Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 53 54 55 56 57 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,511 do 3,575 z 10,560 ]

3,511

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

a ja zjadlam na sniadanie udko z kurczaka z grilla tongue

Zobacz podobne tematy :

3,512

A ja jajeczniczkę;)

3,513

Znów muszę się uczyć;( Nic mi się nie chce, a w dodatku Rafał połamał nogę w kolanie (jak w Polsce byliśmy) i siedzi teraz całymi dniami w domu: podaj, przynieś, zrób... jakby rąk nie miał. Ale nic nie powiem, bo się zaraz wkurzy (a jego i tak się nie przegada... przynajmniej na początku trzeba potakiwać, a w końcu może dojdzie do tego że coś zrozumie... może wink ale taki już jego urok:P) Najgorsze jest to, że ciąąąągle narzeka big_smile I za co ja go tak kocham? :* hehe

3,514

hej hej smile
impresja wink tak to jest z facetami wink

ja po weselu, po poprawinach i po poprawinach poprawin wink
mam siniaki, otarcia i zakwasy wink ale było super smile mój mąż o godzinie 18 był do "umycia"...... no ale potem szwagier wziął go pod swoje skrzydło i doszedł do siebie wink

a takie mam pytanko macie może namiary na noclegi na Mazurach? okolice Olsztyna i Ostródy????

3,515

nie. nigdy nie byłam na mazurach, to daleko ode mnie... ja dziś wieczorem jadę do rokitek smile

3,516

a jedna Iława i Jeziorak wink

3,517

Cookie, do rokitek? to pewnie niedaleko do siebie mamy, bo ja, zanim przeprowadziłam się do Wrocławia, miałam do rokitek jakieś 20 km:)

3,518

Ej wiecie co? Ja to jakaś zacofana jestem. Dopiero dziś się dowiedziałam, że Michael Jackson umarł...

Ja mieszkam baardzo blisko Mazur- na podlasiu (Białystok) smile Tzn. mieszkałam... teraz tylko pomieszkuję jak mam wakacje (ale wrócę tam prędzej czy później:))

3,519

Ej Kochane- a gdzie was wszystkie wywiało??? Czyżby wakacje ??? smile

3,520

hejka smile
ja biegam za szkrabem moim i za chwilkę zawożę go do narzeczonej...to już poważna sprawa big_smile
a wakacje....chciałoby się, ale dopiero we wrześniu.

3,521

dru_ ja mieszkam w Legnicy wink Na pewno wiesz gdzie to jest.

3,522

Kolorowa jak Diabli no no... narzeczona- nie pogadasz:D Pierwsza poważna miłość pewnie smile

3,523

I znów nikogo nie ma big_smile Co tu się dzieje ? tongue

3,524

wakaaacje...

3,525

No, tak właśnie myślałam smile

3,526

impresja smile no pierwsza poważna...a on jeszcze 2 lat nie ma tongue
ja w sobotę grillowałam, dziś grillowałam...a jutro praca...bu

3,527

Nie mam siły. Gdzieś się muszę wyżalić, bo jestem już bliska załamaniu.

Wróciłam dziś (wczoraj tak właściwie) wieczorem z urlopu. Co zastaję w domu?
Zacznę od najmniej dramatycznej pustej lodówki. Było do przewidzenia, więc nie wywołało wielkiej paniki.
Kosz z praniem, które przywiozłam z wyjazdu oraz z tym, którego nie zdążyłam wyprać, zanim spakowałam manatki.
Książki, których termin zwrotu minął.
Pająka w wannie, z którym to absolutnie nie planowałam upojnych chwil w wodzie.
Po wygraniu wojny z dużą, włochatą kreaturą, wykombinowania prowizorycznej kolacji, rozpakowaniu ogromnej walizy, wtaszczenia jej tam, gdzie nie będzie mi choć chwilowo przeszkadzać zamarzyłam o kąpieli.

I co?
I okazało się, że zawór, który 3 tygodnie temu zakręcałam, co by w razie awarii nie zalać sąsiadów skruszył mi się w ręce.
Spędziłam długie nocne godziny kombinując, jak odkręcić wodę, co udało się w stopniu, który nie zapali przeklętego Junkersa, choćbym pod nim stała pół nocy.
W połowie tego kombinowania, polowania na pająki, chrzanienia się z zaworem, dłubania w szufladzie z narzędziami doszłam do wniosku, że mnie to dziś zwyczajnie przerasta. Nie powinnam tego w ogóle ruszać. Powinnam mieć faceta, który jak prawdziwy Tarzan będzie dzidą zabijał nieprzyjaciół, a hydraulikę łazienki będzie miał w małym palcu, że już nie wspomnę o naprawianiu wadliwej z tymże palcem w odbycie.

