Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 75 76 77 78 79 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,941 do 5,005 z 10,560 ]

4,941

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

odpowiadam zbiorowo i w dużym skrócie na wszystkie wątki które były poruszone od mojego ostatniego wpisu ;p

zaręczyny: ja byłam kiedyś zaręczona, nawet był już termin ślubu i prawie wszystko zapięte na ostatni guzik, ale się rozstaliśmy pod koniec kwietnia (ślub miał być w lipcu). Ale teraz jestem szczęśliwa. Tylko zastanawiam się czy komuś kiedyś uda się przebić mojego byłego w zaręczynach big_smile Ale myślę że sam fakt się liczy a nie ta oprawa. Zresztą teraz nie jestem już za instytucją małżeństwa, postanowiłam najpierw poświęcić się temu co jest moją pasją i na pewno zostanie ze mną do końca życia, a nie tak jak facet, nie wiadomo nigdy co będzie tongue

rodzeństwo, dzieci itp: mam siostrę tylko (40l), kiedyś też byłam zatrudniana jako opiekunka do jej dzieci, ale już są na tyle duże żeby sobie same radzić, siostrzenica 16 lat (no za 22 dni ;p), siostrzeniec prawie 10 lat (majowy).

sesja: 17 egzaminów (2 za mną) + jakieś zaliczenia, eseje, prezentacje. a sesję zaczęłam już 2 tyg przed świętami, ale oficjalnie to 23.01

poród, dzieci: dzieci tak, chcę mieć, ale poród... hmmm to nie dla mnie szczególnie jak przeczytałam tyle literatury na ten temat do mojej pracy magisterskiej. Od bardzo dawna za to sobie powtarzam że bardzo chciałabym adoptować dziecko, najlepiej tak ok 40stki, ale nie takie małe dziecko, tylko kilkuletnie do 10 lat, bo jednak starsze dzieci trudno się przystosowują, choć może jak by było mnie stać to kto wie smile

Zobacz podobne tematy :

4,942

madz88 napisał/a:

Tylko zastanawiam się czy komuś kiedyś uda się przebić mojego byłego w zaręczynach big_smile

Zależy co zrobił i co by trzeba zrobić by go przebić tongue

4,943

jestem:) a propo dzieci i wpadek kochałam  się z moim facetem i pękła nam prezerwatywa byliśmy w aptece po tabletkę PO ale bez recepty nie chciała nam sprzedać. Nie wiem za bardzo co zrobić chyba jutro pójdę ginekologa po receptę. A może nie iść i zaryzykować w sumie to  nie była by tragedia. Jak myślicie???

4,944

Tynka przemyśl czy wpadka nie skomplikowała by Ci życia (studia, praca), czy Cię na to stać - dziecko to przecież wiele wydatków. Jesteś na tyle młoda że jeszcze będziesz miała niejedną szansę na dziecko (chyba że tak jak ja masz problemy z płodnością).

4,945

sama nie wiem, jesteśmy w trakcie remontowania domu, dwa miesiące pracy i będziemy mogli się wprowadzać. U mnie w domu by się cieszyli. Wiem że dziecko kosztuje mój M dosyć dobrze zarabia. Jutro jadę do kuzynki to z nią pogadam

4,946 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-01-03 11:13:59)

Tynka, ja mialam identyczna sytuacje i jak widac nie ejstem mama:) ale to nie jest jest regula i ja z chlopakiem stwierdzilismy, ze zaryzykujemy i nie idziemy po tabletke PO. Po pierwsze jest to konska dawka hormonow, ktora namiesza w organizmie totalnie, a po drugie nie jest za tania. No ale wiadomo wyprawka dla dziecka bedzie o wiele drozsza jak cos tongue
Ale powiem Ci, ze ja bym nie szla po tabletke, bo jednak zajsc w ciaze to nie tak łatwo jak mogloby sie wydawac, niektore pary staraja sie miesiacami czy latami i nic. A jesli jestescie razem po zareczynach, planujecie wspolna przyszlosc to odpowiedzcie sobie na pytanie czy dziecko byloby tragedia? tym bardziej, ze macie dom smile ale to decyzja nalezy do Was, bo ja mysle tak, a niektorzy inaczej moga to spoastrzegac:) i daj znac jaka decyzje podjeliscie:)

