Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 73 74 75 76 77 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,811 do 4,875 z 10,560 ]

4,811

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Witamy smile

Zobacz podobne tematy :

4,812

Ale mnie wsiewa big_smile
A z facetem/bratem/tatą po prostu się nie jeździ. Marudy chorobne. ;/

4,813

No coz mam 19 lat i studiuje ekonomie:)

4,814

marta, a jakiego woj jestes?:) moze Ty nie odplynales daleko mnie hehe
Oo z finansami to ja mam tyle wspolnego, co kase potrafie policzyc, oczywiscie czyjas, bo u mnie nie ma co nawet liczyc lol

4,815 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2011-12-28 22:52:49)

LuckyChucky napisał/a:

A z facetem/bratem/tatą po prostu się nie jeździ. Marudy chorobne. ;/

Z bratem raz jechałam, myślałam, że chce nas zabić big_smile

Mika09 napisał/a:

Oo z finansami to ja mam tyle wspolnego, co kase potrafie policzyc, oczywiscie czyjas, bo u mnie nie ma co nawet liczyc lol

Mojej dziewczyny liczę big_smile Znaczy ona mówi, że to wspólne big_smile

4,816

Ooo, ja jestem po technikum ekonomicznym:D Więc co nieco, jakieś tam podstawy znam tongue
Oczywiście technika nie dałam rady zrobić,ale poprawkę mam po sesji letniej ;P

4,817

Lucky, ale dobrnelas chociaza do tego momentu big_smile a poprawke zdasz na pewno smile widac, oni liczyli punkty i sie przeliczyli big_smile

4,818

hej Marta:)

4,819

Na to wychodzi:P A technikum skończyłam całkiem nieźle muszę przyznać, średnią miałam 4,35.
Ot, peszek. Do tej pory pamiętam co zrobiłam na egzaminie źle. Pomyliłam dywany z obrusami:D Zdarza się:D
Wszystko przede mną, mam na to 5 lat ;d
Szukam jakiejś fajnej komedii amerykańskiej, ale takiej śmiechowej mocno. Znacie może jakieś? Coś w stylu szefowie wrogowie;)

4,820

no tak, dywan i obrus to prawie to samo big_smile i to moze byc krawdwatowe i to, i to okragle i to big_smile ale nie martw sie, zdasz na pewno smile
Ja z komedii to znam American Pie, Wieczny student, statek milosci itp lol

4,821

oglądałaś kac vegas? fajna komedia

4,822

Wszystko to oglądałam sad
Ostatecznie trafiłam na jakąś dziwną komedię pt. "What's your number?" o lasce, która gdzieś wyczytała w jakiejś gazecie (pewnie cosmo;d),że jeśli miała ponad 20 partnerów seksualnych to jej szanse na znalezienie tego jedynego są nikłe. I ona teraz ma niby szukać po tych facetach tego jedynego. Ogólnie gra tam taka aktorka, której nie za bardzo lubię więc nie wiem czy wytrwam, no ale miałam ochotę na komedię:P

4,823

Nie, twgo nie ogaladalam smile ja ogolnie malo ogladam filmow, nie mam czasu i checi nawet, bo jestem zmeczona:) ale lubie tylko horrory i komedie, zadnych innych pierdol nie ogladam smile mam sie bac albo plakac ze smiechu big_smile

W koncu dzis jade do chłopaka. Az kilka dni beze mnie spal, a tu dzis znow musi sie ze mna meczyc lol skonczylo sie dobre, czas powrocic do rzeczywistosci tongue

4,824

Dzień dobry:) Lucky ja tez nie oglądałam tego filmu. Ja też jestem fanką horrorow:p ale inne także oglądam. Ja też się dzisiaj spotkam z moim chłopakiem ale się cieszę:)

4,825

Horrory sa fajne, ale powiem Wam szczerze, ze teraz to one wszystkie schodza na psy. Tamte starsze horrory sa o wiele leopsze, a te nowe, to nawet horrorami nie mozna nazwac. Sa dwa momenty w filmie gdzie mozna sie bac, a reszta to raczej pic na wode i zero bojazni i strachu tylko takie to wymuszone:/ ale jesli chodzi o komedie, to musze pwoeidziec, ze te polskie ostatnio mi sie bardzo podobaly smile chocby "baby sa jakies inne" niby monotonny i denny film ,ale mnie rozwalaly te teksty i nbaprawde mi sie to poodbalo, moze jestem jakas dziwna, ale tak bylo tongue albo "jak pozbyc sie celulitu" itp fajne filmy, a polskie:)

No ja mieszkam z facetem, ale na swieta do domu przyjechalam i tak sie przyzwyczilam do niego, ze juz dzien bez niego dniem straconym hehe ale co zobacyzmy sie i znow beda klotnie czyli stanard. Eh, dobrze ze szybko sie godzimy, bo gdyby nie to, to nie wiem.

