Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 72 73 74 75 76 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,746 do 4,810 z 10,560 ]

4,746

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...
LuckyChucky napisał/a:

Verita- jak się spędza taki, czy to inny nawet dzień, z dobrymi znajomymi to zawsze jest dobrze tongue
Kilka lat z rzędu spędzałam tak Sylwestra z kilkoma ludźmi i nie narzekałam. A tu jeszcze w domku za miastem, no super- zazdroszczę tongue
Szampańskiej zabawy smile !!

Dziękuję!! smile
A Twoi znajomi niczego nie organizują? żebyś sie mogła gdzieś wkręcić... hm?

Zobacz podobne tematy :

4,747

verita napisał/a:

Dziękuję!! smile

Nie ma za co smile

verita napisał/a:

A Twoi znajomi niczego nie organizują? żebyś sie mogła gdzieś wkręcić... hm?

Właśnie powiem Ci, że w tym roku jakoś dziko to wszystko wyszło.. Zaczęli ludzie studiować, innych ludzi poznawać i jakoś te znajomości ze szkoły średniej się poluźniły. Niestety nie mam jakiejś takiej zgranej od lat paczki, zawsze były to znajomości na poszczególnych etapach edukacji. I tak o to w tym roku, ludzie z mojego kierunku zjechali do domów i tam ze znajomymi raczej będą się bawić. Najlepsza koleżanka ze studiów z chłopakiem spędza ten wieczór, więc tak nie pasuje się wkręcać.
Miałam zaproszenie od sąsiada,ale jakoś mi się to nie widzi tongue Zobaczymy, jeszcze czas.
Może coś uda się zorganizować z tymi, którzy będą mieli chęć. Nic na siłę..
W końcu nie chciałabym spędzać sylwestra z Krzysiem Ibiszem na tvp2 big_smile

4,748

LuckyChucky napisał/a:
Czarna21 napisał/a:

Oglądałaś "Przyjaciół"? Tam była taka scena jak Rachel chciała się umówić z lekarzem (ginekologiem właśnie) i on mówi, że umawia się bardzo rzadko, ze względu na pracę. Ona pyta dlaczego, on jej zapytał gdzie ona pracuje, odpowiedziała, że jest kelnerką na co on "A nie miałaś kiedyś tak, że pomyślałaś "Jak zobaczę jeszcze jedną filiżankę kawy..."" big_smile

Widziałam to ! Świetny serial( maniaczka). Pamiętam,że strasznie mi się chciało śmiać z tego:D A nigdy jakoś nie pomyślałam o tym z drugiej strony..

No ja mam dziewczynę, to pomyślałam big_smile

4,749

Czarna21 napisał/a:

No ja mam dziewczynę, to pomyślałam big_smile

W takim przypadku to na pewno sama też bym się tak nie śmiała big_smile I jak sobie radzicie? Może na "kawę" jeszcze patrzeć tongue?

4,750

No jak to pierwszy raz oglądałam to byłam sama jeszcze big_smile Ale wciąż mnie to bawi, genialne to jest big_smile Haha... nie tylko patrzeć tongue

4,751

W ogóle sam serial, uwielbiam ! Oglądałam go dużo, dużo razy i nadal mnie niektóre sytuacje śmieszą big_smile
Heheh, no to tylko pogratulować i szczęścia życzyć smile Ja bym chyba zwariowała z zazdrości ;x

4,752

No ja Chandlera uwielbiam, ten gościu rozwala tekstami big_smile
- Chandler jeszcze się nie ubrałeś?
- Znowu jestem nagi?!
Oczywiście był ubrany, ale nie na wyjście big_smile

Oj wiesz, ginekologiem nie będzie, więc jest ok big_smile Chociaż nie powiem, tam gdzie teraz pracuje jest kilka fajnych pielęgniarek big_smile

4,753

Ja te dialogi na pamięć wszystkie znam lol .
Chandler taki sarkastyczny, fajny był. Chyba najbardziej go lubiłam.
http://www.youtube.com/watch?v=jMtRvIv3bEA Kurczę,aż mi się chce znów oglądać big_smile
To w jakim kierunku brnie,że tak zapytam;>? Hihihi, mroczny pasażer obserwuje.. dopóki nie wyskoczy z fantazją o pielęgniarce to spokój jest wskazany ;p