Kończę swój przydługi wywód jedyną refleksją, z jaką dzisiaj zasypiam: ŻYCIE JEST PIĘKNE.

3,528

jezuuu... masakra hmm koszmar.. ja bym od razu poszła spać...

3,529

Hehe, ale widzę Yvette, że miałaś jeszcze na tyle poczucia humoru, żeby to humorystycznie opisać, więc nie jest aż tak źle wink

3,530

CookieBitch, kiedyś stosowałam Twoją metodę i jak coś się chrzaniło, zostawiałam to z nadzieją, że "samo przejdzie". Niestety, jeśli mieszkasz sama, bo zawsze sprawdzają się dwie złote zasady:
1. Nie możesz powiedzieć, że nabałaganił/zepsuł/posprząta ktoś inny.
2. Jeśli TY czegoś nie zrobiłaś - nie będzie zrobione.

Tak więc w samo południe jestem umówiona na randkę z hydraulikiem i mam nadzieję, że rachunek mnie nie dobije. Poranny sukces? Nie wiem, jak to zrobiłam, ale przynajmniej leci tyle wody, żeby Junkers zaczął ją ogrzewać. Mogłam wziąć prysznic! I nie wiecie nawet, ile radości to wniosło w moje życie po wczorajszej kilkunastogodzinnej podróży.

Zamówiłam też w internecie środek zabijający pająki, a pod koniec tygodnia mam zamiar spryskać każdy centrymetr kwadratowy mieszkania, na którym nie kładę jedzenia, a gdzie kiedykolwiek w historii widziałam to szkaradztwo.
S u k c e s!

Tylko gdzie Tarzan, kiedy biała kobieta jest w potrzebie?

3,531

yvette jesteś dzielna i poradzisz sobie narazie bez Tarzana (tymczasowo oczywiście). Może akurat był zajęty i nie zauważył, że "biała kobieta jest w potrzebie" wink Ale w końcu trafi i do Ciebie big_smile

Buźki Kochane, mykam spać, bo mi mój Rafcio czółko wessie już całkiem:)*

Papa:*

3,532 Ostatnio edytowany przez wczesajka (2010-12-13 13:06:35)

...

3,533

Wczesa! jak miło że wróciłaś!! brakowało tu Ciebie!!

co słychać? wink

3,534 Ostatnio edytowany przez wczesajka (2010-12-13 13:06:44)

...

3,535

Oooooo smile Kto to się pojawił ;] A myślałam dzisiaj o Tobie babsztylu wstrętny. Ładnie to tak nas zostawiać? ;> big_smile

3,536

no miałam pytać jak tam psina cudna się miewa:D

u mnie spoko-już tytuł licencjata mam tongue teraz wakacje, błogie lenistwo, a za 3 tyg mam nadzieję już być w Leeds z moim R big_smile

3,537

Wczesa!!! witaj!!!!! milo Cie widziec big_smile

3,538 Ostatnio edytowany przez wczesajka (2010-12-13 13:06:11)

...

3,539

no mam nadzieję że jednak nam napiszesz co u  Ciebie-z tego co pamiętam uciekłaś nam bez pożegnania.. tongue więc teraz nam się coś należy! big_smile jak znajdziesz chwilę to chętnie poczytamy big_smile

a co u Ansji? już lepiej-pamietam że miała jakieś problemy, pozdrów ją serdecznie, możesz przekazać że też strasznie tu tęskno za nią wink

3,540 Ostatnio edytowany przez wczesajka (2010-12-13 13:05:59)

,..

3,541

hej hej smile
u mnie upał straszniejszy niż straszny...jak to możliwe...kupiliśmy młodemu basen..taki żeby i moje 4 litery się zmieściły tongue
a i małż dał mi wybór mazury albo góry......albo się wybyczyć, albo połazić,,,ponarzekać...podziwiać widoki..ponarzekać...

Do tego teścia nie chcą przyjąć do szpitala, ma zaniki świadomości, a lekarze powiedzieli ze jest w stanie terminalnym sad czyli koniec jest bliski..tylko się meczy....

3,542

noelle87 wspaniały awatar ! smile

wczesajka welcome back big_smile. Widzę, że wakacje udane big_smile Dobrze, dobrze... Jeszcze więcej zabawy życzę. No i pozdrów pisia big_smile

Kolorowa jak Diabli ja bym wybrała góry bo i tam można znaleźć takie miejsce z jeziorem i można połączyć kąpiele z pięknymi widokami (choć i na mazurach są piękne widoki) ale ja mieszkam w Białymstoku, nieopodal Mazur (tzn. mieszkałam i kiedyś będę mieszkać tongue) więc może temu ciągnie mnie do gór big_smile Co nie wybierzesz- będzie fajnie big_smile

3,543

Mazury? Ponoc sam las,woda i kosmiczne ceny;)Sama nie bylam,ale chetnie sie kiedys wybiore.

