Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 50 51 52 53 54 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,316 do 3,380 z 10,560 ]

3,316

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

ah. Pomyślałam, że skoro pogoda jest felerna, kochany dużo pracuje... już nie pracuje jak kiedyś po 6 h ani już nawet po 12 sad ... teraz będzie pracował po 24h !! ;( ... zdecydowałam, że trzeba zacząć coś robić bo są wakacje a ja mam więszke ambicje niż żeby umrzeć z nudy. Zapiszę się na salsę i zaczynam czytać książki.

-teraz czytam: "Don Camillo i jego trzódka" jak skończę zamierzam pochłonąć "cztery dni do veracruz"

a Wy co czytacie. Może mi coś polecicie??

Zobacz podobne tematy :

3,317

Chmielewską smile
Uwielbiam jej książki.

3,318

miłego dnia.
big_smile

egzamin ze statystyki.... blee. raczej kampania wrześniowa .

3,319

no to powodzenia Wczesa!!!

3,320

Razem w wczesą zawitam we wrześniu na mojej uczelni..

3,321

buahahaha big_smile
ja to przenosz na pazdziernik tongue
ciao!
ide sie bawic,szalec,pis,tancowac i nie wiem co jeszcze- trzeba sie odstresowac.

3,322

Kobiety pomocy!!
Nie wiem co się ze mną dzieje sad Jak nie brałam tabletek ani żadnych środków hormonalnych to w sumie nie wiem jakie było moje libido bo w sumie to były moje początki życia bez wianuszka i jak twierdzi mój kochany byłam mało otwarta. Zaczęłam brac tabletki i na początku było ok... później libido mi się obniżyło. Mniej więcej od tego roku (09) było w miarę ok. Zaczęłam używać plastrów. Teraz mam naklejony drugi. I w sumie nie mam żadnych skutków ubocznych jak narazie. Dziwne jest to, że na ulotce napisano, że libido może się obniżyć. Czytam na forach a dziewczyny piszą "moje libido oklapło" .... na każdym forum tak piszą... problem w tym, że ja ciągle bym chciała sad
Nie pisałam w osobnym wątku ponieważ nie chce mi się czekać na od. a tu zawsze ktoś jest....
miała któraś z was podobnie? Czy to w ogóle normalne?

3,323

Cookie- moim zdaniem, powinnaś być całkowicie spokojna.. Bo czy znasz drugiego takiego ciaha ? Ja nie, bo takiego nie ma.. Jesteś jedyna w swoim rodzaju, Twój organizm reaguje tak, jak chce, nie jest podporządkowany ulotce czy wypowiedziom na forum. Stwierdzenie, że libido może się obniżyć jest tylko założeniem, o którym muszą pisać.. Jestem pewna, że większość kobiet ma właśnie większą chęć na sex. JA mam krążek NouvaRing od 2 tygodni i powiem Ci, że także miałam napisane w ulotce, że libido może się obniżyć.. a ja właśnie mam większą ochotę na sex. Więc  nie pękaj Mała, tylko ciesz się faktem, że chcesz i możesz smile

3,324

Chcieć nie znaczy móc. Kochany narzeka, że on nie wyrabia. Nie dziwię się mu. Poza tym cała ta sytuacja sprawiała, że on nie chce już szału ciał ( jak żaliłam się w innym temacie ) tylko czegoś delikatnego i subtelnego  o czym marzę smile

Więc w sumie to duży plus.

3,325

Ansja ma rację, Ciastek. Nie ma się czym przejmować. Ja też tak mam. Tyle, że ja tak miałam cały czas, a biorę tabletki. O tyle dobrze, że widać, że dobraliśmy się z moim M pod względem temperamentów seksualnych, czy jak to się zwie. Od ponad 2 lat odkąd jesteśmy razem... cholerka... w sumie to nie pamiętam, żebym to ja Jemu odmówiła... jak już to On kilka razy nie chciał, bo zmęczony był big_smile Hehe. Oj dostanie zjebki, tylko Go obudzę smile
Także ciesz się dziewczyno, tylko chłopaka nie zamęcz wink

3,326 Ostatnio edytowany przez Kolorowa jak Diabli (2009-06-09 10:31:27)

HEJ HEJ smile
psiak pierwsza klasa !!!
co do libido-ja używałam plastrów evra i ...też mi się chciało cały czas...co mnie nie martwiło, a mojego męża to już wogule smile

hej pod moim nickiem jest błąd powinno być do "zakochania"....zjadła się jedna literka .