4,826

no ja z moim chłopakiem jeszcze nie mieszkamy razem ale to kwestia czasu bo remontujemy razem dom bo dziadkach mojego M:)
Widzę Mika że taż lubisz czytać wątek przyszłych mama:p  czytam ten wątek już bardzo długo, kobietki na nim są jak przyjaciółki i w ogóle fajna atmosfera tam panuje:)

4,827

hehehe noo czytam czytam, bo lubie ich opowiesci smile i ogladac te slodkie dzieciaczki smile sama bym juz chciala miec swojego brzdaca, no ale chłopak.... nawet o slubie nie mam co marzyc, a co dopiero o dzieciach hehe dlatego chociaz ciesze sie z nimi ich szczesciem tongue
O to tez remontujecie domek, a sami czy tez musicie brac kderyt i ekipe?:) u mnie to oni sami remontuja wszystko przez co wszystko sie dluzy i czasu dla siebie nie mamy, no ale... smile

4,828

ja też z jednej strony chciałabym dziecko, a z drugiej strony mam szkołę, nie ma co się spieszyć:) wszystko swoim czasie:p
Dom remontujemy sami to znaczy moi bracia nam pomagają bo się znają na tym:) no dokładnie nam też się dłuży no ale coś za coś:) teraz mieliśmy trochę więcej wydatków bo samochód nam się zepsuł i nie opłacało nam go się remontować bo za dużo by nas to wyniosło i by nie było gwarancji że by chodził i kupiliśmy inny, mam nadzieje że z ten będzie działać smile

4,829

Hej smile Melduję, że kupiłam fajną bieliznę na sylwestrową noc big_smile

4,830

no tylko aby ta bielizna sie przydala ;PP

4,831

Na pewno się przyda tongue

4,832

czarna, pochwal sie, jaka kuopilas bielizne big_smile ja tez mam, ale ona sie chyba przyda dopiero w nowy rok sad bo sylwestra spedzamy ze znajomymi jednak, wiec nie wyskocze w koszuli i stringach haha ale M. bedzue zaskoczony, jak mnie zobaczy w ty. Troche za duze, bo ramiazka zlatuja, ale tak mi sie bardzo podobala, ze nie moglam sie oprzec, i kij ze wieksza troche, szybciej pojdzie mu sciagniecie jej lol

Tynka, czyli tak jak my, a po drugie wynajeci ekipy tez by kosztowalo i to spooro, a niewiadomo czy by zrobily tak jak by sie chcualo, a tu zawsze jeszcze satysfakcja pozostaje:) a na kiedy planujecie koniec remontu? bo my mamy kredyt i do konca pazdziernika mamy uporac sie z calym domem, a remont trwa od kwietnia:) poki co piwnica cala zrobiona czyli jedno mieszkanie tongue drugie mieszkanie jest w trakcie, jeszcze z dwa miesiaca gora i zaczniemy robic nasza gore big_smile tak sie ciesze, bo zeby sie wysrac trzeba schodzic poki co dwa pietra nizej do piwnicy tongue
Ta, z tymi samochodami to roznie bywa dlatego lepiej kupic nowy. My mamy prawko oboje, ale on dopiero co je zdal, a auta miec nie ebdziemy przez dluzszy czas pewnie:/

4,833 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2011-12-30 14:56:12)

W sumie to na gorset się skusiłam big_smile Założę się, że ona też coś sobie kupiła big_smile

