Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 54 55 56 57 58 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,576 do 3,640 z 10,560 ]

3,576

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Ale sie moje Krzysio spaliło! a ja jak miałam białe nogi tak mam je nadal hmm

Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

3,577

moze ktos powie co mam robic mam 7 miesiecznego synka mieszkam z chlopakiem i jego rodzicami. Ja siedze caly dzien sama w domu a on jest ciagle zajety. Nie mam juz sil o jednym o czym marze to by zasnac i sie nie obudzic. Nie widuje kolezanek nie wychodze nigdzie bo mi nie pozwala a on wieczorami jezdzi z ojcem do baru i przyjezdza w nocy. Nie wiem czy warto to kontynuowac. Kocham go i on mnie takze ale nie potrafi postawic cie ojcu a ja nie chce byc ta najmniej wazna

3,578

cześć jestem tu nowa i mam mały problem jak namówić męża żebśmy mieli dziecko. wiem że trzeba dorosnac do tej decyzji ale ja go tak bardzo pragne

3,579

dodam że jesteśmy 2 miesiące po ślubie kochamy się bez zabezpieczenia a on jak kończy to spuszcza mi się na brzuch jakoś umie to kontrolować

3,580

co mam zrobic żeby go namówić

3,581

edka1103 napisał/a:

moze ktos powie co mam robic mam 7 miesiecznego synka mieszkam z chlopakiem i jego rodzicami. Ja siedze caly dzien sama w domu a on jest ciagle zajety. Nie mam juz sil o jednym o czym marze to by zasnac i sie nie obudzic. Nie widuje kolezanek nie wychodze nigdzie bo mi nie pozwala a on wieczorami jezdzi z ojcem do baru i przyjezdza w nocy. Nie wiem czy warto to kontynuowac. Kocham go i on mnie takze ale nie potrafi postawic cie ojcu a ja nie chce byc ta najmniej wazna

po pierwsze, spróbuj porozmawiac o tym z chłopakiem. Jasno powiedziec ze Ci sie to nie podoba, ze czujesz sie osamotniona itd. Zobacz jaka bedzie reakcja. Nikt nie mam prawa zabraniać Ci wychodzic i spotykac sie ze znajomymi. Jestes matka, musisz byc odpowiedzialna za swoje dziecko, ale to nie oznacza zycia w klatce, nawet gdyby była ona szczerozłota. Poza tym piszesz ze nie ma go wiecznie, nie ma dla Ciebie czasu i dla dziecka pewnie też. Sama chcesz je wychować? A on co? Jesli rozmowy nie pomogą (nie mówie ze jedna, moze to troche trwac) to chyba sama juz sobie odpowiedziałas czy warto.

3,582

witajcie Kobietki,dlugo mnie tu nie bylo i jeszcze troche niestety nie bedzie,bo padl mi komputer;(strasznie brakuje mi tego forum,bo mam wakacje....i tak bez internetu to jestem kompletnie odcieta od swiata.W miare mozliwosci bede pisala.Jak Wam mija ten piekny sierpien?

3,583

witam!

widzę, że niektórzy off topują..

coś tutaj cicho u Was dziewczynki smile

nie można mieć na tym forum suwaczków?

3,584

Witaj Claudia smile
heh no cicho, ostatniow tej netkafejce niewiele sie dzieje
suwaczkow poki co miec nie mozna

3,585

ikaa szkoda, że suwaczki tutaj nie działają sad

miłego dnia smile

3,586

moze to głupie pytanie smile ale o jakie suwaczki chodzi?