4,754

No on jak coś powiedział... big_smile Jak mu o Rachel w ciąży powiedziały, ten jakim głosem gadał big_smile
Neurologia chyba smile No z pielęgniarką chyba każdy ma fantazję albo z lekarką tongue Ja mam swoją w domu, więc fantazja spełniona big_smile

4,755

No i się jeszcze ostatni dowiedział big_smile What? Why didn't you tell me? I don't even know..Why am I talking like this? Ekhm..WHAT? big_smile
No co prawda, to prawda..u mnie akurat lekarz na 2 miejscu, zaraz po policjancie. Heheh;x
Plus Ty nie masz żadnej fejkowej, tylko realną więc wiesz..whole package. Też tak chcę !
Neurologia, no to powiem że całkiem ciekawy kierunek.. i trudny zapewne. Powodzenia życzyć tylko.
Nic, zbieram się do spania bo jutro nie wstanę i znów będzie bura w domu tongue
Dobrej nocki ;-)

4,756

No policjantka też big_smile
Tylko musi przynieść strój do domu i już 100% realizm big_smile
Też się zbieram, jutro się trzeba przejść, spalić kalorie. Pod Wieżę Eiffla znowu wink
Dobrej nocki smile

4,757

A ja sylwestra spedzam albo w domu z facetem albo idziemy do hali stulecia we wrocku na impreze. Mam problemy z zoladkiem i nie chce po prostu zmarnowac czasu facetowi narzekaniem, ze mnie cos boli dlatego nie wiem czy pojdziemy tam:/ jak sie zostane w domu, to bedzie lepiej, ale wiem ze jemu bardzo na tym zalezy. Dlatego moze ja sie zostane u siebie  w domu, a on niech se idzie na jakas impreze ze znajomymi. No ale on nie bardzo chce sie na to zgodzic., W kazdym razem, jakbym sylwstra nie spedzila, to kupilam dzis seksowna bielizne na ten dzien big_smile i albo sama sobie w niej pojde spac albo z facetem, jesli bym z nim spedzila sylwestra big_smile

4,758

A może jakiś kompromis znajdziecie? Np. większość tego dnia spędzicie w domu a tuż przed kulminacją pójdziecie na tą imprezę smile?

4,759 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2011-12-28 16:57:53)

U nas najpierw imprezka, a później... pierwszy raz w nowym roku tongue

4,760 Ostatnio edytowany przez Tynka (2011-12-28 18:55:04)

Hej. Jestem nowa na forum może pare słów o mnie mam na imię Justyna, jestem z Wielkopolski. Obecnie ucze się na kierunku administracja:) mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona:)  pozdrawiam

4,761

Czarna21  big_smile
Tynka Witaj smile Ja też jestem tutaj nowa. A z jakiego miasta jesteś (jeśli to nie tajemnica)?

4,762

Nie to nie tajemnica:) mieszkam 15 km od Konina. A ty skąd jesteś?

4,763

LuckyChucky napisał/a:

Czarna21  big_smile

S.e.k.s. - cytując Chandlera big_smile

Hej Tynka smile

4,764

Witajcie!
Jestem nowa na tym forum. Mam na imię Kasia. Mieszkam w Bydgoszczy i jestem studentką socjologii. Mam nadzieję, że zostanę mile przyjęta do tego grona. Na razie nie mam planów na Sylwestra. Nigdy nie lubiłam tego dnia. Zawsze spędzałam go w domu.

4,765

Cześć Kasiu smile

4,766

Nooo, to Tynka nie tak znowu daleko smile Ja z Kalisza smile
Ty już Czarna21 Chandlera mi tu nie cytuj, bo już przez Ciebie oglądam Friendsy po raz... n-ty big_smile
Cześć Kasiu smile Ja też planów jakiś większych na razie nie mam jeśli o Sylwestra chodzi ;/
Zadzwoniłam jakoś tak do tej jedynej przyjaciółki i okazało się,że też nie ma planów bo 1-go idzie do pracy. Więc już zawsze coś, jeśli nic się nie zmieni. A jak się zmieni to na pewno tu będę big_smile

