Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 66 67 68 69 70 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,356 do 4,420 z 10,560 ]

4,356

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Witaj, CallGirl!

Ja postanowiłam za to przez wakacje podszkolić swój leżący i kwiczący angielski. Robię wszystko od początku, od podstaw i dzisiaj uświadomiłam sobie, że nawet te rzeczy sprawiają mi trudności. No, ale bez znajomości przynajmniej jednego języka obcego człowiek w dzisiejszym świecie zginie, taka jest prawda.

Zobacz podobne tematy :

4,357

a ja dzisiaj mam smuta, własnie wrocilam z UP zarejestrowalam sie i dalej stoje w miejscu, dobija mnie to...najchetniej bym gdzies wyjechala, ale zeby wyjechac trzeba miec znajomosci , byc fachowcem, lub znac jezyk albo wszystko naraz a ja nic-nawet bym sie nie ogladnela za siebie, bo wlasciwie nic mnie tu nie trzyma, no nic zapewne dzisiaj caly dzien bede sie uzalac nad soba.

4,358 Ostatnio edytowany przez smutna123 (2011-07-12 17:42:56)

Nikki napisał/a:

a ja dzisiaj mam smuta, własnie wrocilam z UP zarejestrowalam sie i dalej stoje w miejscu, dobija mnie to...najchetniej bym gdzies wyjechala, ale zeby wyjechac trzeba miec znajomosci , byc fachowcem, lub znac jezyk albo wszystko naraz a ja nic-nawet bym sie nie ogladnela za siebie, bo wlasciwie nic mnie tu nie trzyma, no nic zapewne dzisiaj caly dzien bede sie uzalac nad soba.

Kochana, z tego co widzę masz 23 lata dopiero i wszystko przed Tobą. Użalanie nic nie pomoże, wiem z własnego doświadczenia. Gdy tu trafiłam byłam dokładnie w takiej samej sytuacji, nawet rozważałam posadę Pani do towarzystwa- desperacja totalna. W internecie jest dostępnych dużo materiałów, jeżeli chodzi o język. Jeżeli chce dam Ci namiary na szkolenie ze środków unijnych darmowe, z tego co się orientuje nabór trwa. No i nie wiem, co jeszcze mogę napisać, aby Cię pocieszyć. Prawda jest taka, że to tylko słowa, które nic nie zmienią, ale warto walczyć i rozważać wszystko. Też myslałam o wyjeździe do odważnych świat należy. Wszystko zależy od Ciebie, w sensie decyzji, co dalej- walczę w kraju, czy poza o lepsze jutro dla siebie. Trzymam kciuki!!!!!

4,359

smutna123 napisał/a:
Nikki napisał/a:

Kochana, z tego co widzę masz 23 lata dopiero i wszystko przed Tobą. Użalanie nic nie pomoże, wiem z własnego doświadczenia. Gdy tu trafiłam byłam dokładnie w takiej samej sytuacji, nawet rozważałam posadę Pani do towarzystwa- desperacja totalna. W internecie jest dostępnych dużo materiałów, jeżeli chodzi o język. Jeżeli chce dam Ci namiary na szkolenie ze środków unijnych darmowe, z tego co się orientuje nabór trwa. No i nie wiem, co jeszcze mogę napisać, aby Cię pocieszyć. Prawda jest taka, że to tylko słowa, które nic nie zmienią, ale warto walczyć i rozważać wszystko. Też myslałam o wyjeździe do odważnych świat należy. Wszystko zależy od Ciebie, w sensie decyzji, co dalej- walczę w kraju, czy poza o lepsze jutro dla siebie. Trzymam kciuki!!!!!

Dzięki za dobre słowo czasem to wystarczy, ale naprawde przytłacza mnie to zycie, nie chce sie uzalac, jak jakies ogloszenie sie pojawia wysylam CV ale tak właściwie to nie ma nic, dlatego gdybym znala jezyk zaryzykowalabym z wyjazdem a tak dupa blada,albo chociaz gdyby ktos pewny zalatwil.Co  do tych kursow jesli to jest "na zywo":-D to zapewne  w mej miescinie nie ma czegos takiego. Ostatnio przeszla mi przez mysl profesja towarzyska, moze pod lampa stane jak tak dalej pojdzie, tylko nie wiem czy jestem az tak atrakcyjna by miec kilentow, nie dziwie sie ze dziewczyny zatrudniaja sie w takich miejscach-z czegos trzeba zyc.