3,587

to jest taki jakby licznik, ktory odlicza czas od jakiegos momentu, np ze tyle dni jzu jestesmy razem, tyle dni minelo od naszego slubu itd smile on sie sam aktualizuje wiec zawsze pokazuje ile rzceyziwscie minelo czasu
na niektorych forach mozna go wstawic- tu gdzie niekotre z nas maja jakies teksty wpisane- co pokazuje sie pod kazda nasza wypowiedzia

3,588

a to juz wiem o co chodzi smile
dzięki za wyjaśnienie

3,589

witam smile

spakowałam nas na jutrzejszy wyjazd smile
jadę z narzeczonym na tydzien nad morze smile

do sklikania smile

paaa smile

3,590

ewselinusia napisał/a:

cześć jestem tu nowa i mam mały problem jak namówić męża żebśmy mieli dziecko. wiem że trzeba dorosnac do tej decyzji ale ja go tak bardzo pragne

Wydaje mi się, że powinnaś utworzyć osobny wątek... Netkobietki z pewnością by go zauważyły i jakoś doradziły...

Według mnie powinnaś szczerze porozmawiać z mężem, może on nie jest jeszcze gotowy na dzidziusia.
Spróbuj jakoś go namówić, wyjaśnij jak bardzo ci zależy aby mieć dziecko...

3,591

Co słychać laski? Widzę ze sloneczko wszystkim sluzy- prawie nikogo nie ma na forum:)

3,592

Hej hoł!

odzyskałam netu~!!!

3,593

Cookie, dawno Cie nie bylo, jak tam wakacje mijaja?

3,594

Wakacje spędziłam w realu.

3,595

No to świetnie! Pewnie fajnie się bawiłaś i możesz nam teraz poopowiadać hehe wink Nudno tu było, ale to akurat dobry znak- wszyscy korzystają ze słoneczka i wolnego. Tylko ja w pracy się kisiłam...

3,596

impresja napisał/a:

No to świetnie! Pewnie fajnie się bawiłaś i możesz nam teraz poopowiadać hehe wink Nudno tu było, ale to akurat dobry znak- wszyscy korzystają ze słoneczka i wolnego. Tylko ja w pracy się kisiłam...

Mówiąc, że w realu chodziło mi, że w sklepie. Całe wakacje w dodatku w najlepszych godzinach, czyli 14-21 pracowałam w n medio w realu. wakacje przelecialy mi między palcami...

3,597

oj... no to niezłą pomyłkę strzeliłam tongue No ale skoro w pracy to znaczy, że pieniążki dodatkowe będą big_smile Więc zawsze są jakieś plusy wink

3,598

Zakochałam sie w tym forum:)
Miłość od pierwszego wejrzenia.

A atmosferka jaka miła:)

Pozdrowionka kobietki;D

3,599

Forum jest bardzo fajne:) Cieszę się, że Ci się podoba. Pozdrawiam:)

3,600

cindy ma rację, można tu siedzieć i siedzieć, ja jak tylko wstaję to zaraz lecę do komputera i pierwsze co to FORUM!! smile

Strasznie się cieszę że trafiłam tutaj, to kopalnia wiedzy, pomysłów, dobrych rad i wszyscy są tacy uprzejmi......super!

3,601

Poszukuję 3 kobiet od 18 do 24 lat na sesję w słynnej agencji SPP Wrocław. Blondynka, szatynka i czarna. Sesja odbędzie się 27 września o godz 13. Transport zapewniony na koszt agencji.

Zainteresowanych zapraszam :-)
Większe informacje dostępne są pod nr gg 6063932
Pozdrawiam :-)

3,602

Kolejna 20 wita na forum  cool

3,603

cześć smile

jakoś mało tutaj piszecie tongue

3,604

Wakacje ... smile

3,605

nawet Wczesa zaginęła nam i nic nie pisze... pustki tu i cisza..

3,606

hejka smile
dawno, daaawno mnie tu nie było .... za dwa tyg. jedziemy w Tatry-w 6 osób smile w planach Orla Perć-tj. dokładniej panowie tam idą-a ja i kumpela dostajemy 20 pln na piwo tongue jak wrócą to będą się chwalić ile nieświeci na szlaku pokonali...... echmmmm

dziś nasza pierwsza rocznica ślubu smile smile
skończyłam czytać " list w butelce "-i film oglądnęłam i się poryczałam sad

3,607

Witam serdecznie!
Forum jest rewelacyjne! Trafiłam tu niedawno i byłam bardzo mile zaskoczona wysokim poziomem dyskusji (poza jednym incydentem... dziekuję za szybką interwencję moderatora:)) i wspaniałą atmosferą.

