Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 48 49 50 51 52 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,186 do 3,250 z 10,560 ]

3,186

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

heh to chyba wszystkie chodzimy  teraz w dresach i bez makijazu, bo ja tez tongue

Zobacz podobne tematy :

3,187

Ale ja i tak czuję się piękna tongue tongue

3,188

Ja też w dresach i bez makijażu....ale jak siedzi się w domu z dzieckiem to czego mam chcieć...przecież nie szpilek.

3,189

Ansjo- tak właśnie wyglądam- kolor mam ten sam co buka, chyba z drzemiącej we mnie od kilku dni wściekłości. wrrrrrr buka!!!!

3,190

Eeeeee, to ja Was wszystkie pobiłam na głowę dzisiaj razem z tymi Waszymi dresami big_smile
Ja jeszcze z łózka nie wstałam, jeśli można tak powiedzieć big_smile
Lenia mam nie przeciętnego dzisiaj i cały dzień leżę pod kołdra i filmy oglądam.

3,191

Też marzy mi się taki dzień...może jutro jak zdam egzamin(w co wątpię)...leżeć i pachnieć cały dzień....aż się rozmarzyłam.

3,192

Delicious- no to rzeczywiscie nas pobilas big_smile

3,193

Kolorowa witaj. Co prawda to nie netkafejka dla nas jeśli chodzi o wiek ale jeżeli ja i oazuu tu dajemy radę to Ty też dasz:) w końcu nasze koleżanki 20+ nie są takie stare big_smile... a 2 lata to nie duża różnica smile

3,194 Ostatnio edytowany przez Kolorowa jak Diabli (2009-05-17 21:57:35)

ale ja mam "skończone" 18-naście tongue ...no dobra 6 lat temu....napisałam że mam skończone 18-naście w sensie pełnoletności...zresztą jak mnie ktoś pyta ile mam lat to tak właśnie mówię ...:)
juz zmieniłam na swój prawdziwy wiek, żeby nikogo w błąd nie wprowadzać .

3,195

aaa widzisz.. Twój trik działa! dałam się nabrać big_smile

3,196

No to witam rowiesniczke Kolorowa jak diabli smile swoja droga ciekawy nick masz

3,197

Witam... życzę miłego dnia smile

3,198

Hej smile
Ale mi się wstać nie chciało wstać po tym wczorajszym leniu... Ale muszę iść na kolejny zabieg na 7:30 więc nie dało rady pospać dłużej. Miłego dnia smile

3,199

Wy tak piszecie, że weekend w dresie, a mnie się właśnie taki marzy i jakoś go nie widać i nie widać...
Wczoraj wieczorem wróciłam ze służbowego wyjazdu do zapyziałej, szarej Łodzi, a dzisiaj od rana na 8:30 miałam lekcję z dziećmi. Nawet nie ma kiedy się wyspać porządnie sad Weekendy zawalone, w tygodniu zapierdziel na całego...

3,200

No ale nas też to niedługo czeka, pociesz się tą myślą ;P

3,201

Zdałam prawo jazdy!!!! normalnie Jeszce w to nie wierze!! egzamin miałam o 7:30, standardowo po 5 minutach zostałam wywołana-auto toyota (nie lubię)...egzaminator...miałam z nim 2 egzamin-oblałam wtedy na własne życzenie-ale jak go tylko zobaczyłam to jakoś stres mi minął.
Placyk zaliczony-miast zaliczone tongue przed wjazdem do WORD-u na drodze staje mi czarny kot!!
Patrze i mówi na głos"No jeszcze Ciebie sierściuchu tutaj brakowało!" Egzaminator zaczął się śmiać, zatrzymałam się,a  on mówi "Co by nie przedłużać egzamin zaliczam"
Ja oczywiście nie słyszę co on do mnie mówi!! Pytam się czy mi jakąś kartkę da, a on się na mnie patrzy i mówi "Nie słuchała mnie pani, co ja mówiłem?" a ja mu mówię ze on mówił ze zdałam tongue

3,202

gratulacje!!!!!! znam tą radość ;)super! i jak widać czarny kot bardziej na szczęście wink

