czarna, mozesz jescze raz sie przedstawic, bo wybacz, ale nie pamietam Twojego imienia:) za dyuzo wtedy dziewczyn sie tu przewinelo:)
No nie ma jeszcze fotki, moze tak dlugo z zzagranicy idzie ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...
Strony Poprzednia 1 … 76 77 78 79 80 … 163 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czarna, mozesz jescze raz sie przedstawic, bo wybacz, ale nie pamietam Twojego imienia:) za dyuzo wtedy dziewczyn sie tu przewinelo:)
No nie ma jeszcze fotki, moze tak dlugo z zzagranicy idzie ![]()
Mika a twój avatar to twoje zdjęcie?
A mi Róża, miło mi ![]()
no własnie Róża
tak jak moja bratanica i o tym na pewno tez pisalam ![]()
Tynka, uwierz mi, ze chcialabym, aby to bylo moje zdjecie
ta kobieta mnie urzekla, spodobal mi sie ten avatar i go wstawilam ![]()
Ładna jest ta kobietka z twojego avataru
Wzajemnie Justyna:) a doszlo Tobie zdj Rozy? bo mi cos dojsc nie moze, a zwsze dochodzilo od razu ![]()
teraz nie mogę bo brat korzysta mojego lapka a ja pisze z telefonu:)
A fakt, że z yahoo wysyłam ma znaczenie?
Aaaa, ja jak mialam w tlefonie neta, WiFi, to tak mi zamulal, ze nigdy nie moglam odpisac
i ciezko bylo w ogole dojsc na sam dol strony, zeby sprawdzic kto co napisal, bo bylo, ze przkroczono limit i powroacalo mi wszystko do strony glownej
teraz mam swoja Nokie, brat neta i jestem zadowolona ![]()
czarna, a co to jest??
kiedys o tym slyszalam, ale nie pamietam, poczta jakas? no moze i ma znaczenie, bo zawsze mi dochodzily zdj bez problemu i od razu, wiec watpie czu to zwiazek ma to, ze jestes za granica.
ja też mam nokie.
Już nie jestem
Ale czasem z tym były problemy. No poczekaj jeszcze chwilę, może dojdzie.
Czekam, czekam:)
Tynka, jaka masz nokie? ekran dotykowy? ja mam Nokie X2-00, taka zwykla, ale fajna:) mialam tego samsunga z WiFi i klawiatura jak w komputerze, ale wkurzalo mnie to wszystko i oddalam to tacie,. Nie umialam na tym sms pisac, bo wciskalo mi sie kilka przyciskow naraz ![]()
za pół godziny będe mieć lapka to zobacze czy mi doszły twoje zdjęcia
No i daj znac, bo moze to moja poczta ma jakies opoznienia
niekiedy ja nie moglam z niej nic wyslac lub cos nie dochodzilo, ewentualnie mam 2 adres, to na jego moze uda sie cos wyslac:)
Ja mam Nokie x3 też jest taka zwykła, nie ma dotykowego ekranu:p
Ja mam Nokie x3 też jest taka zwykła, nie ma dotykowego ekranu:p
Aaa to ta rozsuwana? takiego ericcsona mialam:) ja nie mam rozsuwanej nokii, ale tez kolor czerwony ![]()
I co, dalej nic?
nie
czyli to chyba przez to ![]()
tak rozsuwama, moja ma kolor niebieski
Jeszcze raz spróbuję.
Aa niebieski, bo sa tez czrrwone z tego co pamietam
ja mam czerwona, ale tez mialam niebieski do wyboru
fajnie sie pisalo na tych rozsuwanych, ale ten ericcson zaczal mi sie sam wylaczac i zmienilam go na nokie, bo akurat tacie umowa sie konczyla ![]()
ja też nic nie dostałam na swoja poczte:/ Mi też się dobrze pisze na tym telefonie.
No to drugi raz poszło ![]()
noo czarna, a nie masz innej poczty, czy jakos inaczej wyslac? mozna tez dac na strone fotosik.pl i wtedy linka nam podasz
No te rozsuwane mi sie bardzo podobaja, i nastepnym razem zmienie na taki ![]()
Dobra to wrzucę gdzieś i wyślę link ![]()
Tynka, a Twoj jak sie nazywa? bo tez na M.? mozemy tak samo sie nazywaja nasi faceci, bo moj Mateusz ![]()
No czarna, nie doszlo nic znowu:/
albo poprostu macie profil na nk?