3,327

Kolorowa jak Diabli masz jakiś sposób, żeby brzeżki plastra się nie odklejały? One odklejają się nawet o 1 mm i wchodzi tam brud i niezbyt ładnie to wygląda hmm

3,328

Cooki smile
no właśnie nie...wyglądało to strasznie nieestetycznie, 2 może 3 raz przykleiłam na ramie, a  potem na podbrzusze gdzie nikt nie wiedział.
ale te plastry to chyba tak ładnie w reklamach wyglądają tylko.... ogólnie spisywały się super...do czasu...ślubu smile chyba stres miałam ogromny, dostałam @ tydzień wcześniej i trwałą 2 tyg...odstawiłam potem plastry.

3,329

klorowa to ty męzatka? big_smile
nie wiedzialam. smile

3,330

Ja na brzuchu chyba już nie nakleję... to była masakra. Teraz mam na ramieniu ale chcę spróbować na łopatce smile

a tak w ogóle to pozdrów męża ^^

3,331 Ostatnio edytowany przez noelle87 (2009-08-12 22:06:08)

a sesja nadal trwa.. choć już 19 kończę oficjalnie studia!! całe to absolutorium, togi itd.. ojej naprawdę szybko mi to wszystko minęło.. mam nadzieję że skończę pisać pracę tak by obronić się jeszcze w lipcu..

pozdrowienia wink

3,332

nudności i wymioty oznaczają, że tabletki mogą być źle dobrane. Lekarze zanim je komuś dadzą powinni przebadać dokładnie pacjentkę, niestety nie słyszałam jeszcze by prócz paru pytań lekarz robił coś jeszcze. Przy następnej wizycie lekarz powinien zapytać Cie jak Twój organizm zareagował na tabletki, możliwe, że Ci je zmieni.

3,333

RZECZ JASNA POINFORMUJ DOKTORKA-JAK POWIADA COOKIE.
jednak zdarza sie taka reakcja i nie koniecznie musza byc zle pyle.
organizm przezywa szok i moga byc rozne reakcje. jak nie minie po 1 opakowaniu to zmiana, ale narazie ja bym poczekala do połowy 2. smile

3,334

smutno.
1. smutna książka.
2. smutno w domu.
3. przegrywam w literaki i w chińczyka.
4. brzydka pogoda.
5. nuuuuda, kochany 24h w pracy.
6. kochany ma plan wyjechać pod koniec wakacji na miesiąc ;(

eh. nawet filmm i lody nie pomogły ;(

3,335

dziękuję dziewczyny wink

a co w ogóle u Was? już jakieś konkretne plany na wakacje? a może praca?? mam nadzieję że te wakacje nadejdą razem ze słońcem wink bo póki co deszcz i burze dzień w dzień..

3,336

będę wykładała chemię w kerfurze :]
w planach mamy zwiedzić piękne zakątki dolnego śląska.

3,337 Ostatnio edytowany przez wczesajka (2010-12-13 13:07:18)

..

3,338

burze są wszędzie i atakują z zaskoczenia.

3,339 Ostatnio edytowany przez noelle87 (2009-08-12 22:05:50)

u mnie dziś akurat nie było burzy(jeszcze).

Cookie, dobrze że bedziesz miała jakieś zajęcie, zwiedzanie w między czasie i wakacje jakoś zlecą..

Wczesa- z pracą ciężko teraz strasznie.. u nas na pomorzu kicha też.. ciągle kumpele się skarżą że nic i nic..

