U nas jest duzo czulosci...przytulania,pocalunkow i wznawania uczuc. Ja wczoraj obejrzalam Hostel 3, wrong turn 4 i pathology.

U nas też, bardzo dużo smile
Hostel 3? I co, strasznie brutalne pewnie?

5,548 Ostatnio edytowany przez tesia369 (2012-01-27 22:20:12)

Przecztalam erotyk.... dziekuje zaj,......
szkoda ze sama nie mam tyle odwagi zeby tanczyc nago przed swoim- a to dla tego zd ja sama nie akceptuje swojego ciala.

horrory zadko ogladam bo sie boje pozniej

5,549

U nas też jest dużo ciepła ale ostatnio zauważyłam że mój się zmienia na gorsze, bardzo mnie to martwi bo tak się czuję jakby miał gdzieś mnie i to co mówie... Hostel oglądałam ale 1 i 2, nie lubie zabardzo takich filmów.

5,550

tesia369 napisał/a:

szkoda ze sama nie mam tyle odwagi zeby tanczyc nago przed swoim- a to dla tego zd ja sama nie akceptuje swojego ciala.

Wystarczy się raz przełamać wink

5,551

Czarna21 napisał/a:
tesia369 napisał/a:

Wystarczy się raz przełamać wink

Jak schudne do tej wagi co bym chciala to moze wtedy.

5,552

Ale spróbuj, bo warto wink

5,553

Jak mnie ktos nakreci to moze wtedy. a erotyk schowam przed moim i kiedys mu moze sama taki zrobie.

a mam nadzieje ze jak schudne to nie strace biustu bo mam bardzo bardzo duzy i go kocham i uwielbiam

5,554 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-01-27 22:32:41)

Scenariusz Robacka78? wink

5,555

Moze byc:) a moze tez wlasny wymysle.  W sumie to moze  uda mi sie na rocznice naszego pierwszego spotkanie.

i drogie panie milosc od pierwszego wejzenia istnimeje  i ja i moj jestesmy tego przykladem.

I to ja go PODERWALAM :-)

5,556

A kiedy jest ta rocznica? smile
I my też jesteśmy tego przykładem w sumie wink

5,557

5 kwietnia w sumie bedzie nam szlo juz 5 lat.
czas szybko leci.
a wy jak dlugo jestescie razem?

5,558

A ja z moim poznaliśmy przez internet, przez jakiś czas pisaliśmy ze sobą i się spotkaliśmy, we wrześniu będzie 5 lat jak jesteśmy razem.

5,559

Ponad 3 lata, w lipcu 4 smile

5,560

Czas tak szybko ucieka nie dawno miałam 18-nastke a tu zaraz będe mięć 21

5,561

O to tez fajna romantyczna milosc.
a duzo was odleglosc dzielila?

a moj chyba niedlugo wroci  od kumpla, wiec bede mniej pisac.

5,562

No ja na początku marca 22.

5,563

Co ty , dzieli nas 16 km:p tak się fajnie złożyło:)

5,564

Nas dzieli korytarz teraz, bo moja siedzi w salonie tongue

5,565

To naprawde duża odległość was dzieli Czarna:p

5,566

Mnie nic nie dzieli bo juz lezy obok mnie:-)

5,567

No żebyś wiedziała big_smile

5,568

A teraz poszedl wode nagrzac na kapiel:-)

5,569 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-01-27 23:36:03)

Ooo, to miło się zapowiada wink

A my pod prysznic, także miłej zabawy i nocy wink

5,570

Dziendoberek,serwuje kawke.

5,571

Dzien dobry big_smile

tesia369, ja tez sie nic nie odezwalam tylko sie obrocilam i poszlam spac a jego to nawet nie ruszylo :] a jestesmy 1.5 roku ze sobą. Mieszkamy od 8 miesiecy razem. Moze to niedlugo, ale NIGDY tak nie bylo. Owszem byly niekeidy chwile slabosci i akie, ze nic sie nie chcialo, ale on ostaynio wszystko zaniedbuje i najwazniejszy jest remont ;( ja rozumiem, ze on jest wazy ,ale bez przesady sad

O horror Naznaczony jest fajny, ogladalam go sama przed polnoca big_smile

Prinzessin_de, u nas tez bylo duzo czulosci, milosci ale wszystko ten remont zepsul. On chce szybko go skonczyc ale kurde nie jest swiadom tego, ze moze zwiazek sie sypnac, zanim remont sie skonczy.

I przyszla poduszka chyba, wiec lece dzisiaj na poczte ja odebrac big_smile

5,572

Tacy sa faceci. czasem nie wiedza co zle robia.

ja z moim przed chwila sie poklucilam ale z jego winy. Stracil prace ostatnio i nie wiem czy sobaie z tym nie radzi czy co?