Madz, to miedzy Toba, a Twoja siostra tez jest ogromna roznica wieku, podobnie jak u mnie:) i siostrzenica tez nie ejst o wiele mlodsza od Ciebie big_smile ale fajnie tak, przynajmniej masz dobry kontakt z dziecmi siostry pewnie, jak i z sama siostra:)

Madz, a co do Twojego bylego zwiazku, to rzeczywiscie troche sie u Ciebie dzialo, slub, zareczyny, juz nawet ustalona data slubu, a tu bum. Mozna wiedziec, co sie takiego stalo, ze rozstaliscie sie?:) ja bym sie chyba zalamala ale jestem slaba w tych sprawach i wrazliwa tongue ale jesli nie dogadywaliscie sie itp, to chyba rzeczywiscie lepiej zakonczyc to przed slubem niz potem meczyc sie i bawic sie w rozwody.

4,947

A więc tak nie wezmę zadnej tabletki:) co ma być to będzie. Dziecko nie będzie tragedią:) Będe później

4,948

Tynka i dobra decyzja:) choc pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie, a jak juz, to na pewno nie bedzie to zadnej tragedii smile gorzej jakbyscie nie mieli gdzie mieszkac, a skoro mieszkanie bedzie niedlugo wyremontowane to nic tylko czekac na dzidzie hehe dasz znac czy ta miesiaczka przyszla czy nie big_smile

4,949

Pewnie że dam znać  smile mój M jest trochę gorzej nastawiony ale tylko dlatego że się boi.

4,950

Tynka, faceci tak maja smile pomysl sobie co moj przezywa, jak za akzdym razem kochamy sie bez niczego big_smile ale teraz po kilku miesiach olal to i nie przejmuje sie tym, choc jakbysmy wpadli (swiadomie zresztą), to pewnie bylby w szoku i dochodzilby do siebie dlugo. Ja tam bym cieszyla, gorzej z rodzina, ktora by mnie wyklela chyba tongue

4,951

Rodzina będzie się cieszyć, na początku może będą marudzić ale potem będzie wielka radość:) M to by chciał pewnie chłopca a ja dziewczynkę:)hehe

4,952

Tynka, to tak jak u nas, ja chce dziewczynka, a on chłopca big_smile ale nie wiem czy slyszalam o tych takich testach na plec? sa dostepne w Polsce tyle ze kosztuje 100zł, na allegro jeden widzialam, ktos sprzedaje tongue drogie, ale na bank bym kupila jesli byalbym w ciazy. bo nie wytrzymalabym z ciekawosci tongue lekarz Ci powie dopiero ok 20tyg plec brzdaca i to jeszcze jak dziecko bedzie dobrze ulozone, a taki test wykrywa plec w 10tyg:)
Wiesz, u mnie pewnie tez by gadali, grzedzili wrecz, ale potem moze wszystko by sie ustabilizowalo. W koncu mam juz swoje lata i jednak az taka ,oda to ja juz nie jestem. bo za miesiac 24 lata smile co innego, jakbym miala 17 lat, a tak to juz bede nawet po studiach tongue

4,953

trochę się boje bo wszystko by się zmieniło jakby okazało się że jestem jednak w ciąży, mam w głowie tyle myśli... Pomyśle o takim teście jak już będę wiedziała że jestem na pewno w ciąży ale fajnie wiedzieć tak wcześnie co się będzie mieć smile

4,954

zaraz muszę jechać po mojego  chłopa:) bo pożyczyłam od niego samochód, dzisiaj chyba zrobiłam ze 100 km, jazda to tak męczy....