3,340

no wiem wiem, bo szukalam i tam... na górze big_smile
a kampania Cie ominie -finisz... big_smile pewnie troche szkoda, co? tongue

3,341

dostałam ale nic z nim nie zrobiłam.

3,342

i szkoda i nie.. najmilej wspominam pierwszy rok-imprezy, poznawanie się, tyyyyyyyle się działo. miałam grupę z którą mogłam konie kraść a przynajmniej tak mi się wydawało...ale potem genialna dyrekcja wymieszała grupy żebyśmy"lepiej się poznali" i jest tak jak jest że każdy każdego omija szerokim łukiem, porobiły się grupki wzajemnej adoracji i czar prysł..

ale fakt, myślę że łezka w oku się zakręci podczas absolutorium.. wink jak wskoczę w togę:P

3,343

dobranoc dziewczyny. idę spać. usnę, to nie będę rozmyślała nad tym wszystkim. powodzenia w szukaniu pracy i mieszkania smile

PS zapomniałam się pochwalić, że dziś po raz ostatni w swoim życiu miałam fizykę i przedsiębiorczość, chemię, informatykę, w poniedziałek ostatnia geografia...

to pociesza.

Gute Nacht ;*

3,344 Ostatnio edytowany przez noelle87 (2009-06-10 23:03:50)

ja tak samo Cookie wink ale to mnie pociesza że nie wynika to z tego jakie głupoty czasem tu piszę tylko ktoś ogólnie wysłał nam maile masowo  wink

poza tym Ciastek, uszy do góry, nie jest chyba aż tak źle co? dasz radę- a ukochany Ci wynagrodzi ten czas który zamiast z Tobą spędza w pracy!

dobranoc! spij dobrze! :*

3,345

Hej Dziewczyny ! smile
Co zrobić, żeby poprawić sobie nastrój? Jestem jakaś przytłoczona, jutro kolejny egzamin, a mnie tak się nie chce uczyć...
Jak u wczesy, statystyka w plecy..

3,346

mężatka od 30.08.08 smile
Ansja wink ja na poprawę nastroju czytam książki smile a wiecie teraz czytam Zmierch i resztę sagi o Isabell i Culenach wink po prostu rewelacyjna książka-dodam że po nocach mi sie wampiry śnią smile

co do tabletek-to też myślę ze masz źle dobrane-hormony mogą troszkę łobuzować, ale z drugiej strony słyszałam ze właśnie na początku brania trzeba poczekać , aż się wszystko unormuje.

plany wakacyjne-oby jak najdalej z Lodzi...ja narazie czekam na wesele mojego brata(4 lipca) będzie grał nasz zespół tak sie spodobał...to juz mój i mojego małza 4 raz z nimi tongue

3,347 Ostatnio edytowany przez wczesajka (2010-12-13 13:07:06)

...

3,348

no ja czytam bo co innego robić. jakoś tak dziwnie jest.

3,349 Ostatnio edytowany przez wczesajka (2010-12-13 13:06:56)

...

3,350

uuu
dawno mnie tu nie było, myślę, że nie sposób nadrobić zaległości, ale wybaczycie dziewczyny ?

ostatnio na nic czasu nie mam.

cookie, widzę, ze grasz w literaki na kurniku, musimy się kiedys ustawić ;p

a tak poza tym chciałabym sie Was o coś zapytać.

czy to normalne, że po ok . 8 miesiącach brania tabletek anty nagle stałam się strasznie senna i mam bardzo brzydką cerę ostatnimi czasy ?

3,351

ja pamietam, ze jak zaczelma brac tabletki to na pocztaku bylam bardzo senna, pozniej sie przyzwyczailam

wiec moze to z innego powodu ta sennosc i brzydsza cera? ja pamietam, ze jak bylam np na praktykach w banku, i tam byla klima- to od tej klimy strasznie mi sie cera popsula, a jak tylko skonczylam praktyki to wsyztsko wrocilo do normy. wiec cera moze sie pogorszyc z roznych powodow.moze to nei wina tabletek anty
a co do sennosci to ja teraz tez jestem starsznie senna, niby lato idzie a ja najchetniej bym spala

3,352

oazuu napisał/a:

uuu
czy to normalne, że po ok . 8 miesiącach brania tabletek anty nagle stałam się strasznie senna i mam bardzo brzydką cerę ostatnimi czasy ?