Mój ma na imię Michał
No w koncu ktos na to wpadl, bo ja bym nie wpadla
Podam Wam na emaila przez netkobiety imie i naziwsko, to sobie wejdziecie
tyle, ze ja mam tam stare zdj, i zmienilam sie troche, glownie kolor wlosow i z twarzy moze troche
no i teraz wiadomosi nie chca mi sie wysylac, jak chce wam podac dane ![]()
NK nie mam. A fotkę wysłałam jeszcze raz, z profilu "wyślij email" ![]()
No wlasnie ja probuje dac na wyslij email wiadomosc i dupa ![]()
dobra tylko później wam napisze
czarna, doszlo!!!
Sliczna jestes, naprawde:) i jakie masz dlugie wlosy, nie wygladaja na czarne hehe albo to swiatlo albo ja slepa jestem ![]()
Ja jutro Wam wysle zdjecia w takim razie, jak bede na lapku ![]()
Dzięki
To światło ![]()
No tak własnie myslalam
a to Twoj naturalny kolor czy farbowane? ![]()
Mialam kiedys takie dlugie wlosy, a nawet dluzsze, bo prawie do pasa, ale tak mi sie zniszczyly, ze musialam je sciac ![]()
tylko ja jestem nie fotogeniczna zawsze brzydko wychodze na zdjęciach
Tynka, spoko, ja mam podobnie. Jak nie strzele glupia mine, to wyjde dziwacznie itp
Bawiłam się pasemkami
Aż takich długich nie miałam, ale dość długie tak i raz ścięłam, tak do ramion... ale masakra ![]()
No i dobrze, nie farbuj, nie popelnij tego bledu co ja hehe moze i nie znisczylam farbowaniem, ale prostowaniem wlosy
choc nadal prostuje, nie tak czesto, ale robie to, bo moje wlosy to zal.pl:/
Ja wlasnie do ramion scinam jak ide i jakos normalnie to wyglada, ale nie kazdemu pasuje
a wlosy i tak mi szybko rosna i juz mam za ramiona i troche jeszcze ![]()
U mnie w rodzinie wszyscy mają długie, no prócz ojca ![]()
A u mnie krotkie
i bratowe tez
w sumie takie za uszy, mniej niz do ramion
czarna, podaj maila to wysle zdj bo moj mi wyslal pare zdj hehe bo justyny maila mam ![]()
kiedyś miałam włosy do pasa ale to było w gimnazjum
greyr24@yahoo.com
U mnie nawet brat ma długie, siostry też, jedna miała raz tak do pasa, fajnie ![]()
tynka, wyslalam Ci zdj ale zonetu, bo interia mi szwankuje:) Tobie czarna zaraz tez wysle ![]()
ok poszly, a jutro moze wysle wiecej ![]()
długim włosą trzeba poświęcać dużo czas
No trzeba, trzeba, a mycie jest katorga. Najbardziej i tak ubolewam nad tym. ze nie mam normalnych prostych wlosow tylko jakies falowane przez co niszcze je prosujac, ale musze to robic ![]()
Jeszcze nic nie ma ![]()
to pewnie tez nie dojdzie hehe to jutro z lapka sprobuje wyslac mailem z netkobet, bo tu na kompie nie da sie :/ale do Tynki powinno dojsc
Matko Mika gdzie ty masz te boki??? Czarna piękne włosy
Tynka, no mam wlasnie i ta oponka na brzuchu. Woesz bylam w legginsach, to dalam se je po same cycki, wiec nie widac
ale w spodniach owszem, zreszta jutro wysle wiecej zdj, to zobaczysz moze hehe
wysłałam wam zdjęcie ale to jest z maja teraz trochę inaczej wyglądam
tynka wyslalas na interie czy oneta?:)
No ja tez mam z kwietnia, wiec tez inaczej teraz wygladam ![]()
na oneta
to tez jeszcze nic nie doszlo
ale zaraz powinno byc
może coś źle zrobiłam
no te to powinny szybko dochodzic, a nie ma:/ moze sprobuj jeszcze raz, daj dodaj zalczanij i poczekaj az sie zaladuje i wyslij ![]()
zrobiłam tak ale spróbuje jeszcze raz
no sprobuj ,moze tym razem dojdzie:)
tym razem wysłałam na interie, a ty Czarna dostałaś???
