ale masz fajnie:) zawsze chciałam pojechać do Paryża:)
4,876 2011-12-31 17:24:24
4,877 2011-12-31 17:27:22
Jeszcze rok-dwa i na stałe się tam przeniesiemy ![]()
4,878 2011-12-31 17:29:08
O tak, Paryz jest piekny
nie bylam tam, ale na zdj widzialam
chcialabym tam sylwestra spedzic lub pojechac na romnatyczny weekend ![]()
Tynka, my po 18 mamy tramwaja ostatniego takze podobnie jak u Ciebie, o 19 jakos bedziemy u znajomych
szybko, ale pozniej komunikacja nie jezdzi, a i tak musimy taxi wrocic ![]()
No ja juz pomalowalam paznokcie, jeszcze tylko sie umalowac i wlosy wyprostowac
i mam odwieczny problem - nie mam w co sie ubrac
a Ty jak bedziesz ubrana? bo ja co bym nie ubrala, to czuje sie jak maciora gruba ![]()
4,879 2011-12-31 17:30:37
no to fantastycznie:) najważniejsze żebyś ty się tam dobrze czuła;)
4,880 2011-12-31 17:32:39 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2011-12-31 17:33:31)
O tak, Paryz jest piekny
nie bylam tam, ale na zdj widzialam
chcialabym tam sylwestra spedzic lub pojechac na romnatyczny weekend
A wiesz jak na Rodos jest pięknie?
Albo w Meksyku, Chichén Itzá na żywo... ![]()
no to fantastycznie:) najważniejsze żebyś ty się tam dobrze czuła;)
Lepiej niż w Polsce, do której mi się nigdy nie chce wracać ![]()
4,881 2011-12-31 17:35:02
Nie wiem, bo nigdy nie widzialam
ale lubie ogladac zdj w neciez roznymi widokami i zazdrosic tym, ktorzy mieli okazje tam byc
szczerze, nawet nigdy za granica nie bylam, baa, na granicy nawet
a na wakacjach bylam tylko raz w zyciu i to az 2 dni
no dobra, w sanatorium jeszcze miesiac, ale to sie nie liczy, bo chodzilam tam do szkoly ![]()
4,882 2011-12-31 17:37:01
No to ja się nie będę chwalić, ale troszkę się udało zwiedzić ![]()
4,883 2011-12-31 17:37:11
Mika nie przesadzaj na pewno pięknie wyglądasz:) ja mam takie czarne getry i do tego taką dłuższą bluzke w panterke i do tej bluzki czarny pasek:) A ty jak sie ubierasz? ja też jestem juz gotowa. Rodziców musze zawieść przed 19 na sylwka.
4,884 2011-12-31 17:40:08 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2011-12-31 17:51:09)
A rodzice, gdzie wybywaja?
na bal czy biała sale? ![]()
Ja wlasnie nie wiem w co sie ubrac, bo we wszystkim czuje sie grubo, Brzuch jak brzuch, ale uda to moja zmora
ubralabym tez tak jak Ty getry, takie legginsy, ale to pogrubia i nie wiem w czym isc, to moj odwieczny problem mimo tego, ze szafa pelna
nawet nie mam takiej bluzki fajnej, zeby ubrac. No nie wiem ![]()
Ok, zbieram sie kobietki:)
Zycze Wam wystrzalowego sylwestra i szczesliwego Nowego roku!! ![]()
I pamietajcie - pijcie do dna ![]()
Pozdrowionka :*
4,885 2011-12-31 17:58:36
Rodzice jadą do cioci. Ja też się zbieram. Życze wam szczęśliwego Nowego Roku i żebyście jutro nie miały dużego kaca:*
4,886 2011-12-31 23:28:09
Czarna zazdroszczę tego podróżowania. Ja jedynie Europa i to też w sumie nie za dużo miejsc, ostatnio gdzie byłam to Albania ale tylko 2 miasta widziałam bo byłam na konferencji. We Włoszech byłam kiedyś na wymianie z LO, w Wiedniu bywałam bardzo często i mojego faceta, miałam nawet tam studiować, dostałam się i w ogóle, ale jakoś tak wyszło...