4,360

Callgirl tak sobie tylko zazartowalam, ze gonie za dolarami po 14 godzin dziennie... Ja bym chciala pracowac mniej, ale jak sie juz wpakowalam w taka robote, to jakos wytrzymam. Moze jeszcze z tydzien, dwa i troche wrzuca na luz... Bo narazie to zero zycia.
Jaskolka jednym z powodow mojego wyjazdu do Stanow bylo podszkolenie angielskiego. Ale nadal, mimo, ze w glowie mam wymyslone poematy, to przez gardlo mi ten jezyk przejsc nie moze i tyle... wiec pewnie dalej sie nie naucze.
Nikki kazdy ma takie dni, ze totalnie nic nie ma wtedy sensu... ale to, ze nie masz zdolnosci, i nic cie tutaj nie trzyma, to nieprawda. Pomysl o wszystkich miejscach, ludziach, o wszystkim co sie w twoim zyciu wydarzylo. Do tego warto wracac. A zdolnosci kazdy ma, nawet te podstawowe, co kazdy. Trzeba sie tylko odwazyc je pokazac. No i zawsze mozesz zapisac sie na jekies kursy itd.... Takie latwe, a tak ciezko taki krok zrobic, co nie? Tez tak mam...

Ja mam z kolei zamule, kolejne 14 godzin w pracy, teraz nie mam sily na nic... ani czasu, nawet glupich kartek do znajomych nie mam kiedy wyslac. Ale jeszcze 3 dni i weekend smile

4,361

Nikki napisał/a:
smutna123 napisał/a:
Nikki napisał/a:

Dzięki za dobre słowo czasem to wystarczy, ale naprawde przytłacza mnie to zycie, nie chce sie uzalac, jak jakies ogloszenie sie pojawia wysylam CV ale tak właściwie to nie ma nic, dlatego gdybym znala jezyk zaryzykowalabym z wyjazdem a tak dupa blada,albo chociaz gdyby ktos pewny zalatwil.Co  do tych kursow jesli to jest "na zywo":-D to zapewne  w mej miescinie nie ma czegos takiego. Ostatnio przeszla mi przez mysl profesja towarzyska, moze pod lampa stane jak tak dalej pojdzie, tylko nie wiem czy jestem az tak atrakcyjna by miec kilentow, nie dziwie sie ze dziewczyny zatrudniaja sie w takich miejscach-z czegos trzeba zyc.

Kurs odbywa się w formie online, a z tego co widzę internet masz- tak myślę! Może chociaż się czymś zajmiesz. Mogę ci dać linka prywatnie, bo tutaj nie wolno. Zobaczysz i poczytasz. Moja koleżanka skończyła I edycje i jest zadowolona. Teraz ma pracę. W końcu coś znajdziesz. Pozdrawiam!

4,362

smutna123, czy ja również mogłabym poprosić o ten link?

4,363

Jaskółka napisał/a:

smutna123, czy ja również mogłabym poprosić o ten link?

To podaj jakieś namiary na siebie, bo tutaj nie wolno wklejać (możesz też sobie wpisać w przeglądarkę google: eurokobieta- pierwsza pozycja powinna wyskoczyć)

4,364

Nemezys, serdecznie współczuję, że tyle musisz pracować. Ile miesięcy bedziesz na wygnaniu?

Nikki , tak jak napisała smutna123, masz przecież dopiero 23 lata (tyle, co ja tongue, dlatego piszę dopiero) i na pewno jakieś zdolności. Ciężko powiedzieć jakie, bo Cię nie znam. Masz jakieś specjalne wymagania w kwestii pracy?
Qrcze przecież musi być w tym kraju praca dla młodych bez znajomości!

4,365

Gdybym zostawala dluzej, to pewnie zrezygnowalabym z pracy, ale z racji, ze zamierzam tam popracowac do polowy sierpnia, to jakos wytrzymam... uf, musze. Jeszcze 2 dni i weekend wink

4,366

Nemezys napisał/a:

[b]Nikki kazdy ma takie dni, ze totalnie nic nie ma wtedy sensu... ale to, ze nie masz zdolnosci, i nic cie tutaj nie trzyma, to nieprawda. Pomysl o wszystkich miejscach, ludziach, o wszystkim co sie w twoim zyciu wydarzylo. Do tego warto wracac. A zdolnosci kazdy ma, nawet te podstawowe, co kazdy. Trzeba sie tylko odwazyc je pokazac. No i zawsze mozesz zapisac sie na jekies kursy itd.... Takie latwe, a tak ciezko taki krok zrobic, co nie? Tez tak mam...

