Witamy ![]()
4,811 2011-12-28 22:43:25
4,812 2011-12-28 22:47:59
Ale mnie wsiewa ![]()
A z facetem/bratem/tatą po prostu się nie jeździ. Marudy chorobne. ;/
4,813 2011-12-28 22:48:06
No coz mam 19 lat i studiuje ekonomie:)
4,814 2011-12-28 22:49:59
marta, a jakiego woj jestes?:) moze Ty nie odplynales daleko mnie hehe
Oo z finansami to ja mam tyle wspolnego, co kase potrafie policzyc, oczywiscie czyjas, bo u mnie nie ma co nawet liczyc ![]()
4,815 2011-12-28 22:51:08 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2011-12-28 22:52:49)
A z facetem/bratem/tatą po prostu się nie jeździ. Marudy chorobne. ;/
Z bratem raz jechałam, myślałam, że chce nas zabić ![]()
Oo z finansami to ja mam tyle wspolnego, co kase potrafie policzyc, oczywiscie czyjas, bo u mnie nie ma co nawet liczyc
Mojej dziewczyny liczę
Znaczy ona mówi, że to wspólne ![]()
4,816 2011-12-28 22:55:57
Ooo, ja jestem po technikum ekonomicznym:D Więc co nieco, jakieś tam podstawy znam ![]()
Oczywiście technika nie dałam rady zrobić,ale poprawkę mam po sesji letniej ;P
4,817 2011-12-28 22:59:02
Lucky, ale dobrnelas chociaza do tego momentu
a poprawke zdasz na pewno
widac, oni liczyli punkty i sie przeliczyli ![]()
4,818 2011-12-28 23:29:17
hej Marta:)
4,819 2011-12-28 23:37:42
Na to wychodzi:P A technikum skończyłam całkiem nieźle muszę przyznać, średnią miałam 4,35.
Ot, peszek. Do tej pory pamiętam co zrobiłam na egzaminie źle. Pomyliłam dywany z obrusami:D Zdarza się:D
Wszystko przede mną, mam na to 5 lat ;d
Szukam jakiejś fajnej komedii amerykańskiej, ale takiej śmiechowej mocno. Znacie może jakieś? Coś w stylu szefowie wrogowie;)
4,820 2011-12-28 23:40:29
no tak, dywan i obrus to prawie to samo
i to moze byc krawdwatowe i to, i to okragle i to
ale nie martw sie, zdasz na pewno ![]()
Ja z komedii to znam American Pie, Wieczny student, statek milosci itp ![]()
4,821 2011-12-28 23:41:14
oglądałaś kac vegas? fajna komedia
4,822 2011-12-29 00:58:41
Wszystko to oglądałam
Ostatecznie trafiłam na jakąś dziwną komedię pt. "What's your number?" o lasce, która gdzieś wyczytała w jakiejś gazecie (pewnie cosmo;d),że jeśli miała ponad 20 partnerów seksualnych to jej szanse na znalezienie tego jedynego są nikłe. I ona teraz ma niby szukać po tych facetach tego jedynego. Ogólnie gra tam taka aktorka, której nie za bardzo lubię więc nie wiem czy wytrwam, no ale miałam ochotę na komedię:P
4,823 2011-12-29 10:15:49
Nie, twgo nie ogaladalam
ja ogolnie malo ogladam filmow, nie mam czasu i checi nawet, bo jestem zmeczona:) ale lubie tylko horrory i komedie, zadnych innych pierdol nie ogladam
mam sie bac albo plakac ze smiechu
W koncu dzis jade do chłopaka. Az kilka dni beze mnie spal, a tu dzis znow musi sie ze mna meczyc
skonczylo sie dobre, czas powrocic do rzeczywistosci ![]()
4,824 2011-12-29 10:30:39
Dzień dobry:) Lucky ja tez nie oglądałam tego filmu. Ja też jestem fanką horrorow:p ale inne także oglądam. Ja też się dzisiaj spotkam z moim chłopakiem ale się cieszę:)
4,825 2011-12-29 11:34:02
Horrory sa fajne, ale powiem Wam szczerze, ze teraz to one wszystkie schodza na psy. Tamte starsze horrory sa o wiele leopsze, a te nowe, to nawet horrorami nie mozna nazwac. Sa dwa momenty w filmie gdzie mozna sie bac, a reszta to raczej pic na wode i zero bojazni i strachu tylko takie to wymuszone:/ ale jesli chodzi o komedie, to musze pwoeidziec, ze te polskie ostatnio mi sie bardzo podobaly
chocby "baby sa jakies inne" niby monotonny i denny film ,ale mnie rozwalaly te teksty i nbaprawde mi sie to poodbalo, moze jestem jakas dziwna, ale tak bylo
albo "jak pozbyc sie celulitu" itp fajne filmy, a polskie:)
No ja mieszkam z facetem, ale na swieta do domu przyjechalam i tak sie przyzwyczilam do niego, ze juz dzien bez niego dniem straconym hehe ale co zobacyzmy sie i znow beda klotnie czyli stanard. Eh, dobrze ze szybko sie godzimy, bo gdyby nie to, to nie wiem.