4,834

O gorset, nigdy nie mialam zadnego gorsetu:) w jakim kolorze? smile
Pewnie za grubo bym sie w tym czula i bym nie kupila:/ ale za to kupilam taki czerwony komplet, halka plus stringi i jakies wiszące fredzle do tego big_smile no i taka czapeczke dokupilam:) myslalam tez o stroju np pokojowki czy policjantki, pielegniarki, bo na allegro pelno tego jest tylko poki co funduszy brak i sie wstrzymalam smile ale na walentynki czuje, że kupie i zaloze do tego ponczochy i szpile i bedzie jak ta lala lol

4,835

http://www.angel.pl/axami-axami-v-4147-kaiserinne-gorset-o_6312878.html - coś w tym stylu wink
Stroje niektóre też fajnie wyglądają big_smile Jak z zeszłym jakoś roku leżałam w szpitalu (wyrostek) to żałowałam, że pielęgniarki nie noszą takich strojów jak te z allegro tongue
W ogóle każdy ma fantazję z pielęgniarką/lekarką/policjantką itp? Ja z lekarką w sumie mam spełnioną tongue

4,836

czarna, faaaajny komplet smile na pewno jej sie spodoba:)
No tak, kazdy ma takie fantazje, bo to popularne i na czasie tongue chcialabym miec taki stroj, co by moc troche porzadzic facetem i na pewno swoj plan zrealizuje w przyszlym roku, a nawet w niedalekiej przyszlosci tongue
No pielegniarke to masz zapewniona hehe nawet nie musi stroju kupowac, bo na pewno z praktyk jakis fartuch dostanie tongue

4,837

Nooo, mam nadzieję, coś jeszcze zrobię, to jej się spodoba tongue
Porządzić? Lateksik i pejczyk? tongue
Nawet nie pielęgniarkę, a lekarkę, to już wyższy level big_smile

4,838

Nie, predzej kajdanki tongue juz dawno nie uzywalismy tylko te sa takie dupne, bo sie rozwalily po 5 minutach, jak tylko chlopak mocniej je pociagnal lol wzielabym od mojego brata, bo jest policjantem, to ma takie kajdany, ze moj bylby uwieziony i biedny do czasu, kiedy bym go nie wypiscila big_smile no ale musze cos wymyslec, jakies gry, zabawy, wiazania na oczy itp smile dawno sie tak nie bawilismy, a trzeba nadrobic zaleglosci.
A no, ale stroje sa podobne pielegniarki i lekarki, wiec najwazniejsze, ze stroj jakis bedzie:) moj jest kucharzem, to od zawalenia ma tych strojow, czapek, wiec tez moze byc ciekawie, jak kiedys po kryjomu sie w to przebiore lol

4,839

No ale związane ręce, opaska na oczach... fajnie tak jest big_smile Możecie się owocami trochę pobawić big_smile
Ubierz jakiś fartuszek, ale wiesz, na gołe ciało, spodoba mu się tongue

4,840

Myslalam o striptizie, ale mam za duzo kompleksow zeby to zrobic no i tanczyc tak nie umiem tongue predzej go osmiesze niz podniece lol no ale moze kiedys, kto wie smile
Oj z owocami i bita smietana sie juz bawilismy, i z mleczkiem w tubce tongue nasze poczatki byly takie pelne fantzji, a teraz mimo tego, ze mieszkamy razem to nie mamy czasu na takkie zabawy, no i tez warunkow, bo obok nas sa inne pokoje, a wnich domownicy hmm

4,841

Striptiz też jest fajny, wystarczy się przełamać, a tyle się powyginać to każda umie big_smile
My same, także wiesz... różne rzeczy te pomieszczenia (wszystkie chyba) widziały big_smile No teraz u jej rodziców, to tak skromniej trzeba, ale dom wielki także też znowu nie taki problem wink

4,842

Wiadomo, im wiecej pomieszczen tym wiecej pomysłow big_smile ja juz sie nie moge doczekac, kiedy wyremontujemy to mieszkanie i bedziemy kombinowac w kuchni czy w lazience big_smile a moj M. nie bardzo chce w miejscach publicznych tzn nie mowie tu przy ludziach ( tongue ) ale chocby na dworze, na lace, czy nad rzeka, to on ma jakies blokady, nie i koniec:/ moze uda mi sie go kiedys gdzies namowic smile
A, ze sie tak spytam, jesli nie chcesz to nie odpowiadaj, bo to tylko moja ciekawosc smile jak zareagowali Twoi i Jej rodzice, na wiesc, ze jestescie razem?:) nie mieli zadnych pretensji ani nic? pytam, bo mam kolezanke, dobra kolezanke, ktora tez jest innej orientacji i o ile jej mama cos sie domysla (pewnosci nie ma, bo jej tego nigdy nie powiedziala ) o tyle ojciec jakby sie dowiedzial, to by ja chyba zatłukl, doslownie:/