Ja mam z kolei zamule, kolejne 14 godzin w pracy, teraz nie mam sily na nic... ani czasu, nawet glupich kartek do znajomych nie mam kiedy wyslac. Ale jeszcze 3 dni i weekend smile

zeby chodzic na kursy trzeba zarabiac bo niby za co...nic mnie nie trzyma(oproccz moze 3 osob za ktorymi bym tesknila), dlatego chcialabym sie wyrwac, i najchetniej zapomniec...owszem sa wspomnienia ale to nic nie znaczy, nie moge nimi zyc.

4,367

smutna123 napisał/a:
Nikki napisał/a:
smutna123 napisał/a:

Kurs odbywa się w formie online, a z tego co widzę internet masz- tak myślę! Może chociaż się czymś zajmiesz. Mogę ci dać linka prywatnie, bo tutaj nie wolno. Zobaczysz i poczytasz. Moja koleżanka skończyła I edycje i jest zadowolona. Teraz ma pracę. W końcu coś znajdziesz. Pozdrawiam!

hmm to jak mozesz wyslij mi na PW:-D moge sprubowac

4,368

callGirl napisał/a:

Nemezys, serdecznie współczuję, że tyle musisz pracować. Ile miesięcy bedziesz na wygnaniu?

Nikki , tak jak napisała smutna123, masz przecież dopiero 23 lata (tyle, co ja tongue, dlatego piszę dopiero) i na pewno jakieś zdolności. Ciężko powiedzieć jakie, bo Cię nie znam. Masz jakieś specjalne wymagania w kwestii pracy?
Qrcze przecież musi być w tym kraju praca dla młodych bez znajomości!

jakies tylko kurde jakie:-) nie mam czegos takiego co bym koniecznie chciala robic poprostu nie wiem, a co do pracy to aktualnie nie mam zadnych wymagan chce cokolwiek...a i tak trudno, i to nie jest tak jak niektorzy pisza ze kto chce znajdzie itd. codziennie przegladam oferty i nawet nie ma gdzie wyslac. Mam juz 23 lata jak dla mnie za duzo w tym wieku nic nie osiagnelam zero...

4,369

Hej wróciłam dopiero o 3 w  nocy z burzą u boku ha ha. Atrakcje boskie:)
Bawiłam się na biwaku (tak wyczekiwanym) i mam boma zdjęcia!!!

Wszystkich nowych witam serdecznie! widzę, że niektórzy wzieli się za odchudzanie. Polecam bo nawet nasz psycholog to mówił (sam schudł prawie 100kg.) że bieganie i tylko bieganie kochane. Ja nie próbowałam ale on wygląda bosko więc cos w tym musi być. Na początku spacer i z każdym razem szybszy spacer za jakiś czas trucht itd.....

4,370

Dziewczyny błagam pomóżcie... w weekend 2 rocznica śłubu, a ja nie mam pomysłu jak ją spędzić..

4,371

minia23, szukasz pomysłu na spędzenie rocznicy z mężem?

mamafilipka, też słyszałam bardzo dobre rzeczy o bieganiu, sama jednak się do niego zupełnie nie nadaję. Bardzo szybko się męczę i nie mogę złapać tchu. Mogę przez dwie godziny dziennie jeździć na rowerze, ale nie pobiegnę nawet przez 10 minut (już próbowałam).

4,372

jaskółka! TAAAK!!! właśnie się nieźle na niego wkurzyłam, bo ja tylko szukam jakiegoś pomysłu, produkuje się, a jemu to kompletnie leży... on nie ma czasu pomyśleć nad tym co moglibyśmy wspólnie zrobić!!!

4,373

Mój mąż zdecydował! Wyruszamy w Pieniny...
będzie to wypad jednodniowy, ale mnie to odpowiada:)

4,374

Minia, to przynajmniej nie musisz kombinowac, jak spedzic rocznice smile Ja bym ci nie pomogla, nie mam pojecia jak to jest miec jakas rocznice wink

A bieganie niby ok, ale jesli nie polaczy sie go z dieta, to na mnie nie zadziala. Nie wiem jak na was... na mnie sport nie dziala az tak bardzo - jedynie skora staje sie jedrniejsza... w ogole im dluzej sie w tym siedzi, tym trudniej zrzucic cos...