4,826 2011-12-29 15:20:43
no ja z moim chłopakiem jeszcze nie mieszkamy razem ale to kwestia czasu bo remontujemy razem dom bo dziadkach mojego M:)
Widzę Mika że taż lubisz czytać wątek przyszłych mama:p czytam ten wątek już bardzo długo, kobietki na nim są jak przyjaciółki i w ogóle fajna atmosfera tam panuje:)
4,827 2011-12-29 15:26:14
hehehe noo czytam czytam, bo lubie ich opowiesci
i ogladac te slodkie dzieciaczki
sama bym juz chciala miec swojego brzdaca, no ale chłopak.... nawet o slubie nie mam co marzyc, a co dopiero o dzieciach hehe dlatego chociaz ciesze sie z nimi ich szczesciem ![]()
O to tez remontujecie domek, a sami czy tez musicie brac kderyt i ekipe?:) u mnie to oni sami remontuja wszystko przez co wszystko sie dluzy i czasu dla siebie nie mamy, no ale... ![]()
4,828 2011-12-29 15:45:06
ja też z jednej strony chciałabym dziecko, a z drugiej strony mam szkołę, nie ma co się spieszyć:) wszystko swoim czasie:p
Dom remontujemy sami to znaczy moi bracia nam pomagają bo się znają na tym:) no dokładnie nam też się dłuży no ale coś za coś:) teraz mieliśmy trochę więcej wydatków bo samochód nam się zepsuł i nie opłacało nam go się remontować bo za dużo by nas to wyniosło i by nie było gwarancji że by chodził i kupiliśmy inny, mam nadzieje że z ten będzie działać ![]()
4,829 2011-12-29 22:10:33
Hej
Melduję, że kupiłam fajną bieliznę na sylwestrową noc ![]()
4,830 2011-12-30 00:25:13
no tylko aby ta bielizna sie przydala ;PP
4,831 2011-12-30 01:32:50
Na pewno się przyda ![]()
4,832 2011-12-30 14:17:42
czarna, pochwal sie, jaka kuopilas bielizne
ja tez mam, ale ona sie chyba przyda dopiero w nowy rok
bo sylwestra spedzamy ze znajomymi jednak, wiec nie wyskocze w koszuli i stringach haha ale M. bedzue zaskoczony, jak mnie zobaczy w ty. Troche za duze, bo ramiazka zlatuja, ale tak mi sie bardzo podobala, ze nie moglam sie oprzec, i kij ze wieksza troche, szybciej pojdzie mu sciagniecie jej ![]()
Tynka, czyli tak jak my, a po drugie wynajeci ekipy tez by kosztowalo i to spooro, a niewiadomo czy by zrobily tak jak by sie chcualo, a tu zawsze jeszcze satysfakcja pozostaje:) a na kiedy planujecie koniec remontu? bo my mamy kredyt i do konca pazdziernika mamy uporac sie z calym domem, a remont trwa od kwietnia:) poki co piwnica cala zrobiona czyli jedno mieszkanie
drugie mieszkanie jest w trakcie, jeszcze z dwa miesiaca gora i zaczniemy robic nasza gore
tak sie ciesze, bo zeby sie wysrac trzeba schodzic poki co dwa pietra nizej do piwnicy
Ta, z tymi samochodami to roznie bywa dlatego lepiej kupic nowy. My mamy prawko oboje, ale on dopiero co je zdal, a auta miec nie ebdziemy przez dluzszy czas pewnie:/
4,833 2011-12-30 14:54:50 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2011-12-30 14:56:12)
W sumie to na gorset się skusiłam
Założę się, że ona też coś sobie kupiła ![]()
4,834 2011-12-30 15:40:30
O gorset, nigdy nie mialam zadnego gorsetu:) w jakim kolorze? ![]()
Pewnie za grubo bym sie w tym czula i bym nie kupila:/ ale za to kupilam taki czerwony komplet, halka plus stringi i jakies wiszące fredzle do tego
no i taka czapeczke dokupilam:) myslalam tez o stroju np pokojowki czy policjantki, pielegniarki, bo na allegro pelno tego jest tylko poki co funduszy brak i sie wstrzymalam
ale na walentynki czuje, że kupie i zaloze do tego ponczochy i szpile i bedzie jak ta lala ![]()
4,835 2011-12-30 15:50:04
http://www.angel.pl/axami-axami-v-4147-kaiserinne-gorset-o_6312878.html - coś w tym stylu
Stroje niektóre też fajnie wyglądają
