http://www.photoblog.pl/ciah z pozdrowieniami dla Was ![]()
Cookie , zdjęcia ci wysłałam xD
a nie Ty mi tu ciągle z tym photoblogiem xDD
chociaż zdjęcia przednie ![]()
133 2009-01-04 22:50:37 Ostatnio edytowany przez CookieBitch (2009-01-04 22:50:56)
właśnie- co do twoich zdjęć to wg mnie wyglądasz na tyle lat ile masz
a fbl ciągle linka daję bo nowe zdjęcie codziennie jest ![]()
Cookie- a cóż to za Mini ? ![]()
boo... kupiłam w empiku takie dwa długopisy i jeden był różowy z Mini a drugi był czerwony z Myszką Miki
i te główki to magnesy i jak przystawiało się je jakby "się całowały" to Mini przez ten magnes zamyka oczka ![]()
ja mam chłopczyka a kochany dziewczynke ![]()
136 2009-01-04 23:43:02 Ostatnio edytowany przez Ansja (2009-01-04 23:43:36)
o woow
Czegoż to ludzie teraz nie wymyślą
Ja jestem wręcz zboczona jeśli chodzi o przybory biurowe, zeszyty, notatniki, długopisy i inne gadżety.. Mam tony zbędnych kartek, koło-zeszytów a o długopisach już nie wspomnę
Na zajęcia noszę piórnik jeszcze z czasów liceum, mam w nim tyle długopisów, piór itp, że koleżanki już nie noszą swoich, tylko pożyczają wszystko ode mnie.. No cóż.. Taka ma natura
Wczoraj kupiłam koło-zeszyt (kolejny) i tak mi się podoba, że szkoda mi w nim pisać<-- wiem, to już zahacza o dziwactwo ![]()
nie martw się, jak kupuję zeszyty do szkoły i kupię jakiś taki cudny i pomyslę, że np to ma być zeszyt do biologii to aż mi go żal ![]()
potrafię też mówić do rzeczy... dziś jak robiłam zdjęcia MIni krzyczałam na nia i mówiłam, że jest głupia d*pą jak zdjęcie mi nie wychodziło a jak wyszło, że jej zapłace xD
potrafię też mówić do rzeczy... dziś jak robiłam zdjęcia MIni krzyczałam na nia i mówiłam, że jest głupia d*pą jak zdjęcie mi nie wychodziło a jak wyszło, że jej zapłace xD
... jak przeczytałam tego posta, to mój Facet się zapytał "Z czego się śmiejesz? " ![]()
mój kochany się nie przejmuje.. kiedy ja to robiłam siedział przy komputerze, robiłam tez zdjęcia jego kaktusom i w wiekszości mówiłam "ale jestes brzydki, nie lubię cię już" xD dobrze, że jak moja mama nie gadam sama do siebie tylko do czegos ^^
ah te NetKobiety.. wciąga to troche ale rano do szkoly wstac trzeba
do
bra
noc ![]()
141 2009-01-05 00:09:55 Ostatnio edytowany przez paulla (2009-01-05 00:10:24)
Mi tez jest zal pisac w ładnych zeszytach.:)
A ja np strasznie chomikuje. Wszytsko mi jest zal wyrzucić. I przy jakis wiekszych porzadkach odkopuje takie 'pamiatki' czasem całkiem niepotrzebna. Wyrzucam z bolem serca.;)
Mi tez jest zal pisac w ładnych zeszytach.:)
A ja np strasznie chomikuje. Wszytsko mi jest zal wyrzucić. I przy jakis wiekszych porzadkach odkopuje takie 'pamiatki' czasem całkiem niepotrzebna. Wyrzucam z bolem serca.;)
Znam to bardzo dobrze
W pudełku trzymam liściki z podstawówki i gimnazjum ![]()
siemka natka!
masz kompa widze ![]()
Witaj wczesajko ! ![]()
Mam ni tylko kompa, ale i internet ![]()
za godzine mamy sie widziec a ja pranie wstawilam i WSZYSTKO sie pierze! w co ja sie ubiore?!?!?
chyba michała spodnie przywdzieje:D no nie mam wyjscia
zimno jest, powinnas w worek po kartoflach przywdziac ;p
nie ma to tamto !!! Worek po kartoflach tez ma swój urok
wczesajko, ruszaj swoją zgrabną pupkę ![]()
no czy zgrabna to nie wiem.. ale jak Ansja mowi to chyba taaak xD
Zgrabna, zgrabna ![]()
wczesajka pewnie się zaczerwieniła, zawstydziła i nie pisze
takie komplementy i to od kobiety... ^.-
Nie pisała, bo razem witałyśmy się po Nowym Roku , kosztując niezwykle szlachetnych trunków ![]()
aaa ;d
jestem, wstalam ![]()
a dzieks za pepke ![]()
pupke ![]()
no wiesz, szczerość to podstawa ![]()
No Dziewczęta !! Co to za cisza ?