4,955

O kurde, chcialabym tak jezdzic jak Ty, a od kilku lat nawt km nie zrobilam big_smile jedz, jedz i oszczedzaj sie w razie w  tongue

4,956

Hej smile

4,957

czesc czarna:) jak tam mija dzien? smile

Chłopak zamowil na necie garnki, wyprzedaz na grouponie byla, 555zł zamiast 4tys (!!!) za 18elementów smile troche sie doloze do tego biznesu, bo to ma byc nasze wspolne, choc sama jestem biedna, no a musze jeszcze bilet kupic za 150zł, ale jakos dam rade.

4,958

A dobrze, fajnie wink A Tobie? smile
To przecena niezła, tylko żeby wszystkie w jednym kawałku były big_smile

4,959

Tez ok tylko uczyc sie nie chce tongue i wydalam dzisw swoje ostatnie pieniadze w portfelu na kamizelke i bluzke, ale tez wyprzedaz byla hehe no i jeszcze bilet musze kupic i facetowi przelac kase. Nie chcial, ale uparlam sie smile

Beda w kawalku, beda smile czytalismy, ze dobra firma i az 680 osob kupilo ten zestaw, mamy w domu podobny smile

4,960

Ano uczyć też mi się nie chce big_smile A jaki bilet? Ja dziś jeździłam w poszukiwaniu czegoś dobrego na obiad na jutro i nic ciekawego nie znalazłam big_smile

4,961

skoro tyle osób kupiło te garki to pewnie muszą być dobre ale strasznie duża spadli z ceny.  A coś konkretnego Czarna szukałaś na obiad?

4,962

W sumie to nie, bo sama nie wiem co chciałam. Coś specjalnego, a ostatecznie nie wiem co zrobię big_smile

4,963

No na tym groupionie czesto sa wyprzedaze:) we wrzesbiu kupilam tam pakiet do fryzjera - strzyzenie, mycie glowy, maseczka na wlosy, masaz glowy i modelowanie za 39zł z przeceny ze 180:) i wyszlam MEGA zadowolona od fryzjera:) oczywiscie wlosy byly piekne do pierwszego mycia hehe ale na wakacje znow bede szla, bo dostalam karnet na 7 wejsc za 39zł:) fajne sa tam wyprzedaze, bedziemy tam wycieczke kupowac na wakacje jakas big_smile

Ja bym zjadla np spaghetti, albo risotto tongue

4,964

też tak mam:p że mam na coś ochote ale sama nie wiem na co:) . Może zrób sobie jakąś sałatke

4,965

mmm sałatka big_smile tez bym zjadla:)

Tynka, apropo tych tesotw ciazowych o ktore pytalas w innym temacie, to najlepiej zrobic go tak minim 2 tyg po wpadce:) ale Ty czekaj do okresu, jesli sie spozni to wtedy zrob, na pewno bedzie wiarygodny:)
Sama robilam juz 3 testy tongue

4,966

ale fajna promocja z tym fryzjerem:p ja też tak chce:)hihi. A gdzie się wybieracie na wakacje?

4,967

Tynka napisał/a:

też tak mam:p że mam na coś ochote ale sama nie wiem na co:) . Może zrób sobie jakąś sałatke

Właśnie tak myślałam, to spaghetti też kuszące wink

4,968

Tynka, wejdz na groupon.pl, tam sa te promocje, wybierz miasto i sledz, niekeidy naprawde cos sie fajnego trafi smile

Hmm na wakacje chcialabym poleciec gdzies samolotem do cieplych krajow:) M. nie bardzo chce bo mowi, ze boi sie samolotow hehe ale akurat to jest jedno z moich marzen i chce je zrealizowac, jak nie w tym roku to w innym:) bedziemy dokladac kase i jak sie uda, to polecimy teraz, a jak nie to w przyszlym roku, a w tym wyladujemy nad polskim morzem smile

4,969

tak własnie sobie myślałam ale i tak pewnie mi się spóźni bo chora byłam,myśle że zrobie ok. 20 stycznia, pamiętam Mika jak ty pisałaś o swojej wpadce w tamtym temacie:)  Czarna może zrób sałatke z makaronem chińskim