3,544

Impresjo dziękuję big_smile też mi się podoba-zwłaszcza optymizm tego avatara big_smile

a co do wyjazdu.. chętnie wybrałabym się na mazury.. też nigdy nie byłam.. marzy mi sie taki wypad nad jezioro.. spokój.. las.. cisza... hmm trzeba będzie kiedyś o tym pomyśleć wink

3,545

Chwilowo morza mam dość, mieszkałam w Gdańsku od października do czerwca, więc wybrałabym góry. Tak, jak pisze Impresja, zawsze się jakieś jeziorko znajdzie, żeby popływać. Ale za to jakie widoki mmmmm :] Mogłam jechać gdzieś w góry na studia big_smile Zakopane hehe?

3,546

Wiecie co laski, ja tak sobie pomyślałam, że najchętniej to pojechałabym sobie z moim Rafałem na bezludną wyspę. Tak, aby nikogo tam  nie było. Przynajmniej na tydzień jakiś. No i oczywiście beż komputera, TV itp. Tylko my, namiot i morze big_smile No ale nie wiem co z jedzeniem bym zrobiła... może by spuszczali nam na spadochronie tongue

Ps. Jak już wrócę do Polski, albo jak pojadę na dłuższe wakacje to mogę was zaprosić do Białegostoku, a stamtąd na mazury już tylko rzut beretem big_smile Tylko...........................kiedy to będzie hmm

3,547

Witam kobietki smile
Ja w tym roku wybieram sie na mazury, nie bedzie to mój pierwszy raz ale pierwszy raz na jachcie przez ok tydzień big_smile  Jak wróce to wam opowiem jak było smile
pozdrawiam

3,548

ooo miłej zabawy i udanych wariacji (wakacji big_smile) hehe.

3,549 Ostatnio edytowany przez misiabe (2009-07-21 02:00:29)

ide spać bo cisza nastała- czas przeszły, chyba sobie kawe zrobie bo nie zasne  już.

3,550

halooo jest tu kto?? cisza przed burzą

3,551

ja jestem smile

3,552

Łe, Misiabe, tak się nie bawię.... ja tu lecę Ci na ratunek, a Ty zmykasz sad

3,553

musiałam sie położyc smile

3,554

Chciałam tylko napisać, że koszmarnie mi się nudzi dzisiaj w pracy smile I nie mogę się doczekać wieczoru bo postanowiłam, z racji nieobecności do conajmniej 24 mojego paskuda, urządzić sobie samotny babski wieczór - maseczki, ogórki na oczach i komedia romantyczna...

Ja już chcę stąd wyjść aaaaaaa.....

3,555

jak tam dziewczęta ?:D dostałyście się gdzieś na jakieś studia? big_smile Ktoś jest na UŚ na fizyce ?:D

3,556

widzę że kolezanka przeszczęsliwa smile ja już swoja kariere studencka zakonczyłam, po 6 latach studiowania mam trzy kierunki skonczone i szukanie pracy przede mna hmm

3,557

cześć dziewczyny smile
co do wakacji to wybraliśmy góry-Tatry, a nasz główny cel to Rysy....tak, właśnie :)mam nadzieje ze dam rade smile
a wody to dużo tam jest...Czarny Staw, MOKO tongue   jezioro nie ucieknie, w zasadzie jak Góry smile ale jakos aktywny wypoczynek do mnie bardzie przemawia.

Jedziemy 14 września-wstępnie miało być 7 września...przynajmniej tak duzo ludzi na szlaku nie będzie.

3,558

hej hej

3,559

witam big_smile
jako kolejna 20+ big_smile big_smile

3,560

Witamy:) trochę pustowato tutaj teraz ale w końcu... Wakacje:)

3,561

cześć dziewczyny smile
Mój bobasek właśnie zasnął-ile dzieci mają energii...szok!!!
I czeka mnie wizyta w szpitalu-trzeba oddać krew, żeby teściowi zrobili transfuzję i go przyjęli.