4,767

Czesc Tynka:)
Ostatmio duzo ludzi toi przybylo nowych ale to dobrze, nawet bardzo dobrze big_smile mam nadzieje, ze dobrze Wam się bedzie tutaj spedzialo czas smile i zapraszam od razu do innego watku - "normalne dziewczyny...." wink tam gadamy o wszystkim i o niczym, poodobnie jak tutaj tongue

LuckyChucky, po klotni do szlismy do kompromisu big_smile spedzamy sylwestra w domu. On beze mnie nie chce nigdzie isc, a ja niestety ze wzgledu na swoj stan zdrowia musze siedziec w domu. Nawet jak w domu sobie  popije i pojem, to moge polozyc sie, odpoczac, a tam bede sie mczyla:/  no ale kupilam seksowna bielizne dzis, to zaloze na ten piekny wieczor i noc, to chociaz tyle chlop bedzie mial zadowolenia hehe kupie jakis alkohol, cos do jedzenia, przygotuje swieczki, jakies filmy i moze jakos spedzimy ten czas :]

4,768

Po kłótni, wiadomo big_smile
Ważne,że masz z kim ten wieczór spędzić. Macie siebie i to jest fajne smile A zadowolenia to będziecie mieli oboje mnóstwo!
Właśnie widziałam ten wątek i śmiałam się jak to fajnie rozmowa się potoczyła;D

4,769

Mika09 napisał/a:

no ale kupilam seksowna bielizne dzis, to zaloze na ten piekny wieczor i noc, to chociaz tyle chlop bedzie mial zadowolenia hehe

Nawet mi już się podoba tongue

4,770

Heheheh;D

4,771

Czarna, bo moj bedzie zazdrosny lol lol

No ale zrob taki prezent swojej i tez tak sie ubierz tongue
Ja to w ramach przeprosin zrobie, ze przeze mnie musismy w domu siedziec hehe moze chociaz tym go udobrucham lol taka fajna czerwona halka i stringi lol musze jeszcze skrzydla sobie dorobic, zeby chociaz raz mial mnie za aniolka big_smile

4,772

E tam zazdrosny, ja mu nic nie powiem tongue A co do ubioru to skąd wiesz, że nie robimy takich niespodzianek sobie? tongue

4,773

Czarna, domyslam sie, ze robicie, ale mowie o sylwestrze; ) bo to wyjatkowy wieczor:)

Ja czeso tak sie ubieram, albo chcoiaz glupie stringi kupie to juz zawsze cos:) ale sylwester to cos innego, nie taki zwykly wieczor, a szkoda czasu na ogladanie filmow i patrzenie sie w TV, co nie? lol trzeba dzialac, a nie lezec jak kloda z rozlozonymi nogami i czekac az sie pajeczyna zajdzie lol

4,774

Mika09 napisał/a:

musze jeszcze skrzydla sobie dorobic, zeby chociaz raz mial mnie za aniolka big_smile

Będzie Victoria's Secret Angel big_smile Świetny pomysł ;D

4,775

A, no ba, w sylwestra musi być wyjątkowe wszystko, w końcu to pierwszy raz w nowym roku big_smile

4,776

Ooo pierwszy raz i nie ostatni lol zrobie tak, co by zaczac przed polnoca i skonczyc po polncy, to bedzie to trwalo caly rok, rekord lol

Lucky, no ale nie wierze, ze Ty tez nie udawalas nigdy aniolka? big_smile

4,777

także mam nadzieje że będę tu miło czas spędzać:) Kiedyś byłam w Kaliszu ale to było parę lat do tyłu,a ja sylwester będę spędzać ze znajomymi, więc na pewno będzie ciekawie;) hehe.

4,778

Tynka, na pewno bedziesz milo spedzac czas smile
Szkoda, ze jestmsy tak porozsiewane po calej Polsce bo juz nieraz byla planowana jakas intergracja, ale to nie wychozi sad kazdy do kazdego ma za daleko, ale moze uda się w koncu kiedys styknac chociaz z kilkoma osobami wink

4,779

Mika09 napisał/a:

Ooo pierwszy raz i nie ostatni lol zrobie tak, co by zaczac przed polnoca i skonczyc po polncy

To krótko, chyba, że po północy następnego dnia tongue

4,780

a ty Mika skąd jesteś???