4,970

Mika - my w wakacje (prócz Paryża) znów gdzieś w jakieś fajne miejsce wink

A ta sałatka dobry pomysł smile

4,971

Tynka, noo wtedy to byla wpadka niezla, a wczesniejsza to z tabletkami anty, bo nie zaczelam brac tabsow po 7dniowej przerwie. Az sie zaczynam zastanawiac czy czasem bezplodna nie ejstem albo moj facet (tfu tfu), bo troche wpadek bylo a tu nic.
Poczekaj z tym testem, a jak bylas chora to moze Ci sie spoznic smile ale wiem, jakie to jest napiecie, jak juz nalejesz tego moczu i czekasz na wynik tongue coz za emocje, myslalam ze moj to zemdleje lol a ja bym sie tam cieeszyla z dzidziusia smile

4,972

Ja się na szczęście żadnymi tabletkami nie muszę przejmować tongue

4,973

No chociaz tyle dobrego, ze nie faszerujesz sie hormonami tongue
Ja i tak nie moge ich brac i juz bym nawet nie chciala, bo za duzo w organizmie miesza:) wole kalendarzyk lol

4,974

No nie tylko, bym więcej plusów wynalazła tongue

4,975

mój to tak się stresuje aż mi jest jego szkoda:) hehe a jak będe robić test to dobiero będzie stres:p
Dobra jest jeszcze sałatka z  parówka,cebulą, papryką konserwową, ogórek słodko-kwaśny, jajko gotowane, ketchup i majonez to robi się warstwowo

4,976

Tynka, wez tutaj nie rob smaka tymi salatkami, bo ja to na diete powinnam przejsc lol
My nie stresujemy sie tak jak faceci. Oni sie boja, bo jakby nie bylo to oni sie glownymi zywicielami rodziny i boja sie, ze nie sprostaja temu zadaniu tak samo jak nie wykaza sie w roli ojca wink

4,977

A ja bym nawet ostrygi sobie zjadła wink

4,978

Fuj big_smile ja w ogole nie lubie zadnych owocow morza, ani nic z tych rzeczy. Nie ruszylabym tego. Raz sprobowalam sushi i myslalam, ze nie wydole big_smile dobrze, ze kosz byl obok bo wszystko wyplulam. Okropienstwo i o ile ten ryz jeszczen jako tai, to ten losos i to cos czarne blee hmm

Umylam łeb i czekam na moje kochanie, musze go pomeczyc sms big_smile

4,979

nie chce się chwalić ale schudłam 3 kg tongue Mój stwierdził że musi zmienić prace na lepszą smile

4,980

Ja lubię ostrygi, taki afrodyzjak big_smile

4,981

Tynka, jak to zrobilas? wez przyznaj sie smile i ile masz wzrostu i ile wazysz jesli mozna wiedziec?:) bo ja to jestem dosc niska, mam zaledwie 161cm, no moze 162cm w kapeluszu lol i nie wiem szczerze ile waze, ale cos kolo 50kg, boje sie stanac na wage, bo czuje, ze przytylam tongue i choc po wycieciu migdalow schudlam w szybkim tempie i wygladalam raczej normalnie tak teraz czuje sie jak beczka jakas sad i pewnie waze z 53kg:/ wejde na wage, jak zobacze ze schudlam tongue

Tynka, moj tez tak mowil az w koncu sam sie zwolnil smile teraz stwierdzil, ze chcialby sie przekwalifikowac i podjac prace w innym zawodzie bo to gotowanie juz mu sie znudzilo. Jemu sie marzy prawdziwa restauracja, robienie czegos co sprawi mu satysfkacje, przyjemnoscc i bedzie mogl nauczyc sie czegos nowego, a nie klepanie 100 klopsow lol