Chiba nie normalne. To chyba nie tabletki. Bo tak dziwnie, organizm sie już przyzwyczaił, to po co ma fochy stroić...
A może pogoda, jakieś stresy? U mnie leje non stop i też ciągle senna... A cera... Może zmiana kremu, żelu, czegokolwiek??

3,353

Witam smile
Mam na imię Magda. Jestem z Poznania (są jakieś kobietki stamtąd?). Obecnie odbywam studium na kierunku organizacja reklamy. Piszę także na kobiecą stronę internetową - o kobietach, dla kobiet. Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana porozmawianiem ze mną na jakiś temat (zajmuję się rubrykami - zdrowie i uroda oraz seks i uczucia), zapraszam. Osoby z Poznania mogą spotkać się ze mną osobiście na rozmowie i wymienić poglądy smile Bardzo chętnie Was poznam.
Nr. tel - 514957095
Zapraszam do kontaktu smile

3,354

KontroVersja witaj smile Niestety nie jestem z poznania. a Towarzystwo przydałoby się, bo klamka już zapadła. kochany we wrześniu wyjeżdża sad

3,355

CookieBitch znam ten ból. Mój narzeczony wyjeżdża w lipcu za granicę. Co prawda na miesiąc, ale dla mnie to wieczność i nie wiem, jak sobie bez Niego poradzę. Chociaż to co prawda dłuższa opowieść.
Miło Cię poznać smile

3,356

Mój również wyjeżdża zagranicę i również na miesiąc. Nie wiem jak sobie poradzę tym bardziej, że w domu jest źle i wtedy zawsze dzwonię do niego i albo mnie uspokaja albo mnie zabiera z domu a tak... sad

3,357

Widzę, że mamy podobny problem (jeśli nie ten sam).

3,358

Eh. tak... tylko widzisz, jak go zabraknie to ja umrę, w sensie psychicznym. To dzięki niemu jeszcze jakoś funkcjonuję. Jak go zabraknie to komu ja będę wypłakiwać się w ramiona?

3,359

Zawsze możesz porozmawiać z przyjaciółką albo napisać do mnie smile Jeśli oczywiście będziesz miała ochotę na rozmowę ze mną (czy to przez forum, smsy, czy też gadu-gadu).
Tutaj są moje namiary:
tel - 514957095
GG - 3706056

3,360 Ostatnio edytowany przez noelle87 (2009-08-12 21:58:23)

nie jest łatwo, ale on wróci, pomyśl co mają zrobić kobiety żyjące w ciągłym związku na odległośc..

3,361

rozumiem.

3,362

smile

3,363

mam zamiar się na salsę zapisać, wziąć się do nauki bo już matura za rok, więc jakoś to może przejdzie.

3,364

Nie zauważysz jak szybko minie.

3,365

http://www.youtube.com/watch?v=4Asz5gNS … re=related

piękne

3,366

zaraz mnie szlag trafi dziewczyny.
jestem w pracy właśnie przed moja recepcją siedzą 4 panowie totalnie nawaleni i jeszcze odemnie kupują piwo. szwedzi są okropni ..... patrzą się na mnie jak na mięsto to zjedzenia głupie gadki do mnie rzucają niech ta noc się już kończy !! sad(

3,367

eh. rozumiem. przykra sprawa. hmm niektórzy faceci myśla inną głową.

3,368

poratujcie mnie dziewczyny.. pominelam 2 tabletki i wystapilo krwawienie co mam teraz zrobie bo to nie ustepuje

3,369

a ktorych z kolei tabtelek zapomnialas?