Jak tam plany na weekend? smile

4,375

Ja mam randkę, pierwszą od kilku lat. Denerwuje się!;( a jednocześnie bardzo się cieszę!;) Zapomniałam już jak to jest. Byłam przez kilka lat z jednym, a tu <bum>... Kurna, zupełnie nie wiem w co mam się ubrać;p Nie mam pomysłu.

Bardziej skromnie i "pozakrywać" to i owo
... czy może wręcz przeciwnie;)

W sumie nie wiem, co i gdzie, gdyż to niespodzianka ma być;)
Chyba muszę dopytać trochę, bo jak ubiorę szpilki i kieckę, a okaże się, że to wycieczka krajobrazowa to może nie być ciekawie;p

A reszta, co planuje? wink

4,376

Smutna, zycze powodzenia!! Najlepiej to ubierz dzinsy (chyba, ze bardzo goraco, to spodenki) i jakas bluzke pasujaca do wielu okazji... napewno taka masz smile No bo rzeczywiscie, nie wiesz jak sie ubrac - wiec ja na twoim miejscu postawilabym na ubior codzienny wink
A ile sie znacie? Jak sie poznaliscie? wink No napisz jakies szczegoly wink

4,377

Hej
Witajcie w sobotni pochmurny (przynajmniej u mnie) poranek
Nie lubię biegania, wczoraj po raz kolejny zaczęłam 6 weidera, ale nie wróże sobie sukcesow z dotrwaniem.

smutna123 ja bym za wiele nie odkrywała. Bo jeszcze nie wiadomo, co sobie pomysli. Też stawiam na dżinsy (jakies bardziej porzadne może, a nie takie poszarpane, popprzecierane) i bluzkę zwaną u mnie w domu 'imprezową' czyli włąsnie taką porządną na wiele okazji.

Ile razy w jednym radiu może lecieć mezo? Bo mam już dość...

4,378

http://www.netkobiety.pl/t27334.html - tutaj można o tym poczytać, nie będę się powtarzać;)

Dzięki za rady;) Pogrzebię w szafie, bo od jakiegoś czasu kupuje tylko zestawy do pracy... ale może coś znajdę;)
U mnie też pochmurno... głowa boli i spać się chce, tym bardziej, że to 3 w nocy nie mogłam zasnąć!

4,379

ha ha no to ja pierwsza melduje się w poniedziałek rano!!!
Czas zlecial mi bez kompa więc spragniona jestem tego internetu.
Fajnie mam bo mieszkam blisko wody więc o wypoczynek w ciszy i spokoju łatwiej. Woda czyściutka i ciepła odziwo.

4,380

Dzień dobry, tak cichutko i nieśmiało pytam czy mogę się tu do was dołączyć ?

4,381

Joanna18 napisał/a:

Dzień dobry, tak cichutko i nieśmiało pytam czy mogę się tu do was dołączyć ?

oczywiscie:-D ze tak

4,382

ale jestem wkurzona, bylam o staz 2 dni jezdzilam bo kobiety nie bylo pojechalam dzis znow jej nie bylo kazali czekac to czekalam, a nastepnie pracownica poprosila bym dala kartke okzala sie ze corka wlascicielki napisala na niej ze juz kogos maja i nie pryzjmuja, tak wiedzialam bo mnie zbywala, a zapewne miala juz kogos ustawionego, nawet kobiet nie widzialam a one nie przyjma bo maja kogos chore, i jak tu sie nie zalamac, skoro do durnego sklepu za marne stazowe grosze trzeba sie ochodzic by cos znalezc, jak tak dalej pojdzie to mi tylko jedno zostanie

4,383

no niestety ale coraz częściej spotykam się z takim podejściem, że by coś dostać trzeba miec plecy. Co chwilę słyszę, że na czyjes miejsce był ktoś już zaklepany a ludzie chodzili tylko dla "picu". No najgorzej jest w tych urzędach. masakra.

4,384

Oczywiscie, ze plecy sa teraz prawie najwazniejszym czynnikiem w zyciu... Ale taka rzeczywistosc i narzekac na to nie mozna, tylko albo sie pogodzic z tym, albo to zmieniac... (a ze jedna osoba swiata nie zbawi, wiec nie pozostaje nic innego jak to zaakceptowac).