Jak działa netkafejka?:) Każdy pisze co chce? w jednym wątku? chyba sie nie przekopie przez 3600 postów...;)

Miło Was 'poznać'. Pozdrawiam

3,608

jaa, oczywiscie, kazdy moze tu pisac co tylko chce smile ostatnio malo osob to zaglada, ale mam nadzieje, ze wkrotce znajdzie sie tu grupa osob, ktore beda regularnie ze soba rozmawiac, i kafejka odzyje smile

3,609

jaaaaa... koniec laby jutro. jak ja wielu z Was zazdroszczę....

3,610

glowa do gory Cookie smile ja tam zawsze lubilam szkole smile

3,611

ja mam jeszcze miesiąc big_smile a potem szkoła, praca , dom i dziecko-czy dam rade? ! a i życie towarzyskie off cours-bo chyba zeświruje jak czasem gdzieś nie wyjdę smile

3,612

matuuuraaaa

3,613

ale za to ostatnia klasa szkoly sredniej jest najfajniejsza smile nauczyciele juz inaczej traktuja, no i w ogole jest fajnie

3,614

jeśli się lubi swoją klasę....

3,615

a TY nie lubisz za bardzo?

3,616

nie umiem być taka jak moja klasa..są grupki.. ja w sumie do żadnej nie należę.. pare słów z tymi zamienię pare z tymi. nigdy nigdzie nie wyszlam z zadna kolezanka z klasy nigdzie ani nic... oni wszyscy wydaja mi sie tacy dziecinni..pewnie to dlatego ze atmoswera w domu zabrala mi dziecinnosc i kazala sobie radzic.

3,617

aha, no to z drugiej str- wytrzymalas juz tyle, to ostatni rok tez dasz rade

3,618

jakos bedzie. smile

3,619

W drodze rewanżu to ja się u Pań wypowiem smile Cieszę się, że coś takiego jak rok szkolny mam dawno za sobą. Moja klasa była taka sobie. Była wąska grupka fajnych ludków z którymi graliśmy quasi kabaret smile Akurat to było fajne. No dobra uciekam bo mnie za starego piernika weźmiecie smile

3,620

mój brat zawsze mówi, że jak zacznę pracować to zatęsknię za szkołą. pracowałam w te wakacje tak, że wakacji miała te 5 ostatnich dni a reszta taka harówa, że..... i rzeczywiście... szkoła to jednak pikuś.

3,621

Don Pedro wpadaj częściej smile czy ja dobrze widzę..Karamba?? smile

Cookie:) mam , miałam bardzo podane odczucie jak Ty. W szkole średniej nie przynależałam do żadnej grupy, jako nie czułam takiej potrzeby, ale z czasem zaczęło czegoś brakować.
Na studiach się zmieniło-ale że zawaliłam z własnej głupoty-to teraz od nowa będę szukać grup wsparcia tongue

3,622

Cooki smile zatęsknisz jak skończysz...ja skoczyłam i tak mi tęskno ze od października zaczynam znowu...prawda jest taka ze szkoła średn to najbardziej beztroski czas w życiu-u większości ludzi.

3,623

Kolorowa, pamiętaj że na forum nie piszemy posta pod postem smile to tak na przyszłośc wink

3,624

ja pamiętam, ale byłam wczoraj taka zamulona ze zapomniałam usunąć i edytować.... smile

3,625 Ostatnio edytowany przez Delicious (2009-09-01 10:49:07)

Ale to netkafejka Noelle smile Tu mogą sobie tak pisać wink Tylko bez przesady ;P
Ale jak widzę takie coś w innych tematach to szału dostaję...