tez nie ma
ehh, nie wiem co z tymi pocztami sie dzieje, moze pozniej dojda, a jak nie to jutro sprawdze
nie wiem czemu nie doszło do ciebie
Kurde nie nadarzam za Wami, więc dodaję to co przeczytałam do tej pory i idę czytać dalej (nie ma to jak brak zapału do nauki ;P)
Madz, to miedzy Toba, a Twoja siostra tez jest ogromna roznica wieku, podobnie jak u mnie:) i siostrzenica tez nie ejst o wiele mlodsza od Ciebie
ale fajnie tak, przynajmniej masz dobry kontakt z dziecmi siostry pewnie, jak i z sama siostra:)
Pisałyśmy chyba już kiedyś o tym
Z siostrą jak i z siostrzenicą (8 lat różnicy) mam bardzo dobry kontakt, chyba nawet z siostrzenicą lepszy, bo traktuje mnie jak starszą siostrę i przyjaciółkę.
Madz, a co do Twojego bylego zwiazku, to rzeczywiscie troche sie u Ciebie dzialo, slub, zareczyny, juz nawet ustalona data slubu, a tu bum. Mozna wiedziec, co sie takiego stalo, ze rozstaliscie sie?:) ja bym sie chyba zalamala ale jestem slaba w tych sprawach i wrazliwa
ale jesli nie dogadywaliscie sie itp, to chyba rzeczywiscie lepiej zakonczyc to przed slubem niz potem meczyc sie i bawic sie w rozwody.
najlepsze jest to że ja zerwałam
Tak na prawdę to chyba nie byłam na to do końca gotowa, w dniu zerwania byłam na 4 dni przed maturą (zdałam ją ;p), także 19 lat i taka decyzja teraz wydają mi się kosmosem. Pan P. przez prawie 2 lata jeszcze chciał żebym wróciła do niego. Główną przyczyną zerwania było to że żył w świecie intryg - wyższe sfery, ludzie z kasą i to niemałą, jakoś wydaje mi się że tam nie pasowałam, poza tym tak jak mówię chyba do końca nie byłam na to gotowa.
O kurde, chcialabym tak jezdzic jak Ty, a od kilku lat nawt km nie zrobilam
jedz, jedz i oszczedzaj sie w razie w
Ja podobnie, no może zebrałoby się z 10 km ;p Ale to raczej się nie liczy.
M. nie bardzo chce bo mowi, ze boi sie samolotow
Boże kocham latać samolotem ![]()
nie chce się chwalić ale schudłam 3 kg
To też się pochwalę, schudłam 25kg ale już 10 wróciło przez stres i nie jedzenie regularnie
Mika, Czarna czego się uczycie?
Ja przerabiam zabezpieczenia społeczne
Poza tym miałam dziś rozmowę o pracę i mnie przyjęli, ale ja zrezygnowałam bo tak kosmicznej stawki w życiu mi nie zaproponowano
Cóż, szukam dalej...
madz, ja mam nadzieje, ze uda mi sie poleciec samolotem ![]()
No to podziwiam Cie, ale wiesz jesli czulas, ze to nie to, to masz racje, po co brnac wn taki zwiazek i potem brac rozwod po paru latach:) teraz jeses szczesliwa i to jest najwazniejsze:)
Ja studiuje resocjalizacje, i nie wiem za co sie zabrac do nauki
troche juz umiem, swoje opracowanie i polowe kolezanki, ale to i tak musze ciagle przypominac sobie, bo sie zapomina:)
Ja studiuje resocjalizacje, i nie wiem za co sie zabrac do nauki
troche juz umiem, swoje opracowanie i polowe kolezanki, ale to i tak musze ciagle przypominac sobie, bo sie zapomina:)
Kiedyś chciałam resocjalizację studiować ale nie wyszło ![]()
dobra to teraz ja: na imię mi Magda (ale chyba można było się domyśleć).
Kurde ja mogę poszukać jakiś fotek, ale zazwyczaj stoję po drugiej stronie aparatu, więc może być ciężko
Strony Poprzednia 1 … 76 77 78 79 80 … 163 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024