Ale mi czas szybko biegnie... jeszcze 4 lub 5 dni pracy i weekend tongue od weekendu, do weekendu...

4,385 Ostatnio edytowany przez Nikki (2011-07-19 08:32:53)

Nemezys napisał/a:

Oczywiscie, ze plecy sa teraz prawie najwazniejszym czynnikiem w zyciu... Ale taka rzeczywistosc i narzekac na to nie mozna, tylko albo sie pogodzic z tym, albo to zmieniac... (a ze jedna osoba swiata nie zbawi, wiec nie pozostaje nic innego jak to zaakceptowac).

Ale mi czas szybko biegnie... jeszcze 4 lub 5 dni pracy i weekend tongue od weekendu, do weekendu...

narzekac nie mozna to niby co mozna.
Zaakceptowac i co dac sobie spokuj...bo nuby jak to zmienic, jesli sie nie ma tych plecow-to najlepiej nic nie robic bo po co skoro i tak juz kogos maja,jak to sie mowi syty glodnego nie zrozumie cholerna prawda

4,386

e tam!!!  plecy plecami a szczęcie swoją droga... wazne że jak się cos osiągnie by dac szanse "innym".

A ja sobie dzis do domu sprosiłam dzieci i mi naczynia właśnie myja ha ha

4,387

witam was.chce sie w koncu kogos poradzic moze wasze spojrzenie na moja historie pomoze mi zrozumiec w czym tkwi problem i co z tym zrobic.wiec jestem mezatka mam 24 lata mamy wspolnie troje malych dzieci. moj maz pije,znika na weekendy jezdzi do swoich rodzicow wtedy ale jak sie pozniej okazuje baluje z kolegami i koezankami.nie daje mi pieniedzy na zycie na mleko dla dzieci gdyby nie moi rodzice nie dala bym rady..dzieci mu przeszkadzaja bo sa za glosno. chce odejsc ale czy nie skrzywdze tym dzieci

4,388

Gapiwa... dopusc do siebie troche zdrowego egoizmu - patrz nie tylko na dzieci, ale przede wszystkim na siebie. Bo podobno szczesliwa matka, to dobra matka... wiec twoja dobra decyzja pomoze dzieciom...

4,389

Rany! Ale u mnie w nocy burza była!
Piorun trafił u sąsiada w stodoła no i pożar.
A ja to sie tak bałam, że masakra.
Nawet mały nie mógł spać.

4,390

minia23, na Waszym miejscu też bym się okrutnie bała. U nas również szalała burza.

Dziewczyny, pocieszcie mnie. Pojutrze spotykam się z facetem, który mi się podoba, a dzisiaj przed lustrem uświadomiłam sobie, że jest wielkim, obleśnym, tłustym monstrum i nie mam w co się ubrać, żeby wyglądać korzystnie sad.

4,391

Minia szczescie w nieszczesciu, ze piorun nie uderzyl gdzies u was. Nam raz drzewo przy samym domu rozwalilo, myslalam wtedy, ze jakies trzesienie ziemi, albo cos...
U mnie slonce sie pojawia, wiec zapowiada sie kolejny upalny dzien - i dobrze, poopalam sie. Mam wolne dzisiaj przypadkowo, wiec odpoczne od pracy...

Jaskolka w inny dzien napisalabym ci wiele pocieszajacych rzeczy, ale dzisiaj chyba nie... Bo sama mam mega dola z powodu mojego wygladu... Nie mam pojecia co robic zeby jakos zaczac wygladac. I nie chodzi o to, ze mi sie nie chce - ale poprostu probowalam wszystkiego zeby schudnac.
Sluchaj - przegladnij na spokojnie swoja szafe, ale nie w momencie, gdy mowisz "jestem gruba, we wszystkim wygladam okropnie", tylko poczekaj na nastepny dzien, po przebudzeniu powiedz sobie, ze jestes ladna i napewno znajdziesz cos dla siebie, a nastepnie na spokojnie przegladaj swoja szafe... Znajdziesz cos, napewno! Zdawaj relacje smile

4,392

Nemezys, mam jedną świetną sukienkę, w której wyglądam wcale nieźle i śliczną spódnicę, ale nie mam do niej odpowiedniej bluzki. Chyba się jutro przejdę po sklepach, bo idealnie pasowałaby do niej czarna bokserka na grubych ramiączkach.