3,203

Gratuluję smile Też znam tą radość smile Na mnie w WODR-dzie czekał chłopak aż wrócę. Egzaminator mnie ciut przetrzymał w samochodzie, jak zaparkowałam pod ośrodkiem, a moje kochanie podobno tylko myślało o tym, żebym z kartką w ręku z tego samochodu nie wyszła.
Także gratuluję jeszcze raz, wiem jaki to stres i jaka radość smile
Teraz musisz opić big_smile

3,204

ech mnie nie przetrzymywał, od razu mi powiedział, ale jak zobaczyłam tego kota to zwątpiłam.... jak usłyszałam "zaliczam" to nie usłyszałam nic więcej ;P
teraz na spokojnie mogę iść i zapisać się na studia-obiecałam sobie ze najpierw zdam prawo jazdy smile
Poza tym byłam potem z mężem u teścia w szpitalu(ma raka) i obiecał mi szampana jak zdam, a jak mu powiedziałam to się popłakał. Mnie też się chciało płakać, ale nie ze szczęścia tylko z bezradność że już nic mu nie pomoże sad Mój teść to złoty człowiek-a tak musi cierpieć.

3,205

Kolorowa jak diabli- gratuluje smile)
i przykro mi z powodu Twojego tescia. eh zycie jest czasem takie niesprawiedliwe hmm

3,206

Niestety jest niesprawiedliwe, w szpitalu sami tacy ludzie, aż się serce kraje i nic zrobić nie można. Tyko patrzeć i czekać.

3,207

Gratuluję zdanego prawa jazdy...
Współczuję choroby teścia.. to straszne, a zycie nikogo nie oszczędza.

3,208

gartulaaacje kolorowa jak diabli, też bym chciała juz zdać big_smile

3,209

oazuu smile a długo chodzisz na kurs? Bo ja zaczęłam w październiku 2008, pierwszy egzamin miałam w styczniu(potem dwa miesiace przerwy przez właśnie chorobę teścia, jakoś nie miałam głowy do prawka) ...ale teraz postanowiłam się zmobilizować i oto jestem zielonym listkiem smile
ale  naprawdę czasem miałam wrażenie, ze końca nie widać tego kursu i wogule ze nigdy nie zdam smile

3,210

kolorowa gratki!!

3,211

co za pogoda... ale pucha... ej!

3,212

U mnie w mieście na dwie litery też nie za ciekawie, za oknem plucha. Wczoraj było tak ładnie, a dziś chyba nawet na spacer z Juniorem nie pójdziemy.

3,213

a u mnie nawet ladnie i cieplo smile

3,214

U mnie padało...pochmurno i ma być burza.

3,215

witam dziewczyny:) wczoraj dołączyłam do waszego grona:) u mnie tez juz padało;/ ta pogoda mnie dobije...Kolorowa gratuluje:) ja zdałam za 7 razem...;] hehe i nie dlatego ze nie umiem jezdzic ale to długa historia:) w kazdym razie wiem jaka to ogromna radosc:) Teraz juz śmigam samochodem az miło:)

3,216

Witaj Desire smile
a ja jeszcze nie mam prawka hmm

3,217

No a ja juz po 3 dniach w pracy... tak bardzo chce mi sie ja zmienic ze... nie da sie opisac... ale musze poczekac az wroce z wakacji i moze wtedy czegos poszukam...

oazuu slyszalam wszystkie kawalki wwo (to moj ukochany zespol:) )

Pss. I tutaj tez pada hmm

3,218

Hejo smile Ale puchyyy !!!

3,219

Udało mi się wreszcie przestawić język w viście i mogę pisać polskie litery!!! AAA !!! Nie mogłam jakoś wczesniej do tego dojść wink

3,220

tez mam viste ale jakos od razu mialam polskie znaki, a przynajmniej tak mi sie wydaje tongue

3,221

a ja bede miala psa w poniedzialek!
to znaczy moja rodzina, setera irlandzkiego! jupi! big_smile
ale sie ciesze!

3,222

Wczesa- też kiedys chciałam setera big_smile ale mam posokowca i wyżła tongue ale setery super są i takie... hmm ważne tongue chodzą z gracją tongue ost widziałam takiego u weterynarza- to takie piękne psy ale jakie chude!

ja dziewczyny chyba na jakiś czas oderwę się od forum, licencjat i egzaminy mnie gonią a ja tu spędzam czas zamiast się uczyć...

p.s ja też mam angielską vistę ale worda wystarcz przestawić wink tylko mi od czasu do czasu zmieniają się literki na klawiaturze!