Jak z zeszłym jakoś roku leżałam w szpitalu (wyrostek) to żałowałam, że pielęgniarki nie noszą takich strojów jak te z allegro
W ogóle każdy ma fantazję z pielęgniarką/lekarką/policjantką itp? Ja z lekarką w sumie mam spełnioną ![]()
4,836 2011-12-30 16:04:42
czarna, faaaajny komplet
na pewno jej sie spodoba:)
No tak, kazdy ma takie fantazje, bo to popularne i na czasie
chcialabym miec taki stroj, co by moc troche porzadzic facetem i na pewno swoj plan zrealizuje w przyszlym roku, a nawet w niedalekiej przyszlosci ![]()
No pielegniarke to masz zapewniona hehe nawet nie musi stroju kupowac, bo na pewno z praktyk jakis fartuch dostanie ![]()
4,837 2011-12-30 16:09:01
Nooo, mam nadzieję, coś jeszcze zrobię, to jej się spodoba
Porządzić? Lateksik i pejczyk?
Nawet nie pielęgniarkę, a lekarkę, to już wyższy level ![]()
4,838 2011-12-30 16:12:38
Nie, predzej kajdanki
juz dawno nie uzywalismy tylko te sa takie dupne, bo sie rozwalily po 5 minutach, jak tylko chlopak mocniej je pociagnal
wzielabym od mojego brata, bo jest policjantem, to ma takie kajdany, ze moj bylby uwieziony i biedny do czasu, kiedy bym go nie wypiscila
no ale musze cos wymyslec, jakies gry, zabawy, wiazania na oczy itp
dawno sie tak nie bawilismy, a trzeba nadrobic zaleglosci.
A no, ale stroje sa podobne pielegniarki i lekarki, wiec najwazniejsze, ze stroj jakis bedzie:) moj jest kucharzem, to od zawalenia ma tych strojow, czapek, wiec tez moze byc ciekawie, jak kiedys po kryjomu sie w to przebiore ![]()
4,839 2011-12-30 16:16:09
No ale związane ręce, opaska na oczach... fajnie tak jest
Możecie się owocami trochę pobawić
Ubierz jakiś fartuszek, ale wiesz, na gołe ciało, spodoba mu się ![]()
4,840 2011-12-30 16:19:46
Myslalam o striptizie, ale mam za duzo kompleksow zeby to zrobic no i tanczyc tak nie umiem
predzej go osmiesze niz podniece
no ale moze kiedys, kto wie ![]()
Oj z owocami i bita smietana sie juz bawilismy, i z mleczkiem w tubce
nasze poczatki byly takie pelne fantzji, a teraz mimo tego, ze mieszkamy razem to nie mamy czasu na takkie zabawy, no i tez warunkow, bo obok nas sa inne pokoje, a wnich domownicy ![]()
4,841 2011-12-30 16:24:35
Striptiz też jest fajny, wystarczy się przełamać, a tyle się powyginać to każda umie
My same, także wiesz... różne rzeczy te pomieszczenia (wszystkie chyba) widziały
No teraz u jej rodziców, to tak skromniej trzeba, ale dom wielki także też znowu nie taki problem ![]()
4,842 2011-12-30 16:29:16
Wiadomo, im wiecej pomieszczen tym wiecej pomysłow
ja juz sie nie moge doczekac, kiedy wyremontujemy to mieszkanie i bedziemy kombinowac w kuchni czy w lazience
a moj M. nie bardzo chce w miejscach publicznych tzn nie mowie tu przy ludziach (
) ale chocby na dworze, na lace, czy nad rzeka, to on ma jakies blokady, nie i koniec:/ moze uda mi sie go kiedys gdzies namowic ![]()
A, ze sie tak spytam, jesli nie chcesz to nie odpowiadaj, bo to tylko moja ciekawosc
jak zareagowali Twoi i Jej rodzice, na wiesc, ze jestescie razem?:) nie mieli zadnych pretensji ani nic? pytam, bo mam kolezanke, dobra kolezanke, ktora tez jest innej orientacji i o ile jej mama cos sie domysla (pewnosci nie ma, bo jej tego nigdy nie powiedziala ) o tyle ojciec jakby sie dowiedzial, to by ja chyba zatłukl, doslownie:/
4,843 2011-12-30 16:36:11
My to ogródek też np, ale jakieś łąki czy gdzieś pod namiotem... pewnie
Nasza jedna była tak troszkę przy ludziach, znaczy nikt nic nie widział, ani się nie domyślał, ale to już była mocna perwersja...