4,393

Jaskółka
ja tak się czuję każdego dnia...
no ale Nemezys ma rację!
spróbuj popatrzeć na siebie w bardziej optymistyczny sposób!

4,394

Jaskolka - wiec przejdz sie po sklepach i znajdz cos smile Widzisz, nie jest tak zle jakby moglo sie wydawac! smile

4,395

Nemezys, i tak się bardzo stresuję. Bo fakt, że dobrze wyglądam w swoich oczach nie oznacza, że wyglądam dobrze również w oczach cudzych.

4,396

Ale dobrze wygladac w swoich oczach jest najwazniejsze. Bo tak jak ty widzisz siebie, tak beda widziec cie inni. Jesli podoba ci sie twoj wyglad, to i innym bedzie sie podobal!
Ale to jest normalne, ze sie stresujesz... bedzie dobrze smile Kiedy ta randka?

4,397

Jaskółka a ile ważysz i ile masz wzrostu?

4,398

Nemezys, randka pojutrze, więc mam jeszcze jeden dzień na ewentualne wysłanie się jako ochotnik w Kosmos big_smile.

minia23, już kiedyś pisałam - 161 cm wzrostu i ok. 85 kilo wagi, czyli dużo za dużo sad.

4,399 Ostatnio edytowany przez minia23 (2011-07-20 15:49:54)

Jaskółka sorki, że pytam ale gubię się już w tych postach:)
napewno coś znajdziesz dla siebie i będziesz wyglądała olśniewająco...
przede wszystkim ubierz się w uśmiech i dobry humor:)

4,400

Otoz to - dobry humor i usmiech najwazniejszy! smile I nie miej napisanego na czole "jestem gruba", tylko powtarzaj sobie, ze wygladasz olsniewajaco i napewno mu sie spodobasz!
Wiecie, ze to dziala? smile

4,401

Działa.. ale u mnie na krótko!

4,402

oczywiscie, bo to jest krotkotrwaly zabieg polepszenia sobie humoru i opini innych smile
Ja wlasnie pije kawke, wczesniej najadlam sie jak glupia... zawsze (no normalnie zawsze) jak wstane w zlym humorze, zjem duze sniadanie, to pozniej caly dzien jem... Dlatego z reguly nie jadam sniadan - bo wtedy przez caly dzien zjem mniej.

4,403

ja czuwam przy małym bo zaczyna się budzić i też popijam kawusię:)

4,404

Ja ide sie troche ogarnac, posprzatac dom, a nastepnie opalac sie na slonce i dzwonic do Polski... znowu sie poplacze.

4,405

Dobra ja ze swojej strony dodaje, dziś ostatni dzień opieki nad dziećmi z rodziny (wakacyjny najazd kosmitów). Od jutra moja upragniona cisza spokój i relaks. oczywiście najpierw muszę je odwieźć do domów. Ha ha

Co do piorunów to ja miałam świetne zakończenie biwaku o 3 w nocy burzą z piorunami. wspominać będę do konca życia. Ale będąc dziecikeim to bałam się burzy.

No a teraz odpoczywam przed lapkiem bo znowu byłam cały dzień rozłączona ze swiatem wirtualnym.

4,406

a mój mały smyk dał mi dziś popalić..
padam na twarz...
więc tymczasem gorąca kąpiel... filmik i do spania!:)

4,407

A ja posprzatalam, ogarnelam cokolwiek i dalej siedze na sloncu z laptopem... Niedlugo bede skwarek big_smile taka opalona, to jeszcze nie bylam... oczywiscie jak na mnie, bo ja zawsze bieluch jak mleko, a teraz zlapalam bezowy odcien he he wink

4,408

A ja to mam z głowy bo szybko się opalam ale przy dziecku to mało czasu na opalanie takie jak lubie...

4,409

Witam przedpołudniowo!
Posprzątałam, zjadłam skromne śniadanko (łał:),
upiekłam ciasto (odwiedziny koleżanki), błam na spacerku z małym i teraz leniuchuje!
A co u Was w ten czwartkowy dzionek?

