Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 74 75 76 77 78 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,876 do 4,940 z 10,560 ]

4,876

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

ale masz fajnie:) zawsze chciałam pojechać do Paryża:)

Zobacz podobne tematy :

4,877

Jeszcze rok-dwa i na stałe się tam przeniesiemy smile

4,878

O tak, Paryz jest piekny smile nie bylam tam, ale na zdj widzialam tongue chcialabym tam sylwestra spedzic lub pojechac na romnatyczny weekend tongue

Tynka, my po 18 mamy tramwaja ostatniego takze podobnie jak u Ciebie, o 19 jakos bedziemy u znajomych smile szybko, ale pozniej komunikacja nie jezdzi, a i tak musimy taxi wrocic tongue
No ja juz pomalowalam paznokcie, jeszcze tylko sie umalowac i wlosy wyprostowac smile i mam odwieczny problem - nie mam w co sie ubrac lol  a Ty jak bedziesz ubrana? bo ja co bym nie ubrala, to czuje sie jak maciora gruba tongue

4,879

no to fantastycznie:) najważniejsze żebyś ty się tam dobrze czuła;)

4,880 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2011-12-31 17:33:31)

Mika09 napisał/a:

O tak, Paryz jest piekny smile nie bylam tam, ale na zdj widzialam tongue chcialabym tam sylwestra spedzic lub pojechac na romnatyczny weekend tongue

A wiesz jak na Rodos jest pięknie? tongue Albo w Meksyku, Chichén Itzá na żywo... big_smile

Tynka napisał/a:

no to fantastycznie:) najważniejsze żebyś ty się tam dobrze czuła;)

Lepiej niż w Polsce, do której mi się nigdy nie chce wracać tongue

4,881

Nie wiem, bo nigdy nie widzialam big_smile ale lubie ogladac zdj w neciez roznymi widokami i zazdrosic tym, ktorzy mieli okazje tam byc tongue szczerze, nawet nigdy za granica nie bylam, baa, na granicy nawet lol a na wakacjach bylam tylko raz w zyciu i to az 2 dni tongue no dobra, w sanatorium jeszcze miesiac, ale to sie nie liczy, bo chodzilam tam do szkoly tongue

4,882

No to ja się nie będę chwalić, ale troszkę się udało zwiedzić tongue

4,883

Mika nie przesadzaj na pewno pięknie wyglądasz:) ja mam takie czarne getry i do tego taką dłuższą bluzke w panterke i do tej bluzki czarny pasek:)  A ty jak sie ubierasz? ja też jestem juz gotowa. Rodziców musze zawieść przed 19 na sylwka.

4,884 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2011-12-31 17:51:09)

A rodzice, gdzie wybywaja? smile na bal czy biała sale? lol

Ja wlasnie nie wiem w co sie ubrac, bo we wszystkim czuje sie grubo, Brzuch jak brzuch, ale uda to moja zmora sad ubralabym tez tak jak Ty getry, takie legginsy, ale to pogrubia i nie wiem w czym isc, to moj odwieczny problem mimo tego, ze szafa pelna tongue nawet nie mam takiej bluzki fajnej, zeby ubrac. No nie wiem sad

Ok, zbieram sie kobietki:)
Zycze Wam wystrzalowego sylwestra i szczesliwego Nowego roku!! big_smile
I pamietajcie - pijcie do dna lol
Pozdrowionka :*

4,885

Rodzice jadą do cioci. Ja też się zbieram. Życze wam szczęśliwego Nowego Roku i żebyście jutro nie miały dużego kaca:*

4,886

Czarna zazdroszczę tego podróżowania. Ja jedynie Europa i to też w sumie nie za dużo miejsc, ostatnio gdzie byłam to Albania ale tylko 2 miasta widziałam bo byłam na konferencji. We Włoszech byłam kiedyś na wymianie z LO, w Wiedniu bywałam bardzo często i mojego faceta, miałam nawet tam studiować, dostałam się i w ogóle, ale jakoś tak wyszło... tongue