Szczęśliwego Nowego, wracam się uczyć
eh... ![]()
4,887 2012-01-01 17:13:17
Czarna zazdroszczę tego podróżowania. Ja jedynie Europa i to też w sumie nie za dużo miejsc, ostatnio gdzie byłam to Albania ale tylko 2 miasta widziałam bo byłam na konferencji. We Włoszech byłam kiedyś na wymianie z LO, w Wiedniu bywałam bardzo często i mojego faceta, miałam nawet tam studiować, dostałam się i w ogóle, ale jakoś tak wyszło...
No, w paru miejscach miałyśmy okazję być, planujemy dalsze wypady
I melduję, że bielizna zdała egzamin
I szczęśliwego nowego roku wszystkim :*
4,888 2012-01-01 18:15:28
No to sylwester się Tobie udał:p U mnie też było wesoło ale niestety pech chciał że źle się czułam bo miałam gorączke 39 stopni, dzisiaj już się lepiej czuje bo mam mniejszą gorączke. Pozdrawiam
4,889 2012-01-01 23:22:13
Oj się udał, szczególnie wiesz, już po północy ![]()
4,890 2012-01-02 10:11:44 Ostatnio edytowany przez Tynka (2012-01-02 10:13:43)
hehe. Też musze sobie taki wieczór zorganizować z moim M:) ale to dopiero jak się wprowadzimy do naszego domku
bo teraz nie mamy gdzie za bardzo;/
Czarna a długo już jesteście razem?
4,891 2012-01-02 13:24:14 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-01-02 13:25:22)
Czesc dziewczyny ![]()
Widze,. ze sylwster czarna Wam sie udał i bylo goraco
najwazniejsze, ze bielizna zdala egzamin, reszta to tam wiesz .... ![]()
Tynka, a co zes pila, ze a ztyle goraczki mialas?
zazwyczaj to choroba przychodzi w nieodpowiednim momencie czyli standardowo :] ale juz sie lepiej czujesz?
Do ktorej balowaliscie?:)
My bylismy u znajomych gdzies do 2 w nocy i potem wrocilismy do domu i byla czesc II sylwestra
moja bielizna zdala w polowie egzamin bo jak tylko stanelam, to ramiazka mi spadly i koszulka sie osunela i zostalam sama w stringach
ale chłopak byl juz i tak pijany, ale rzucil sie na mnie hehe takze u nas tez bylo wesolo, nawet wczoraj bylismy na dlugim spacerku ![]()
A dzis wrocilam do domu i wracam w srode do mojego M. tylko, ze mnie podobnie jak Tynke choroba cos lapie:/ za duzo wypilam chyba ![]()
I jeszcze teraz tak sie patrze, bo przypomnialo mi sie, ze byslimy w piatek na imprezie i teraz zobaczylam, ze nasze zdjecie jest w internecie
ale nawrt ładnie wyszlismuy, jak na nas ![]()
4,892 2012-01-02 14:32:43
Czesc dziewczyny:) Ostatnio ucieklam bez, bo mialam male problemy z netem i nie dalam rady tego sama naprawic. Ale mam nadzieje, ze podzielicie sie wrazeniamy z sylwestra. A odpowiadajac jeszcze na pytanie skad jestem to z Chojnic w woj. pomorskim:).
4,893 2012-01-02 14:40:28
Hehe nic nie wypiłam bo w piątek już mnie coś brało i wzięłam jakieś tabletki, a w sobotę prawie cały dzień się trzymałam ale pod wieczór tak było mi zimno że szok:/ mierze gorączkę a tu prawie 39 no ale jakoś wytrzymałam o 1 już było po imprezie chłopaki się popili:) i jeszcze musiałam jechać po rodziców, ale dzisiaj jest mi już lepiej:) mam na służbie mojego bratanka i muszę z nim siedzieć:) dobrze że bajki lubi ogląda:)hehe
No to Mika zabalowałaś, no ale druga część na pewno była ciekawsza:p to pewnie oczy twojego chłopaka Cię rozebrały:) hihi
4,894 2012-01-02 14:52:43
ja w sylwestra byłam chora;/ ale ogólnie impreza była bardzo fajna:) było oczywiście dużo śmiechu... A tobie jak minął sylwek?