4,410

ja siedzę na dyżurze. I w przeciwieństwie do poprzednich, teraz miałam całkiem sporo do roboty.
Ale mnie jeden koleś w pracy wkurzył. Ponoć cały ranek mówił, że cośtam przełączy. Koło 14 (początek mojej zmiany) stwierdził, że jednak nie. Rzucając na wszystkie strony q.wami byle jak wytłumaczył o co chodzi. I tak nie zrozumiałam. W międzyczasie dostałam inne zadanie (było napisane, 'pilna sprawa' więc moje zbawienie), żmudne, ale przynajmniej do ogarnięcia. Przed 16 chcialam spróbować tamto, cośtam nagrzebałam, po czym przeczytałam maila, że on już zrobił 20 minut wcześniej i działa. mam nadzieję, że nic nie zepsułam. Ale nie dzwonią z Ostrowa, więc może jest dobrze (albo przynajmniej poprawnie).

4,411

A ja sie rozplywam... jest 40 stopni Celcjusza. Rowne 40 + wilgoc taka, ze mozna zawiesic cos w powietrzu. Siedze w klimatyzowanym pokoju i gdy wyszlam tylko po picie do kuchni (pol kubka lodu), to wrocilam cala zgrzana. O masakra - jutro ma byc podobnie.
Ja mam jutro wolne, ale ide na inna dorywcza prace - znacznie bardziej mi sie chce niz do mojej roboty... nie dosc, ze krocej, wsrod ludzi, to jeszcze lepsze pieniadze. No i weekend prawie!!

4,412

Dzisiaj mój wielki dzień. Trzymajcie kciuki, dziewczyny smile.

4,413

Napisz relacje koniecznie!!

4,414

Witajcie;) Cały tydzień zleciał mi bez kompa, w sensie: bez czasu, aby wejść gdzieś dla przyjemności, bo w pracy ciągle przy kompie;) Trochę was zaniedbałam, ale miałam "masę" roboty. Dziś sobota i zaraz się biorę za sprzątanie, ale tradycyjnie: w pierwszej kolejności kawa;)

4,415

właśnie się pożarłam z siostrą!
boshe jak ona mi ciśnienie lubi podnosić.
takim sposobem popsuła mi humor i chęć na grillowanie wię siedzę sama w pokoju z małym!
A jak Wasz sobotni wieczór?

4,416

Minia, co sie stalo?
Ja spedzilam cala sobote na zwiedzaniu, drinkowaniu, a pozniej na obijaniu sie - w zasadzie jak kazdy wieczor... nudy. Jutro wybieram sie na plaze... o zgrozo. Ostatnio stroj kapielowy mialam na sobie 6 lat temu... zrobie moze pierwszy krok do walki z kompleksami? smile

4,417

Nemezys napisał/a:

Minia, co sie stalo?
Ja spedzilam cala sobote na zwiedzaniu, drinkowaniu, a pozniej na obijaniu sie - w zasadzie jak kazdy wieczor... nudy. Jutro wybieram sie na plaze... o zgrozo. Ostatnio stroj kapielowy mialam na sobie 6 lat temu... zrobie moze pierwszy krok do walki z kompleksami? smile

Ja zeszłego lata, a też się boje. Mogę się nie zmieścić i załamać. W sumie co roku kupuje nowy strój i muszę się nieźle naszukać, zawsze. Co roku mam coraz większy biust, a jestem szczupła i muszę kupować, albo dwa stroje- jeden większy, drugi mniejszy, gdyż góra pasuje, a gacie spadają... to sobie kompletuje. Trochę chore, ale niestety nie jestem wymiarowa.

minia23: co się stało? Wyjaśnicie sobie póki gorące. Pozdrawiam!

4,418

Bo moja siora uwielbia mi dokuczać pod każdym względem!
ale wczoraj juz przesadziła...
ciągle mi wytykała jakieś błedy, to że mały ma ciężkiwgo pampersa, albo czapka mu sie zsunęła, jestem złą matką i wogóle.
nerwy mi puściły i powiedziałam co myślę...
i teraz się nie odzywamy!

a co do stroju kąpielowego to w życiu już nie założe takie mam rozstępy po ciąży!

4,419

Oj, kochane, było cudownie. Po raz pierwszy w życiu spotkałam mężczyznę, z którym po prostu chcę przebywać, bez oczekiwania niczego w zamian. Nie wiem, czy coś z tego będzie, ale naprawdę cudownie było się z nim spotkać.

4,420

Jaskółka no to gratulacje!
Oby więcej takich spotkań...
w koncu jaki strój wybrałaś?

Posty [ 4,356 do 4,420 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 66 67 68 69 70 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024