Szczęśliwego Nowego, wracam się uczyć hmm eh... sad

4,887

madz88 napisał/a:

Czarna zazdroszczę tego podróżowania. Ja jedynie Europa i to też w sumie nie za dużo miejsc, ostatnio gdzie byłam to Albania ale tylko 2 miasta widziałam bo byłam na konferencji. We Włoszech byłam kiedyś na wymianie z LO, w Wiedniu bywałam bardzo często i mojego faceta, miałam nawet tam studiować, dostałam się i w ogóle, ale jakoś tak wyszło... tongue

No, w paru miejscach miałyśmy okazję być, planujemy dalsze wypady wink

I melduję, że bielizna zdała egzamin big_smile I szczęśliwego nowego roku wszystkim :*

4,888

No to sylwester się Tobie udał:p U mnie też było wesoło ale niestety pech chciał że źle się czułam bo miałam gorączke 39 stopni, dzisiaj już się lepiej czuje bo mam mniejszą gorączke. Pozdrawiam

4,889

Oj się udał, szczególnie wiesz, już po północy big_smile

4,890 Ostatnio edytowany przez Tynka (2012-01-02 10:13:43)

hehe. Też musze sobie taki wieczór zorganizować z moim M:) ale to dopiero jak się wprowadzimy do naszego domku wink bo teraz nie mamy gdzie za bardzo;/
Czarna a długo już jesteście razem?

4,891 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-01-02 13:25:22)

Czesc dziewczyny big_smile

Widze,. ze sylwster czarna Wam sie udał i bylo goraco tongue najwazniejsze, ze bielizna zdala egzamin, reszta to tam wiesz .... tongue

Tynka, a co zes pila, ze a ztyle goraczki mialas? smile zazwyczaj to choroba przychodzi w nieodpowiednim momencie czyli standardowo :] ale juz sie lepiej czujesz?
Do ktorej balowaliscie?:)

My bylismy u znajomych gdzies do 2 w nocy i potem wrocilismy do domu i byla czesc II sylwestra big_smile moja bielizna zdala w polowie egzamin bo jak tylko stanelam, to ramiazka mi spadly i koszulka sie osunela i zostalam sama w stringach lol ale chłopak byl juz i tak pijany, ale rzucil sie na mnie hehe takze u nas tez bylo wesolo, nawet wczoraj bylismy na dlugim spacerku smile
A dzis wrocilam do domu i wracam w srode do mojego M. tylko, ze mnie podobnie jak Tynke choroba cos lapie:/ za duzo wypilam chyba tongue

I jeszcze teraz tak sie patrze, bo przypomnialo mi sie, ze byslimy w piatek na imprezie i teraz zobaczylam, ze nasze zdjecie jest w internecie lol ale nawrt ładnie wyszlismuy, jak na nas big_smile

4,892

Czesc dziewczyny:) Ostatnio ucieklam bez, bo mialam male problemy z netem i nie dalam rady tego sama naprawic. Ale mam nadzieje, ze podzielicie sie wrazeniamy z sylwestra. A odpowiadajac jeszcze na pytanie skad jestem to z Chojnic w woj. pomorskim:).

4,893

Hehe nic nie wypiłam bo w piątek już mnie coś brało i wzięłam jakieś tabletki, a w sobotę prawie cały dzień się trzymałam ale pod wieczór tak było mi zimno że szok:/ mierze gorączkę a tu prawie 39 no ale jakoś wytrzymałam o 1 już było po imprezie chłopaki się popili:) i jeszcze musiałam jechać po rodziców, ale dzisiaj jest mi już lepiej:) mam na służbie mojego bratanka i muszę z nim siedzieć:) dobrze że bajki lubi ogląda:)hehe
No to Mika zabalowałaś, no ale druga część na pewno była ciekawsza:p to pewnie oczy twojego chłopaka Cię rozebrały:) hihi

4,894

ja w sylwestra byłam chora;/ ale ogólnie impreza była bardzo fajna:) było oczywiście dużo śmiechu... A tobie jak minął sylwek?