4,781 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2011-12-28 21:31:01)

Oj, ale wiesz o co chodzi, żeby wyszło, ze sie rok robi wink
Ogolnie to krotkich nie lubie, wiec postaram sie, zeby bylo dluzej smile
Dobra, juz ciii, bo zdemoralizuje zaraz Was tutaj smile

Tynka, ja jestem z opolskiego albo dolnoslaskiego, jak kto woli smile przebywam i tu i tu, ale wiecej we wrocławiu smile

4,782

to spory kawałek mamy do siebie:) Musze chyba poczytać wcześniejsze strony żeby ogarnąć to wszystko:) hihi

4,783

Ja nie muszę udawać Mika big_smile Ja jestem aniołkiem, heheh.
Ładny rekord, nie mów Czarna że nie;D

4,784

Tynka i jak się Kalisz podobał:D? Moja ukochana, zapyziała dziura ;D

4,785

Tynka, no kawałek sad ale od czego sa nasze kochane PKP i PKS lol toz to wszystko mlekiem i mlodem plynie lol

Lucky, zawsze jestes aniolkiem? ;p nie pokazujesz niekiedy rogów? tongue nie wierze big_smile kazda kobieta ma w sobie cos z diablicy tongue

4,786

Mika09 napisał/a:

Oj, ale wiesz o co chodzi, żeby wyszło, ze sie rok robi wink
Ogolnie to krotkich nie lubie, wiec postaram sie, zeby bylo dluzej smile
Dobra, juz ciii, bo zdemoralizuje zaraz Was tutaj smile

Zdemoralizuję, na to za późno tongue Jak bym Ci coś opowiedziała to by Ci gały wyskoczyły z orbit tongue

LuckyChucky napisał/a:

Ładny rekord, nie mów Czarna że nie;D

Rok? No rzeczywiście, u mnie to jednak w godziny "tylko" szło big_smile

4,787

Czarna, opowiadaj, ja lubie takie historie big_smile w ogole ja lubie ten temat i siedze w nim juz chyba uzalezniona tongue

4,788

Heheheh, mlekiem i miodem ;D Jak 2 lata temu jechałam do Wrocławia pociągiem to myślałam,że po drodze umrę. Raz,że pełno kibiców wtedy jechało (nie wiem nawet czemu;p), dwa co chwile jakieś dzieciaki wpadały do przedziałów (ta, ferie) a o opóźnieniach już nawet nic nie powiem ;x Nie ma to jak stać pół godziny, ba może i więcej, w szczerym polu ;]
No wiadomo, wiadomo. Ja to raczej pazurki niż rogi. Ale nadal, dementuję. Aniołek 100% big_smile

4,789 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2011-12-28 21:44:11)

Nie powiem tongue To w mocno publicznym miejscu było big_smile

Mika09 napisał/a:

Lucky, zawsze jestes aniolkiem? ;p nie pokazujesz niekiedy rogów? tongue nie wierze big_smile kazda kobieta ma w sobie cos z diablicy tongue

Nawet te aseksualne? tongue

4,790

Ja tu jestem o krok Mika ;D

4,791

Czarna, no aseksualne moze i nie big_smile ale duzo rzeczy sie robilo, swinstewek tych wiekszych i tych mniejszych tongue

Lucky, tak, zwlaszcza kochane TLK, co to opoznienie 10minutowe jest cudem tongue ja codziennie dojezdzam na studia pociagiem, ale te moje kochanie REGIO jeszcze jestw miare punktalne i w szczerym polu nie zabladzilo hehehe ale te Intercity, to pozal sie Boze!!

4,792

Mika09 napisał/a:

Czarna, no aseksualne moze i nie big_smile ale duzo rzeczy sie robilo, swinstewek tych wiekszych i tych mniejszych tongue

Oj się robiło! big_smile

4,793

Lucky szczerze to nie pamiętam bo to było tak przejazdem:) Mika wole jeździć samochodem smile chyba że nie mam wyboru to jadę autobusem.  Uważam się każda kobieta ma coś z diabełka bo jakby było inaczej by było troche nudno:)hihi

4,794

Kurde, a ja mam prawko ponad 4 lata i boje sie jezdzic sad tzn i tak nie mam czym jezdzic hehe ale jak tata chce mi dac, to ja sie boje, raz sie poplakalam, jak usiadalam za kierownica i nigdzie nie pojechalam lol nie wiem, mam taki upor, blokade i boje sie, ze spowoduje wyoadek sad dlatego czkam az moj M. kupi auto i bedzie uczyl mnie jezdzic tongue

