a...!! ta młodośc to nie aluzja do Was babki ![]()
Ansja dziękuję
możesz mi opowiadać co się dzieje:) a jak Ci się nie chce to napisz chociaż co będzie w nast. odcinku ;P
Marysia jest smutna i załamana... Emilka ją pociesza ![]()
ona głupia jak go kocha to niech przestanie sie unosić honorem i niech pójdzie wreszcie do pawła i mu pomoże a nie!!
Artur zaczyna podejrzewać, że ta jego..no.. jak jej tam ..? Że ją zdradza i mówi, że Kinga nie odpuści Filipowi, bo wie, że on ją zdradza:)
narazie kończe pisać zadanie z historii.. boże...4 strony A4... a później się tego nauczyc...
edyta..
ansja... miałaś mi zdjęcia wysłać ![]()
ansja... miałaś mi zdjęcia wysłać
O ja skleroza chodząca
Za moment to zrobię, tylko zjem ![]()
ja pokaże Ci Cookie ansje ![]()
nie wiem,czyy o to chodzi
lae natka pozwolila ![]()
CookieBitch napisał/a:ansja... miałaś mi zdjęcia wysłać
O ja skleroza chodząca
Za moment to zrobię, tylko zjem
smacznego
nie spiesz sie, szybkie jedzenie nie jest zdrowe
)
272 2009-01-08 19:40:30 Ostatnio edytowany przez Ansja (2009-01-08 19:40:58)
Cookie mnie widziała, chce zdjęcia Twojego autorstwa, wczesajko
Ale wyślij jej, tam gdzie jestem ja, zdjęcia zawsze wychodzą ![]()
ja pokaże Ci Cookie ansje
nie wiem,czyy o to chodzilae natka pozwolila
wiem juz jak ansja wygląda. chodzi mi o zdjęcia,które Ty zrobiłaś, pamiętasz? Powiedziałaś żebym ansje poprosiła bo ona je ma ![]()
aaaa
juz szukam na komputerze co ja mam ![]()
275 2009-01-08 19:54:17 Ostatnio edytowany przez wczesajka (2009-01-08 20:02:45)
heh
ansja nie jestes zla?
a ja zapraszam na www.ciah.fbl.pl ![]()
OMG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OMG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chodzi o zdjecie na photoblogu? tacy straszni jestesmy? ![]()
279 2009-01-08 20:03:37 Ostatnio edytowany przez Ansja (2009-01-08 20:03:50)
Nie Cookie, to moja reakcja na foty, które wklepała wczesajka
Wasze fotki są słodziutkie ![]()
a te od wczesajki bardzo fajne... są gorsze.. np ja nie jestem wcale a wcale fotogeniczna... pokaze Ci zaraz.. tylko sie nie przestarsz bo to z wrzesnia roku 2007...
281 2009-01-08 20:10:57 Ostatnio edytowany przez CookieBitch (2009-01-08 20:12:36)
np.
Już jestem
Eee... Bardzo ciekawe zdjęcie
Ale powiem Ci, że na każdym wyglądasz inaczej ![]()
często zmieniałam kolor włosów, często inna grzywkę mam... http://www.photoblog.pl/ciah - patrz tu... marzec 2006.... jeszcze naturalny kolor włosów ![]()
Cookie- jakiś błąd mi wyskoczył...
mi normalnie wchodzi ![]()
ide na latwizne.. sciagi zrobione, zadania tez, do odp gotowa, jeszcze tylko biografia mizkiewicza do nauki i spac
a myslalam ze dzis nie spie ^^
o jej.. jaki błąd..Mickiewicza miało byc.
jak ktoś sobie dobrze rozplanuje plan zajęć po szkole to na pewno się wyśpi ![]()
teraz spie bardziej regularnie niz pod czas przerwy swiatecznej ( mniej wiecej od 23 do 6.30) i sie nie wysypiam ![]()
jesteś zmęczona nauką i wszystkim. Denerwujesz się i może dlatego się nie wysypiasz
jesteś zmęczona nauką i wszystkim. Denerwujesz się i może dlatego się nie wysypiasz
oooj nerwy tak. zwlaszcza w tym tygodniu. miesiaczka tez mi sie spoznnila i moim zdaniem tez przez nerwy...w ferie odpoczne od wszystkiego i mam nadzieje wreszcie sie wyspac.
to fakt w ferie odpoczniesz od nauki i od szkoły.
Na pewno się wyśpisz i wrócisz zwarta i gotowa do szkoły do dalszej nauki
a ja znów tu zawutałam, żeby Wam powiedziec, że jest mi coraz gorzej ![]()
dzisiaj kolejna kłótnia z Pysiem i coraz większy bark sił..