4,895 2012-01-02 14:58:16
To ja Ci wspolczuje, bo nawet popic nie moglas
nie tylko przez chorobe, co prez to, ze po rodzicow musialas jechac, ale na pewno mialas niezly ubaw z napitych facetow
to lepiej bierz dalej jakies leki, bo to roznie bywa, tu Ci sie wydaje, ze przejdzie, a niedoleczone przeziebienie moze potem zaowocowac grypa czy angina
Tak, jego oczy mnie rozberaly hehe i powiem szczerze, ze 2 czes sylwestra rzeczywiscie byla o wiele lepsza i ciekawsza od tej 1, bo znajomi to zyli tym, ze do pracy musza isc i tak nie bardzo chcieli gadac, smiac sie wiec zmylismy sie, bo co bedziemy siedziec
troche zaluje, ze nie poszlismy do tej Hali, ale wolalam nie ryzykowac, bo z moim zoladkiem roznie bywa ![]()
O to widze, ze masz podobnie do mnie, tez mi bratanka przyniesoli i poszli w dluga hehe ale tez bawi sie sam, to napisalam troche pracy mgr:) a ile Twoj bratanek ma lat? bo moj to za miesiac skonczy 3 latka, ale ma brata 13letniego i powiem, ze ten jest gorszy od tego 3latka ![]()
4,896 2012-01-02 15:15:39
mój bratanek ma 2 lata i 3 miesiące,wiem coś o tym bo mam brata co ma 15 lat też jest gorszy niż mały:) to tak sami jak moi pod rzucą małego i już ich niema :)hehe zawsze się śmieje że jak każdy z rodzeństwa będzie mieć małego i wszyscy podrzucą babci to będzie przedszkole:)
4,897 2012-01-02 15:23:00
Tynka, haha z tym przedszkolem to tez tak mowie mojej mamie
z tym ze kazdy bedzie gdzie indziej tylko moj brat mieszka w moim miejscu rodzinnym, niedaleko nas, wiec mame ma obok siebie:) ale 2 brat jest w warszawie, a ja bede we wriocku, wiec bede dziecko podrzucala tesciowej, bo blizej
juz sie smieje i mowi, ze mamy szybko sie starac, bo chce chociaz jednego wnuka dozyc, bo wiecznie mloda nie bedzie
a moj M. ma brata 35letniego, ale on kawaler bezdzietny, wiec na niego nie ma co liczyc hehe
A M, chyba ma jakies wyrzuty sumienia, bo okazalo sie, ze kumpel u ktorego bylismy na sylwestrze oswiadczyl sie dziewczynie i ona chyba z 2h opwiadala jak to bylo
mi az łzy polecialy,. bo sie tak wzruyszylam i oczywiscie myslalam "taaa, juz widze jak moj mi sie oswiadcza"
no i wczoraj wieczorem moj zaczal pytac sie mnie, jakie piescionki mi sie podobaja, i co chce dostac na urodziny, a ja ze, on wie co, a on, ze pomylismy. No to moze za miesiac juz nie bede miasta statusu panny
ale w cuda nie wierze ![]()
Czyli Twoj bratanek z tego samego roku, co moj, czy zle licze?? ![]()
4,898 2012-01-02 15:35:44
dobrze liczysz bo twój bratanek skończy 3 lata za miesiąc a mój b skończy 3 lata we wrześniu. Pewnie nie możesz się doczekać kiedy twój się tobie oświadczy???? Skoro mówił o pierścionku to taka myśl chodzi mu na pewno po głowie:) Mój mi się oświadczył w sierpniu:) Ja mam czwórkę 3 braci i siostrę:)
4,899 2012-01-02 16:06:24
Czyli jeszcze nie jestem taka zla z matematyki
biorac jeszcze pod uwage to, ze przez ostanie 3 dni dawalam w banie hehe
O to juz narzeczona jestes?