3,223

o jaaa fajnie Ci wczesajko wink Też chciałam mieć psa, ale niestety za długo nie ma nikogo w domu, więc mam dwa króliki big_smile Też są fajowe, ale marzy mi się maleńka chihuahua.

noelle87 mam niestety to samo. Muszę oddać pracę z ekonomii do 26 maja, a siedzę tutaj zamiast pisać. Ale jak mam 3 dni pracujące to nie mam w ogóle czasu tu zajrzeć, więc zawsze w wolny czas czuję niedosyt. Głupia byłam, że nic nie pisałam jak miałam problemy z internetem... ale cóż- pewnie od jutra zniknę na trochę, bo 9 czerwca egzamin. ;(
Ale i tak postaram się czasem zajrzeć ;]

Ps. ikaa ja mam angielski komputer hmm tutaj kupiony i dlatego tak miałam...

3,224

Aha, i wsyztsko jasne smile

Wczesa- suuper ze bedziesz miec psiaka . wiem ile to jest radosci smile wiec ciesze sie razem z Toba wink

3,225

Wiecie ja miałam  5 psów ...jeden powieszony sad  to wyżeł- dostałam go od kumpla, kiedyś do mnie przyjechał i mi na urodziny dał:) No był po prostu rewelacyjny, ale któregoś dnia mój tata go znalazł na drzewie ... dwa spadły z balkonu, mimo interwencji u lekarza nie przeżyły, a owczarka niemieckiego(też dostałam na urodziny od przyjaciółki, jej tata miała hodowle) i mieszańca ktoś najprawdopodobniej otruł... bardzo bym chciała mieć psa, ale się teraz boję sad marzy mi się golden, ale na marzeniach chyba poprzestanę, bo nie wytrzymam psychicznie utraty kolejnego zwierzaka.... Widocznie nie jest mi dane  to.

3,226

Ojej, to rzeczywiscie masz pecha hmm

3,227

Kolorowa jak Diabli też kiedyś tak było u mnie podobnie. ALe to jak byłam młodsza i mieszkałam z babcią. Jednego psa zastrzelili mi nad rzeką (polowali na bażanty i on wybiegł nagle z krzaków i ktoś strzelił) Tak kochałam tego psa, że dostałam później nerwicy (miałam 7 lat), kolejny po nim był chory na nosówkę i zdechł, kolejny też zdechł z niewoadomych przyczyn i później wzięliśmy kolejnego psa- bardzo się baliśmy ale jakoś się udało i żyje i ma się dobrze. Przecież nie może cały czas być tylko źle...

3,228

Wiecie te wszystkie psy to ja miałam od szczeniaka, a jakiś czas temu(rok chyba) przybłąkała się do moich rodziców suka. Wyrzucona zimą-pewne się zabawka znudziła- i ona jest do tej pory!
Moze pies ze schroniska lepiej by sie "trzymał"...

3,229

Ja zawsze chciałam mieć psa... dostałam moją siostrę hmm

3,230

Cookie-teraz to dałaś big_smile big_smile big_smile

3,231

Kolorowa jak Diabli - jak to powieszony ????

3,232

A no powieszony, na drzewie. Podejrzewam ze to ta sama osoba , która otruła mi dwa inne psy-pałała wielka nienawiścią do nich, ponieważ zawsze jak jej dzieci szły do szkoły, to psy na nie szczekały...za rękę nie złapałam...ale swój rozum mam.

Ech idę dziś z małżem na "Anioły i Demony" tj. jak mnie zaprosi tongue

3,233

biedne psiaki sad też chcę obejrzeć anioły i demony ale na razie nie ma na to czasu.... nauka i nauka...

