Ty cos do niego, on cos do Ciebie.. idz ![]()
ja bym poszła ![]()
i powiedz otwarcie, ze cię tak skręca.
tez tak kiedyś miałam z jednym chłopakiem, że mnie przy nim wykręcąło ![]()
jasne, idź. On też pewnie ma takie 'problemy' przy Tobie. dogadacie się i pewnie miło spędzicie czas. bądź szczera i spontaniczna. ![]()
napisz jak było ;p
ejj, no jeszcze nie poszłam nawet. opiero po nowym roki bo nie mam czasu;P
to czym Ty się zajmujesz, że nawet na takie przyjmności nie masz czasu ? ;>
sprząta po świętach, odzyskuje figura po nich i szykuje się na sylwka xD
z tą figurą to ja tez muszę pomyślec..
No się studiuje(jeszcze:D) i pracuje;P...
Ja nie muszę odzyskiwac figury, gdyz niestety mam jakieś pięc kilo niedowagi;/Ku.rwa mac! I nie mogę przytyc!!!
A "ptencjalny przyszły i niedoszły chłopak" chyba ma dziewczynę;( i nic mi Cwel nie powiedzial...:/
i nie cierpie Sylwestra, impreza jak każda inna;/
ouuu ![]()
mnie ostatnio higienistka w szkole wmówiła niedowagę 3 kg. ![]()
oczywiście to istna paranoja, bo mam prawidłową wagę, a ona mierzy ludzi chyba według swojej osobistej wagi. ![]()
pewnie.. najlepiej zmuszac wszystkich do jedzenia.
uuu co za ciota, wiki, może nie ma.
jak ma to go zniszcz !
ej, niedpowaga to nic złego, chyba lepiej niż nadwaga.
mnie zawsze wszyscy zmuszają do jedzenia, bo 'Ty taki jestes niejadek'
nienawidze tego.
nikt nie umie zrouzmieć, że ja po prostu wielu rzeczy jeść nie lubię i nie będę.
omg sie dowiedzialam ze mama mojej kolezanki nie pozwolila jej isc na sylwestra bo nie ma jeszcze 18 lat... (18 lat konczy 2 stycznia) LOL
oooo jaaa jeeebie.
a ja narzekam na swoich rodziców...
ja tez narzekam na swoja mame.. ojojjj
Hej Dziewczęta!! Widzę, że wczesajka założyła bardzo fajny wątek
Gwoli wyjaśnienia- razem z wczesajką studiujemy , jesteśmy nawet w tej samej grupie
Razem mamy nałóg papierosowy i czasem jak nas najdzie na sesję zdjęciową, to nie ma przepuść..
Razem też wydajemy fortunę na kawę, herbatkę i piwko w miejscu, w którym zapewne umrzemy... ![]()
Watek mi się podoba bardzo
Co do Sylwestra, to ja go chyba spędzę z moim Ukochanym..i tylko z nim...
Znów.... Ale w zeszłym roku bardzo mi się to podobało ![]()
ansja.. ja tez spedze sylwestra z moim ukochanym.. Ty wiesz xDDDD ^^ omg a ja nic nie mam przygotowane xD
Ty zamiast tu pisać to się weź za robotę ![]()
dobra wez.. nie czytaj mi tu tylko bys posprzatal w pokoju.
Nowy Rok przed nami .
Wszystkim samotnym ,życzę z całego serca znalezienia tej drugiej połówki ,zdrowia no i ..... pieniędzy oraz sukcesów na kanwie zawodowej .
Ten temat to w sumie taki temat lekko hip-hopowy więc posłuchajcie
A ja na sylwka jade w górki, a moj chłopiec wraca do domu.:( Ehh. Ale sercem bede z nim.
ziomek jaki temat hip hopowy? tu sie mówi o wszystkim jak widzisz ![]()
no ale został poruszony watek hh ![]()
no a ja ten, dzisiaj Sylwester, a ja jeszcze nie wiem co będę robić, ale jest duzo opcji.
najważniejsze, że z Nim [ *; ]
Ansja wróciła ![]()
tak. najważniejsze ze z nim
))
Ansja wróciła
Nareszcie !!!
Nadrabiam zaległości od wczoraj ![]()
ja Sylwka spędzam w domu z moim Ukochanym
Pół godziny przed 12 idziemy na spacer w jego ulubione miejsce na jakiejś polanie, bierzemy szampana i tam przywitamy Nowy Rok
Sami, razem..
A potem.. hmm.. Się zobaczy ![]()
Cookie - trzymam kciuki !!!!!
Musi się udać
![]()
kurczę, jak tu radośnie jest :d
ja jadę z moim Szkarbeem najlepszym do znajomych i czuje, że popłynę po salonie hahahah.
udanej imprezy i afterparty też
;*
oazuu - uważaj na siebie
![]()
NO TO SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO!! ![]()
Oj tak.. Szczęśliwego !! Ja zaraz wybywam na spacerek ![]()
Jak samopoczucie po sylwestrze dziewczyny ![]()
Napisałbym coś o swoim ale mało pamiętam ....