fajnie, i jak Ci sie oswiadczyl? opowiadaj
lubie takie historie
No w sumie, to ja tak weszlam na allegro i zaczelam bizuterie ogladac, bo chcialam kolczyki sobie jakies kuoic i potem tak z ciekawosci weszlam na pierscionki, on to zobaczyl i tak sie zaczelo
ale watpie czy mi sie oswiadczy, bo juz tysiac razy mowil, ze jemu sie nie spieszy, ze nie chce i MOŻE za kilka/kilkanascie lat, bo jemu to do niczego potrzebne:] takze nie licze na to nawetm ewentualnie kupi zwykly pierscionek, nie zareczynowy ![]()
No to tez Was troche bylo w domu
a w jakim wieku masz rodzenstwo? ja mam 2 braci, alem sa o duzo starsi, bo jeden starszy o 12 lat a drugi o 15, wiec ja taki rodzynek ![]()
4,900 2012-01-02 16:24:14
Misiek oświadczył mi sie w sierpniu, wtedy u niego nocowałam wstaliśmy rano i M wyciągnął mnie na spacer akurat była ładna pogoda więc się zgodziłam, rozmawialiśmy o wszystkim i o niczym, wiedziałam że coś się kroi bo widziałam że się stresuje i tak głęboko oddycha:)
doszliśmy do takiej polany w lesie tam uklęknął i się spytał czy zostanę jego żoną:) średnio romantyczne ale tak było:) moja jeden brat ma 29, drugi 28, siostra w styczniu skończy 19 a mój najmłodszy brat 15 a ja w październiku skończę 21:) a ty w jakim wieku masz rodzeństwo??? Mam nadzieje że doczekasz się kiedy się twój się Tobie oświadczy:) ale tu cicho jest....
4,901 2012-01-02 16:33:18
Ee to tez romantycznie:) moze nie a ztak, jak to niektore opowiadaja, ale wazne, ze w ogole to zrobil hehe a wczesniej rozmawialiscie o tym? nie trulas mu glowy oswiadczynami?:) czy byla to totalna niespodzinka i o niczym nie wiedzialas? ![]()
No moze kiedys mi sie oswiadczy, sie zobaczy, a jak nie to bedziemy zyc na kocia lape hehe ale wiesz wole, zeby sam z siebie to zrobil niz dlatego, żen ja mu o tym mowie itp dlatego nawet jakby sie teraz oswiadczyl, choc w to nie wierze, to pewnie powiedzialabym mu, zeby zrobil to jak bedzie pewny, ze chce, a nie teraz, bo wiem, ze nie chce ![]()
No to u Ciebie tez troche roznicy wieku jest, ale nie az tak duzo
moj jeden brat ma 36 lat a drugi 39 lat, a ja 24 - wszystko rocznikowo
takze u mnie to masakra hehe no ale to prawie jak u Ciebie miedzy najstarszym bratem, a najmldoszym
a dobre masz kontakty z rodzesntwem czy tak nie bardzo?
Oj, cicho jest, dziewczyny odsypiaja ![]()
A ile masz egzaminow teraz i kiedy Ci sie sesja zaczyna? mnie to sie tak uczyc nie chce, ze szok ;(
4,902 2012-01-02 16:45:30
dobrze dogaduje się z rodzeństwem, weekend jak są wszyscy w domu to jest wesoło:) w sobotę chyba mam ustne z prawa cywilnego i z prawa administracji mi tez się nie chce uczyć:/ a Tobie kiedy się sesja zaczyna? ale przed świętami się już trochę uczyłam wiec polowa mi jeszcze została. Może w ciagu naszego związku było parę rozmów o oświadczynach ale to były luźne rozmowy:) wiedziałam ze coś planuje ale nie wiedziałam kiedy to zrobi,nie trułam mu nigdy głowy bo wychodziłam z założenia że jeżeli będzie na to gotowy to sam to zrobi;p a długo już jesteście razem???
4,903 2012-01-02 17:17:27
hehe. Też musze sobie taki wieczór zorganizować z moim M:) ale to dopiero jak się wprowadzimy do naszego domku
bo teraz nie mamy gdzie za bardzo;/
Czarna a długo już jesteście razem?
My już mamy pierwszy raz u siebie w nowym roku i pierwszy raz nie u siebie
Ponad trzy lata nieco ![]()
4,904 2012-01-02 17:22:56
Pierwsze raz przeważnie są fajne:p to juz trochę jesteśćie razem:) ja z moim jesteśmy ponad 4 lata razem.
4,905 2012-01-02 17:28:46
Szczególnie pierwszy w ogóle
No trochę
A Twój ile ma lat?