Co dziś ciekawego robicie ? Cookie i oazuu pewnie są w szkole ?:) Ja się szykuje psychicznie na jutrzejsze wstanie o 6.15
W taki mróz nic się nie chce... ![]()
mmusisz przypominac?!?!? ![]()
Nie pękaj
Najwyżej nie przyjdziesz ![]()
powtorka z rozrywki, ![]()
byłam w szkole, byłam. miałam 1 z fizyki na semestr... ale chyba nie dostanę bo dziś poprawiałam sprawdzian... i chyba poprawiłam ![]()
byłam w szkole, byłam. miałam 1 z fizyki na semestr... ale chyba nie dostanę bo dziś poprawiałam sprawdzian... i chyba poprawiłam
Trzymamy kciuki ![]()
No no trzymamy jak najbardziej
Jak mi się fajnie przypomina gdy ja się martwiłam o swoje ocenki... wtedy był to dla mnie często horror a teraz... brakuje mi tego (nawet tych jedynek
)
No no trzymamy jak najbardziej
Jak mi się fajnie przypomina gdy ja się martwiłam o swoje ocenki... wtedy był to dla mnie często horror a teraz... brakuje mi tego (nawet tych jedynek
)
A mnie nie brakuje
Mam złe wspomnienia z np matematyką w liceum.. Co prawda nie rzutuje to całkowicie na moje wspomnienia, ale mam w głowie jeszcze ten horror, który się rozgrywał na lekcjach i w mojej głowie.. W klasie humanistycznej miałam rozszerzoną matematykę, której uczyli się studenci na I i II roku studiów.
ja też miałam rozszerzoną matmę w klasie humanistycznej przez pierwsze dwa lata. zbyt ambitna nauczycielka. w trzeciej się zmieniła, ale czy na lepsze? nie powiem. a my już pierwszy semestr zakończony, oceny wystawione. zaczynamy wszystko od nowa, drugi semestr. tyle, że ten będzie krótki, bo tylko do początku kwietnia.
mi się coś dzieje... nie wiem co.
nie mam ochoty na nic ![]()
166 2009-01-06 21:27:15 Ostatnio edytowany przez CookieBitch (2009-01-06 21:31:15)
impresja napisał/a:No no trzymamy jak najbardziej
)
A mnie nie brakuje
Mam złe wspomnienia z np matematyką w liceum.. Co prawda nie rzutuje to całkowicie na moje wspomnienia, ale mam w głowie jeszcze ten horror, który się rozgrywał na lekcjach i w mojej głowie.. W klasie humanistycznej miałam rozszerzoną matematykę, której uczyli się studenci na I i II roku studiów.
matma... będe miała 1 na semestr. wiem, nie ma czym się chwalić ale cuż, jaki nauczyciel.. zwłaszcza, że trochę wygarnełam Pani P.
mi się coś dzieje... nie wiem co.
nie mam ochoty na nic sad
hm... czyzby próbne matury?
nie martw sie ;*
i nie mam pojecia czemu,w szkole git, z miskiem git...
no nie wiem.
Ja w zadnym wypadku nie chciałabym wracać do szkoły. Grrr! Studia to raj.:D Nauki strasznie dużo, ale jakoś tak lżej na duszy. Przestałam sie tak wszystkim przejmowac. W LO tragedią było dla mnie dostać jakąś troje, a na uczelni...pfff...byle dostać zaliczenie.
Oazuu, nie jesteś sama. Ja sie w ogole nie moge do czegokolwiek zebrać. Tyle nauki, a ja bładze myślami nie wiadomo gdzie i nie nie moge sie skupic na nauce.:/
nie, nie, bo ja w sumie to dopioero roczinikowo mam 18 lat i matury pisze za rok ;p
ale ja nie przez naukę tak mam.
jak u mnei w szkole wszystkow jak najleposzym porządku, same czworki i piatki...
nie wiem co mi jest w sumie.
idę... pewnie mnie trochę nie będzie. pa. :*
[Ansja, proszę Cie o zdjęcia wczesajki
do Ciebie w tej sprawie kazała mi się zwrócić.
możesz wysłać na meila.
uuuu... trochę ich mam, ale głównie to ja na nich jestem, więc nie wiem czy Cię to zainteresuje ![]()
oazuu !!!!!!!!!!
co się dzieje ??
nie wiem, płakać mi się chcę... cały cza s ![]()
nie umiem sobie miejsca znaleść, z moim Miśkiem przeze mnie coraz gorzej, chylimy się ku upadkowi...
a mi się nawet naprawiac nic nie chce, nie chce mi sie wstawac, nic, nie wiem co jest.
nie wiem, płakać mi się chcę... cały cza s
No ale dlaczego ?? Może masz,uwielbione przez kobiety, napięcie przedmiesiączkowe ?
oazuu to ty jesteś rocznik 91 czy 90?