:(:(
o co się pokłóciliście??
oazuu....nie wiem co Ci powiedzieć. każdemu zdarza się mały kryzys. dacie radę :*
Cookie- nie mogę niestety otworzyć /Twoich zdjęć ![]()
oazuu- u mnie też bywa różnie, trzeba walczyć ![]()
dokładnie.. trzeba walczyć i być wytrwałym ![]()
jak już tak jest dwa miesiące, kłoocimy się o totalne bzdury..
ja go kocham strasznie..
kiedyś każdego dnia chciało mi się życ i nawet siedzenia w ciszy z Nim sprawiało mi przyjemność.
teraz nie chce mi się nawet wstawać.. ![]()
ale ja niigdzie nie moge chodzic sama, on nie uważa nikogo z moich znjomych, nie chce chodzic do moich znajomych na urodziny, nie chce, zebym wygladala ladnie, nie cche, zebym chodzila w spodnicy (nawet do kolan), nie chce, zebym miala kolezanki !
ja juz tego zniesc nie moge ![]()
300 2009-01-08 22:48:55 Ostatnio edytowany przez CookieBitch (2009-01-08 22:49:25)
u...to widze na łańcuszku jesteś ![]()
gorzej.
mam osiemnascie lat (rocznikowo;p) i ciagle sluysze : nie, nie nie nie nie.
kuuurdeee, mam dosc
On jest tak bardzo w tobie zakochany i zazdrosny o Ciebie. Chcę Cie mieć po prostu tylko dla siebie.
Ale na dłuższą metę to nie ma sensu ponieważ Ty też masz swoich znajomych z którymi masz prawo się spotykać powiedź mu to otwarcie.
to nie miłość, to chciwość. Nadmierna zazdrość jest zła.
mówię - to prowadzi do tego, ze jest kłotnia, po której słyszę, żę ' myślisz, że jesteś najmadrzejsza i najpiękniejsza na świecie i że zawsze masz rację' ( co to ma do rzeczy?????)
to jest jakaś paranoja, ja nie wiem co zrobic, kocham go i go nie zostawie, wiem, ale cos zrobic musze.
a może to nie jest chłopak dla Ciebie i powinnaś zakończyć ten związek.
Zastanawiałaś się nad tym??
Bo z czasem on Cię w końcu z domu nie wypuści
powiedz mu jak się czujesz i poproś żeby się zmienił w przeciwnym razie kiedyś nie wytrzymasz i odejdziesz- bo taka jest prawda. nie znam osoby, która wytrzymałaby takie coś.
mówie mu i jest wtedy wojna.
jak ja go kocham... i nie umiem tak po prostu...
wyjscia z tej sytuacji brak.
to jest bardzo częsty błąd kobiet. chocby ja mężczyzna bił, katował, ona powie, że go kocha i nie umie zostawić. nie liczy sie tylko on. Ty tez jestes wazna. przeciez nie mozesz tak sie meczyc.
No to faktycznie masz problem.
Ale na prawdę jak mu teraz pozwolisz to później na głowę Ci wejdzie i będzie jeszcze gorzej.
ale Cookie, co zrobic jak ja tylko pomysle, ze go nie bedzsie w moim zyciu to w placz
??
zasze po rozstaniu tak jest. ludzie przywiazuja sie do siebie. to mija po czasie.
Sylwia to co robic?
i co, kocham go i mam zostawic?
moze minie, co? ![]()
wątpię by minęło. koleżanka była w takiej sytuacji. nigdy nigdzie nie puszał jej samej tzn. bez siebie. kiedy raz w koncu razem z nia poszlam na tosty do kawiarni p powroci zrobil jej awanture ze na chlopakow poszlysmy.... zerwala z nim. teraz juz nawet o tym nie pamieta. plakala po tym ale pozniej doszla do wniosku ze dobrze zrobila bo to nie bylo zycie.
oazuu- ja proponuję krótką separację od siebie.. Zastanowicie się nad sobą, nad związkiem... Niech wie, co może stracić..
może i masz racje... muszę pomyśleć. idę. dzięki :*
Odzywaj się co u Ciebie słychać...
Jestem podobnego zdania jak Ansja. Moze powinniście od siebie odpocząc. Zatęskni, zda sobie sprawe jaka jesteś dla niego ważna i wróci z podkulonym ogonem.
ja też się zgadzam
odpoczynek powinien pomóc waszemu związkowi.
moim zdaniem może pomóc ale tez może pogorszyć sprawę. z jednej str może zrozumie wszystko a z drugiej, przecież może przez smsy czy dzwoniąc wypytywać co robi, gdzie jest itd. kłótnia gotowa. nawet jesli nie będzie odbierac telefonu może zacząć wypytywać wspólnych znajomych co robi oazuu, ktoś coś powie on podkoloryzuje i wiadomo... ale spróbować można. oazuu będziesz wiedziała na czym stoisz. mam nadzieję, że druga historyjka się nie zdarzy tylko będziecie zyli dlugo i szczesliwie :*
A cóż to za cisza ??? Hej, Kobietki, gdzie jesteście?? ![]()
nauka wre! ![]()
wlasnie prowadze na gg rozmowe z kolega, ktory... zasiega u mnie rad , jak przekonac dziewczyne do kolczyka TAM ![]()
heh
TAM .. czyli gdzie?
![]()
ja kiedys byłam z chłopakiem, który byl chorobliwie zazdrosny, najchętniej zamknąłby mnie w złotej klatce. ciągle robił mi awantury o to, że spojrzałam "w ten sposób" na kogoś, albo cos tam powiedziałam....upijał się z zazdrości i potem mi o wszystim mówił, tak żebym czuła się winna, oczywiście butelki też zostawiał w taki sposób aby były do odnalezienia...nie wytrzymałam psychicznie.