4,895

To ja Ci wspolczuje, bo nawet popic nie moglas hmm nie tylko przez chorobe, co prez to, ze po rodzicow musialas jechac, ale na pewno mialas niezly ubaw z napitych facetow big_smile to lepiej bierz dalej jakies leki, bo to roznie bywa, tu Ci sie wydaje, ze przejdzie, a niedoleczone przeziebienie moze potem zaowocowac grypa czy angina tongue
Tak, jego oczy mnie rozberaly hehe i powiem szczerze, ze 2 czes sylwestra rzeczywiscie byla o wiele lepsza i ciekawsza od tej 1, bo znajomi to zyli tym, ze do pracy musza isc i tak nie bardzo chcieli gadac, smiac sie wiec zmylismy sie, bo co bedziemy siedziec smile troche zaluje, ze nie poszlismy do tej Hali, ale wolalam nie ryzykowac, bo z moim zoladkiem roznie bywa tongue

O to widze, ze masz podobnie do mnie, tez mi bratanka przyniesoli i poszli w dluga hehe ale tez bawi sie sam, to napisalam troche pracy mgr:) a ile Twoj bratanek ma lat? bo moj to za miesiac skonczy 3 latka, ale ma brata 13letniego i powiem, ze ten jest gorszy od tego 3latka lol

4,896

mój  bratanek ma 2 lata i 3 miesiące,wiem coś o tym bo mam brata co ma 15 lat też jest gorszy niż mały:) to tak sami jak moi pod rzucą małego i już ich niema :)hehe zawsze się śmieje że jak każdy z rodzeństwa będzie mieć małego i wszyscy podrzucą babci to będzie przedszkole:)

4,897

Tynka, haha z tym przedszkolem to tez tak mowie mojej mamie big_smile z tym ze kazdy bedzie gdzie indziej tylko moj brat mieszka w moim miejscu rodzinnym, niedaleko nas, wiec mame ma obok siebie:) ale 2 brat jest w warszawie, a ja bede we wriocku, wiec bede dziecko podrzucala tesciowej, bo blizej lol juz sie smieje i mowi, ze mamy szybko sie starac, bo chce chociaz jednego wnuka dozyc, bo wiecznie mloda nie bedzie tongue a moj M. ma brata 35letniego, ale on kawaler bezdzietny, wiec na niego nie ma co liczyc hehe
A M, chyba ma jakies wyrzuty sumienia, bo okazalo sie, ze kumpel u ktorego bylismy na sylwestrze oswiadczyl sie dziewczynie i ona chyba z 2h opwiadala jak to bylo yikes mi az łzy polecialy,. bo sie tak wzruyszylam i oczywiscie myslalam "taaa, juz widze jak moj mi sie oswiadcza" big_smile no i wczoraj wieczorem moj zaczal pytac sie mnie, jakie piescionki mi sie podobaja, i co chce dostac na urodziny, a ja ze, on wie co, a on, ze pomylismy. No to moze za miesiac juz nie bede miasta statusu panny lol ale w cuda nie wierze smile

Czyli Twoj bratanek z tego samego roku, co moj, czy zle licze?? big_smile

4,898

dobrze liczysz bo twój bratanek skończy 3 lata za miesiąc a mój b skończy 3 lata we wrześniu. Pewnie nie możesz się doczekać kiedy twój się tobie oświadczy???? Skoro mówił o pierścionku to taka myśl chodzi mu na pewno po głowie:) Mój mi się oświadczył w sierpniu:) Ja mam czwórkę 3 braci i siostrę:)

4,899

Czyli jeszcze nie jestem taka zla z matematyki lol biorac jeszcze pod uwage to, ze przez ostanie 3 dni dawalam w banie hehe
O to juz narzeczona jestes? smile fajnie, i jak Ci sie oswiadczyl? opowiadaj big_smile lubie takie historie tongue
No w sumie, to ja tak weszlam na allegro i zaczelam bizuterie ogladac, bo chcialam kolczyki sobie jakies kuoic i potem tak z ciekawosci weszlam na pierscionki, on to zobaczyl i tak sie zaczelo smile ale watpie czy mi sie oswiadczy, bo juz tysiac razy mowil, ze jemu sie nie spieszy, ze nie chce i MOŻE za kilka/kilkanascie lat, bo jemu to do niczego potrzebne:] takze nie licze na to nawetm ewentualnie kupi zwykly pierscionek, nie zareczynowy sad
No to tez Was troche bylo w domu smile a w jakim wieku masz rodzenstwo? ja mam 2 braci, alem sa o duzo starsi, bo jeden starszy o 12 lat a drugi o 15, wiec ja taki rodzynek tongue