Ansja.. wysyłaj co uważasz ![]()
Ansja.. wysyłaj co uważasz
Spoko, wyślę, ale gdzieś dopiero jutro, bo wszystkie zdjęcia mam na swoim laptopie, a teraz moja Lepsza Polowa go zaatakowała ![]()
spokojnie jak na wojnie ![]()
spokojnie jak na wojnie
łoki ![]()
181 2009-01-06 22:24:59 Ostatnio edytowany przez wczesajka (2009-01-06 22:30:49)
oazuu a co jest z Twoim Mezczyzna? , bo ja nie w temacie.
a jesli chodzi o naprawianie, to ja raz w zyciu spieprzylam cos... prawie spieprzylam i tez wtedy nie chcialo mi sie nic robic aby naprawic swoj blad. zero chceci, swiat nijaki. ale teraz wiem,ze to bylo glupie, moje zachowanie zalosne i przyjaciolka-ktora nie pomagala, wrecz przeciwnie ciagnela do tego,co zle. i nagle mnie olsnilo, walczylam 3 miesiace i wywalczylam. teraz, rowno rok po kryzysie jestem taaaaaak szczesliwa,ze mino -20 stopni moge chodzic w bikini i nie mam tamtej "przyjaciolki" ale ... mam ich kilka!!!
wspanialych , cudownych, a co najwazniejsze SZCZERYCH moich kobitek. ktore sa i rozumieja i pija ze mna vodke jak trzeba hih..... ansja... :*
cokolwiek. kocham-to najwazniejsze i o maly wlos bym to utracila...
wiec oazuu jak kochasz to walcz.
wierz w milosc- dzieki niej zycie staje sie kolorowe i jest zyciem...
wczesajka- łezka aż mi się zakręciła ![]()
wczesajka.. pamietaj ze mowi sie fotka
a nie vodka ![]()
wczesajka.. pamietaj ze mowi sie fotka
a nie vodka
huhu
My to już ten starszy rocznik, nie znamy takich żargonów ![]()
Ooo jak pięknie napisane;]
Jak już mówiłam gdzieś oazuu - miałam podobnie i wydaje mi się że to brak słońca tak działa:/
Na pewno ten mróz nie działa na nas porywająco.. Ale cóż zrobić, trzeba to przetrwać.
CookieBitch napisał/a:wczesajka.. pamietaj ze mowi sie fotka
a nie vodka
huhu
My to już ten starszy rocznik, nie znamy takich żargonów
wiem, że lada moment będzie 22 ale sie tak nie postarzaj ![]()
Na pewno ten mróz nie działa na nas porywająco.. Ale cóż zrobić, trzeba to przetrwać.
tez mi sie wydaje ze to wina pogody. niestety kobiety maja to do siebie ze często ich nastrój jest od niej uzalezniony. ferie niedługo:) będzie dooobrze ;*
wiem, że lada moment będzie 22 ale sie tak nie postarzaj
Proszę mi tego nie przypominać
![]()
A ja jestem chora i mnie wszystko boli, siedzę cały dzień na forum i nie wiem czy to co pisze ma jakiś sens ![]()
ma ma
im nas więcej tym lepiej. więcej tematów do poruszenia itd
ja np się stresuje spr z matmy... no i cyferką 18
ledwie wejdę w ten wiek ile juz dziwnych jak dla jeszcze dziecka spraw trzeba bedzie zrobic. brr
A ja jestem chora i mnie wszystko boli, siedzę cały dzień na forum i nie wiem czy to co pisze ma jakiś sens
Ja także siedzę cały dzień, ale jutro już obieram kurs na uczelnię ![]()
ma ma
ledwie wejdę w ten wiek ile juz dziwnych jak dla jeszcze dziecka spraw trzeba bedzie zrobic. brr
To tylko się tak wydaje, że spadnie na Ciebie od razu mnóstwo spraw... A naprawdę pierwszą taką porządną rzeczą będzie odbiór dowodu.. Potem długooo nic... Potem na studiach sytuacja się zmienia, ale musi minąć rok, dwa... Więc bez obaw ![]()
CookieBitch napisał/a:ma ma
To tylko się tak wydaje, że spadnie na Ciebie od razu mnóstwo spraw... A naprawdę pierwszą taką porządną rzeczą będzie odbiór dowodu.. Potem długooo nic... Potem na studiach sytuacja się zmienia, ale musi minąć rok, dwa... Więc bez obaw
oj niebardzo. będę musiała podpisać ważny dla mnie dokumant ![]()
195 2009-01-06 23:19:17 Ostatnio edytowany przez impresja (2009-01-06 23:19:36)
Dzięki kochane foremki ale ja wiem że ma tylko połowicznie
Nie pocieszajcie mnie ![]()
Co do 18... oj kiedy to było.... hehe
Ale CookieBitch nie martw się- później już pójdzie tylko z górki, ani się obejrzysz i już minie 5 lat ![]()