Jej rodzice normalnie zupełnie, cieszą się, że córka jest szczęśliwa. Chociaż dopiero rok temu się dowiedzieli, bo też się bała im powiedzieć i wtedy dopiero się wydało czemu chłopaków nie przyprowadzała, ani nic
Zawsze mówiła, że albo jest z kimś krótko i nie chce przedstawiać rodzicom, albo że właśnie zerwała
A moi... cóż, nawet z nikim nie byłam jeszcze i musiałam się wynieść. Znaczy mogłam zostać i iść na "terapię"... W każdym razie nie rozmawialiśmy od tamtego czasu, kilka razy próbowałam zadzwonić czy napisać, no ale bez skutku.
4,844 2011-12-30 16:39:54
Czarna, czyli z rodzicami przez ten fakt kontaktu nie utrzymujesz??:/ ehh, nie rozumiem. Ok, mogli sie troche rozczarowac, wiadomo jak to jest, ale przeciez to jest CÓRKA, a nie obca osoba i mimo wszystko powinni to zaakcetowac!! tym bardziej nie zrywac z nia kotaktu z takiego powodu:/ no ale co zrobisz?
a teraz gdzie mieszkasz? z dziewczyna?
To o tyle dobrze, ze jej rodzina to zaakceptowala i uszanowala jej decyzje, zareagowala normlanie, a nie jak u Ciebie. Ja rozumiem, ze to moze byc szok, ale bez przesady., No ale nie bez powodu zdalo sie nazywac nasz narod nietolerancyjnym
najwazniejsze, ze w jej rodzinie macie oparcie i sa z Wami mimo wszystko:)
4,845 2011-12-30 16:45:46 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2011-12-30 16:47:45)
No niestety nie ;/ W ogóle miałam takie jazdy w szkole, że szkoda gadać, przeniosłam się po drugiej klasie (w drugiej wszystko wyszło, w drugim semestrze). Wszystko przez "przyjaciółkę" w sumie.
No tak, z dziewczyną. W sumie zamieszkałyśmy razem szybko, bo to był Paryż, jak już się zbliżyłyśmy, praktycznie całe dnie spędzałyśmy razem to mówi, że bez sensu żebym płaciła za hotel, tym bardziej, że daleko od niej. I tak wiesz najpierw tu razem, a potem już nie chciałyśmy osobno
No i moja ciocia i rodzeństwo też jest w porządku. W tym roku takie były wspólne święta, u jej rodziców. Plus moje rodzeństwo i ciocia
I my zostałyśmy do sylwestra.
4,846 2011-12-30 16:52:12
O czyli z rodzenstwem kontkt utrzymujesz, tylko z rodzicami nie?:) to o tyle dobrze, bo juz myslalam, ze cala rodzina sie odwrocila
no ale to nie zmienia fakt, ze dla mnie to głupota.
Prawda, my tez z chlopakiem szybko zamieszkalismy ze soba tzn po 8 miesiacach, bo i tak nie oplacalo mi sie mieszkanie w miescie, w ktorym studiuje, a tutaj znalazlam prace i tak jakos zostalo, ze mieszkamy razem:)
I ja twierdze, ze niewazne, po jakim czasie zamieszka sie razem tylko wazne jest uczucie, Przeciez nie ma reguly na to, po jakim czasie trzeba ze soba zamieszkac:) a jesli dwie osoby sie kochaja, to po co czekac? ![]()
To jestesxie w Paryzu, czy to przeszlosc??