A z dobrych wiadomości-znowu dzień mniej do wakacji big_smile

3,562

Hej smile Widzę,że narzekacie że mało osób pisze,więc pomyślałam że może mogłabym do Was dołączyć,bo ja nie wyjezdzam a dużo czasu spędzam na tym forum,także jeśli mnie przyjmiecie to będziecie miały z kim popisać smile Pozdrawiam serdecznie

3,563

cześć Miranda smile
Chyba na każdym forum w okresie letnim/wakacyjnym jest posucha.
ja wczoraj oddałam krew dla teścia-mam dwa wielkie siniaki, ale ciesze się, że przynajmniej tak mogłam pomóc. Jak już będę mogła oddać kolejny raz krew to zrobię to na pewno, pół litra mniej, a komuś życie uratuje wink

3,564

oj pusto tu  smile
zapisałam się dziś do szkoły smile 3 październik pierwszy zjazd smile

3,565

OOoo gratulacje! W końcu smile Pewnie się cieszysz co? No co ja w ogóle gadam... hehe. Korzystaj więc z wakacji dopóki możesz smile

3,566

no pewnie ze tak smile w końcu jakaś odskocznia od monotonii dnia codziennego wink

3,567

Wiesz ja Ci powiem, że jak nie studiowałam to ciągle miałam takie uczucie, że nie wszystko jest kompletne w moim  życiu (zaczęłam w tym roku). No a jak zaczęłam to czułam się lepiej, spełniona i takie uczucie, że robię coś dla siebie, coś pożytecznego...

3,568

Wczoraj wieczorem zmarł mój teść. Miał transfuzję krwi, wszystko poszło dobrze, ale niestety sad

Impresja masz całkowitą rację-nie studiowałam i czułam, ze czegoś mi brak, wszystkie koleżanki w koło wciąż rozmawiały o studiach, egzaminach, pracach magisterskich, a ja nie miałam się czym pochwalić...w końcu "dorosłam" do tego, żeby iść na studia smile
Jakiś czas temu-tata był w szpitalu- powiedziałam mu że chce iść na studia , a on powiedział "Idź, idź i się ucz. Ja chciałam, ale mi nie pozwolili, ale Ty idź".
I tak mi to w pamięci utkwiło.....

3,569

Współczuję. sad Wiesz podobna sytuacja nas spotkała dwa lata temu dziadziuś mojego męża zaczął chorować,trafił do szpitala okazało się że ma mocz we krwi,wozili go do innego szpitala na to przefiltrowanie krwi bardzo daleko bo oni nie mogli wbić się w żyłę,było lato strasznie męczyło go to wożenie.W trakcie jednego takiego zabiegu zmarł sad Wszyscy lekarze byli zdziwieni,bo miało być dobrze.No ale miał osiemdziesiąt kilka lat.Ale i tak szkoda,biedny chciał do końca swoich dnii być w domu,prosił by go tam zawiezć że chce wszystkich jeszcze zobaczyć,posiedzieć pod swoim drzewem...

3,570

Oj Kolorowa przykro mi- trzymajcie się jakoś :*

3,571

baby.. po tej calej nawalnicy zalalo mi modem a dzis spalil komputer. dlatego mnie nie ma. korzystam z netu kochanego .
jutro karpacz a pozniej praca, praca...

3,572

oj Cookie, to niezlego mialas pecha! wspolczuje!
trzymaj sie smile

3,573 Ostatnio edytowany przez impresja (2009-08-01 19:27:15)

No Cookie udanego wyjazdu i... wracaj do nas jak wrócisz:)

3,574

hej
My po pogrzebie...smutno było sad
a potem wylądowaliśmy z młodym w szpitalu ... biegł do kota i przywalił z całej pary w kant metalowej obręczy...siniak wielki, guz, krwiak, ale nie pękł...była ciocia , która jest lekarzem w tym szpitalu i poradziła żeby jechać-uraz głowy- na wszelki wypadek.
na szczęście nic nie pęknięte, ale we wtorek idziemy do okulisty, neurologa i chirurga-tak kazała pani doktor...

mało tego później męża bratanica katapultowała się z naszego fotela obrotowego i też nabiła guza ...

3,575

Oj Kolorowa to jakiegoś pecha macie ostatnio co... ale nie martw się na pewno będzie ok. W końcu musi być wreszcie lepiej.
Kiedyś też tak miałam, że w 1 miesiącu najpierw zdechł mój ukochany pies (wiem, że to bez porównania, ale wtedy to przeżyłam), później zmarł mój najdroższy dziadek, który był dla mnie jak ojciec, a później miałam straszne problemy w szkole, rzucił mnie chłopak, mój kolega się powiesił a koleżanka zginęła ze swoim chłopakiem w wypadku samochodowym. Normalnie masakra jakaś hmm
To był rok 1999...
Ale skończyło się i już od tam tego czasu nic już takiego mi sie nie przytrafiło, więc... zawsze trzeba wiedzieć że będzie lepiej... w końcu

Posty [ 3,511 do 3,575 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 53 54 55 56 57 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024