Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 80 81 82 83 84 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,266 do 5,330 z 10,560 ]

5,266

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Hej, jak egzaminy? tongue

Zobacz podobne tematy :

5,267

Czarna dziś będę mieć masakrę... jeszcze 4h... nic nie umiem ;(
I do tego wszystkiego nie dostałam się na staż (to to za co miałyście trzymać kciuki) BO UWAGA!!! mam za duże doświadczenie! Aaaaaaaa ;( ryczeć mi się chce ;(

5,268 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-01-25 14:30:23)

madz, dobre big_smile ale sluchaj brata mojego faceta nie przyjeli do pracy tylko dlatego, ze stwirdzili, ze on sie tutaj zmarnuje i zasluguje na lepsza prace. I jak widac, to ze ma sie spore doswiadczenie równiez wplywa na to, ze moga Cie nie przyjac do roboty tongue

No i apropo pracy, to bylam dzis zaniesc CV do tego sklepu z butami BOTI i od razu kierownik przpeorwadzil ze mna rozmowe kwafilikacyjna i ma mi dac dzis znac czy mnie przyjmie. Umowa o prace, pol etatu, wiec cos dla mnie:) no ale boje sie, ze studia i tak troche bed\a kolidowac, ale poki co nie mysle o tym, bo niewiadomo czy mnie przyjma:)
I jutro egzamin ustny tongue

5,269

madz88 napisał/a:

Czarna dziś będę mieć masakrę... jeszcze 4h... nic nie umiem ;(

To mamy podobnie wink I jeszcze się przeziębiłam i już w ogóle nic mi się nie chce ;/

5,270

a ja się dziś w końcu wzięłam do pisania projektu big_smile dwa tygodnie temu już miałam to pisać i wyszło jak zwykle. na chwile obecna część już mam big_smile jeszcze trochę i może mi się uda to dziś ogarnąć big_smile

5,271

O Jola zebrala sie w sobie i zaczela projekt big_smile jaki postep hehe
Najgorzej jest wlasnie zmobilizowac sie i zaczac potem, to juz jakos leci smile

Ja mialam tez wziac sie juz dawno za pisanie pracy mgr, ale wezme sie za to po ostatnim egzaminie za tydzien, ewentualnie od przyszlego tygodnia tongue musze w koncu to zrobic:/ i badania przeprowadzic :]
A dzis mam takiego lenia, ze szok. Posprzatalam troche, potem wezme sie za prasowanie i zmienie w koncu posciel big_smile

5,272

...taaa... tyle, że od tamtego posta nie zrobiłam nic więcej big_smile:D
ale zaraz wracam do tego. 'nie chcem ale muszem' big_smile

5,273

Ja to w ogole nic nie zrobilam big_smile no dobra, przeczytalam notatki na jutrzjeszy egzamin tongue
A tak to oczywiscie zajelam sie sprzataniem, prasowaniem, zmienianiem poscieli, robieniem kolacji, myciem sie, zmazywaniem lakieru z paznokci a wszystko to tylko po to, by nie siasc do nauki tongue cóz, potem bede kwiczec hehe

5,274

Mika09 napisał/a:

Ja to w ogole nic nie zrobilam big_smile no dobra, przeczytalam notatki na jutrzjeszy egzamin tongue
A tak to oczywiscie zajelam sie sprzataniem, prasowaniem, zmienianiem poscieli, robieniem kolacji, myciem sie, zmazywaniem lakieru z paznokci a wszystko to tylko po to, by nie siasc do nauki tongue cóz, potem bede kwiczec hehe

No najlepiej się przejmować później, na ostatnią minutę big_smile

5,275

Oj, na ostatnia minute to tam nic nie zostawiam raczej tongue bo potem mialabym wyrzuty sumienia, a ogarnac nie ogarnelabym takiej ilosci materialu w dzien czy dwa tongue no ale od jutra sie biore za nauke na egz, ktory bedzie za tydzien i musze go zdac na 4 lub 5 tongue

5,276

Ja niby też nie, ale i tak zawsze zaczynam za późno nieco big_smile

5,277

No to tez, ale wazne, ze nie zostawia sie niczego naprawde na OSTATNIA chwile tongue ale mam kolezanke, ktora zawsze uczy sie noc przed egzaminiem, czyli w sumie w dniu egzaminu yikes

5,278

To jeśli jej się udaje zaliczać, to ma łeb niezły big_smile

5,279

No nie dokonca udaje jej sie zaliczac, bo oblewa niekiedy egz/koło. No ale to juz nie chodzi, ze zle jej wchodzi ta nauka tylko za pozno sie bierze, bo mozg nie jest w stanie zapamietac tyle materialu przez kilka godzin, gdzie rano wyglada jakbym nie spala z tydzien tongue no ale to juz jej sprawa, mowi, ze jej sie nie chce uczyc wczesniej i co mowi, ze zaraz sie za to wezmie, to odwleka i tak w kolko tongue

