Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 77 78 79 80 81 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,071 do 5,135 z 10,560 ]

5,071

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Tynka, mam Twoje zdj!! ładna jestes i ten kolor wlosow, pasuje Ci smile dalej takie masz czy juz zdarzylas przefarbowac sie na inny kolor? big_smile

madz, moj mail to simmerry@interia.pl. Podaj swoj to od razu wysle zdj smile

Zobacz podobne tematy :

5,072

teraz mam pasemka bląd

5,073

No to tez ładnie musi wygladac do tego koloru smile bo to taki pod rudy podchodzi akbo swiatlo tak pada

5,074

miałam takie rudawe tongue  znowu nie będę mogła spać w nocy

5,075

a to czemu?? spania nie masz?:)
ja to padne i pewnie znow wstane okolo 7 hehe nad ranem cos spania nie mam smile

5,076

Madzia to jest mój e- mail justynka27@onet.pl

5,077

już szukam jakiegoś zdjęcia i wam wyślę to będziecie miały mojego maila smile

5,078

ok, czekamy smile

5,079

poszło do Was dziewczynki smile

5,080

dostałam Madziu twoje zdjęcie:)  wszystkie jesteście brunetkami:P  Masz taka miłą buzie:)

5,081

no włąsnie tez to zauwazylam, ze wygladasz na bardzo sympatyczna smile i wlosy tez widze,ze masz falowane big_smile
Tez wyslalam zdj z oneta smile

5,082

wczoraj nie spałam całą noc bo myślałam o mojej sytuacji,najgorsza jest nie pewność

5,083

ja też ci wysłałam zdj

5,084

Mika to Cię zaskoczę bo nie mam farbowanych włosów smile To moje naturalne wink
No i widzę że też masz falujące włosy, kurcze uwielbiam takie ;P

5,085 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-01-03 22:22:55)

Tynka, aa to o to chodzi. Wiesz, stalo sie, teraz nie ma co gdybac tylko czekac, choc wiem, ze tu trzeba miec anielska cierpliwosc. Ja przez to przechodzilam 3 razy i za kazdym razem tak samo to przezywalam. Ale wydaje mi sie, ze bexzie dobrze. Kobieta ponoc czuje, ze to TO smile

no niestety mam falowane tongue ile ja bym dala, zeby miec proste wlosy, a tak to prostuje je i niszcze jednoczesnie, ale nienawidze wrecz takich wlosow. Jeszcze pusza sie pod wpluywem temperatury i ogolnie sa takie napuszone nawet po umyciu i w trakcie dnia tongue

5,086

mój fetysz -> włosy big_smile piękny rudy kolor Justyna, pasują Ci

5,087

Dziewczyny uciekam dalej się uczyć.
dobranoc, jutro zajrzę, ale późnym wieczorem

5,088

miło że wam się podoba mój kolor włosów

5,089

dobranoc Madziu

5,090

ładny jest, pasuje Ci taki wlasnie do buzki:)

Boze, tez bym mogla sie uczyc, ale nie chce mi sie, czyste lenistwo sad juz sie dzis uczyklam, jutro pewnie tez nic sie nie naucze ale od piatku musze siw wziac, bo czwartek caly dzien na uczelni hmm.

5,091

dziękuje, najgorsza jest nie pewność, jak bym wiedziała że jestem to wiedziałam bym na czym stoje

5,092

człowiek jak ma nauke to znajdzie 100 ważniejszych spraw żeby się tylko nie uczyć:)

5,093

Tynka genialny kolor włosów wink Swoją drogą ciekawe czemu tylko Twoje doszło. Nie ogarniam internetu big_smile

5,094

czarna, pozniej sprobuje wyslac jeszcze swoje, jak bede we wrocku smile

A wczoraj poszlam, bo kolezanka do mnie zadzownila i stwierdzila, ze ma darmowe minuty do plusa i gadalysmy chyba przez godz przez tel lol w miedzy czasie facet sie do mnie dobijal i potem ochrzan dostalam, ze tyle gadalam przez tel, a on cos chcial ode mnie big_smile no tak babom sie tematy nigdy nie koncza:)

Tynka, a co do tej nauki to prawda, bo ja tak mam dlatego nie siadlam wczoraj do niej wieczorem, bo wolalam z wami tu pisac big_smile ale od piatku biore sie z ato, bo nie ma zartow, bo dzis i jutro nie bede miec czasu smile

5,095

Ja mam już plan nauki na cały styczeń rozpisany i go realizuję, bardzo to pomaga żeby się zmotywować, przynajmniej mi.
A dziś na uczelni od 10 do 19 sad

5,096

A ja znowu chora jestem:/ dzisiaj muszę się uczyć.  Wieć kobietki miłego dnia życze:)

5,097

wszyscy chorzy big_smile moja mama to mowic nawet nie umie tongue i mnie cos bierze, tak czuje, no ale zobaczymy, moze sie nie rozloze:)

Ja zaraz lece spotkac sie z jedna netokobietka big_smile a jutro znow na uczelnie:(

5,098

narazie czuje sie trochę lepiej:) jade z M załatwić ubezpieczenie do samochodu. Mika później napisz jak było na spotkaniu:)