4,900

Misiek oświadczył mi sie w sierpniu, wtedy u niego nocowałam wstaliśmy rano i M wyciągnął mnie na  spacer akurat była ładna pogoda więc się zgodziłam, rozmawialiśmy o wszystkim i o niczym, wiedziałam że coś się kroi bo widziałam że się stresuje i tak głęboko oddycha:)
doszliśmy do takiej polany w lesie tam uklęknął i się spytał czy zostanę jego żoną:) średnio romantyczne ale tak było:) moja jeden brat ma 29, drugi 28, siostra w styczniu skończy 19 a mój najmłodszy brat 15 a ja w październiku skończę 21:) a ty w jakim wieku masz rodzeństwo??? Mam nadzieje że doczekasz się kiedy się twój się Tobie oświadczy:) ale tu cicho jest....

4,901

Ee to tez romantycznie:) moze nie a ztak, jak to niektore opowiadaja, ale wazne, ze w ogole to zrobil hehe a wczesniej rozmawialiscie o tym? nie trulas mu glowy oswiadczynami?:) czy byla to totalna niespodzinka i o niczym nie wiedzialas? smile

No moze kiedys mi sie oswiadczy, sie zobaczy, a jak nie to bedziemy zyc na kocia lape hehe ale wiesz wole, zeby sam z siebie to zrobil niz dlatego, żen ja mu o tym mowie itp dlatego nawet jakby sie teraz oswiadczyl, choc w to nie wierze, to pewnie powiedzialabym mu, zeby zrobil to jak bedzie pewny, ze chce, a nie teraz, bo wiem, ze nie chce tongue

No to u Ciebie tez troche roznicy wieku jest, ale nie az tak duzo smile moj jeden brat ma 36 lat a drugi 39 lat, a ja 24 - wszystko rocznikowo smile takze u mnie to masakra hehe no ale to prawie jak u Ciebie miedzy najstarszym bratem, a najmldoszym smile a dobre masz kontakty z rodzesntwem czy tak nie bardzo?

Oj, cicho jest, dziewczyny odsypiaja big_smile
A ile masz egzaminow teraz i kiedy Ci sie sesja zaczyna? mnie to sie tak uczyc nie chce, ze szok ;(

4,902

dobrze dogaduje się z rodzeństwem, weekend jak są wszyscy w domu to jest wesoło:) w sobotę chyba mam ustne z prawa cywilnego i z prawa administracji mi tez się nie chce uczyć:/ a Tobie kiedy się sesja zaczyna? ale przed świętami się już trochę uczyłam wiec polowa mi jeszcze została. Może w ciagu naszego związku było parę rozmów o oświadczynach ale to były luźne rozmowy:) wiedziałam ze coś planuje ale nie wiedziałam kiedy to zrobi,nie trułam mu nigdy głowy bo wychodziłam z założenia że jeżeli będzie na to gotowy to sam to zrobi;p a długo już jesteście razem???

4,903

Tynka napisał/a:

hehe. Też musze sobie taki wieczór zorganizować z moim M:) ale to dopiero jak się wprowadzimy do naszego domku wink bo teraz nie mamy gdzie za bardzo;/
Czarna a długo już jesteście razem?

My już mamy pierwszy raz u siebie w nowym roku i pierwszy raz nie u siebie big_smile
Ponad trzy lata nieco smile

4,904

Pierwsze raz przeważnie  są fajne:p to juz trochę jesteśćie razem:) ja z moim jesteśmy ponad 4 lata razem.