I fajnie, ze udalo Wam sie spedzic wspolnie swieta, rodzinnie, to najwazniejsze, ze pozostali czlonkowie rodziny to uszanowali i zaakceptowali:) bo na pewno byloby Ci smutno, gdybys miala spedzic swieta tylko z Jej rodzina, przynajmniej mi by bylo. A tak to chociaz rodzenstwo i ciocia sa w porządku ![]()
4,847 2011-12-30 16:59:13
No tylko rodzice mają problem z tym ;/
My hiper szybko bo po miesiącu
Tylko jak mówię, najpierw bo to wakacje i tak było wygodniej, a potem to jak mieszkać osobno teraz, skoro tyle czasu razem?
No nie ma, bo już jednak nieco ponad trzy lata jesteśmy razem
Jesteśmy
No święta to pół biedy, bo w zeszłym roku to tylko u jej rodziców, wcześniej odwiedziłyśmy moją ciocię. Smutno by było, gdyby nikt nie utrzymywał ze mną kontaktu z rodziny.
4,848 2011-12-30 17:03:07
Ale na pewno byloby Ci smutno gdyby wlasnie bracia i ciocia nie pojawili sie na swietach ![]()
Najwazniejsze, ze jestescie razem, mozecie liczyc na siebie i jej rodzine i troche Twojej
No po miesiaciu to tez szybko, ale wiesz gdybym miala mozliwosc szybciej zamieszkac z facetem, to tez bym tak zrobila hehe ale my mieszkamy z jego babcia i rodzenstwem w domku, wiec sami tez nie jestesmy, ale juz niedlugo ![]()
4,849 2011-12-30 17:10:02
No wtedy nie było ich, tylko jej rodzina, tak dziwnie w sumie trochę, no ale była Ona, a z moją rodziną widziałyśmy się wcześniej
My same, u niej, ostro bywa ![]()
4,850 2011-12-30 19:13:40
Nam zostało nie wiele do zrobienia, będziemy teraz ściany gipsować, myśle na wiosne wszystko skonczymy. Nie mogę się doczekać kiedy zamieszkamy razem. też musze sobie kupić jakąś fajną bielizne:)
4,851 2011-12-30 19:33:41
Tynka, o tyle macie dobrze, ze macie cały dom dla siebie
my tylko gore i to jeszcze z jego bratem dopoki babcia bedzie zyla
no ale dobre i to tym bardziej, ze jego brata praktycznie w domu nie ma
tez sie juz nie moge doczekac! ![]()
Eee to tez idziecie z robota do przodu. Moj tez dzis gipsowal, tynkowal, kładł kable i inne pierdoly, nie znam sie na tym
no ale na wiosne to skoncza robic mieszkanie jego brata, a nasze pewnie do konca wakacji moze ![]()
Lece zaraz na piwko z kolezanka i mozemy wyladujemy gdzies na baletach
M. ponoc ma do nas dojsc, ale jakos w to nie wierze, ze bedzie mu sie chcialo
ciekawe jak ja do domu wroce, jak po 1 piwku to ja juz gleba ![]()
4,852 2011-12-30 19:55:50
My to nie mamy nawet kiedy robić bo mój ciągle pracuje ale jak jest troche wolnego czasu to zawsze coś robi z moimi braćmi. Będziemy mieszkać koło moich teściów, niestety ale co zrobić.
4,853 2011-12-30 22:31:25
Sporo mnie ominęło, nie jestem lekko w temacie, ale nawet nie mam czasu doczytać co tam słychać u was ![]()
Oby do końca stycznia, do końca sesji. Już ledwo wyrabiam a co będzie za 2 tygodnie kiedy w 6 dni będę miała 7 albo i 8 egzaminów ![]()
Święta u mnie minęły fatalnie, Sylwester też nie będzie dobry. Jestem przemęczona i potrzebuję kilka dni wolnego od świata...
pozdrawiam Was cieplutko i życzę szczęśliwego Nowego Roku.