4,906 2012-01-02 17:37:01
mój w tym roku skończy 23 lata:) a twoj ile ma lat!
4,907 2012-01-02 17:38:03
Mój kto? ![]()
4,908 2012-01-02 17:40:21
twój chłopak?
4,909 2012-01-02 17:42:05
Ale ja nie mam chłopaka ![]()
4,910 2012-01-02 17:42:12
Sorki ile ma lat Twoja partnerka? ![]()
4,911 2012-01-02 17:45:03
25 ![]()
4,912 2012-01-02 17:46:56
Uraziłam Cię?
4,913 2012-01-02 17:47:45
Pytaniem o chłopaka? Nie, zabawnie wyszło ![]()
4,914 2012-01-02 17:48:51
to sie dogadalyscie hehe ![]()
Tynka to dlugo jestes ze swoim, naprawde:) ja ze swoim krotko, bo prawie 1.5 roku, ale ja twierdze, ze skoro sie kogos kocha i jest sie pewnym, to staz tutaj nie ma znaczenia:) no ja swojemu moze dwa razy mowilam o oswiadczynach, i raz klotnia z tego wynikla i od tamtego monentu siedze cicho nic mu nie mowie, bo nie ma sensu. Nie chce, zeby robil to z musu dlatego nawet teraz nie przyjelabym oswiadczyn, bo wiem, jaki ma stosunek do tego. I pewnie nigdy zdania nie zmieni, bo zabolaly mnie jego pewne slowa i moze nigdy nie przyjme oswiadczyn, bo nie bedzie po co ![]()
O to Ty juz Tynka masz sesje? ja 13 w piatek mam pierwsze kolo, idealna data
takze wszystko przede mna i tez sie uczylam juz, ale duzo tego jest, wiec nie wiem jak to ogarne:/ nawet teraz przez godz przypomnialam sobie to, co sie naucyzlam do teg pory i niewiele umiem ![]()
4,915 2012-01-02 17:49:18
przepraszam może nie doczytałam.
4,916 2012-01-02 17:51:56
Nic się nie stało przecież
Czemu nie przyjmiesz?
4,917 2012-01-02 17:52:52
Spoko, tez sie smialam, jak to przeczytalam
ale gdybym byla w sytuacji Czarnej, tez bym to przyjela na luzie
bo to chyba nic takiego?:)
4,918 2012-01-02 17:56:10
Czarna, bo mialam juz rozmowe z chlopakiem, w ktorej dowiedzialam sie, ze on nie chce zadnego slubu, dzieci i nic. Moze bedzie chcial za kilka/kilkanascie lat. W czerwcu bedzie mial 26 lat, wiec myslalam, ze dojrzal troche i bedzie gotowy. Nie mowie, ze teraz, ale np za rok? bo ja nie zamierzac czekac do 30stki, a wiadomo, ze na slub tez trzeba czekac, nie wspominajac o dziecku. Dlatego wole nie przyjac oswiadczyn, bo przyjmujac je i tak bede myslala, ze robi to albo z litosci albo z musu i zeby miec swiety spokoj, a o slubie mowy nie bedie, wiec nie chce czegos takiego i dalam sobie spokoj. Zawsze marzylam o dziecku, rodzinie, ale chyba bede sobie mogla tylko pomarzyc ;( powiedzial, ze on sie jeszcze nie wyszalal i po remoncie bedzie chcial jeszcze sie wyszumiec i nie w glowie mu slub itp przykro mi sie zrobilo, no ale.
4,919 2012-01-02 18:06:07 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-01-02 18:08:17)
Nie wiem, to dziwnie. Ja się mogę z moją wyszaleć, a czy ślub czy nie to co zmienia? Znaczy w jego przypadku, jest z Tobą więc tylko z Tobą będzie szaleć, nie?
Spoko, tez sie smialam, jak to przeczytalam
ale gdybym byla w sytuacji Czarnej, tez bym to przyjela na luzie
bo to chyba nic takiego?:)
No pewnie, że nic ![]()
4,920 2012-01-02 18:09:08
czarna, no chyba nie do konca
przeciez juz mu teraz nie zabraniam wychodzenia. Chce, to idzie na piwo, a sam powiedzial ostatnio, ze nie ma ochoty na zadne imprezy,. balety, a wtedy mowil, ze musi sie wyszalec. A bedac w zwiazku wolnym czy w malzenstwie, to tez mzoe chodzic na piwo, jak teraz. A ze mna to szaleje chyba tylko wtedy, kiedy idziemy na spacer i to nawrt nie szalenstwo, bo nie robimy na nim nic, nie pijemy, a jak idzie z kolegami, to od razu browary leca.