A ile tez ja moge znosic jego pretensje.

5,573

tesia, no przezywa stres. Stracil prace, wiec od razu jak cos mu nie wychodzi to na innych sie wyzywa hmm moj tez nie pracuje, ale sam zrezygnowal. Zajal sie remontem i niedlugo zamierza wrocic do jakiejs pracy, ale tez szuka pracy,. wysyla Cv, podobnie jak ja, ale bez odzewzu sad o tyle dobrze, ze ma odlozona dosc duza sume na koncie, ale miesiecznie musi placic za kredyt ok 600zł hmm

Eh tyle sie uczylam i okazalo sie, ze niektore zagadnienia sa zle sad no nic tylko sie rozwalic!!

Ja pizzówki bede robic zaraz big_smile

5,574

Wiem. Przyszedl juz przeprosil. nie wiem co mam robic z nim, a nie chce sie z nim klvcic.

Mika potargaj notatki i ci przejdzie zloscy:-)

Glodna jestem, nie wiem co jesc juz mam dosc jogurtow.

5,575

tesia, zawsze przychodza przepraszaja, a przychodzi co do czego to zaraz bedzie to samo!! dlatego nie przyzwyczajaj sie o tego blogiego stanu lol
Notatek nie potargam, bo to na chwile przejdzie, a potem to bedzie armagedon hehe

Nie wiesz co jesc na diecie dukana? ja sobie czesto robilam taka mase. Miksowalam troche jogurtu naturalnego, 2lyzki kakaa, dodawalam odrobine aromatu waniliowego i do tego twarozek/serek chudy taki jak sie daje do pierogow chyba hehe i ja to zarlam i zarlam dopoki mi nie zbrzydlo big_smile
Albo robilam sobie zapienaki. Na balszke dawalam ta fiole aluminiowa, i wykaldalam na nia z 3 plasterki szyneczki chudej i wbijala, na to 2 jajka, doprawilam i wstaiwlam do piekarnika na kilka minut, az sie jajko zrobi a'la sadzone tongue pychota:) no i salatki z makreli, salaty, ogorka, pomidora, do tego sos z jogurta naturalnego do ktorego dodawalam  troche koperku posiekanego, soli i pieprzu smile do tej pory to jem hehe ahhh wrocilabym na ta diete big_smile

5,576

O widzisz nie pomyskalam o takich potrawach. Zaraz wsiade w samochod i pojade do sklepu.

Ja sobie robie buleczki dukana. :-)
"
chleba mi chyba brakuje najbardziej i warzyw ale  je juz niedlugo bede mogla zjesc

5,577

buleczek nie robilam:) ale znalazlam, taka strone, na ktorej sa same przepsiy dukana, ponad 100 stron na forum big_smile  i ja to przewertowalam i te przepisy, ktore mi sie spodobaly wzielam i wydyrkowalam smile tam takie ludzie potrawy wymyslali z kilku rzeczy, ze masakra, ale juz nie pamietam bo to rok temu bylo jakos:) pamietam te ktore teraz napsialam, bo do tej pory to jem hehe i kupilam sobie jeszcze taki sos w torebeczkach malutkich, cos jak gorace kubki gdzie ten prszek z opakowania miesza sie z jogurtem naturalnym i to byl tez moj sos do salatek, pychota:)
I robilam tez te lody z aromatu i serka homogenizowanego smile i panna cote, mmm smile

Ile juz jestes na tej diecie? i schudlas juz cos?:) ile chcesz zrzucic kg?

5,578

Jestem dzisiaj 5 dzień, bardzo mało jem wczoraj zjadłam 2 jogurty i 1/3 bułki dukana. Nie wiem ile schudłam bo boję się stanąć na wadze żeby się nie przerazić;/ 

A schudnąć chciałabym z 10 kg:) może więcej, tylko wtedy mój wkroczy do akcji że jestem za chuda. tongue

A dziękuje za te przepisy pierwszy pyszny smile właśnie jem:) :*

5,579

Nie ma za co smile mam taki zeszyt zalozony z przepisami, jak go znajde to wpisze tu jakies jeszcze inne potrawy, ktore jadlam na tej diecie:)

A jesli moge wiedziec, to ile wazysz przy jakim wzroscie?
A to poczatek diety, ale nie poddawaj siebo poczatki sa najgorsze! ja na poczatku juz chcialam zrezygnowac, ale potem jakos zmotywaoalam sie i nawet jak przestalam byc na diecie, to jadlam te potrawy, ktore w diecie byly, bo tak sie przzyywczilam i mi posmakowaly smile na wage to ja stanelam po jakis 3 tygodniach dopiero jak juz sama zobaczylam ile schudlam hehe
Ja to nie wiem szczerze ile waze, bo tez boje sie stanac:) mam 162cm jakies wiec jestem bardzo niska sad i kiedys wazylam z 48kg, a teraz to pewnie z 52kg hehe i chcialabym z 5kg schudnac i nie umiem sie za to wziac, bo chlopak zaraz by gadal, ale moze ukradkiem bede smile
A i nie jedz tak malo, bo to tez nie na tym polega. Jedz w mniejszych ilosciach te prudkty. Njalepiej zrob sobie taki jadlospil ala, jak ja i wypisalam sobie co bede jadla na sniadanie, obiad, kolacje kazdego dnia i tego sie trzymalam, a jak nie mialam na cos ochoty, to jadam cos innego:)