4,905

Szczególnie pierwszy w ogóle big_smile No trochę wink A Twój ile ma lat?

4,906

mój w tym roku skończy 23 lata:) a twoj ile ma lat!

4,907

Mój kto? tongue

4,908

twój chłopak?

4,909

Ale ja nie mam chłopaka big_smile

4,910

Sorki ile ma lat Twoja partnerka? smile

4,911

25 wink

4,912

Uraziłam Cię?

4,913

Pytaniem o chłopaka? Nie, zabawnie wyszło big_smile

4,914

to sie dogadalyscie hehe big_smile

Tynka to dlugo jestes ze swoim, naprawde:) ja ze swoim krotko, bo prawie 1.5 roku, ale ja twierdze, ze skoro sie kogos kocha i jest sie pewnym, to staz tutaj nie ma znaczenia:) no ja swojemu moze dwa razy mowilam o oswiadczynach, i raz klotnia z tego wynikla i od tamtego monentu siedze cicho nic mu nie mowie, bo nie ma sensu. Nie chce, zeby robil to z musu dlatego nawet teraz nie przyjelabym oswiadczyn, bo wiem, jaki ma stosunek do tego. I pewnie nigdy zdania nie zmieni, bo zabolaly mnie jego pewne slowa i moze nigdy nie przyjme oswiadczyn, bo nie bedzie po co hmm

O to Ty juz Tynka masz sesje? ja 13 w piatek mam pierwsze kolo, idealna data lol takze wszystko przede mna i tez sie uczylam juz, ale duzo tego jest, wiec nie wiem jak to ogarne:/ nawet teraz przez godz przypomnialam sobie to, co sie naucyzlam do teg pory i niewiele umiem tongue

4,915

przepraszam może nie doczytałam.

4,916

Nic się nie stało przecież wink

Czemu nie przyjmiesz?

4,917

Spoko, tez sie smialam, jak to przeczytalam big_smile ale gdybym byla w sytuacji Czarnej, tez bym to przyjela na luzie smile bo to chyba nic takiego?:)

4,918

Czarna, bo mialam juz rozmowe z chlopakiem, w ktorej dowiedzialam sie, ze on nie chce zadnego slubu, dzieci i nic. Moze bedzie chcial za kilka/kilkanascie lat. W czerwcu bedzie mial 26 lat, wiec myslalam, ze dojrzal troche i bedzie gotowy. Nie mowie, ze teraz, ale np za rok? bo ja nie zamierzac czekac do 30stki, a wiadomo, ze na slub tez trzeba czekac, nie wspominajac o dziecku. Dlatego wole nie przyjac oswiadczyn, bo przyjmujac je i tak bede myslala, ze robi to albo z litosci albo z musu i zeby miec swiety spokoj, a o slubie mowy nie bedie, wiec nie chce czegos takiego i dalam sobie spokoj. Zawsze marzylam o dziecku, rodzinie, ale chyba bede sobie mogla tylko pomarzyc ;( powiedzial, ze on sie jeszcze nie wyszalal i po remoncie bedzie chcial jeszcze sie wyszumiec i nie w glowie mu slub itp przykro mi sie zrobilo, no ale.

4,919 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-01-02 18:08:17)

Nie wiem, to dziwnie. Ja się mogę z moją wyszaleć, a czy ślub czy nie to co zmienia? Znaczy w jego przypadku, jest z Tobą więc tylko z Tobą będzie szaleć, nie?

Mika09 napisał/a:

Spoko, tez sie smialam, jak to przeczytalam big_smile ale gdybym byla w sytuacji Czarnej, tez bym to przyjela na luzie smile bo to chyba nic takiego?:)

No pewnie, że nic smile

4,920

czarna, no chyba nie do konca big_smile przeciez juz mu teraz nie zabraniam wychodzenia. Chce, to idzie na piwo, a sam powiedzial ostatnio, ze nie ma ochoty na zadne imprezy,. balety, a wtedy mowil, ze musi sie wyszalec. A bedac w zwiazku wolnym czy w malzenstwie, to tez mzoe chodzic na piwo, jak teraz. A ze mna to szaleje chyba tylko wtedy, kiedy idziemy na spacer i to nawrt nie szalenstwo, bo nie robimy na nim nic, nie pijemy, a jak idzie z kolegami, to od razu browary leca.