4,843

My to ogródek też np, ale jakieś łąki czy gdzieś pod namiotem... pewnie big_smile Nasza jedna była tak troszkę przy ludziach, znaczy nikt nic nie widział, ani się nie domyślał, ale to już była mocna perwersja... big_smile
Jej rodzice normalnie zupełnie, cieszą się, że córka jest szczęśliwa. Chociaż dopiero rok temu się dowiedzieli, bo też się bała im powiedzieć i wtedy dopiero się wydało czemu chłopaków nie przyprowadzała, ani nic wink Zawsze mówiła, że albo jest z kimś krótko i nie chce przedstawiać rodzicom, albo że właśnie zerwała wink
A moi... cóż, nawet z nikim nie byłam jeszcze i musiałam się wynieść. Znaczy mogłam zostać i iść na "terapię"... W każdym razie nie rozmawialiśmy od tamtego czasu, kilka razy próbowałam zadzwonić czy napisać, no ale bez skutku.

4,844

Czarna, czyli z rodzicami przez ten fakt kontaktu nie utrzymujesz??:/ ehh, nie rozumiem. Ok, mogli sie troche rozczarowac, wiadomo jak to jest, ale przeciez to jest CÓRKA, a nie obca osoba i mimo wszystko powinni to zaakcetowac!! tym bardziej nie zrywac z nia kotaktu z takiego powodu:/ no ale co zrobisz? hmm a teraz gdzie mieszkasz? z dziewczyna?

To o tyle dobrze, ze jej rodzina to zaakceptowala i uszanowala jej decyzje, zareagowala normlanie, a nie jak u Ciebie. Ja rozumiem, ze to moze byc szok, ale bez przesady., No ale nie bez powodu zdalo sie nazywac nasz narod nietolerancyjnym smile najwazniejsze, ze w jej rodzinie macie oparcie i sa z Wami mimo wszystko:)

4,845 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2011-12-30 16:47:45)

No niestety nie ;/ W ogóle miałam takie jazdy w szkole, że szkoda gadać, przeniosłam się po drugiej klasie (w drugiej wszystko wyszło, w drugim semestrze). Wszystko przez "przyjaciółkę" w sumie.
No tak, z dziewczyną. W sumie zamieszkałyśmy razem szybko, bo to był Paryż, jak już się zbliżyłyśmy, praktycznie całe dnie spędzałyśmy razem to mówi, że bez sensu żebym płaciła za hotel, tym bardziej, że daleko od niej. I tak wiesz najpierw tu razem, a potem już nie chciałyśmy osobno smile

No i moja ciocia i rodzeństwo też jest w porządku. W tym roku takie były wspólne święta, u jej rodziców. Plus moje rodzeństwo i ciocia wink I my zostałyśmy do sylwestra.

4,846

O czyli z rodzenstwem kontkt utrzymujesz, tylko z rodzicami nie?:) to o tyle dobrze, bo juz myslalam, ze cala rodzina sie odwrocila hmm no ale to nie zmienia fakt, ze dla mnie to głupota.
Prawda, my tez z chlopakiem szybko zamieszkalismy ze soba tzn po 8 miesiacach, bo i tak nie oplacalo mi sie mieszkanie w miescie, w ktorym studiuje, a tutaj znalazlam prace i tak jakos zostalo, ze mieszkamy razem:)
I ja twierdze, ze niewazne, po jakim czasie zamieszka sie razem tylko wazne jest uczucie, Przeciez nie ma reguly na to, po jakim czasie trzeba ze soba zamieszkac:) a jesli dwie osoby sie kochaja, to po co czekac? smile
To jestesxie w Paryzu, czy to przeszlosc?? tongue
I fajnie, ze udalo Wam sie spedzic wspolnie swieta, rodzinnie, to najwazniejsze, ze pozostali czlonkowie rodziny to uszanowali i zaakceptowali:) bo na pewno byloby Ci smutno, gdybys miala spedzic swieta tylko z Jej rodzina, przynajmniej mi by bylo. A tak to chociaz rodzenstwo i ciocia sa w porządku smile