3,234 Ostatnio edytowany przez Ansja (2009-05-24 11:15:21)

O rany !!! Nie wierzę, że ludzie mogą być tak okrutni hmm
Spójrz na moją recenzję w dziale Film odnośnie właśnie tego filmu.. Jeżeli czytałaś książkę, to na pewno Cię rozczaruje tongue

3,235 Ostatnio edytowany przez Kolorowa jak Diabli (2009-05-24 19:22:50)

Nie czytałam książki...ale powiem szczerze film dla mnie REWELACYJNY-aż sobie krzyknę wink Dla mnie 100 razy lepszy niż "Kod...", a czytałam i książkę i oglądałam film..
"Anioły i Demony"- do końca trzyma w napięciu, pokazuje piękno Rzymu!
Ansja smile ide poczytać smile

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Przeczytałam i muszę przeczytać książkę....mimo wszystko film i tak mi się podobał, a muzyka...rewelacyjna
Chociaż nie przeczę ze to  książki kocham od dziecka smile

3,236

www.ciah.fbl.pl ... no złóżcie mu życzenia babki... będzie się cieszył ^^ big_smile

3,237

Kolorowa- Twój krzyk usłyszałam aż w Lublinie smile Wiadomo, nie każdemu musi się coś podobać smile Dla mnie książka bije film na głowę smile

3,238

Chyba jednany książka która miała coś wspólnego z filmem to Zielona Mila" . Ogólnie ja milion razy wole przeczytać książkę, niż film       ( podczas czytania w głowie mam film)

Ansja smile ale mam donośną..klawiaturę wink

3,239

donośna klawiatura.. dobre... ja mam komputer na korbkę ;d

3,240

Witam i życzę wszystkim udanego dnia smile

3,241

hej hooo.. jest tam ktoooo??? !!!

3,242

hey Cookie wink jak się masz?

widac że puchy w naszej netkafejce, sesja się zaczęła, koniec roku w szkołach no i tak jest na forum..

ale skwar u mnie, powoli robię się na czekoladkę big_smile

3,243

a ja mam nogi biale jak kielbaski <beczy>

3,244

joł wink

a ja tylko miłego wieczoru albo snu (wypoczywania jak kto woli tongue ) życzę tongue wink smile

3,245

halooo wiecie co, jest 3:12 w nocy a ja siedzę i pisze tę cholerną pracę licencjacką.. omg.. muszę dokończyć ostatni podrozdział a potem zlepić te trzy razem w jedną całość i sprawdzić.. hmmm czy jak będę się kładła spać to zrobi się jasno?? no cóż muszę wstać o 9 żeby dotrzeć na uczelnie więc szansę mam.. ehh ciężkie życie studenta!! a jak pomyślę że 19.06 już kończę to aż się dziwnie w brzuchu robi tongue

3,246

Heh i jak poszło Noelle?

3,247

hej hej smile
byłam przed wczoraj w Raszynie(pod Warszawą) i opaliłam sobie prawe ramie...tylko prawe ramie..... normalnie bez komentarza....poza tym na czerwono bo ja biała jestem. Teraz miesiąc mi będzie skóra schodziła...
Ech taka moja uroda.

Ja tez już bym chciała pisać prace licencjacką,a le dopiero za 3 lata(jeśli wytrwam )...czuje się teraz jakbym znowu szła do pierwszej klasy-po tak długiej przerwie smile
Troszkę się boję, ale mam nadzieję ze po pierwszym zjeździe ciśnienie opadnie.

3,248 Ostatnio edytowany przez noelle87 (2009-08-12 22:31:42)

no cóż to co miałam napisać i poprawić to mam ale czy to będzie dobrze to nie wiem.. wiecie co? pisanie pracy na filologii angielskiej to koszmar, nikomu nie polecam, w porównaniu z pisaniem po polsku, polski licencjat to pikuś wink

Kolorowa- Ty rzeczywiście jesteś teraz kolorowa wink patriotka-biało czerwona big_smile

3,249

noelle- miałam się Ciebie zapytać, byłaś w końcu w tych "Rozmowach w toku"? Będziesz znana? smile Swoją drogą, to jakie rymy tworzysz tongue
Kolorowa- ja kiedyś też się tak spiekłam hmm Na wycieczce rowerowej. Mam bardzo jasną karnacje, jak się spiekę, to raczek jestem.. i wtedy spaliłam sobie lewe ramię i wylądowałam w szpitalu z bąblami .. tak więc wolę być "córką młynarza" tongue

3,250

noelle wink wiec powodzonka życzę w pisaniu smile pamiętaj ze kiedyś skończysz wink
wiecie mnie czasem moja bladość przeraza, ale do solarium nie chodze-obejrzałam "Oszukać przeznaczenie" i moja wyobraźnia zrobiła swoje....

Posty [ 3,186 do 3,250 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 48 49 50 51 52 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024