4,921 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-01-02 18:16:42)

No tak, to normalne chyba, że tam gdzieś wyskoczy z kolegami. Tak 24/7 być razem to się nie da chyba big_smile Ale chodziło mi o to, że nie umawia się przecież z innymi dziewczynami, żeby mu ślub przeszkadzał, a nie wiem, obrączka w picu piwa mu przeszkadza? Czy koledzy będą się śmiać? big_smile
Facet ma chyba wrodzoną blokadę big_smile W sensie każdy facet tongue

4,922 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-01-02 18:18:00)

czarna, no wlasnie nie wiem w czym obraczka moze przeszkadzac big_smile nawet nie obraczka, a pierscionek zareczynowy, bo do slubu to by bylo z 10 lat chyba jeszcze, jak nie wiecej hehe a koledzy sami sa juz pozenieni, zareczeni albo w zwiazkach, wiec powiini raczej opijac zareczyny smile no ale zrozum faceta :]

No, a zebys wiedziala. Wiekszosc facetowi boi sie tego jak ognia, jakby bylo rzeczywiscie czego. A na poczatku wydawalo mi sie, ze on chce slubu i to dosc szybko, nie chce czekac, ale wyszlo szydlo z worka. A nawet zanim zamieszkalismy razem, to powiedzial, ze to bedziemy pirwszy krok, a zaraz zanim wiadomo co. No to se poczekam o ile sie doczekam big_smile

4,923

No właśnie nie wiem czego się tak bać, bo co to im zmienia w życiu? Nabiału im nie ucina big_smile
To nawet moja się oświadczyła haha big_smile

4,924

czarna, jakbym mogla tez bym sie mojemu oswiadczyla lol bo go kocham i wiem, ze chce z nim byc, ale on ma chyba jakies watpliwosci, ale to juz jemu pozostawiam dio myslenia, bo ja tutaj nic nie wskuram niestety.
Nie wiem, faceci to sie boja jak ognia, uciekaja z dala od wszelkich takich uroczystości, tchórze tongue i tak zazdroszcze dziewczynom, ktore maja romantycznych facetow i oswiadczaja im sie w rożnoraki sposob. Niekiedy jak tak czytam, to sama placze przy tym lol
A Twoja jak Ci sie oswiadczyla? smile

4,925

Ja też mojego nie zmuszałam chociaż myślałam o tym i nie mogłam się doczekać ale nic mu nie mówiłam, wolałam żeby to zrobił sam z siebie niż pod wpływem mojego przymusu. Mika uważam że dobrze robisz, może kiedyś dojrzeje, sam z siebie będzie chciał mieć dom i rodzine i wtedy ci się oświadczy.

4,926

A jak są dwie dziewczyny/dwóch facetów to mniejszy problem - każdy może jak go najdzie ochota big_smile
Wieczorem, w parku, gdzie się poznałyśmy smile Spodobało mi się to wink

4,927

Tynka, ja tez nie moge sie tego doczekac smile tylko, ze wlasnie trzyma mnie to jego myslenie i gadanie, ze po co, na co, ze bez slubu tez mozna zyc, a dzieci to tylko lataja, dra sie, same problemy z nimi itp zreszta widzialam nawet jego podejscie do mojego bratanka, ani go nie rusza to jak dziecko sie smieje, jak sie bawi, nie umie go zabawic, nic.
Moze to ja nie dojrzalam do zwiazku skoro tego tak bardzo pragne? big_smile i wymagam zbyt wiele. Dlatego chyba nie moglabym i nawet nie powinnam przyjac zadnych oswiadczyn skoro to byloby takie o zeby miec swiety spokoj, a potem jesli ja bym nie zaczela tematu slubu to jestem pewna, ze on by go w ogole nie zaczal. Ewenetalnie pod naciskiem rodziny moze cos by pomyslal, ale sam z siebie nigdy i to tak boli sad ale kocham go i zerwac nie umiem i nawet nie chce mimo tego, ze prargne rodziny sad