4,854 2011-12-31 11:37:41
Tynka, ale dobrze, ze obok tesciow a nie z tesciami
i wiesz zawsze jak cos to pomoga
ja bede miala strasznie natarczywa tesciowa, co 2 tyg kupuje nam posciel i to taka, ze masakra, tzn wyglad moze i jest, ale w dotyku taka szorstka jakas i ŚMIERDZI jak nie wiem
i zeby ja zalozyc musze najpierw ja wietrzyc ze 4 dni na dworze, co by ten smrod wyparowal
i mowilam jej, zeby nie kupowala, ze jak chce to niech pieniadze da to my sami sobie kupimy, a ona, mowi, ze jak widzi takie ladne posciele, to sie oprzec nie moze i musi kupic
no coz i takim oto sposobem mamy CAŁA szafe od dolu do gory zawalona poscielami, z 15 kompletow
porazka, ale smiejemy sie, ze bedzie co na wesela jako prezenty dawac
A my bylismy wczoraj na tym piwku i wyladowalismy potem na baletach
Boże wypilam 5 (!!!) piw i nie kontakowalam juz prawie nic przy tym ostatnim a,e pilam rowno, bo mi dawali
no ale wytanczylam to potem i przeszlo mi
pozniej oczywiscie zaczal mnie zoladek bolec, no ale dalam rade, wrocilismy kolo 3 do domu i wstalismy o 7 rano
stwierdzilismy, ze nie ma co lezec tylko brac sie do roboty i o godzinie 7:30 szlismy na zakupy, tzn browary (
) do carefuora
oczywiscie zapas na sylwestra, bo spedzamy go u znajomych takze bedzie jazda tym bardziej, ze znajomi maja na jutro na 10 do pracy
ale powidzieli, ze dadza rade:)
madz, ani mi nie mow o sesji:/ bo mnie czeka to samo
13 w piatek mam pierwszy egzamin i to ustny
cos czuje, ze bedzie to fatalny dzien
jak zwyklo sie mowic o 13 piatku
a pozniej to juz tak co 2 dzien cos albo co tydzien i w moje urodziny chyba bede miala tez egz jeden, taka wstepna data zostala ustalona takze tez miodzio ![]()
4,855 2011-12-31 12:50:25
Mika to i tak najgorszej teściowej nie masz bo są gorsze przypadki:p na swoją też nie mam co narzekać.Fajnie że się dobrze bawiliście, jak bym wypiła 5 piw to napewno bym była na białej sali tzn już bym spała:) słabą mam głowe:p Ja bym nie zgodziła się mieszkać teściami bo na poczatku zawsze jest fajnie a poźniej wychodzi szydło z worka:) a tak to bedziemy mieć wszystko osobno wjazd i podwórko.
Madz mogę cię pocieszyć tym że nie jesteś sama bo mnie też czekają egzaminy, będzie dobrze najważniejsze jest pozytywne myślenie:)
4,856 2011-12-31 13:06:07
No dobra tesciowa nie jest zła
nie narzekam tak na nia, idzie z nia pogadac, ale najbardziej rozwalila mnie tym, ze kupila mojemu facetowi na 25 urodziny .... basen dla dzieci
gdzie mamy juz dwa na zbyciu,m to dokupila trzeci, a wiedziala o tym
tesciowa rozwala system
no ale coz, pewnie miala na mysli to, ze czeka na wnuki
to se poczeka hehehe
No jak macie osobne wjazdy i podworka to dobrze, ale zobaczysz, i takl beda czesto przychodzic na kawke i beda sie wtracac, jak to zwykle bywa
ale oni to wszystko z dobrego serca, ale nieoniecznie jest nam to naprawde potrzebne:)
A Ty jak spedzasz sylwestra? bo chyba nie doczytalam, albo zapomnialam ![]()
No wiesz, ja zwykle po gora 2 piwach jestem na bialej sali juz
a wczoraj wypilam 5 i to byl moj rekord chyba hehe fakt faktem kladlam sie na faceta kolana i juz zasypialam, ale mnie cucili i na parkiet
ale dzis na pewno pobije swoj rekord, bo chlopak kupil mi 12 piw
rok bede to pila ;p
4,857 2011-12-31 13:54:28
Ja jak mi coś nie pasuje to teścią od razu mówie:) a mój chłopak mnie zawsze popiera i to jest najważniejsze. Basen dla dzieci a to dobre hehe. Ja sylwka robie u siebie w domu przyjdą do mnie znajomi więc będzie fajnie:)
A ty jak spędzasz sylwka?