5,580

Tak wiem że to powinno tak wyglądać, lecz wczoraj nie miałam ochoty na jedzenie.
TY jesteś niska?? hehe ja mam 155cm wzrostu.Może nie chudnij bo będziesz za chuda??

Powiem ile schudłam jak będę mieć wagę w łazience:) dzisiaj się zważę i za tydzień powiem jaki jest wynik:)

A teraz właśnie przepisy ściągam z neta:)

A poddawać się nie chce:D Zależy mi żebym schudła, choć jak wczoraj pisałam nie chce stracić mojego biustu pięknego i dużego:) big_smile

5,581

Witam, melduję, że wczoraj miło było tongue

5,582

tesia, no ja sie uwazam za niska wlasnie:) ale powiem Ci nie przesz,adza mi to tak bo wszystkie moja kolezanki sa mojego wzsrostu lub nizsze, maja tak jak Ty 155cm jakos:) ale ja zawsze bylam zakompleksiona, wiec dlatego ta waga mi tak przeszkadza.

Bedzie jazda dzisiaj, bo moj brat ma remont w domu i bratanek codziennie u nas spi a za godz ma przyjechac moj chlopak i ciekawe czy moi rodzice wygonia bratanka do domu spac czy kaza mi spac na podlodze czy bede musiala spac z bratankiem big_smile bedzie akcja big_smile bo jak wiecie moi rodzice nie pozwalaja spac mi z chlppakiem razem i TYLKO raz moglam z nim spac u mnie, rok temu na swieta, jak spalo u mnie kilakanscie osob i babcia moja wlasna najukochansza pod sloncem poprosila mame, zeby nie robila wiochy i pozwolila nam spac razem choc mialam juz materac przygotowany w kuchni lol a najelspze jest to, ze wiedza, ze przeciez mieszkamy razem i ze spimy razem, no ale... big_smile takze mysle, ze kolo 21 rozegra sie u mnie w domu dramat lol lol lol
Powiedzcie mi, mam sie smiac czy plakac?? big_smile

5,583

Nie pozwala Ci spać z chłopakiem? big_smile Czemu? big_smile

5,584

czarna, a zebym ja to wiedziala, to bym Ci powiedziala big_smile jej argument " nie i koniec" lol cóz, czuje ze dzis zalecze randke z materacem i kafelkami bo juz wole to niz spac z bratankiem, ktory rozlozy mnie na czesci pierwsze w trakcie snu big_smile jedna nocke przezyje, co tam tongue chyba, ze stanie sie cud opolszczyzny i tesciowa pozwoli spac przyszlemu zieciowi z coreczka big_smile

5,585

Hmm ciekawe, obawia się, że seks będzie? Przecież ten statek dawno odpłynął big_smile

5,586

Moze i czulaby sie niezrecznie wiedzac, ze spimy razem tongue nie wnikam, ale ona wie, ze my seks uprawiamy od poczatku zwiazku, wiedziala, ze biore tabletki anty tongue zrezta no ludzie swieci glupia nie jest i na pewno wie ze my ten teges tego ten, skoro mieszkamy razem tongue sama w moim wieku miala juz 2 dzieci big_smile

5,587

he he to daj znac jak tam bylo:) moze to ze wzgledu na religie?

5,588

To my jak jedziemy do cioci to jeden pokój, jedno łóżko, u jej rodziców tak samo big_smile

5,589

tesia, religia odpada smile biorac pod uwage to, ze moj braciszek zanim mial zohne to przyprowadzal co tydzien inna dziewczyne i z nia spal tongue no ale... przeciez chopak do odmu dziecka nie przyniesie lol nie wiem, nie ogarniam tego ale jest to bardzo wesole tym bardziej, ze mamy juz swoje lata - ja 24, on 26 big_smile

Dobra, lece bo zaraz przyjedzie, musze sie psychicznie przygotowac i materac nadmuchac lol
Dobranoc laski :*

5,590

No i jakiś czas już razem jesteście, a nie że na jedną noc go wyrwałaś tongue
Miłego dmuchania tongue (Znaczy miałam na myśli materac, ale odbierz to jak chcesz tongue)

Posty [ 5,526 do 5,590 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 84 85 86 87 88 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024