4,928

E no, dziwoląg, małe dzieci są fajne big_smile Moja najstarsza siostra ma termin na marca i sama się nie mogę doczekać big_smile

4,929 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-01-02 18:47:13)

Wiem, ze dzieci sa fajne, ale chyba nie dla wszystkich big_smile choc jak bylismy ostatnio wybierac kafelki itp do mieszkania, to cos wspominal o dzieciach np "ten prysznic bedzie dobry, bo dziecko bedzie moglo sobie przesuwac" itp ale tylko wtedy potrafi powiedziec cos o naszej wspolnej przyszlosci. Kiedys ja zaczne jakis temat slubu, zareczyn, dzieci on jak tylko moze omija tego tematu. zmienia go czy odpowiada nieznaczo, wymiguje sie od odpowiedzi. A ja nie wierze nawet w to, ze moze cos to zmienic, ze on tylko tak gada o dzieciach, bo gada, a tak naprawde w ogole nie mysli o tym tylko dla niego najwazniejszy jest remont. Mialam nawet mysli, ze po remoncie mnie zostawi, bo przeciez wtedy bedzie szalal, to pozna lepsza dziewczyna, ktiora chce zyc tak jak on - bez zobowiazan czesciowo tongue

I sorki, ze Wam tak tylek truje o tym smile ale dla mnie jest to bardzo wazne, a nie mam nawet z kim o tym pogadac, bo jedynie ze sciana i ewentualnie sufitem moge porozmawiac, ale oni mi odpowiedzi nie dadza big_smile

4,930 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-01-02 18:49:34)

A teraz tak sobie pomyślałam, siostra chce, żebym była chrzestną, zgodziłam się. I ją rodzice wyklną z rodziny big_smile
Wiesz, dla faceta jest jakiś remont ważny, ogródek i takie pierdoły big_smile Ale nie zostawi Cię przecież smile W ogóle zauważyłam, że faceci lubią gadać "Ja to się nie ożenię do 40, nie ma mowy w ogóle!" I takie różne, się bronią tak strasznie. Gorzej jak dzieci big_smile

4,931 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-01-02 18:53:13)

Czarna, myslisz, ze by ja wykleneli? watpie:) i na chrzciny powinni przyjechac, moze wtedy byscie doszli do porozumienia? pewnie dawno nie widzieliscie sie, to moze w koncu rodzice pojda po rozum do glowy i beda chcieli szczescie corki (czyt. Twojego szczescia) i schowaja to swoja dume i te swoje głupie myslenie to kieszenie?:)

No dla niego najwazniejszy jest teraz remont i on na niczym innym skupic sie nie moze. Ale remont skonczy sie kiedys, a wtedy pewnie skupi sie na pracy, jak kiedys albo kolegach, browarach i tyle bede miala tego szczescia big_smile
No niektorzy faceci maja takie wlasnie dziwne podejscie do tego. Boja sie. No nie wiem, moze mnie zostawi, jak mu wszystko w glowie zaszumi, bo przeciez bedzie mial dom, prace, kolegow, przy okazji alkohol to dziewczyna mu do niczego nie bedzie potrzeban, a jeszcze jak zacznie gadac o przyszlosci czy o zyms to bedzie gada "nie teraz", "mamy czas", za 10 lat spytam sie i bedzie to samo big_smile

4,932

Nie wiem szczerze mówiąc, zobaczymy jak już dzidziuś będzie wink

Wiesz, ja tak myślę, że gdybyś już była w ciąży to na pewno by się cieszył i swoim dzieckiem to by się umiał zająć wink
A moja dziewczyna ma też to wszystko i oświadczyła się jeszcze, ale widocznie inne podejście wink Nie wiem, może to takie babskie, żeby być z jedną osobą big_smile

4,933

Ja mysle, ze wlasnie na chrzcinach Twoi rodzice inaczej beda sie zachowywac. Przeciez nie beda udawac, ze Cie nie znaja przy calej rodzinie, bo jakby to wygladalo? licze na to, ze w koncu sie dogadacie i bedzie ok!