5,099

Ja juz po spotkaniu big_smile bylo naprawde super, kobieta prze prze przesempatyczna, wesola, gadalysmy doslownie o wszystkim i o niczym smile wypilismy po browarze, posmialysmy sie i mysle, ze niedlugo znow sie spotkamy smile czulam sie, jakbym ja znala niewiadomo ile lat, tak sie dobrze gadalo wink

No i powrot do szarej rzeczywistosci sad

5,100

Mika - wysłałam Tobie (chyba big_smile) jeszcze dwie fotki smile Fajna jesteś wink

5,101

czarma, a co doszly moje zdj?? big_smile Twoje poki co jeszvcze nie doszly smile

5,102

Chyba to Twoje, taka czarna też big_smile

5,103

noo na ławce big_smile
Twoje pewnie dojdzie jak zwyle w opoznionym tempie tongue

Boze jutro o 6 musze wstac, zeby na uczelnie jechac. Olaboga, tak dawno nie wstawalam tak wczesnie, ze nie wiem, jak sie zbiore z lozka o tej godz tongue

5,104

A w ogóle doszło? Znaczy nie to co przez netkobiety wysyłałam, tylko normalnie z maila.

5,105

fajnie że spotkanie się udało, dostałam Czarna twoje zdjęcie

5,106

nie doszlo sad

5,107

Ja Twoje też, pisałam zresztą wcześniej smile

5,108

ano tak pisałaś

5,109

Ale nie wiem czemu nie dochodzą jak normalnie wysyłam ;/

5,110

no moze ta poczta jest jakas:/ teraz tez nie ma i pewnie dojdzie pozniej, bo wczoraj czarna dwa razy doszly mi maile, z tym ze jeden o wiele wiele pozniej smile

5,111

może jakieś przesilenie jest sieci....

5,112

Mozliwe smile

Kurde, szkoda, ze wy mieszkacie tak daleko bo tez bym sie chetnie z Wami spotkala sad
Z Anna tak super mi sie gadalo, ze nie wiem, kiedy ten czas zlecial. Pogoda troche z dupy byla i przez chwile padalo, i jak sie tylko zobaczylismy to od razu powiedzialam, ze pogoda idealna na pierwsza randke lol

5,113

u mnie też dzisiaj była brzydka pogoda a jutro ma być gorzej... Stresowałaś się przed spotkaniem??? Z nie którymi osobami można tak szybko złapać kontakt a są takie osoby z którymi nie ma o czym rozmawiać .

5,114

I co, doszło?
I hej wszystkim smile Dziś zrobiłam dobry obiad, chili con carne wink

5,115

Ciekawie brzmi:) Czarna a jak to się robi?

5,116

Na oleju podsmaż posiekaną cebulę, dodaj mięso, podduś. Gdy już będzie podsmażone, dodaj szklankę bulionu warzywnego, koncentrat pomidorowy, fasolę. Wymieszaj i duś pod przykryciem. Dopraw do smaku przyprawami.
W necie jest dużo przepisów, ale ja jeszcze dodałam kukurydzę i groszek smile

5,117

Nie, doszly zdjecia zadne czarna:/ takze to pewnie wina tego, że poczte masz inna moze smile bo wtedy doszly normalnie.

Tynka, kompletnie sie nie stresowalam, poszlam na luzie smile kontakt zlapalysmy od razu, nawijalysmy jak bylsmy sie znaly niewiadomo ile czasu smile

Ja ogarnelam troche pracy mgr, ale chyba za malo stron mi wyjdzie, ale kij z tym big_smile

5,118

Musze to zrobić, może w przyszłym tygodniu.

Ja to bym się stresowała napoczątku ale później bym się rozkręciła, czasem za dużo gadam:p

5,119

To wysłałam jeszcze raz wink

Tynka, zrób zrób, jak lubisz na ostro, jedzenie wink

5,120

jak wam dzień mija?

5,121

Fajnie, ale taka pogoda... średnia. A Tobie? smile

5,122

U mnie to strach wyjść na dwór wieje i pada:/

Mi też dzień mija dosyć dobrze:)

5,123

Czarna skąd jesteś?

5,124

Czarna, doszly zdj big_smile ładna jestes, a te wlosy nawet Ci wyszly hehe

No i wczoraj spedzilam calutki dzien z chłopakiem w domku, bo pogoda nie pozwolila nawet na glupi spacer:) podliczylismy wszystkie moje ankiety, ktore do tej pory przeprowadzilam i jakos nam dzien minal smile dzis musze sie pouczyc, ogarnac pokoj i jutro znow caly dzien razem big_smile

A wy jakie plany na weekend?:)

Tynka, ja sie nie stresowalam, co innego gdyby to byla randka z chłopakiem big_smile

5,125

Ja rano byłam z mamą oddać buty na reklamacje, kupiłam sobie w zeszłym roku Nike kozaki, wydałam kupę kasy i w tę zimę mi się zamsz rozszedł, ale tylko zewnętrzna warstwa i była dziura. Więc uznałam że w sumie mam 2 lata odpowiedzialności sprzedawcy więc czemu nie spróbować i o dziwno od razu dostałam zwrot kasy!!! No i teraz nie mam butów, a nie mam też czasu żeby iść czegoś poszukać, oby zima nie przyszła do Warszawy!