4,921 2012-01-02 18:14:26 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-01-02 18:16:42)
No tak, to normalne chyba, że tam gdzieś wyskoczy z kolegami. Tak 24/7 być razem to się nie da chyba
Ale chodziło mi o to, że nie umawia się przecież z innymi dziewczynami, żeby mu ślub przeszkadzał, a nie wiem, obrączka w picu piwa mu przeszkadza? Czy koledzy będą się śmiać? ![]()
Facet ma chyba wrodzoną blokadę
W sensie każdy facet ![]()
4,922 2012-01-02 18:16:43 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-01-02 18:18:00)
czarna, no wlasnie nie wiem w czym obraczka moze przeszkadzac
nawet nie obraczka, a pierscionek zareczynowy, bo do slubu to by bylo z 10 lat chyba jeszcze, jak nie wiecej hehe a koledzy sami sa juz pozenieni, zareczeni albo w zwiazkach, wiec powiini raczej opijac zareczyny
no ale zrozum faceta :]
No, a zebys wiedziala. Wiekszosc facetowi boi sie tego jak ognia, jakby bylo rzeczywiscie czego. A na poczatku wydawalo mi sie, ze on chce slubu i to dosc szybko, nie chce czekac, ale wyszlo szydlo z worka. A nawet zanim zamieszkalismy razem, to powiedzial, ze to bedziemy pirwszy krok, a zaraz zanim wiadomo co. No to se poczekam o ile sie doczekam ![]()
4,923 2012-01-02 18:19:18
No właśnie nie wiem czego się tak bać, bo co to im zmienia w życiu? Nabiału im nie ucina
To nawet moja się oświadczyła haha ![]()
4,924 2012-01-02 18:22:55
czarna, jakbym mogla tez bym sie mojemu oswiadczyla
bo go kocham i wiem, ze chce z nim byc, ale on ma chyba jakies watpliwosci, ale to juz jemu pozostawiam dio myslenia, bo ja tutaj nic nie wskuram niestety.
Nie wiem, faceci to sie boja jak ognia, uciekaja z dala od wszelkich takich uroczystości, tchórze
i tak zazdroszcze dziewczynom, ktore maja romantycznych facetow i oswiadczaja im sie w rożnoraki sposob. Niekiedy jak tak czytam, to sama placze przy tym ![]()
A Twoja jak Ci sie oswiadczyla? ![]()
4,925 2012-01-02 18:25:04
Ja też mojego nie zmuszałam chociaż myślałam o tym i nie mogłam się doczekać ale nic mu nie mówiłam, wolałam żeby to zrobił sam z siebie niż pod wpływem mojego przymusu. Mika uważam że dobrze robisz, może kiedyś dojrzeje, sam z siebie będzie chciał mieć dom i rodzine i wtedy ci się oświadczy.
4,926 2012-01-02 18:26:23
A jak są dwie dziewczyny/dwóch facetów to mniejszy problem - każdy może jak go najdzie ochota
Wieczorem, w parku, gdzie się poznałyśmy
Spodobało mi się to ![]()
4,927 2012-01-02 18:37:17
Tynka, ja tez nie moge sie tego doczekac
tylko, ze wlasnie trzyma mnie to jego myslenie i gadanie, ze po co, na co, ze bez slubu tez mozna zyc, a dzieci to tylko lataja, dra sie, same problemy z nimi itp zreszta widzialam nawet jego podejscie do mojego bratanka, ani go nie rusza to jak dziecko sie smieje, jak sie bawi, nie umie go zabawic, nic.