4,982

Nie lubię klopsów za bardzo tongue

4,983

A moze wymienilybysmy sie fotkami, co Wy na to?:) jesli oczywiscie chcecie:) z dziewczynami na watku "normalne dziewczyny..." juz to zrobilam:) i pochwale sie - jutro spotykam sie z jedna netkobieta z tego forum big_smile jestem tak podjarana, jakbym szla na pierwsza randke lol

4,984

No może poszukam jakiejś fotki wink Podjarana jesteś kobietą? tongue

4,985

Znaczy jaram sie tym, ze spotkam sie z nia big_smile fajne, lubie nowe znajomosci smile no jak cos to ja moge pierwsza wyslac fotke, jak sie boicie hehe tylko, ze w wiekszosci na zdj strzelam glupie miny, jestem niefotogeniczna itp i moge byc na zdj z facetem jesli Wamn to nie przeszkadza, bo tylko przy nim robie w miare normalne miny lol

4,986

ja mam wzrostu 160 i waże 51 kg, też jestem niska ale mi to nie przeszkadza:) Sama byłam w szoku jak zobczyłam ile waże, ostatnio miałam troche nerwów przez pewną sytuacje i myśle że to dlatego. Co z tego że schudłam jak teraz przytyje 20kg hehe. Mój to robi pyszne naleśniki:) Jeszcze nie jadłam ostryg musze kiedyś spróbować, a jak je robisz?

4,987

Tynka, czyli jestesmy podobne, patrz ile nas laczy big_smile tylko, ze ja mam dziwna budowe, bo w brzuchu np potrafie schudnac, a z ud za zadne himalaje nie ;( mam grube kosci i nie mam az tak grubych ud, ale noo troche przy kosci sa i chocbym niewiaodmo jakie diety stosowala to z brzucha schudne szybko, a z ud nie sad

4,988

Ja mam jedną fajną fotkę z wakacji wink
http://www.foody.pl/strony/1/i/136.php?re_id=1454 - najczęściej chyba wink
Chociaż w restauracjach różnie robią.

4,989

no i zdj moge jutro wyslac dopiero, bo nie mam tu u rodzicow na kompie:/ zapomnialam, ze wszystko wykasowalam i przenioslam na swojego lapciaka:/ no trudno, jutro mnie zobaczycie big_smile

4,990

Mi to zaraz idzie w boki. Możemy się wymienić fotkami ale jutro wstawie ok?

4,991

Ja po każdej wizycie u cioci czuję, że przytyłam kilka kg big_smile Znaczy jak jedziemy tak na 2-3 dni, chce nas utuczyć chyba big_smile

4,992

Tynka, ja tez jutro dam fotke, wysle na maila kazdej z Was pare fotek smile i licze na odwzajemnienie big_smile
Mi tez idzie w boki hehe ale i w uda, a z nich wlasnie schudnac nie moge tongue

4,993

Mi to zaraz idzie w boki. Możemy się wymienić fotkami ale jutro wstawie ok?

4,994 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-01-03 19:59:25)

No ok, coś tam poszukam wink W sumie jedną mogę wysłać teraz wink

4,995

Tynka, widze ze Tobie tez ta strona zamula hehe mi czesto nie chce sie otworzyc, albo jak wysylam wiadomosc, to net sie wylacza lub strona staje sie niedostepna.

4,996

ja jak jade do babci to zawsze przytyje:)

4,997

Ja u ciotki, bo karmi za dobrze big_smile

4,998

zamula się, ja wam odpisze a już w temacie nie jestem:)hihi

4,999

Tynka czyli podobnie do mnie hehe
czarna, dawaj zdjecie:) simmerry@interia.pl, moj adres:)

5,000

Poszła wink

5,001

jeszcze nie ma, moze zaraz dojdzie smile

5,002

no to mi też wyślij justynka27@onet.pl

5,003

No własnie, a tak w ogole, to jestem Monika, milo mi lol

5,004

Też poszła smile
Ja się chyba przedstawiałam? big_smile

5,005

Ja mam na imię Justyna:p

Posty [ 4,941 do 5,005 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 75 76 77 78 79 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024