Ciekawe jaki będzie ten rok
a ja tancowalam w sylwestra xD i moj kochany byl szczesliwy xD
a mój sylwester był w łóżku z Miśkiem. ;* winko, świece.. wszystkie poprzednie spędzaliśmy hucznie w gronie znajomych, więc ten postanowiliśmy spędzić tylko we dwoje. ![]()
![]()
100 2009-01-02 12:53:05 Ostatnio edytowany przez CookieBitch (2009-01-02 12:53:19)
Cookie,, to ja w końcu widżę jak Ty wyglądasz ![]()
Zdjęcia cookie widziałam już wcześniej i przyznam, że tak sobie Ciebie wyobrażałam ![]()
Ansja, masz bujhną i trafna wyobraźnię ![]()
no ja w sumie tak sobie nasza Cookie wyobrazałam ![]()
oazuu - Ciebie to chyba nie widziałam ? ![]()
no jak nie, na pocztę Ci zdjęcie wysłałam ![]()
chcesz jeszcze ? ;>
Właśnie chyba nie dostałam .. A może mam na poczcie, tylko, że tyle ich miałam, że wszystko mi się już pomieszało
Poproszę o jakieś ![]()
a ja chce zdjecia was obu xD
Cookie- już wysłałam ![]()
Ansja, wysłałam.
Cookie,podaj mi maila, bo nie wiem jak załączniki dodawać wysyłając maila przez forum, ![]()
a ja też pooglądam photobloga, jak znajdę chwilkę.
a narazie życzę miłego dnia, bo zmykam doskonalić mój angielski. ![]()
oazuu - a jednak nie miałam Twoich zdjęć
Pierwszy raz je widzę
Wyglądasz na troszkę starszą niż jesteś w rzeczywistości
Ale fajna kobietka z Ciebie
a ten Przystojniak obok, tom Twój Romeo? ![]()
tak tak. mój Pyś ![]()
widziałas moje zdjecia, tylko innym kolorze włosów ![]()
takie w kolorowej bluzce ![]()
aa.. faktycznie już widzę je na poczcie:) Ale na tych lepiej Cię widać
Tworzycie bardzo ładną parę :]
dziękuję. dużo osob nam mwoi, ze bardzo pasujemy do siebie, a ja nie wiem czemu ![]()
Wydaje mi się, ze może dlatego iż macie podobną urodę, np ciemne włosy
Mnie i mojemu Urwisowi mówią, że pasujemy do siebie pod względem szalonego charakteru, poczucia humoru i zdolności do wyprawiania rożnych "głupot".. ![]()
oooo to i mym mamy takie skłonność.
ja się czasami nam dziwi, że na przyklad on ma tyle lat, a takie głupty wyprawia, a ja prawie sikam z niego ze śmiechu ![]()
www.ciah.fbl.pl bede Was zasypywac ![]()
oazuu: schmetterling6666@gmail.com
ogólnie wyobrażałam sobie, że Ty Ansja wyglądasz szczerze mówiąc na więcej lat niż masz... pomyliłam się
Wyglądasz na takie 19 ![]()
To chyba dobrze, lepiej wyglądać młodziej ![]()
oczywioscie. ja tez nie wyglądam na swój wiek. ale niestety ur sie w styczniu i zawsze szybciej starzeje sie o ten rok ![]()
Witam w klubie
Ja jestem z 19 stycznia- królowa śniegu ![]()
ja z 21 ... babacia ![]()
Fajna laska z Ciebie Cookie.:D Ja podobno tez nie wygladam na swoj wiek. Zreszta ciagle mnie o dowod proszą.:)
http://www.photoblog.pl/ciah nowe xD
będę męczyć z tym photoblogiem ![]()
paulla... jeśli Cie proszą o dowód tym lepiej dla Ciebie ![]()
Pewnie, ze dobrze, ale czasami męczące.;)
na starość będzie Cię bolała ręka od wyciągania dowodu z portfela xD
to Tylko ja wygladam staro xD ?
ej ! haha.
Cookie, chwila moment i wysyłam ![]()
129 2009-01-04 12:36:30 Ostatnio edytowany przez wczesajka (2009-01-04 12:43:05)
247 - Spaleni Innym słońcem - to najlepsza płyta jaka wyszła w tym roku w Polsce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W ogóle Mes to najlepszy jeżeli chodzi o punche i flow raper w Polsce ...tylko dziwi mnie ,że z jego podejściem do kobiet .. Ty go lubisz
O.S.T.R kiepską płytkę wydał ostatnio ale wiadomo Adać to Adaś i szacunek mu się należy.
WWO - hmm prawilniacy, ale Sokół spoko typ. Ostatnio sobie zaczął jaja robić a nie muzykę takimi kawałkami jak np. "w aucie " , "czy uderz w puchara" itd. ale w sumie spoko .Ja słucham ogólnie hip-hopu głównie amerykańskiego , francuskiego i polskiego .
Ulubieni raperzy to w tym momencie : Jay-Z ,Warren-G , Ray Cash i Lil Half Death ale powtarzam w tym momencie bo często się to u mnie zmienia , z wyjątkiem Jaya On zawsze jest na pierwszym miejscu.
Udanego snołbordowania
na swiecie sa takie panie ,ze k ...mac.
jest dobry.:) a charlies theron mnie kreci.... ![]()
aaaaaaaaaaaaaa jay jest masowy!
a moj sylwester bul na stoku, pojechalismy na tatrzanska lomnice- duzo sniegu,ale stopk nie oswietlony wiec zamkneli go o 16, potem powrocilismy do czosrztyn ski i bylo bombowo! a wieczor z ekipa w chacie goralsko i z gazda picie nalewki (wg mnie czystego spirytu) i niestety nie dalam rady, wypaliloby mnie.
to ja jeszcze za wczasu- dobrego w nowym.
4 all!
a dziękujemy ![]()
MEs nie rz nie dwa w swoich tejkstach na temaT kobieta ma racje, bo sa różne, kwadratowe i podłóżne ![]()
dla mnie płyta roku
Eldo - Nie pytaj o nią.