3,626

Ja tam tęsknię z Lo. Może to dlatego, że miałam bardzo zgraną klasę. A może dlatego że zaraz po niej wyjechałam tutaj i ... praca-dom-praca-dom-zakupy-dom-praca-dom-praca-dom big_smile

Fajnie jest hmm

3,627

och... nic tylko matura, matura, matura bla bla bla

3,628

nooo nie dziwie sie, w ostatniej klasie to tylko o tym trabia, szczegolnie na pocztaku

3,629

nie dadza czlowiekowi spokojnie sie wciagnac w zycie szkolne tylko juz od wejscia strasza...

3,630

Cooki smile tyle osób dało rade to i Ty dasz smile
jak ja się już doczekać nie mogę wyjazdu naszego smile a jeszcze jutro na 7:30 do pracy....potem do stomatologa, piątek praca od 16.....i tylko tydzień !!

Mieliśmy ostatnio delikatny kryzys sad po śmierci tescia mój małż się podłamał i zaczął uciekać w alkohol-dokłądniej piwo....w sobote poprostu przesadził.
Wie ze źle zrobił...ale ja i tak mam obawy sad

3,631

Życzę udanego wyjazdu.
Pierwsze dni na pewno będą trudne a później już z górki.. jakoś to będzie. Jak będzie co w szkole robić to mnie pochłonie i minie smile

3,632

cookie, teraz matura, potem egzaminy na studiach i takie tam.zawsze marudzą i męczą człowieka, straszą ze to takie ważne i bla bla bla bla. Obecnie kończe pisac prace mgr z naciskiem na KOŃCZE big_smile  wreszcie, bo co się spotykamy ze znajomymi na piwku, to zawsze ten temat sie pojawia, aż normalnie trzeba przypominac zeby zmienić na inny, bo człowiekowi się w głowie przewala od drażenia wiecznie kwestii "zdazymy-nie zdazymy" i "tyle jeszcze do napisania mam".
juz nie moge sie doczekac kiedy złoze w dziekanacie wszystkie egzemplarze smile

3,633

Zrobiłam krok do przodu. Dziś umówiłam się z psychoterapeutą.

3,634

hej :*

dawno mnie tu nie było.
kilka dni temu wróciłam do polski..
też mnie maturą straszą okrutnie.. ale jakos im nie wierzę ;P

3,635 Ostatnio edytowany przez noelle87 (2009-09-03 18:52:49)

Oazuu jak dawno Cię nie było :* dobrze że wróciłaś wink ale czytania czeka Cię sporo!!

a poza tym to się w ogóle nie martwcie maturą-wiem że obie zdacie śpiewająco ;D

3,636

Oo hej oazuuwink Fajnie, że już jesteś ;]

3,637

a ja chyba zwichnęłam środkowy palec u prawej ręki ...:( i jak ja po górach będę się poruszać..no jak ?

3,638

witam wszystkie forumowiczki smile mam  nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona?
"Kolorowa jak Diabli" ciesz sie że to u ręki a nie u nogi, wiec może jakoś przetrwasz w górach. A co do nauki... zawsze straszą i dalej będą tak robić. Na szczęście maturę i obronę licencjatu mam już za sobą i jakoś to przeżyłam. Choć powiem szczerze że przez to gadanie rodziców, nauczycieli i profesorów wyobrażałam sobie to o wiele gorzej smile więc dziewczyny na pewno dacie rade i wy smile

3,639

reni witaj smile
a ja jestem chora ...palce przestaje powoli boleć, to teraz cieknie z nosa, gardło pobolewa...jutro wzięła wolne w pracy, ale za to w piątek od 9-21...maraton mam.

Pięknie przed "wakacjami" się załatwiłam.

3,640

Witam wszystkich wink. Mam nadzieję że zagoszczę na tym forum jak najdłużej big_smile. Oazuu, CookieBitch nie przejmujcie się tak maturą tongue. Ja zdawałam ją w tym roku. Oczywiście stres był duży, ale wszystko poszło dobrze i teraz dochodzę do wniosku, że nie powinnam się tak denerwować big_smile. Więc też nie martwcie się na zapas big_smile

Posty [ 3,576 do 3,640 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 54 55 56 57 58 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024