4,847

No tylko rodzice mają problem z tym ;/
My hiper szybko bo po miesiącu big_smile Tylko jak mówię, najpierw bo to wakacje i tak było wygodniej, a potem to jak mieszkać osobno teraz, skoro tyle czasu razem? wink No nie ma, bo już jednak nieco ponad trzy lata jesteśmy razem wink
Jesteśmy big_smile
No święta to pół biedy, bo w zeszłym roku to tylko u jej rodziców, wcześniej odwiedziłyśmy moją ciocię. Smutno by było, gdyby nikt nie utrzymywał ze mną kontaktu z rodziny.

4,848

Ale na pewno byloby Ci smutno gdyby wlasnie bracia i ciocia nie pojawili sie na swietach smile
Najwazniejsze, ze jestescie razem, mozecie liczyc na siebie i jej rodzine i troche Twojej smile
No po miesiaciu to tez szybko, ale wiesz gdybym miala mozliwosc szybciej zamieszkac z facetem, to tez bym tak zrobila hehe ale my mieszkamy z jego babcia i rodzenstwem w domku, wiec sami tez nie jestesmy, ale juz niedlugo smile

4,849

No wtedy nie było ich, tylko jej rodzina, tak dziwnie w sumie trochę, no ale była Ona, a z moją rodziną widziałyśmy się wcześniej smile
My same, u niej, ostro bywa big_smile

4,850

Nam zostało nie wiele do zrobienia, będziemy teraz ściany gipsować, myśle na wiosne wszystko skonczymy. Nie mogę się doczekać kiedy zamieszkamy razem. też musze sobie kupić jakąś fajną bielizne:)

4,851

Tynka, o tyle macie dobrze, ze macie cały dom dla siebie big_smile my tylko gore i to jeszcze z jego bratem dopoki babcia bedzie zyla tongue no ale dobre i to tym bardziej, ze jego brata praktycznie w domu nie ma smile tez sie juz nie moge doczekac! smile
Eee to tez idziecie z robota do przodu. Moj tez dzis gipsowal, tynkowal, kładł kable i inne pierdoly, nie znam sie na tym big_smile no ale na wiosne to skoncza robic mieszkanie jego brata, a nasze pewnie do konca wakacji moze sad

Lece zaraz na piwko z kolezanka i mozemy wyladujemy gdzies na baletach lol M. ponoc ma do nas dojsc, ale jakos w to nie wierze, ze bedzie mu sie chcialo tongue ciekawe jak ja do domu wroce, jak po 1 piwku to ja juz gleba lol

4,852

My to nie mamy nawet kiedy robić bo mój ciągle pracuje ale jak jest troche wolnego czasu to zawsze coś robi z moimi braćmi. Będziemy mieszkać koło moich teściów, niestety ale co zrobić.

4,853

Sporo mnie ominęło, nie jestem lekko w temacie, ale nawet nie mam czasu doczytać co tam słychać u was sad
Oby do końca stycznia, do końca sesji. Już ledwo wyrabiam a co będzie za 2 tygodnie kiedy w 6 dni będę miała 7 albo i 8 egzaminów hmm
Święta u mnie minęły fatalnie, Sylwester też nie będzie dobry. Jestem przemęczona i potrzebuję kilka dni wolnego od świata...
pozdrawiam Was cieplutko i życzę szczęśliwego Nowego Roku.

4,854

Tynka, ale dobrze, ze obok tesciow a nie z tesciami big_smile i wiesz zawsze jak cos to pomoga big_smile ja bede miala strasznie natarczywa tesciowa, co 2 tyg kupuje nam posciel i to taka, ze masakra, tzn wyglad moze i jest, ale w dotyku taka szorstka jakas i ŚMIERDZI jak nie wiem hmm i zeby ja zalozyc musze najpierw ja wietrzyc ze 4 dni na dworze, co by ten smrod wyparowal lol i mowilam jej, zeby nie kupowala, ze jak chce to niech pieniadze da to my sami sobie kupimy, a ona, mowi, ze jak widzi takie ladne posciele, to sie oprzec nie moze i musi kupic lol no coz i takim oto sposobem mamy CAŁA szafe od dolu do gory zawalona poscielami, z 15 kompletow lol porazka, ale smiejemy sie, ze bedzie co na wesela jako prezenty dawac lol