4,795

Ja też mam prawko, a nie przypominam sobie bym w ogóle jeździła, kiedykolwiek big_smile

4,796

No ja to ze strachu nie jezdze:/ a chcialaby,, bo to jest bardzo przydatne, no ale auta i tak nie mamy, wiec gdybac to ja sobie moge hehe zdalam za 1 razem i to cudem, ale glupi ma zawsze szczescie lol

4,797 Ostatnio edytowany przez Tynka (2011-12-28 22:05:32)

Ja mam prawko od roku, ale jeźdze prawie codziennie. Nie lubie jeździć z moim chłopakiem bo ciągle mi marudzi wink Szczerze to też mam nieraz stracha ale wtedy za bardzo nie myśle o strachu tylko skupiam się na drodze.

4,798

Tynka, jeszcze powiedz, ze marudzi, ze zle jezdzic, to w łeb pacne big_smile bo kazdy facet lubi tak marudzic i gadac, a ze to zle robisz, a ze tamto hmm a sami nie lepiej jezdza!!

4,799

Jak mi marudz to się zatrzymuje i mówie jak się nie podoba to wysiadaj:) pomaga hehe.

4,800

No i brawo!! big_smile tez bym tak robila, bo bez przesady. Sami nie lepiej jezdza, a uwaaja sie za Bog wie jakich kierowcow. No ale kobieta potrafi zadzialac, a wtedy juz nie ma zmiluj sie smile

4,801

Trzeba sobie jakoś radzić smile A dużo jest osób takich stałych na forum?

4,802

Mika09 napisał/a:

No ja to ze strachu nie jezdze:/ a chcialaby,, bo to jest bardzo przydatne, no ale auta i tak nie mamy, wiec gdybac to ja sobie moge hehe zdalam za 1 razem i to cudem, ale glupi ma zawsze szczescie lol

Ja jeżdżę taksówką najczęściej big_smile Teraz rodzina dziewczyny, z Kanady, chce nam kupić autko big_smile

4,803

Takich jak ja?? big_smile duzo wink tylko sa porozsiewani po calym forum i na roznych watkach smile

4,804

Taxi? mnie by stac nie bylo lol O no prosze, jaka hojna rodzinka, ale to dobrze:)
Nam moi rodzice chcieli kupic, tzn maja zamiar ale najpierw chca kupic sobie nowe auto, a obecne albo sprzedac albo nam dac, ale zanim to nastapi, to sami sie predzej dorobimy jakiegos malacza lol

4,805

Czarna fantastyczny prezent rodzinka wam sprawi:) też tak bym chciała hehe.

4,806

Mika troche źle napisałam chodzi mi o ten wątek to znaczy czy na tym wątku jest dużo osób stałych?

4,807

Mika09 napisał/a:

Taxi? mnie by stac nie bylo lol O no prosze, jaka hojna rodzinka, ale to dobrze:)
Nam moi rodzice chcieli kupic, tzn maja zamiar ale najpierw chca kupic sobie nowe auto, a obecne albo sprzedac albo nam dac, ale zanim to nastapi, to sami sie predzej dorobimy jakiegos malacza lol

Ja od dziewczyny dostaję kasę big_smile

Tynka napisał/a:

Czarna fantastyczny prezent rodzinka wam sprawi:) też tak bym chciała hehe.

No, nie widzieli jej ładnych parę lat, teraz kupują jej miłość big_smile Ale prezent fajny, cieszę się też smile

4,808

Aaa, w sumie tutaj to nie jest tak duzo dziewczyn smile sama niedawno zaczelam tu zagladac, moj watek to "normalne dziewczyny..." smile

4,809 Ostatnio edytowany przez marta92 (2011-12-28 22:45:20)

Czesc dziewczyny jestem tu nowa i bede sie probowala wkrecic jakos w wasze tematy:) Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do waszego grona:)

4,810

Ooo witamy nowa kolezanke:) i zapraszamy do dyskusji smile napisz cos o sobie:)

Posty [ 4,746 do 4,810 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 72 73 74 75 76 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024