4,858 2011-12-31 14:07:53
Ja tez mowie, jak cos mi nie pasuje:) tesciowe sie wielce obrazila, jak jej powiedzialam, zeby nie kupowala juz nam tych poscieli no i nie dawala nam ich przez jakies 2 miesiace
długo wytrzymala ;D
Ja sylwka spedzam podobnie do Ciebie
biore faceta i idziemy do jego znajomych i tam bedziemy zlopac browary i spiewac koledy noworoczne
Posprzatalam cały pokoj, poprasowalam i ide zaraz myc łazienke
no i musze pomalowac paznokcie, bo lakier to mam juz do polowy paznokci, tak zszedl
i nie wiem, jaka fryzure robic, pewnie znow wyprostuje, bo nic inneo nie wymysle hehe kupilam lokowke i nie chca mi sie wlosy w ogole na niej krecic
nie wiem czy to te wlosy tak niesofrne czy co, ale chyba tak, bo kolezance sie normalnie krecily, a mi nie chca w ogole
z naury mam takie falowane niestety, ni to proste ni krecone no i musze zawsze cos z nimi robic
a Ty masz proste, krecone czy takie jak ja? ![]()
4,859 2011-12-31 14:40:41
Heh moje włosy też nie są ani kręcone ani proste;/ też mam lokówke ale poprostu nie chce mi się kręcić:p dzisiaj bratowa mi pokarbuje wiec będzie coś nowego:) wczoraj kupiłam sobie bluzke na sylwka:) Ja już wczoraj zrobiłam część jedzenia więc na dziś została tylko sałatka:) Pewnie mój sobie wypije i będą z niego ciepłe kluchy:)hehe
4,860 2011-12-31 16:08:55
O to witaj w klubie
przesrane jest z takimi wlosami, bo nijak ulozyc ich sie nie da:/ ja to nawet sie nie czesze, bo bym wygladala jak willasowa z takim afro
no ale prostownice mam dobra, to chociaz tyle hehe
A jakiej firmy masz lokowke? bo ja mam taka zwykla i kurde nie wiem, moje wlosy chyba nie sa odporne na krecenie
zazdroszcze Ci, ze chociaz to mozesz robic hehe
O a co dobrego robilas do jedzenia?:) ja wlasnie zrobilam salatke i juz sie poklocilismy z moim, bo on to kucharz jest i zaczal drzec sie na mnie dlaczego dalam takiego ogorka ze sloika a nie zwyklego!! zawsze robilam z takiego ogorka i byla dobra, a jemu to nie pasuje i juz sie na mnie drze. I oczywiscie musial tez sie przyczepic do mojego sprzatania, ze jak ja umylam kabine prysznicowa:/ kupili jakis plyn, to zrobilam według instrukcji, a on na mnie drze sie czemu nie splukalam tego tylko sucha scierka przetarlam. No zrobilam tak jak bylo w instrukcji, ale do niego to nie dociera. Zaraz pojde to poprawic, choc roznicy zadnej nie widze, jest umyta i jest czysta a to chyba najwazniejsze. I juz z sylwestra mam z glowy
![]()
4,861 2011-12-31 16:24:50
Hehe mój też jest kucharzem z zawodu:) Mój też taki mądry a sam z siebie nic nie zrobi. Zrobiłam devoile z serem i papryką, krokiety z grzybami, szaszłyki, takie kulki z piersi z kurczaka ze serem topionym, dwie sałatki jedna z makaronem chińskim a druga z parówka, a tak po zatym bedą owoce i cukierki:) A ty jaką sałatke zrobiłaś? No oczywiście będzie 'krupnik' ![]()
Nawet nie wiem jakiej firmy mam lokowke pewnie jakieś nie znanej firmy. Moja mama się śmieje że wyglądam jak Maryla Rodowicz:) bo mam grube włosy a jak pogarbowałam to już wogóle mam ogrom włosów. Hehe
4,862 2011-12-31 16:40:46
O patrz ile wspolnego mamy, nawet faceta
kucharza oczywiscie
no oni to by potrafili wytykac tylko, a od siebie to nic:/ wkurzylam sie, bo bedzie teraz łazic i zrzedzil ehh! oj to zes sie napracowala, jak tyle zarcia bedzie:) wstyd sie przyznac, ale ja bym nie umiala tego zrobic
jakbym miala przepis, to pewnie cos by mi wyszlo, ale tak to nawet nie wiem, jak sie robi:/ ja salatke mialam robic z zupek chinskicjh wlasnie, ale M. nie chcial, to zrobilam z tym makaronem tortellini (jakos tak
), ale cos smaku nie mam i nie umiem doprawic:/ sole, pieprze i nie czuje hehe
Tez mam pewnie nieznanej firmy lokowke
to masz takie wlosy jak ja
tez nie to, ze mam grube wlosy, choc wypadaja garsciami, do tego takie falowane i pusza sie pod wplywem temperatury:/ i zniszczone sa przez prostowanie i pasemka:( teraz juz tak nie, bo uratowalam je, ale i tak wygladaja na zniszczone, chyba ze je wyprostuje to nie hehe a jakiej dlugosci masz wlosy? i masz cieniowane czy proste? grzywke na bok czy na czole?