A my bylismy wczoraj na tym piwku i wyladowalismy potem na baletach big_smile Boże wypilam 5 (!!!) piw i nie kontakowalam juz prawie nic przy tym ostatnim a,e pilam rowno, bo mi dawali lol no ale wytanczylam to potem i przeszlo mi big_smile pozniej oczywiscie zaczal mnie zoladek bolec, no ale dalam rade, wrocilismy kolo 3 do domu i wstalismy o 7 rano yikes stwierdzilismy, ze nie ma co lezec tylko brac sie do roboty i o godzinie 7:30 szlismy na zakupy, tzn browary ( tongue ) do carefuora lol oczywiscie zapas na sylwestra, bo spedzamy go u znajomych takze bedzie jazda  tym bardziej, ze znajomi maja na jutro na 10 do pracy lol ale powidzieli, ze dadza rade:)

madz, ani mi nie mow o sesji:/ bo mnie czeka to samo hmm 13 w piatek mam pierwszy egzamin i to ustny big_smile cos czuje, ze bedzie to fatalny dzien lol jak zwyklo sie mowic o 13 piatku big_smile a pozniej to juz tak co 2 dzien cos albo co tydzien i w moje urodziny chyba bede miala tez egz jeden, taka wstepna data zostala ustalona takze tez miodzio lol

4,855

Mika to i tak najgorszej teściowej nie masz bo są gorsze przypadki:p na swoją też nie mam co narzekać.Fajnie że się dobrze bawiliście, jak bym wypiła 5 piw to napewno bym była na białej sali tzn już bym spała:) słabą mam głowe:p Ja bym nie zgodziła się mieszkać teściami bo na poczatku zawsze jest fajnie a poźniej wychodzi szydło z worka:) a tak to bedziemy mieć wszystko osobno wjazd i podwórko.
Madz mogę cię pocieszyć tym że nie jesteś sama bo mnie też czekają egzaminy, będzie dobrze najważniejsze jest pozytywne myślenie:)

4,856

No dobra tesciowa nie jest zła big_smile nie narzekam tak na nia, idzie z nia pogadac, ale najbardziej rozwalila mnie tym, ze kupila mojemu facetowi na 25 urodziny .... basen dla dzieci lol gdzie mamy juz dwa na zbyciu,m to dokupila trzeci, a wiedziala o tym lol tesciowa rozwala system lol no ale coz, pewnie miala na mysli to, ze czeka na wnuki tongue to se poczeka hehehe
No jak macie osobne wjazdy i podworka to dobrze, ale zobaczysz, i takl beda czesto przychodzic na kawke i beda sie wtracac, jak to zwykle bywa smile ale oni to wszystko z dobrego serca, ale nieoniecznie jest nam to naprawde potrzebne:)
A Ty jak spedzasz sylwestra? bo chyba nie doczytalam, albo zapomnialam tongue
No wiesz, ja zwykle po gora 2 piwach jestem na bialej sali juz lol a wczoraj wypilam 5 i to byl moj rekord chyba hehe fakt faktem kladlam sie na faceta kolana i juz zasypialam, ale mnie cucili i na parkiet lol ale dzis na pewno pobije swoj rekord, bo chlopak kupil mi 12 piw yikes yikes rok bede to pila ;p

4,857

Ja jak mi coś nie pasuje to teścią od razu mówie:) a mój chłopak mnie zawsze popiera i to jest najważniejsze. Basen dla dzieci a to dobre hehe. Ja sylwka robie u siebie w domu przyjdą do mnie znajomi więc będzie fajnie:)
A ty jak spędzasz sylwka?