Moze to ja nie dojrzalam do zwiazku skoro tego tak bardzo pragne?
i wymagam zbyt wiele. Dlatego chyba nie moglabym i nawet nie powinnam przyjac zadnych oswiadczyn skoro to byloby takie o zeby miec swiety spokoj, a potem jesli ja bym nie zaczela tematu slubu to jestem pewna, ze on by go w ogole nie zaczal. Ewenetalnie pod naciskiem rodziny moze cos by pomyslal, ale sam z siebie nigdy i to tak boli
ale kocham go i zerwac nie umiem i nawet nie chce mimo tego, ze prargne rodziny ![]()
4,928 2012-01-02 18:40:28
E no, dziwoląg, małe dzieci są fajne
Moja najstarsza siostra ma termin na marca i sama się nie mogę doczekać ![]()
4,929 2012-01-02 18:44:24 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-01-02 18:47:13)
Wiem, ze dzieci sa fajne, ale chyba nie dla wszystkich
choc jak bylismy ostatnio wybierac kafelki itp do mieszkania, to cos wspominal o dzieciach np "ten prysznic bedzie dobry, bo dziecko bedzie moglo sobie przesuwac" itp ale tylko wtedy potrafi powiedziec cos o naszej wspolnej przyszlosci. Kiedys ja zaczne jakis temat slubu, zareczyn, dzieci on jak tylko moze omija tego tematu. zmienia go czy odpowiada nieznaczo, wymiguje sie od odpowiedzi. A ja nie wierze nawet w to, ze moze cos to zmienic, ze on tylko tak gada o dzieciach, bo gada, a tak naprawde w ogole nie mysli o tym tylko dla niego najwazniejszy jest remont. Mialam nawet mysli, ze po remoncie mnie zostawi, bo przeciez wtedy bedzie szalal, to pozna lepsza dziewczyna, ktiora chce zyc tak jak on - bez zobowiazan czesciowo ![]()
I sorki, ze Wam tak tylek truje o tym
ale dla mnie jest to bardzo wazne, a nie mam nawet z kim o tym pogadac, bo jedynie ze sciana i ewentualnie sufitem moge porozmawiac, ale oni mi odpowiedzi nie dadza ![]()
4,930 2012-01-02 18:48:27 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-01-02 18:49:34)
A teraz tak sobie pomyślałam, siostra chce, żebym była chrzestną, zgodziłam się. I ją rodzice wyklną z rodziny
Wiesz, dla faceta jest jakiś remont ważny, ogródek i takie pierdoły
Ale nie zostawi Cię przecież
W ogóle zauważyłam, że faceci lubią gadać "Ja to się nie ożenię do 40, nie ma mowy w ogóle!" I takie różne, się bronią tak strasznie. Gorzej jak dzieci ![]()
4,931 2012-01-02 18:51:33 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-01-02 18:53:13)
Czarna, myslisz, ze by ja wykleneli? watpie:) i na chrzciny powinni przyjechac, moze wtedy byscie doszli do porozumienia? pewnie dawno nie widzieliscie sie, to moze w koncu rodzice pojda po rozum do glowy i beda chcieli szczescie corki (czyt. Twojego szczescia) i schowaja to swoja dume i te swoje głupie myslenie to kieszenie?:)
No dla niego najwazniejszy jest teraz remont i on na niczym innym skupic sie nie moze. Ale remont skonczy sie kiedys, a wtedy pewnie skupi sie na pracy, jak kiedys albo kolegach, browarach i tyle bede miala tego szczescia ![]()
No niektorzy faceci maja takie wlasnie dziwne podejscie do tego. Boja sie. No nie wiem, moze mnie zostawi, jak mu wszystko w glowie zaszumi, bo przeciez bedzie mial dom, prace, kolegow, przy okazji alkohol to dziewczyna mu do niczego nie bedzie potrzeban, a jeszcze jak zacznie gadac o przyszlosci czy o zyms to bedzie gada "nie teraz", "mamy czas", za 10 lat spytam sie i bedzie to samo ![]()
4,932 2012-01-02 18:59:23
Nie wiem szczerze mówiąc, zobaczymy jak już dzidziuś będzie
Wiesz, ja tak myślę, że gdybyś już była w ciąży to na pewno by się cieszył i swoim dzieckiem to by się umiał zająć
A moja dziewczyna ma też to wszystko i oświadczyła się jeszcze, ale widocznie inne podejście
Nie wiem, może to takie babskie, żeby być z jedną osobą ![]()
4,933 2012-01-02 19:05:14
Ja mysle, ze wlasnie na chrzcinach Twoi rodzice inaczej beda sie zachowywac. Przeciez nie beda udawac, ze Cie nie znaja przy calej rodzinie, bo jakby to wygladalo? licze na to, ze w koncu sie dogadacie i bedzie ok!