3,370

dru_ napisał/a:
oazuu napisał/a:

uuu

Chiba nie normalne. To chyba nie tabletki. Bo tak dziwnie, organizm sie już przyzwyczaił, to po co ma fochy stroić...
A może pogoda, jakieś stresy? U mnie leje non stop i też ciągle senna... A cera... Może zmiana kremu, żelu, czegokolwiek??

npo właśnie nie.

a może ciążą? ;/

3,371

Oazuu nie wkręcaj nic sobie wink  nie zapomniałaś żadnej tabletki, nie brałaś antybiotyków, nie było biegunki, wymiotów podczas brania tabsów?? pewnie nie wink może skocz do gina po prostu i się wywiedz, może jakąś przerwę na tabsy Ci zaleci albo coś.. ale nie zamartwiaj sie na zapas!

3,372

CookieBitch nie martw się szybko zleci Ci a jak chłopak wróci to mu zatanczysz lub nawet z nim smile tez jestem daleko od swego faceta wiem jak to jest ach... takie życie ale ty masz lepiej , że to tymczasowe rozstanie tak?

3,373 Ostatnio edytowany przez dru_ (2009-06-13 14:46:08)

Wiecie co... Nie chce mi się.
Wczoraj zjadłam lody i ciacho orzechowe, i moja chęć bycia szczupłą poooszła..
Miałam na basen iść, ale się samo nie sprawdziło na którą, więc chęć bycia wysportowaną również pooszła...
Miałam się wziąć za pracę dyplomową, ale jakoś się nie złożyło, i chęć bycia wykształconą też się buntuje...
A wieczorem poszłam na piwo, żeby sumienie zagłuszyć.
Co więc wczoraj zrobiłam? A, paznokcie pomalowałam.

A dzisiaj już mamy prawie piętnastą, a ja co zrobiłam do tej pory?? Sałatkę tylko...

I jak się uchronić przed takimi dniami, jak się nic nie chce?...

3,374

Dru, ja mam tam samo, ostatnio mam wielkiego lenia, i nic mi sie nie chce.
a z jedzeniem to juz sie nei wypowiadam, bo jem jak smok tongue
a paznokcie wczoraj wieczorem zrobilam smile podobaja mi sie, zrobilam sobie koncowki na ciemny fiolet, a reszta paznokcia na srebrny smile tak dosc ektrawagancko, ale znudzilo mnei jzu robienei paznokci standardowo- czyli koncowki biale smile

a jak sie uchronic przed leniwymi dniami.. hmm nie iwem, ale uwazam, ze poki nie ma spraw na ostrzu noza to mozna poleniuchowac ;p

3,375

Cześć dziewczynki smile
Ja jeszcze próbuje dojść do siebie po wczorajszym grillu... Miało być ognisko, ale stanęło jednak na grillu. U znajomego mojego kolegi na jakiejś wiosce niedaleko mojego miasteczka... Pierwszy raz tam byłam, nawet nie wiedziałam wcześniej, że jest taka wioska ;P
Było chyba z 13 osób, a jadąc tam znałam tylko 4 smile
Ale impreza dobra. Świadczy o tym chociażby godzina mojego powrotu... 4 rano... jasno już jest od 3, wiecie? big_smile

Dru, jestem tego samego zdania, co Ikaa. Dopóki nie masz czegoś naprawdę ważnego do zrobienia to takie dni są przydatne smile

Miłego popołudnia

3,376

a ja zrobiłam obiad memu lubemu smile

3,377

witam ;] sposobu na takie leniwe dni chyba nie ma. Trzeba mieć jakąś motywacje. Bardzo silną motywacje ;] np egzamin za 3 dni ;P

3,378

3 dni to masa czasu!

3,379

no zalezy z czego egzamin, na te bardziej glupie trzeba sie uczyc tyle co np. na mature albo i wiecej smile wiec to roznie bywa smile 3 dni czase, to bardzo duzo, a czasem baaardzo malo smile

3,380

widzisz ikaa życie musi mnie jeszcze wiele nauczyć.

Posty [ 3,316 do 3,380 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 50 51 52 53 54 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024