4,858

Ja tez mowie, jak cos mi nie pasuje:) tesciowe sie wielce obrazila, jak jej powiedzialam, zeby nie kupowala juz nam tych poscieli no i nie dawala nam ich przez jakies 2 miesiace lol długo wytrzymala ;D

Ja sylwka spedzam podobnie do Ciebie smile biore faceta i idziemy do jego znajomych i tam bedziemy zlopac browary i spiewac koledy noworoczne big_smile
Posprzatalam cały pokoj, poprasowalam i ide zaraz myc łazienke hmm no i musze pomalowac paznokcie, bo lakier to mam juz do polowy paznokci, tak zszedl big_smile i nie wiem, jaka fryzure robic, pewnie znow wyprostuje, bo nic inneo nie wymysle hehe kupilam lokowke i nie chca mi sie wlosy w ogole na niej krecic sad nie wiem czy to te wlosy tak niesofrne czy co, ale chyba tak, bo kolezance sie normalnie krecily, a mi nie chca w ogole sad z naury mam takie falowane niestety, ni to proste ni krecone no i musze zawsze cos z nimi robic hmm a Ty masz proste, krecone czy takie jak ja? tongue

4,859

Heh moje włosy też nie są ani kręcone ani proste;/ też mam lokówke ale poprostu nie chce mi się kręcić:p dzisiaj bratowa mi pokarbuje wiec będzie coś nowego:) wczoraj kupiłam sobie bluzke na sylwka:) Ja już wczoraj zrobiłam część jedzenia więc na dziś została tylko sałatka:) Pewnie mój sobie wypije i będą z niego ciepłe kluchy:)hehe

4,860

O to witaj  w klubie tongue przesrane jest z takimi wlosami, bo nijak ulozyc ich sie nie da:/ ja to nawet sie nie czesze, bo bym wygladala jak willasowa z takim afro lol no ale prostownice mam dobra, to chociaz tyle hehe
A jakiej firmy masz lokowke? bo ja mam taka zwykla i kurde nie wiem, moje wlosy chyba nie sa odporne na krecenie sad zazdroszcze Ci, ze chociaz to mozesz robic hehe
O a co dobrego robilas do jedzenia?:) ja wlasnie zrobilam salatke i juz sie poklocilismy z moim, bo on to kucharz jest i zaczal drzec sie na mnie dlaczego dalam takiego ogorka ze sloika a nie zwyklego!! zawsze robilam z takiego ogorka i byla dobra, a jemu to nie pasuje i juz sie na mnie drze. I oczywiscie musial tez sie przyczepic do mojego sprzatania, ze jak ja umylam kabine prysznicowa:/ kupili jakis plyn, to zrobilam według instrukcji, a on na mnie drze sie czemu nie splukalam tego tylko sucha scierka przetarlam. No zrobilam tak jak bylo w instrukcji, ale do niego to nie dociera. Zaraz pojde to poprawic, choc roznicy zadnej nie widze, jest umyta i jest czysta a to chyba najwazniejsze. I juz z sylwestra mam z glowy hmm hmm

4,861

Hehe mój też jest kucharzem z zawodu:) Mój też taki mądry a sam z siebie  nic nie zrobi. Zrobiłam devoile z serem i papryką, krokiety z grzybami, szaszłyki, takie kulki z piersi z kurczaka ze serem topionym, dwie sałatki jedna z makaronem chińskim a druga z parówka, a tak po zatym bedą owoce i cukierki:) A ty jaką sałatke zrobiłaś? No oczywiście będzie 'krupnik' tongue
Nawet nie wiem jakiej firmy mam lokowke pewnie jakieś nie znanej firmy. Moja mama się śmieje że wyglądam jak Maryla Rodowicz:) bo mam grube włosy a jak pogarbowałam to już wogóle mam ogrom włosów. Hehe

4,862

O patrz ile wspolnego mamy, nawet faceta lol kucharza oczywiscie tongue no oni to by potrafili wytykac tylko, a od siebie to nic:/ wkurzylam sie, bo bedzie teraz łazic i zrzedzil ehh! oj to zes sie napracowala, jak tyle zarcia bedzie:) wstyd sie przyznac, ale ja bym nie umiala tego zrobic sad jakbym miala przepis, to pewnie cos by mi wyszlo, ale tak to nawet nie wiem, jak sie robi:/ ja salatke mialam robic z zupek chinskicjh wlasnie, ale M. nie chcial, to zrobilam z tym makaronem tortellini (jakos tak tongue ), ale cos smaku nie mam i nie umiem doprawic:/ sole, pieprze i nie czuje hehe
Tez mam pewnie nieznanej firmy lokowke tongue to masz takie wlosy jak ja smile tez nie to, ze mam grube wlosy, choc wypadaja garsciami, do tego takie falowane i pusza sie pod wplywem temperatury:/ i zniszczone sa przez prostowanie i pasemka:( teraz juz tak nie, bo uratowalam je, ale i tak wygladaja na zniszczone, chyba ze je wyprostuje to nie hehe a jakiej dlugosci masz wlosy? i masz cieniowane czy proste? grzywke na bok czy na czole? smile ja mam cieniowane takie za ramiona z grzywka na bok, ale to jak wyprostuje, bo jak nie zrobie tego, to grzywka iulozy sie jakos ciulowaato big_smile