Oj gdybysmy wpadli ( bo tylko w taki sposob chyba moge zajsc w ciaze, bo planowac to my nigdy nie bedziemy tongue ), to nie wiem, jakby zareagowal i nie wiem czy by potrafil sie dzieckiem zajac, jak on nawrt mojego 2letniego bratanka na rekach nie umial trzymac, tak mu rece i nogi powyginal, ze nie wiedzialam, ze tak w ogole mozna lol moze wtedy cos by zaczal myslec o powazniejszej przyszlosci, sama nie wiem, ale ciezko mi jest, choc udaje, ze jest ok smile a o wpadke w naszym wypadku nie jest trudno, no ale akurat w tym "pecha" miec nie bede tongue

4,934

Nie wiem, rodzina wie jaki rodzice mają do mnie stosunek big_smile

Ale Ci mówię, swoim to inaczej wink Oj no widzisz, jak nie jest trudno, to może... big_smile

4,935

Wieddza i co? maja taki sam stosunek? czy daja do zrozumienia Twoim rodzicom, ze zle postepuja i powinni dac sobie siana? w kazdym razie ja bede czekala na relacje z chrzcin big_smile

No o wpadke łatwo, ale to tez nie tak łatwo wpasc, wiec nie licze na cud hehe wiem, ze sie mowi, ze ze swoim to inaczej i mam nadzieje, ze jednak kiedys bede mogla swojego brzdaca przytulic:)

4,936 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-01-02 19:16:08)

W sumie to raczej nic nie mówią big_smile (Znaczy też nie potępiają mnie, ale rodziców też nie) Jedynie ciocia tam próbowała, ale bez rezultatu, nawet nie wdali się w rozmowę. No, ale relację z chrzcin zdam big_smile

A nie możesz trochę "pomóc" tej wpadce? big_smile

4,937

Czarna, to pozdro dla cioci big_smile a na relacje bede czekac na pewno, bo ciekawi mnie big_smile ja bym tak nie mogla jak Twoi rodzice, no ale ... smile

Ta, i tak juz pomagam, bo kochamy sie bez zabezpieczenia zadnego, oczywiscie stosunek przerywany. On wie, jakie moga byc konsekwencje, ale brac tabletek anty nie moge, na lateks jestem uczulona, zreszta gumek w ogole nie lubie. Zadnych spital, wkladek nie bede sobie montowac, bo jescze nie rodzilam i nawet nie chce tongue ale pewnie nie wpadniemy smile

4,938 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-01-02 19:26:36)

No ciocia ma dość otwarty umysł, ostatnio mojego brata (debila jednego big_smile) wyciągnęła z niemałych kłopotów w szkole big_smile Też bym się nie zwróciła przeciw własnemu dziecku, ale widać każdy ma inne zdanie na ten temat wink

Nie chcesz rodzić? big_smile Ja się w sumie trochę bym bała chyba big_smile

4,939 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-01-02 19:33:17)

Chce rodzic big_smile ale nie chce zakaldac wkladek, spirali bo jeszcze nie rodzilam tongue a to raczej dla kobiet - matek tongue tez sie boje, ale dla takiego brzdaca jestem w stanie meczyc sie nawet cala noc tongue

No wlasnie widze, ze ciocie masz zajefajna i tak trzymac. Prawie jak mama skoro wyciaga Twojego brata z klopotow w szkole, a powinna robic to matka lub ojciec:)

Ok, lece sie ogarnac troche i do nauki sad jak mus, to mus, wyjscia nie mam hmm
Do jutra dziewczyny :*

4,940

Ja mam dobrze, bo nie wpadnę na pewno tongue

Wiesz, poszło niby o "Obrażanie uczuć religijnych", moja matka na pewno by go z tego wyciągała, a mi tu kaktus wyrośnie tongue

Posty [ 4,876 do 4,940 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 74 75 76 77 78 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024