A poza tym to się uczę cały czas i nawet nieźle mi idzie, bo własnie skończyłam ogarniać cały materiał, teraz tylko powtórki do poniedziałku smile Wydaje mi się też że nawet to umiem, ale co będzie zobaczymy.
Ale tak wykończona to ja dawno nie byłam... jeszcze tylko 23 dni i koniec! tongue

5,126

hej, sorki ze nie zagladam ale....przygotowania do wesela mnie pogrążyły totalnie! Jak wam sie zaczal ten nowy rok moje mile? smile

5,127

Ja też się gdzieś zamuliłam przez te kilka dni.. a dodatkowo studia mnie dobiły. Mój ukochany UAM stwierdził,że nie będą już wystawiać zalek- wszystko sprowadza się na oceny. Z każdych wykładów egzaminy i oceny.. reasumując w jeden tydzień będę miała jakieś 6 egzaminów, jak nie więcej i nie licząc normalnych zajęć do których trzeba się przygotowywać.Nie mam w ogóle czasu na sen:( Muszę jeszcze dzisiaj napisać 5 prac na writing i nie mam weny ani sił..
Masakra co się dzieje. Tylko usiąść i płakać..
A sesji zimowej nie mam, tylko letnią...2x więcej wszystkiego na raz. Umrę chyba.

5,128

LuckyChucky, z pewnością sobie poradzisz. Ale faktycznie wszystko wrzucone w jeden tydzień potrafi człowieka zmotywować do wszystkiego. Jednak myślę, że przysiądziesz i dasz rade się nauczyć, bo co to dla Ciebie wink

5,129

Dajcie spokoj z tymi sesjami:/ niestety i tak w wiekszosci jest tak, ze to co sie czlowiek nauczy, to za kilka dni juz tego nie pamieta. Studia pokonczymy, a bedziemy posiadali wiedze na poziomie podstaowym big_smile nie ma co sie oszukiwac, pamiec nie jest tak obra, jkaby sie moglo wydawac, ale jesli ktos to bedzie walkolal kilka lat, systematycznie powtarzal, to moze cos mu w glowie zostanie i bedzie w stanie wykorzystac swoja wiedze:)
Tez mam troche tych egzaminow i zaliczen, mimo iz jestem na V ostatnim roku. Pierwsze zaliczenie ma 13 w piatek big_smile

5,130

Eh kolejny dzień z głowy, bardzo dziwny ;p
nie będę mówić o uczelni bo zacznę marudzić. Dziś dostałam wyczekiwany telefon wreszcie, od czerwca na niego czekałam i jest, wreszcie jest big_smile Cieszę się jak małe dziecko ;p
Wiecie co idę spać, jestem tak zmęczona że siedzieć już przy biurku nie mogę...

5,131

Nio ja z mojego licencjata pamiętam praktycznie tylko język, natomiast z wszystkich dziwnych przedmiotów typu: kultura rosji czy historia rosji pamietam tylko podstawe wink

5,132

podstawy to i ja pamietam smile a jezyka jednak czlowiek sie uczy i jakims cudem zapamietuje big_smile choc slowka tez trzeba sobie przypominac. Teraz nie mam na mgr zadnego jezyka obcego i jestem w tyle z ang:/ chodzilam na roczny kurs ang rok temu, ale szczerze gowno sie na nim nauczylam, strata czasu i pieniedzy. Niestety taka prawda, bo co nauczysz sie przez 3h tygodiowo w grupie prawie 20 osobowej? puszczali tylko sluchanki i tyle, a i tak non stop odzywaly sie te same osoby, no ale zawsze cos tam zapamietalam tongue na pewno mniej wynosilam z tego niz z normalnej lekcji ang smile

Ja dzis jestem umowiona z kolezanka na zakupy i potem lecimy ze mna do ginekologa na pierwszy etap pozbywania sie nadzerki, az sie boje hmm

5,133

Hej. U mnie ostatnio dużo się dzieje ale powoli wychodzę na prostą... A ja z angielskiego nic nie umie ciągle miałam zmienianego nauczyciela  w szkołach ale za to wole francuski dla mnie jest łatwiejszy. Przed chwilą był u nas ksiądz na kolędzie.

Ja dzisiaj posiedzę w domku może później pójdę na spacer z pieskiem:)

5,134

Tynka, a jak z miesiaczka? przyszla czy czekasz dalej na nia cierpiliwie? tongue

Oj taka pogoda, ze spacer to w gre nie wchodzi hehe ale tez za godzine zbieram sie i wychodze, moze cos upolouje na przecenie, choc ja poczekam chyba do lutego. Moze na urodziny dostane troche kasy tongue

5,135

Ma przyjść 13- tego ale z tego powodu jestem spokojna co ma być to będzie:) u mnie nie jest tak źle, chyba że później się pogorszy to nie pójdę. A coś konkretnego chcesz kupić???

Posty [ 5,071 do 5,135 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 77 78 79 80 81 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024