4,863

I jak dzień, dziewczyny? wink

4,864

czarna, bylo ok dopoki moj nie wyprowadzil mnie z rownowagi swoimi pretensjami hmm terz to i sylwestra mi sie odechcialo hmm a jak u Ciebie?

4,865

Widzisz, faceci, kupujesz dla nich bieliznę a oni fochy i tak tongue A tak na poważnie to co zrobił?
U mnie w porządku, wszyscy się trochę krzątają, a ja nie big_smile

4,866

Ta, kupilam bielizne i mnie w niej nie zobaczy! niech ma kare smile napisalam wyzej, co zrobil tongue moze nic takiego, ale wkurzyla mnie to bardzo!
Hehe, ktos musi robic, zeby ktos mogl odpoczywac lol ja tez w sumie nic nie zrobilam poza sprzatnieciem, sorx złym sprzatnieciem tongue i zrobieniem złej i niedobrej sałatki tongue chcialam dobrze, a wyszlo jak zawsze tongue

4,867

Wiesz co kiedyś też nic nie umiałam ale moja mam często wyjeżdza za granice no i musiałam się nauczyć:) a tak po za tym to już dwa razy robiłam sylwka, raz było 20 osób to dopiero było szykowania. Ja mam włosy za ramion są troche pocieniowane a grzyke mam na bok:p ja też mam pasemka:) Chłopaki to takie marudy:) wiecznie coś im nie pasuje hehe

4,868

Jak cię w niej zobaczy to przestanie marudzić big_smile
Ja chciałam nawet coś tam pomóc (bo lubię gotować tongue) ale tam w kuchni już jest moja dziewczyna, jej siostra i mama. Także co za dużo to niezdrowo tongue

4,869

Tynka, to wlosy tez mamy takie same:) a jestes blondynka, brunetka, szatynka? moj naturalny kolor wlosow to taki ciemny blond, no jasny braz tongue ale farbuje sie na czarno i tak zostalo, chcialam zmenic kolor wlosow na braz, ale musialabym pojsc na dekoloryzje:/ tak, faceci to marudy, ale baby niektore tez hehe widzisz, chociaz sie czegos nauczyla, bo ja to nic, wstyd hmm i to tez mi wypomina chłopak, ale jakbym miala przepis, to bym zrobila:)

czarna, u nas tez duzo osob w kuchni, to tez juz nie krzatam sie tylko siedze hehe

4,870

Mika09 napisał/a:

ale farbuje sie na czarno

Ja naturalnie czarna big_smile

No ja bym pomogła, ale tam napięta atmosfera, tyle kobiet w kuchni big_smile

4,871

ja bym chciala miec brazowe wlosy i marze o nich teraz tongue nie wiem co mi odbilo, zeby na czarno sie farbowac. No ale ponoc ładnie mi w tym kolorze tyle, ze on mi sie znudzil tongue a nie chce niszczyc wlosow i isc na dekoloryzacje, bo z moich wlosow to juz bedzie szopa jedna wielka hehe

4,872

no ja już po robocie:) wkońcu. Na 19 wszyscy przyjadą, a wy o ktorej zaczynacie impreze?
Mój naturalny kolor włosów to ciemny bląd a pasemka mam taki jasny bląd:p Masz racje Czarna jak w kuchni jest za dużo osób to nie dobrze.

4,873

Tynka napisał/a:

Czarna jak w kuchni jest za dużo osób to nie dobrze.

Dokładnie! A ja zawsze znajdę sposób by wymigać się od pracy big_smile

4,874

Moja siostra też zawsze się wymiguje od sprzątania i gotowania:) A ty Czarna skąda jesteś?

4,875

Jak na razie z Paryża wink
No to ja akurat do gotowania zwykle sama idę i robię domowe obiadki big_smile

Posty [ 4,811 do 4,875 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 73 74 75 76 77 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024