Oj gdybysmy wpadli ( bo tylko w taki sposob chyba moge zajsc w ciaze, bo planowac to my nigdy nie bedziemy
), to nie wiem, jakby zareagowal i nie wiem czy by potrafil sie dzieckiem zajac, jak on nawrt mojego 2letniego bratanka na rekach nie umial trzymac, tak mu rece i nogi powyginal, ze nie wiedzialam, ze tak w ogole mozna
moze wtedy cos by zaczal myslec o powazniejszej przyszlosci, sama nie wiem, ale ciezko mi jest, choc udaje, ze jest ok
a o wpadke w naszym wypadku nie jest trudno, no ale akurat w tym "pecha" miec nie bede ![]()
4,934 2012-01-02 19:08:19
Nie wiem, rodzina wie jaki rodzice mają do mnie stosunek
Ale Ci mówię, swoim to inaczej
Oj no widzisz, jak nie jest trudno, to może... ![]()
4,935 2012-01-02 19:12:12
Wieddza i co? maja taki sam stosunek? czy daja do zrozumienia Twoim rodzicom, ze zle postepuja i powinni dac sobie siana? w kazdym razie ja bede czekala na relacje z chrzcin ![]()
No o wpadke łatwo, ale to tez nie tak łatwo wpasc, wiec nie licze na cud hehe wiem, ze sie mowi, ze ze swoim to inaczej i mam nadzieje, ze jednak kiedys bede mogla swojego brzdaca przytulic:)
4,936 2012-01-02 19:15:39 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-01-02 19:16:08)
W sumie to raczej nic nie mówią
(Znaczy też nie potępiają mnie, ale rodziców też nie) Jedynie ciocia tam próbowała, ale bez rezultatu, nawet nie wdali się w rozmowę. No, ale relację z chrzcin zdam
A nie możesz trochę "pomóc" tej wpadce? ![]()
4,937 2012-01-02 19:21:04
Czarna, to pozdro dla cioci
a na relacje bede czekac na pewno, bo ciekawi mnie
ja bym tak nie mogla jak Twoi rodzice, no ale ... ![]()
Ta, i tak juz pomagam, bo kochamy sie bez zabezpieczenia zadnego, oczywiscie stosunek przerywany. On wie, jakie moga byc konsekwencje, ale brac tabletek anty nie moge, na lateks jestem uczulona, zreszta gumek w ogole nie lubie. Zadnych spital, wkladek nie bede sobie montowac, bo jescze nie rodzilam i nawet nie chce
ale pewnie nie wpadniemy ![]()
4,938 2012-01-02 19:26:10 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-01-02 19:26:36)
No ciocia ma dość otwarty umysł, ostatnio mojego brata (debila jednego
) wyciągnęła z niemałych kłopotów w szkole
Też bym się nie zwróciła przeciw własnemu dziecku, ale widać każdy ma inne zdanie na ten temat
Nie chcesz rodzić?
Ja się w sumie trochę bym bała chyba ![]()
4,939 2012-01-02 19:28:49 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-01-02 19:33:17)
Chce rodzic
ale nie chce zakaldac wkladek, spirali bo jeszcze nie rodzilam
a to raczej dla kobiet - matek
tez sie boje, ale dla takiego brzdaca jestem w stanie meczyc sie nawet cala noc ![]()
No wlasnie widze, ze ciocie masz zajefajna i tak trzymac. Prawie jak mama skoro wyciaga Twojego brata z klopotow w szkole, a powinna robic to matka lub ojciec:)
Ok, lece sie ogarnac troche i do nauki
jak mus, to mus, wyjscia nie mam ![]()
Do jutra dziewczyny :*
4,940 2012-01-02 19:34:26
Ja mam dobrze, bo nie wpadnę na pewno ![]()
Wiesz, poszło niby o "Obrażanie uczuć religijnych", moja matka na pewno by go z tego wyciągała, a mi tu kaktus wyrośnie ![]()