5,280

Ja się trochę "nauczyłam uczyć" bo w LO to wiesz... big_smile Dopiero tak w trzeciej klasie się naprawdę wzięłam, chociaż nie aż tak, by iść na medycynę. Oj, tam bym wysiadła big_smile

5,281

Ja, to bym sie nawet nie dostsla, od tego zacznijmy hehe
No w liceum, to porazka byla. Uczyc sie uczylam, ale to tez bylo takie o, a teraz przed sesja to widac, jak to jest., Niby inni maja gorzej i wiecej nauki/materialu, ale kazdy patrzy sie na siebie zazwycza i narzeka ile to on nie ma big_smile

5,282

Moja się dostała i skończyła... jestem dumna z mojej mądrali big_smile
Taaa, przecież zawsze mamy za dużo tongue

5,283

To tylko pogratulowac:) bo na medycyne naprawde jest sie ciezko dostac, a co dopiero sie tam utrzymac!!
Pewnie duzo sie uczy? czy ma taki leb, ze przeczyta i zapamieta?
Bo ja to musze walkowac, a obi na medycynie to w ogole jakies nawy lacinskie lekow, chorob, schorzen itp

5,284

No właśnie to jest coś czego nienawidzę, bo jej cholernie zazdroszczę, ma łeb, jakby amfę wciągała, nie za dużo się uczy a skubana pamięta big_smile Tylko z drugiej strony, jak to już taka jej pasja i marzenie, to może też łatwiej.

5,285

Oj widzę że nauka wrze pełną parą hehe:D ja tu w sumie nie mam o czym gadac więc pożegnam się,znalazłam wątek dla mam i tam jest moje miejsce hehehe:D Powodzenia na egzaminach itp;)

5,286

Mika09 napisał/a:

Bo ja to musze walkowac, a obi na medycynie to w ogole jakies nawy lacinskie lekow, chorob, schorzen itp

Na psychologii też takie rzeczy mam big_smile

Ja po egzaminie... M A S A K R A jedna wielka istna masakra... wyniki w piątek, ale na nic nie liczę... Chciałam w tym semestrze zabłysnąć nieco żeby stypendium dostać, a niestety wysoki próg jest.
Podłamana jestem nieco, ale trzeba żyć dalej. A cholera tyle się uczyłam do tego egzaminu... Cóż przy teście wielokrotnego wyboru z 6 odpowiedziami zdobycie 1 punktu to niezły wyczyn (tylko całkowita zgodność z kluczem daje punkt)

Marionet sesja zaraz minie i wrócimy do normalności tongue

5,287

madz88 napisał/a:
Mika09 napisał/a:

No, ale i tak pikuś przy medycynie big_smile Jak ja patrzyłam jak moja się uczy... big_smile

5,288

Czarna21 napisał/a:
madz88 napisał/a:
Mika09 napisał/a:

No, ale i tak pikuś przy medycynie big_smile Jak ja patrzyłam jak moja się uczy... big_smile

Nie no wiadomo że medycyna jest najtrudniejszym kierunkiem studiów.
Psychologia jest dość specyficznym kierunkiem i często też zależy na jakiej uczelni jest. Na UW jest sporo medycyny. Nawet jest przedmiot medycyna dla psychologów i później można brać przedmioty z neurologii. Ale na zwykłej ścieżce podstawowej psychologii też jest trochę medycyny, leków, różnych magicznych cudów związanych z medycyną.

5,289

to ja na lajcie podchodzę do sesji big_smile
jak zwykle. nic mi się nie chce big_smile
ale jestem dumna z mojej mamy, że mam po niej taki łepek big_smile nie muszę się wiele uczyć, żeby sporo z tego pamiętać big_smile
tata troszkę (że tak brzydko powiem) bardziej tępy od mamy big_smile ale i tak go kocham big_smile:D:D:D

5,290

RoBaCeK78 napisał/a:

to ja na lajcie podchodzę do sesji big_smile

Ja też tongue A uczę się też niezbyt długo w sumie. Pamiętam z LO jeszcze, jak były takie, co się wiecznie uczyły (albo udawały) ale z domu prawie się nie dało ich wyciągnąć "Nie nie, bo się uczę", po 8h big_smile

5,291

RoBaCeK78 napisał/a:

tata troszkę (że tak brzydko powiem) bardziej tępy od mamy big_smile ale i tak go kocham big_smile:D:D:D

urzekło mnie to tongue

U mnie w domu rodzice oboje uczeni, po 2 kierunki + podyplomowe i doktoraty tongue Także chyba jestem skazana na sukces - mam nadzieję.