ja mam cieniowane takie za ramiona z grzywka na bok, ale to jak wyprostuje, bo jak nie zrobie tego, to grzywka iulozy sie jakos ciulowaato ![]()
4,863 2011-12-31 16:45:39
I jak dzień, dziewczyny? ![]()
4,864 2011-12-31 16:47:56
czarna, bylo ok dopoki moj nie wyprowadzil mnie z rownowagi swoimi pretensjami
terz to i sylwestra mi sie odechcialo
a jak u Ciebie?
4,865 2011-12-31 16:50:04
Widzisz, faceci, kupujesz dla nich bieliznę a oni fochy i tak
A tak na poważnie to co zrobił?
U mnie w porządku, wszyscy się trochę krzątają, a ja nie ![]()
4,866 2011-12-31 16:52:27
Ta, kupilam bielizne i mnie w niej nie zobaczy! niech ma kare
napisalam wyzej, co zrobil
moze nic takiego, ale wkurzyla mnie to bardzo!
Hehe, ktos musi robic, zeby ktos mogl odpoczywac
ja tez w sumie nic nie zrobilam poza sprzatnieciem, sorx złym sprzatnieciem
i zrobieniem złej i niedobrej sałatki
chcialam dobrze, a wyszlo jak zawsze ![]()
4,867 2011-12-31 16:54:33
Wiesz co kiedyś też nic nie umiałam ale moja mam często wyjeżdza za granice no i musiałam się nauczyć:) a tak po za tym to już dwa razy robiłam sylwka, raz było 20 osób to dopiero było szykowania. Ja mam włosy za ramion są troche pocieniowane a grzyke mam na bok:p ja też mam pasemka:) Chłopaki to takie marudy:) wiecznie coś im nie pasuje hehe
4,868 2011-12-31 16:55:39
Jak cię w niej zobaczy to przestanie marudzić
Ja chciałam nawet coś tam pomóc (bo lubię gotować
) ale tam w kuchni już jest moja dziewczyna, jej siostra i mama. Także co za dużo to niezdrowo ![]()
4,869 2011-12-31 17:01:11
Tynka, to wlosy tez mamy takie same:) a jestes blondynka, brunetka, szatynka? moj naturalny kolor wlosow to taki ciemny blond, no jasny braz
ale farbuje sie na czarno i tak zostalo, chcialam zmenic kolor wlosow na braz, ale musialabym pojsc na dekoloryzje:/ tak, faceci to marudy, ale baby niektore tez hehe widzisz, chociaz sie czegos nauczyla, bo ja to nic, wstyd
i to tez mi wypomina chłopak, ale jakbym miala przepis, to bym zrobila:)
czarna, u nas tez duzo osob w kuchni, to tez juz nie krzatam sie tylko siedze hehe
4,870 2011-12-31 17:04:36
ale farbuje sie na czarno
Ja naturalnie czarna
No ja bym pomogła, ale tam napięta atmosfera, tyle kobiet w kuchni ![]()
4,871 2011-12-31 17:10:31
ja bym chciala miec brazowe wlosy i marze o nich teraz
nie wiem co mi odbilo, zeby na czarno sie farbowac. No ale ponoc ładnie mi w tym kolorze tyle, ze on mi sie znudzil
a nie chce niszczyc wlosow i isc na dekoloryzacje, bo z moich wlosow to juz bedzie szopa jedna wielka hehe
4,872 2011-12-31 17:11:33
no ja już po robocie:) wkońcu. Na 19 wszyscy przyjadą, a wy o ktorej zaczynacie impreze?
Mój naturalny kolor włosów to ciemny bląd a pasemka mam taki jasny bląd:p Masz racje Czarna jak w kuchni jest za dużo osób to nie dobrze.
4,873 2011-12-31 17:12:49
Czarna jak w kuchni jest za dużo osób to nie dobrze.
Dokładnie! A ja zawsze znajdę sposób by wymigać się od pracy ![]()
4,874 2011-12-31 17:16:27
Moja siostra też zawsze się wymiguje od sprzątania i gotowania:) A ty Czarna skąda jesteś?
4,875 2011-12-31 17:18:34
Jak na razie z Paryża
No to ja akurat do gotowania zwykle sama idę i robię domowe obiadki ![]()