Kurde ja się często uczę po kilka godzin dziennie, ale w sumie często sprawia mi to przyjemność tongue W LO to raczej byłam nieukiem i wcześniej też ;P Bo po co miałam się uczyć jak coś mnie totalnie nie jarało. A to co mnie interesowało to nie musiałam się uczyć bo i tak umiałam nad poziom = matematyka, fizyka <3 big_smile

5,292

O ja, tylko nie matma i fizyka. Matma ujdzie, ale fizyka... masakra dla mnie tongue

5,293 Ostatnio edytowany przez RoBaCeK78 (2012-01-26 00:35:19)

madz88 to u mnie nieee... mama po liceum, tato po zawodówce... jednak oni mają już swoje lata. rocznik '55 i '56 także wtedy to były całkiem inne czasy big_smile
jestem z rodzeństwa przedostatnia. a z wykształconych na poziomie wyższym jestem dopiero druga... pierwszy był najstarszy brat- wojskowy big_smile
rok starszej ode mnie siostrze się nie chciało iść na studia a możliwości ma jak nie wiem. też nie jest głupia dziewczyna, ale jej się nie chce... no cóż jej wybór. mi też się nie chce, ale mam cel, nie chcę całe życie przepracować gdzieś w sklepie za najniższą krajową. mam troszkę większe ambicje smile

ja matematykę mam w genach big_smile tez po mamie big_smile:D:D
a fizykę ogólnie lubiłam w Gimnazjum, w technikum już trochę mniej jednak dało się znieść. ogólnie matmy nie lubię,m ale umiem i za to Bogu dziękuje big_smile tongue

a tak to urodzona ze mnie humanistka big_smile mimo iż z przedmiotami ścisłymi tez sobie baaardzo dobrze radziłam big_smile
jednak wole pisanie niż liczenie smile

a propos... zaczęłam pisać kiedyś romans big_smile jednak nie mogę znaleźć w sobie dość motywacji żeby siąść i pisać ciąg dalszy big_smile
napisałam też kiedyś 2 odcinki erotyków big_smile
a tak to czasem piszę wiersze rymowane, które odzwierciedlają moje samopoczucie czy nastrój. fajna sprawa big_smile:D

5,294

O, erotyki to wzbudziło me zainteresowanie tongue

5,295

hehe, jestem zdania, że są kiepskie, jednak jak dałam do poczytania znajomym jeszcze w szkole to chwalili :d
nawet mój nauczyciel od polskiego powiedział że mam lekkie pióro do takich rzeczy big_smile a on zawsze szczerze i obiektywnie oceniał więc odważyłam się pochwalić nauczycielowi big_smile:D

PS. podaj maila w PW to Ci podeślę jak chcesz big_smile

5,296

greyr24@yahoo.com z chęcią poczytam wink

5,297 Ostatnio edytowany przez RoBaCeK78 (2012-01-26 00:57:00)

juz zaraz się loguję na maila i podsyłam big_smile

poszło big_smile przyjemnej lektury big_smile
wyczytałam w Twoich postach, że jesteś les, więc może kiedyś spróbuje coś takiego napisać i Ci podeślę big_smile

5,298

Szkoda, że hetero, ale i tak fajne big_smile Jak napiszesz coś z dziewczynami to super big_smile

5,299

hehe, postaram się coś skrobnąć po sesji big_smile ale na to tez musi przyjść wena
special for you smile

5,300

Dzięki dzięki big_smile A kiedy zaczęłaś tworzyć? Ale tak ogólnie smile

5,301

romans i erotyki to były czasy technikum
wiersze już w Gimnazjum

5,302

Gdzieś próbowałaś publikować? wink

5,303

romans w gazetce szkolnej big_smile
erotyki eis tam nie nadawały big_smile:D:D
myślałam kiedyś o stworzeniu bloga z erotykami, ale nie napisałam ich wiele, więc sobie odpuściłam

5,304

A masz więcej? ;>
Oj, byś walnęła erotyki do gazetki szkolnej... by zrobiły furorę, wśród nauczycieli może nie tak bardzo big_smile

5,305

mam tylko te 2 co Ci wysłałam. narazie, bo obiecałam sobie i swojemu, że jeszcze mu coś stworzę big_smile
mam jeszcze smsy takie na rozpalenie big_smile i jak przeczytałam je mojemu to aż mu 'zareagował' że tak powiem big_smile więc coś potrafię big_smile:D

a w gazetce to nie mi by się oberwało tylko mojemu nauczycielowi od polskiego, który ja redagował. ja bym mogła pisać pod pseudonimem, a on wiem, że by nie powiedział kto to napisał. ale jemu by sie oberwało, a za bardzo gościa szanuje i cenię żeby mu świństwo takie robić. choć on się śmiał, że zamieścimy w gazetce big_smile:D niestety, to tylko mrzonki ;D

5,306

Haha, nieźle nieźle big_smile Ja też co nieco potrafię, ale aktualnie nic napisanego nie mam big_smile

No, ale gdybyście zamieścili... no to by było coś, chciałabym widzieć minę dyrektora czy tego, kto by się oburzył big_smile

5,307

a weź.... ja stawiana jako wzór dla reszty uczniów w szkole miałabym zrobić tak nieprzyzwoitą rzecz? big_smile
bądź co bądź, na każdym zakończeniu roku dyro mnie i moja starszą siostrę stawiał za wzór do naśladowania big_smile:D

5,308

No by mieli następny wzór tongue
Mnie nigdy big_smile

5,309

wiesz, ja całe technikum jechałam na opinii big_smile także i świadectwo z paskiem rok w rok było i na apelu na zakończenie jakie to my z siostrą zdolne big_smile:D
taaa... wzór.... a potem by były plagiaty, albo ja nie wyrabiałabym z pisaniem na zlecenie big_smile

5,310

Ja rozczarowałam nauczycieli, że nie jestem taka pracowita jak najstarsza siostra big_smile
Pisanie na zlecenie... brzmi jak taki szkolny "Ghost Writer" big_smile

5,311

a skąd ja wiem jakby się potoczyła moja "kariera" jeśli moje teksty by się spodobały? może jakieś hot nastolatki chciałyby taki prezent dla swojego równie sweet chłopaka? tak mi jakoś do głowy przyszło big_smile

5,312

No mówię, Ghost Writer big_smile

5,313

hehe
narazie sesja, później erotyk dla mojego Ł i dla Ciebie big_smile no i dla siebie też oczywiście big_smile
i może w końcu dokończę mój romans...? big_smile

5,314

Dla każdego inny temat? big_smile
A dużo już napisałaś? O romans mi chodzi smile

5,315

jak narazie 8stron w Wordzie czcionka 12 TNR big_smile

no ba! Tobie napiszę les-erotyk, mojemu ciąg dalszy tamtego, a dla mnie będę oba big_smile

5,316

I o czym jest, tak w skrócie? Jeśli możesz zdradzić big_smile
Myślałam, że dla siebie coś jeszcze innego big_smile

5,317

ogólnie koncepcja rozwoju wątków następuje w trakcie pisania.
jak chcesz to również mogę wysłać to sama zobaczysz ;p
pisanie na takiej zasadzie jak wszystkie harlquiny big_smile poznają się, zakochują, mega kłótnia, powrót i happy end. narazie u mnie się zakochują big_smile

5,318

A wyślij, czemu nie big_smile

5,319

poszło big_smile
tylko proszę się zbyt głośno nie śmiać big_smile
niektóre groteskowe sytuacje i słowa są celowe

5,320

Już myślałam, że będzie też podgatunek "erotyk" big_smile

5,321

to było do publikacji w szkole przygotowywane big_smile więc nie... jeszcze nie big_smiletongue
jakiś seks na pewno się tam pojawi big_smile

5,322

W kulminacyjnym momencie akcja została przerwana big_smile
A wersję girl-girl też napiszesz? wink

5,323

hehe, nie wiem. narazie nic nie obiecuję big_smile nie wiem jak mi pójdzie z tą big_smile

5,324

Ale fajne big_smile A chłopak Twój które najbardziej lubi? big_smile

5,325 Ostatnio edytowany przez RoBaCeK78 (2012-01-26 02:35:06)

ja mu do telefonu czytałam romans
smsy na rozpalenie czytał przy mnie i widziałam powiększający się efekt big_smile
a te erotyki mu wydrukowałam i wziął ze sobą do Niemiec i powiem szczerze, że nie mam pojęcia czy przeczytał big_smile

smsy i romans mu się podobały
przyznał, że faktycznie mam dryg do pisania...

5,326

No skoro widzisz efekt, to powinnaś pisać big_smile

5,327

tylko jak będzie pisało jak nie ma weny? ani czasu? teraz to ja powinnam już spać, albo przynajmniej kończyć projekt, ale jakoś mi się nie chce big_smile
pobudka o 7 big_smile rewelacja big_smile:D
ale ja dam radę, nocny Marek ze mnie raczej big_smile

a pisać nie zamierzam przestać big_smile:D

5,328

Mi też na razie się nie chce spać big_smile
No pisz pisz. Erotyki tongue

5,329

hahaha
ja jak już coś obiecam to dotrzymuję słowa big_smile więc o swój się nie martw big_smile

5,330

A skąd się wzięła hmm ochota na pisanie? wink

Posty [ 5,266 do 5,330 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 80 81 82 83 84 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024